NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Rapoport úgy tudja, hogy a csapat arra számít, ET már az alapszakasz első hetén játszani fog. 😊Igen, csak most az elején elég jó csapatok ellen lesznek a mérkőzések😊 Bár nem lesz itt gond, remélem😊Oszinem gond sztem... úgy is az elején rozsdásak vagyunk mindig. Ahogy ők is szokták mondani: it's not about how you start, it's about how you finish!SeaSzilaHawkET-t ma műtik, 6-8 hónap, míg felépül.tejbegrrr!!!Azért ez nem jó hír. Sherm, Kancellár szintén kérdéses, Lane állapota sem túl rózsás, Maxwell lehet hogy madarat vált, így nem lesz egyszerű. Nálunk az alfa és az omega a jó és egészséges LOB.garrett27
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Sherman
78
m.nemzetisport.hu/nfl/nfl-draftelemzes-a-seahawksnal-ismet-csak-fogtuk-a-fejunket-2134041m.nemzetisport.hu/nfl/nfl-draftelemzes-akiknel-neha-csak-a-fejunket-fogtuk-2077292
igazan meg mosolyogtato cikkek 😊 es tenyleg ekkor ki gondolta volna hogy ilyen kivalo jatekosokat huzunk ..
remelem a 2014 es draftoltjainkrol is el mondhatjuk nem sokara ezt
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Hill szépen gyógyul, a csapat hivatalos honlapjának azt mondta, ha most vasárnap lenne meccs, játszana. 😊
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Oszi
1 215
Ebben egyet értünk, De majd érzi E.T. hogy mit bír. 😊 Na meg lesz itt bizonyítási vágy, mindenki részéről😀a tavaly is nagyon nehéz sorsolásunk volt, ami még jobban megnöveli az elért eredmény értékét... idén sem lesz másként. azért a sok meccs meglátszik a játékosokon, ez alap.Igen, csak most az elején elég jó csapatok ellen lesznek a mérkőzések😊 Bár nem lesz itt gond, remélem😊Oszinem gond sztem... úgy is az elején rozsdásak vagyunk mindig. Ahogy ők is szokták mondani: it's not about how you start, it's about how you finish!SeaSzilaHawkET-t ma műtik, 6-8 hónap, míg felépül.tejbegrrr!!!Azért ez nem jó hír. Sherm, Kancellár szintén kérdéses, Lane állapota sem túl rózsás, Maxwell lehet hogy madarat vált, így nem lesz egyszerű. Nálunk az alfa és az omega a jó és egészséges LOB.garrett27
ezért nem is bánnám, h pl ET kihagyná a TC-t és 1 hétől kezdene játszani. Így mondjuk 4-5. héttől játszana 100%-osan.
Frissebb lenne a végére.
Amit minimum el kell érjünk ebben az Offseasonben, hogy dephtet jól feltömjük. persze jobb lenne minőségi igazolás is, de ha ezt megoldják, akkor már reménykedve lehet várni az újabb szezont.
Gyerekek, milyen jó már Hawks szurkolónak lenni, nem??? a legjobb 😀SeaSzilaHawk
több mint 9 éve
a tavaly is nagyon nehéz sorsolásunk volt, ami még jobban megnöveli az elért eredmény értékét... idén sem lesz másként. azért a sok meccs meglátszik a játékosokon, ez alap.Igen, csak most az elején elég jó csapatok ellen lesznek a mérkőzések😊 Bár nem lesz itt gond, remélem😊Oszinem gond sztem... úgy is az elején rozsdásak vagyunk mindig. Ahogy ők is szokták mondani: it's not about how you start, it's about how you finish!SeaSzilaHawkET-t ma műtik, 6-8 hónap, míg felépül.tejbegrrr!!!Azért ez nem jó hír. Sherm, Kancellár szintén kérdéses, Lane állapota sem túl rózsás, Maxwell lehet hogy madarat vált, így nem lesz egyszerű. Nálunk az alfa és az omega a jó és egészséges LOB.garrett27
ezért nem is bánnám, h pl ET kihagyná a TC-t és 1 hétől kezdene játszani. Így mondjuk 4-5. héttől játszana 100%-osan.
Frissebb lenne a végére.
Amit minimum el kell érjünk ebben az Offseasonben, hogy dephtet jól feltömjük. persze jobb lenne minőségi igazolás is, de ha ezt megoldják, akkor már reménykedve lehet várni az újabb szezont.
