Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Játszunk, ha van kedvetek!

Ki hova tradelné Kancellárt- és mi lenne az elvárt ellenérték?
Ér a másik kedvenc csapatot mondani (látensek mondhatják a Ninerst is...nincs következménye).
Helmut
Szerintem a Ninersben nincs akkora safety probléma hogy keljen Chancellor. Monjduk el tudnám képzelni piros mezben mert szeretem a játékát, de azért mindennek van határa.😊
1. vagy 2. kört tuti adnák érte. Viszont a Dallasnak nagyon kéne CB. Ők szerintem valami izmos picket+játékos kombót adnának Shermanért.
Coolearie
tudnám h sherman h a tökmbe jön ide
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 213 — Whoops, looks like something went wrong.
Coltsnak adnám egy 7. körért.

több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 462 — . . .

Ér a másik kedvenc csapatot mondani (látensek mondhatják a Ninerst is...nincs következménye).
Helmut
Szerintem a Ninersben nincs akkora safety probléma hogy keljen Chancellor. Monjduk el tudnám képzelni piros mezben mert szeretem a játékát, de azért mindennek van határa.😊
1. vagy 2. kört tuti adnák érte. Viszont a Dallasnak nagyon kéne CB. Ők szerintem valami izmos picket+játékos kombót adnának Shermanért.
több mint 10 éve
nem tradelném. vagy játszik itt vagy hisztizik és akkor lemondhat a HoFről.
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM

Helmut
Giants, Randle+ 6.kör
több mint 10 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341

Helmut
Bárhova, aki ad érte egy első körös draft jogot.
Bár személy szerint bízom benne, hogy csak azért nem engedtek neki eddig, hogy a csapattársak lássák, hogy bármit nem lehet büntetlenül megtenni és követelőzni.

Alapvetően remélem az első heti meccsig valahogy csak megegyeznek a felek és marad, a LOB nem lenne teljes nélküle.
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 807 — SuperBowl Champions 2013/2014

Helmut
Mindenképpen AFC csapatba cseréljük, nem erositjuk a konkurenciát.
Annyira nem vagyok tisztában a többi csapat safety egysegeivel, de a következő csapatokat kizarom:
Patriots
Jets
Steelers
Denver
San Diego
KC

Akik esélyesek:
Oakland
Jax
Titans
Ravens

Szerintem a coaching tree miatt Jax vagy Oakland
Jó célpontok,mert van sapka alatt hely, és mindketten a jövő csapatát építik, Gust pedig már idén fenyegeti a lirugas veszélye, szóval bátrabban nyúl a jövő évi pickekhez.

Kb 2.-3. Kört érhet alapból, a szorongatott helyzet miatt szerintem egy harmadik és egyblate round, habár ezt hasrautesszeruen mondom,a korábbi csereket nem néztem át.
több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.

több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Szerintem próbáljuk ki Kancellárt és Bennettet az O-lineben. Ott többet kereshetnének,Okung meg hesspicsába.....trade. Kábelnek amúgy is az a mániája, hogy védőket képez át... Sok gond 1 csapásra.... ennyi, nem értem miért csak nem jutott eddig az eszükbe? Maddenben is működik, a 14 éves keresztfiam is tudja!
több mint 10 éve
Mathis nem jön. Broncosba írt alá
marad akkor Britt és társai
több mint 10 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
Azért a helyzetet kicsit másképp is meg lehet közelíteni, mint ahogy Kam teszi. Bennett egy mai nyilatkozata azzal kapcsolatban, hogy nem elégedett a fizetésével:

"I mean, I'm unhappy. But the thing is, this is my job and I can't let my unhappiness trump my professionalism," he said. "I still have to be a professional and keep trying but go out there and make sure that I'm proving why I think I'm one of the best defensive players in the league."

Bennett jokingly compared his situation to marital discord.

"I'm like a wife that's married to a guy, they have kids, and she can't leave because she loves the kids," he said. "I love the kids. Those are my teammates."
több mint 10 éve
 www.sportingnews.com/nfl/story/2015-08-25/kam-chancellor-seahawks-holdout-trade-options-contract-extension-schneider

Remek, de sajnos reális szcenárió!
több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Lehet hogy nem lenne rossz Britt, csak még nem találtuk meg a helyét. Azt már tudjuk, hogy a RT nem az.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
A hírek szerint most a Center, Samson Satele van a csapatnál. Mathis ügyről lehet tudni valamit, hogy mi lett a vége? Úgy tűnik, hogy nem csak minket nyugtalanít a fal, hanem a stáb is próbál rendet vágni. Eric Winstont tavaly elküldtük campből, most a Bengals-ban kezdő RT volt... Nem tűnt Brittnél rosszabnak 😀
több mint 10 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Nektek mi a véleményetek Matthews-zal kapcsolatban. Az SB után azt hittem sikerül majd előrébb lépnie, de úgy tűnik csak epizód szereplő lesz.
BigBaltazar
előrelépett, 3-4.számú WR. attól függ h Lockett mennyire fejlődik.
most ugye sérült de 1.hétre rendbe jön.
braxa88
Ez így nem teljesen igaz. Tavaly is kb 3. számú volt a gyenge WR sorban Baldwin és KEarse mellett a SB-on. Onnét nem lépett előrébb idén, sőt Lockett érkeztével és P-Rich felépülésével vélhetően hátrébb is szorul. Pont ma olvastam valahol egy interjú leiratot PC-vel ahol arról beszélt, hogy még fejlődnie kell.

