NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Domináljuk a ligát:

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Ha a Jets március 19-ig cutolja Harvint, hatodik körös picket kapunk tőlünk. Ha megtartják rosteren, negyediket.  espn.go.com/blog/new-york/jets/post/_/id/49112/jets-offseason-preview-wide-receivers

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
A Bigplay ability-t kellene vissza szerezni a támadókhoz, valahogy úgy, ahogy Matthews-t használtuk a SB-on.

Btw, ha Quinn bejelentkezik Turbinért vagy CM-ért, akkor nem kell RB, csak ha el is viszi valamelyiket.undisputedly
A bigplayek az Kearse reszortja, nem? 😊 Az utolsó mondatot nem értem, kifejtenéd?

több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 107 — SuperBowl Champions 2013/2014
Mario Williams amikor FA lett, a seattlei média már azt is tudta milyen statokat hoz majd az első seahawksos meccsen,aztán felé se néztünk.

Feladnatok a rotációs falat egy emberért? Idén leserult konkreten 6 vagy 7 emberünk a vedofalbol. Ha nem lett volna ennyi közepes játékos,hanem csak egy elit, meg a rajatszasba se jutunk be.

15-20 millát meg szerintem egy védő sem.ér,hacsak nem JJ Wattnak hívják az illetőt.

Védelemben a harmadik Cb lesz egyedül a lyukas poszt,de első évében ne várjuk egy playatol sem,hogy kiemelkedő lesz,főleg ha megimt hátulról húzunk.

A legjobb pickjeinket a támadó falra kellene költeni. Két guard személyében,plusz egy Beast elkapo kell még.undisputedly
Hiába költjük a legjobb pickeinket támadófalra, úgy is Britt-szerű embereket hozunk. Jók futásblokkolásban, passzblokkolásban meg hát ahogy sikerül... az elkapóval egyetértek. de ahogy már beszéltük RB sem utolsó a kívánságlistán és a CB sem.
A sérülésekkel meg nem tudunk mit kezdeni. A kukázott játékosokkal jutottunk el sb-ig. Azokat megkapjuk, ha itt van Suh, ha nincs.
láttad már Suh-t játszani? 15 milla/év alsó hangon. Az is csak azért, mert sb esélyesek vagyunk, és portlandi gyerek.
Instant double team, de akkor mit kezdenek a többi embereinkkel? Mebane, Avril meg Benett közül valaki tuti nyeri az egy/egyet... nem kellene még ennyit sem blitzelni, kevesebb idő a QB-knak, futás nem lenne, nyomás középről is... Suh-val nem elitek lennénk, hanem epic-ek.
egy ilyen játékost ha megszerezhetsz nem mondasz nemet, max nem jön össze.
Nem kell beleélni magunk, amint mondtam még sok kérdés van. De a gondolat is rémisztő. 😀SeaSzilaHawk
Nem feltételenül.
Okung első körös volt, és eléggé bevált azért. Az első körös picket is lehet jól használni.
Suh biztosan nagyon jól illene hozzánk, tetszene is, ha Hawks mezben tolná, de azért a 15-20 millás kategóriát nem éri meg. Ő egy elmozdíthatatlan erő, a liga egyik legjobb allaround DL-je, de nálam egyedül Watt ér ennyit, aki viszont igazi gamechanger, és sok fajta szerepkörben lehet használni.
Mondom, Suh is jó, de 15 millából kijön 3db Avril.

A Bigplay ability-t kellene vissza szerezni a támadókhoz, valahogy úgy, ahogy Matthews-t használtuk a SB-on.

