Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
2 nap és első meccs, ki mit vár?én leginkább őket: Wilson, teljes OL, Graham, Lockett, Matthews, Clark, Marsh, Pierre-Loius, Seisay, Dion Bailey (vs) Shead (kezdő SS posztért a harc, így nagyon remélem h jók lesznek :/ ),
több mint 10 éve
Gurley nem játszik ellenünk a szezonnyitón
több mint 10 éve
és szar WRSzvsz Norwood lesz elküldve, és Lockette marad. Ő ST ász.BigBaltazarCarroll egyértelműen leszűkítette Nowakra és LJP-re a csatát. Legutóbb azt mondta, hogy fizikailag DN a nyerő, mentálisan JP. Irvinnek eddig ez élete campje a hírek szerint, ma megvolt az első bunyó is (Clark vs. Glowinski, majd Seisay vs. Matthews). Tippek, hogy ki marad WR poszton keretben a végén?Nadal17Baldwin, Kearse, Lockett, Matthews, Norwood, Lockette (PUP: Richardson, aki remélhetőleg majd R.Lockette-t váltja)braxa88
több mint 10 éve
Szvsz Norwood lesz elküldve, és Lockette marad. Ő ST ász.Carroll egyértelműen leszűkítette Nowakra és LJP-re a csatát. Legutóbb azt mondta, hogy fizikailag DN a nyerő, mentálisan JP. Irvinnek eddig ez élete campje a hírek szerint, ma megvolt az első bunyó is (Clark vs. Glowinski, majd Seisay vs. Matthews). Tippek, hogy ki marad WR poszton keretben a végén?Nadal17Baldwin, Kearse, Lockett, Matthews, Norwood, Lockette (PUP: Richardson, aki remélhetőleg majd R.Lockette-t váltja)braxa88
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Carroll egyértelműen leszűkítette Nowakra és LJP-re a csatát. Legutóbb azt mondta, hogy fizikailag DN a nyerő, mentálisan JP. Irvinnek eddig ez élete campje a hírek szerint, ma megvolt az első bunyó is (Clark vs. Glowinski, majd Seisay vs. Matthews). Tippek, hogy ki marad WR poszton keretben a végén?Nadal17Baldwin, Kearse, Lockett, Matthews, Norwood, Lockette (PUP: Richardson, aki remélhetőleg majd R.Lockette-t váltja)
több mint 10 éve
Carroll egyértelműen leszűkítette Nowakra és LJP-re a csatát. Legutóbb azt mondta, hogy fizikailag DN a nyerő, mentálisan JP. Irvinnek eddig ez élete campje a hírek szerint, ma megvolt az első bunyó is (Clark vs. Glowinski, majd Seisay vs. Matthews). Tippek, hogy ki marad WR poszton keretben a végén?
több mint 10 éve
én nem is értem Nowak miért lehet esélyes a C poszton, és miért mindig őt meg Jeanpierret elmegetik, mikor tavaly JP mellett általában Lewis játszott, nem is nagyon rosszul.