Viszont Red-Zone felállásokban, vagy ha az ellenfél Cb-i gyengék pressben, biztosan láthatjuk, és kiharcolhat magának jobb helyet a DC-n.
undisputedly
Ahogy Undi mondja, csak a Super Bowl-on, ahol előhúztuk "meglepetésként", nem pedig felépítette magát. Egy meccs pedig nem a világ, akkor sem ha az a SB. Nem néztem utána, de ha jól emlékszem nem is volt végig rosteren tavaly, meg volt valami 20 snap-je összesen. Innen előrelépés ha a várakozásoknak megfelelően idén rosteren lesz, és szituációs játékosként akár hasznos is lehet, szerintem 300-400 yard meg 2-3 TD benne van a srácban, a többi már igazán csak bónusz lenne.

Engem sokkal jobban érdekel, hogy 5 vagy 6 WR lesz rosteren, Graham érkezésével szerintem csak 5, plusz P-Rich PUP-on. Baldwin, Kearse, Lockett, Matthews, ???(Norwood, Lockette, Williams).

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 807 — SuperBowl Champions 2013/2014
Nektek mi a véleményetek Matthews-zal kapcsolatban. Az SB után azt hittem sikerül majd előrébb lépnie, de úgy tűnik csak epizód szereplő lesz.
BigBaltazar
braxa88
Ez így nem teljesen igaz. Tavaly is kb 3. számú volt a gyenge WR sorban Baldwin és KEarse mellett a SB-on. Onnét nem lépett előrébb idén, sőt Lockett érkeztével és P-Rich felépülésével vélhetően hátrébb is szorul. Pont ma olvastam valahol egy interjú leiratot PC-vel ahol arról beszélt, hogy még fejlődnie kell.

Viszont Red-Zone felállásokban, vagy ha az ellenfél Cb-i gyengék pressben, biztosan láthatjuk, és kiharcolhat magának jobb helyet a DC-n.
több mint 10 éve
BigBaltazar
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 231 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Gary Gilliam jó lesz!
Helmut
Viccelsz, Brittnél csak jobb lehet.
BigBaltazar
Jó....
Nem Brittnél lesz jobb, hanem frankó a srác. Jól vszi fel a támadö pozíciöt. Jól indul, laza, nem rossz a lábmunkája. Tanulnia kell, meg a figyelmével van gond, de a mozgása, az alkata inkább.... vak oldal. Én azt mondom, hogy ha megnyeri a kezdőt, akkor jövőre már nem az erős oldalon lesz.
Persze ez csak megérzés
Helmut
pontosan így látom a dolgot, és elkapni is tud amugy ugye 😀
több mint 10 éve
Gary Gilliam jó lesz!
Helmut
BigBaltazar
Jó....
Nem Brittnél lesz jobb, hanem frankó a srác. Jól vszi fel a támadö pozíciöt. Jól indul, laza, nem rossz a lábmunkája. Tanulnia kell, meg a figyelmével van gond, de a mozgása, az alkata inkább.... vak oldal. Én azt mondom, hogy ha megnyeri a kezdőt, akkor jövőre már nem az erős oldalon lesz.
Persze ez csak megérzés
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 231 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Gary Gilliam jó lesz!
Helmut

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Gary Gilliam jó lesz!
több mint 10 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Nem csak azért, mert Wilson esetében bejött, de Chancellor ott lesz a kezdőben az 1. héten, keine pánik. 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Dehogynem, fizetnének neki rendesen. Ha meg holdoutol, maximum elcserélik, és egy olyan csapat fogja elvinni, amelyik hajlandó neki rögtön új szerződést adni.
Ezért írtuk, hogy ha a cseréi hasonlóan jó teljesítményt nyújtanak, akkor mehet. Lehet így sikerülhet megtartani jövőre Okungot vagy Irvint, vagy hiányposztokra erősíteni. Ami engem jobban aggaszt, hogy az öltözőben leadernek számít, nem tudom, hogy az elküldése a többiekre milyen hatással lenne.
Egyébként info hiányában, ahány oldal, annyiféle változatot hoz le, lehet szó sincs ilyesmiről és első héten már ott lesz a csapatban.
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 213 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem értem, mi értelme lenne. Pénze kevesebb lesz, a karrierjét pedig veszélybe sodorhatja, ha senki nem enged, de rosteren marad és sokat ki kell hagynia. 1 év kihagyás után pedig főleg nem fognak neki többet fizetni, mert nincs garancia arra, hogy ennyi idő után ott folytatja, ahol abbahagyta. Ha Shead/Bailey átlagos szintet tud hozni a posztján, a stábnak nem lesz akkora szüksége rá, hogy gyorsan utánadobálják a fölösleges dollárokat.
Nadal17
Dehogynem, fizetnének neki rendesen. Ha meg holdoutol, maximum elcserélik, és egy olyan csapat fogja elvinni, amelyik hajlandó neki rögtön új szerződést adni.

A világon nem minden játékos olyan, hogy csak azért, hogy maradjon a szeretett csapatánál, belemegy még a fizetéscsökkentésbe is. Chancellornak gyűrűje is van már, ezek után a pénz a lényeg.

Az meg, hogy a térde miatt érezheti, hogy nem tud olyan formát hozni, mint amit eddig, szerintem egy baromság. Milliárd és egy játékos játszott elit szinten súlyos sérülés után is. Egyszerűen csak a jövőjére gondol, és előtérbe helyezi a csapattal szemben.