Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem vagyok Seahawks-fan, de ez nettó baromság.Nyilván egy Super Bowl utolsó percében, -4 pontos hátránynál egy yardnál azon kell töprengeni, kivel csináltassuk meg a játékot, és ezúttal tegyük MVP-vé.Szerintem azért passzoltatok, mert korábban már Ninkovich megfogta a goalline-on Lynch-et kb. 0-án, és ha ez most is bejön, lepörög az óra és nincs esély. Passzal, ha nem sikerül megáll az óra és még mindig lehet futás és passz is.Szóval szerintem volt értelme, csak rosszul volt kivitelezve, ezért pocsékul néz ki.
Gratulálok baszki. Erre nincs mentség, és én nem hiszem el, hogy Carroll lett volna ekkora fasz. Ő nem színez, ő győzelemre játszik. Bevell színez. A liga legjobb futójával, és egyébként top1 rush offensével passzolni kell. Annyira amatőr játék volt, hogy nézni is fájt. A hívás is, Wilson passza is, de a routeot is olvasta a DB.
Lehet, hogy előtte az elkapás az mák volt, de basszus, ott volt a kezedbe a meccs. Egy ilyen nem mindennapi lehetőséget kapsz, élj vele.
Ezt a meccset igazából mindkét csapat elbukta már egyszer, csak a Hawks chokerkedése pont a legrosszabbkor jött. Benne volt a pakliban ennyi elképesztő fordítás után, hogy egyszer lesz, amikor nem sikerül, de idegesítő nyilván, hogy pont most, pont így kellett eljönnie.
Én mindenesetre még mindig nem tudom megérteni ezt az utolsó hívást, hogy lehet valaki ennyire hülye, bárki is döntött így.Stez
Egyébként gratulálok. Nagyon jó a Seahawks.
Üdv:
GOSB5GOSB4
20 másodperc, azt hiszem két időkérés, fél yard, nálad a liga legjobb futója, meg valami teniszlabdáról elnevezett gyerek, aki valami véletlen folytán futott majdnem 1000 yardot az alapszakaszban. És a támadófalad passzhoz nettó kalap kaka, míg ez a Lynch nevezetű ürge konkrétan megint félelmeteset játszott. Ja, és lett volna 3(!) próbálkozásod, hogy megfussad a fél yardot. Akár el is baszhattad, mert megvolt az egy, vagy két időkérésed.
Erre nincs mentség, itt valaki kurva nagy idióta volt. Ez nem az a foci, mint a másik, amelyiket 22-en játsszák, és mindig az XY nyer, mint ahogy a mondás is tartja. Nem most kell hősködni ilyen hívásokkal. De szvsz ez biztosan nem Carroll okossága volt, ez nem az ő stílusa.
A te verziódról már az időkéréseknél megdőlt.
több mint 9 éve
rantotthus
261
Szerintem azért passzoltatok, mert korábban már Ninkovich megfogta a goalline-on Lynch-et kb. 0-án, és ha ez most is bejön, lepörög az óra és nincs esély. Passzal, ha nem sikerül megáll az óra és még mindig lehet futás és passz is.Szóval szerintem volt értelme, csak rosszul volt kivitelezve, ezért pocsékul néz ki.Nekem úgy rémlik volt még egy időkérésünk, de lehet hogy tévedek.
Üdv:
GOSB5GOSB4
több mint 9 éve
GOSB-4
31
Nyilván egy Super Bowl utolsó percében, -4 pontos hátránynál egy yardnál azon kell töprengeni, kivel csináltassuk meg a játékot, és ezúttal tegyük MVP-vé.Szerintem azért passzoltatok, mert korábban már Ninkovich megfogta a goalline-on Lynch-et kb. 0-án, és ha ez most is bejön, lepörög az óra és nincs esély. Passzal, ha nem sikerül megáll az óra és még mindig lehet futás és passz is.Szóval szerintem volt értelme, csak rosszul volt kivitelezve, ezért pocsékul néz ki.
Gratulálok baszki. Erre nincs mentség, és én nem hiszem el, hogy Carroll lett volna ekkora fasz. Ő nem színez, ő győzelemre játszik. Bevell színez. A liga legjobb futójával, és egyébként top1 rush offensével passzolni kell. Annyira amatőr játék volt, hogy nézni is fájt. A hívás is, Wilson passza is, de a routeot is olvasta a DB.
Lehet, hogy előtte az elkapás az mák volt, de basszus, ott volt a kezedbe a meccs. Egy ilyen nem mindennapi lehetőséget kapsz, élj vele.
Ezt a meccset igazából mindkét csapat elbukta már egyszer, csak a Hawks chokerkedése pont a legrosszabbkor jött. Benne volt a pakliban ennyi elképesztő fordítás után, hogy egyszer lesz, amikor nem sikerül, de idegesítő nyilván, hogy pont most, pont így kellett eljönnie.