Btw, ha Quinn bejelentkezik Turbinért vagy CM-ért, akkor nem kell RB, csak ha el is viszi valamelyiket.
több mint 9 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Super Ball😀 😀 😀
több mint 9 éve
Mi van, ha Lynch tényleg megy?  profootballtalk.nbcsports.com/2015/02/10/if-marshawn-is-walking-away-seahawks-need-a-solid-plan-b/tejbegrrr!!!
Ehhez még az offseason jegyében:

“It’s not about the yards for me,” Murray before a dinner Tuesday at Boardwalk Ferrari, sponsored by Hublot watches. “It’s about winning a Super Bowl. If this place gives me the best chance I’m going to stay here. Winning a Super Bowl means more than anything.” (DeMarco Murray)

www.star-telegram.com/sports/nfl/dallas-cowboys/cowboys-corner-blog/article9718280.html#storylink=cpy

több mint 9 éve
Most akartam írni hogy mik a vélemények/gondolatok, R.Seto-ról 😊Oszi
Magas labda, de én szeretem az ilyet: az edzésmunka hatékonyságával és tempójával nyilván nem lesz gond:  www.youtube.com/watch?v=DP3MFBzMH2o 😊

Egyébként én az edzői stáb alakulása kapcsán két dolognak örülök: 1.) zömmel házon belülről töltjük fel a megürült posztokat, nem zsoldosok jönnek, mindenkinél kimutatható a személyes kötődés a csapathoz, 2.) PC emberei (és gyereke 😊) kapnak komolyabb szerepet, ami azt mutat(hat)ja, hogy a tulajdonos a worstcall-hiszti ellenére is változatlanul megbízik benne, tartósan számol vele.

több mint 9 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Mario Williams amikor FA lett, a seattlei média már azt is tudta milyen statokat hoz majd az első seahawksos meccsen,aztán felé se néztünk.

Feladnatok a rotációs falat egy emberért? Idén leserult konkreten 6 vagy 7 emberünk a vedofalbol. Ha nem lett volna ennyi közepes játékos,hanem csak egy elit, meg a rajatszasba se jutunk be.

15-20 millát meg szerintem egy védő sem.ér,hacsak nem JJ Wattnak hívják az illetőt.

Védelemben a harmadik Cb lesz egyedül a lyukas poszt,de első évében ne várjuk egy playatol sem,hogy kiemelkedő lesz,főleg ha megimt hátulról húzunk.

A legjobb pickjeinket a támadó falra kellene költeni. Két guard személyében,plusz egy Beast elkapo kell még.undisputedly
Hiába költjük a legjobb pickeinket támadófalra, úgy is Britt-szerű embereket hozunk. Jók futásblokkolásban, passzblokkolásban meg hát ahogy sikerül... az elkapóval egyetértek. de ahogy már beszéltük RB sem utolsó a kívánságlistán és a CB sem.
A sérülésekkel meg nem tudunk mit kezdeni. A kukázott játékosokkal jutottunk el sb-ig. Azokat megkapjuk, ha itt van Suh, ha nincs.
láttad már Suh-t játszani? 15 milla/év alsó hangon. Az is csak azért, mert sb esélyesek vagyunk, és portlandi gyerek.
Instant double team, de akkor mit kezdenek a többi embereinkkel? Mebane, Avril meg Benett közül valaki tuti nyeri az egy/egyet... nem kellene még ennyit sem blitzelni, kevesebb idő a QB-knak, futás nem lenne, nyomás középről is... Suh-val nem elitek lennénk, hanem epic-ek.
egy ilyen játékost ha megszerezhetsz nem mondasz nemet, max nem jön össze.
Nem kell beleélni magunk, amint mondtam még sok kérdés van. De a gondolat is rémisztő. 😀

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Rocky Seto assistant HC/D# lett
ő sztem nagy tehetség, kiváncsi vagyok rá, lesz ő még nagy DC akér HC is.
 www.seahawks.com/news/articles/article-1/Rocky-Seto-named-assistant-head-coachdefense/46c04b82-d9b0-4e31-a07b-3cd52322c69cbraxa88
Most akartam írni hogy mik a vélemények/gondolatok, R.Seto-ról 😊
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Rocky Seto assistant HC/D# lett
ő sztem nagy tehetség, kiváncsi vagyok rá, lesz ő még nagy DC akér HC is.
 www.seahawks.com/news/articles/article-1/Rocky-Seto-named-assistant-head-coachdefense/46c04b82-d9b0-4e31-a07b-3cd52322c69c
több mint 9 éve

