Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
3 futás nem fért volna bele, max 2.Lecsó
De nem biztos, hogy ilyen helyzetben ekkorát kell kockáztatni. Egyébként a meccs után Wagner és Irvin is lenyilatkozta, hogy Lynch a legjobb futó a ligában és érthetetlen döntést hoztak, amikor nem adták oda neki a labdát. Ha incomplete, akkor is 2 lehetőség marad; ha elkapja Lockette, de nem sikerül benyújtani, akkor meg ugyanúgy 1, mintha elsőre falnak szaladunk. Ezzel gyakorlatilag egy 5. számú elkapóra dobott játékra tettünk fel mindent.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
a végén még kihozzátok h jó volt a playcall.
nem. szar volt. az NFL történek legszarabb playcallja
több mint 9 éve
Lecsó Denver Broncos 3 115
Soldados
Ha a Seattle maximalizálni akarta az esélyét, vagyis 26 másodperccel a vége előtt még háromszor szerencsét próbálni, akkor egyik downon mindenképpen passzolni kellett az egy időkérés miatt.DoM
Pontosan így van.
És PC szerintem helyesen tette, hogy erre törekedet (ha így volt).
Utólag persze szar a hívás, de azt neki akkor ott kellett kimatekoznia, és ha fut 2-t és nem jön be, akkor most azon menne a polémia, hogy bent maradt 1 play...

Ha másodikra passzol, a harmadik futásra ugyanúgy nem marad ideje.
több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 902
Soldados
Ha a Seattle maximalizálni akarta az esélyét, vagyis 26 másodperccel a vége előtt még háromszor szerencsét próbálni, akkor egyik downon mindenképpen passzolni kellett az egy időkérés miatt.DoM
Nem elsőre.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Soldados
Ha a Seattle maximalizálni akarta az esélyét, vagyis 26 másodperccel a vége előtt még háromszor szerencsét próbálni, akkor egyik downon mindenképpen passzolni kellett az egy időkérés miatt.
több mint 9 éve
3 futás nem fért volna bele, max 2.
több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
Korábbi kommentben is ezt mondtam, hogy fölösleges volt terhet tenni a saját játékosaink vállára. Ha a Pats megfogja Lynchet 3-szor, kötve hiszem, hogy ilyen elkapógárda mellett bárki elkezdene reklamálni, miért nem passzolunk az 1 yardoson.
Utólag könnyű okosnak lenni, de ez a hívás egy pillanatig sem tűnt helyesnek.
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Összedől a világ? Nem. Ugyanúgy leülünk szeptembertől és nézzük tovább ahogyan játszanak, és ugyanúgy várjuk majd a rangadókat..undisputedly
Valahogy a 2-14 et is kihordtuk... 😊
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ne csináljatok ebből mítoszt, az előző TD drive il FG rajz is hasonló volt
Td In20ML 14y, in5ML 1y, passtoBaldwin
Fg in20ML 7y, in10RT 2y, in10 ML nogain, FG
Fokozatosan de megölte Lynchet a Pats, a TD előtti 14es volt az utsó nagy lódulás, utána 1, 2, 2, 1, 5, 4 - mikortól egyértelmű volt, hogy a labdán kell ülni, onnantól nem muzsikált, s félperc miatt nem fért bele a második futókísérlet a végén, illetve szerintem mindenki Belicsekre várt mikor kér időt.sutianap
Pontosan 1 yard elég lett volna a meccshez, azt pedig minden egyes alkalommal hozta Lynch.

Ahogy sok szakértő és korábbi játékos megfogalmazta: worst playcall ever in NFL! Ezt csakis Caroll szúrta el, mert megnyert meccs volt, ahol annyi dolga lett volna, hogy futást hív.

Mindenesetre gratulálok a szép szezonhoz! Fantasztikus meccs volt két fantasztikus csapat között, s mint ilyenkor mindig, nüanszok, vagy lehetetlennek hitt dolgok döntenek. Az elmúlt 2 évben ebben rendre a Seahawks volt nyerő, talán épp ezért furcsa most, hogy ezúttal mégsem sikerült. De fel a fejjel, ez a csapat még nem végzett, még nem áldozott le, évekig domináns maradhat a ligában!Soldados
Tyree elkapása, Samuel elejtett labdája, Manningham elkapása, most Kearse elkapása - a Patsnek olyan sokszor volt peche, olyan sokszor nem sikerült feltenni az i-re a pontot ilyen apró momentum miatt. Ebben a sportban szinte több a szerencsefaktor mint a pókerben. 😊

