Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 2 669 — Pats fan
na nézzük:
,,,
Na most az ellennek ezért dupláznia kell Jimmy-t... amikor ez megtörténik, máris kevesebb ember van a boxba. kinek jó? Lynchnek, RW-nek, a többi elkapónak.
Jimmy olyan fegyver, amit bárhol használhatsz. Gondoljatok bele, 2 TE-s felállás, Lynch hátul, RW Shotgunban. Na most mi lesz? Read option? fut RW, vagy Lynch, esetleg fake? Willson is megveri az LB-t, Jimmy-t duplázni kell...
A legjobb az benne, hogy Jimmy-t bárhova lehet rakni. Falmellé, slotba, szélre... mindenhol duplázni kell, mert ha nem, megy a jump ball, és köszi. Ez egy olyan dimenzió, ami nagyon sokat jelent.

Nagyon jó húzásnak tartom a trade-t... a csapat jobb lett.
Egyetlen gondom van... vmiért eladta a NO, akinél ugyancsak nagyon fontos volt. Főleg h pass happy a csapat. Csak vmi karakterbéli problémára tudok gondolni és ilyenkor jön elő Percytrade. Remélem nem olyan fasz ez a Jimmy gyerek 😀SeaSzilaHawk
Nem szeretnék belevauvau a dologba kéretlenül és csak és kizárólag a kiemelt részhez szólnék hozzá,de ez azért nem ilyen evidens.Nálunk anno one-on-one Talib úgy levette a pályáról Grahamet,hogy egyetlen elkapást sem csinált mellette. Nyilván nem ez az általános,csak azt akarom kihozni,hogy azért szvsz nem evidens,hogy állandóan duplázni kelljen.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Induljunk ki abból, hogy FO nem tök hülye. A WR kérdés és RZ target prioritás szerintem. Lehet, hogy úgy gondolták, hogy 1/31-re nem lesz elérhető WR a drafton akit azonnal a mély vízbe lehet dobni. A mérleg másik fele az Oline ami erős túlzással is közepes, és ebből vált ki szerintem a legjobb játékos. Ez nem jó, viszont ha a Saintsnak Ő kellett, akkor Ő kellett.
Ezt a tradet az idő fogja eldönteni. Én most egy picit jobban örülök, mint sírok.
Btw. Az első körért meg nem kár, úgyis szarul használtuk volna fel. 😊

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Shelley Smith (Miami G) látogat meg ma minket.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
na nézzük:
Elvesztjük a legjobb falemberünket... de a fal így is szar volt. Még szarabb lesz. RW idáig is az életéért futott, ezután is azt fogja tenni.
Kapunk egy kivételes tehetséget. Abszolút ez hiányzott tőlünk, egy igazi Redzone, possession elkapó. Jimmy nem tud blokkolni, nem is kell neki. Úgy kell rá gondolni, mint anno Mike Williamsre... egy nagy test, aki megnyeri az egy-egyeket. Csak fel kell dobni neki. RW ebben nagyon jó. Nagyon jól érzi, h mennyire kell magasan dobni a lasztit, az SB-n is látszott ez Matthews-al.
Na most az ellennek ezért dupláznia kell Jimmy-t... amikor ez megtörténik, máris kevesebb ember van a boxba. kinek jó? Lynchnek, RW-nek, a többi elkapónak.
Jimmy olyan fegyver, amit bárhol használhatsz. Gondoljatok bele, 2 TE-s felállás, Lynch hátul, RW Shotgunban. Na most mi lesz? Read option? fut RW, vagy Lynch, esetleg fake? Willson is megveri az LB-t, Jimmy-t duplázni kell...
A legjobb az benne, hogy Jimmy-t bárhova lehet rakni. Falmellé, slotba, szélre... mindenhol duplázni kell, mert ha nem, megy a jump ball, és köszi. Ez egy olyan dimenzió, ami nagyon sokat jelent.
Sajnálom Ungert, de a C nem egy game changer. Nagyon fontos, nagyon hasznos, majdnem elengedhetetlen, de van helyette más, vagy hanem lesz. Sokat volt sérült, az sem segített... hiába jobb a falunk vele, ha Ő nem játszik.

Jimmy megérte az 1 kört+Ungert? meg, sőt többet is.
Rosszabb lesz a falunk? Igen.
Jobb vagy rosszabb lesz a csapat így? sztem egyértelmű. Nem veszítünk annyit Ungerrel és egy 1 körrel (tudjuk mennyire jók az első körös húzásaink, főleg amik a vége felé voltak), mint nyerünk egy ilyen elit, redzone segítséggel... és még pickszámban is megmaradtunk, a 4. kör azért nem elhanyagolható...

