Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
bowl.hu/forum/alairasok/jimmy_graham_2015
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Így 2-3 nappal a csere okozta "sokkhatás" után már kezdem előnyösre értékelni a húzást 😊
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
wisniewski + knighton. hmm 😊 knighton-mebane DL mellett fussanak 😀Knighton a hírek szerint a Redskinshez szerződik.
nemtudom h férne be ez a 2 ember, de jó lennebraxa88
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Drafthoz:több más csapat mellett mi is élénk érdeklődést mutatunk Damarious Randall (FS) iránt.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Max Unger @MaxUnger60 Can't thank you enough for the love and support. It's been amazing to live and play in Seattle. What a ride - Shoots
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Graham nagyon szimpatikus dolgokat mondott a helyi sajtónak adott első interjújában:blog.thenewstribune.com/seahawks/2015/03/12/newest-seahawks-star-jimmy-graham-on-trade-from-saints-highly-encouraged-highly-motivated/
www.seahawks.com/videos-photos/audio/Jimmy-Graham-Conference-Call-Audio/
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
O'Brien Schofieldet elvitte a Falcons.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Üdv!Részben. Az elmúlt szezonban az első néhány fordulót leszámítva IR-en volt, és ehhez képest a fizetése is magas volt. Ha egészséges, kifejezetten jó kezű, jól blokkoló TE, és emberileg is nagyon rendben van.
Zach Miller-t egészségügyi okok miatt tette ki a Seahawks?pakesz
több mint 9 éve
Üdv!Zach Miller-t egészségügyi okok miatt tette ki a Seahawks?
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 9 éve
Rotációban még hasznos lehet, ráadásul leader is volt.És nem csak te:A Jaguars megvált Red Bryanttől...tejbegrrr!!!Big Red occsóér! Bírtam a fickót!garrett27
Bruce Irvin @BIrvin_WVU11
Bring big homie back! instagram.com/p/0I_wIVmO04/
😊tejbegrrr!!!
Mindenképpen visszahoznám.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
És nem csak te:A Jaguars megvált Red Bryanttől...tejbegrrr!!!Big Red occsóér! Bírtam a fickót!garrett27
Bruce Irvin @BIrvin_WVU11
Bring big homie back! instagram.com/p/0I_wIVmO04/
😊
több mint 9 éve
A Jaguars megvált Red Bryanttől...tejbegrrr!!!Big Red occsóér! Bírtam a fickót!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
A Jaguars megvált Red Bryanttől...
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Maxwell 31-essel a hátán játszik az Eaglesnél, erre nálunk tényleg hiába várt volna... 😊
több mint 9 éve
Wisniewski: hosted.stats.com/fb/playerstats.asp?id=24835&team=13Akkor meg már 5 technique sem kell. Fel tudnánk állni kettejükkel, akkor már MLB sem kell, szóal 2 LB vel, és 7 DB vel-azt helló! Sőt, ha Jabbát leigazolnánk.... 😊
wisniewski + knighton. hmm 😊 knighton-mebane DL mellett fussanak 😀UPDATE 2:FA-körkép fél nappal nyitás előtt, akikkel hírbe hoztak minket (a Suh, Julius Thomas vonalat inkább már hagyom):UPDATE:
Adrian Clayborn (DE)
Jabaal Sheard (OLB)
Cary Williams (CB)
Davon House (CB)
Tramon Williams (CB)
Andre Johnson (WR)
Jordan Cameron (TE)tejbegrrr!!!
Adrian Clayborn (DE)
Jabaal Sheard (OLB)
Cary Williams (CB) (Y)
Davon House (CB) ---> Jaguars
Tramon Williams (CB)
Andre Johnson (WR) ---> Colts?
(Cameront kivettem, még nincs helye, a Dolphins viheti, de nekünk Graham után nem igazán kell)
Adrian Clayborn (DE) ---> Falcons?
Jabaal Sheard (OLB)---> Patriots
Cary Williams (CB) (Y)
Davon House (CB)---> Jaguars
Tramon Williams (CB) ---> Saints?
Andre Johnson (WR)---> Colts
+
Shelley Smith (G) ---> Broncos? Falcons?
Terrence Knighton (DT) ---> Colts? Redskins?
Stefen Wisniewksi (C/G) ---> Bucs? Rams?tejbegrrr!!!
nemtudom h férne be ez a 2 ember, de jó lennebraxa88
több mint 9 éve
Előtte is azok voltak, többek között ezért nem hosszabbítottunk vele állítólag. Elvileg 6M-s ajánlatot kapott tőlünk, de ezt keveselte...azért lehet, h a piac helyére tette a fejét 😊És tényleg: C Stefen Wisniewski headed to Seattle for a visit. 😀 A Bucsnál már járt, talán még a Ramshez is mehet.tejbegrrr!!!nem kémne elengedni szrződés nélkül.
bár Hudson szerződése után sztem kurva nagy igényei lehetnekbraxa88
Tavalyi éve elég gyenge volt, de nem lenne rossz opció sztem. 2012ben és 2013ban igen bíztatóan játszott és Cable sztem simán rendbe tudja szedni. Futásnál hasznos, bár nem fog egyedül világot megváltani, tavaly a pass prot eléggé szétesett és voltak botrányos snapjei Carr felé\fölé\alá 😊.
