NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=MjFxzjyZyoU
több mint 9 éve
van egy csomó oldal, ahol ezzel foglalkoznak, de röviden:S ebből a 95%-ból egyetlen egy sem jut el fejhallgatóval a fején a Super Bowl közelébe soha a büdös életben.😊
4 downig játszottunk, egy időkéréssel, egy play-t le akartak futtatni. utána két futással.
nem akartak időt hagyni Brédiéknek. két évvel ezelőtti Falcons meccs is emlegetve van, amikor a végén egy FG-vel kaptunk ki.
Goal line csapattal jött ki a NE, nekünk meg volt egy jó pár elkapónk fent, nem kedvezett a personnel a futáshoz. ezért dobtunk.
jó play volt olyan szempontból, hogy embereztek, tehát ez vállalható.
a gond csak az h már hívtuk idény során egy párszor ezt a játékot, az ellen felkészült rá.
Kearse nem tolta el eléggé az emberét a CB elé és lockette nem jól akarta elkapni.testtel akarta, ami nem az előírt.
passz jó, route vállalható, elkapáshoz készülés vállalható. nagyszerű védekezés, game over.
de sokan megvédték a hívást, hideg fejjel vállalható is volt, főleg h RW-nek jól ment egész este.
DE
sztem 95%-a az embereknek futást hív ott és nem törődik semmi külső tényezővel, körülménnyel.SeaSzilaHawk
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Most nem tudom belinkelni, keressétek meg ha tudjátok és nézzétek meg az első Pats TD-t. Valamivel messzebbről volt, de kísértetiesen hasonló játék. Ha egy kicsit közelebb szorosabban áll a CB LaFellhez, figyel koncentrál stb, belépve a passzsávba, ugyan úgy INT lehetett volna. Nem ez történt, ott bejött a játék, a Hawksnak pedig nem ELSŐSORBAN Butler ügyessége miatt. Épp ha elrontja RW a dobást és picit Lockett mögé dobja, Lockett visszanyúlva elkaphatta volna, és Butler pedig nem. Ez van kár ezért bárkit hibáztatni, ha bejön akkor meg Caroll a zseni. Ennyi.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
ET is nagyon durva sérüléssel játszott, a műtét után 6-8 hónap lehet, míg felépül, az sem kizárt, hogy csak októbertől számíthatunk rá megint. Eddig se volt kétséges, hogy minden tiszteletet megérdemelnek, de minden hírrel egyre világosabb, hogy nagyon büszkék lehetünk az elmúlt szezonra is.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
látom te is fel vagy készülve a dologból 😀 jöhet belőle a ZH 😀így jópár nap távlatából lehet tudni, hogy mi, hogy történt pontosan az ominózus playnél, előtte?PC elmondása szerint abban gondolkodott, hogy lehetőség szerint minél több TD-próbálkozás férjen bele a fennmaradó 26 másodpercbe, amelyek között nyilván lett volna passz is. Mivel a védelem futásra állt fel, a Lockette-Butler matchup meg jónak tűnt, úgy gondolták, megpróbálják, aztán legrosszabb esetben egy incomplete lesz belőle, de azzal is megáll az óra. Így még mindig maradt volna két lehetőség futással próbálkozni, egy időkéréssel közte. Centiken múlott, hogy nem lett igazuk (RW közelebb dobja, Butler lekésik, vagy túl korán ér oda (DPI).tejbegrrr!!!
nem akarok sebeket tépkedni, de érdekel.gedam
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
így jópár nap távlatából lehet tudni, hogy mi, hogy történt pontosan az ominózus playnél, előtte?PC elmondása szerint abban gondolkodott, hogy lehetőség szerint minél több TD-próbálkozás férjen bele a fennmaradó 26 másodpercbe, amelyek között nyilván lett volna passz is. Mivel a védelem futásra állt fel, a Lockette-Butler matchup meg jónak tűnt, úgy gondolták, megpróbálják, aztán legrosszabb esetben egy incomplete lesz belőle, de azzal is megáll az óra. Így még mindig maradt volna két lehetőség futással próbálkozni, egy időkéréssel közte. Centiken múlott, hogy nem lett igazuk (RW közelebb dobja, Butler lekésik, vagy túl korán ér oda (DPI).