Idén nem is szerencsénk volt igazán, mert az ellenfél rossz döntése nem a klasszikus értelemben vett szerencse. De ha így nézzük, a Postások hívása Flacco mélységi passzára volt az idei rájátszás legrosszabb hívása, azzal volt igazán "szerencsénk". Itt nem volt reménytelen a hívás, az útvonal a keresztező játékossal jól volt kitalálva, csak Butler tökéletesen olvasta a játékot és tökéletes védőmunkát mutatott be, ahogy belépett a passzsávba. Ahogy vállal ellökte az elkapót, hogy az repült a levegőbe, Chancellornek is a dicsőségére vált volna. (Valamit egyébként biztos látnak az edzők a Pats védelmében, amit én nem, mert a Ravensnél is Forsettet nem tudtuk tartani és ennek ellenére mély passz volt a hívás, itt is biztos volt oka, hogy nem Lynchre bízták az ítéletvégrehajtást.)

Kearse elkapása - ami egy kivédekezett passz volt - volt igazából szerencse (és remek helyzetfelismerés). Én egyébként valahogy éreztem az INT-t, csak azt hittem, hogy DMC vagy Revis fog egy mélységi passzt lekapni.Burkus
Az én HSZ-emben egyáltalán nem szerepel a szerencse szó. 😉

Az egyetlen lényegi ténymegállapítás, hogy egy megnyert meccset Caroll rossz hívása miatt vesztett el a Seahawks. És ezzel nehéz lenne vitatkozni. Ehhez semmi köze Tyree-nak, a Pats korábbi Super Bowljainak, vagy épp Revisnek.Soldados
A rossz híváshoz mint helyzethez kellett egy olyan hihetetlen mázli mint az említett esetek, megint szerencsével került egy csapat a Pats ellen egy olyan helyzetbe, hogy jót hívjon (Burress) vagy rosszat, mint tegnap. Én meg ennyire akartam reagálni.Burkus
Most se értem. Én egyetlen egyszer sem említettem szerencsét.

Szerencsés volt az a hosszú elkapás? Részben igen. És? Ez mit változtat azon a szituáción, hogy egy rossz play hívás döntötte el a meccset? Semmit.

A Pats nem szerencsével nyert. Senki nem állított ilyet. A szerencse emlegetése rendre olcsó kifogás bármely (elfogult) szurkoló részéről. Egy meccsen nagyjából 150 play van, ebből ha van is 1-2 szerencsés, olcsó duma arra fogni a meccs kimenetelét.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Viszont aki itt a Kearse catch miatt mákozik meg minden, az tegye már hozzá, hogy Lane sérülése miatt gyakorlatilag elég volt folyamatosan Simonra dobálnotok. Nem találtma statot, de kíváncsi lennék hány yardot nyelt be rajta a Seahawks, de nem egy kis szám lesz. Legalább 2 TD-t is rádobtak.Toca
Ennyi eredménykövetőbe másodpercre pontosan egyszerre írtuk be Undival, hogy Simon=szopóka. Annyira szar az az ember erre a szintre, hogy egyértelmű volt.
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 103 — SuperBowl Champions 2013/2014
Amikor két jó csapat játszik egymással, az egyik alulmarad, és a győztes csapat játéka hajlamos ilyenkor rossz színben feltüntetni a vesztes csapatot.

Talán Soldi szokta mindig a "clutch" témát előhúzni. Én hiszek abban, hogy a legnehezebb helyzetekben mutatkozik meg, hogy egy edző mennyi jó, hogy egy OC, vagy egy játékos mennyire elit. Az életben is a legnehezebb pillanatokra adott válaszunk árulkodik arról leginkább, hogy kik is vagyunk. A meccs 59,5 percetől eltekintve ott voltunk egy yardnyira a TD-tól, a győzelemtől. Ilyenkor mutatkozik meg, hogy egy OC mennyire jó, vagy egy QB mennyire elit, egy elkapó mennyire clutch. Igaz ez a túloldalra, a védőkre is.

Mi ma nem voltunk elég jók.

Szar volt Bevell hívása? Igen. Méltán pályaázik a liga történetének egyik legrosszabb hívására. Meglepett minket? Nem, mert ismerjük, és tudjuk egy itteni fórumozó is többet ér nála, ha ő gyszer konokul a fejébe fesz valami marhaságot.

RW megváltoztathatta volna a játékot? Nem, nem hiszem, hogy szembe kellene mennie az eddigi gyakorlattal.
Figyelhetett volna jobban arra hová dobja? Igen, minden bizonnyal. Nem nőtt fel a pillanathoz. Egy olyan rednszerben ahol minden alá van rendelve a TO mutatónak és a toxic számnak, egy ilyen pillanatban megeresztett dobás elfogadhatatlan.

