Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Nyilván nagyon jó játékos Graham ezen senki sem vitázik. Ami kétségként merül fel ezzel kapcsolatban az, hogy Miller személyében eddig is egy jó TE állt rendelkezésünkre, akit viszont nem igazán használtuk ki. ( Vele kapcsolatban is kíváncsi leszek, hogy mire fog menni az új csapatában) Nem tudom lát-e arra valaki most jelenleg garanciát arra, hogy Graham több labdát fog-e kapni? Természetesen ezeket szurkolóként és nem szakértőként kérdezem 😊
Unger elengedésével kapcsolatos kétségeket Undi leírta az előbb.
Meglássuk, hogy alakul tovább a dolog. Én mindenesetre nagyon bízom a JS, PC féle vezetésben... 😊Sonics
NAgyon defense módban vagy magyarázós módban vagyok.. bocsi mindenki.
Graham és Miller két teljesen más kategória... Miller igazi TE, aki nagyon jól blokkol, jól is kap el, all around TE. De Jimmy inkább WR típusú... elit játékos, aki elkapásokban extra. A kettőt nem lehet összehasonlítani, mert teljesen mások, másképp is lesz használva Jimmy mint Miller volt. Sztem nagyon sokat WR-ként lesz felállítva és nem TE-ként.

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Bocsi, nem akarok okoskodni, de szerintem a Saints jobban járt a trade-el, mint ti..Unger volt a legjobb falemberetek, még akkor is, ha tavaly sokat volt sérült..+ egy első körös picket is ajándékba adni.. 😕 Graham jó elkapó, de messze nem TE, hanem inkább egy magasra nőtt, jókezű, fizikális WR.. Blokkolni nem tud, s igazából a szélen él, középen slant, slot játékokban nem nagyon...Kifejezetten jó RZ target..Ebből a típusból a drafton idén van 4-6 ilyen játékos, akinek a bére valószínűleg tizedannyi lesz, mint neki..Ti kifejezetten jól draftoltok..A WR class idén pedig erős..Én azzal próbálkoztam volna a helyetekben..RW előtt így meg még szarabb lesz a fal, futkározhat megint az életéért szegény..kyobalu
hát sztem meg rosszul látod... ki az a 4-6 játékos???
meg az, h mi van a neve mellé írva, h TE vagy WR senkit nem érdekel... tudjuk mit tud, azért kellett nekünk... nem blokkolnia kell, bár biztosan azt is fogjuk neki tanítani 😀
Továbbá, nem, nem draftolunk kifejezetten jól a draft elejében, csak a közép-hátsó körösöknél jól látjuk a potenciált és arra építünk, fejlesztjük.
RW mindig is az életéért szaladt, ez most sem fog változni. Sajna mindenhova nem jut pénz, mint minden csapatnál itt is fel kell áldozni vmit vmiért... sztem egy valueban fair trade volt... de scheme ügyileg nekünk abszolút need volt.

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 489 — Seahawks fan
Nyilván nagyon jó játékos Graham ezen senki sem vitázik. Ami kétségként merül fel ezzel kapcsolatban az, hogy Miller személyében eddig is egy jó TE állt rendelkezésünkre, akit viszont nem igazán használtuk ki. ( Vele kapcsolatban is kíváncsi leszek, hogy mire fog menni az új csapatában) Nem tudom lát-e arra valaki most jelenleg garanciát arra, hogy Graham több labdát fog-e kapni? Természetesen ezeket szurkolóként és nem szakértőként kérdezem 😊
Unger elengedésével kapcsolatos kétségeket Undi leírta az előbb.
Meglássuk, hogy alakul tovább a dolog. Én mindenesetre nagyon bízom a JS, PC féle vezetésben... 😊

több mint 9 éve
Továbbra is ignoráltájtok a következő tényt:

