Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Azt mondta, hogy a pickkel nem számolt abszolút, azt nyilván nem, hogy elhitte, minden bejön. Az csak a saját véleményem. Az utóbbi időben annyi minden bejött nekik, hogy itt is elhihette, ezúttal is így lesz, főleg egy ilyen Kearse elkapás után. Egyébként nem PC-hez kapcsolódóan, de független szurkolóként hányingerem van attól, hogy zeng a média és az internet a Sherman, meg a Legion of Boom oltásokkal, amikor előbbi egy kézzel egyetlen elkapást engedett 6 egész yardért, és Brady felé sem mert dobni, míg maga a négyes úgy lazán majdnem mind egy szálig komoly sérüléssel érkezett a meccsre, és amikor nagyon kellett, akkor rendre nagy játékokat csináltak. Tisztességes meccs volt, mindkét csapat maximálisan megérdemelte volna a gyűrűt, ennek ellenére már megint előkerültek a haterek.
Nagyon irritál az ilyen. De ez ugyanígy lenne a Brady-hatereknél is, akik azonnal ugranának a "kiégett" témára is. Sosem szerettem Shermant, de amit tegnap megint csöndben csinált, az emberfeletti. Már csak az kéne, hogy ne egyoldalas játékos legyen, hanem konstansan mindig elmenjen a #1 elkapókkal.
több mint 9 éve
Fuss be és a Pats csinálja meg a FG-t 20mp alatt, ha tudja.SoldadosHa a Seattle maximalizálni akarta az esélyét, vagyis 26 másodperccel a vége előtt még háromszor szerencsét próbálni, akkor egyik downon mindenképpen passzolni kellett az egy időkérés miatt.DoM
Ha meglepő módon nem sikerül, akkor időkérés és harmadik jöhetett volna a passz, majd negyedikre már mindegy mit hív, de persze a futás jobb eséllyel kecsegtetett volna.
Nem sok ember van, aki ne így csinálta volna. Ezt most túlgondolkodta PC és ezt önkritikusan el is ismerte a sajtótájékoztatón.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Lecsó
3 115
Amúgy hogy mindenki megnyugodjon, le kell szimulálni ML futását Maddennel, és kész. 😀
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Wilson sztem most 7hónapig ezzel az inttel fog kelni. olyan motivált lesz mint még soha senki. Jövőre visszatérünk, és ynerni kell
több mint 9 éve
Lecsó
3 115
Nyilván Carroll elmondta, nem számolt azzal, hogy pick lesz, egyszerűen már ők is elhitték, hogy bármihez nyúlnak, az be fog jönni. Hát nem így lett.StezPont ezt mondtam és is, hogy a pick esélye volt a legkisebb, utána talán az elkapásé és a legnagyobb az incomplete-é. Épp ezért nem látom, hogy a legrosszabb hívás lenne, sztem meg lehetett próbálni.
Nem néztem meg a sajttájt, de ha azt mondta, hogy "elhitték bármit húznak az bejön," akkor tényleg nem értem miért nem ML futott.
több mint 9 éve
1 yardnyira van az endzone.Nálad van a liga legjobb futója.
A liga egyik legjobban futó QB-ja is szélesíti az arzenálodat.
Vajon az ellenfél milyen játékra számít ilyen helyzetben?
Én megértem Pete Caroll-t. Ha sikerült volna a bugi akkor most nem rinyálna itt senki hanem az egekbe megasztalná ezt a taktikai manővert. Azonban egy hatalmas FAIL lett belőle, így sajnos most mindenki játszhatja az edzőt.
Érdekes:
Marshawn Lynch idén ötször kapta meg a labdát az egy yardos vonalon. Statisztikája: 1TD, 2 nulla yardos és 2 negatív yardos futás.
Ennek ellenére amúgy szerintem simán bevitte volna. De lehet, hogy PC tudta ezt a fenti adatot és emiatt is akarta ezt.
A sors kamatostul visszaszolgáltatott mindent a Pats-nek. Kearse elkapása után azt gondoltam, hogy ez a csapat megvan átkozva. De végül is a Pats feltehette a koronát az elmúlt 10 év munkájára.
A Hawks meg ne csüggedjen. A dominanciájuk az NFC-n belül szerintem nem fog megtörni. Bár a 49-ers jön fel.