Dobbs, Tukuafu, Cohen, King mind kukázott játékosok év közben. Nem voltak rosszak, Ha lett volna egy Suhnk és megsérül, akkor is ők jöttek volna és ugyanott vagyunk.
Ha jönne Suh akkor ( McD cut) de marad Mebane, Hill, Jesse W, +töltelékek: Dobbs, King, stb?
Simán elférne a csapatba, capbe nyílván nem

amugy nem fog jönni. de offseason van elfér az ilyen beszélgetés
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 107 — SuperBowl Champions 2013/2014

A legjobb pickjeinket a támadó falra kellene költeni. Két guard személyében,plusz egy Beast elkapo kell még.
több mint 9 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Mi van, ha Lynch tényleg megy?  profootballtalk.nbcsports.com/2015/02/10/if-marshawn-is-walking-away-seahawks-need-a-solid-plan-b/tejbegrrr!!!
De most az volt régebben a felállás hogy a régieket megtartani, és offense-t erősíteni (legfőképp WR fronton). Bár Lynch nagyon jó formában volt az idényben. Azért kíváncsi lennék tényleg mennyi pénzt szánnának Lynch-re vagy hogy ő mennyit kér 😊 Na de majd kiderül.Oszi
első sorban itt az a kérdés, hogy akar-e egyáltalán játszani? erre várnak JS-ék, h válaszoljon, mert, hogy nagyobb fizut fog kapni az tuti.

Na meg ne vicceljünk már, h nem kell Suh. Nyilván, h kellene, csak nehéz összehozni. Mebane/Mcdaniel és Miller integetni fognak, ha jön.
Sorban ezeket kellene tudni, hogy Suh-ra mennyi esély van:
RW szerződése hogyan fog kinézni.
Wagner szerződése hogyan fog kinézni.
Carp-ot akarjuk vagy sem, mennyiért.
Lynch akar még focizni vagy nem, és mennyiért ha igen.

Mindenhol azt írják, h 15 milláért ide lehetne hozni, amit össze is lehetne kaparni, csak utána meg nem lenne mozgásterünk. tehát utána nem nagyon lenne FA-zás.
De nagy többségben úgy vannak vele, hogy McDaniel és Miller mehet, jöjjön Suh, a drafton meg egy CB-n és 1-2 D játékoson kívül O-t draftolni.

Őszintén én meghúznám a ravaszt. Olyan domináns D-nk lenne, hogy azt elképzelni is durva.
10 pickünk lesz kb, abból meg futja jó sok prospectre és ha beletrafálunk 2 játékossal, akkor nagyon durva csapatunk lesz.
A nagy gond ezzel a depht lenne, mert nem nagyon maradna lovetta depht játékosokra. De ha jól draftolunk, akkor az is megoldva, meg hát JS-ék tudnak kukázni is 😀

Mondom, a hideg kiráz ha belegondolok, h Suh a falunk közepén áll 😀

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
De most az volt régebben a felállás hogy a régieket megtartani, és offense-t erősíteni (legfőképp WR fronton). Bár Lynch nagyon jó formában volt az idényben. Azért kíváncsi lennék tényleg mennyi pénzt szánnának Lynch-re vagy hogy ő mennyit kér 😊 Na de majd kiderül.
több mint 9 éve
Mi van, ha Lynch tényleg megy?  profootballtalk.nbcsports.com/2015/02/10/if-marshawn-is-walking-away-seahawks-need-a-solid-plan-b/

több mint 9 éve
JS még azt is mondta, hogy RW szerződésénél is azt nézik, mi a legjobb a csapatnak, és az irányító is bajnokságokat akar nyerni. Egy lehetséges megoldás:

