Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Jogos. A nagyszájúság szerintem egészséges egy NFL játékosnál. De amit ezek művelnek évek óta az gusztustalan.Egy kis alázat csak a javukra válhaz...
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Úgy érzem, hasznos lesz ez a kudarc, mert ezeknek a fiatal játékosoknak a többsége nagy vereségbe most futott bele először. Úgy vélem, ez a vereség porba sújtotta őket, de ha fel tudnak állni, akkor ettől is csak erősebbek lehetnek. Ha valaki, hát PC tudja, milyen érzés nagyon kikapni, majd utána erősebben visszatérni, mint valaha, szóval én bízom benne, hogy tanulnak a hibákból és jövőre egy, az ideinél is harapósabb Seahawks-ot láthatunk.talisenezt én is így látom, és bízok benne h a kudarc miatt hatalmas bizonyítás lesz bennük.
több mint 9 éve
talisen
2
Ugyan a 2006-ban, a Steelers ellen elveszített SB óta szurkolok a 'Hawks-nak, mostanáig nem éreztem, hogy írnom is kéne a fórumba, elég volt olvasni. A vasárnapi vereséghez azonban van egy gondolatom, amit még senki nem vetett fel (vagy csak én siklottam át felette).Úgy érzem, hasznos lesz ez a kudarc, mert ezeknek a fiatal játékosoknak a többsége nagy vereségbe most futott bele először. Úgy vélem, ez a vereség porba sújtotta őket, de ha fel tudnak állni, akkor ettől is csak erősebbek lehetnek. Ha valaki, hát PC tudja, milyen érzés nagyon kikapni, majd utána erősebben visszatérni, mint valaha, szóval én bízom benne, hogy tanulnak a hibákból és jövőre egy, az ideinél is harapósabb Seahawks-ot láthatunk.
több mint 9 éve
T-Jack maradjon. RW mögé vészkapusnak tökéletes, szerintem nincs nagy igénye, mostanában éles meló nélkül mindig a gyűrű körül bóklászhat és rendre nyeri a pénzfeldobást!Azért T-Jacket is jó lenne megtartani. Tökéletes backup, bár a Murhpy szerint nyilván sose lesz rá szükség, csak akkor,amikor már nem lesz itt 😊 Depthet az LB sorban meg kéne tartani mindenképpen,CSABI27sztem smith kezdő akar lenni vhol. schofield is lehetne az talán vhol, legalábbis sokkal többet játszóbraxa88
Én Schofield-rt sem küldeném el, mert a tavalyihoz képest ebben az idényben a def sokkal többet volt sérült, Wagner, Wright, Smith, na és persze a Kancellár-Sherm-Thomas trió is, amelyik olyan sérüléssel nyomta le a SB-t, ami másnál talán IR.
Hozni kell WR-t mindenképpen, egy DE-t és az O fal jobb oldalára valakiket.
Valamit kezdeni kellene a Turbin-Michael duóval is, mert ha Lynch megpattan akkor szarban a haza.
Az meg nem kérdés, hogy ő vagy Bevell. A Lockette-s beszólás miatt nálam lenullázta magát az ürge.
Nekem az egész évben a fő problémám az volt, hogy nincs normális célpontja RW-nak. Nálam ez élvezne prioritást. A védelem nem gond ha Quinn már nincs is, ott úgyis PC mondja meg a tutit.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
www.fieldgulls.com/2015/2/2/7964881/seahawks-injury-update-richard-sherman-needs-tommy-john-surgeryHa valaki tud frissebbet, kérem csatoljon.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Azért T-Jacket is jó lenne megtartani. Tökéletes backup, bár a Murhpy szerint nyilván sose lesz rá szükség, csak akkor,amikor már nem lesz itt 😊 Depthet az LB sorban meg kéne tartani mindenképpen,CSABI27sztem smith kezdő akar lenni vhol. schofield is lehetne az talán vhol, legalábbis sokkal többet játszó
több mint 9 éve
Azért T-Jacket is jó lenne megtartani. Tökéletes backup, bár a Murhpy szerint nyilván sose lesz rá szükség, csak akkor,amikor már nem lesz itt 😊 Depthet az LB sorban meg kéne tartani mindenképpen,
több mint 9 éve
braxa88
12 534
DC: állítolag Kris Richard lesz az utód. sztem marad minden a régiben.FA:
James Carpenter, G
Kevin Williams, DT
Jeron Johnson, S
Anthony McCoy, TE
Tarvaris Jackson, QB
Byron Maxwell, CB
Malcolm Smith, OLB
O'Brien Schofield, OLB
Maxwell a fontos talán , Carpenter is. Williams ha nem akar visszavonulni, akar gyűrűt akkor örülnék ha maradna. Többire kár pénzt adni.