Elit-e a szememben Russ? Nem, még nem.

Összedől a világ? Nem. Ugyanúgy leülünk szeptembertől és nézzük tovább ahogyan játszanak, és ugyanúgy várjuk majd a rangadókat.

Boldogabbak lettünk volna, ha nyerünk? Nyilván. Viszont nem hiszem, hogy a legelvetemültebb drukkereknek is 2-3 napi mosolygásnál többet adott volna.

Nem a végcél az egyetlen fontos dolog, hanem az odáig tartó utazás. Aki a csapatból merít motivációt vagy örömöt, az így is talál eleget a szezonban. Nekem az Atlanta elleni vereség valamiért keserűbb volt.
több mint 9 éve
max. másodikra befut, és vége. nincs miről beszélni.Zolee23
Vagy nem...
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Sokatmondó azért, hogy Bevellnek Minnesotában is voltak egészen elmebeteg hívásai, lehet, hogy ez PC-é volt, de ez sosem fog kiderülni.
Viszont az, hogy amíg Carroll öt perccel élete kb. legkellemetlenebb veresége után azt mondja, teljes mértékig az ő felelőssége a zakó és a hívás is, míg Bevell már megfontoltan, pár órával a meccs előtt is rákeni az elkapóra a szart a kezén lévő szart, mindent elmond számomra.
Ez frankón kifogás, hogy egy jobb elkap megcsinálta volna? Hátakurvaanyád, hogyne. A top CB-t meg nem veri Edelman. A top TE-re meg elég lett volna feldobni a labdát. Egy top CB-t nem vert volna Lafell a TD-nál. Lehetne sorolni. Ezek a noname senkiházi elkapók azért komolyan benne voltak abban, hogy a Seattle eljutott addig, ameddig. Bevell meg aztán ne meneküljön, amikor a szezon egyik legnagyobb csalódása volt, már a meccs előtt is, a meccs után meg végképp.
Mi a tanulság? A Colts a legjobb, Lynch jön is hozzánk. 😀

több mint 9 éve
Hendrix Utah State Aggies 1 555
ez egy ajándék volt. az utolsó play még mindig érthetetlen.

gyakorlatilag odapasszolták a győzelmet. oké, kiváló ütemben ugrott ki a védő, de ez milyen play?

a csapatomban játszik a liga legjobb futója, és passzolok 1 yardnál? odakellett volna adni lynchnek, max. másodikra befut, és vége. nincs miről beszélni.

jó volt a pats, megérdemelték, de ilyen idióta, amatőr hibával elveszteni egy super bowlt.....

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Én nem gondolom, hogy bemákolta a Pats mert kurva jól játszották azt amit tudnak. A Seattle is azt játszotta amit tud a végén akartak emberkedni tipikus Bevell és megszívták.

Viszont aki itt a Kearse catch miatt mákozik meg minden, az tegye már hozzá, hogy Lane sérülése miatt gyakorlatilag elég volt folyamatosan Simonra dobálnotok. Nem találtma statot, de kíváncsi lennék hány yardot nyelt be rajta a Seahawks, de nem egy kis szám lesz. Legalább 2 TD-t is rádobtak.
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Fokozatosan de megölte Lynchet a Pats, a TD előtti 14es volt az utsó nagy lódulás, utána 1, 2, 2, 1, 5, 4 - mikortól egyértelmű volt, hogy a labdán kell ülni, onnantól nem muzsikált, s félperc miatt nem fért bele a második futókísérlet a végén, illetve szerintem mindenki Belicsekre várt mikor kér időt.sutianap
Pontosan 1 yard elég lett volna a meccshez, azt pedig minden egyes alkalommal hozta Lynch.

Ahogy sok szakértő és korábbi játékos megfogalmazta: worst playcall ever in NFL! Ezt csakis Caroll szúrta el, mert megnyert meccs volt, ahol annyi dolga lett volna, hogy futást hív.