Gyerekek, milyen jó már Hawks szurkolónak lenni, nem??? a legjobb 😀
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Oszi
1 215
Igen, csak most az elején elég jó csapatok ellen lesznek a mérkőzések😊 Bár nem lesz itt gond, remélem😊nem gond sztem... úgy is az elején rozsdásak vagyunk mindig. Ahogy ők is szokták mondani: it's not about how you start, it's about how you finish!SeaSzilaHawkET-t ma műtik, 6-8 hónap, míg felépül.tejbegrrr!!!Azért ez nem jó hír. Sherm, Kancellár szintén kérdéses, Lane állapota sem túl rózsás, Maxwell lehet hogy madarat vált, így nem lesz egyszerű. Nálunk az alfa és az omega a jó és egészséges LOB.garrett27
több mint 9 éve
nem gond sztem... úgy is az elején rozsdásak vagyunk mindig. Ahogy ők is szokták mondani: it's not about how you start, it's about how you finish!ET-t ma műtik, 6-8 hónap, míg felépül.tejbegrrr!!!Azért ez nem jó hír. Sherm, Kancellár szintén kérdéses, Lane állapota sem túl rózsás, Maxwell lehet hogy madarat vált, így nem lesz egyszerű. Nálunk az alfa és az omega a jó és egészséges LOB.garrett27
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
ET-t ma műtik, 6-8 hónap, míg felépül.tejbegrrr!!!Azért ez nem jó hír. Sherm, Kancellár szintén kérdéses, Lane állapota sem túl rózsás, Maxwell lehet hogy madarat vált, így nem lesz egyszerű. Nálunk az alfa és az omega a jó és egészséges LOB.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
ET-t ma műtik, 6-8 hónap, míg felépül.
több mint 9 éve
igen, lemaradt a 😛lemaradt egy smile ( 😀 ) az előző hsz végérőlAP mellett jó lenne ugye Suh, Houston, a két denveri THomas, meg akkor már Bryant is.braxa88na most meg minek akadtál így ki... reális dologról beszéltem... nyilván AP inkább Dallast választaná, de ott is ugye nem túl fényes a cap szitu, Deznek kell a della, lehet h Murray-t nem tartják meg, de lehet h igen és akkor AP-nek nem lesz hely ott sem. akkor meg nyilván contender csapatba akar majd menni...
de am ha nem érdekel az ilyesmi, akkor ne olvasd el... simple as that.SeaSzilaHawk
semmi gond nincs ezzel, ha vki ilyenekkel fantáziálgat
csak tök esélytelen sztem valamelyik nagynevű FA, vagy pl AP
Lynch sztem ugy is maradbraxa88
miért lenne esélytelen? JS-ék már megmutatták, h igenis hajlandóak költeni... helyünk van egy nagynevű FA-ra még RW új fizujával és esetlegesen Lynch folytatásával is... (jó egy pár embernek kell mennie ezesetben, mint Miller pl). de most még ezekkel nagyon sötétben vagyunk, mert olyan találgatások is vannak, h RW full fizuja garantált lesz, vagy hogy nem is kap idén új szerződést, majd csak jövőre... Lynch ha folytatni akarja, akkor 10 millát is megadnánk neki, persze csak ha akarja/tudja folytatni... nála az is benne van, h oaklandben akarja befejezni a karrierjét, annyira szereti a várost. Szóval a puzzle még nagyon nincs összerakva...
Ezért is merészkedem nagyon elvont gondolatokkal foglalkozni.
Lynch nem jön vissza, de jön AP pl, mert Dallasban marad Murray (így még nagy fizujával is befér) vagy jön Suh, amit már kiveséztünk... csak elit WR nem fog tutira jönni. a többinél kb biztosra veszem, h bejelentkezünk.
Mindig utólag kiderl, h JS-ék rámentek egy csomó FA-ra... csak ugye nem minden jöhet össze.
több mint 9 éve
A próféta szóljon belőled...
Lynch sztem ugy is maradbraxa88
több mint 9 éve
braxa88
12 534
lemaradt egy smile ( 😀 ) az előző hsz végérőlAP mellett jó lenne ugye Suh, Houston, a két denveri THomas, meg akkor már Bryant is.braxa88na most meg minek akadtál így ki... reális dologról beszéltem... nyilván AP inkább Dallast választaná, de ott is ugye nem túl fényes a cap szitu, Deznek kell a della, lehet h Murray-t nem tartják meg, de lehet h igen és akkor AP-nek nem lesz hely ott sem. akkor meg nyilván contender csapatba akar majd menni...
de am ha nem érdekel az ilyesmi, akkor ne olvasd el... simple as that.SeaSzilaHawk
semmi gond nincs ezzel, ha vki ilyenekkel fantáziálgat
csak tök esélytelen sztem valamelyik nagynevű FA, vagy pl AP
Lynch sztem ugy is marad
több mint 9 éve
AP mellett jó lenne ugye Suh, Houston, a két denveri THomas, meg akkor már Bryant is.braxa88na most meg minek akadtál így ki... reális dologról beszéltem... nyilván AP inkább Dallast választaná, de ott is ugye nem túl fényes a cap szitu, Deznek kell a della, lehet h Murray-t nem tartják meg, de lehet h igen és akkor AP-nek nem lesz hely ott sem. akkor meg nyilván contender csapatba akar majd menni...
de am ha nem érdekel az ilyesmi, akkor ne olvasd el... simple as that.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
AP mellett jó lenne ugye Suh, Houston, a két denveri THomas, meg akkor már Bryant is.
több mint 9 éve
hát ha igaz amiket írnak maxwellről és 10 millás fizut fog kapni valahol, akkor jó utat... nem ér annyit az tuti, de sok szerencsét neki.a másik, hogy úgy néz ki AP és a vikingek sem jönnek ki túl jól... Lynch ha nem folytatja, akkor be lehetne próbálkozni. sztem nagyon olcsón tudnánk tradelni érte, de úgy meg jönne a fizuja is, ami nem kellemes... annyit nem szabad adni.
ha kivágják, akkor FA-n lehetne érte menni... én imádom AP-t, azért is játszadoztam el a gondolattal...