Draft: sokkal jobb draft kell mint az utóbbi 2 volt. WR, DE, OL. TE? CB?
több mint 9 éve
Na végre ! 😊 😊2010es szezonban volt a saints elleni W.Végre kipihenten magam és már nincs bennem olyan nagy keserűség. Két év alatt kétszer játszottunk SB és abból az egyiket simán nyertük, a másikban is a mi kezünkben volt a sorsunk, de egy rossz play hívás és egy remek védő munka eredményeként nem mi lettünk a bajnokok. Az év folyamán sokszor bebizonyította ez a csapat, hogy nagy szíve van, és én úgy gondolom hogy emlékezzünk inkább a szép pillanatokra, volt belőlük bőven. A csoport rivális 49ers és a Cards oda-vissza vertük. Az NFC döntő a Green Bay ellen pedig fantasztikus comeback volt.És én hozzátenném a 2012-es szezont is ahol a csapat Atlantában egy mezőnygóllal kapott ki. Az is egy remek szezon volt! Előtte is igaz negatív mérleggel, de ott volt a csapat a rájátszásban, ahol a Wild Cardban megverte a Saints-et.
Jó szezonunk volt !
Szerintem a következő években még sokszor szurkolhatunk a kedvenceinknek a PO-ban és remélem jövőre az SB szintén.
GO HAWKS FOREVER !BigBaltazar
Szóval:
2011 - eljutott a csapat a Div Playoff-ig
2012 - eljutott a csapat a Div Playoff-ig
2013 - Super Bowl gyűrű
2014 - egy yardra az újabb gyűrűtől, amitől egy remek védőmunka választott el (és egy nagyszerű Patriots)
Szóval semmi összezuhanás, szomorkodás. 7 hónap, közben egy draft és jön az új szezon!
A mindenkinek számolni kell a Seahawks-szal jövőre is!!!!
Szerintem sem volt gond a play hívással. Ha bejön: "Ó mindenki futásra számolt és de tökös volt PC, passzt hívott!!!" Nem jött be. De Lockettet, akkor sem lett volna szabad bántani. Akár jövőre még el is kaphatja a passzt a SuperBowl-ban!!!!!Attilahawks
utána jött még egy 7-9, aztán a Falcons féle PO
carroll óta:
7-9, 7-9, 11-5, 13-3, 12-4
5év alatt 3 NFCWest győzelem, 2NFC győzelem és 1SB győzelem. elit csapatot rakott össze
nemrossz ezbraxa88
Itt az ideje, hogy elkezdjünk beszélni Quinn utódjáról, (Bevell szerintem marad, bár rühellem) az FA-ról, és a Draftról 😊
több mint 9 éve
2010es szezonban volt a saints elleni W.Köszi a helyesbítést! 😊
carroll óta:
5év alatt 3 NFCWest győzelem, 2NFC győzelem és 1SB győzelem. elit csapatot rakott össze
nemrossz ezbraxa88
több mint 9 éve
braxa88
12 534
2010es szezonban volt a saints elleni W.Végre kipihenten magam és már nincs bennem olyan nagy keserűség. Két év alatt kétszer játszottunk SB és abból az egyiket simán nyertük, a másikban is a mi kezünkben volt a sorsunk, de egy rossz play hívás és egy remek védő munka eredményeként nem mi lettünk a bajnokok. Az év folyamán sokszor bebizonyította ez a csapat, hogy nagy szíve van, és én úgy gondolom hogy emlékezzünk inkább a szép pillanatokra, volt belőlük bőven. A csoport rivális 49ers és a Cards oda-vissza vertük. Az NFC döntő a Green Bay ellen pedig fantasztikus comeback volt.És én hozzátenném a 2012-es szezont is ahol a csapat Atlantában egy mezőnygóllal kapott ki. Az is egy remek szezon volt! Előtte is igaz negatív mérleggel, de ott volt a csapat a rájátszásban, ahol a Wild Cardban megverte a Saints-et.
Jó szezonunk volt !
Szerintem a következő években még sokszor szurkolhatunk a kedvenceinknek a PO-ban és remélem jövőre az SB szintén.
Szóval:
2013 - Super Bowl gyűrű
2014 - egy yardra az újabb gyűrűtől, amitől egy remek védőmunka választott el (és egy nagyszerű Patriots)
Szóval semmi összezuhanás, szomorkodás. 7 hónap, közben egy draft és jön az új szezon!
