Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Gyors reggeli FA-körképünk utolsó eleme: Andre Johnson
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/npi7k4elgirri0irx1vx
Potential landing spots for Andre Johnson
Andre Johnson and the Houston Texans have reached the end of the road after 12 great seasons. What's next for the star wide receiver? Dan Hanzus offers some destinations that make sense.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Most már Rapoport is mondja, hogy Tamás Július hozzánk is jöhet akár:  twitter.com/AroundTheNFL/status/573272902390304768

több mint 9 éve
Williamsekkel próbálhatjuk pótolni Maxwellt: Tramon a Green Bayből jöhet (OT-TD az NFCCG-n!), Cary-t az Eagles küldte el nemrégiben.

www.jsonline.com/sports/packers/seahawks-will-court-packers-tramon-williams-b99455902z1-295115171.html
 nfldraftdiamonds.com/breaking-former-eagles-cb-cary-williams-is-headed-to-seattle-tomorrow-for-a-visit/

több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
 sportgeza.hu/sport/nfl/2015/03/04/felajanlottak_az_agyukat_az_nfl-esek_seattle_seahawks_new_york_giants/Hanni
Abszolút tiszteletet érdemelnek, nem vitás. Bár mondjuk szerintem egy punter agya nem sokat mond, ő nemigen kap rá, hacsak visszahordásnál nem.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
 sportgeza.hu/sport/nfl/2015/03/04/felajanlottak_az_agyukat_az_nfl-esek_seattle_seahawks_new_york_giants/Hanni
Respect! Nem semmi!
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
 sportgeza.hu/sport/nfl/2015/03/04/felajanlottak_az_agyukat_az_nfl-esek_seattle_seahawks_new_york_giants/
több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Pluszba kapott draft joggal miért nem húztál? Van egy plusz harmadik körösünk is pl Tate után, ha jól emlékszem.undisputedly
még sztem nem osztották a comp pickeketbraxa88
Akkor csak előrevetítésként olvastam. Tate érhet egy 3.-4. kört. Az még egy épkézláb emberre elég lehet.undisputedly
Tate 4. kör lesz. Ehhez jöhet még legrosszabb esetben 2, de inkább 3(6., 6., 7. kör) komp. pick, plusz Harvin trade-ből legrosszabb esetben még egy 6. kör.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Pluszba kapott draft joggal miért nem húztál? Van egy plusz harmadik körösünk is pl Tate után, ha jól emlékszem.undisputedly
Akkor csak előrevetítésként olvastam. Tate érhet egy 3.-4. kört. Az még egy épkézláb emberre elég lehet.undisputedly
Összesen 11 pickünk lehet, akár egy teljes kezdőcsapatot is összehúzhatunk draftról valamelyik oldalra. 😊tejbegrrr!!!
vagy Jaxnek/Falconsnak 😀
több mint 9 éve
Összesen 11 pickünk lehet, akár egy teljes kezdőcsapatot is összehúzhatunk draftról valamelyik oldalra. 😊

több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Akkor csak előrevetítésként olvastam. Tate érhet egy 3.-4. kört. Az még egy épkézláb emberre elég lehet.
több mint 9 éve
még sztem nem osztották a comp pickeket
több mint 9 éve
Pluszba kapott draft joggal miért nem húztál? Van egy plusz harmadik körösünk is pl Tate után, ha jól emlékszem.
több mint 9 éve
 fanspeak.com/ontheclock/draft.php
mockoltam egyet:

31: R1P31
WR DORIAL GREEN-BECKHAM
MISSOURI

63: R2P31
OT D.J. HUMPHRIES
FLORIDA

95: R3P31
CB KEVIN JOHNSON
WAKE FOREST

127: R4P31
CB SENQUEZ GOLSON
MISSISSIPPI

159: R5P31
TE JEAN SIFRIN
MASSACHUSETTS

165: R6P5
G SHAQ MASON
GEORGIA TECH

223: R7P31
DT LETERRIUS WALTON
Central Michigan
több mint 9 éve
Az eddigi szakmai változások (FA és draft nyilván később majd befolyásolja még) tükrében mit gondoltok, jövőre is domináns lesz a West az NFC-ben?undisputedly
Megnéztem a csoportszintű mérlegeket az elmúlt alapszakaszban: East 32-32, North 35-29, South 22-41-1, West 37-27. Talán változatlanul az Észak lehet legközelebb, de őket meg az a balszerencse sújtja, hogy jövőre minden nyugati csapattal játszaniuk kell. 😊

