Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
braxa88
12 534
a jets meglépte az 5(?).kört Marshallért. :/
több mint 9 éve
Oszi
1 215
Én is néztem egyet, K.Chancellor esetleg Very Elite 😀 😊 Bár Luke Wilson-nak adtam volna egy zöldet 😊ADB-t nem merték leátlagosozni... Továbbiak itt: www.profootballfocus.com/blog/2015/03/06/2015-depth-charts-seattle-seahawks/Kam elit
tejbegrrr!!!
Okung és Mebane sötétzöldbraxa88
több mint 9 éve
braxa88
12 534
ADB-t nem merték leátlagosozni... Továbbiak itt: www.profootballfocus.com/blog/2015/03/06/2015-depth-charts-seattle-seahawks/Kam elit
tejbegrrr!!!
Okung és Mebane sötétzöld
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
ADB-t nem merték leátlagosozni... Továbbiak itt: www.profootballfocus.com/blog/2015/03/06/2015-depth-charts-seattle-seahawks/“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
ja ő rfa. akkor ő kiesik :-/
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 903
FA kívánságlistám:Streater nem fa
-Jabaal Sheard
-Kenny Britt/ Rod Streater
-Clint Boling/ James Carpenter
-Nick Fairley diszkont áron
-Walter Thurmond/ Buster Skrine/ Will Blackmonbraxa88
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Scruggs még egy évet marad: instagram.com/p/z3ewVBSqkT/
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Sebii
3 535
Nálam Marshall > Andre Johnson > Bowe Mindenképpen szerezni kéne egy rutinos magas első számú elkapót. A három úriember mindegyike nagyon nagy upgrade lenne.
több mint 9 éve
Duff
3 133
Dwayne Bowe is eladó, ő se lenne rossz szerintem
több mint 9 éve
braxa88
12 534
belegondolva télleg necces. már 31 évesamugy Tramon Williams 2év-8milliós szerződést utasított el a packerstől. szal annál kéne többet adni. 2év, 10millió és okébraxa88na ő nem kellene.Medvepapa
inkább thurmond, Skrine, stb
több mint 9 éve
amugy Tramon Williams 2év-8milliós szerződést utasított el a packerstől. szal annál kéne többet adni. 2év, 10millió és okébraxa88na ő nem kellene.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
braxa88
12 534
ez egyértelműa WR Brandon Marshall középső körért eladósztem meg megoldható, erre az évre mindenképp, és ugye nem lenne garantáltja. Tehát egy középső körös pick-ért azonnali upgrade a WR sorba, teljesen jól manipulálható szerződéssel. Ha igaz a hír, meglepne ha nem lennénk ott az érdeklődők között. Én örülnék, inkább mint Julius Thomas évi 8 milkáért.Medvepapa
2015: $7.5 million, 2016: $7.9 million, 2017: $8.3 million, 2018: Free Agent
sztem nem férne be ez a szerződés, pedig nem lenne rossz 5.körért..braxa88
több mint 9 éve
a WR Brandon Marshall középső körért eladósztem meg megoldható, erre az évre mindenképp, és ugye nem lenne garantáltja. Tehát egy középső körös pick-ért azonnali upgrade a WR sorba, teljesen jól manipulálható szerződéssel. Ha igaz a hír, meglepne ha nem lennénk ott az érdeklődők között. Én örülnék, inkább mint Julius Thomas évi 8 milkáért.
2015: $7.5 million, 2016: $7.9 million, 2017: $8.3 million, 2018: Free Agent
sztem nem férne be ez a szerződés, pedig nem lenne rossz 5.körért..braxa88
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
braxa88
12 534
a WR Brandon Marshall középső körért eladó2015: $7.5 million, 2016: $7.9 million, 2017: $8.3 million, 2018: Free Agent
sztem nem férne be ez a szerződés, pedig nem lenne rossz 5.körért..
több mint 9 éve
braxa88
12 534
amugy Tramon Williams 2év-8milliós szerződést utasított el a packerstől. szal annál kéne többet adni. 2év, 10millió és oké
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Drafthoz:www.draftcountdown.com/Rankings/S.php
Robert R. Smith@rrsmith27
Headed to my first job interview ever. Dinner with the Seattle Seahawks. #12s
www.clemsontigers.com/ViewArticle.dbml?ATCLID=205529433
www.newerascouting.com/2015/01/20/2015-draft-interview-robert-smith-s-clemson/tejbegrrr!!!