Érdeklődve tekintek a következő szezon elé.
több mint 9 éve
youtube-on vissza lehet nézni (nyilván nem a hawks fanoknak), amikor Butler elkapja a labdát már 23-on áll az óra, ha ott beviszik akkor nyilván nem az endzone-ba rúgják a kickoff-ot, ott is ment volna pár mpDe nekem azzal van a bajom, hogy ha TD akkor is van 25-28 mp-je Bradynek 2 időkéréssel, hogy FG távba menjen (-3nál). Ha leütik akkor is kb ugyanaz mert áll az óra. Míg ha fut vagy ugyanez a szitu vagy ha visszanyomják pörög az óra / leéget egy időkérést a NE. Esetleg lepörgetik addig az órát míg 1 időkéréssel 2 playt még meg lehet játszani.Tocaa végén még kihozzátok h jó volt a playcall.Ez amolyan Panenkás tizenegyes volt.Ha TD akkor Bevell,PC a legnagyobb király, mert micsoda váratlan húzás stb...
nem. szar volt. az NFL történek legszarabb playcalljabraxa88
Persze nem biztos hogy a legjobb ötlet egy SB-on 19re lapot kérni.mukijoe
2 időkéréssel is nagyon nehéz lett volna eljutni FG range-ig, alig volt hosszú játékunk egész meccsen
én magát a passz hívást nem érzem annyira "the worst call ever"-nek inkább pont azt, hogy a sűrűbe lett bedobva, nem mellesleg Revis meccs után ESPN-en elmondta, hogy készültek erre, videókból sok ilyet láttak már, Butler megcsinálta a "háziját" és tudta mi lesz
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Semmi sem tuti. De ha ott van nálad a liga legjobb RB-je, aki pont az efféle erőfutásokra van kitalálva, és van időkérésed is, akkor előbb nem biztos, hogy a neccessel kell próbálkozni, amikor mondjuk pont olyan elkapóid vannak, akik egyszerűen nem elég jók. Ez a kockáztatás nagyon komoly döntés volt, de nem éppen a Super Bowl ezen szakaszánál, ezen momentumánál kezdtem volna el gondolkodni rajta, hogy húzok egy váratlant. Nyilván Carroll elmondta, nem számolt azzal, hogy pick lesz, egyszerűen már ők is elhitték, hogy bármihez nyúlnak, az be fog jönni. Hát nem így lett.Nyilván egy Broncos fannak, aki egyébként magasról tojik a Seahawksra nem ez lesz a worst call ever, míg egy Seattle-drukkernek ez a hajnali egy egy cseppnyit jobban fáj, mint az, hogy 2012-ben a Broncos a szar callok miatt nem ment a döntőbe. De hogy miért kell ilyeneket összehasonlítani...Nem összehasonlítani akartam, csak arra akartam rávilágítani, hogy ha van lehetőséged 3 play játszani 2 helyett, akkor nem biztos hogy rosszul döntesz, ha a 3 mellet döntesz. Jobb mint a 2 vagy a nulla.
Ha Pats-fan lennék, akkor ez lett volna a best call ever. XDStez
Minden playben benne van a kudarc esélye, nincs olyan ami tuti, mert akkor PC azt hívta volna, és most a hóx örülne.Lecsó
több mint 9 éve
Vagy ha mindenképpen passzolni akart, akkor miért nem hívott egy play actiont, úgyis mindenki futásra számított?egyáltalán nem tuti. de ha van egy ilyen RBd akkor használd.braxa88Világos.Lynchel pedig tuti bebrusztolták volna a td-t.mukijoeDe nekem azzal van a bajom, hogy ha TD akkor is van 25-28 mp-je Bradynek 2 időkéréssel, hogy FG távba menjen (-3nál). Ha leütik akkor is kb ugyanaz mert áll az óra. Míg ha fut vagy ugyanez a szitu vagy ha visszanyomják pörög az óra / leéget egy időkérést a NE. Esetleg lepörgetik addig az órát míg 1 időkéréssel 2 playt még meg lehet játszani.Tocaa végén még kihozzátok h jó volt a playcall.Ez amolyan Panenkás tizenegyes volt.Ha TD akkor Bevell,PC a legnagyobb király, mert micsoda váratlan húzás stb...
több mint 9 éve
braxa88
12 534
egyáltalán nem tuti. de ha van egy ilyen RBd akkor használd.Világos.Lynchel pedig tuti bebrusztolták volna a td-t.mukijoeDe nekem azzal van a bajom, hogy ha TD akkor is van 25-28 mp-je Bradynek 2 időkéréssel, hogy FG távba menjen (-3nál). Ha leütik akkor is kb ugyanaz mert áll az óra. Míg ha fut vagy ugyanez a szitu vagy ha visszanyomják pörög az óra / leéget egy időkérést a NE. Esetleg lepörgetik addig az órát míg 1 időkéréssel 2 playt még meg lehet játszani.Tocaa végén még kihozzátok h jó volt a playcall.Ez amolyan Panenkás tizenegyes volt.Ha TD akkor Bevell,PC a legnagyobb király, mert micsoda váratlan húzás stb...
