Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Érdemes elolvasn, okos dolgokat ír:
 www.hawkblogger.com/2015/08/the-morning-after-discouraging-first.html
több mint 10 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
Heló, csak első félidőt láttam, valaki esetleg tudna linket adni? Előre kösziStopyt
| torrentdn.net/bbs/v-torrent_sports-32887-2#axzz3iye5IpS6 |
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
irvint nézzétek:
 gfycat.com/ShamelessAgileLacewingbraxa88
sztem inkább Clarké az érdem, ahogy átrongyol az LT-n, bár Irvin is szépen levált Virgil Greenről, de Clark addigra 5 yarddal a los mögött volt már 😀Borbinho
arra akartam célozni h Irivin sugta meg Clarknak h melyik lyukat támadja, v h merre támadjon hogy.braxa88
azt hittem az csak egy sima tolódás volt a teljes védelemtől, válaszolva a Denveri motionreBorbinho
lehet 😀
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
irvint nézzétek:
sztem inkább Clarké az érdem, ahogy átrongyol az LT-n, bár Irvin is szépen levált Virgil Greenről, de Clark addigra 5 yarddal a los mögött volt már 😀Borbinho
arra akartam célozni h Irivin sugta meg Clarknak h melyik lyukat támadja, v h merre támadjon hogy.braxa88
azt hittem az csak egy sima tolódás volt a teljes védelemtől, válaszolva a Denveri motionre

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
irvint nézzétek:
arra akartam célozni h Irivin sugta meg Clarknak h melyik lyukat támadja, v h merre támadjon hogy.
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
irvint nézzétek:
sztem inkább Clarké az érdem, ahogy átrongyol az LT-n, bár Irvin is szépen levált Virgil Greenről, de Clark addigra 5 yarddal a los mögött volt már 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 807 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ha az érdekel,hogy hogyan lehetséges NFL szinten használni egy Lockett típusú elkapót, akkor nézd meg a steelerses A.Brown-t, és az ő gameplanjüket. Lockette kb ugyanolyan fizikai méretekkel rendelkezik, combine adatai pedig hajszállal jobbak is. PErsze ez még nem jelenti azt, hogy ő is annyira tehetséges lenne (de azt sem,hogy nem), viszont A.Brown ilyen felépítéssel a liga Top3 elkapója lett tavaly, yardokban pedig talán nem is akadt párja.

Igaz neki egy BigBen szerű passer osztja a labdát, de a potenciál meg van egy ilyen játékos kiaknázására. Bevellen múlik és RW-n.
több mint 10 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Pozitív dolgok: Lockett ügyes, az a kérdés, h ST-n kívül is fog labdát kapni? hisz ilyen forma játékosunk van... ha úgy fejlődik, és épül be az O-ba, mint tavaly a Paul Richardson, akkor nagyot nyertünk vele.
A többi védő számomra nem nyújtott maradandót, de tudjuk, h a kezdőink azért más tál tészta...SeaSzilaHawk
amennyit kitudtam venni a streamből soakt volt fenn Lockett Wilsonékkal (már ha soknak lehet mondani azt a 2 driveot)braxa88
ok, h fent volt, csak kap-e labdát majd, amikor Baldwin meg Kearse esetleg PRich visszajön?
milyen szerepet szánnak neki?
persze ha ilyeneket csinál, akkor biztosan esz rá felrajzolt play is, nem csak egy distraction lesz a védelmeknek...

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
peterk2005
Lynch csak egy van 😉SeaSzilaHawk
John (és Jane) Lynch ezzel erősen vitatkozna. 😀iktriad
azok meg ki a ... ? látom nem vágod kiről van szó... te nem is követed az NFL-t, azt se tudod, h hol játszanak a Jaguárok... 😀

