Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Stefan Wisniewski has finished in the top 5 of Pass Blocking Efficiency for centers in each of the last 3 seasons

kell!braxa88
bizony h kell... csak egy gond: a cap.
 overthecap.com/salary-cap/seattle-seahawks
ha így állunk, akkor még talán befér Wisnyó... de akkor meg abban lehetünk biztosak, h RW kijátsza a rookie szerződését... nem vagyok nagy cap guru, de nekem így jön le... kell a rookieknak is hely és akkor be is telünk... ez az egy needünk van kb., a többi megoldható.
Az azért nem kicsit lenne meglepő, ha RW kijátszaná a rookie szerződését.

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Paul Allen ‏@PaulGAllen
@Seahawks @TheJimmyGraham passes physical officially a member of the team. #GoHawks

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Stefan Wisniewski has finished in the top 5 of Pass Blocking Efficiency for centers in each of the last 3 seasons

kell!
több mint 9 éve
És tényleg: C Stefen Wisniewski headed to Seattle for a visit. 😀 A Bucsnál már járt, talán még a Ramshez is mehet.tejbegrrr!!!
nem kémne elengedni szrződés nélkül.
bár Hudson szerződése után sztem kurva nagy igényei lehetnek
több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
T-Jax azt nyilatkozta nem olyan rég, szívesen menne a Viks-hez, Bridgewater mentorának. Most, hogy Hill a Ramsból ott kötött ki, úgy néz ki ez nem sikerült. Lehet, hogy a coin toss bajnokunk marad?

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
És tényleg: C Stefen Wisniewski headed to Seattle for a visit. 😀 A Bucsnál már járt, talán még a Ramshez is mehet.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
CSABI27 Seattle Seahawks 99 — vinczellercsaba@gmail.com
Andre Johnson Colts
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
knighton felé megy az érdeklődésbraxa88
Nagyon jó lenne! Akkor viszont McDaniel cut. De Knighton jobb játékos.Sebii
Az megvan, hogy egy kurva pipa szurkoló átírta a wiki oldalt...nézzétek meg a combine adatokat...szipogok a röhögéstől 😀 😀 😀

en.wikipedia.org/wiki/Terrance_Knighton
több mint 9 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
knighton felé megy az érdeklődésbraxa88
Nagyon jó lenne! Akkor viszont McDaniel cut. De Knighton jobb játékos.
több mint 9 éve
knighton felé megy az érdeklődés
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma

Nem röhögni, annyira cuki
több mint 9 éve
nem sérülékeny.
Ez mondjuk nem teljesen igaz, mert az elmúlt két évben eléggé hátráltatták a sérülések (láb, könyék, váll), főleg utóbbi adhat aggodalomra okot, meg az, hogy nem akarta megműttetni, mert sokat kellett volna kihagynia, holott egész szezonban szenvedett miatta.
Másik oldalon Unger sem az a Vasember az elmúlt időben, sajnos.nfl_lover
Az orvosok ma nézik Grahamet, és Unger is alapos kivizsgáláson esik át New Orleansban. Ha bármi kiderül, nincs üzlet.

több mint 9 éve
nfl_lover 912
nem sérülékeny.
Ez mondjuk nem teljesen igaz, mert az elmúlt két évben eléggé hátráltatták a sérülések (láb, könyék, váll), főleg utóbbi adhat aggodalomra okot, meg az, hogy nem akarta megműttetni, mert sokat kellett volna kihagynia, holott egész szezonban szenvedett miatta.
Másik oldalon Unger sem az a Vasember az elmúlt időben, sajnos.
több mint 9 éve
Akik pedig azért aggódnak, hogy a Saints túl könnyen engedte el: nem kell túl gondolni a dolgot, rém rossz cap helyzetben van/volt a Saints, és ha úgy tudsz ezen javítani, hogy közben komoly értéket kapsz, akkor azt meg kell lépni. Teljesen érthető lépés volt szerintem.Medvepapa
Állítólag az egész onnan indult, hogy Sean Payton Ungert akarta, és WR-eket is ajánlott cserébe.

több mint 9 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Azokat az érveket sem preferálom,hogy az 1/31 már tulajdonképpen 2. kör, mert a 2/1-re meg mindig azt mondják,hogy az tulajdonképpen első kör... Szóval ilyenkor igencsak hajlkony az a vélemény.
undisputedly
Nem a vélemény hajlékony, hanem a kettő közti határ halovány. Jóval haloványabb, mint a különbség az 1/31 és mondjuk az 1/16 között.

több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Először leszögezném, hogy nem értékelni akarom a cserét, nincs is értelme a következő offseason-ig.

