Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 489 — Seahawks fan
Nem tudom volt-e már a sok sírás között, de Chancellor szakadt MCL-el játszotta végig a döntőt.
Lightos. Sejtettem, hogy a három kulcsfigura (amúgy nem súlyosnak hazudott) sérülése sokkal jobban kihatott a védelemre, mint gondolta volna bárki.Stez
Szerintem sokkal inkább múlt a szerzett (Lane, Avril), mint a hozott sérüléseken.tejbegrrr!!!
Hát én nem tudom, hogy melyik volt a döntőbb faktor, de az szemmel látható volt - legalábbis én így érzem -, hogy mind ET, mind Kancellár kevésbé volt dinamikus mint szokott. Plusz volt - igaz nemcsak náluk - pár lecsúszott, elkésett szerelés is.
Ebben biztos, hogy közrejátszott a sérülésük is.
Lane, Avril szerencsétlen sérülései pedig tovább gyengítettek bennünk.

több mint 9 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Na igen Lane jól elintézte magát, szerencse hogy szezon végén. De szerencsétlenség hogy pont az SB-n.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Nem tudom volt-e már a sok sírás között, de Chancellor szakadt MCL-el játszotta végig a döntőt.
Lightos. Sejtettem, hogy a három kulcsfigura (amúgy nem súlyosnak hazudott) sérülése sokkal jobban kihatott a védelemre, mint gondolta volna bárki.Stez
Szerintem sokkal inkább múlt a szerzett (Lane, Avril), mint a hozott sérüléseken.tejbegrrr!!!
És éppen azért is, amit PC mondott, Kancellár "superhuman".

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
undorító ez a pats
több mint 9 éve
Szerintem sokkal inkább múlt a szerzett (Lane, Avril), mint a hozott sérüléseken.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Lightos. Sejtettem, hogy a három kulcsfigura (amúgy nem súlyosnak hazudott) sérülése sokkal jobban kihatott a védelemre, mint gondolta volna bárki.

több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 2 669 — Pats fan
Azért lássuk, be nem könnyű az adminok dolga....

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Remélem a Mathews gyerekből első számú elkapót csináltok a nyáron. Amikor lassítva néztem az elkapását a dereka a cornerünk fejénél volt. 😀Demecs
Egy nfl.comos szakértő szerint ennyi volt csak benne, a fizikai adottságai jók, de elszakadni nem tud, Revis a második félidőben levette a pályáról. Meglátjuk.

több mint 9 éve
csrnyei San Francisco 49ers 489
@csrnyei - értem, h a frisco már rég nem érdekelt a lényeges dolgokba, de az ilyen beszólásaidat tartsd meg a baltazar által említett hölgynek. A viszont nem látásra.
SeaSzilaHawk
Ha nem tetszik valamelyik megnyilvánulásom legközelebb kérlek engem vagy csapatomat találd meg(mint,ahogy az előbb tetted) édesanyám viszont ne emlegesd.

További kellemese(bb) offseasont!
több mint 9 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Na igen ez a különbség a két csapat közt... a tavaly nálunk a parádén nem emlékszem hasonló húzásokra... gondolom ezért is a legkedveltebb csapat a NE. Kár, hogy ilyen majmok tovább lehúzzák a Pecc am sem fényes renoméját.

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Na jól van gyerekek.. tegyük ezt rendbe... az a nem mindegy, h meccs alatt megy a trashtalk, vagy egy győzelem után alázod meg az ellent. Nem mindegy, h a meccs hevébe csinálsz/mondasz valamit, vagy ép ésszel egy győzelem után.
Idáig is a Pats volt a legutálatosabb csapat, a csalásokért, a színészkedésért, a misspicsáskodásért... de ez aztán mindent visz. Nem a Sherm féle kép, mert az csak egy mém, nem szép, de belefér... de ez a Lynches dolog... aki senkit nem bánt, senkiről rosszat nem mond. És jön ez a nulla blount, aki örülhet h egyáltalán csapata van, egy nulla volt az egész meccsen és egy ilyet nyomat a liga egyik legjobb futója ellen. Hát szánalom a köbön.
@csrnyei - értem, h a frisco már rég nem érdekelt a lényeges dolgokba, de az ilyen beszólásaidat tartsd meg a baltazar által említett hölgynek. A viszont nem látásra.
@wyatt - na ne csináld már... 😀 kezded tisztelni Sherm-et? ez hallatlan... 😀SeaSzilaHawk
Megelőztél😊 Én is azt akartam írni hogy Lynch senkinek nem mondott semmi rosszat! Azon csodálkozom R.Wilson fikázós kép nem jött még elő a parádén, na az már tényleg a legalja lenne.
több mint 9 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Na jól van gyerekek.. tegyük ezt rendbe... az a nem mindegy, h meccs alatt megy a trashtalk, vagy egy győzelem után alázod meg az ellent. Nem mindegy, h a meccs hevébe csinálsz/mondasz valamit, vagy ép ésszel egy győzelem után.
Idáig is a Pats volt a legutálatosabb csapat, a csalásokért, a színészkedésért, a misspicsáskodásért... de ez aztán mindent visz. Nem a Sherm féle kép, mert az csak egy mém, nem szép, de belefér... de ez a Lynches dolog... aki senkit nem bánt, senkiről rosszat nem mond. És jön ez a nulla blount, aki örülhet h egyáltalán csapata van, egy nulla volt az egész meccsen és egy ilyet nyomat a liga egyik legjobb futója ellen. Hát szánalom a köbön.
@wyatt - na ne csináld már... 😀 kezded tisztelni Sherm-et? ez hallatlan... 😀

Up: most látom, h Edelman nem csak felmutatta a képet, hanem egy jót rá is baszott... akkor visszavonom, amit az elején írtam... ez is blounti szintekbe emelkedik.