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
irvint nézzétek:
 gfycat.com/ShamelessAgileLacewing
több mint 10 éve
Pozitív dolgok: Lockett ügyes, az a kérdés, h ST-n kívül is fog labdát kapni? hisz ilyen forma játékosunk van... ha úgy fejlődik, és épül be az O-ba, mint tavaly a Paul Richardson, akkor nagyot nyertünk vele.
A többi védő számomra nem nyújtott maradandót, de tudjuk, h a kezdőink azért más tál tészta...SeaSzilaHawk
amennyit kitudtam venni a streamből soakt volt fenn Lockett Wilsonékkal (már ha soknak lehet mondani azt a 2 driveot)
több mint 10 éve
Stopyt Seattle Seahawks 180
Heló, csak első félidőt láttam, valaki esetleg tudna linket adni? Előre köszi
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 384 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
peterk2005
Lynch csak egy van 😉SeaSzilaHawk
John (és Jane) Lynch ezzel erősen vitatkozna. 😀
több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
ok h Brittet és Sweezyt Miller és Malik Jackson verte mwg a sackeknel de akkor is. semmi fejlődést nem mutatnak. (Bailey amugy kezdő volt) Első héten Rams... minden 1st downert harc lesz. amit még nem emeltünk ki h a futásblokk is szar volt.. Na majd jövő héten lehet bizonyítani Hali és Houston ellen 😀braxa88
A komplett secondary nem játszott, márpedig ott a LOB szíve és lelke. Az oline meg sose volt az igazi, azt elviselitek. 😊 Szóval nincs gond.

Viszont valóban úgy tűnik, hogy elmúltak azok az idők, hogy a 2. csapat agyonverte az ellenfelek 2. csapatait (azaz baromi jó volt a depth). Fontos lesz, hogy ne legyenek sérültek, mert már nálatok sem lesz olyan egyszerű a next man up.

Ja, és ha már oline, akkor "kívülről" (nem szurkolóként, de érdeklődőként) nézve nekem a futás miatt vannak kétségeim, nem is Wilson miatt. Wilson eddig is megoldotta, és meg is fogja oldani, de a futáshoz kifejezetten szükség van Lynch-re, hogy úgy működjön, ahogy nálatok működik. Lynch után viszont tényleg csinálni kell valamit, mert ezzel a mostani fallal nem lesz ez egy egyszerű plug and play, akármennyi jót is hallani Turbin-ről, Michael-ről, vagy akárki is lesz aki majd jönni fog...peterk2005
Depthel semmi baj nincs a csapategységek nincsenek még összerakva, összeszokva 😐
Nem azt a center-guard késleltetett záráson alapuló zone blockingot játszottunk, mint tavaly, és a tavalyelőtti szezon utolsó 6 meccsén, ezt kb a falat érintő változások után tudni lehetett, mert a két kúlcsjátékos távozott. A fal mu ka egyelőre back to basics.
Ami a sackeket illeti, ólomövet kapott Wilson, az egy surranó route engedésével... Nem is oldotta meg, belejön majd. Még korai bármit mondani, de most nem kapott könnyű hívásokat.
Bevellt mindenki ekézi, holott borzalmasan nehéz mind az ő, mind Wilson feladata, hiszen zsebből is magabiztosan játszeni tudó irányítóvá kell érnie Wilsonnak, anélkül, hogy az ösztöneitegcsonkítanák... Ez borzasztóan nagy feladat.
több mint 10 éve
peterk2005
Lynch csak egy van 😉

több mint 10 éve
a jó öreg braxa... még el sem kezdődött semmi, de már kikapunk majd mindenkitől, meg amúgy miért játszani, úgy is L a vége, meg eső van és depresszió...
amint a fal gyenge, de idáig is az volt, Ungerrel is... jobb volt, mint most, de ahogy RW mondta ez még csak egy folyamat kezdete, a szezon felénél tudunk konkrét következtetéseket levonni... addig meg ez fog menni, hogy most ez jó volt, az nem, vagy épp mindenki szar volt...én nem féltem a srácokat, mindig lassan kezdünk a játék minden elemében és hát azért nem is Lynch állt ott hátul.
össze kell szokniuk, sokat kell tanulniuk stb.
Frank Clark nagyon jól nézett ki...
Jesse Williams szintén, ahogy Marsh is...
A többi védő számomra nem nyújtott maradandót, de tudjuk, h a kezdőink azért más tál tészta...