Inkább megvizsgálni az elemeit a cserének (fontos, hogy inkább a csapatvezetés szemszögéből mintsem szurkolóként), és arról elmondani a véleményem.

Előzmény: Már szezon közben tudtuk és láttuk, hogy Russell Wilson fegyver arzenálja nem üti meg az NFL átlagot. Nincs egy go-to target a csapatban, akire bátran fel lehet dobni a labdákat. Baldwin slot WR, ahogy azt Undi is mondta. Kearse max. 3. számú elkapó, és inkonzisztens. Richardson igazából csak a sebességéből él és mint kiderült papír. Norwood-ot említeni is túlzás, ahogy Walters-t is. Lockette meg egy gunner, semmi több, igen voltak elkapásai, de mennyit húzott le jó coverage-ban? Nem sokat, általában üresen kapta a labdákat (üres: 1 méteren belül szinte senki). Miller bokájával már tavaly is voltak bajok de játszott, és erre most komolyan rásérült 29 évesen, látszott is a sebességén, ami addig sem volt nagy. Luke Willson nagyon nyers játékos, a TE poszt Kearse-je. Harvin-ról ne is beszéljünk. Ergo az offense ordított egy playmaker játékosért. Ezt a vezetés is látta, mint kiderült Harvinért vittük volna Thomas-t, Cameron-t. Srácok! A legtöbb elkapott TD-t 2014-ben Marshawn Lynch jegyezte 4-el!!!!!!!! A szerzett 43 TD-ből 23-at Lynch és Wilson hozott össze. Ebből talán látszik, hogy jelenleg miért olyan kurva fontos számunkra Lynch, és hogy miért nem fasza, ha ennyire egy emberes az offense. A RZ hatékonyságunkról meg már írt tejbegrrr... És akkor elérkeztünk az idei offseasonhoz.

Amit adtunk:
1/31: Nagy valószínűséggel alap esetben itt egy elkapót húztunk volna. Tavaly hasonló magasságban hátra cseréltünk 2. körbe és behúztuk P-Rich-et, sőt ha nem sikerül cserélni akkor 1. kör végén is ő jött volna. Be kell látni, hogy a FO nagyon jó, szeretjük, de offense oldalon RW (Wisconsin-JS) kivételével nem sikerült impact játékost hozniuk, ehhez annyira nem értenek, és a rendszer sem kedvez az offensive rookie-knak, lásd pl. Michael. Ha nem tudsz ezzel pick-kel mit kezdeni, de tudod hogy mire kellene fordítani, akkor a másik lehetőség a trade. Már személyes véleményem, hogy kb. 3-4. első kört érő elkapó van szerintem, a depth sokkal nagyobb és jobb ezen a poszton az idei drafton, 1/31-nél már nem tudnál nyerőt húzni, mert kb. 2/31-nél is találsz olyan minőséget.

Max Unger C: Határozottan jobban fáj, mint az 1/31. DE azt nem tudhatjuk, amit esetleg a FO tudhat. Lehet, hogy teljesen meg voltak elégedve pl. Patrick Lewis játékával (én pl. igen), vagy éppen van tervük a pótlására FA-n, vagy drafton. Nem tudhatjuk. De ha van B-terv, akkor már érthető a lépés, mert ahogy többen mondták, egy centert könnyebb pótolni. Igen, Unger top 5 center, de ettől még nem volt jó a falunk, mert ez egy egység, és mint olyan nem volt jó. Carpenter-t lehet pótolni, nem gáz, annak ellenére, hogy eddigi legjobb szezonját hozta. Unger esetében hozzá jön még a sérülékenység is, hiába szuper, ha csak 6-10 meccsen játszik évente. És lehet hogy a FO már nem bízott a "tartósságában", ezt nem tudhatjuk.