több mint 10 éve
Szerintem jelenleg JP az első, míg Lewis a 2. a depthet tekintve.Egyáltalán nem reménytelen a helyzete. Én nem lepődnék meg ha ő lenne a befutó a kezdő poszton.SebiiPatrick Lewiszal mi van? Mert ő tényleg C. Látom hogy 3. csapatos a DCn, de tényleg ennyire reménytelen a helyzete?iktriadDrew Nowak kezdő C lehet itt?! Ez most komoly? Őszinte részvétem. Ha elnyeri a kezdőhelyet, Wilsonnak nagy szüksége lesz a fürge lábacskáira idén. Nálunk anno csak azért lett átképezve DTből Gbe, mert épp nagy sérüléshullám volt a poszton...iktriadEz csak egy edzés volt. Szvsz legjobb (neki legjobb) esetben is csak 3. a sorban.undisputedly
több mint 10 éve
Egyáltalán nem reménytelen a helyzete. Én nem lepődnék meg ha ő lenne a befutó a kezdő poszton.Patrick Lewiszal mi van? Mert ő tényleg C. Látom hogy 3. csapatos a DCn, de tényleg ennyire reménytelen a helyzete?iktriadDrew Nowak kezdő C lehet itt?! Ez most komoly? Őszinte részvétem. Ha elnyeri a kezdőhelyet, Wilsonnak nagy szüksége lesz a fürge lábacskáira idén. Nálunk anno csak azért lett átképezve DTből Gbe, mert épp nagy sérüléshullám volt a poszton...iktriadEz csak egy edzés volt. Szvsz legjobb (neki legjobb) esetben is csak 3. a sorban.undisputedly
több mint 10 éve
Patrick Lewiszal mi van? Mert ő tényleg C. Látom hogy 3. csapatos a DCn, de tényleg ennyire reménytelen a helyzete?Drew Nowak kezdő C lehet itt?! Ez most komoly? Őszinte részvétem. Ha elnyeri a kezdőhelyet, Wilsonnak nagy szüksége lesz a fürge lábacskáira idén. Nálunk anno csak azért lett átképezve DTből Gbe, mert épp nagy sérüléshullám volt a poszton...iktriadEz csak egy edzés volt. Szvsz legjobb (neki legjobb) esetben is csak 3. a sorban.undisputedly
több mint 10 éve
Drew Nowak kezdő C lehet itt?! Ez most komoly? Őszinte részvétem. Ha elnyeri a kezdőhelyet, Wilsonnak nagy szüksége lesz a fürge lábacskáira idén. Nálunk anno csak azért lett átképezve DTből Gbe, mert épp nagy sérüléshullám volt a poszton...iktriadEz csak egy edzés volt. Szvsz legjobb (neki legjobb) esetben is csak 3. a sorban.
több mint 10 éve
Drew Nowak kezdő C lehet itt?! Ez most komoly? Őszinte részvétem. Ha elnyeri a kezdőhelyet, Wilsonnak nagy szüksége lesz a fürge lábacskáira idén. Nálunk anno csak azért lett átképezve DTből Gbe, mert épp nagy sérüléshullám volt a poszton...
több mint 10 éve
összeáll az McD duó, azaz Tony McDaniel és Clinton McDonald.Szerencsétlen Tampa szurkolók, most keverni fogják a kettőt. Én legalábbis mindig kevertem őket 😀
csak Tampában.. 😊 hajrá szimpi kis DTduó.braxa88
több mint 10 éve
LG: akér Keavon Milton is kezdő lehet 😀 Bailey, Sokoli, Glowinski, Milton harcban. C: Jeanpierre vs Nowak van ugye
tegnapi edzésen igy állt fel az OL:
Starters, left to right: Okung, Milton, Nowak, Sweezy, Britt.
Second team, left to right: Garry Gilliam, Bailey, Jeanpierre, Glowsinki, Jesse Davis.
Third team, left to right: Kona Schwenke, Sokoli, Patrick Lewis, Will Pericak, Poole.
több mint 10 éve
összeáll az McD duó, azaz Tony McDaniel és Clinton McDonald.Azért McCoyt egyik sem szorítja ki 😊
csak Tampában.. 😊 hajrá szimpi kis DTduó.braxa88
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
összeáll az McD duó, azaz Tony McDaniel és Clinton McDonald. csak Tampában.. 😊 hajrá szimpi kis DTduó.
több mint 10 éve
bold: Seisay lesz a kezdő RCB Williams helyén.Tegnap pickelte Wilson-t, Graham elöl szedte le a labdát.