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
ok h Brittet és Sweezyt Miller és Malik Jackson verte mwg a sackeknel de akkor is. semmi fejlődést nem mutatnak. (Bailey amugy kezdő volt) Első héten Rams... minden 1st downert harc lesz. amit még nem emeltünk ki h a futásblokk is szar volt.. Na majd jövő héten lehet bizonyítani Hali és Houston ellen 😀braxa88
A komplett secondary nem játszott, márpedig ott a LOB szíve és lelke. Az oline meg sose volt az igazi, azt elviselitek. 😊 Szóval nincs gond.

Viszont valóban úgy tűnik, hogy elmúltak azok az idők, hogy a 2. csapat agyonverte az ellenfelek 2. csapatait (azaz baromi jó volt a depth). Fontos lesz, hogy ne legyenek sérültek, mert már nálatok sem lesz olyan egyszerű a next man up.

Ja, és ha már oline, akkor "kívülről" (nem szurkolóként, de érdeklődőként) nézve nekem a futás miatt vannak kétségeim, nem is Wilson miatt. Wilson eddig is megoldotta, és meg is fogja oldani, de a futáshoz kifejezetten szükség van Lynch-re, hogy úgy működjön, ahogy nálatok működik. Lynch után viszont tényleg csinálni kell valamit, mert ezzel a mostani fallal nem lesz ez egy egyszerű plug and play, akármennyi jót is hallani Turbin-ről, Michael-ről, vagy akárki is lesz aki majd jönni fog...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Jimmy:
 i.imgur.com/gI7gjKZ.gifv

55 Clark, uj Bennett

i.imgur.com/u4NqICq.webm

Lockett, nem akarok nagy szavakat használni, de kincs ez a gyerek
 giant.gfycat.com/FavorableMindlessAfricanparadiseflycatcher.gif

Britt (te jó atyaisten..., leszarom h all-pro Miller szedte szét, ez akkor is gáz)
 mtc.cdn.vine.co/r/videos/8C90B7B9861244160662348111872_3cb3d096676.4.6.4691201882956888618.mp4?versionId=r4d7SHGA3FduFZFGVAPyMVnt5uap0jdv

amugy tavaly is volt egy preseason meccs a Broncos ellen, akkor is 2 sack kapott Wilson.
több mint 10 éve
FG csata lesz, kb 6-3 😀
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 462 — . . .
ok h Brittet és Sweezyt Miller és Malik Jackson verte mwg a sackeknel de akkor is. semmi fejlődést nem mutatnak. (Bailey amugy kezdő volt)
Első héten Rams... minden 1st downert harc lesz.
amit még nem emeltünk ki h a futásblokk is szar volt..

Na majd jövő héten lehet bizonyítani Hali és Houston ellen 😀braxa88
Fhuu de brutál lesz az a Rams-Seahawks meccs. Most is csak 2 ponttal kaptatok ki, simán megtudtátok volna fogni őket😊
több mint 10 éve
ok h Brittet és Sweezyt Miller és Malik Jackson verte mwg a sackeknel de akkor is. semmi fejlődést nem mutatnak. (Bailey amugy kezdő volt)
Első héten Rams... minden 1st downert harc lesz.
amit még nem emeltünk ki h a futásblokk is szar volt..