Mindenesetre gratulálok a szép szezonhoz! Fantasztikus meccs volt két fantasztikus csapat között, s mint ilyenkor mindig, nüanszok, vagy lehetetlennek hitt dolgok döntenek. Az elmúlt 2 évben ebben rendre a Seahawks volt nyerő, talán épp ezért furcsa most, hogy ezúttal mégsem sikerült. De fel a fejjel, ez a csapat még nem végzett, még nem áldozott le, évekig domináns maradhat a ligában!Soldados
Tyree elkapása, Samuel elejtett labdája, Manningham elkapása, most Kearse elkapása - a Patsnek olyan sokszor volt peche, olyan sokszor nem sikerült feltenni az i-re a pontot ilyen apró momentum miatt. Ebben a sportban szinte több a szerencsefaktor mint a pókerben. 😊

Idén nem is szerencsénk volt igazán, mert az ellenfél rossz döntése nem a klasszikus értelemben vett szerencse. De ha így nézzük, a Postások hívása Flacco mélységi passzára volt az idei rájátszás legrosszabb hívása, azzal volt igazán "szerencsénk". Itt nem volt reménytelen a hívás, az útvonal a keresztező játékossal jól volt kitalálva, csak Butler tökéletesen olvasta a játékot és tökéletes védőmunkát mutatott be, ahogy belépett a passzsávba. Ahogy vállal ellökte az elkapót, hogy az repült a levegőbe, Chancellornek is a dicsőségére vált volna. (Valamit egyébként biztos látnak az edzők a Pats védelmében, amit én nem, mert a Ravensnél is Forsettet nem tudtuk tartani és ennek ellenére mély passz volt a hívás, itt is biztos volt oka, hogy nem Lynchre bízták az ítéletvégrehajtást.)

Kearse elkapása - ami egy kivédekezett passz volt - volt igazából szerencse (és remek helyzetfelismerés). Én egyébként valahogy éreztem az INT-t, csak azt hittem, hogy DMC vagy Revis fog egy mélységi passzt lekapni.Burkus

Az egyetlen lényegi ténymegállapítás, hogy egy megnyert meccset Caroll rossz hívása miatt vesztett el a Seahawks. És ezzel nehéz lenne vitatkozni. Ehhez semmi köze Tyree-nak, a Pats korábbi Super Bowljainak, vagy épp Revisnek.Soldados
A rossz híváshoz mint helyzethez kellett egy olyan hihetetlen mázli mint az említett esetek, megint szerencsével került egy csapat a Pats ellen egy olyan helyzetbe, hogy jót hívjon (Burress) vagy rosszat, mint tegnap. Én meg ennyire akartam reagálni.
több mint 9 éve
Gratulálok a peccnek és a hóxnak is.
Nem tisztem védeni PC-t de szerintem végig gondolva nem vállalhatatlan a hívás.
Ha megvan az elkapás, nagyon valószínű, hogy TD, a labda kb a gólvonalon lett volna meg.
Ha incomplete, akkor megáll az óra, és marad két futás közte egy időkéréssel. Végig a hox manageli az időt, ha csak a pecc be nem engedi őket az első futásra, de akkor is kb mindegy, olyan kevés idejük marad.
Ha elsőre futnak, és nem jön be, akkor ki kell kérni az időt, és marad 1 play.
Szóval szerintem PC annyit mérlegelt, hogy miből hozható ki a legtöbb play, vagyis a legtöbb esély arra az 1 yardra.
Én nagyon becsülöm ML-t, de ő is csak egy futó, akit meg lehet állítani, a blokkok is félresikerülhetnek, és az 1 passz 2 futás egyel több lehetőség, mint a 2 futás.
Az INT esélye valjuk be elég kicsi egy ilyen rövid, 5-6 yardos passznál. Sokkal valószínűbb, hogy leüti valamelyik védő. Sajnos ez a kicsi most bejött.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Sokkterápiaként azzal kínzom magam, hogy ezt a meccset a végén T-Jax simán lehozta volna. Ha Kearse elkapásánál RW-t csak annyira megütik, hogy mondjuk agyrázkódásgyanú miatt muszáj bemennie az öltözőbe, hogy ott kiderüljön, semmi baja, a csereirányítóval nyilván egymás után 122 ezer Lynch-futást hívtunk volna, és nem megyünk bele a kalandorkodásba, amiért borzasztó árat fizettünk vállalunk felesleges kockázatot. (Megjegyzés: a "Lynch egy yardot bármikor megcsinál" erre a meccsre sem igaz állítás (ld. harmadik negyed a FG előtt.)

