NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Na akkor ez még pont nekem való olvasmány az "első" szint eléréséhez,legalább lesz mivel eltölteni az offseasont 😊Én épp fordítva írtam volna, vasárnapi divatszurkolóknak való az első "szintlépés" megtételéhez. Sok témát átölel, de igen csak felszínesen, aki stratégiai ismereteit szeretné mélyíteni, annak kevés lesz.baggioPat Kirwan: Ne csak a labdát nézd! Nagyon jó, belemélyedtem, de vasárnapi divatszurkolóknak nem való. Tíz év Seahawks szurkolás után viszont már nem annyira kínai a dolog. Ajánlom mindenkinek!garrett27pont meg akartam kérdezni fórumon hogy milyen a könyv,mennyi ismeret kell azért hozzá hogy ne legyen nagyon kínai?manuszka86
több mint 9 éve
Én épp fordítva írtam volna, vasárnapi divatszurkolóknak való az első "szintlépés" megtételéhez. Sok témát átölel, de igen csak felszínesen, aki stratégiai ismereteit szeretné mélyíteni, annak kevés lesz.Pat Kirwan: Ne csak a labdát nézd! Nagyon jó, belemélyedtem, de vasárnapi divatszurkolóknak nem való. Tíz év Seahawks szurkolás után viszont már nem annyira kínai a dolog. Ajánlom mindenkinek!garrett27pont meg akartam kérdezni fórumon hogy milyen a könyv,mennyi ismeret kell azért hozzá hogy ne legyen nagyon kínai?manuszka86
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Pat Kirwan: Ne csak a labdát nézd! Nagyon jó, belemélyedtem, de vasárnapi divatszurkolóknak nem való. Tíz év Seahawks szurkolás után viszont már nem annyira kínai a dolog. Ajánlom mindenkinek!garrett27pont meg akartam kérdezni fórumon hogy milyen a könyv,mennyi ismeret kell azért hozzá hogy ne legyen nagyon kínai?
több mint 9 éve
Pat Kirwan: Ne csak a labdát nézd! Nagyon jó, belemélyedtem, de vasárnapi divatszurkolóknak nem való. Tíz év Seahawks szurkolás után viszont már nem annyira kínai a dolog. Ajánlom mindenkinek!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Stopyt
180
Köszönöm 😊Aki tud valami jó kis oldalt ahol a különböző playhívásokról van szó az küldje el légyszi. Minden érdekel. Pl mit láthat meg a QB ha áthívja a játékot, milyen formációk léteznek, melyiknek mi értelme van stb. Ez volt a harmadik szezon amit végig követtem és mostmár kicsit jobban bele szeretnék mászni a dolgokba. Köszi előre!Stopytbowl.hu/a_passzjatek_tudomanya_i
további cikkek magyarul az archívum/stratégia résznél, szakszavak gyűjteménye itt: bowl.hu/szotar
nagyobb angol gyűjtőoldal pl. ez: www.uwdawgpound.com/2014/8/14/6002235/be-a-better-fan-learn-the-game-xs-os-resources
és ez: smartfootball.com/baggio
több mint 9 éve
Aki tud valami jó kis oldalt ahol a különböző playhívásokról van szó az küldje el légyszi. Minden érdekel. Pl mit láthat meg a QB ha áthívja a játékot, milyen formációk léteznek, melyiknek mi értelme van stb. Ez volt a harmadik szezon amit végig követtem és mostmár kicsit jobban bele szeretnék mászni a dolgokba. Köszi előre!Stopyt
további cikkek magyarul az archívum/stratégia résznél, szakszavak gyűjteménye itt:
nagyobb angol gyűjtőoldal pl. ez: www.uwdawgpound.com/2014/8/14/6002235/be-a-better-fan-learn-the-game-xs-os-resources
és ez: smartfootball.com/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Stopyt
180
Aki tud valami jó kis oldalt ahol a különböző playhívásokról van szó az küldje el légyszi. Minden érdekel. Pl mit láthat meg a QB ha áthívja a játékot, milyen formációk léteznek, melyiknek mi értelme van stb. Ez volt a harmadik szezon amit végig követtem és mostmár kicsit jobban bele szeretnék mászni a dolgokba. Köszi előre!
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Something good is just about to happen: www.seahawks.com/videos-photos/videos/Together/7762ffe2-9dcb-4d37-b724-d300bd7c5892
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
És azzal teljesülne Suh álma, hogy egy nagyobb piacra igazoljon?tavaly Jarred Allen is ideszerződött már nem? 😀már csak az érdekelne, hogy miből futná Suh-ra a Seattleben.Amadeus91Egyébként nem lepne meg, ha az ilyen kis elhintett pletykákkal próbálna több pénzt kiszedni a Lionsból.Nadal17Bleacher Report NFL Insider Jason Cole
"In talking to sources close to Ndamukong Suh, where he wants to play is he would love to be with the Seattle Seahawks,"
Valaki aki beszélt Suh egyik ismerősével állítólag azt mondta, hogy szívesen játszana Nálatok.
Suh az egész szezonban egy kikúrt mondatot nem volt hajlandó nyilatkozni a jövőjével kapcsolatban, most meg kitalálja ezt a dolgot.
Ilyesmi lehetett:
-Hé Ndamukong játszanál a Seahawks-ban?
-Mér ne ha megfizetnek.Bazzani
amúgy nem lennék meglepve ha a Raiders bankot robbantana érte...petey
Évekig esélytelenül a rájátszásra, bajnoki címre meg pláne.
