Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 208 — Lájkold a zsűrit!
ezért nem kell elhinni mindent amit mondanak, mert akkor koppanás lesz és csak még több olaj a tűzre. nem áll most már jól a szénája, el kell engedni és kész. ET-hez hasonlítani azért bajos, mert ő már megkapta a zsíros hosszabbítást és így könnyebb beszélni.

szerintem hagyjátok hadd holdoutoljon és kész, majd az idő eldönti mi lesz, addig next man up ha már felcsaptam a közhelyszótárt.
petey
engem egyre ink emlékeztet Carson Palmer Bengalsös hisztéjére.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 808 — SuperBowl Champions 2013/2014
undisputedly
petey
Már Kancellár is megkapta a zsíros hosszabbítást. És ők + Sherm a csapat gerince, a LoB alapítói, csak amíg egyik nem csak üres szavakként értékei a mondottakat, addig a másiknál az anyagiak felülírnak mindent. E.T. is bukhat kemény énzeket azzal, ha játszik és megsérül (teljesítményösztönzőket akkor már nehézkesen hívja le, plusz egy rásérülés a karrierjét egészben is veszélyeztetheti akár).

Nézd, én hagyom 😊 Nem mintha lenne bármi ráhatásom, és morális kérdésekben amúgy is teljesen felesleges megnyilatkozni.

Amúgy meg az SS pozíció pont az, ahol luxus mega-dealt kiosztani, ha kevés a hely a sapka alatt, szóval nem bánom, hogy kísérletezhetünk, talán megragad valaki rookie fizetéssel.
Ezért nem értettem amúgy a KJ szerződést sem. Én a Will -Sam pozíciókon is bőven spórolnék, persze inkább sapka management/GM szemmel nézem, mint edzőivel. (félreértés ne essen, nagyon jó játékosnak tartom KJ-t 😊 ).

Aminek nagyon örülök, hogy szerintem a legjobb pozíciókba hoztunk nagyon nagy potenciállal rendelkező játékosokat.

Qb, Wr, CB, DE/OLB, LT --> Ezek a pozíciók azok, ahová nagyon ki kell nyitni a buxát, ha impact játékosokat akarsz, és nekünk most úgy tűnik jött egy igen használható WR és egy állatnak (pozitív értelemben) tűnő DE. Yeah!

Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 032 — Csodabogár
A probléma azzal van, hogy ő volt a "keresztapa" az öltözőben (Baldwin szavai), aki folyamatosan hangoztatta, hogy a Lob nem.legion of boom, hanem a testvereid szeretete, meg csapategyseg stbstb, majd amikor a csapat a secondaryt tekintve szorult helyzetben van, és se drafton, se fa piacon már nem tudunk tenni semmit, bejelenteni, hogy hoppá, több pénz, vagy semmi. Helm linkelte talán, hogy ET tweetelte ma, hogy red shirtos volt egész tc alatt, egy db tacklet nem csinált a műtétje miatt, de ott lesz hétvégén,mert a tarsaiert megteszi. Így is lehet. Érződik a csapattarsak nyilatkozataibol is, hogy már nekik is a tokuk ki van az egésszel.

Ez nem csak egy egyszerű elégedetlenség volt, mint Bennettnel, hanem színtiszta fenyegetés. Igen, ez az egész biznisz, de biznisz volt akkor is,amikor alairta a szerződését.

A szurkolok többsége támogatta öt egészen e hétig, de amikor már picket kell kiadnunk, hogy gondoskodjunk a cserejerol, akkor már sokan belattak, hogy a csapat érdekeit kurvara sérti ez az ügy. És ahogy a topic címe is mutatja, ez nem a Chancellor Seahawks, a csapat az első mindebki szívében, nem ő.
undisputedly
ezért nem kell elhinni mindent amit mondanak, mert akkor koppanás lesz és csak még több olaj a tűzre. nem áll most már jól a szénája, el kell engedni és kész. ET-hez hasonlítani azért bajos, mert ő már megkapta a zsíros hosszabbítást és így könnyebb beszélni.

szerintem hagyjátok hadd holdoutoljon és kész, majd az idő eldönti mi lesz, addig next man up ha már felcsaptam a közhelyszótárt.

több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Az első 3-4 hétben ne is számíts jó falmunkara. Idő kell nekik, ahogy a csapat többi tagja is valószínűleg rozsdasan kezd majd.