DE: a mai Seahawks mítosza az, hogy semmiből jött, senkinek sem kellő játékosok minden várakozásra rácáfolva, örök underdogként, egymásért nagybetűs CSAPATként harcolva többre viszik, mint a legnagyobb sztárokat soraik között tudó, győzelemre ítélt szupercsapatok. Ha most majd az derül ki, hogy minden azért történt így, mert PC nem elég fekete, az súlyosabb és szomorúbb vereség lesz annál, mint amiben a pályán volt részünk tegnap.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 2 669 — Pats fan

Rendben van Soldi,ez mind igaz,de azért ahhoz ,hogy Carrol "el tudja kúrni",ahhoz az kellett hogy 1 yardról jöjjenek,amihez viszont nélkülözhetetlen volt a Kearse circus catch,amiben viszont gondolom egyetértünk h jó adag mázli is kellett Kearse lélekjelenléte mellett.Persze lehet,hogy ha az nincs meg,akkor is ad RW egy uilyen passzt,abban viszont már van vastagon spekuláció is.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 2 669 — Pats fan
Áruld már el,hogy ebben mi a mák? Hogy egy UDFA rookie CB a lehető legjobb ütemben ugrott közbe a goal line-on.?Milyen érdekes:- hangsúlyozottan nem a Hóksz szurkolóiról beszélek-,hogy amikor a Hawks behúzta a GB meccset egy sikeres onside kickkel és két pontossal,akkor a Seahawks küzdőszellemét dicsérte mindenki,most amikor előtte egy számunkra elképesztően peches elkapással jut egyáltalán helyzetbe a Hawks és utána van egy megkérdőjelezhető hívás (amihez nekünk semmi közünk) és utána egy zseniális védőmunka a részünkről,akkor persze bemákoltuk. Éljen a kettős mérce! (csak nagyon halkan jegyzem meg ,h azért előtte kellett TB-nek egy GW driveot vezetni egy ligaelit SEC szemben 8/8 passzmutatóval és TD-vel a végén hátrányból!!! De nyilván azt is csak bemákoltuk)kolok1972
Én inkább azon mulatok, hogy mennyire más a világ attól függően, hogy milyen színű mez van az emberen. 😊 Itt ez a hozzászólás a Seattle topicban, és kapott egy csomó like-ot. MINDEGYIKET Pats fantől. Ha lenne dislike, valószínűleg ugyanennyi dislike-ot is kapna, azt meg MINDEGYIKET Seattle fan-től. 😀

(OFF: A sportban így is van ez rendjén. Az viszont bánom, hogy a politikában is vannak hasonló fanclubok. Sokkal jobb lenne a világ nélkülük. 😊 /OFF)peterk2005
De pont ez az peterk! Azért is vastagítottam ki,hogy az eredeti két hozzászólás egyike sem Hóksz fantól származik,akiket a legfájdalmasabban érinthetne a dolog.Mindegy lépjünk tovább,ennyit nem ér az egész.Szenzációs volt az egész meccs,két nagyszerű csapat között.Azt hiszem Edelman is bebizonyította,hogy mennyire jó.Azt a h-t-h hitet,amit kihordott...

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Az egyetlen lényegi ténymegállapítás, hogy egy megnyert meccset Caroll rossz hívása miatt vesztett el a Seahawks. És ezzel nehéz lenne vitatkozni. Ehhez semmi köze Tyree-nak, a Pats korábbi Super Bowljainak, vagy épp Revisnek.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 323
Höri még mondta is a közvetítésben, hogy lehet jobban jár a Pats ha beengedik őket. (ha lett volna esze az edzői stábnak és futnak, ezzel is járt volna legjobban a Pats). dugo1993
Mondjuk ez nem igaz, semmi értelme nem lett volna beengedni, mert vezettek 4 ponttal, a Hawksnak mindenképpen TD kellett, máshogy nem tudták volna megnyerni a meccset.
3 éve pl azért engedték be Bradshaw-t hasonló szituációban, mert csak 2 ponttal vezettek, ha ott nekiállnak komolyan védekezni, kapnak egy FG-t 10 másodperccel a vége előtt.
több mint 9 éve
Szamár Atlanta Falcons 219 — Falcons fan
egyébként csak én aggódok a Seahawks jövője miatt? ha Wilson kap egy óriási contractot + Lynch pénzét is emelik, akkor biztos el kell küldeni embereket. márpedig a Hawks sztem pont azért volt erős, mert Wilson olyan olcsó volt, hogy lehetett mellé tartani egy elit D-t, de mondjuk elit elkapókra már így se futotta. ha gyengül a D, szerintem ez a csapat összeesik.
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

Kearse elkapása - ami egy kivédekezett passz volt - volt igazából szerencse (és remek helyzetfelismerés). Én egyébként valahogy éreztem az INT-t, csak azt hittem, hogy DMC vagy Revis fog egy mélységi passzt lekapni.
több mint 9 éve
gedam 5 906
ugyanazt csináltátok, mint mi, nagy hiba volt, de gratulálok, mert jó meccs volt nagyon.