Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Még egy név: Davon House (GB CB), de öt másik csapattal együtt említenek minket.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Gyors reggeli FA-körképünk utolsó eleme: Andre JohnsonEz félig összejött, a Texans már elküldte. 😊
www.nfl.com/news/story/0ap3000000476531/article/potential-landing-spots-for-andre-johnsontejbegrrr!!!
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Cary Williams a Seahawks-Jets-Titans hármasból választ magának csapatot. Mondjuk, ha tényleg csapatot választ, és nem fizetést, akkor egyértelmű... 😊tejbegrrr!!!Menjen a Titansbe. A csoport riválisok nagyon örülnének neki. 😀
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Cary Williams a Seahawks-Jets-Titans hármasból választ magának csapatot. Mondjuk, ha tényleg csapatot választ, és nem fizetést, akkor egyértelmű... 😊
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Következő FA-jelölt: Jabaal Sheard (Browns OLB). Versenyben még: Bengals, Buccaneers, Patriots.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
A seattle-i csapat Európában! A pompomlányok Blitz kíséretében az öreg kontinensen állomásozó amerikai katonák előtt lépnek fel a napokban. 😊
több mint 9 éve
braxa88
12 534
persze, több elkapást enged mint Sherman, de simán top15, nem tudnák 15 jobb cbt mondani nálaSajnos nem tudom megmondani,hogy melyik meccs volt, annyi biztos,hogy közel év vége.Maxwell alapvetően profitált abból,hogy olyan rendszerbe hoztuk, amiben tényleg a legjobbját tudja nyújtani. E mellett természetesen volt lehetősége rendre villogni,hiszen 3 All-pro társ vette körül a secondaryben. Ezen felül kiemelkedően jó passrush dolgozott előtte, ami sackek számában nem, de a hurry-ben rendre megjelent.én nem
Maxi ennyi pénzt nem ér, szerintem ezzel mindneki tisztában van. Erős volt alatta a piac, mert a L.o.B. felhúzta az árát. Emlékszem én a jó meccsei mellett olyan játékokra is amikor csak néztünk,hogy mit csinál. Egy top fizetésű CB-nél pedig ilyen nem igen van.undisputedly
top CBé nőtte ki magát. top10-15braxa88
Még Helm-el kommenteltük is, hogy MAxi akkor emelte csak fel a kezét "elütésre", amikor már az elkapó régen birtokolta a labdát. Teljesen vakon volt. Máskor is emlékszem rá, hogy megégették.
Szerintem nem top15. Rendre elkapnak mellette, és már csak a yac-t tudja megakadályozni, meg a labdás kezet püfölni. A mai fociban nincs shutdown corner, de MAxi a közelében sincs (pedig a pénze akkora). Átlag feletti CB, akin sokat húzott, hogy E.T. állandóan az ő 1/2 része felé portyázott, így sokkal kevesebb felelőssége volt, mint pl Shermnek.undisputedly
most 1-1 playt emeltél ki, ez mindenkinél benne van top1 cbnél is
a rendre elkapnak mellette meg hatalmas túlzás. és thomas sem segít be neki annyi, nagyon sokszor volt egyedül maga jobb oldalt, mint sherman a balon
több mint 9 éve
Sajnos nem tudom megmondani,hogy melyik meccs volt, annyi biztos,hogy közel év vége.Maxwell alapvetően profitált abból,hogy olyan rendszerbe hoztuk, amiben tényleg a legjobbját tudja nyújtani. E mellett természetesen volt lehetősége rendre villogni,hiszen 3 All-pro társ vette körül a secondaryben. Ezen felül kiemelkedően jó passrush dolgozott előtte, ami sackek számában nem, de a hurry-ben rendre megjelent.én nem
Maxi ennyi pénzt nem ér, szerintem ezzel mindneki tisztában van. Erős volt alatta a piac, mert a L.o.B. felhúzta az árát. Emlékszem én a jó meccsei mellett olyan játékokra is amikor csak néztünk,hogy mit csinál. Egy top fizetésű CB-nél pedig ilyen nem igen van.undisputedly
top CBé nőtte ki magát. top10-15braxa88
Még Helm-el kommenteltük is, hogy MAxi akkor emelte csak fel a kezét "elütésre", amikor már az elkapó régen birtokolta a labdát. Teljesen vakon volt. Máskor is emlékszem rá, hogy megégették.
