Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
A PFF valami 70. legjobb T-ként mérte tavaly...Gillaim volt tegnapi edzésen a kezdő RT- hajrá!! Britt meg LG.Vagy csak a helyettesítésket gykorolták....remélem nem lesz igazam, mert Britt nem alkalmas.
Carrollnak töke kivan már fallal ugy nézki 😊
braxa88
Helmut
Nem is értem miért nem gondoskodtunk rendesen az upgraderől.
Amúgy arra remélem mindenki emlékszik, hogy a második körben választottuk ki tavaly! Lol.
Állítólag JS nehezebben viselte a dolgot, mint Boyer 😀Nate Boyer LS cut.Nem meglepetés, de a fickó valószínűleg egy életre feltöltődött pozitív élményekkel. A továbbiakat már ő sem gondolhatta komolyan, főleg LS szerepben. Sok sikert neki a civil életben!
Coolearie
garrett27
több mint 10 éve
Nate Boyer LS cut.Nem meglepetés, de a fickó valószínűleg egy életre feltöltődött pozitív élményekkel. A továbbiakat már ő sem gondolhatta komolyan, főleg LS szerepben. Sok sikert neki a civil életben!
Coolearie
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Nate Boyer LS cut.
több mint 10 éve
Gillaim volt tegnapi edzésen a kezdő RT- hajrá!! Britt meg LG.Vagy csak a helyettesítésket gykorolták....remélem nem lesz igazam, mert Britt nem alkalmas.
braxa88
több mint 10 éve
1. csapattal gyakorlók kezdő LG poszton: Bailey, Milton, Sokoli, Glowinski és BrittGillaim volt tegnapi edzésen a kezdő RT- hajrá!! Britt meg LG.Most képzeld el Okung mit gondolhat, mint egyetlen igazán NFL szintű ember a falban. Állandóan variálnak körülötte, mire kialakulna az összhang már más áll mellette. Így nehéz.
braxa88
garrett27
bő 2 hét alatt 😀
Gilliamből sztem akár lehet egy korrekt kezdő RT
több mint 10 éve
Gillaim volt tegnapi edzésen a kezdő RT- hajrá!! Britt meg LG.Most képzeld el Okung mit gondolhat, mint egyetlen igazán NFL szintű ember a falban. Állandóan variálnak körülötte, mire kialakulna az összhang már más áll mellette. Így nehéz.
braxa88
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Gillaim volt tegnapi edzésen a kezdő RT- hajrá!! Britt meg LG. Carrollnak töke kivan már fallal ugy nézki 😊
több mint 10 éve
Az OL-el kapcsolatban a Helm és Undi által taglalt cikkben minden benne van: Aki ismeri Cable pályafutását az ne várja, hogy pass protection-ben tud valamit alkotni, ráadásul Wilson-nal a fal mögött ez még nehezíti is ezt a "vak foltot". Ebből a szempontból nyugodtan készülhetünk egy, a korábbiakhoz hasonlóan izgulós szezonra. 😊 Kár pánikolni rajta.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
További adalék az OL problémához(nagyjából erről beszélt Cable tavasszal):seahawksdraftblog.com/o-line-issues-dogging-nfl-not-just-seahawks
lehet nem csak Seahawks specialitás, ha nem általános liga trend lesz.
több mint 10 éve
Igazából nekem egy ok miatt szúrja a szememet a fal kérdés.Betáraztuk Jimmy-t, a liga legjobb elkapó TE-jét (nyugalom Pats fanok, nem a "legkomplettebb" TE-et írtam), hoztunk megint egy nagy potenciállal bíró elkapót, tavaly két magasabb körös elkapó után. Luke Willsont preferáljuk, holott ő csak elkapni tud.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy kezd olyan mértékű talent lenni az alkpói oldalon (Jimmy, Lockett, P-Rich), hogy már bűn nem kiaknázni, márpedig a jelenlegi fallal és RW mechanikájával ez nem fog menni.
Erre jó példa- akár így lesz akár nem-, hogy állítólag a Jimmy trade után azon volt Brees nagyon kiakadva, hogy minek kellett nekünk, amikor meccsenként kap majd 2 labdát itt.
Lynch viszont kezd kifutni -haha- a csapat terveiből, és még egy ilyen RB jövetelére nem lehet számítani.
Ezért lesz érdekes ez a szezon- ezért is-, mert befektettük a sapkánk jelentős részét RW-be, így nyilván nem akarjuk, hogy a padon üljön sérülten. El kell kezdenünk átállni egy kicsit passzorientáltabb rendszerbe, mert a talent szint is meg van.