Én mindenesetre még mindig nem tudom megérteni ezt az utolsó hívást, hogy lehet valaki ennyire hülye, bárki is döntött így.Stez
Üdv:
GOSB5
GOSB6
több mint 9 éve
Nyilván egy Super Bowl utolsó percében, -4 pontos hátránynál egy yardnál azon kell töprengeni, kivel csináltassuk meg a játékot, és ezúttal tegyük MVP-vé.Gratulálok baszki. Erre nincs mentség, és én nem hiszem el, hogy Carroll lett volna ekkora fasz. Ő nem színez, ő győzelemre játszik. Bevell színez. A liga legjobb futójával, és egyébként top1 rush offensével passzolni kell. Annyira amatőr játék volt, hogy nézni is fájt. A hívás is, Wilson passza is, de a routeot is olvasta a DB.
Én mindenesetre még mindig nem tudom megérteni ezt az utolsó hívást, hogy lehet valaki ennyire hülye, bárki is döntött így.
több mint 9 éve
fiúk, ne már... tudom, h most fáj a dolog, de nem kell szomorkodni. Elképesztő szezonunk volt, megint.A két nevenincs WR "kitalálása" és súlypontba helyezése olyan briliáns edzői húzás volt, amire szerintem BB is csettintett. Az azért sokat mond, hogy Arringtont a szünetbe lecserélték és az UDFA rookie CB-t, Butlert tették a helyére. Szerintem ezt az utolsó passzt is azért próbálták meg felé, mert arra számítottak, hogy az előző, Kearse-féle elkapástól még mindig zavarodott meg egy ilyen slant route-on nem történhet semmi baj, de Butler gyönyörűen lépett ki..
Gyengébbek voltunk, mint tavaly. Nem volt depht, jöttek a sérülések, sajnos ez benne van.
Ha belegondolunk nem az csak az utolsó play volt téves. 10 pont előnyt hagytunk elúszni. Úgy érzem Bevell nagyon mellé nyúlt play calling részen. 10 pont előnynél is erőltették a passzokat, pedig nem volt szükség rá, illetve az utolsó driveban meg csak nyomtuk felfele. Semmi közünk nem lett volna az endzone közeléhez, ha nincs hatalmas mákunk.
A D is gyenge volt ma, mármint a play hívás és ugye a sérülteket sem sikerült pótolni.
Az O-ban meg Matthewsoknak kell előlépni, mert nincs más és egy döntő pillanatban meg Lockette-t kell megdobni. Most ennyi volt benne.
Egy CSAPAT kellett, h idáig jussunk.SeaSzilaHawk
Szépen találta ki a csapatotok, hogy hogyan törje fel a védelmünket és szépen fordította meg a meccset. Ezért nincs mit szégyenkezni, jó meccs volt. Azt beszéltük a haverokkal 28:24-nél, amikor a Seahawks jött előre, hogy ha kikapunk is, ezen nem lesz mit szégyellni.
Ha egyben marad a Seahawks -és nem kapja szét egy free agency - akkor fényes jövő vár a csapatra.
több mint 9 éve
Májköl
153
Na de ilyet! Mondjuk tipikus Isten egyik kezével ad ( circus catch ) másikkal meg elvesz ( interception )
több mint 9 éve
Sose fogjuk megtudni, hogy Bevell hívta-e a playt (annyira tipikusan ő csinál ekkora faszságot, de Carrol elviszi a balhét).TocaCarroll majdnem ugyanezt csinálta a 2006-os Rose Bowlon, a Texas elleni nagydöntőben, mikor 4&2-nél Bush-t hagyta a padon 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Hát gyerekek, nagyon sajnálom, hogy elment... Ezt nem a Pats nyerte, ti veszítettétek el, és bár tuti nem vigasztaló, de olyan csapatotok van, amelyik abszolút a liga legjobbja (Ezt Lynch hátrafelé megfutotta volna 😕 )
több mint 9 éve
Hát max respect nektek!Sose fogjuk megtudni, hogy Bevell hívta-e a playt (annyira tipikusan ő csinál ekkora faszságot, de Carrol elviszi a balhét).
Nüanszokon múlt és tényleg szerencsétek volt, de ezt az utolsó playhívást megemészteni... hát én nem vagyok biztos, hogy ilyen könnyen megtudják majd a csapatban is oldani.
Vannak jó és vannak rossz playhívások. Vannak régimódi vaskalapos és kicsit trükkösebb bevállalósabb play hívások. Viszont ez egy érthetetlen és gyakorlatilag totálisan idióta totális csőd volt.
30 mp van vissza 3 kisérlet az 1 yardoson és van egy Lynched és pörgetned kell az órát... Lehet passzt hívni ha mondjuk nem jön be a következő futás, vagy akár lehet passz playt hívni most is, de ne befelé ahol a teljes védelem áll... Kifele megdobja Wilson vagy incomplete vagy catch, de egy ilyen helyzetbe rádobni, egy olyan emberre aki azért korántsem egy elit elkapó a legnagyobb darálóba... Hát láttam már ostoba hívásokat, de szerintem ez mindent vitt. Sajnálom az egész csapatot és titeket is mert ez egy megnyert meccs volt és karma ide vagy oda ezt megérdemeltétek volna.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
bevell tajarodjbraxa88Carroll says he made the call not Bevell. "I said throw the ball". Azért ő csak maradjon.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Döntöttem, ha elmegy is, ha visszavonul is, egy Lynch-póló lesz a következő:Marshawn Lynch asked if he's surprised he didn't get the football. Says "No." I ask him, Why not? Says, "Because football is a team sport."