@Undi: Ungerrel és Unger nélkül is eljutottunk a RZ-ig... ezután is elfogunk. Ha meg nem akkor nem Unger hiánya miatt. De ha eljutunk, akkor most tuti jobb esélyünk lesz a TD-re.
Amit írsz épp az a lényeg... Futásra alapozunk, Jimmy is segít ebben. Többen kell rá koncentráljanak, ez a futásokban is segít. Illetve a futás a Rz-ban már nagyon nehéz, ezért is kell egy RZ célpont. Ott is sokat segít majd Jimmy.

Nagyon jó húzásnak tartom a trade-t... a csapat jobb lett.
Egyetlen gondom van... vmiért eladta a NO, akinél ugyancsak nagyon fontos volt. Főleg h pass happy a csapat. Csak vmi karakterbéli problémára tudok gondolni és ilyenkor jön elő Percytrade. Remélem nem olyan fasz ez a Jimmy gyerek 😀

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Nem szoktam offseason alatt írni, de ez egy nagyon fontos trade, és szeretném elmondani, hogy bármennyire is imádtam Ungert (van jó storym vele), egyre jobban tetszik a trade.
Féltem, hogy one trick pony marad a csapat, de Graham jelenléte stabilizálhatja a sokszor kilátástalan los + 10 zónát.
Én örülök!Helmut Zimmer
Hát Helmut ha TE - is - látsz ebbe fantáziát akkor kezdek bizakodni.

Mindenesetre a draft első napját kihagyjuk....Sonics
Lesz megint egy oregon center, akit lehet húzni, csak Chipnél kell gyorsabbnak lenni. Nyugi, jó lesz ez.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 489 — Seahawks fan
Nem szoktam offseason alatt írni, de ez egy nagyon fontos trade, és szeretném elmondani, hogy bármennyire is imádtam Ungert (van jó storym vele), egyre jobban tetszik a trade.
Féltem, hogy one trick pony marad a csapat, de Graham jelenléte stabilizálhatja a sokszor kilátástalan los + 10 zónát.
Én örülök!Helmut Zimmer
Hát Helmut ha TE - is - látsz ebbe fantáziát akkor kezdek bizakodni.

Mindenesetre a draft első napját kihagyjuk....

több mint 9 éve
Andre Johnsonért még versenyben vagyunk a Colts-szal.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Meg jó,hogy futó csapat vagyunk és most hoztuk vissua a beastet. Graham erkeztevel biztosan jobb lesz a runblock ill a Passprot. Ja,nem.

A move te raadasul rohadtul nem volt prioritás. Az elsoszamu elkapo pl fontosabb,erre meccsenkent két elkapasert ide hozzuk Grahamet.undisputedly
Jimmy Graham had 67 receptions, 709 yards & 10 TD when split out wide last season. Doug Baldwin led Seahawks WR with 66 receptions in 2014atapapa
Igen, ezzel tisztában vagyok. Emlékszem,hogy amikor megkapta a taget(?) akkor azért kampányolt,hogy elkapóként számolják a tag értékét, mert többet állt fel ott, de attól még ő egy TE, és az,hogy Baldwinnál többet kapott el a szélen az nem neki dicsőség, hanem nekünk szégyen, ugyanis konkrétan olyan,hogy wideout nálunk nincs. Baldwin is slot Wr.

Graham jó játékos, de nem ingyen jött. Elküldtük érte a centerünket, akivel statisztikailag és érezhetően is jobb a falunk. A liga egyik legrosszabb fala most lett mégrosszabb és ismerve a Cable féle tendenciákat, megint szerzünk pár Britt féle pocsék senkit.

Graham mint TE, jó h jött? Igen.
Graham megért-e egy Ungert és egy 4. kört nekünk? Nem.

A játékunk alapja még mindig a futás. Nem sokat érünk az elit RZ targettel, ha most meg nem jutunk el odáig.
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Én örülök!
több mint 9 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Meg jó,hogy futó csapat vagyunk és most hoztuk vissua a beastet. Graham erkeztevel biztosan jobb lesz a runblock ill a Passprot. Ja,nem.