Kérdés, hogy a stáb észreveszi-e ezt a kényszert, vagy megyünk tovább PC jelenlegi filozófiája mentén, és ha igen, az sikeres lesz-e. Jó kis szezon vár ránk. Izgalmas.
több mint 10 éve
Az elmúlt években szinte minden csapatrészbe találtunk kiemelkedő tudású vagy éppen csiszolatlan gyémántokat (RW, Sherman, Wagner, stb.), nem létezik, hogy a nagy számok törvénye alapján egyszer ne találjunk az O falba is. Másrészről viszont PC-ék látják testközelből a játékosokat, valami csak lehet Britt-ben is, ha ennyire kitartanak mellette. Ilyen fallal 2 SB szereplés......erre mondhatják ők, hogy mi a probléma? Pedig innen kívülről van probléma, nem kevés.
több mint 10 éve
Ha szezon után Lynch úgy dönt, hogy megunta, akkor meg se pass protection, se a runblockerek mögött futni képes RB .Nadal171 kurva messze van
2 azért jött Graham, Lockett, Richardson h felkészüljünk a Lynch utáni többpasszos időkre
3 tavaly Britt, idén Glowinski, Poole és Sokoli jött+Bailey. fiatalalok, lehet fejlődni fognak is (Britt is talán...)
4 jövőre is lesz draft
több mint 10 éve
Valóban nem, ezért kéne az FA piacon körbenézni, amíg nem késő. Az a fura, hogy emlékeim szerint járt itt Shelley Smith, Myers és Wisniewski is az offseasonban, egyiket se kínáltuk meg szerződéssel, pedig mind a hárman sima kezdőemberek lennének nálunk. Okung tök rendben van, Bailey sajnos képességeit tekintve nem kezdőguard szint (bár nekem beugróként tetszett az előző két szezonban a játéka), Jeanpierre még csak-csak, de a két úriember a jobb oldalon egyszerűen katasztrófa, főleg Britt, akivel kapcsolatban az az érzésem, hogy egyre szarabb és még ebből a felhozatalból is simán Gilliamet játszatnám helyette, rosszabb nem lehet.O-line: Lehet, hogy érdemes lenne elgondolkozni a Mathis-Myers-Long trió valamelyikén, vagy mindegyikén 😊. Nem szoktunk így veteránokat igazolni, de bármelyikük előrelépés lenne a mostanihoz képest, ahogy néztem még simán a sapi alá is beférnének, legalább ketten. Mindenképp kell valamit csinálni, mert ez így nem lesz jó....Pedig a draftolni nem tudunk az OLine-ba.BigBaltazar
Ha Kancellár úr abbahagyja a nyafizást, akkor a többi egység kész van.SONICS-SEAHAWKS
Egy szónak is száz a vége, amellett, hogy tehetségbeli problémák vannak a támadófalban, rendszerszintű is a probléma, aminek a kijavítását upgrade igazolásokkal kellene orvosolni első körben.
Más: Zach Miller karrierjének vége? Nagyon sajnálnám. Az lenne az igazi királyság, ha szezon közben vissza lehetne hozni blokkolós tight endnek.
több mint 10 éve
Ha szezon után Lynch úgy dönt, hogy megunta, akkor meg se pass protection, se a runblockerek mögött futni képes RB .
több mint 10 éve
O-line: Lehet, hogy érdemes lenne elgondolkozni a Mathis-Myers-Long trió valamelyikén, vagy mindegyikén 😊. Nem szoktunk így veteránokat igazolni, de bármelyikük előrelépés lenne a mostanihoz képest, ahogy néztem még simán a sapi alá is beférnének, legalább ketten. Mindenképp kell valamit csinálni, mert ez így nem lesz jó....Pedig a draftolni nem tudunk az OLine-ba.
Ha Kancellár úr abbahagyja a nyafizást, akkor a többi egység kész van.SONICS-SEAHAWKS
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Minden szavaddal egyetértek, de valszeg egy runheavy csapatnak a runblock priorítást élvez a passprot.-nál. A kérdés csak az, meddig?Az a baj, hogy egy 80 milliós Qb-t azért jobban kellene védeni, mint amire Cable képes.Itt a további elemzés és a válasz a kérdéseid egy részére.Érdemes elolvasn, okos dolgokat ír:Már magam sem tudom mit gondoljak. Nekem is az a személyes érzésem,hogy Cable kutyauto és nem tud normális passprot falat osszerakni.
www.hawkblogger.com/2015/08/the-morning-after-discouraging-first.htmlHelmut Zimmer
Viszont nemrég M Rob azt nyilatkozta,hogy a tavalyi év mvp-je Cable...
Britt amúgy ezek szerint nem csak szemre, de a pff szerint is messze a legrosszabb RT volt a ligában. Én meg mindig azt látom,hogy a bears topicban sirankoznak az emberek a fal miatt 😀
Emlékszem amikor azt hittem, hogy Giacomini helyett nem jöhet rosszabb. Lol.undisputedly
www.hawkblogger.com/2015/08/how-worried-should-you-be-about.htmlHelmut Zimmer
És még tegyük hozzá azt is, hogy a tavalyi szrönyű falunkból egy méginkább trágya passprot fal lett.
Van az a szint ameddig be lehet áldozni a passprotot a runblock oltárán, de ha hirtelen megcsappan az amúgy is alacsonyan levő talent szint a falban, akkor ott már cumi van. Mi most ebben a helyzetben vagyunk.
Mondjuk az elmúlt 1-2 SB bebizonyította, hogy nem feltétlenül kell kiemelkedő O# line a végső sikerhez, csak az a probléma, hogy nekünk nem hogy kiemelkedő, de átlagos falunk sincs.