Amit kaptunk:

Jimmy Graham: Nem kell bemutatni senkinek, én nem is szaporítanám vele kapcsolatban a szót. Nem blokkolni hoztuk. Elit és unikum. Nagyon erős, nem sérülékeny. És van egy QB-d akit meg fogsz fizetni. És itt nem kell jönni, hogy futó csapat vagyunk. Tök mindegy. Ennek ez a rendje, meg lehet nézni a többi hasonló franchise-t. Ha meg van az embered a C mögé, akkor meg kell adni neki a lehetőséget, hogy passzolhasson mert azért van ott, azért fizetsz neki évi c. 20 milliót. Jelenleg nincs ilyen játékos a keretben, mind kiegészítő ember csak. Tovább kellett lépni ezen a fronton, és láttuk hogy ez draftról nem sikerül. Akik pedig azért aggódnak, hogy a Saints túl könnyen engedte el: nem kell túl gondolni a dolgot, rém rossz cap helyzetben van/volt a Saints, és ha úgy tudsz ezen javítani, hogy közben komoly értéket kapsz, akkor azt meg kell lépni. Teljesen érthető lépés volt szerintem.

4/13: Emellé kaptunk egy idei 4. körös választási jogot, ami ismerve a csapatot és a draft mélységét, aranyat érhet.

Konklúzió: Jelen pillanatban szerintem ez egy win-win trade mindkét csapat szempontjából, mert mindkettő azt kapta, amit akart. Hogy melyik miért akarta ezt vagy azt, annak is meg vannak az okai. De mondom, értékelni a cserét 1 év múlva lehet majd, de szerintem az ilyen döntések kellenek ahhoz, hogy egy csapat sikerességét fenn tartsd. Tetszik a dolog, és szerintem még nincs vége. Tartogat még ez a hét meglepetéseket nekünk, ahogy a draft is. De a kiszámíthatatlanság a legjobb az egészben.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Drafthoz:

Seahawks DLine coach Travis Jones reportedly worked out Owa Odighi extensively yesterday
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/vdn4bjv0snc69mkutelc
Owa Odighizuwa Stats, News and Video - DE | NFL.com
Latest on DE Owa Odighizuwa including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com

több mint 9 éve
ultimate érv: Jimmy Graham has been thrown to 9 times on plays that began at the opposing 1-yard line. 8 of them were caught for touchdowns 😊

és abba is jó belegondolni, hogy RW mostantól két top3 TD-gyáros közül választhat (2011 óta Lynch, Bryant, Graham), ha éppen nem tartja meg a labdát

több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Nem sok playt láttam róla, de szerint Graham azért nem WR szerepben tündököl, mert habár a testfelépítése és a kezei jók,de nincs olyan sebessége,mint egy Megatronnak.

Egy elit, igazi no.1. elkapóért nem sajnáltam volna a tréd értékét, de jelen állás szerint bőven lehetséges, hogy Graham epizódszereplő lesz nálunk, egy probowler center játéka pedig minden playre hatással van.

Azt most hagyjuk, hogy "Graham már a jelenlétével elvesz 10 emebert a 11-ből", mert láttuk,h Harvinnal is mennyire működött.

A mi rendszerünkben csökken a nem futó skill playerek produktivitása. Pl Milleré is, mint TE, vagy nézzétek meg Tate esetét. Itt nem volt 1000 yardos szezonja, a nevét se tudták egy kis túlzással, most meg a liga egyik legjobbjaként tekintenek rá.

Graham egy pass-happy rendszerből jön, ahol Brees irányított. Mi nem fogjuk annyit játékba vonni, vagy ha igen, akkor meg megint a futást fogjuk hanyagolni, és jön a "lázadás".

Persze jó, hogy van egy allpro moveTE a csapatban, de szvsz nem érte meg az árát.undisputedly
Szerintem maradunk runheavy csapat, nem véletlen Lynch szerződése. DE azzal hogy Jimmy jött, talán "több szólamú" lesz a játékunk. Gondold azt, hogy Willson helyett Jimmy van ott, és állandóan hozza azt a formát ami megszoktak tőle, amit tud. Míg Willsonnak, Te tudod a legjobban számtalanszor mondtad is mennyire ingadozó a formája.
Harvint sajna nem tudjuk mit tudott volna hozzátenni a játékhoz, mert nem alakult ki a normális légkör körülötte, ami a megfelelő munkát elősegítette volna.
Unger szerintem az Oline legjobbja volt, én is sajnálom. Az idő fogja eldönteni, hogy ez a trade milyen is valójában.