Nálunk legalább valami fény van az alagút végén, de a Raiders ezzel a stábbal még az alagutat sem látja, de ez itt off.
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 902
Én meg lennèk viszont. Még menzás néniből is a legolcsóbbat szerződtetjük.tavaly Jarred Allen is ideszerződött már nem? 😀már csak az érdekelne, hogy miből futná Suh-ra a Seattleben.Amadeus91Egyébként nem lepne meg, ha az ilyen kis elhintett pletykákkal próbálna több pénzt kiszedni a Lionsból.Nadal17Bleacher Report NFL Insider Jason Cole
"In talking to sources close to Ndamukong Suh, where he wants to play is he would love to be with the Seattle Seahawks,"
Valaki aki beszélt Suh egyik ismerősével állítólag azt mondta, hogy szívesen játszana Nálatok.
Suh az egész szezonban egy kikúrt mondatot nem volt hajlandó nyilatkozni a jövőjével kapcsolatban, most meg kitalálja ezt a dolgot.
Ilyesmi lehetett:
amúgy nem lennék meglepve ha a Raiders bankot robbantana érte...petey
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
amúgy nem lennék meglepve ha a Raiders bankot robbantana érte...peteyBruce Willis biztos megakadályozná 😛
több mint 9 éve
tavaly Jarred Allen is ideszerződött már nem? 😀már csak az érdekelne, hogy miből futná Suh-ra a Seattleben.Amadeus91Egyébként nem lepne meg, ha az ilyen kis elhintett pletykákkal próbálna több pénzt kiszedni a Lionsból.Nadal17Bleacher Report NFL Insider Jason Cole
Ilyesmi lehetett:
amúgy nem lennék meglepve ha a Raiders bankot robbantana érte...
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 902
már csak az érdekelne, hogy miből futná Suh-ra a Seattleben.Egyébként nem lepne meg, ha az ilyen kis elhintett pletykákkal próbálna több pénzt kiszedni a Lionsból.Nadal17Bleacher Report NFL Insider Jason Cole
Ilyesmi lehetett:
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Ó basszus, fenébe de kár! Mindegy lesz valahogy!Egyébként nem lepne meg, ha az ilyen kis elhintett pletykákkal próbálna több pénzt kiszedni a Lionsból.Nadal17Bleacher Report NFL Insider Jason Cole
Ilyesmi lehetett:
több mint 9 éve
Egyébként nem lepne meg, ha az ilyen kis elhintett pletykákkal próbálna több pénzt kiszedni a Lionsból.Nadal17Bleacher Report NFL Insider Jason Cole
Ilyesmi lehetett:
-Mér ne ha megfizetnek.
több mint 9 éve
Simon semmire nem jó, Browner ember ellen jól tudott játszani, labda ellen kevésbé,de sokat fejlődött.Browner nem lelépett, a balhé miatt nem kellett. Az viszont tény, hogy Simonnál "árnyalattal" jobb és hiányzott is tőlünk a SB-on.garrett27Browner?zinedine5tavaly a játékosok léptek le, idén a szakemberek.Na és hány játékosnak érte meg lelépni?garrett27
mindenki minket akar 😛braxa88
Kedves Pats fanok! Megnyertétek a meccset, örüljetek neki.
Tessék most már az offseasonra készülni, idén nincs olyan játékosunk, akire rá lehet menni, szóval nincs itt semmi látnivaló!
Köszi, klassz volt Veletek!
Üdv.
Helm
több mint 9 éve
Mennyi árnyalattal? Szürke 50-el? :-PBrowner nem lelépett, a balhé miatt nem kellett. Az viszont tény, hogy Simonnál "árnyalattal" jobb és hiányzott is tőlünk a SB-on.garrett27Browner?zinedine5tavaly a játékosok léptek le, idén a szakemberek.Na és hány játékosnak érte meg lelépni?garrett27
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
A miénk a negyedik legnehezebb sorsolás az ellenfelek győzelmi mutatói alapján. A Patsé a 22.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Browner nem lelépett, a balhé miatt nem kellett. Az viszont tény, hogy Simonnál "árnyalattal" jobb és hiányzott is tőlünk a SB-on.Browner?zinedine5tavaly a játékosok léptek le, idén a szakemberek.Na és hány játékosnak érte meg lelépni?garrett27
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Villians United 😊Azt regélik, hogy Suh nálunk akarna játszani. Mit szólnátok, azon túl, hogy jócskán jóárasítania kellene magát?tejbegrrr!!!Még a mostaninál is jobban utálnák a csapatot ? 😀Nadal17
Imádnám! -Mebane Cut 😀
Lynch <-> Peterson
Wilson <-> Cutler/Rivers
több mint 9 éve
Nadal17
586
Egyébként nem lepne meg, ha az ilyen kis elhintett pletykákkal próbálna több pénzt kiszedni a Lionsból.
több mint 9 éve
Azt regélik, hogy Suh nálunk akarna játszani. Mit szólnátok, azon túl, hogy jócskán jóárasítania kellene magát?tejbegrrr!!!Először Wilson és Lynch, ez a fő prioritás nálam.
Utána majd kiderül, hogy marad-e mozgástér...
több mint 9 éve
Nadal17
586
Azt regélik, hogy Suh nálunk akarna játszani. Mit szólnátok, azon túl, hogy jócskán jóárasítania kellene magát?tejbegrrr!!!Még a mostaninál is jobban utálnák a csapatot ? 😀
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Azt regélik, hogy Suh nálunk akarna játszani. Mit szólnátok, azon túl, hogy jócskán jóárasítania kellene magát?