Érdekes lesz, biztosan fejlődnek még csapat szinten, azt viszont nem hiszem, hogy RW képes lesz gyorsabban döntést hozni, vagy , hogy Cable hirtelen megtanul passprotectiont tanítani.
Ennek a csapatnak ez a keresztje, el kell fogadni (vagy nem).undisputedly
több mint 10 éve
O-line: Lehet, hogy érdemes lenne elgondolkozni a Mathis-Myers-Long trió valamelyikén, vagy mindegyikén 😊. Nem szoktunk így veteránokat igazolni, de bármelyikük előrelépés lenne a mostanihoz képest, ahogy néztem még simán a sapi alá is beférnének, legalább ketten. Mindenképp kell valamit csinálni, mert ez így nem lesz jó....Ha Kancellár úr abbahagyja a nyafizást, akkor a többi egység kész van.
több mint 10 éve
Az a baj, hogy egy 80 milliós Qb-t azért jobban kellene védeni, mint amire Cable képes.Itt a további elemzés és a válasz a kérdéseid egy részére.Érdemes elolvasn, okos dolgokat ír:Már magam sem tudom mit gondoljak. Nekem is az a személyes érzésem,hogy Cable kutyauto és nem tud normális passprot falat osszerakni.
www.hawkblogger.com/2015/08/the-morning-after-discouraging-first.htmlHelmut Zimmer
Britt amúgy ezek szerint nem csak szemre, de a pff szerint is messze a legrosszabb RT volt a ligában. Én meg mindig azt látom,hogy a bears topicban sirankoznak az emberek a fal miatt 😀
Emlékszem amikor azt hittem, hogy Giacomini helyett nem jöhet rosszabb. Lol.undisputedly
www.hawkblogger.com/2015/08/how-worried-should-you-be-about.htmlHelmut Zimmer

És még tegyük hozzá azt is, hogy a tavalyi szrönyű falunkból egy méginkább trágya passprot fal lett.
Van az a szint ameddig be lehet áldozni a passprotot a runblock oltárán, de ha hirtelen megcsappan az amúgy is alacsonyan levő talent szint a falban, akkor ott már cumi van. Mi most ebben a helyzetben vagyunk.
Mondjuk az elmúlt 1-2 SB bebizonyította, hogy nem feltétlenül kell kiemelkedő O# line a végső sikerhez, csak az a probléma, hogy nekünk nem hogy kiemelkedő, de átlagos falunk sincs.
Érdekes lesz, biztosan fejlődnek még csapat szinten, azt viszont nem hiszem, hogy RW képes lesz gyorsabban döntést hozni, vagy , hogy Cable hirtelen megtanul passprotectiont tanítani.
Ennek a csapatnak ez a keresztje, el kell fogadni (vagy nem).
több mint 10 éve
Itt a további elemzés és a válasz a kérdéseid egy részére.Érdemes elolvasn, okos dolgokat ír:Már magam sem tudom mit gondoljak. Nekem is az a személyes érzésem,hogy Cable kutyauto és nem tud normális passprot falat osszerakni.
www.hawkblogger.com/2015/08/how-worried-should-you-be-about.html
több mint 10 éve
Az OLinéről csak annyit, hogy van 1 ( azaz egy ) darab játékos név szerint Okung aki NFL szintű játékos ( már amikor nem false startol ) és egy majdnem Sweezy, és kész. Minden más csak próbálkozás hogy hátha jó lesz, de nem lesz jó. Mit várunk egy olyan faltól, ahol a kezdő center posztra leginkább esélyes játékos más csapatnál nem tudott megragadni. Na ez a Hox féle Oline építkezés. Felháborító :[]BigBaltazarés Okung ugye jövőre több mint valószínű h lelép.
több mint 10 éve
Jeanpierre egyébként nem mozog rosszul, ahogy Bailey sem, csak Bailey egyszerűen nem elég erős ehhez a poszthoz, még mindig rosszul veszi fel a pozit, még mindig magasan van a súlypontja.Britt meg nem football játékos.
több mint 10 éve
Az OLinéről csak annyit, hogy van 1 ( azaz egy ) darab játékos név szerint Okung aki NFL szintű játékos ( már amikor nem false startol ) és egy majdnem Sweezy, és kész. Minden más csak próbálkozás hogy hátha jó lesz, de nem lesz jó. Mit várunk egy olyan faltól, ahol a kezdő center posztra leginkább esélyes játékos más csapatnál nem tudott megragadni. Na ez a Hox féle Oline építkezés. Felháborító :[]
több mint 10 éve
Wilson was either sacked or pressured on four of his five drop-backs. Each time, the Seahawks had at least one more player in pass protection than Denver had rushing.
több mint 10 éve
Érdemes elolvasn, okos dolgokat ír:Már magam sem tudom mit gondoljak. Nekem is az a személyes érzésem,hogy Cable kutyauto és nem tud normális passprot falat osszerakni.
Emlékszem amikor azt hittem, hogy Giacomini helyett nem jöhet rosszabb. Lol.