A fal jelentősen gyengült. Mind futásban, mind pedig passprotban. Hiába hangzik el érvként,hogy Unger -csakúgy mint minden falemberünk- sokat volt sérült-, mert emlékszem tavaly is mindenki "sírt",hogy jöjjön már vissza, mert majd akkor...undisputedly
senki sem ignorálja, csak ahogy észrevettem többen is úgy gondoljuk, hogy ez a trade valueban fair volt és nekünk nagyobb need, többet hoz, többet jelent Jimmy produktivitása, jelenléte, mint Unger jelenléte.
Igen gyengült a falunk, de idáig is gyenge volt... így is tudott futni Lynch, ezután is tud. De az O egy másik dimenzióba kerülhet így... ha megnézzük, akkor igazából ez a formula a sikerre O oldalon... egy nagyon jó QB, egy nagyon jó futó, és nagyon jó elkapó... ezek most megvannak. Már nincs ordító need. Fal upgrade és depht kell.
Persze, tudjuk a fal mennyire fontos, de gyenge fallal és qrva jó skill játékosokkal lehet nyerni, de egy jó fallal és szar skillerekkel nem... én azt mondom, építsenek egy jó falat is és kész 😀
Kellemes ez a helyzet szerintem.
Sőt!

több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Bocsi, nem akarok okoskodni, de szerintem a Saints jobban járt a trade-el, mint ti..Unger volt a legjobb falemberetek, még akkor is, ha tavaly sokat volt sérült..+ egy első körös picket is ajándékba adni.. 😕 Graham jó elkapó, de messze nem TE, hanem inkább egy magasra nőtt, jókezű, fizikális WR.. Blokkolni nem tud, s igazából a szélen él, középen slant, slot játékokban nem nagyon...Kifejezetten jó RZ target..Ebből a típusból a drafton idén van 4-6 ilyen játékos, akinek a bére valószínűleg tizedannyi lesz, mint neki..Ti kifejezetten jól draftoltok..A WR class idén pedig erős..Én azzal próbálkoztam volna a helyetekben..RW előtt így meg még szarabb lesz a fal, futkározhat megint az életéért szegény..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
senki nem ignoralja, de ha jön egy allpro skill player akkor bocs h az a téma 😀
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Továbbra is ignoráltájtok a következő tényt:

A fal jelentősen gyengült. Mind futásban, mind pedig passprotban. Hiába hangzik el érvként,hogy Unger -csakúgy mint minden falemberünk- sokat volt sérült-, mert emlékszem tavaly is mindenki "sírt",hogy jöjjön már vissza, mert majd akkor...
több mint 9 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
Thurmond végül Phillybe ment Maxwell mellé. Kár, hogy nekünk nem kellett. Cary Williams különben egész jó volt Baltimoreban, az Eaglesnél nem sokat láttam játszani, de mivel viszonylag olcsón jött, remélem jó lesz, kiegészítőként pedig Will Blackmon is megfelelő lesz szerintem, sőt akár előre is lépkedhet a ranglétrán sérülés esetén.
több mint 9 éve
na nézzük:
,,,
Na most az ellennek ezért dupláznia kell Jimmy-t... amikor ez megtörténik, máris kevesebb ember van a boxba. kinek jó? Lynchnek, RW-nek, a többi elkapónak.
Jimmy olyan fegyver, amit bárhol használhatsz. Gondoljatok bele, 2 TE-s felállás, Lynch hátul, RW Shotgunban. Na most mi lesz? Read option? fut RW, vagy Lynch, esetleg fake? Willson is megveri az LB-t, Jimmy-t duplázni kell...
A legjobb az benne, hogy Jimmy-t bárhova lehet rakni. Falmellé, slotba, szélre... mindenhol duplázni kell, mert ha nem, megy a jump ball, és köszi. Ez egy olyan dimenzió, ami nagyon sokat jelent.

Nagyon jó húzásnak tartom a trade-t... a csapat jobb lett.
Egyetlen gondom van... vmiért eladta a NO, akinél ugyancsak nagyon fontos volt. Főleg h pass happy a csapat. Csak vmi karakterbéli problémára tudok gondolni és ilyenkor jön elő Percytrade. Remélem nem olyan fasz ez a Jimmy gyerek 😀SeaSzilaHawk
Nem szeretnék belevauvau a dologba kéretlenül és csak és kizárólag a kiemelt részhez szólnék hozzá,de ez azért nem ilyen evidens.Nálunk anno one-on-one Talib úgy levette a pályáról Grahamet,hogy egyetlen elkapást sem csinált mellette. Nyilván nem ez az általános,csak azt akarom kihozni,hogy azért szvsz nem evidens,hogy állandóan duplázni kelljen.kolok1972
értem, h mire célzol. de gondolj bele, hogyha egy Talib vagy Revis kell vele szemben védekezzen, akkor máris nem Baldwinon vagy máson van... már csak így is nyerünk a dolgon... Ha csak az ellen elit CB-jét lefoglalja mindjárt más a kép. Ritka az a csapat, ahol 2-3 nagyon jó CB/LB/S van... Jimmy leveszi a legjobbat... maradunk ugyanúgy mint tavaly, Baldwin és Kearse, Prich (ha rendbe jön)... plusz Willson, aki remélhetőleg fejlődik még.
Olyan változást hoz, ami az O-n nagyon sokat segít... egyre jobban tetszik a trade.

