Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Kijár minden tisztelet a Seahawks-nak, de ez a "most utoljára, vagy soha lőállású Pats" nem kicsit túlzás... A valaha volt legfiatalabb SB győztes ugyanis az idei Pats a 25,2-es átlagéletkorával... Nem mellesleg a megszokott remek cap management-nek köszönhetően komoly esélyünk van a kulcs FA-ink megtartására is.Próbálok visszaemlékezni a nagy vereségre, de a cowboys elleni meccs már jó rég volt...Úgy érzem, hasznos lesz ez a kudarc, mert ezeknek a fiatal játékosoknak a többsége nagy vereségbe most futott bele először. Úgy vélem, ez a vereség porba sújtotta őket, de ha fel tudnak állni, akkor ettől is csak erősebbek lehetnek. Ha valaki, hát PC tudja, milyen érzés nagyon kikapni, majd utána erősebben visszatérni, mint valaha, szóval én bízom benne, hogy tanulnak a hibákból és jövőre egy, az ideinél is harapósabb Seahawks-ot láthatunk.talisenezt én is így látom, és bízok benne h a kudarc miatt hatalmas bizonyítás lesz bennük.braxa88
Srácok egy durván sérült csapat, kapott ki 4 ponttal egy most utoljára, vagy soha lőállású Patstől, úgy hogy a vége előtt pár másodperccel megnyerhették volna.
Mindezt egy olyan csapat tette, amely talpon maradt sztárvédőiből 3 at vagy 4 et vagy megműtöttek már, vagy holnap műtenek! Ja és a partvonalon álldogáltak ilyen Mebane, Jordan Hill, Miller kaliberű játékosok.
Jó nekem nagy az önbizalmam, hiszen kell a melóhoz, de szerintem ezek a srácok engem simán lepipálnak...!Helmut Zimmer
A sérülések meg sajnos az SB-nek is velejárói, korábban nekünk Pats fan-eknek is le kellett már nyelnünk ezt a keserű pirulát.
Szerintem meg igen! 😊Maniac84
több mint 9 éve
Baldwin on offensive coordinator Darrell Bevell saying Ricardo Lockette could have fought harder on the goal-line interception: “I’d be lying if I said it didn't bother us. It was harsh, but it was in the heat of the moment.”Nadal17na még ő is normálisan nyilatkozik... csak ez a Bevell gyerek nem érzi, hogy mi tartozik kintre és mi bentre...
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Nadal17
586
Baldwin on offensive coordinator Darrell Bevell saying Ricardo Lockette could have fought harder on the goal-line interception: “I’d be lying if I said it didn't bother us. It was harsh, but it was in the heat of the moment.”
több mint 9 éve
Maniac84
592
Kijár minden tisztelet a Seahawks-nak, de ez a "most utoljára, vagy soha lőállású Pats" nem kicsit túlzás... A valaha volt legfiatalabb SB győztes ugyanis az idei Pats a 25,2-es átlagéletkorával... Nem mellesleg a megszokott remek cap management-nek köszönhetően komoly esélyünk van a kulcs FA-ink megtartására is.Próbálok visszaemlékezni a nagy vereségre, de a cowboys elleni meccs már jó rég volt...Úgy érzem, hasznos lesz ez a kudarc, mert ezeknek a fiatal játékosoknak a többsége nagy vereségbe most futott bele először. Úgy vélem, ez a vereség porba sújtotta őket, de ha fel tudnak állni, akkor ettől is csak erősebbek lehetnek. Ha valaki, hát PC tudja, milyen érzés nagyon kikapni, majd utána erősebben visszatérni, mint valaha, szóval én bízom benne, hogy tanulnak a hibákból és jövőre egy, az ideinél is harapósabb Seahawks-ot láthatunk.talisenezt én is így látom, és bízok benne h a kudarc miatt hatalmas bizonyítás lesz bennük.braxa88
Srácok egy durván sérült csapat, kapott ki 4 ponttal egy most utoljára, vagy soha lőállású Patstől, úgy hogy a vége előtt pár másodperccel megnyerhették volna.
Mindezt egy olyan csapat tette, amely talpon maradt sztárvédőiből 3 at vagy 4 et vagy megműtöttek már, vagy holnap műtenek! Ja és a partvonalon álldogáltak ilyen Mebane, Jordan Hill, Miller kaliberű játékosok.