Viszont ugye az egész ligát tekintve nekünk a legerosebb a sorsolasunk, szóval a lényeg nem a szép játék lesz, hanem a W. A kosokat mindenképpen ütni kellene, mert most úgy tűnik, hogy a div címert folytatott harc megint szoros lesz, és kell a divizion belüli jó merleg, a Packerst pedig azért, mert ha minden jól megy a szezonban, akár pihenohet vagy WC hely is múlhat az egymás ellenin. És mindketto idegenben lesz.
undisputedly
Seattle Steelers? 😊
Wyatt
Igaz, korrigálom magam, miénk a 4. legnehezebb:

Hardest
1. Pittsburgh Steelers (0.579 opponent win percentage)
2. Cincinnati Bengals (0.563)
3. San Francisco 49ers (0.561)
4. Seattle Seahawks (0.559)
5. Arizona Cardinals (0.557)
undisputedly
Jó, de a többiek velünk játszanak, ezért jön ki magasabb érték 😊 😊 😊
(just 4 joke)
több mint 10 éve
Az első 3-4 hétben ne is számíts jó falmunkara. Idő kell nekik, ahogy a csapat többi tagja is valószínűleg rozsdasan kezd majd.

Viszont ugye az egész ligát tekintve nekünk a legerosebb a sorsolasunk, szóval a lényeg nem a szép játék lesz, hanem a W. A kosokat mindenképpen ütni kellene, mert most úgy tűnik, hogy a div címert folytatott harc megint szoros lesz, és kell a divizion belüli jó merleg, a Packerst pedig azért, mert ha minden jól megy a szezonban, akár pihenohet vagy WC hely is múlhat az egymás ellenin. És mindketto idegenben lesz.
undisputedly
Seattle Steelers? 😊
Wyatt
Igaz, korrigálom magam, miénk a 4. legnehezebb:

Hardest
1. Pittsburgh Steelers (0.579 opponent win percentage)
2. Cincinnati Bengals (0.563)
3. San Francisco 49ers (0.561)
4. Seattle Seahawks (0.559)
5. Arizona Cardinals (0.557)
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

undisputedly
Seattle Steelers? 😊

több mint 10 éve
szabolcs13 Seattle Seahawks 212

undisputedly
Igen a Rams elleni győzelem nagyon kell. Főleg mivel első meccs. A sorsolás az nagyon kemény rég volt ilyen nehéz sorsolása szerintem bármelyik csapatnak. A csoportunk idén is kemény lesz de szerintem a 49ers nem lesz versenybe inkább a Rams es az Arizona nagyobb ellenfél lesz idén.
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Kicsit eltérve chancellor ügytől van tippetek a kezdő OL-re ? Mert ott igazán gázos a szitu
szabolcs13
Okung-Britt-Nowak-Sweezey-Gilliam

A kosok frontja ligaelit, megszenvedunk majd velük.
undisputedly
ez ugy már nem tipp hanem a mármár hivatalos kezdő OL
braxa88
Nálunk sose lehet tudni. Megy rendesen a cserélgetés,keveredés az OL-ek között. De őszintén nem hangzik olyan bíztatóan ez a kezdő OL sor
több mint 10 éve
Kicsit eltérve chancellor ügytől van tippetek a kezdő OL-re ? Mert ott igazán gázos a szitu
szabolcs13

undisputedly
Èn még mindig sajnálom Ungert 😕 nagyon hiányozni fog a középső futásoknál. Ebből a falból csak Okung nevezhető jónak. Remélem vele jövőre hosszabítunk .. lesz rá pénz
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
szabolcs13