több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Az eddigi szakmai változások (FA és draft nyilván később majd befolyásolja még) tükrében mit gondoltok, jövőre is domináns lesz a West az NFC-ben?undisputedly
Szerintem mi továbbra is az elsők közé tartozunk, ha esetleg nem lenne Lynch 2015-ben, akkor tennék ehhez egy kérdőjelet zárójelben, bár szerintem akkor is.
A 49ers kicsit fekete bárány, a roster alkalmas a PO-ra, kérdés hogy az új stáb mit tud ebből megvalósítani. Illetve egy Gore náluk is hiányozna adott esetben szerintem.
A Cardinals-t erősnek vélem, remek stáb van ott, és a csapat is ismét egészséges lesz, minden esélyük megvan egy újabb PO szereplésre. A Rams az meg a Rams. 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Az eddigi szakmai változások (FA és draft nyilván később majd befolyásolja még) tükrében mit gondoltok, jövőre is domináns lesz a West az NFC-ben?
több mint 9 éve
Régi és új nevek az FA-kívánságlistára:  sea.scout.com/story/1522959-ranking-the-free-agent-fits?s=114

több mint 9 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
OFF : Jarryd Hayne a 49erst választotta. Nektek mi a véleményetek? Nem igazán akarom előre leírni a fazont mert bátor lépés volt, meg punt/kick returnerként még lehet be is válhat,de ha jól tudom RB-ként is indulna. Méret megvan,csak nem hiszem,hogy az elég az ilyesmihez. Mondjuk nem néztem soha rugbyt,nem tudom,hogy ott van e ehhez hasonló poszt.Stopyt
Át kell majd ,,nevelni" az amerikai focira az biztos.
"A Seahawks vezetőedzője, Pete Carroll sem akarta letörni Hayne kedvét: „Sok dolgot át tud menteni, hiszen ott is futnak, megpróbálják elkerülni a tackle-t, ütköznek, szerelnek, keményen és fizikálisan játszanak. Ez nálunk is megvan. De óriási kihívás vár rá, amit csak nagyon kevesek tudnak meglépni. Nyilván a szezon közepén nem lesz sztár belőle sehol, sok időre lesz szüksége. De láttunk már más sportból átjönni embereket, például kosárlabdából, szóval nem lehetetlen.”""
 120yard.blog.hu/2014/10/16/ausztral_rogbisOszi
a fő különbség szerintem a robbanékonyság... a rögbibe is fontos, de nem olyan szinten... teljesen másképp fejlődnek a rögbisek... ők hosszú távon is kell bírják a futást, nem csak 10 mp-ig. Teljesen másként fejlődik az izomzat. Imádnám ha bejönne, mondjuk most nem annyira, h riválisnál van 😊

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Lynch öltönytáskája elkeveredhetett az isztambuli reptéren:

tejbegrrr!!!
Egy frászt, a másik 11 faszié keveredett el. Díszpintyek, bezzeg Lynch! 😀

több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
OFF : Jarryd Hayne a 49erst választotta. Nektek mi a véleményetek? Nem igazán akarom előre leírni a fazont mert bátor lépés volt, meg punt/kick returnerként még lehet be is válhat,de ha jól tudom RB-ként is indulna. Méret megvan,csak nem hiszem,hogy az elég az ilyesmihez. Mondjuk nem néztem soha rugbyt,nem tudom,hogy ott van e ehhez hasonló poszt.Stopyt
Mi amúgy is a birkózókra hajtunk 😀

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Át kell majd ,,nevelni" az amerikai focira az biztos.
"A Seahawks vezetőedzője, Pete Carroll sem akarta letörni Hayne kedvét: „Sok dolgot át tud menteni, hiszen ott is futnak, megpróbálják elkerülni a tackle-t, ütköznek, szerelnek, keményen és fizikálisan játszanak. Ez nálunk is megvan. De óriási kihívás vár rá, amit csak nagyon kevesek tudnak meglépni. Nyilván a szezon közepén nem lesz sztár belőle sehol, sok időre lesz szüksége. De láttunk már más sportból átjönni embereket, például kosárlabdából, szóval nem lehetetlen.”""
 120yard.blog.hu/2014/10/16/ausztral_rogbis
több mint 9 éve
Stopyt Seattle Seahawks 180
OFF : Jarryd Hayne a 49erst választotta. Nektek mi a véleményetek? Nem igazán akarom előre leírni a fazont mert bátor lépés volt, meg punt/kick returnerként még lehet be is válhat,de ha jól tudom RB-ként is indulna. Méret megvan,csak nem hiszem,hogy az elég az ilyesmihez. Mondjuk nem néztem soha rugbyt,nem tudom,hogy ott van e ehhez hasonló poszt.
több mint 9 éve
Lynch öltönytáskája elkeveredhetett az isztambuli reptéren:

több mint 9 éve
Ő jött a várhatóan távozó SB MVP-nk helyére:  www.fieldgulls.com/2015/3/2/8135131/seahawks-sign-olb-mister-alexander