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
csrnyei
489
Lássuk meg a pozitívumokat: aki ezután az ilyen vereség után elő mer állni a bandwagoner dumával, ha Hawks-drukkert lát, az vitán felül kiérdemel egy virtuális orrbavágást.tejbegrrr!!!A bandwagoner szerelvény most lecsatlakozott és talán már be is érkezett a New England Patriots állomásra😊
több mint 9 éve
több mint 9 éve
ervinator
1 701
Minden elismerésem srácok, fantasztikus csapatotok van!Sérülteknek mielőbbi jobbulást, és ne csüggedjetek, fogtok ti még SB-t nyerni a közeljövőben!
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Tudom ez most senkit sem vigasztal, de higgyétek el mi tudjuk milyen ennyire kicsi nüanszokkal kikapni. Nektek áll a jövő! Kitartást!
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Lássuk meg a pozitívumokat: aki ezután az ilyen vereség után elő mer állni a bandwagoner dumával, ha Hawks-drukkert lát, az vitán felül kiérdemel egy virtuális orrbavágást.
több mint 9 éve
Pete Carroll to NBC: "I told those guys that was my fault totally."
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Mindenidok talán legamatőrebb hívása SB-t ért a Patriots nak. Szerintem már jövőre tanítani fogják az edzosulikban. Komolyan, itt ülök a szallodaszobaban és még mindig nem hiszem el. Jetses arc a bárban sem hitte el, hogy ilyet lehet. Komolyan, szerintem senki mas sem hiszi. Talán az első SB volt fajdalmasabb ennél a gyalazatnal...
-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Sebii
3 535
Persze hogy fáj. 1 yardon múlt a dolog. A liga legjobb futója azt 3 kísérletből bármikor megcsinálta volna. És erre hívunk egy ilyen fost.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
3 kísérletből kellett volna Lynchnek...Vagy mégse akarunk túl sok pénzt adni a Szörnyetegnek. 😊
bevell sztem wilsont akarta mvpnek más magyarazatot nem tudokbraxa88
több mint 9 éve
Sherman
78
Wilsonnak akartak megnyerni az mvp cimet , csak ez lehet magyarazat , de inkabb vart volna meg 2 mp t es kibassza a picsaba .. kar hogy igy lett vege , rossz hivas ... de nem is ezen ment el hanem azon hogy 10 pontos elonnyel 2x is el basztuk az eselyt a 17 pont elonyre tegyunk szert , szomoru 😕 grat a patsnek , de mind2 csapat meg erdemelte volna a gyozelmet ez egyertelmu
több mint 9 éve
Stopyt
180
fiúk, ne már... tudom, h most fáj a dolog, de nem kell szomorkodni. Elképesztő szezonunk volt, megint.Nagy igazságok,de akkor is bosszantó,hogy egy butaságon ment el. Sok szerencsénk volt,de mit sem ér az egész ha a végén a butasággal elrontjuk az egészet. Ez van.
Gyengébbek voltunk, mint tavaly. Nem volt depht, jöttek a sérülések, sajnos ez benne van.
Ha belegondolunk nem az csak az utolsó play volt téves. 10 pont előnyt hagytunk elúszni. Úgy érzem Bevell nagyon mellé nyúlt play calling részen. 10 pont előnynél is erőltették a passzokat, pedig nem volt szükség rá, illetve az utolsó driveban meg csak nyomtuk felfele. Semmi közünk nem lett volna az endzone közeléhez, ha nincs hatalmas mákunk.
A D is gyenge volt ma, mármint a play hívás és ugye a sérülteket sem sikerült pótolni.
Az O-ban meg Matthewsoknak kell előlépni, mert nincs más és egy döntő pillanatban meg Lockette-t kell megdobni. Most ennyi volt benne.
Egy CSAPAT kellett, h idáig jussunk.SeaSzilaHawk
több mint 9 éve
rantotthus
261
Nem lenne azzal baj, hogy kikapunk, ha úgy van ahogy Sebii leírja, de miért így?
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Én büszke vagyok, szép szezonunk volt, egy balszerencsés játékon múlott a duplázás. Hiszem, hogy ettől a vereségtől csak még jobb csapat leszünk jövőre. Go Hawks!
több mint 9 éve
fiúk, ne már... tudom, h most fáj a dolog, de nem kell szomorkodni. Elképesztő szezonunk volt, megint. Gyengébbek voltunk, mint tavaly. Nem volt depht, jöttek a sérülések, sajnos ez benne van.
Egy CSAPAT kellett, h idáig jussunk.
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”