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Demecs New England Patriots 645
Milyen emberi nullaság ennél a csapatnál? Semmivel sincs több bunkó játékosunk mint bármelyik csapatnak. De hát a jó csapatoknak sok a hatere ez már csak így megy.Sebii
Plusz nem a 2013-as New Eanglan-nál volt egy többszörös gyilkos? Az se az emberi nagyság csúcsa 😀bcsarli
Hagyjuk már a közhelyeket. Nálatok is van nemi erőszakoló. 😀
Mindenhol találni olyan srácot akit rajtakaptak valami csúnyaságon.

És ez nem is ide való a hawks fórumba.

Nem volt szép amit tett, de majd bocsánatot kér.
Mással is megesett, hogy nem jól viselkedett és aztán bocsánatot kért.
Elég csak a meccs végére gondolni.

Remélem a Mathews gyerekből első számú elkapót csináltok a nyáron. Amikor lassítva néztem az elkapását a dereka a cornerünk fejénél volt. 😀

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Hú gyerekek mi megy itt...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Milyen emberi nullaság ennél a csapatnál? Semmivel sincs több bunkó játékosunk mint bármelyik csapatnak. De hát a jó csapatoknak sok a hatere ez már csak így megy.Sebii
Plusz nem a 2013-as New Eanglan-nál volt egy többszörös gyilkos? Az se az emberi nagyság csúcsa 😀

több mint 9 éve
Azért próbál szépíteni:

About this shirt.. Just so ppl know, I have 100% respect for @MoneyLynch and how he plays the game. There's a reason he's called #BeastMode
 twitter.com/LG_Blount/status/563136621155844096tejbegrrr!!!
Ezek után el lehet képzelni mik történtek volna,ha nincs riszpekt...:/
több mint 9 éve
Ez sem semmi...

krankovics
Tudod idáig több szó esett arról,hogy miért hivtuk azt a playt a végén,mint arról,hogy a Pats nyert. Valamivel fel kellett magukra hívni a figyelmet. Szánalom 😊Stopyt
Azért próbál szépíteni:

About this shirt.. Just so ppl know, I have 100% respect for @MoneyLynch and how he plays the game. There's a reason he's called #BeastMode
 twitter.com/LG_Blount/status/563136621155844096

több mint 9 éve
krankovics
Ha valaki szeretne venni:http://www.sullysbrand.com/item/817/bitch-mode-24-t-shirtcsrnyei
Ha megadod a muterod címét, neki veszek egyet!BigBaltazar
Sajnos ő se Hawks fan😕csrnyei
Azért mégis, hátha hordaná.BigBaltazar
Azt mondta,hogy ez tetszik neki:
csrnyei
Most mégis kedveli a Seahawks-ot, vagy a színösszeállítás piros-arany legyen?BigBaltazar
Nem,továbbra sem,csak kultúrált határok között érti és szereti tréfát...
több mint 9 éve
Daunte_Brady New England Patriots 95
Ha jól emlékszem Te kérted az eredménykövetőben, hogy ne két hülye miatt ítéljük el az egész csapatod... ez vonatkozzék mostanra is! Amúgy Sherm abszolút rászolgált, a másik viszont tényleg gáz!

"So wasn't it a little shady when this quarterback named Brady,
Suddenly became a mega star,
Wasn't it a bit confusing when this coach who's used to losing,
Earned the reputation that he's smart
több mint 9 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 535
Milyen emberi nullaság ennél a csapatnál? Semmivel sincs több bunkó játékosunk mint bármelyik csapatnak. De hát a jó csapatoknak sok a hatere ez már csak így megy.
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ehh, ez a Bitch Mode eléggé legalja lett, még ha a 2013-as (tehát nem a mostani) Seahawksot minden idők legparasztabb csapatának is tartottam (és még finoman szóltam 😛), de ez akkor is gáz, olyan szintű, mint Browner pofázása volt. Nem értem, ezekre miért van szükség, inkább örülnének, hogy kaptak valahol még egy esélyt, hogy játszanak, vagy ha már annak nem, akkor a bajnoki címnek. Na mindegy
Sherman meccs közbeni akciója miatt azért bőven megérdemelte, de a korrektség jegyében a kedvenc képem mégis az volt, amikor elsőként ment gratulálni Bradynek. Ott rengeteget nőtt a szememben 😊
Julian szerintem ettől nem lesz nulla | bár rohadt mókás az emberi nullaságról beszélni ennél a csapatnál... | , bár Braxa eddig sem tartotta őt semmire, a döntő után sem fog változni ez
Na de nem ez a lényeg, inkább reménykedjetek Wilson korrekt szerződésében, a jó draftban, és hogy jöhet az újabb menetelésetek 😊

több mint 9 éve
Stopyt Seattle Seahawks 180
Ez sem semmi...

krankovics
Tudod idáig több szó esett arról,hogy miért hivtuk azt a playt a végén,mint arról,hogy a Pats nyert. Valamivel fel kellett magukra hívni a figyelmet. Szánalom 😊
több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
krankovics
Ha valaki szeretne venni:http://www.sullysbrand.com/item/817/bitch-mode-24-t-shirtcsrnyei
csrnyei
Most mégis kedveli a Seahawks-ot, vagy a színösszeállítás piros-arany legyen?

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
krankovics
több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
krankovics
Azért mégis, hátha hordaná.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!