több mint 9 éve
mukijoe
1 041
Világos.Lynchel pedig tuti bebrusztolták volna a td-t.De nekem azzal van a bajom, hogy ha TD akkor is van 25-28 mp-je Bradynek 2 időkéréssel, hogy FG távba menjen (-3nál). Ha leütik akkor is kb ugyanaz mert áll az óra. Míg ha fut vagy ugyanez a szitu vagy ha visszanyomják pörög az óra / leéget egy időkérést a NE. Esetleg lepörgetik addig az órát míg 1 időkéréssel 2 playt még meg lehet játszani.Tocaa végén még kihozzátok h jó volt a playcall.Ez amolyan Panenkás tizenegyes volt.Ha TD akkor Bevell,PC a legnagyobb király, mert micsoda váratlan húzás stb...
több mint 9 éve
Lecsó
3 115
Nyilván egy Broncos fannak, aki egyébként magasról tojik a Seahawksra nem ez lesz a worst call ever, míg egy Seattle-drukkernek ez a hajnali egy egy cseppnyit jobban fáj, mint az, hogy 2012-ben a Broncos a szar callok miatt nem ment a döntőbe. De hogy miért kell ilyeneket összehasonlítani...Nem összehasonlítani akartam, csak arra akartam rávilágítani, hogy ha van lehetőséged 3 play játszani 2 helyett, akkor nem biztos hogy rosszul döntesz, ha a 3 mellet döntesz. Jobb mint a 2 vagy a nulla.
Ha Pats-fan lennék, akkor ez lett volna a best call ever. XDStez
Minden playben benne van a kudarc esélye, nincs olyan ami tuti, mert akkor PC azt hívta volna, és most a hóx örülne.
több mint 9 éve
De nekem azzal van a bajom, hogy ha TD akkor is van 25-28 mp-je Bradynek 2 időkéréssel, hogy FG távba menjen (-3nál). Ha leütik akkor is kb ugyanaz mert áll az óra. Míg ha fut vagy ugyanez a szitu vagy ha visszanyomják pörög az óra / leéget egy időkérést a NE. Esetleg lepörgetik addig az órát míg 1 időkéréssel 2 playt még meg lehet játszani.a végén még kihozzátok h jó volt a playcall.Ez amolyan Panenkás tizenegyes volt.Ha TD akkor Bevell,PC a legnagyobb király, mert micsoda váratlan húzás stb...
több mint 9 éve
mukijoe
1 041
a végén még kihozzátok h jó volt a playcall.Ez amolyan Panenkás tizenegyes volt.Ha TD akkor Bevell,PC a legnagyobb király, mert micsoda váratlan húzás stb...
Persze nem biztos hogy a legjobb ötlet egy SB-on 19re lapot kérni.
több mint 9 éve
Nyilván egy Broncos fannak, aki egyébként magasról tojik a Seahawksra nem ez lesz a worst call ever, míg egy Seattle-drukkernek ez a hajnali egy egy cseppnyit jobban fáj, mint az, hogy 2012-ben a Broncos a szar callok miatt nem ment a döntőbe. De hogy miért kell ilyeneket összehasonlítani...Mivel konf elődöntő volt, talán azon is.kettőt ne hassonlítsuk már össze. ezen SB W múlott...braxa88a végén még kihozzátok h jó volt a playcall.Nem.
A legszarabb play a nem hívott play.
Lásd Denver-Baltimore 2012, mikor döntetlennél van két időkérésed meg 31 másodperced, és a liga egyik legjobb offensére egy játékot sem hívsz, hanem letérdelsz.
Hidd el, voltak már szarabb döntések.Lecsó
De sose fogjuk megtudni, mint ahogy azt sem, mi lett volna, ha ML fut...Lecsó
Ha Pats-fan lennék, akkor ez lett volna a best call ever. XD
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Ravens szurkolóként nagyon jól szórakoztam. Tán a legjobb döntő volt, amit láttam, pedig a 90-es évek óta nézem.rövidpasszos buzizást szoptuk, ezt is vártuk. Simon bekerülésével meg pláne.
A sokat emlegetett hívásról: nem példa nélküli. Két éve a Ravens volt a haszonélvezője, hogy a Kaepernickkel, Frank Gore-ral a 49-ers pár yard és gólra négyszer hívott passzt a végén.
Nem olvasom a seattle-i sajtót, de a védelem tegnapi teljesítményét hogyan értékelik? Az első félidőben úgy emlékszem, volt négy pats drive, abból háromszor végigment a pats (a int a célterületen volt). Majd a harmadik negyedben az első pats drive int, a rá következő drive punt, majd kétszer végigment a pats. Közel sem D dominancia...és a Seattle O mintha arra számított volna a 3. negyed közepén, hogy az ezen a meccsen nem domináns D-vel behúzzák 24 pont alatt a meccset.lucio
több mint 9 éve
Lecsó
3 115
Mivel konf elődöntő volt, talán azon is.kettőt ne hassonlítsuk már össze. ezen SB W múlott...braxa88a végén még kihozzátok h jó volt a playcall.Nem.
