Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Jövő évi pickekbol ellottunk már egy 4., egy 5. és egy 6. kört is. Mondjuk Maxiert kaphatunk akár egy harmadikat is, Smithert nem.tudom,hogy beeshet-e egy hetedik. Plusz Norwoodert egy esetleges 7. (vagy 6.).
több mint 10 éve
emberek, évek óta ez megy nálunk... nagyon jó játékosokat kell kivágni, mert olyan jó a csapat minősége... mielőtt belém kötnétek az h pl CB és LB cseréink gyengébbek (vagy az egész OLine-unk gyengébb), mint mondjuk lenne a 3. RB vagy 6. WR, attól még kellenek azok a cserék... ezért fáj, ha pl Kasen Williams-t vagy egy Eric Pinkins-t ki kell rakni, de pl egy Steven Terrel maradhat... Nézzük meg, h a kivágott emberek előtt kik maradtak rosteren és akkor lehet polemizálni, h jó vagy rossz megoldás...
Nekem nem fura, h Cm és Rawls is még rosteren.
Ami fura, h Tukuafu még ott van, de sztem Fred jön a helyére és lehet, hogy 4 RB-vel megyünk neki a szezonnak. +Coleman.
Am itt a roster:
@http://www.fieldgulls.com/2015/9/5/9266317/nfl-cuts-seahawks-53-man-roster-is-here/in/9024318
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
De én mondom, mert rettenet vékony a védelem hátsó fele...
több mint 10 éve
a keret: www.fieldgulls.com/2015/9/5/9266317/nfl-cuts-seahawks-53-man-roster-is-herenem mondanám, PC-JS páros eddig is tradelt azértösszevissza basszuk a hátsópickeket...Ja... Viszont ebből is látszik, hogy vanbaj!!!
braxa88
Helmut
több mint 10 éve
Mondom vanbaj!összevissza basszuk a hátsópickeket...Meg kibasszátok az idei pickeket is, lásd Poole.
braxa88
Bazzani
több mint 10 éve
összevissza basszuk a hátsópickeket...Meg kibasszátok az idei pickeket is, lásd Poole.
braxa88
több mint 10 éve
összevissza basszuk a hátsópickeket...Ja... Viszont ebből is látszik, hogy vanbaj!!!
braxa88
több mint 10 éve
Terminated Veteran Contract: CB Will Blackmon TE Anthony McCoyWaived:LB Tyrell Adams TE RaShaun Allen QB R.J. Archer DE Obum Gwacham T Terry Poole LB Alex Singleton WR Kevin Smith RB Rod Smith DE Julius Warmsley WR Kasen Williams ,DT T.Y. McGill CB Douglas McNeil III S Ronald Martin, Jr. G KeaVon Milton S Ryan Murphy G/C Will Pericak LB Eric Pinkins
Waived Turbin as injured, and Seisay, and placed J. Williams on non-football injury list.
Szerk: Így 53, plusz jön Jackson és McCray, nekik kell hely. Coleman és Tukuafu is bennmaradt, valamint CM és Rawls is, esélyes, hogy ebből a négyesből csinálnak helyet nekik.
Szerkesztette: Nadal17
több mint 10 éve
összevissza basszuk a hátsópickeket...
több mint 10 éve
twitter.com/caplannfl/status/640275443342548992Seisay-ról mi a véleményetek?Nem mernék megesküdni, de úgy emlékszem, hogy komolyabb vállsérülést szedett össze.
A statjai alapján nem volt rossz csere a részetekről.
(Nálunk meg nincs normális szélső corner csere...)
Bazzani
undisputedly
több mint 10 éve
''Seattle traded a 5th-round pick to KC for safety Kelcie McCray''
több mint 10 éve
Chris Matthews and B.J. Daniels remain on #Seahawks roster after initial cut to 53 players. Neither expected to be among Saturday cuts.
több mint 10 éve
Big Red-et kivágta a Bills. Most már jöhet olcsóért!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Sokoli's agent reports Seattle rookie OL has made the team.Interesting. Not one everyone had making it.
több mint 10 éve
Kasen Williams expected to be among the #Seahawks waived today. He did have a strong training camp.Kár érte, bár a practice squad nem a világ vége, a későbbiekben még megtalálhatja a számításait.
Nadal17
több mint 10 éve
Kasen Williams expected to be among the #Seahawks waived today. He did have a strong training camp.
több mint 10 éve
Seahawks LB Eric Pinkins has been releasedKár érte. Lassan deadline, ahhoz képest nem sok hír szivárgott ki.
twitter.com/bcondotta/status/640244853335453696
Azt hittem ő marad... egész jó volt pedig - ez azt jelenteti, hogy helyette Morgan marad és a sérülése nem komoly.
Aguirre
több mint 10 éve
Seahawks LB Eric Pinkins has been releasedtwitter.com/bcondotta/status/640244853335453696
Azt hittem ő marad... egész jó volt pedig - ez azt jelentheti, hogy helyette Morgan marad és a sérülése nem komoly.
Szerkesztette: Aguirre
több mint 10 éve
Lambert cut.Személy szerint annak örülnék, ha mindkét fél engedne és végül megegyeznének Kammel.
Srácok, tippek Kammel kapcsolatban?
Nadal17
Lambert különben jó gyerek, nagyokat tud ütközni, kár hogy nincs számára hely. Ahogy pl. Martin is nagy ütköző, de pl. a linebacker Adams is tetszett nekem, de ő is cut lesz valószínűleg. Remélem Kasen Williams marad, mert van benne potenciál, különben Ricardo Lockette-et nem tudom miért erőltetik, egyedül ST-ben értékelhető, és elvesz egy értékes WR helyet, én őt pl. simán kivágnám.
több mint 10 éve
Lambert cut.Remélem Lee Woo jin térdre rogyva könyörög Oh Dae Su bocsánatáért...... ;(
Nadal17
több mint 10 éve
Lambert cut.Maradni fog. Ha nem is most, de később 100% hogy megegyezik a csapattal. Neki is jó helye van itt, sőt a lehető legjobb, meg szerintem a halász sasoknál is számítanak majd rá!
Nadal17
több mint 10 éve
Blackmon cut után Simonon sok fog múlni. ami nem jó
több mint 10 éve
Preseason alapján Shead a legjobb cornerünk Shermant leszámítva.Kíváncsian várom a teljes listát, lehet lesz egy-két meglepő húzás. | OBJ Kamért 😀 |
több mint 10 éve
Kár, hogy Blackmon elmegy, én személy szerint Cary Williamset vágnám ki jelenleg, annyira nem jó, mint amilyen drága. Simon lehetne a második számú vagy potenciálisan Tye Smith, ha Lane visszatér, akkor a slot is megoldott, és még maradhatna Burley és Seisay is kiegészítőnek, ők is egész jók negyedik CB-nek.