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én tegnap a trade-nél azt mondtam, hogy egyértelműen a Saints járt jól. Top 5-ös center+1. kör, egy magas WR-ért azért elég izmos ajánlat. Picit pihenve a dolgokra, azért jól is kijöhettek belőle, és centert könnyebben találsz kicsit lejjebb is a drafton. Jó persze, magas elkapót is lehet hozni később, akire lehet dobálni red zone-ban, de azért annál picit jobb ez a Jimmy srác. Csak kíváncsi vagyok, hogyan tudjátok használni majd

több mint 9 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
Engem ez nem szórakoztat! Szórakoztató támadó játékot szeretnék látni! Percről percre jobban szeretem a cserét!Helmut Zimmer
Ja, szórakozni én is szeretek...Most például internetet átfogó médiakampányba kezdek, hogy JG annyira veszélyes, hogy a kettőzését csak egy klasszis NT és DT-vel lehet megoldani...

Amúgy mikor volt a Seahawks támadójátéka szórakoztató?

több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Ami engem érdekel, hogy ne kibaszott gyomorgörccsel üljek le meccset nézni, mert tudom, hogy úgysem megyünk előre egy félidőn át, aztán kicsit elemzünk, csinálunk 2-3 értékelhető drivot 1x pontot, és a védelem a végén megnyeri.
Engem ez nem szórakoztat! Szórakoztató támadó játékot szeretnék látni! Percről percre jobban szeretem a cserét!Helmut Zimmer
+1, azzal a kiegészítéssel, hogy azért nem mindig a védelem nyerte meg a végén, előfordult olyan is, hogy a támadósor. 😊 Amúgy nézegetek idei meccseket, és némiképp váratlanul ért, hogy pl. a Washington (6 play 2:16 TD) és a Giants (6 play 3:19 TD) ellen is lehengerlően magabiztos első drive-val indítottunk, hogy aztán az O hosszú időre elvesszen a sűrűben.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Hali, én nem bonyolítom... Tudom egyedi a látásmódom.
Úgy szurkolok a Billsnek hosszú hosszú évek óta, hogy nincs rájátszás, gyűrű meg esélytelen. Lehet ezért nem vagyok durván sikerorientált.
Hawksnak meg van a gyűrű- nekem pipa, számomra nincs különbség az egy és a két, meg a négy gyűrű között... Láttam a kedvenceimet felemelni a trófeát... nekem ez pár évre elég. OK egy csapat nyílván mindig nyerni akar, ez így jó, de én szórakozni szeretnék!

Az csak az offseasonben témát vadászó újságírókat, kommentelőket, érdekli, hogy melyik volt az évtized, évszázad, csillagidő legjobb csapata- erről lehet pofázni, megkérdezni olyanokat, akik pont abból élnek, hogy erről nyilatkoznak... lehet szavazógépet nyomkodni, whatever....
Én pont leszarom, nekem úgyis a Seahawks SB-je (ha az egyetlen is marad) az SB győzelem, a non plus ultra... ha nyer a Bills az persze más 😊
De mindegy is!
Ami engem érdekel, hogy ne kibaszott gyomorgörccsel üljek le meccset nézni, mert tudom, hogy úgysem megyünk előre egy félidőn át, aztán kicsit elemzünk, csinálunk 2-3 értékelhető drivot 1x pontot, és a védelem a végén megnyeri.
Engem ez nem szórakoztat! Szórakoztató támadó játékot szeretnék látni! Percről percre jobban szeretem a cserét!
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Szerintem még korai lenne végső következtetéseket levonni, bár nekem elsőre úgy tűnik, jól jártunk a trade-del, megnőttek a lehetőségek, nyilván nem adták ingyen, de Unger nélkül is tudtunk futni.Aguirre
(tégd idézlek,mert te voltál az utolsó hsz amihez hozzászólok)

Ennyi erővel Grahamnélkül is tudtunk TE-nek passzolni.
Az meg, hogy a playaction egy jó TE-el javul, kb igaz minden támadó posztra. Egy jó WR-rel is javul, egy jó futóval is, jól blokkoló T-k vagy Guardok megszerzésével is, szóval ez nem érv.

