Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
 instagram.com/p/ysPqNctetD/?modal=true&utm_source=partner&utm_medium=embed&utm_campaign=video
sajnálom h csak jövőre játszunk velük, nem élné túl ez a kis patkánybraxa88
patkány?

kiváncsi lennék lenne tököd ezt a szemébe is mondani...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 701
“You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life.”
― Winston S. Churchill

Felépítette magát a csapat, mint egy karakteres és kemény, meg nem hátráló és szókimondó egység. Kikaptunk, így vannak bizonyos előjogai a győztesnek. Az,hogy ezekkel az előjogokkal szimpátiát vagy ellenszenvet akar szerezni az már az ő döntése. A vesztes ilyenkor hallgat, és tükröt mutat a győztesnek.

Nem tudom mi dühítette fel ennyire a Pats játékosait Lynch ellenében, de:

“The weak can never forgive. Forgiveness is the attribute of the strong.”
― Mahatma Gandhiundisputedly
Ha már idézetek, akkor Edelman:
“I am the punishment of God...If you had not committed great sins, God would not have sent a punishment like me upon you.”
―Genghis Khan
😀

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Srácok!
A beast mode nem bejegyzett márka...? Ha igen, akkor szerintetek Lynch már beszélget a jogászával? 😛
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 107 — SuperBowl Champions 2013/2014
“You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life.”
― Winston S. Churchill

Felépítette magát a csapat, mint egy karakteres és kemény, meg nem hátráló és szókimondó egység. Kikaptunk, így vannak bizonyos előjogai a győztesnek. Az,hogy ezekkel az előjogokkal szimpátiát vagy ellenszenvet akar szerezni az már az ő döntése. A vesztes ilyenkor hallgat, és tükröt mutat a győztesnek.

Nem tudom mi dühítette fel ennyire a Pats játékosait Lynch ellenében, de:

“The weak can never forgive. Forgiveness is the attribute of the strong.”
― Mahatma Gandhi
több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 423 — Anthony Richardson fan
Schwartz szabad... 😊Helmut Zimmer
Örülnél neki? Mit hozna Ő nekünk?Medvepapa
Nehezen mondom ki... -tükör előtt gyakoroltam- de igen.
6 hétig visszasírtam Pettinet, de aztán rádöbbentem, hogy jó az a wide 9, egyszerű, mint a kettőnégy, nagyon tökös... kell hozzá egy tehetséges védelem, ez itt adott! (Tudom a Williams, Dareus, Williams JH fal még a Hox DL-nél is epicebb, de azért van itt is bőven tehetség, hátrébb meg király a csapat)

Persze reménytelen, csak hát álmodozni lehet!Helmut Zimmer
Ha valaki, akkor Avril örülne, kettőnégyet szereti. 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Nehezen mondom ki... -tükör előtt gyakoroltam- de igen.
6 hétig visszasírtam Pettinet, de aztán rádöbbentem, hogy jó az a wide 9, egyszerű, mint a kettőnégy, nagyon tökös... kell hozzá egy tehetséges védelem, ez itt adott! (Tudom a Williams, Dareus, Williams JH fal még a Hox DL-nél is epicebb, de azért van itt is bőven tehetség, hátrébb meg király a csapat)

Persze reménytelen, csak hát álmodozni lehet!
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
 instagram.com/p/ysPqNctetD/?modal=true&utm_source=partner&utm_medium=embed&utm_campaign=video
sajnálom h csak jövőre játszunk velük, nem élné túl ez a kis patkány
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Btw. én jobban örülnék egy D-line gurunak, ugyanakkor Richard leader, a játékosok nagyon szeretik. Schwartz-féle Bills D viszont nagyon szemet csillogtató volt... 😊 Mindenesetre a hírek nagyon adják a Richard féle storyt.Medvepapa
Itt is:  profootballtalk.nbcsports.com/2015/02/05/signs-pointing-to-kris-richard-as-next-defensive-coordinator-in-seattle/