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
így jópár nap távlatából lehet tudni, hogy mi, hogy történt pontosan az ominózus playnél, előtte?van egy csomó oldal, ahol ezzel foglalkoznak, de röviden:
4 downig játszottunk, egy időkéréssel, egy play-t le akartak futtatni. utána két futással.
nem akartak időt hagyni Brédiéknek. két évvel ezelőtti Falcons meccs is emlegetve van, amikor a végén egy FG-vel kaptunk ki.
Goal line csapattal jött ki a NE, nekünk meg volt egy jó pár elkapónk fent, nem kedvezett a personnel a futáshoz. ezért dobtunk.
jó play volt olyan szempontból, hogy embereztek, tehát ez vállalható.
a gond csak az h már hívtuk idény során egy párszor ezt a játékot, az ellen felkészült rá.
Kearse nem tolta el eléggé az emberét a CB elé és lockette nem jól akarta elkapni.testtel akarta, ami nem az előírt.
passz jó, route vállalható, elkapáshoz készülés vállalható. nagyszerű védekezés, game over.
de sokan megvédték a hívást, hideg fejjel vállalható is volt, főleg h RW-nek jól ment egész este.
DE
sztem 95%-a az embereknek futást hív ott és nem törődik semmi külső tényezővel, körülménnyel.
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
gedam
5 906
így jópár nap távlatából lehet tudni, hogy mi, hogy történt pontosan az ominózus playnél, előtte?nem akarok sebeket tépkedni, de érdekel.
több mint 9 éve
De de... semmi köze nem volt Bevellnek a dologhoz... JS akarta RW-t nagyon.Amennyire én tudom ugye Bevell kérése volt anno h draftolják neki Wilsont, ezért sztem PC kib@szott hálás neki.empty taxiNem JS szerette volna nagyon? Bennem úgy van meg, hogy a GM-ünk találmánya RW.tejbegrrr!!!
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Emiatt: profootballtalk.nbcsports.com/2015/02/05/for-lynch-the-question-is-whether-he-wants-to-keep-playing/, küldöm Lynchnek és mindenkinek, aki szereti, ezt: www.youtube.com/watch?v=rXWfU3vX8w0.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
ez cuki: www.sbnation.com/lookit/2015/2/5/7987913/russell-wilson-richard-sherman-son-babysitter-twitter
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Amennyire én tudom ugye Bevell kérése volt anno h draftolják neki Wilsont, ezért sztem PC kib@szott hálás neki.empty taxiNem JS szerette volna nagyon? Bennem úgy van meg, hogy a GM-ünk találmánya RW.
több mint 9 éve
Ezen gondolkodnom kellett mire leesett, de azóta is sápadtan nézek magam elé, mert ilyen faviccet még hallottam 😊Egyet? Ott van a New England is 😀ShilkorJól van, akkor nem csak én szeretném Kenny Brittet a csapatban.BigBaltazarNem elég nektek egy Britt-et szidni? 😊Medvepapa
több mint 9 éve
Amennyire én tudom ugye Bevell kérése volt anno h draftolják neki Wilsont, ezért sztem PC kib@szott hálás neki.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Egyet? Ott van a New England is 😀Jól van, akkor nem csak én szeretném Kenny Brittet a csapatban.BigBaltazarNem elég nektek egy Britt-et szidni? 😊Medvepapa
több mint 9 éve
Más, ami lényeges! Szerintetek Bevell marad? Baldwint mint szakszervezeti bizalmit megtartanátok?nálunk ebből (is) indult a feszkó, Jimbo az égvilágon nem rakta volna ki Romant, de amíg ugye jöttek a győzelmek nem foglalkozott ezzel senki nagyon. aztán betelt a pohár az otthoni ellenetek való vereség után.
Medvepapa
viszont a tesója 2 éve simán kirakta az OC-ját szezon közben, Jimbo őrülten ragaszkodott Romanhoz.
több mint 9 éve
Semmi sértőt nem írtál. Béke van.Dehogy címeztem, be ne sértődj, elég már a feszkóból a Pats-Hox vonalon. Én nem is járok át hozzátok, megnyertétek, gratula, aztán annyi. Új etap jön, kezdődik minden elölről. Most megint a SB a cél nekünk is (Istenkirály lenne a Frisco barlangban nyerni) Béke! Mondjuk a pályán nem garantálom, mert a mieink sem atomtudósok és ez így van rendjén.garrett27Miért gond az ha Lynch zakó után mosolygott?garrett27Ha nekem címezted.
