Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Hihetetlen nagy meccs volt, minden idők legjobb döntője valószínűleg.
Gratula a Hawksnak, hatalmasat játszottak, egy apróság döntött.
Nektek még van 10 jó évetek, Wilson tuti nyer még SB-t.
több mint 9 éve
rantotthus Seattle Seahawks 261
3 kísérletből kellett volna Lynchnek...
bevell sztem wilsont akarta mvpnek más magyarazatot nem tudokbraxa88
Akkor fusson be Wilson, még az is jobb mint ez
több mint 9 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 534
bevell sztem wilsont akarta mvpnek más magyarazatot nem tudokbraxa88
Vagy tippmixűt.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
bevell sztem wilsont akarta mvpnek más magyarazatot nem tudok
több mint 9 éve
Még mindig nem értem
több mint 9 éve
manuszka86 New England Patriots 2 120 — Patriots fan
Grat jó kis meccs volt, végig izgalmas meccs,nem mint a tavalyi 😊
Kár a végéért azért, de jó kis meccs volt ez!

több mint 9 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 534
De miért pont így? Mert ha elejti Kearse és utána még egy incomplete 4th down oké. De így? Mégis mit gondolt Bevell?
több mint 9 éve
Stopyt Seattle Seahawks 180
Nem fájna annyira,ha nem úgy kaptunk volna ki ahogyan. Ott a Lynch és inkább passzolunk a no name gyereknek mert párszor összejött neki. Nagyon buta dolog volt,de megyünk tovább. Majd jövőre! Az NFC Champ megvan, bekell érni most azzal.
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Az utsó 2 perc teljes ámokfutás volt playcall szinten.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
bevell tajarodj
sírok. megvolt nyerve a meccs
több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Hogy lehetne szalonképesen leírni ezt az utolsó play hívást? 1 yardon vagy, van 3 kísérleted és egy Lynch-ed, erre dobás be a sűrűjébe! Lehet veszíteni, de így nem! A bunyó már nem érdekel. 8 hónap emésztés következik. Kár érte!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
elképesztően jó meccs volt... nem értettem az 1 yardról, miért kellett passzt hívni, de RW-nek jól ment a meccsen, szóval benne volt. Azt hittem, h a végén elővesszük a read optiont, nem történt meg. Kearse amit elkapott azt nem hittem el.
Örülök, h ennek a csapatnak szurkolok és, hogy idén is legvégéig versenyben voltunk.
Grat a NEnek.
De legfőképp grat a csapatnak, közel voltunk idén is.

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
O.C-t azonnal kirúgni!!!! 😕

több mint 9 éve
Mi a kurva élet faszáért kell 1 yardra passzolni?!
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 307 — Je suis kobranadrág
Visszakaptuk a GB fájdalmát. Kétszeresen.
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 101 — SuperBowl Champions 2013/2014
Húuu, nem semmi meccs volt.
Kicsit megkerdojelezheto Bevell playhívása,de nem kell ezzel foglalkozni,mert előtte a circus catch meg teljesen röhejes volt.

Remélem senkinek sem viselte meg az egészséget a meccs 😊
több mint 9 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 387
Ma veletek vagyok srácok, Go Hawks!!!

több mint 9 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 297
Go West, Go Hawks!
Remélem összejön.
Rám számíthattok, szurkolok Értetek.
több mint 9 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Brutál védelmet szeretnék látni ma tőletek! 😀

Wilsonék meg olyan gyenge és peches napot nem fognak ki, mint 2 hete a Packers ellen.

Húzzátok be, előre is kösz! 😀
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
@tejbegrrr!!!

Erdekes, mert sehol mashol nem irnak rola, nfl.com pedig mindent utoljara szokott megirni(kiveve azt ami az o kompetenciajukba tartozik pl buntetes, de most nem errol van szo)undisputedly
Dehát nekik egy valódi NFL insider dolgozik! Ezt amúgy sosem értettem, hogy lesz valaki hivatalos bennfentes? Interjúztatnak vajon, meg ilyenek? 😊

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
Srácok, nagy a tét! Ha Tombrédynek valaha összejön a 4. gyűrű akkor én soha többet nem nézek NFL-t 😀
Úgyhogy tépjétek le az elkapói fejét és azzal dobáljátok meg a királykisasszonyt a kedvemért 😀 Küzdjetek, értem! Hajrá!(L)bcsarli
Egy dolog, ami összeköti az AFC-s csapatok szurkolóit: mindannyian a Hawksnak drukkolunk! 😊
Go Hawks, rontsátok el Tomikirály mennybemenetelét!!! 😉
több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Go Hawks! Nem katasztrófa ha kikapunk egy jobb Pats-től, de tegyünk meg mindent a győzelemért. Bár azért csalódott leszek. Go Hawks!
Még 4 és fél óra.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Bosszantó flagek és sérülésmentes meccset srácok.
több mint 9 éve
Go Hawks!
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
@peterk:
Nem a csapatot hasonlítom. RW dobálta az INT-eket, de közben hangolta a többieket, hajtotta a társait, a padon nyugtatta őket és mint igazi vezér az ilyen helyzetben nem hagfyta, hogy a pocsék labdaeladások lenyomják. Láttam az összes videót ami elérhető, és nem 10 másodpercnyi lelkesítésről van szó. Ezzel szemben Manningről csak olyan videókat láttam, hogy ül a padon sztoikus nyugalommal, (inkább kétségbeesve), és találgatja, hogy mi történt. A tavalyi sb-ról is elég sok videót láttam. Neki elég volt egy elrontott snap és egy int, aztán már el is tűnt a "vezér" jelleg.undisputedly
Nem bántasz, csak nem gondolom, hogy releváns dolgot írtál. Minden QB más habitusú, ahogy minden edző is. Harbaugh-t folyamatosan látod az oldalvonal mellől tüzelni a csapatát, Belichicket meg sosem. Mégsem ezen múlnak a meccseik, mégis tud tüzes lenni Harbaugh csapata és Belichick csapata is. Minden játékos egyben úgy játékos ahogy van. A stílusával, a pályára tett képességeivel ugyanúgy együtt, mint a habitusával. A harsány habitusú mondja a magáét a pálya szélén is, a kevésbé harsány meg nem teszi. Azért csinálják így vagy úgy, mert azzal tudják saját magukat megfelelő állapotban tartani, nem pedig a többiek miatt. Erre fogni egy SB szereplést pedig egyszerűen nonszensz szerintem.

(Megjegyzem egyébként, ha már a habitusnál tartunk, akkor a másokat spannoló, buzdító típus viselkedése is ugyanúgy vissza tud ütni, mint a csendben magát emésztő. Képzeld el azt a szitut, hogy lejön a QB egy INT után, majd ordít, buzdít, hogy nem baj, mindent bele. Majd felmegy, és bumm, újabb INT. Majd megint lejön, megint mondja, aztán ismét fel és ismét bumm, még egy INT. Aztán még egyszer. És képzelj oda a pálya szélére egy Marshawn Lynch-et, és képzeld el, hogy neki vajon ez hogy jön le. Van rá egy fogadásom, hogy ha valóban foglalkozna azzal, hogy mit mond Wilson, akkor nem úgy jönne le, ahogy neked. 😊 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)