Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Unger??? Nagyon sajnálom, na de Graham az Graham.OsziMax Unger was great at C, glue of #Seahawks' O-line. BUT: he missed 13 games last 2 yrs combined, yet SEA was 1st & 4th in NFL in rushing
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
FA centerek:wisni, myers, de la puente, satele, berger, raiola, goodwin, wells
sok öreg. Wisni kell!
több mint 9 éve
Oszi
1 215
Unger??? Nagyon sajnálom, na de Graham az Graham.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Hát ezzel nagyon gyenge lett a fal közepe, de lássuk be, rohadt nagy szükségünk volt egy ilyen játékosra. Az meg, hogy nem húzunk első körben, na bumm, úgyse szoktak nagyon beválni. 😀Vagy Patrick Lewis: blog.thenewstribune.com/seahawks/2015/03/10/splash-report-seahawks-start-new-league-year-by-trading-c-max-unger-for-te-supreme-jimmy-graham/
Ungert azért nagyon sajnálom, mert igazi vezér volt és elit center. Mondjuk Jeanpierre elfogadható volt a helyén. Én odaadnám neki a kezdő posztot és a guard posztra helyezném a hangsúlyt, oda hoznék embert draftról és FA-ről is.Sebii
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Hát ezt az Unger, Graham dolgot nem igazán értem...Azt hiszem, hogy iszok egy-két sört hátha akkor okosabb leszek. | Nem valószínű, hogy így lesz... 😕 |
több mint 9 éve
Szerintem nagyon tökösek voltunk megint, és jó cserének tartom. Ha lesz kedvem leírom hosszabban is.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Sebii
3 536
Hát ezzel nagyon gyenge lett a fal közepe, de lássuk be, rohadt nagy szükségünk volt egy ilyen játékosra. Az meg, hogy nem húzunk első körben, na bumm, úgyse szoktak nagyon beválni. 😀Ungert azért nagyon sajnálom, mert igazi vezér volt és elit center. Mondjuk Jeanpierre elfogadható volt a helyén. Én odaadnám neki a kezdő posztot és a guard posztra helyezném a hangsúlyt, oda hoznék embert draftról és FA-ről is.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
sokat fogunk majd tradelgetni a draftonTök mindegy, hogy hányadik körös pickjeink vannak, amíg első körben Carpentereket, másodikban meg Britteket húzunk... OL játékost úgy látszik nem nagyon tudunk nevelni, persze aki elit tehetség (Okung 1/6 v mennyi volt), az azért jól nyomja. Grahammel meg mi a szart fogunk kezdeni? NO-ban Breesnek úgy tippre meccsenkénti 40 kísérlete volt, míg itt Lynch mellett Wilsonnak fele annyi van. Ja és akkor arról még nem beszéltem, hogy Wilson nem egyenlő Brees-zel...Duff1. After Graham deal, #Seahawks have these expected draft picks: 2, 3, 4, 4, 4, 5, 5, 5, 6, 6, 7.
tejbegrrr!!!
ennyi pickkel fel lehet jönni 2.kör elejére egy kinézett arcért.
tetszik a Graham trade 😊
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Tök mindegy, hogy hányadik körös pickjeink vannak, amíg első körben Carpentereket, másodikban meg Britteket húzunk... OL játékost úgy látszik nem nagyon tudunk nevelni, persze aki elit tehetség (Okung 1/6 v mennyi volt), az azért jól nyomja. Grahammel meg mi a szart fogunk kezdeni? NO-ban Breesnek úgy tippre meccsenkénti 40 kísérlete volt, míg itt Lynch mellett Wilsonnak fele annyi van. Ja és akkor arról még nem beszéltem, hogy Wilson nem egyenlő Brees-zel...Duff1. After Graham deal, #Seahawks have these expected draft picks: 2, 3, 4, 4, 4, 5, 5, 5, 6, 6, 7.
2. Russell Wilson was 1 of 5 qualified QBs to complete less than half of his red zone attempts last season (49.1%)
több mint 9 éve
fura ez a csere, nemrég még Graham volt a LOB közellensége, hogy milyen puha+nagyszájú stb.még Sherman is cikkezett róla, hogy milyen elképesztően borzalmas ez a dolog 😀😀, gondolom most egyből legjobb barik lesznek
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Beszaras...
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
több mint 9 éve
Sztem ez nem rossz csere. Nekem mondjuk ritkan egyezik a velemenyem a kozizlessel.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Duff
3 133
Ja igen az meg a másik, hogy még legalább (!) egy WR is kéne mellé, mert lesz egy szem Grahamünk akire az ellenfél a fél defenset rá fogja állítani. Bár lehet ideje se lesz megfutni a routeot ilyen O fal mögött.Na jó nem sírok többet 😀
több mint 9 éve
Stopyt
180
De azért az Eagles se semmi 😀
több mint 9 éve
Stopyt
180
Igazából csak azzal lehet nyugtatni a dolgot,hogy elvileg nem komplett idióta a stáb és ha elküldték Ungert kell lennie egy B-tervnek, amiért már megérte a csere.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Tök mindegy, hogy hányadik körös pickjeink vannak, amíg első körben Carpentereket, másodikban meg Britteket húzunk... OL játékost úgy látszik nem nagyon tudunk nevelni, persze aki elit tehetség (Okung 1/6 v mennyi volt), az azért jól nyomja. Grahammel meg mi a szart fogunk kezdeni? NO-ban Breesnek úgy tippre meccsenkénti 40 kísérlete volt, míg itt Lynch mellett Wilsonnak fele annyi van. Ja és akkor arról még nem beszéltem, hogy Wilson nem egyenlő Brees-zel...Duffegy kb levédekezhetetlen célpont. arra pár passzra, 3rd downra ő a tökéletes célpont.
kell még persze egy igazi szélsőWR aki nem Kearse és eléggé oké lesz az offense (OL nélkül..)
több mint 9 éve
Duff
3 133
Tök mindegy, hogy hányadik körös pickjeink vannak, amíg első körben Carpentereket, másodikban meg Britteket húzunk... OL játékost úgy látszik nem nagyon tudunk nevelni, persze aki elit tehetség (Okung 1/6 v mennyi volt), az azért jól nyomja. Grahammel meg mi a szart fogunk kezdeni? NO-ban Breesnek úgy tippre meccsenkénti 40 kísérlete volt, míg itt Lynch mellett Wilsonnak fele annyi van. Ja és akkor arról még nem beszéltem, hogy Wilson nem egyenlő Brees-zel...
több mint 9 éve
braxa88
12 534
graham: 015: $2.9 million (+ $5 million roster bonus due in March), 2016: $8.9 million, 2017: $7.9 million (+ $2 million roster bonus due in March), 2018: Free Agent
több mint 9 éve
braxa88
12 534
legalább Funchess nem jön se 1.körben sem sehol2-3-4.kör mind OL legyen 😀
több mint 9 éve
braxa88
12 534
mindenki aludjon 1-2t erre a tradera aztán értékelni
több mint 9 éve
Stopyt
180
Csak én érzem úgy, hogy az NFC Westben a szokásosnál is jobban zajlik az élet?😊Leon78Ennyire azért nem kéne
több mint 9 éve
Csak én érzem úgy, hogy az NFC Westben a szokásosnál is jobban zajlik az élet?😊