Az se segített azért neki, h érkezett első évébe egy PBS falba LGnek, aztán lett belőle egy évre ZBS falban OC, majd ismét váltottunk PBS-re (akkor már legalább posztot nem váltott...) és emellett folyamatosan más játszott mellette a guard posztokon.
Sztem Cable berakja ebbe a ZBS falba középen, hoztok mellé fix partnereket és nem lesz vele gondotok évekig...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Wisniewski: hosted.stats.com/fb/playerstats.asp?id=24835&team=13wisniewski + knighton. hmm 😊 knighton-mebane DL mellett fussanak 😀UPDATE 2:FA-körkép fél nappal nyitás előtt, akikkel hírbe hoztak minket (a Suh, Julius Thomas vonalat inkább már hagyom):UPDATE:
Adrian Clayborn (DE)
Jabaal Sheard (OLB)
Cary Williams (CB)
Davon House (CB)
Tramon Williams (CB)
Andre Johnson (WR)
Adrian Clayborn (DE)
Jabaal Sheard (OLB)
Cary Williams (CB) (Y)
Tramon Williams (CB)
(Cameront kivettem, még nincs helye, a Dolphins viheti, de nekünk Graham után nem igazán kell)
Jabaal Sheard (OLB)---> Patriots
Cary Williams (CB) (Y)
Davon House (CB)---> Jaguars
Andre Johnson (WR)---> Colts
+
Terrence Knighton (DT) ---> Colts? Redskins?
Stefen Wisniewksi (C/G) ---> Bucs? Rams?tejbegrrr!!!
nemtudom h férne be ez a 2 ember, de jó lenne
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
UPDATE 2:FA-körkép fél nappal nyitás előtt, akikkel hírbe hoztak minket (a Suh, Julius Thomas vonalat inkább már hagyom):UPDATE:
Adrian Clayborn (DE)
Jabaal Sheard (OLB)
Cary Williams (CB)
Davon House (CB)
Tramon Williams (CB)
Andre Johnson (WR)
Adrian Clayborn (DE)
Jabaal Sheard (OLB)
Cary Williams (CB) (Y)
Tramon Williams (CB)
Cary Williams (CB) (Y)
+
Terrence Knighton (DT) ---> Broncos? Colts? Patriots? Ravens? Redskins?
Stefen Wisniewksi (C/G) ---> Bucs? Rams?
több mint 9 éve
Amúgy kíváncsi vagyok az öltözői fogadtatására. Gondolom emlékeztek még a 2 szezonnal ezelőtti kis "kakaskodásra" 😀undisputedlyTuti az lesz az első, hogy ezt tisztázzák. Na meg örülnek annak, hogy ezek után nem egymást kell lebontani a pályán 😀
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
Stefan Wisniewski has finished in the top 5 of Pass Blocking Efficiency for centers in each of the last 3 seasonsNope, el ne hidd
kell!braxa88
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Amúgy kíváncsi vagyok az öltözői fogadtatására. Gondolom emlékeztek még a 2 szezonnal ezelőtti kis "kakaskodásra" 😀
több mint 9 éve
braxa88
12 534
SOURCE: Marcus Mariota will throw at 10am HST at Oregon Pro Day #Titans #Bucs #Jets #Falcons #Rams & #Seahawks will be in attendance3.körben oké
A megfejtők szerint a földrajzi közelségen túl az indokolhatja a jelenlétet, hogy Grasuról érdeklődjünk nála: www.nfl.com/draft/2015/profiles/hroniss-grasu?id=2552245tejbegrrr!!!
de wisni is kell. oszt az egyik majd lesz OG
több mint 9 éve
SOURCE: Marcus Mariota will throw at 10am HST at Oregon Pro Day #Titans #Bucs #Jets #Falcons #Rams & #Seahawks will be in attendancena most ez is eléggé napvilágot látott... Nekem Grasu nagy kedvenc (1 kacsa, 2 román felmenők, 3 nagyon jó) és a combine, meg mock draftok nem igazán csináltak nagy buzz-t körülötte... remek lenne, ha ő nálunk folytatná, bár sztem Csip is feni a fogát rá. (fun fact: Grasu románul azt jelenti, hogy a kövér... illik a név 😀)
A megfejtők szerint a földrajzi közelségen túl az indokolhatja a jelenlétet, hogy Grasuról érdeklődjünk nála: www.nfl.com/draft/2015/profiles/hroniss-grasu?id=2552245tejbegrrr!!!
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
SOURCE: Marcus Mariota will throw at 10am HST at Oregon Pro Day #Titans #Bucs #Jets #Falcons #Rams & #Seahawks will be in attendanceA megfejtők szerint a földrajzi közelségen túl az indokolhatja a jelenlétet, hogy Grasuról érdeklődjünk nála: www.nfl.com/draft/2015/profiles/hroniss-grasu?id=2552245
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
T-Jax azt nyilatkozta nem olyan rég, szívesen menne a Viks-hez, Bridgewater mentorának. Most, hogy Hill a Ramsból ott kötött ki, úgy néz ki ez nem sikerült. Lehet, hogy a coin toss bajnokunk marad?BigBaltazarAz Eaglest emlegették még, de aki elkezdte terjeszteni a hírt, azóta jelezte, hogy tévedett.