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Remélem a Mathews gyerekből első számú elkapót csináltok a nyáron. Amikor lassítva néztem az elkapását a dereka a cornerünk fejénél volt. 😀Demecs
Egy nfl.comos szakértő szerint ennyi volt csak benne, a fizikai adottságai jók, de elszakadni nem tud, Revis a második félidőben levette a pályáról. Meglátjuk.tejbegrrr!!!
Browner. Revis végig Baldwin-t fogta.tomi-tomi
Igen, kösz.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Btw. én jobban örülnék egy D-line gurunak, ugyanakkor Richard leader, a játékosok nagyon szeretik. Schwartz-féle Bills D viszont nagyon szemet csillogtató volt... 😊 Mindenesetre a hírek nagyon adják a Richard féle storyt.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egy feketét :p
több mint 9 éve
Örülnél neki? Mit hozna Ő nekünk?

több mint 9 éve
Ugyanmár, csak a kislányok gyökérkednek...

Más, ami lényeges! Ki lesz a DC?Helmut Zimmer
Ken Norton Jr. vagy Kris Richard, de előbbit nagyon győzködi a Raiders isbaggio
Richard evidensnek tűnik, illetve külsős neveket még nem is olvastam igazán. Ugyanakkor Norton tudtommal igen szoros kapcsolatban van PC-vel, így (főleg ha más is érdeklődik utána) akár Ő is lehet az utód. Ami igazán izgat, hogy lehet-e komolyabb hatása akkor is Quinn távozásának, ha házon belül pótoljuk?...Medvepapa
Schwartz szabad... 😊
több mint 9 éve

Ken Norton Jr. vagy Kris Richard, de előbbit nagyon győzködi a Raiders isbaggio
Richard evidensnek tűnik, illetve külsős neveket még nem is olvastam igazán. Ugyanakkor Norton tudtommal igen szoros kapcsolatban van PC-vel, így (főleg ha más is érdeklődik utána) akár Ő is lehet az utód. Ami igazán izgat, hogy lehet-e komolyabb hatása akkor is Quinn távozásának, ha házon belül pótoljuk?...

több mint 9 éve
undorító ez a patsbraxa88
u mad bro?lucas
mondom én! 😀 😛
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante

Ken Norton Jr. vagy Kris Richard, de előbbit nagyon győzködi a Raiders is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
undorító ez a patsbraxa88
u mad bro?

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 9 éve

Más, ami lényeges! Ki lesz a DC?
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Remélem a Mathews gyerekből első számú elkapót csináltok a nyáron. Amikor lassítva néztem az elkapását a dereka a cornerünk fejénél volt. 😀Demecs
Egy nfl.comos szakértő szerint ennyi volt csak benne, a fizikai adottságai jók, de elszakadni nem tud, Revis a második félidőben levette a pályáról. Meglátjuk.tejbegrrr!!!
Browner. Revis végig Baldwin-t fogta.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Még rá is hagyott a döntő után pár napot Sherm Jr.

My son sure does know how to make an entrance! 2/5/15... Is it a coincidence or is he just that clever?! Either way I'm ecstatic

twitter.com/RSherman_25/status/563303144306667520

több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Na igen Lane jól elintézte magát, szerencse hogy szezon végén. De szerencsétlenség hogy pont az SB-n.Oszi
Konkrétan elment miatta Nektek a SB. Két direkt TD (Edelman, LaFell) a helyére lépő Simonon és számos sikeres passz. Brady ugyanúgy kihasználta mint nekünk legjobb matchupot, ahogy a Ravensnél is a leggyengébb cornert. (Ott asszem 268 yard passz ment Melvin irányába a 367 összes passzolt yardból.)