undisputedly
ez ugy már nem tipp hanem a mármár hivatalos kezdő OL
több mint 10 éve
szabolcs13

több mint 10 éve
több mint 10 éve
A probléma azzal van, hogy ő volt a "keresztapa" az öltözőben (Baldwin szavai), aki folyamatosan hangoztatta, hogy a Lob nem.legion of boom, hanem a testvereid szeretete, meg csapategyseg stbstb, majd amikor a csapat a secondaryt tekintve szorult helyzetben van, és se drafton, se fa piacon már nem tudunk tenni semmit, bejelenteni, hogy hoppá, több pénz, vagy semmi. Helm linkelte talán, hogy ET tweetelte ma, hogy red shirtos volt egész tc alatt, egy db tacklet nem csinált a műtétje miatt, de ott lesz hétvégén,mert a tarsaiert megteszi. Így is lehet. Érződik a csapattarsak nyilatkozataibol is, hogy már nekik is a tokuk ki van az egésszel.

Ez nem csak egy egyszerű elégedetlenség volt, mint Bennettnel, hanem színtiszta fenyegetés. Igen, ez az egész biznisz, de biznisz volt akkor is,amikor alairta a szerződését.

A szurkolok többsége támogatta öt egészen e hétig, de amikor már picket kell kiadnunk, hogy gondoskodjunk a cserejerol, akkor már sokan belattak, hogy a csapat érdekeit kurvara sérti ez az ügy. És ahogy a topic címe is mutatja, ez nem a Chancellor Seahawks, a csapat az első mindebki szívében, nem ő.

több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 032 — Csodabogár
azért eléggé szomorú ahogy itt páran a saját csapatuk egyik meghatározó játékosát gyalázzák, aki nemrég még egy félisten volt.
azt hiszem hogy itt senki sincs a saját csapatuk alkalmazásában, vagy a bérlistáján. az hogy valaki mit tett a klubnál, klubért elég irreleváns, mivel itt csak két dolog számít, a pénz és a játék szeretete, de leginkább az előbbi.
a játékosok nem a haverjaink, nem a BFF, és nem "áruló" azért mert a személyes prioritásai megváltoztak menet közben. sőt, néha még a tulaj és a FO sem szereti az összes játékost vakon, mint a szurkerek. néha hajlamos belemagyarázni az ember olyan földöntúli dolgokat, hogy béke szeretet harmónia, aztán megy a besértődés ha egy adott játékos azt mondja, hé ez csak biznisz. mert tényleg csak ennyi.

és nem hiszem el hogy Kamnak álmatlan éjszakát okozna, ha teszem fel a Brownshoz trédelik, mert ott kifizetik a fizuját és nektek dobnak egy 2. kört a drafton.

Helmutnak igaza van, nem kéne ezt srácok.

Szerkesztette: petey

több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Engem az is érdekelne, hogy a két cimbije (Sherm és ET) mennyire van benne a dologban. Hallgatólagos egyetértés, vagy szándékosan nem szólnak bele. Azt viszont nem hiszem el, hogy nincs hatásuk a fickóra. Ha valakik, akkor ők vissza tudnák téríteni a helyes útra, mert szerintem kezd neki is ciki lenni a helyzet. Meg aztán benne is lehet már némi feszültség a focihiány miatt. Hátha időben visszatér és szétrobban az erőtől. akkor pedig valakiknek fájni fog a pályán.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 658 — sapka
Ne haragudjatok mutogatni rá, azért, mert kicsit hosszabbra nyúlt a vakációja unfair.
Gyagyon nem fair.... 😕
A csapatunkról va szó....
de azt gondolom, hogy egy nálam hitelesebb ember mondja el, mit érez

www.youtube.com/watch?v=WwEihRd7fKA
Helmut
😀
epic video, régen láttam; TO mindig is egy kedves úriember volt bestteammateevör díjas (kétszer is)
szerintem Kancellár még nem tart itt