A move te raadasul rohadtul nem volt prioritás. Az elsoszamu elkapo pl fontosabb,erre meccsenkent két elkapasert ide hozzuk Grahamet.undisputedly
Jimmy Graham had 67 receptions, 709 yards & 10 TD when split out wide last season. Doug Baldwin led Seahawks WR with 66 receptions in 2014

több mint 9 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
nem lesz 100+ elkapása, 1100+yardja, de leköti a Dt, véfre vki a leköti az emberek passznál, Lynchnek is jó ez.
harvin csak sceenen volt, és nem vont el nagyon senkit, jet sweep emg ilyen szarok voltak rá rajzolva, graham tök más.braxa88
+ lesz végre redzone célpont és nem annyiból fog állni a játékunk, hogy RW vagy Lynch beviszi. 1000+ yardja szerintem sem lesz, de 10+ TD-je igen.Sebii
Na ja mondjuk igen, lehet már két SB trófeája lenne a csapatnak, ha nem Lockette áll fel az utsó playben, hanem Graham 😀Duff
vagy, ha Lynch kezébe adják a labdát.Amadeus91
😥
több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
nem lesz 100+ elkapása, 1100+yardja, de leköti a Dt, véfre vki a leköti az emberek passznál, Lynchnek is jó ez.
harvin csak sceenen volt, és nem vont el nagyon senkit, jet sweep emg ilyen szarok voltak rá rajzolva, graham tök más.braxa88
+ lesz végre redzone célpont és nem annyiból fog állni a játékunk, hogy RW vagy Lynch beviszi. 1000+ yardja szerintem sem lesz, de 10+ TD-je igen.Sebii
Na ja mondjuk igen, lehet már két SB trófeája lenne a csapatnak, ha nem Lockette áll fel az utsó playben, hanem Graham 😀Duff
vagy, ha Lynch kezébe adják a labdát.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Na ja mondjuk igen, lehet már két SB trófeája lenne a csapatnak, ha nem Lockette áll fel az utsó playben, hanem Graham 😀
több mint 9 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
+ lesz végre redzone célpont és nem annyiból fog állni a játékunk, hogy RW vagy Lynch beviszi. 1000+ yardja szerintem sem lesz, de 10+ TD-je igen.
több mint 9 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Graham az egyik legjobb RZ target a ligában, nem hiszem, hogy ne tudnátok használni eredményesen..

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 9 éve
Amúgy Brandon Marshall 5. körért lett elcserélve, ennyit biztos megért volna, ha Graham megért ennyit... 😀😀😀

Bowe elvileg ki lesz vágva, akkor remélem már rámegyünk, + óccsóért elhozhatnánk Brittet is. :cool:
több mint 9 éve
 seahawksdraftblog.com/breaking-seahawks-trade-for-jimmy-graham

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
harvin csak sceenen volt, és nem vont el nagyon senkit, jet sweep emg ilyen szarok voltak rá rajzolva, graham tök más.
több mint 9 éve

Ja, mert nyilván 2 labdát fog kapni meccsenként.Sebii
Egyáltalán nem biztos. Miller meg Harvin se kapott annyit, amennyit kellett volna.
több mint 9 éve
Unger??? Nagyon sajnálom, na de Graham az Graham.Oszi
Max Unger was great at C, glue of #Seahawks' O-line. BUT: he missed 13 games last 2 yrs combined, yet SEA was 1st & 4th in NFL in rushingtejbegrrr!!!
Seahawks' net offensive averages with and without Max Unger: 2014
Stat With Without
• Total YDS 392.5 365.7
• YDS/play 6.21 5.69
• Pass YDS 188.67 211.8
• YDS/pass play 6.51 6.58
• Sacks 2.17 2.9
• Rush YDS 203.83 153.9
• Rush YDS/ATT 5.97 4.81

több mint 9 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536

Ja, mert nyilván 2 labdát fog kapni meccsenként. Mi vagyunk a legjobb csapat play-actionben és ehhez Graham rohadt sokat hozzá tud tenni. Szerintem rohadt jó lesz.
több mint 9 éve
rantotthus Seattle Seahawks 261
Ha úgy járunk vele mint Harvinnal, hogy behúztuk, nem csinált gyak semmit és SB-t nyertünk, akkor megérte.
Mondjuk ha rá se sikerült a játékunkat rászabni, kiváncsi leszek Jimmy fiúra mennyire sikerül majd.
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Érdekes, a Saints úgy cserélte el Grahamet, hogy benyelt 9 milla dead capet és alig spórolt valamit idén. Nagyon kívül akarták tudni az ajtón az embert...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)

Ez egy fos move.... baromira nem kellett Ő ide sztem...
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014

A move te raadasul rohadtul nem volt prioritás. Az elsoszamu elkapo pl fontosabb,erre meccsenkent két elkapasert ide hozzuk Grahamet.