Nem vagyok a misztikumok hívője de azért elég hátborzongató, hogy Lane beszólt a meccs előtt Gronknak, aztán gyakorlatilag ugyanolyan - és ugyanolyan súlyos - sérülést szedett össze mint Gronk (kéztörés).
több mint 9 éve
 www.today.com/video/today/56934537#56934537

több mint 9 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Na jól van gyerekek.. tegyük ezt rendbe... az a nem mindegy, h meccs alatt megy a trashtalk, vagy egy győzelem után alázod meg az ellent. Nem mindegy, h a meccs hevébe csinálsz/mondasz valamit, vagy ép ésszel egy győzelem után.
Idáig is a Pats volt a legutálatosabb csapat, a csalásokért, a színészkedésért, a misspicsáskodásért... de ez aztán mindent visz. Nem a Sherm féle kép, mert az csak egy mém, nem szép, de belefér... de ez a Lynches dolog... aki senkit nem bánt, senkiről rosszat nem mond. És jön ez a nulla blount, aki örülhet h egyáltalán csapata van, egy nulla volt az egész meccsen és egy ilyet nyomat a liga egyik legjobb futója ellen. Hát szánalom a köbön.
@csrnyei - értem, h a frisco már rég nem érdekelt a lényeges dolgokba, de az ilyen beszólásaidat tartsd meg a baltazar által említett hölgynek. A viszont nem látásra.
@wyatt - na ne csináld már... 😀 kezded tisztelni Sherm-et? ez hallatlan... 😀

Up: most látom, h Edelman nem csak felmutatta a képet, hanem egy jót rá is baszott... akkor visszavonom, amit az elején írtam... ez is blounti szintekbe emelkedik.SeaSzilaHawk
Most olvastam én is ezt az edelmanes képütést, az tényleg menthetetlen :/
Shermant pedig eddig is tiszteltem, mint játékost, attól még, hogy emberileg egy gyökérnek tartottam, és az egész csapatot pedig a legantipatikusabbnak ever az elmúlt évek miatt 😀 (a döntő utolsó két játéka sem segített felhőtlenül megkedvelni az együttest azért 😛)
Ettől még elítélem Edelman, Blount és Browner tettét is.Wyatt
Ahogy én is a gyökér Irvin és társai verekedését...

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na jól van gyerekek.. tegyük ezt rendbe... az a nem mindegy, h meccs alatt megy a trashtalk, vagy egy győzelem után alázod meg az ellent. Nem mindegy, h a meccs hevébe csinálsz/mondasz valamit, vagy ép ésszel egy győzelem után.
Idáig is a Pats volt a legutálatosabb csapat, a csalásokért, a színészkedésért, a misspicsáskodásért... de ez aztán mindent visz. Nem a Sherm féle kép, mert az csak egy mém, nem szép, de belefér... de ez a Lynches dolog... aki senkit nem bánt, senkiről rosszat nem mond. És jön ez a nulla blount, aki örülhet h egyáltalán csapata van, egy nulla volt az egész meccsen és egy ilyet nyomat a liga egyik legjobb futója ellen. Hát szánalom a köbön.
@csrnyei - értem, h a frisco már rég nem érdekelt a lényeges dolgokba, de az ilyen beszólásaidat tartsd meg a baltazar által említett hölgynek. A viszont nem látásra.
@wyatt - na ne csináld már... 😀 kezded tisztelni Sherm-et? ez hallatlan... 😀

Up: most látom, h Edelman nem csak felmutatta a képet, hanem egy jót rá is baszott... akkor visszavonom, amit az elején írtam... ez is blounti szintekbe emelkedik.SeaSzilaHawk
Most olvastam én is ezt az edelmanes képütést, az tényleg menthetetlen :/
Shermant pedig eddig is tiszteltem, mint játékost, attól még, hogy emberileg egy gyökérnek tartottam, és az egész csapatot pedig a legantipatikusabbnak ever az elmúlt évek miatt 😀 (a döntő utolsó két játéka sem segített felhőtlenül megkedvelni az együttest azért 😛)
Ettől még elítélem Edelman, Blount és Browner tettét is.

több mint 9 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
SeaSzilaHawk
Ha nem tetszik valamelyik megnyilvánulásom legközelebb kérlek engem vagy csapatomat találd meg(mint,ahogy az előbb tetted) édesanyám viszont ne emlegesd.

További kellemese(bb) offseasont!csrnyei
Amilyen az adjisten, olyan a fogadjisten... egy kicsit túloztam, de figyelj már oda, h mit csinálsz.

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”