Szerintem sem volt gond a play hívással. Ha bejön: "Ó mindenki futásra számolt és de tökös volt PC, passzt hívott!!!" Nem jött be. De Lockettet, akkor sem lett volna szabad bántani. Akár jövőre még el is kaphatja a passzt a SuperBowl-ban!!!!!Attilahawks
carroll óta:
nemrossz ez
több mint 9 éve
Végre kipihenten magam és már nincs bennem olyan nagy keserűség. Két év alatt kétszer játszottunk SB és abból az egyiket simán nyertük, a másikban is a mi kezünkben volt a sorsunk, de egy rossz play hívás és egy remek védő munka eredményeként nem mi lettünk a bajnokok. Az év folyamán sokszor bebizonyította ez a csapat, hogy nagy szíve van, és én úgy gondolom hogy emlékezzünk inkább a szép pillanatokra, volt belőlük bőven. A csoport rivális 49ers és a Cards oda-vissza vertük. Az NFC döntő a Green Bay ellen pedig fantasztikus comeback volt.És én hozzátenném a 2012-es szezont is ahol a csapat Atlantában egy mezőnygóllal kapott ki. Az is egy remek szezon volt! Előtte is igaz negatív mérleggel, de ott volt a csapat a rájátszásban, ahol a Wild Cardban megverte a Saints-et.
Jó szezonunk volt !
Szóval:
2013 - Super Bowl gyűrű
Szerintem sem volt gond a play hívással. Ha bejön: "Ó mindenki futásra számolt és de tökös volt PC, passzt hívott!!!" Nem jött be. De Lockettet, akkor sem lett volna szabad bántani. Akár jövőre még el is kaphatja a passzt a SuperBowl-ban!!!!!
több mint 9 éve
Nekem ne mond én szívből rüheltem már a Vikingsban is Bevellt nem csak itt 😀Az igazán nagy gond nem ezzel a hívással volt. Arra rálehetett fogni, hogy volt benne ráció. A legnagyobb gond a meccs utáni nyilatkozat volt. Egy edző soha a büdös életben nem kenheti a játékosára a hibát. Még akkor se ha tényleg a játékos baszta el, lásd Carrolt vagy Wilsont, akik simán magukra vállalták ezt. Ők ettől nagyok.FViktor93Bevell beismerte, h ő hívta a játékot és ugye Lockettet bedobta, mint a fő hibás. Magyarán a hívás tökéletes volt szerinte, csak a játékos/ok nem végezték jól a feladatukat.Ahogy eddig, drafton van egy-két jó WR, Matthewsban is van fantázia, FA-ról is lehet hozni valakit. Eddig sem az O nyerte a meccset és ha igen akkor sem a WR sor. Wilson ott lesz,ha Lynch is ott lesz nagy gond nincs.
Ezzel ellentétbe ugye PC egyből azt mondta, h ő híva a játékot és RW is azonnal magára vállalta a felelősséget.
Ez mindent elmond az emberünkről. Illetve a játékosok jövőre hogy fognak beállni a sorba és hallgatni a nagy szavait? Biztos vagyok, h egy értelmesebb WR sem jön FA-ról. de minek is jönne? kevés labda, alacsony termelés és esetleges hiba után, nem megvédi az edzője, hanem kibassza az útra a busz elé...
Idáig ú gondoltam h jó munkát csinál, de ilyenekből látszik, h egy marha.
Már idáig is voltak hülye húzásai, Lynchet sokszor mellőzte érthetetlenül, de akkor úgy gondoltam, h csak tartogatja az igazán fontos PO meccsekre. De nem, Ő ilyen fifikás.
Nem csoda, h Lynch holdout volt, Harvin témában is biztosan benne van a keze.
Jövőre, hogy fog összeállni az O egy ilyen ember keze alatt?SeaSzilaHawk
Igazából ez az egész hívás olyan dolog volt, hogy mostanában minden összejött, szerencsével és kurva sok munkával. Sebezhetetlennek érezte magát az egész csapat és az edzők is.
Lane sérülésével sajnos bedőlt a D, ezzel a szerencsétlen hívással bedőlt az O (mármint sérthetetlensége).
Viszont jövőre újult erővel simán ti vagytok a legnagyobb esélyesek.Toca
több mint 9 éve
Van bennem egy olyan, hogy vagy Lynch marad vagy Bevell, de a kettő együtt nem fog menni...Te kit választanál?MedvepapaBeve... ja nem Lynch, Lynch, Lynch.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Van bennem egy olyan, hogy vagy Lynch marad vagy Bevell, de a kettő együtt nem fog menni...Te kit választanál?Medvepapaszted? 😀
több mint 9 éve
FViktor93
2 173
Az igazán nagy gond nem ezzel a hívással volt. Arra rálehetett fogni, hogy volt benne ráció. A legnagyobb gond a meccs utáni nyilatkozat volt. Egy edző soha a büdös életben nem kenheti a játékosára a hibát. Még akkor se ha tényleg a játékos baszta el, lásd Carrolt vagy Wilsont, akik simán magukra vállalták ezt. Ők ettől nagyok.Bevell beismerte, h ő hívta a játékot és ugye Lockettet bedobta, mint a fő hibás. Magyarán a hívás tökéletes volt szerinte, csak a játékos/ok nem végezték jól a feladatukat.Ahogy eddig, drafton van egy-két jó WR, Matthewsban is van fantázia, FA-ról is lehet hozni valakit. Eddig sem az O nyerte a meccset és ha igen akkor sem a WR sor. Wilson ott lesz,ha Lynch is ott lesz nagy gond nincs.