Szerintem nem top15. Rendre elkapnak mellette, és már csak a yac-t tudja megakadályozni, meg a labdás kezet püfölni. A mai fociban nincs shutdown corner, de MAxi a közelében sincs (pedig a pénze akkora). Átlag feletti CB, akin sokat húzott, hogy E.T. állandóan az ő 1/2 része felé portyázott, így sokkal kevesebb felelőssége volt, mint pl Shermnek.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Maxwell alapvetően profitált abból,hogy olyan rendszerbe hoztuk, amiben tényleg a legjobbját tudja nyújtani. E mellett természetesen volt lehetősége rendre villogni,hiszen 3 All-pro társ vette körül a secondaryben. Ezen felül kiemelkedően jó passrush dolgozott előtte, ami sackek számában nem, de a hurry-ben rendre megjelent.én nem
top CBé nőtte ki magát. top10-15
több mint 9 éve
Maxwell alapvetően profitált abból,hogy olyan rendszerbe hoztuk, amiben tényleg a legjobbját tudja nyújtani. E mellett természetesen volt lehetősége rendre villogni,hiszen 3 All-pro társ vette körül a secondaryben. Ezen felül kiemelkedően jó passrush dolgozott előtte, ami sackek számában nem, de a hurry-ben rendre megjelent.Maxi ennyi pénzt nem ér, szerintem ezzel mindneki tisztában van. Erős volt alatta a piac, mert a L.o.B. felhúzta az árát. Emlékszem én a jó meccsei mellett olyan játékokra is amikor csak néztünk,hogy mit csinál. Egy top fizetésű CB-nél pedig ilyen nem igen van.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Lockersherman: 5év58.789 millióHát ennyi pénzt biztos, hogy nem ér meg, de sok sikert neki!
maxwell: 6év/63
nem csoda h nem akartuk megtartani. embertelen pénzt kapottbraxa88
Tarvaris Jackson hogyha elmegy az mennyire érintene bennünket hátrányosan?
Nem tudom, hogy adott esetben lehetne-e pótolni pl. Jake Locklear-ral?Sonics
persze. simán
több mint 9 éve
sherman: 5év58.789 millióHát ennyi pénzt biztos, hogy nem ér meg, de sok sikert neki!
maxwell: 6év/63
nem csoda h nem akartuk megtartani. embertelen pénzt kapottbraxa88
Tarvaris Jackson hogyha elmegy az mennyire érintene bennünket hátrányosan?
Nem tudom, hogy adott esetben lehetne-e pótolni pl. Jake Locklear-ral?
több mint 9 éve
braxa88
12 534
sherman: 5év58.789 milliómaxwell: 6év/63
nem csoda h nem akartuk megtartani. embertelen pénzt kapott
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Valahol azt is olvastam, hogy az Eagles vinné. 😊T-Jax szívesen lenne újra Viking: profootballtalk.nbcsports.com/2015/03/06/tarvaris-jackson-would-like-to-back-up-teddy-bridgewater/tejbegrrr!!!Ne már, bukjuk az összes pénzfeldobást!garrett27
több mint 9 éve
T-Jax szívesen lenne újra Viking: profootballtalk.nbcsports.com/2015/03/06/tarvaris-jackson-would-like-to-back-up-teddy-bridgewater/tejbegrrr!!!Ne már, bukjuk az összes pénzfeldobást!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Jayson Braddock @JaysonBraddock 2 p2 perccel ezelőttSzerintem ennyit nem ér a fickó.
Byron Maxwell deal is done. Guarantee came in higher after more discussion. Byron Maxwell will become an Eagle Tuesday w/ $25 mil guaranteedHighlander
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Jayson Braddock @JaysonBraddock 2 p2 perccel ezelőttByron Maxwell deal is done. Guarantee came in higher after more discussion. Byron Maxwell will become an Eagle Tuesday w/ $25 mil guaranteed
több mint 9 éve
Jayson Braddock @JaysonBraddock 7 p7 perccel ezelőttThe Eagles have set the parameters of a deal for Maxwell that consists of 6 years $63 million with $23.5 mil fully guaranteed. $13.5 year 1
több mint 9 éve
braxa88
12 534
anthony mccoyt megint visszaigazolta a csapat, reméljük egészséges maradazért nem semmi h 2 IR szezon után is kap szerződést, látszik h ő egy igen jó TE
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Úgy hírlik, mégis próbáljuk megtartani Maxwellt, új ajánlatot teszünk neki.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Több más csapat mellett mi is érdeklődünk Adrian Clayborn (Tampa DE) iránt.tejbegrrr!!!támogatom
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Több más csapat mellett mi is érdeklődünk Adrian Clayborn (Tampa DE) iránt.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Paul Allen is benézett a Lynch-hosszabbítás aláírására. Vajon csak ezért fáradt, vagy még FA-nyitás előtt bejelentik RW új szerződését is?
több mint 9 éve
braxa88
12 534
csak legyen motivált, de nem félek tőle, pályán sose látszik a kedélyállapota 😀