Lásd Denver-Baltimore 2012, mikor döntetlennél van két időkérésed meg 31 másodperced, és a liga egyik legjobb offensére egy játékot sem hívsz, hanem letérdelsz.
De sose fogjuk megtudni, mint ahogy azt sem, mi lett volna, ha ML fut...
több mint 9 éve
lucio
327
Ravens szurkolóként nagyon jól szórakoztam. Tán a legjobb döntő volt, amit láttam, pedig a 90-es évek óta nézem. A sokat emlegetett hívásról: nem példa nélküli. Két éve a Ravens volt a haszonélvezője, hogy a Kaepernickkel, Frank Gore-ral a 49-ers pár yard és gólra négyszer hívott passzt a végén.
Nem olvasom a seattle-i sajtót, de a védelem tegnapi teljesítményét hogyan értékelik? Az első félidőben úgy emlékszem, volt négy pats drive, abból háromszor végigment a pats (a int a célterületen volt). Majd a harmadik negyedben az első pats drive int, a rá következő drive punt, majd kétszer végigment a pats. Közel sem D dominancia...és a Seattle O mintha arra számított volna a 3. negyed közepén, hogy az ezen a meccsen nem domináns D-vel behúzzák 24 pont alatt a meccset.
több mint 9 éve
Darrell Bevell, a Seahawks támadókoordinátora megvédte az utolsó playhívásukat, szerinte az elkapónak, Ricardo Lockette-nek kellett volna nagyobb erőfeszítést tennie, hogy megszerezze a labdát.Same old Bevell, ez egy akkora retardált... Nagyobb erőfeszítést, bazzeg talán nem hívom az SB legfontosabb playét az ST gunnerre. Fú előjött az összes Vikingsos emlék ezért is fáj ez ennyire....
Na ezek után úgy hajítanám ki Bevellt, hogy lába nem érné a földet. Eddig is ez volt a véleményem róla a szezon közbeni balfaszkodásai után is, de egy ilyen nyilatkozat után, amiben minden rossz:játékosra keni a felelősséget, és sejteti, hogy az ő callja volt ez.nfl_lover
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 902
Darrell Bevell, a Seahawks támadókoordinátora megvédte az utolsó playhívásukat, szerinte az elkapónak, Ricardo Lockette-nek kellett volna nagyobb erőfeszítést tennie, hogy megszerezze a labdát.Cut.
Na ezek után úgy hajítanám ki Bevellt, hogy lába nem érné a földet. Eddig is ez volt a véleményem róla a szezon közbeni balfaszkodásai után is, de egy ilyen nyilatkozat után, amiben minden rossz:játékosra keni a felelősséget, és sejteti, hogy az ő callja volt ez.nfl_lover
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
nfl_lover
912
Darrell Bevell, a Seahawks támadókoordinátora megvédte az utolsó playhívásukat, szerinte az elkapónak, Ricardo Lockette-nek kellett volna nagyobb erőfeszítést tennie, hogy megszerezze a labdát.Na ezek után úgy hajítanám ki Bevellt, hogy lába nem érné a földet. Eddig is ez volt a véleményem róla a szezon közbeni balfaszkodásai után is, de egy ilyen nyilatkozat után, amiben minden rossz:játékosra keni a felelősséget, és sejteti, hogy az ő callja volt ez.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
kettőt ne hassonlítsuk már össze. ezen SB W múlott...a végén még kihozzátok h jó volt a playcall.Nem.
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 902
a végén még kihozzátok h jó volt a playcall.Döbbenet. Az nfl.com kommentátora (ex frisco db, kicsi néger, nem ugrik be a neve) mondta egyből utàna, hogy ő ezt nem hiszi el, védhetetlen call, érthetetlen. Én nem tudom, hogy ezt, hogy lehet megmagyarázni, hogy jó volt, meg a "meglepetés ereje", ja, meglepődtünk. Al papa már smsben kirúgta volna Bevellt.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Lecsó
3 115
a végén még kihozzátok h jó volt a playcall.Nem.
Hidd el, voltak már szarabb döntések.
több mint 9 éve
Stopyt
180
Ha mi ilyen nehezen dolgozzuk fel,akkor mit érezhet Carroll?! Nagyon rossz döntés,de ő rakta össze ezt a csapatot,neki valahogyan meg tudom bocsájtani. Ha viszont Bevell kúrja el akkor a fejét karón szerettem volna látni.