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Maxwell jó eséllyel madár lesz jövőre is, csak másmilyen: nfltraderumors.co/eagles-the-front-runners-to-sign-cb-byron-maxwell/
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Lynch: hároméves szerződésről szólnak a pletykák, ami az első évben 11-12, a másodikban 9 milliót érne a szörnyetegnek, az ügynöke azonban tagadja a több helyen megjelent értesülést, hogy már csak az aláírások hiányoznak, és tulajdonképpen megköttetett a deal.
több mint 9 éve
A francokat, RW-t elcseréljük, kapunk érte 4 kickert meg vagy 6 puntert, aztán csak rugdossuk ki a labdát a stadionból. Ez úgy sincs benne egyik ellenfél playbookjában sem.😕)Ideális scenario első kör letrade 3. kör QB, 4. kör kicker, 5.kör punter és meg is vagyunk.BigBaltazarEgy project O # falembert hozunk, akit mindenki a 4. körbe vár,de legalább lesz birkózó múltja.undisputedlyhát nem tudom... Funchess annyira nem győzött meg engem... inkább DGB... talán a mostani lockerroom arcok meg tudnák nevelni, hogy ne csináljon sok hülyeséget. sherm, RW, Turbin, ET, Kam mind jó rolemodel lehet, szóval ha behúznánk, akkor lenne esély rá, hogy jó fele tereljék.nézzünk inkább előreDevin Funchess 😍Medvepapa
jön a combine, lehet a kedvenceket kinézni aztán drafton anyázni h nem őt választottuk. Pl Green-Beckhambe már nagyon beleszerettem, de szép lesz majd a letrade után nembehúzni 😀braxa88
van valakinek olyan érzése, h megint olyant húznak, amire senki se számít??? mert kb én most így érzek... nem WR, nem Ofal, nem CB, nem Dfal... hanem behúznak egy Safety-t pl vagy LB-t... húúú de anyáznék 😀SeaSzilaHawk
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
amilyem hírek mennek maxwell sztem olyan 90% h megyAkkor végre Simon stabil kezdő lehet, nekünk meg nem kell többé fodrászhoz járni úgyis kihullik az összes hajunk😉 .
évi 10 milla körül kaphat.braxa88
több mint 9 éve
amilyem hírek mennek maxwell sztem olyan 90% h megyÁllítólag az Eagles adna neki ennyit.
évi 10 milla körül kaphat.braxa88
Mondjuk ennyit nem ér talán
több mint 9 éve
braxa88
12 534
amilyem hírek mennek maxwell sztem olyan 90% h megyévi 10 milla körül kaphat.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Bruce Irvin @BIrvin_WVU11I hear my name more at the combine now than I did when I was actually participating in it. All these comparisons lol shit is so funny
több mint 9 éve
Hundley-t elhoznánk RW helyett, h ne kelljen neki a nagy pénzt megadni... néznénk azért nagyokat 😀És különben is, remélem valamelyik nagyon jó újságíró erre jár, mert Leroy Hill nyilatkozta, hogy ez a terv... NOT!!!
több mint 9 éve
Ideális scenario első kör letrade 3. kör QB, 4. kör kicker, 5.kör punter és meg is vagyunk.Egy project O # falembert hozunk, akit mindenki a 4. körbe vár,de legalább lesz birkózó múltja.undisputedlyhát nem tudom... Funchess annyira nem győzött meg engem... inkább DGB... talán a mostani lockerroom arcok meg tudnák nevelni, hogy ne csináljon sok hülyeséget. sherm, RW, Turbin, ET, Kam mind jó rolemodel lehet, szóval ha behúznánk, akkor lenne esély rá, hogy jó fele tereljék.nézzünk inkább előreDevin Funchess 😍Medvepapa
jön a combine, lehet a kedvenceket kinézni aztán drafton anyázni h nem őt választottuk. Pl Green-Beckhambe már nagyon beleszerettem, de szép lesz majd a letrade után nembehúzni 😀braxa88
van valakinek olyan érzése, h megint olyant húznak, amire senki se számít??? mert kb én most így érzek... nem WR, nem Ofal, nem CB, nem Dfal... hanem behúznak egy Safety-t pl vagy LB-t... húúú de anyáznék 😀SeaSzilaHawk
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!