Ezzel ellentétbe ugye PC egyből azt mondta, h ő híva a játékot és RW is azonnal magára vállalta a felelősséget.
Ez mindent elmond az emberünkről. Illetve a játékosok jövőre hogy fognak beállni a sorba és hallgatni a nagy szavait? Biztos vagyok, h egy értelmesebb WR sem jön FA-ról. de minek is jönne? kevés labda, alacsony termelés és esetleges hiba után, nem megvédi az edzője, hanem kibassza az útra a busz elé...
Már idáig is voltak hülye húzásai, Lynchet sokszor mellőzte érthetetlenül, de akkor úgy gondoltam, h csak tartogatja az igazán fontos PO meccsekre. De nem, Ő ilyen fifikás.
Igazából ez az egész hívás olyan dolog volt, hogy mostanában minden összejött, szerencsével és kurva sok munkával. Sebezhetetlennek érezte magát az egész csapat és az edzők is.
Lane sérülésével sajnos bedőlt a D, ezzel a szerencsétlen hívással bedőlt az O (mármint sérthetetlensége).
Viszont jövőre újult erővel simán ti vagytok a legnagyobb esélyesek.Toca
több mint 9 éve
rantotthus
261
Van bennem egy olyan, hogy vagy Lynch marad vagy Bevell, de a kettő együtt nem fog menni...Te kit választanál?MedvepapaA próféta szóljon belőled
több mint 9 éve
Van bennem egy olyan, hogy vagy Lynch marad vagy Bevell, de a kettő együtt nem fog menni...Te kit választanál?
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Végre kipihenten magam és már nincs bennem olyan nagy keserűség. Két év alatt kétszer játszottunk SB és abból az egyiket simán nyertük, a másikban is a mi kezünkben volt a sorsunk, de egy rossz play hívás és egy remek védő munka eredményeként nem mi lettünk a bajnokok. Az év folyamán sokszor bebizonyította ez a csapat, hogy nagy szíve van, és én úgy gondolom hogy emlékezzünk inkább a szép pillanatokra, volt belőlük bőven. A csoport rivális 49ers és a Cards oda-vissza vertük. Az NFC döntő a Green Bay ellen pedig fantasztikus comeback volt.Jó szezonunk volt !
GO HAWKS FOREVER !
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Nem fogalmaztam igazán jól...maradjunk annyiban, hogy nem lepne meg, ha valahol máshol lenne idén OC / QB coach.Biztos, h maradni fog... az a baj, h ezentúl mindig azt fogom figyelni, h mit ront el...SeaSzilaHawkJövőre, hogy fog összeállni az O egy ilyen ember keze alatt?SeaSzilaHawkMeglepne ha maradna a stábban.Medvepapa
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Bevell beismerte, h ő hívta a játékot és ugye Lockettet bedobta, mint a fő hibás. Magyarán a hívás tökéletes volt szerinte, csak a játékos/ok nem végezték jól a feladatukat.Ahogy eddig, drafton van egy-két jó WR, Matthewsban is van fantázia, FA-ról is lehet hozni valakit. Eddig sem az O nyerte a meccset és ha igen akkor sem a WR sor. Wilson ott lesz,ha Lynch is ott lesz nagy gond nincs.
Viszont jövőre újult erővel simán ti vagytok a legnagyobb esélyesek.
több mint 9 éve
Ez a cikk nagyon jól megfogalmazza az én érzéseim. Van más is aki így érez?www.fieldgulls.com/2015/2/2/7968133/why-i-laughed-when-we-lost-sb49
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Biztos, h maradni fog... az a baj, h ezentúl mindig azt fogom figyelni, h mit ront el...Jövőre, hogy fog összeállni az O egy ilyen ember keze alatt?SeaSzilaHawkMeglepne ha maradna a stábban.Medvepapa
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Nadal17
586
Meglepne ha maradna a stábban.MedvepapaSajnos Carroll megvédte, mondván egy hihetetlen playcaller (hát nekünk is eléggé hihetetlen volt), fantasztikus munkát végez és a jövőnk része.