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Said a teammate: "We will win without him, and it will hit him."
 espn.go.com/nfl/story/_/id/13607128/seattle-seahawks-set-move-holdout-kam-chancellor
több mint 10 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
 espn.go.com/blog/seattle-seahawks/post/_/id/14109/game-by-game-predictions-seattle-seahawks 12-4 kb. reális szerintem, hasonló rekordot várok én is.
több mint 10 éve
Ne haragudjatok mutogatni rá, azért, mert kicsit hosszabbra nyúlt a vakációja unfair.
Gyagyon nem fair.... 😕
A csapatunkról va szó....
de azt gondolom, hogy egy nálam hitelesebb ember mondja el, mit érez

www.youtube.com/watch?v=WwEihRd7fKA
több mint 10 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 986 — Defender
Lehet, hogy nagyon király safety Kancellár, de hogy az iskolában nem az ő dolgozatait mutogatták a többieknek, mint jó példát, az 100%. Ráadásul nem elég, hogy tök hülye a srác, de ráadásul még egy gerinctelen féreg is. Legalábbis az alapján, amit eddig olvastam a történetről.
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 462 — . . .
Hülye lenne elhagyni a Seahawksot, aki egy SB kontender csapat 3 éve folyamatosan..A pénz ennyire ural mindenkit?
több mint 10 éve
Pedig végig kellett volna, mert már kiveseztuk ezt a részt,én meg egyszer leirom, többször nem.

Felnyitottuk a meg élő újonc szerződését és a legjobban fizetett safetyve tettük, hozzá vágva egy raklap garantaltat. Tavalyi évvel bezárólag kijatszotta a garantaltat a szerződésből, és a legrosszabb időpontban (e.t. is sérült, és draft után vagyunk) a semmiből holdoutolt. A garantált is több pénz, ő pedig pénzt akar. A frontloaded szerződését amit idő előtt kapott meg, kijatszotta (garantált részeket), majd most hirtelen kitalalta, hogy nem.becsüljük meg. Lol.
Egyszerű zsarolás ez a részéről. A lényeg neki az, h adjunk többet, és azt hitte a Lynch saga után, hogy ez így is lesz, de az FO felmerte,h akkor jön mindenki más is. Továbbá a cserével is az ő malmára hajtjuk a vizet.

Szerk: Mindezt úgy, hogy még három éve van a szerződésből.

több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nem olvastam el az összes Kancelláros kommentet, de nem azért sír, mert nincs már (annyi) garantált a szerződése hátralevő részében? ha azt kérné, hogy tegyék garantálttá az egyik részét, és az FO nem akarja, akkor nekem is olyan érzésem támadna, hogy lehet nem számolnak velem hosszútávra, hogy olcsón kirakható legyen, vagy pl ha lesérül, akkor ne szopjanak vele. Ez is logikus, meg 2éve v mikor írta alá a szerződést, gondolhatott volna rá akkor is. Csak ez így picit fura nekem. Nyilván tudom mi a különbség, hogy garantált vagy sem, de ha a Hoxnál számolnak Kam Bammel, akkor így is úgy is ki fogják fizetni a fizujait. Vagy lehetne egy köztes megoldás, hogy az adott évi összeget teszik garantálttá, és amíg le nem jár addig megújítgatják preseason környékén. Ha meg még fizuemelést is kér, akkor tényleg cseréljétek el a Buccsba aztán karrierje végéig játszhat jó pénzért, úgy hogy PO közelébe nem kerül, nem hogy SB-be (no offense a Buccs fanoknak, írhattam volna más csapatot is hirtelen)

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Szerintem a Kancellár szappanopit egy ember unja jobban nálam, ezt pedig Pete Carrollnak hívják.
Ez az álmoskönyv szerint sem jelent jót. Nyílván nem tesz olyat, ami a csapatnak nem jó, de maradjunk annyiban, hogy ha hitelességről van szó... az övé fog elfogyni utoljára!