😊braxa88
több mint 10 éve
Youtubeon is megtekinthető a felvétel... azért nem tettem a minden ami zene rovatba, mert ez nem az
több mint 10 éve
www.seahawks.com/video/2015/08/07/seahawkscamp-highlight-defensive-line-finish-ripBaldwin mit csinál ott? 😀
több mint 10 éve
Marsh nekem valahogy hatalmas talány (amúgy nem ezért nem írtam a felsorolásban, hanem mert kifelejtettem 😀 ). Tavaly ugye elég hamar megsérült. LEO-ból indulva nekem nem tűnt valami gyorsnak, dinamikusnak a mozgása (mondjuk ahhoz képest, hogy IRvin vagy Avril hogyan rugózik már snap előtt, és hogyan mozog utána). Persze az én szemeim csak szurkolói szemek.KPL-ről azt mondta Carroll h be kell rakni a rotációba (gondolommert olyan jó lehet)Jesse Williams rosterre kerülési esélyeiről mi a véleményetek? Azért McDaniel távozása után ha az egészsége rendben van, erre én látok lehetőséget. Nem kis sztori lenne. Nagyon szurkolok neki.MedvepapaAnno a stáb nagy potenciált látott benne, viszont legalább az első két PS meccset látni kellene, mielőtt fogalmunk lehet.
Amúgy ez a D-line elég brutál lehet, ha nem jönnek a sérülések.
Avril, Bennett, egy contract éves Irvin, Hill (ő az idei év meglepetésembere lehet, simán benne van egy 7-8 sackes és ezzel arányban álló pressureös szezon), és ugye Clark, akinél off-field problémák voltak csak, azért volt redflages.
Én még KPL-re leszek kíváncsi a kevésbé ismert arcok közül.
szerk: Kb az idei az első év, hogy a preseason meccseket is várom (Lockett, Jimmy, O#-fal és az említett védők miatT)undisputedly
DLhez még: Marsh!braxa88
Idén állítólag Clark egy az egyben Bennett prototípus lesz, aka edgerusher a base felállásban, és DT a sub csomagokban, amik amúgy már minimum 50% (hasraütésszerűen).
Marsh viszont marad tisztán edge rushernek. Ezek alapján nincs gond a sebességével. Tavaly ha jól emlékszem, próbálgattuk őt is a Bennett/Clark szerepkörben.
Mindennel együtt persze, ő is hozhat egy jó szezont.
több mint 10 éve
KPL-ről azt mondta Carroll h be kell rakni a rotációba (gondolommert olyan jó lehet)Jesse Williams rosterre kerülési esélyeiről mi a véleményetek? Azért McDaniel távozása után ha az egészsége rendben van, erre én látok lehetőséget. Nem kis sztori lenne. Nagyon szurkolok neki.MedvepapaAnno a stáb nagy potenciált látott benne, viszont legalább az első két PS meccset látni kellene, mielőtt fogalmunk lehet.
Avril, Bennett, egy contract éves Irvin, Hill (ő az idei év meglepetésembere lehet, simán benne van egy 7-8 sackes és ezzel arányban álló pressureös szezon), és ugye Clark, akinél off-field problémák voltak csak, azért volt redflages.
szerk: Kb az idei az első év, hogy a preseason meccseket is várom (Lockett, Jimmy, O#-fal és az említett védők miatT)undisputedly
DLhez még: Marsh!
több mint 10 éve
mindenki állat lesz egy idő után (THAROLD SIMON)BorbinhoPoénnak nem a legjobb, provokációként meg nem érte el a célját...
Jesse Williams rosterre kerülési esélyeiről mi a véleményetek? Azért McDaniel távozása után ha az egészsége rendben van, erre én látok lehetőséget. Nem kis sztori lenne. Nagyon szurkolok neki.MedvepapaAnno a stáb nagy potenciált látott benne, viszont legalább az első két PS meccset látni kellene, mielőtt fogalmunk lehet.
szerk: Kb az idei az első év, hogy a preseason meccseket is várom (Lockett, Jimmy, O#-fal és az említett védők miatT)
több mint 10 éve
Jesse Williams rosterre kerülési esélyeiről mi a véleményetek? Azért McDaniel távozása után ha az egészsége rendben van, erre én látok lehetőséget. Nem kis sztori lenne. Nagyon szurkolok neki.Medvepapasztem Dobbs-szal van versenyben. kevés esélyt látok rá h megverje őt, de PSbe mehet.