Jó nekem nagy az önbizalmam, hiszen kell a melóhoz, de szerintem ezek a srácok engem simán lepipálnak...!Helmut Zimmer
A sérülések meg sajnos az SB-nek is velejárói, korábban nekünk Pats fan-eknek is le kellett már nyelnünk ezt a keserű pirulát.
Továbbra is remek csapatotok van, de azért kíváncsian várom, hogy hogy sikerül a cap alá begyömöszölni mindenkit. Kifejezetten örülnék egy visszavágónak jövőre. Fantasztikus SB volt az idei.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
tudom, h az ügynökök is meg kell kapják a részüket, gondolom minél nagyobb fizut sikerül kisajtolni, annál többet kapnak ők is.SeaSzilaHawkPár hónapja volt hír, hogy RW elküldte az ügynökét, és a baseball ügyeit intéző arc viszi az NFL dolgait is. Azt persze nem tudom, hogy ebből mi következik. 😊
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Hát igen, RW, mindig azt mondja, amit kell... másokkal ellentétbe, Ő tényleg ilyen. Én is elhiszem, h nem akar irgalmatlan sokat keresni. Főleg azért, mert ilyen példaértékűen él és játszik és nyilatkozik, sok cég felkeresi még reklámarcnak. Már így is van egy jó pár, de több lesz, mert vele lehet reklámozni, nem kell attól félni, hogy mikor jön ki valami rossz hír róla. Szóval onnan is megkapja a pénzét és a csapattól is megkapja. Én elhiszem, hogy fog hagyni egy discountot, ahogy Brédi is tette. Sokszor nem értem egy játékosnál, hogyha kap pl 30 milla garantáltat egy 80 millás szerződéssel, akkor miért jó neki, ha az 35 milla garantált és 90 milla? Ilyen szinten az már nem oszt nem szoroz, de a csapatnak lehet h igen. Lehet az a pár milla kellene egy poszt erősítéséhez. tudom, h az ügynökök is meg kell kapják a részüket, gondolom minél nagyobb fizut sikerül kisajtolni, annál többet kapnak ők is. De ha valaki nagyon nyerni akar, akkor kell engednie egy kicsit szerintem. sohasem szoktam Brédit dícsérni, de ilyen szempontból jól csinálta.
Annyi a különbség, h ha jól emlékszem, akkor már Brédi túl volt egy zsíros szerződésen amikor a discountot adta, ugye RW idáig lópikuláért játszott... ha jól draftolunk, ahogy eddig is tettük, akkor nem lesz gond a játékosállománnyal, olyan szinten, hogy mindig ott lehetünk ez alapján, a többi meg a munkán, az akaráson és ugye a play híváson fog múlni 😀
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
csak tiszta Lendvai Ildikó ugrott be, lassan mondom hogy mindenki megértse: nem lesz gázáremelés 😀LOL ofkorsz. itthon király politikus lehetne.peteyTe Pííít már megint azok a negatív hullámok.... 😛Sonics
azért csak el fogja fogadni azokat a fránya milliókat 😉 te tény kommunikációból csillagos ötös munkája, ellenben Lynchcsel 😊
több mint 9 éve
LOL ofkorsz. itthon király politikus lehetne.peteyTe Pííít már megint azok a negatív hullámok.... 😛
több mint 9 éve
Hathatós orvosság SB-vereség felett érzett bánatra: www.seahawks.com/videos-photos/videos/Russell_Wilson_End_of_Year_Press_Conference/ecb1cfc3-790e-4898-81e6-d51ad4b400f0LOL ofkorsz. itthon király politikus lehetne.
"Örökké Seattle-bek akarok játszani." "(Az utolsó play-t firtató újságírónak) 15 év múlva, több gyűrű után más kérdéseket tesznek majd fel nekem." "12-szer néztem meg a döntőt." És még azt is elhiszem neki, hogy "nem érdekel, hogy a legjobban fizetett QB legyek, győzni akarok!"
És még Matthews is rendkívül szimpatikusnak bizonyul, azt mondja, nem bánná, ha 0 elkapással, 0 yarddal, 0 TD-vel hozta volna le a meccset, csak győztünk volna.tejbegrrr!!!
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Hathatós orvosság SB-vereség felett érzett bánatra: www.seahawks.com/videos-photos/videos/Russell_Wilson_End_of_Year_Press_Conference/ecb1cfc3-790e-4898-81e6-d51ad4b400f0"Örökké Seattle-bek akarok játszani." "(Az utolsó play-t firtató újságírónak) 15 év múlva, több gyűrű után más kérdéseket tesznek majd fel nekem." "12-szer néztem meg a döntőt." És még azt is elhiszem neki, hogy "nem érdekel, hogy a legjobban fizetett QB legyek, győzni akarok!"