több mint 9 éve
jaj undi, kb egy szavaddal nem értek most egyet 😀
csak nézz meg egy random best of graham videot, rögtön lejön belőle miért kell ő nekünk.
több mint 9 éve
nfl_lover 912
Graham és Miller két teljesen más kategória... Miller igazi TE, aki nagyon jól blokkol, jól is kap el, all around TE. De Jimmy inkább WR típusú... elit játékos, aki elkapásokban extra. A kettőt nem lehet összehasonlítani, mert teljesen mások, másképp is lesz használva Jimmy mint Miller volt. Sztem nagyon sokat WR-ként lesz felállítva és nem TE-ként.SeaSzilaHawk
Szvsz Payton ki tudta használni Graham erősségeit, itt már nem vagyok róla meggyőződve. Adva volt Harvin, egy szvsz Jimmynél sokoldalúbb gamechanger játékos és nem tudtátok kihasználni.
RZ-ben persze mehetnek felé a lasztik, de amúgy nem tudom, mennyire fogjátok hasznosítani. RZ targetnek meg túl nagy ár.
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Nem sok playt láttam róla, de szerint Graham azért nem WR szerepben tündököl, mert habár a testfelépítése és a kezei jók,de nincs olyan sebessége,mint egy Megatronnak.

Egy elit, igazi no.1. elkapóért nem sajnáltam volna a tréd értékét, de jelen állás szerint bőven lehetséges, hogy Graham epizódszereplő lesz nálunk, egy probowler center játéka pedig minden playre hatással van.

Azt most hagyjuk, hogy "Graham már a jelenlétével elvesz 10 emebert a 11-ből", mert láttuk,h Harvinnal is mennyire működött.

A mi rendszerünkben csökken a nem futó skill playerek produktivitása. Pl Milleré is, mint TE, vagy nézzétek meg Tate esetét. Itt nem volt 1000 yardos szezonja, a nevét se tudták egy kis túlzással, most meg a liga egyik legjobbjaként tekintenek rá.

Graham egy pass-happy rendszerből jön, ahol Brees irányított. Mi nem fogjuk annyit játékba vonni, vagy ha igen, akkor meg megint a futást fogjuk hanyagolni, és jön a "lázadás".

Persze jó, hogy van egy allpro moveTE a csapatban, de szvsz nem érte meg az árát.
több mint 9 éve
Bocsi, nem akarok okoskodni, de szerintem a Saints jobban járt a trade-el, mint ti..Unger volt a legjobb falemberetek, még akkor is, ha tavaly sokat volt sérült..+ egy első körös picket is ajándékba adni.. 😕 Graham jó elkapó, de messze nem TE, hanem inkább egy magasra nőtt, jókezű, fizikális WR.. Blokkolni nem tud, s igazából a szélen él, középen slant, slot játékokban nem nagyon...Kifejezetten jó RZ target..Ebből a típusból a drafton idén van 4-6 ilyen játékos, akinek a bére valószínűleg tizedannyi lesz, mint neki..Ti kifejezetten jól draftoltok..A WR class idén pedig erős..Én azzal próbálkoztam volna a helyetekben..RW előtt így meg még szarabb lesz a fal, futkározhat megint az életéért szegény..kyobalu
És 1/31 ebből mennyi fog bent maradni, és még esetleg az első évében már használható is? Mondjuk 3 vagy 4-et elvisznek előttünk, már rá is faragtunk. Úgy gondolom az RZ targetért biztosra mentek Carollék, még ha nagy árat kellett is fizetni érte.

több mint 9 éve
Továbbra is ignoráltájtok a következő tényt:

A fal jelentősen gyengült. Mind futásban, mind pedig passprotban. Hiába hangzik el érvként,hogy Unger -csakúgy mint minden falemberünk- sokat volt sérült-, mert emlékszem tavaly is mindenki "sírt",hogy jöjjön már vissza, mert majd akkor...undisputedly
Tavaly azért is "sírtunk", hogy legyen Wilsonnak RZ célpontja. Megkaptuk. Igaz elment a ProB. centerünk, de ez volt az ára. Carollék valszeg úgy gondolták ezt sokkal egyszerűbben megoldják mint a RZ target kérdést.

több mint 9 éve
Nyilván nem miattunk, más apropóból hozza az ESPN a statot, de azért jó látni:

Best Record as Starter-- Last 2 Seasons
Russell Wilson 25-7 .781
Peyton Manning 25-7 .781
Nick Foles 14-4 .778