Na majd jövő héten lehet bizonyítani Hali és Houston ellen 😀
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
Más: Tudom, hogy fal, meg gémmenedzser meg stb., de egyre erősödik bennem az, hogy Bevell nagyon nem ide való. Harvinnal se tudott mit kezdeni, csak Lynch kárára dobáltuk ész nélkül a bubble screeneket meg futottuk a jet sweepeket. Tegnap már kb az az érzése volt az embernek, hogy olyan sablonosak a playek, amiket hív, mintha az elkapók csak 2-3 útvonalat ismernének, és a D előre tudná, hogy mi fog jönni.Nadal17
Ilyenkor még mindenki nagyon alap playbookot játszik, a playhívásból nem érdemes kiindulni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
1 féidő ebből elég volt
röviden: minden szar volt, kivéve a kickoffreturnöket
5ből 5x pontokat szoptunk Osweileréktől, akivel nem tudtunk mit csinálni, szétszedte a cseresecondaryt és csereLBket, akik nagyon szarok. Hillmanék szétfutották őket.
OL nagyon szar, Michael cut esélyes, Matthews megsérült.
jövő héten többet akark látni a kezdőkből, mert ezek a cserék sajnos nem az a kategória amit hittünk, hogy az a szint mint 2-3 évebraxa88
Na látod ezért kell(ene) az 1. Számú D-t egyben tartani.
több mint 10 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
Szerencsére nem súlyos Matthews és T-Jax sérülése, 2 hétnél nem kell többet kihagyniuk. Matthews súlyosabbnak tűnt elsőre.
Ami még szemet szúrt: McCoy-nak 2 dropja is volt senkitől sem zavartatva, lehet ezzel át is adta a 3.TE szerepet Helfetnek.
Marsh is időnként egész jól mozgott.
Krisztina továbbra sem tud vigyázni a labdára.

Más: Tudom, hogy fal, meg gémmenedzser meg stb., de egyre erősödik bennem az, hogy Bevell nagyon nem ide való. Harvinnal se tudott mit kezdeni, csak Lynch kárára dobáltuk ész nélkül a bubble screeneket meg futottuk a jet sweepeket. Tegnap már kb az az érzése volt az embernek, hogy olyan sablonosak a playek, amiket hív, mintha az elkapók csak 2-3 útvonalat ismernének, és a D előre tudná, hogy mi fog jönni.

Sziasztok !!!
Érdekelne a véleményetek néhány dologban. Az egyik, hogy ez a Lockett gyerek tényleg ennyire jó a visszahordásokban, mint ahogy a Denver ellen mutatta, vagy esetleg ez a tündöklés a gyenge denveri ST munkának volt köszönhető. Újonctól asszem ennél jobb kezdés el sem lehet képzelni. A másik dolog, hogy szerintetek az OL -től mekkora fejlődés várható a szezonkezdetig, vagy várható e egyáltalán. A harmadik dolog, hogy bár ne kerüljön sor rá, de ha nem változik az OL teljesítménye, nem tartotok e attól, hogy előbb utóbb Wilson összeszed egy súlyosabb sérülést. Bizony egy két alkalommal csúnyán összecsomagolták, ráadásul úgy, hogy nem is játszott túl sokat, mi lesz ha egész meccseket kell majd végig nyomnia.Leon78
Eddig is a draft class legjobb visszahordójának tartották Lockett-et, és a TD mellett volt egy 45-50 yard körüli visszahordása meg egy 20 körüli punt returnje is. Azt gondolom, fogunk látni tőle még hasonló produkciókat.
OL: Jackson sérülésében is benne voltak rendesen, bár ha jól láttam, az első sorral nem Bailey játszott LG poszton, szerintem közel sem végleges ez a felállás. De a tavalyi Okung és Unger nélküli meccsek alapján sok jót nem várok tőlük. Botrányos, hogy mennek át rajtuk a védők. És a camp alatt Cable még azt mondta hogy ez a legmélyebb O-Line garnitúra amivel valaha dolgozott 😀
több mint 10 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 986 — Defender
Sziasztok !!!
Érdekelne a véleményetek néhány dologban. Az egyik, hogy ez a Lockett gyerek tényleg ennyire jó a visszahordásokban, mint ahogy a Denver ellen mutatta, vagy esetleg ez a tündöklés a gyenge denveri ST munkának volt köszönhető. Újonctól asszem ennél jobb kezdés el sem lehet képzelni. A másik dolog, hogy szerintetek az OL -től mekkora fejlődés várható a szezonkezdetig, vagy várható e egyáltalán. A harmadik dolog, hogy bár ne kerüljön sor rá, de ha nem változik az OL teljesítménye, nem tartotok e attól, hogy előbb utóbb Wilson összeszed egy súlyosabb sérülést. Bizony egy két alkalommal csúnyán összecsomagolták, ráadásul úgy, hogy nem is játszott túl sokat, mi lesz ha egész meccseket kell majd végig nyomnia.