Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Stopyt
180
A sok jó húzás után most a szar tradek,húzások sorozata köszönt ránk,vagy mi 😀? remélem nem lesz igazam
több mint 9 éve
krankovics
407
Drew Brees is alacsony, biztos ez a logika benne. 😀
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 907
Nem az, csak sokadik csapatnál dobják be, hogy haj de jó lenne.Attól, hogy felvetettem a nevét, már mánia? Egyébként tisztában vagyok vele, hogy átlagosnál nem jobb, de ha azt a szintet hozná, bőven elégedettek lennének vele Seattle-ben.vassadimi ez a Wisni mánia? Könyörgöm, legjobb indulattal is átlagos center.Amadeus91Kb. 10 perc alatt lezongorázták az egészet, nagyon durva. Úgy látszik igen magas prioritású volt egy TE szerződtetése Seattlebe, mostmár van célpontja Wilsonnak.HulkeinsteinAz, hogy Glazer két tweetje között 10 perc telt el, nem azt jelenti, hogy ennyi idő alatt állapodtak meg a trade-ről. xD
felkészül Jean-Pierre vagy Patrick LewisFucuVagy Wisniewski.vassadi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
LOL azért azt az első körös pickket lehet hogy okosabban is lehetett volna felhasználni....Biztos jó nagyokat fog blokkolni 😀.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Attól, hogy felvetettem a nevét, már mánia? Egyébként tisztában vagyok vele, hogy átlagosnál nem jobb, de ha azt a szintet hozná, bőven elégedettek lennének vele Seattle-ben.mi ez a Wisni mánia? Könyörgöm, legjobb indulattal is átlagos center.Amadeus91Kb. 10 perc alatt lezongorázták az egészet, nagyon durva. Úgy látszik igen magas prioritású volt egy TE szerződtetése Seattlebe, mostmár van célpontja Wilsonnak.HulkeinsteinAz, hogy Glazer két tweetje között 10 perc telt el, nem azt jelenti, hogy ennyi idő alatt állapodtak meg a trade-ről. xD
több mint 9 éve
Stopyt
180
Na ezen kicsit megdöbbentem. Én se adtam volna Ungert...bakker 😀
több mint 9 éve
Draftról lehet C-t keresni, Graham szintű TE ritkább 😀VoiceValóban igazad lehet. 😊
több mint 9 éve
braxa88
12 534
jön Wisniewski apróért és kész.
több mint 9 éve
Duff
3 133
Ez egy szar trágya trade. Az amúgy is hulladék O-line második legjobb játékosát és egy elsőköröst odaadtunk egy elit TE-ért akit kurvára nem fogunk használni. Anno Miller is így jött, hogy húdejó van egy fasza TE-nk, aztán évente röpült felé 3 labda.Ez nekem rohadtul nem tetszik :#
több mint 9 éve
Sietni kell, tudod milyen kiszámíthatatlanok ezek a faxgépek.Kb. 10 perc alatt lezongorázták az egészet, nagyon durva. Úgy látszik igen magas prioritású volt egy TE szerződtetése Seattlebe, mostmár van célpontja Wilsonnak.HulkeinsteinAz, hogy Glazer két tweetje között 10 perc telt el, nem azt jelenti, hogy ennyi idő alatt állapodtak meg a trade-ről. xDvassadi
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 907
mi ez a Wisni mánia? Könyörgöm, legjobb indulattal is átlagos center.Kb. 10 perc alatt lezongorázták az egészet, nagyon durva. Úgy látszik igen magas prioritású volt egy TE szerződtetése Seattlebe, mostmár van célpontja Wilsonnak.HulkeinsteinAz, hogy Glazer két tweetje között 10 perc telt el, nem azt jelenti, hogy ennyi idő alatt állapodtak meg a trade-ről. xD
több mint 9 éve
Jason La Canfora @JasonLaCanfora 56s56 seconds agoAlso have to wonder if indeed this means Russell Wilson ends up playing out 2015 on his rookie deal, which is not an impossibility
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
krankovics
407
Okunkgot is elcseréljük, és megtanulunk fal nélkül játszani? 😊
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Kb. 10 perc alatt lezongorázták az egészet, nagyon durva. Úgy látszik igen magas prioritású volt egy TE szerződtetése Seattlebe, mostmár van célpontja Wilsonnak.HulkeinsteinAz, hogy Glazer két tweetje között 10 perc telt el, nem azt jelenti, hogy ennyi idő alatt állapodtak meg a trade-ről. xD
felkészül Jean-Pierre vagy Patrick LewisFucuVagy Wisniewski.
több mint 9 éve
Draftról lehet C-t keresni, Graham szintű TE ritkább 😀
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 9 éve
Na ne mar... Vicc kategória. Egy elkapo TE helyett egy allaround TE kellett volna.Unger pedig a fal vezére,nélküle drasztikusan visszaesett a csapat teljesítménye. Mire megyünk egy elit elkapo TE -el,ha a nyomás 1 sec alatt ott lesz?
Arról nem.beszélve,h egy első korost is adtunk érte. Úgy látszik tavaly után idén sem akarunk elso körben játékost húzni.
Csalódott vagyok. Grahamat ráadásul nem.is bírom.
több mint 9 éve
Nadal17
586
nemááár
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Kb. 10 perc alatt lezongorázták az egészet, nagyon durva. Úgy látszik igen magas prioritású volt egy TE szerződtetése Seattlebe, mostmár van célpontja Wilsonnak.HulkeinsteinSince 2010, Only Rob Gronkowski (41) has more red zone rec TD than Jimmy Graham (40). No other player has more than 31. (ESPN stat)
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Felkészül Patrick LewisAz a Patrick Lewis, aki nem tudott nálunk keretre kerülni centerként tavaly nyáron? Huh.
Fucu
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 907
meg is van.Állítólag Max Ungert és első körös picket adnánk érte és egy negyedik körért.tejbegrrr!!!Rapoportnak valaki azt súgta, hogy a Saints akár Jimmy Grahamet is hajlandó lenne elboltolni.tejbegrrr!!!Capspace-el együtt? Akkor jöhet!Sebii
több mint 9 éve
Kb. 10 perc alatt lezongorázták az egészet, nagyon durva. Úgy látszik igen magas prioritású volt egy TE szerződtetése Seattlebe, mostmár van célpontja Wilsonnak.
több mint 9 éve
felkészül Jean-Pierre vagy Patrick LewisDE
van elit TE a csapatnál 😊
több mint 9 éve
es ki lesz a center ?:/ 😕ShermanA 12. ember.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Holnapután ketyegne le az ötmilliós roster bonusa. De nagyon megkérik az árát, nem a picket, hanem Ungert sajnálnám.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.