Engem PC gyűjtőszenvedélye zavar. Harvint is azért kellett megszereznünk, mert egyszer egy generációban tehetség. Láttuk mi lett a vége. Aúgy Graham is nyilván ilyen tehetség. Próbálkozott mostanában mindenki a Gronk/Graham féle TE kinevelésével. Jöttek a kosarasok hozzánk is campre, de ez nem annyiból áll, hogy nagy, erős és a labdába is bele tud nyúlni. Mondjuk lusta vagyok rágúglizni,hogy mennyi idős Graham,de gyanítom még fiatal.

Nem értem továbbá a TE fétisét a csapatnak, hiszen nagyon szarul használtuk őket (habár az utolsó fordulókban már csak-csak),, és még mindig ugyanaz a moron az OC.

Attól tartok, hogy a SB utolsó játéka, illetve Gronk szerepe a túloldalon ami meghúzta a ravaszt, nem pedig a tényleges koncepció.

Azokat az érveket sem preferálom,hogy az 1/31 már tulajdonképpen 2. kör, mert a 2/1-re meg mindig azt mondják,hogy az tulajdonképpen első kör... Szóval ilyenkor igencsak hajlkony az a vélemény.

Ma már kevésbé látom borúsnak a képet, viszont azt nagyon sokan kiemeltétek,hogy Unger sokat volt sérült. Ez a Cable rendszer velejárója. Minden évben minden falemberünk kihagy 4-5-6 meccset.
Nem csodálnám,ha a közeljövőben Unger alig hagyna ki gamedayt. Ezzel azt akarom mondani,hogy a helyére jövő C is ugyanígy le lesz rokkanva jópár meccsre.
több mint 9 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
Szerintem még korai lenne végső következtetéseket levonni, bár nekem elsőre úgy tűnik, jól jártunk a trade-del, megnőttek a lehetőségek, nyilván nem adták ingyen, de Unger nélkül is tudtunk futni.
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Hát ez nagyon durva uraim. Ilyen hírre bekapcsolni a gépet. Bármennyire is vissza akarom tartani a gyermeki lelkesedésemet a közelmúlt "sztár" buktái miatt (Harvin, Húsmándzádé) egyszerűen nem sikerül. Nekem nagyon régóta óriási favoritom a srác, fantasyben is törekedtem állandóan arra, hogy meglegyen, most meg az, hogy nálunk van teljesen hihetetlen. Ungert én is nagyon sajnálom, de legalább jó helyre került, bírom a Saintst.

Hogy írjak valami értelmeset, Ungerrel nagyon sokat veszítettünk, de cserébe kaptunk egy akkora playmaker/clutch embert, aki ha tudja legalább a 70%át hozni annak amit NOban, véleményem szerint komoly %-okkal növeli a terveink megvalósításának esélyét. Én nagyon örülök neki.
több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Graham mint TE, jó h jött? Igen.
Graham megért-e egy Ungert és egy 4. kört nekünk? Nem.
undisputedly
Azt remélem hogy így lesz 😀
Két dolgot ne felejtsünk el: a ti első körötök kis híján már második. 2: Az elmúlt 2 szezonban Unger kihagyott 13 meccset, Graham meg kettőt... 5 év NFL alatt.

Jimmy szinte bárhol első számú célpont lenne és bejátssza az egész pályát, nem csak a RZ-ban éri meg rádobni.
Jó centert könnyebb találni (pótolni) mint egy olyan domináns játékost, aki double coverage-ban is leszedi a labdát.atapapa
Én meg azt remélem, hogy így lesz.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Az elmúlt 2 szezonban Unger kihagyott 13 meccset, Graham meg kettőt... 5 év NFL alatt.

Jimmy szinte bárhol első számú célpont lenne és bejátssza az egész pályát, nem csak a RZ-ban éri meg rádobni.
Jó centert könnyebb találni (pótolni) mint egy olyan domináns játékost, aki double coverage-ban is leszedi a labdát.atapapa
+
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
Over the past 4 seasons, Jimmy Graham has 50 red-zone receptions -- same as all Seahawks' tight ends have over the past 8 years combined.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Graham mint TE, jó h jött? Igen.
Graham megért-e egy Ungert és egy 4. kört nekünk? Nem.
undisputedly
Azt remélem hogy így lesz 😀
Két dolgot ne felejtsünk el: a ti első körötök kis híján már második. 2: Az elmúlt 2 szezonban Unger kihagyott 13 meccset, Graham meg kettőt... 5 év NFL alatt.