😀
UDFAnak jósolt arc, jöhet 4-5.körben 😀
jaj de ideges leszek majd a drafton az ilyenek miatt.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Drafthoz:Robert R. Smith@rrsmith27
Headed to my first job interview ever. Dinner with the Seattle Seahawks. #12s
www.clemsontigers.com/ViewArticle.dbml?ATCLID=205529433
www.newerascouting.com/2015/01/20/2015-draft-interview-robert-smith-s-clemson/
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Nadal17
586
A Rotoworld cut-tippjei, nagy meglepetés nincs: www.rotoworld.com/articles/nfl/52544/59/cut-candidates-nfc-west?pg=2 (hint: 3M).tejbegrrr!!!Így is elfogyott a depth szezon végére, nem maradna DT-nk Hillen kívül, ha Mebane és/vagy McD cut lenne.Kevin Williams ugye FA és 35 éves lesz szezonkezdetre. A cikkel abban sem értek egyet, hogy Mebane túl lenne fizetve. Ugyanakkor lassan esedékes a fiatalítás ide, de nem úgy kellene kezdeni, hogy rögtön 3 (egyébként minőségi) embertől megszabadulunk.
A korábbi témákhoz, én T.Williamsnek örülnék, ha nem kér egetrengetően sokat. Muszáj egy kezdő corner, arra nem lehet csapatot építeni, hogy hátha minden évben sztárt nevelünk hátsó körös játékosokból. Burley és Lane jók nickelback-nek, de Simon jelenleg az egyetlen bevethető a jobb oldalra. Kell ide a tűzoltás és az az 1-2 év ami még benne van Williamsben, addig meg lehet találni az utódját akár egy idei vagy következő évi korai pick(ek)kel.
Egyébként nfl.com Andre Johnson esetén is megemlíti a csapatot, mint lehetséges célállomás és neki még egy utolsó lehetőség a gyűrűre. Az más kérdés, hogy ezért ő mennyi pénzt áldozna fel és a front office mennyit. Bár szerintem WR lesz idén az első körösünk és nincs nagy realitása.
több mint 9 éve
Stopyt
180
A Rotoworld cut-tippjei, nagy meglepetés nincs: www.rotoworld.com/articles/nfl/52544/59/cut-candidates-nfc-west?pg=2 (hint: 3M).tejbegrrr!!!Mebane maradhatna.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
A Rotoworld cut-tippjei, nagy meglepetés nincs: www.rotoworld.com/articles/nfl/52544/59/cut-candidates-nfc-west?pg=2 (hint: 3M).
több mint 9 éve
braxa88
12 534
FA kívánságlistám: -Jabaal Sheard
-Kenny Britt/ Rod Streater
-Clint Boling/ James Carpenter
-Nick Fairley diszkont áron
-Walter Thurmond/ Buster Skrine/ Will Blackmon
több mint 9 éve
Aguirre
341
Williamsekkel próbálhatjuk pótolni Maxwellt: Tramon a Green Bayből jöhet (OT-TD az NFCCG-n!), Cary-t az Eagles küldte el nemrégiben.Személy szerint ezeknek nem örülnék, nem fiatalok már és nem tartoznak az elit kategóriába, ahhoz képest meg sokat kérnek - ha viszonylag olcsón meg lehetne szerezni, akkor oké, max. pár évig, de hosszútávra nem megoldás.
www.jsonline.com/sports/packers/seahawks-will-court-packers-tramon-williams-b99455902z1-295115171.html
nfldraftdiamonds.com/breaking-former-eagles-cb-cary-williams-is-headed-to-seattle-tomorrow-for-a-visit/tejbegrrr!!!
A 49ers-es Perrish Cox vagy Chris Culliver jobb lenne szerintem, ha Walter Thurmondot nem lehet megszerezni.
Ők nem kérnének olyan sokat, viszont többnyire megbízhatóan átlag feletti teljesítményre is képesek, Tharold Simon meg sajnos átlag alattira, szerintem.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943