Maybe Seattle gives Wilson a lower annual salary, say $16-18 million per season, but fully guarantees the entire contract, something that rarely occurs past the second season in a new deal. That would put the Seahawks at risk, in case Wilson is injured or his play declines, but would also allow them to get a more cap-friendly deal with quarterback salaries pushing over $22 million per season.

sea.247sports.com/Bolt/Schneider-plans-outside-the-box-approach-on-Wilsons-contract-35557906

több mint 9 éve
Mi van, ha Suh tényleg jön? Minden idők védelme + komoly O erősítés a draftról + McDaniel és Miller (esetleg Carpenter) cut. Részletek itt:  seahawksdraftblog.com/ndamukong-suh-seattles-full-on-aggressive-off-seasontejbegrrr!!!
esélyteen Suh. hatalmas pénzt akar, télleg hatalmasat.
McD és Miller cuttal még nagyon messze vagyunk attól. Carp szerződése meg most jár le.braxa88
Illetve nem lenne akkora boost ennek a védelemnek szerintem mint amilyen fizetést kapna, meg hosszú távon le kellene mondanunk egy-két dologról. Back to back NFC bajnokok vagyunk, inkább tartsuk meg a jó munkásembereinket. Persze ez csak az én véleményem.Medvepapa
így van. jövőre visszatér Mebane és Hill. teljesen jó DT páros lehet ez. sőt.
több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 423 — Anthony Richardson fan
Mi van, ha Suh tényleg jön? Minden idők védelme + komoly O erősítés a draftról + McDaniel és Miller (esetleg Carpenter) cut. Részletek itt:  seahawksdraftblog.com/ndamukong-suh-seattles-full-on-aggressive-off-seasontejbegrrr!!!
McD és Miller cuttal még nagyon messze vagyunk attól. Carp szerződése meg most jár le.braxa88
Illetve nem lenne akkora boost ennek a védelemnek szerintem mint amilyen fizetést kapna, meg hosszú távon le kellene mondanunk egy-két dologról. Back to back NFC bajnokok vagyunk, inkább tartsuk meg a jó munkásembereinket. Persze ez csak az én véleményem.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
McD és Miller cuttal még nagyon messze vagyunk attól. Carp szerződése meg most jár le.
több mint 9 éve
😀

Jon Ryan ‏@JonRyan9
I just tweeted. I think I'm moving forward in the stages of grief. Stage 5 is acceptance followed by the new stage 6 which is tweeting.

több mint 9 éve
Plusz lesz vagy 3-4 komp. pick., ne felejtsük. 😊Medvepapa
JS rádióinterjúban 10 pickről beszélt. Meg arról, hogy több SB-t akar nyerni a csapattal. 😊

több mint 9 éve
JS a Superbowlról:

több mint 9 éve
Kizárólag Lynchen múlik, akar-e (nálunk) játszani jövőre is, de még nem döntött:  mynorthwest.com/422/2708088/Schneider-on-Lynch-Whether-or-not-he-wants-to-play-next-year-I-canapost-answer-that?utm

több mint 9 éve
Mi van, ha Suh tényleg jön? Minden idők védelme + komoly O erősítés a draftról + McDaniel és Miller (esetleg Carpenter) cut. Részletek itt:  seahawksdraftblog.com/ndamukong-suh-seattles-full-on-aggressive-off-season

több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Nem tudom volt-e már, de Seahawks hired Lofa Tatupu as assistant LBs coach. 😊CSABI27
Az első mez amit beszereztem Tatupu 51-ese volt. Én kedveltem a játékát és örömmel látom a stábban. A Carroll gyerekre pedig kíváncsi leszek. Csak Bevellt tudnám feledni!
Közben, ha jól láttam Harvinért nem kaptuk meg a 4. körös picket, csak a 6. köröset mert nem szerződött újra a Jets-el.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.