És még Matthews is rendkívül szimpatikusnak bizonyul, azt mondja, nem bánná, ha 0 elkapással, 0 yarddal, 0 TD-vel hozta volna le a meccset, csak győztünk volna.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Azt olvasni, hogy az Atlanta elleni PO-vereség módja (fél percük maradt támadásra, de még belefért az állást a javukra fordító FG) maradt benne annyira az edzői stábban, hogy kicsit túlgondolták a time managementet a döntő végén. De azt is, hogy ugyanabból a vereségből merített erőt a csapat az SB-győzelemmel záruló következő szezonhoz. Ha ebből indulunk ki, jövő februárban egyszerre két Lombardit kell nyernünk. 😊
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
nagy marhaságot mond, szépen becsomagolva... azt mondja, h az igazi élet nem hasonlít az NFL világához, akkor meg hogyan befolyásolja Lynch rosszul a gyerekek hozzáállását az élethez? inkább arra mutat rá, h az NFL mekkora gyökér. Kb mint a Larry Foote... nagyot akart mondani, hát na, nem sikerült. Nem egy észlény az tuti.SeaSzilaHawkRáadásul az alapvetésben sincs igaza, Lynch korrekt módon (vagy ravaszul - ahogy tetszik) csak addig megy el a szabályszegésben, amíg a saját játéklehetőségeit és a csapatét nem befolyásolja hátrányosan. Levette az aranycipőt, nem markolt rá, amikor belengették a 15 yardot. Ha tétje van, tudomásul veszi a határokat, és alkalmazkodik hozzájuk. A sajtótájékoztatókon meg tőlem azt csinál, amit akar.
több mint 9 éve
Oszi
1 215
index-en is van egy cikk Lynch-ről.Valaki nagyon be akart kerülni a hírekbe: pittsburgh.cbslocal.com/2015/02/02/larry-foote-on-marshawn-lynch-hes-teaching-kids-the-hell-with-authority/tejbegrrr!!!nagy marhaságot mond, szépen becsomagolva... azt mondja, h az igazi élet nem hasonlít az NFL világához, akkor meg hogyan befolyásolja Lynch rosszul a gyerekek hozzáállását az élethez? inkább arra mutat rá, h az NFL mekkora gyökér. Kb mint a Larry Foote... nagyot akart mondani, hát na, nem sikerült. Nem egy észlény az tuti.SeaSzilaHawk
sportgeza.hu/sport/nfl/2015/02/01/gengszter_kulonc_legendas_jatekos/
több mint 9 éve
Valaki nagyon be akart kerülni a hírekbe: pittsburgh.cbslocal.com/2015/02/02/larry-foote-on-marshawn-lynch-hes-teaching-kids-the-hell-with-authority/tejbegrrr!!!nagy marhaságot mond, szépen becsomagolva... azt mondja, h az igazi élet nem hasonlít az NFL világához, akkor meg hogyan befolyásolja Lynch rosszul a gyerekek hozzáállását az élethez? inkább arra mutat rá, h az NFL mekkora gyökér. Kb mint a Larry Foote... nagyot akart mondani, hát na, nem sikerült. Nem egy észlény az tuti.
több mint 9 éve
ervinator
1 701
Szerintem amíg a Legion of Boom együtt marad, addig mindig ott lesztek a tűz közelében, akár marad Lynch akár nem. Az viszont egy érdekesebb kérdés lehet, hogyha Lynch elmegy, akkor Wilson képes lesz e magára vállalni nagyobb feladatot. Most azért a legtöbb meccset lehozza ~20 passzkísérlettel, ha tartósan kellene 30+ passzkísérlettel megbirkóznia, akkor előjöhetnek olyan hibák nála, ami most nem feltétlen mutatkozik meg.
Eléggé hasonlít a helyzetetek a 2000-s évek elei Patshez, akkor Brady meglépte azt a szintet, még ha sokáig nem is sikerült ezt gyűrűben is megmutatni.