Nem írtam, hogy gond lenne. Egyszerű ténymegállapítás volt, bármiféle értékítélet nélkül.tomi-tomi
Hát ez az! Közben sokan úgy gondolják, hogy a Pen Club éves közgyűlése focizott vasárnap éjszaka. 😊
Én benne vagyok egy Frisco barlangban lejátszott visszavágóban. (Y)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Oszi
1 215
Odell 😀David?ThundersNFLúúú Britt de jó lenne :cool: aztán még Beckhamet behúzzuk a drafton és meg is vagyunk 😀😀😀DuffBeckham kelendő lesz nem?😊Oszi
több mint 9 éve
Hozzáteszem, hogy amikor élőben láttam és a pats.hu-n kommenteltünk, akkor is azt mondtam, hogy elfogadhatatlan Edelman viselkedése és Sherman erre semmivel nem szolgált rá, Brady felé tett gesztusa a meccs végén kifejezetten elegáns volt. Mások mentegették, hogy piás, de arra senki sem hivatkozhat. Edelman pedig joggal kap ezért a pofájára, ez sportemberhez méltatlan, nem lepődnék meg, ha Kraft/BB is szankcionálná (még ha kifelé nem is válik ismertté a szankció.)oké.braxa88instagram.com/p/ysPqNctetD/?modal=true&utm_source=partner&utm_medium=embed&utm_campaign=videoEz legalább olyan szar duma mint amilyen szar viselkedés volt Edelmané. Csak Te még Super Bowlt sem nyertél, csak patkányozni tudsz. 😕 Neki nincs mentsége az én szememben (a pia nem az), de ez Te dumád is undorító. Kár ezért, itt többen a fórumon sokkal elegánsabban fejezték ki a szurkolótársaid közül a neheztelésüket (a Gandhi-idézet különösen tetszett.)Burkus
sajnálom h csak jövőre játszunk velük, nem élné túl ez a kis patkánybraxa88
Noch dazu a két csapat és a két szurkolótábor között eddig nem állt a háború, a kölcsönös respekt alapján voltunk. Carroll és BB meccs végi kézfogása is több volt egy szimpla jattnál, BB nyilvánosan kiállt Carroll döntése mellett.
Jó lenne, ha a korrekt viszony itt is megmaradna.
több mint 9 éve
Dehogy címeztem, be ne sértődj, elég már a feszkóból a Pats-Hox vonalon. Én nem is járok át hozzátok, megnyertétek, gratula, aztán annyi. Új etap jön, kezdődik minden elölről. Most megint a SB a cél nekünk is (Istenkirály lenne a Frisco barlangban nyerni) Béke! Mondjuk a pályán nem garantálom, mert a mieink sem atomtudósok és ez így van rendjén.Miért gond az ha Lynch zakó után mosolygott?garrett27Ha nekem címezted.
Nem írtam, hogy gond lenne. Egyszerű ténymegállapítás volt, bármiféle értékítélet nélkül.tomi-tomi
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Miért gond az ha Lynch zakó után mosolygott?garrett27Ha nekem címezted.
Nem írtam, hogy gond lenne. Egyszerű ténymegállapítás volt, bármiféle értékítélet nélkül.
több mint 9 éve
David?úúú Britt de jó lenne :cool: aztán még Beckhamet behúzzuk a drafton és meg is vagyunk 😀😀😀DuffBeckham kelendő lesz nem?😊Oszi
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Oszi
1 215
Miért gond az ha Lynch zakó után mosolygott? A GB elleni meccsen mínusz soknál táncolt a kispadnál! Nem normális, ezt tudjuk (mondjuk annyi ütéstől nem is csoda), de ezért is szeretjük.garrett27jaja😀 Faragó R.: Igen hiába táncol Lynch 😀😀😀
több mint 9 éve
Itt ez a jó kis kanapé (hox topic) mi lenne ha pisilnék rajta egyet...
több mint 9 éve
Miért gond az ha Lynch zakó után mosolygott? A GB elleni meccsen mínusz soknál táncolt a kispadnál! Nem normális, ezt tudjuk (mondjuk annyi ütéstől nem is csoda), de ezért is szeretjük.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.