Jó centert könnyebb találni (pótolni) mint egy olyan domináns játékost, aki double coverage-ban is leszedi a labdát.

több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
braxa88
Bakker először azt hittem lecserélted az aláírásod 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Shelley Smith mellett azért kéne hozni még min 2 OL emberkét. C-t, G-t
és draftolni is 2-3.körben

több mint 9 éve
"...the Seahawks found ways to play well on offense without Unger and others the past few years. The most positive example came during Week 16 last season, when the Seahawks set a franchise record with 596 yards in a 35-6 victory at Arizona. In that game, Patrick Lewis started at center, and Alvin Bailey replaced Russell Okung at left tackle."

www.seattletimes.com/sports/seahawks/seahawks-make-another-bold-move-in-trading-for-jimmy-graham/

több mint 9 éve
Induljunk ki abból, hogy FO nem tök hülye. A WR kérdés és RZ target prioritás szerintem. Lehet, hogy úgy gondolták, hogy 1/31-re nem lesz elérhető WR a drafton akit azonnal a mély vízbe lehet dobni. A mérleg másik fele az Oline ami erős túlzással is közepes, és ebből vált ki szerintem a legjobb játékos. Ez nem jó, viszont ha a Saintsnak Ő kellett, akkor Ő kellett.
Ezt a tradet az idő fogja eldönteni. Én most egy picit jobban örülök, mint sírok.
Btw. Az első körért meg nem kár, úgyis szarul használtuk volna fel. 😊BigBaltazar
Ha úgy nézzük, hogy Graham Miller helyett jött, akkor ez egy minőségi csere, még-bármi-lehet-belőlük backuppal: Willson, McCoy, Helfet. Azt meg még tényleg nem tudjuk, hogyan alakul a Graham + X >?< Miller + Unger egyenlet.

több mint 9 éve
A már egészséges Heath Farewell és Kevin Williams még játszana, állítólag meg is tartanánk őket:  blogs.twincities.com/vikings/2015/03/10/viking-turned-seahawk-heath-farwell-plans-continue-nfl-career-believes-kevin-williams-well/

több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
na nézzük:
,,,
Na most az ellennek ezért dupláznia kell Jimmy-t... amikor ez megtörténik, máris kevesebb ember van a boxba. kinek jó? Lynchnek, RW-nek, a többi elkapónak.
Jimmy olyan fegyver, amit bárhol használhatsz. Gondoljatok bele, 2 TE-s felállás, Lynch hátul, RW Shotgunban. Na most mi lesz? Read option? fut RW, vagy Lynch, esetleg fake? Willson is megveri az LB-t, Jimmy-t duplázni kell...
A legjobb az benne, hogy Jimmy-t bárhova lehet rakni. Falmellé, slotba, szélre... mindenhol duplázni kell, mert ha nem, megy a jump ball, és köszi. Ez egy olyan dimenzió, ami nagyon sokat jelent.

Nagyon jó húzásnak tartom a trade-t... a csapat jobb lett.
Egyetlen gondom van... vmiért eladta a NO, akinél ugyancsak nagyon fontos volt. Főleg h pass happy a csapat. Csak vmi karakterbéli problémára tudok gondolni és ilyenkor jön elő Percytrade. Remélem nem olyan fasz ez a Jimmy gyerek 😀SeaSzilaHawk
Nem szeretnék belevauvau a dologba kéretlenül és csak és kizárólag a kiemelt részhez szólnék hozzá,de ez azért nem ilyen evidens.Nálunk anno one-on-one Talib úgy levette a pályáról Grahamet,hogy egyetlen elkapást sem csinált mellette. Nyilván nem ez az általános,csak azt akarom kihozni,hogy azért szvsz nem evidens,hogy állandóan duplázni kelljen.kolok1972
Ha nem is duplázod az ekkora célpontot mint Graham vagy Gronk de, hogy a teljes védelem extra figyelmét élvezi az biztos. Néha ez is helyeket nyit másoknak mert akár tudatlanul is egy-egy védő az ő irányába indítja az első lépését amiből nehezebben jön vissza. De én se akarok beleugatni mert én aztán tényleg nem vagyok szakértő.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.