Épp ezért WR szekciót nagyon meg kellene erősíteni.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
OL upgrade pls
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Lehet buta kérdés de mikor derül ki hogy Lynch marad-e?OsziPC erről rádióinterjúban: majd meglátjuk, hogy mi lesz, tárgyalunk. Ugyanő, ugyanott: lehet, hogy Shermant nem is kell műteni. Idő kell megemészteni a vereséget, de a csapat csak jobb és erősebb lesz tőle. Az építkezés még nem ért véget, csak a folyamat közepén tart, a keret nagyon fiatal. Az offseasonben a roster mélyítése lesz az elsődleges szempont. Az IR-ről visszatérőktől - köztük a legfiatalabbaktól - sokat vár, nagy lökést adhatnak a játékunknak.
jav.: Shermant műteni kell, csak nem feltétlenül az eddig híresztelt módon (Tommy John).
több mint 9 éve
Oszi
1 215
Lehet buta kérdés de mikor derül ki hogy Lynch marad-e?
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Chris Matthewswww.youtube.com/watch?v=sbfHpeaVUeA
www.youtube.com/watch?v=yM0ThFdxHDs
www.youtube.com/watch?v=DgDwIbir8j0
az mi már h egy SBon elkapott 100+yard után nézzük meg h ki is ő 😀
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Valaki nagyon be akart kerülni a hírekbe: pittsburgh.cbslocal.com/2015/02/02/larry-foote-on-marshawn-lynch-hes-teaching-kids-the-hell-with-authority/
több mint 9 éve
Oszi
1 215
Szerintem Chris Matthews nagyon ott volt fejben higgadtan oldotta meg amit rábíztak, és ezt egy Super Bowl-on!! Fogjuk őt még dicsérni😊Valamit kezdeni kellene a Turbin-Michael duóval is, mert ha Lynch megpattan akkor szarban a haza.garrett27A döntőn Turbin futotta a leghosszabbat tőlünk. Jó lenne, ha a pályán kívüli összhangot, megértést RW-vel a játékba is át tudnák menteni. WR-fronton meg kiváncsi leszek, hogy vajon Matthewst csak a meglepetés ereje repítette 100 yard fölé, vagy tartósan kimagasló szintet tud majd hozni. És nagyon kell végre egy jó draft class.tejbegrrr!!!
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Valamit kezdeni kellene a Turbin-Michael duóval is, mert ha Lynch megpattan akkor szarban a haza.garrett27A döntőn Turbin futotta a leghosszabbat tőlünk. Jó lenne, ha a pályán kívüli összhangot, megértést RW-vel a játékba is át tudnák menteni. WR-fronton meg kiváncsi leszek, hogy vajon Matthewst csak a meglepetés ereje repítette 100 yard fölé, vagy tartósan kimagasló szintet tud majd hozni. És nagyon kell végre egy jó draft class.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
én nem az önbizalmat akarom itt mondani, hanem h most kikaptak, és ezért mégjobban akarják majd jövőre a győzelmet.Próbálok visszaemlékezni a nagy vereségre, de a cowboys elleni meccs már jó rég volt...Úgy érzem, hasznos lesz ez a kudarc, mert ezeknek a fiatal játékosoknak a többsége nagy vereségbe most futott bele először. Úgy vélem, ez a vereség porba sújtotta őket, de ha fel tudnak állni, akkor ettől is csak erősebbek lehetnek. Ha valaki, hát PC tudja, milyen érzés nagyon kikapni, majd utána erősebben visszatérni, mint valaha, szóval én bízom benne, hogy tanulnak a hibákból és jövőre egy, az ideinél is harapósabb Seahawks-ot láthatunk.talisenezt én is így látom, és bízok benne h a kudarc miatt hatalmas bizonyítás lesz bennük.braxa88
több mint 9 éve
Próbálok visszaemlékezni a nagy vereségre, de a cowboys elleni meccs már jó rég volt...Úgy érzem, hasznos lesz ez a kudarc, mert ezeknek a fiatal játékosoknak a többsége nagy vereségbe most futott bele először. Úgy vélem, ez a vereség porba sújtotta őket, de ha fel tudnak állni, akkor ettől is csak erősebbek lehetnek. Ha valaki, hát PC tudja, milyen érzés nagyon kikapni, majd utána erősebben visszatérni, mint valaha, szóval én bízom benne, hogy tanulnak a hibákból és jövőre egy, az ideinél is harapósabb Seahawks-ot láthatunk.talisenezt én is így látom, és bízok benne h a kudarc miatt hatalmas bizonyítás lesz bennük.braxa88
Jó nekem nagy az önbizalmam, hiszen kell a melóhoz, de szerintem ezek a srácok engem simán lepipálnak...!
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Jogos. A nagyszájúság szerintem egészséges egy NFL játékosnál. De amit ezek művelnek évek óta az gusztustalan.mivan?
Egy kis alázat csak a javukra válhaz...Szuperpocok