Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Srácok, nagy a tét! Ha Tombrédynek valaha összejön a 4. gyűrű akkor én soha többet nem nézek NFL-t 😀Úgyhogy tépjétek le az elkapói fejét és azzal dobáljátok meg a királykisasszonyt a kedvemért 😀 Küzdjetek, értem! Hajrá!(L)
több mint 9 éve
@peterk:Nem a csapatot hasonlítom. RW dobálta az INT-eket, de közben hangolta a többieket, hajtotta a társait, a padon nyugtatta őket és mint igazi vezér az ilyen helyzetben nem hagfyta, hogy a pocsék labdaeladások lenyomják. Láttam az összes videót ami elérhető, és nem 10 másodpercnyi lelkesítésről van szó.
Ezzel szemben Manningről csak olyan videókat láttam, hogy ül a padon sztoikus nyugalommal, (inkább kétségbeesve), és találgatja, hogy mi történt. A tavalyi sb-ról is elég sok videót láttam. Neki elég volt egy elrontott snap és egy int, aztán már el is tűnt a "vezér" jelleg.
A sérülésekről már leírtam amit akartam. Hillt még bőven oda tenném ő is kezdő, és az egyik legjobb falemberünk, történetesen insude rusherből csak ő volt kifejezetten arra a posztra, de nem akarom szaporítani a szót.
Manning fanokat sem akarom bántani, de én így láttam.
Btw gamechaten a Seahawks.neten leszek majd,szóval legközelebb meccs után írok. Addig is go Hawks 😊
több mint 9 éve
Hogy lehet egy csapatot ("amíg mi küzdöttünk utolsó másodpercig" ) egyetlen játékoshoz ("Manning egy rossz snap és egy INT után csendben ült a padon") hasonlítani? Mindkét esetben csapatok játszottak. Ha játékost akarsz játékoshoz hasonlítani, akkor tessék: Manning a SB-n 70%-os pontossággal, 1TD, 2INT, 290 passzolt yarddal végzett. Wilsonnak két hete a mérkőzés vége előtt 3:30-al 8 komplett passza volt, összesen 70 yardra, 0TD, 4INT sikerességgel. Ki hol ült és mit csinált a meccs nagy részében?Tavaly mindkét csapatban (Denver, Pats) rengeteg volt a sérült. A döntőbe is - a kettő közül ugyan akkor jobbik, de - féllábú csapat jutott, miközben az NFC-ből egy friss, majdnem teljes Seattle érkezett. Idén viszont a Pats majdnem teljesen egészséges, és a Seattle küzd inkább sérülésekkel (ha nem is annyival, mint tavaly az AFC két döntőse).Nem a trend fordult meg, hanem amíg mi küzdöttünk utolsó másodpercig, és szerencsével karöltve fordítottunk, nem rogytunk össze, addig Manning egy rossz snap és egy INT után csendben ült a padon és várta a hóhért.
Az a tavalyi SB egyébként körülbelül úgy indult, ahogyan a Seattle kezdett a Packers ellen két hete. Egyik oldalon semmi nem működött, a másik oldalon meg nagyon összejöttek a dolgok. A különbség az volt, hogy két hete a meccs végére megfordult a trend, a tavalyi SB-n pedig ugyanaz folytatódott ahogy elkezdődött a meccs. Az ilyen meccseken egyébként kár keresni a gameplan-t vagy a miérteket. Ezek irapuato 0:6-szerű meccsek, ezekre értelmes magyarázat nincs. Foxról inkább az Denverben töltött teljes 4 éve állítja ki a bizonyítványt. Egy kiváló szervező és építkező edző, akinek viszont az in-game képességei erősen limitáltak. (Kicsit talán a kor is elszaladt ebben a tekintetben felette mára.)peterk2005
Kb 13 IR-en lévő játékosunk van, és tele a csapat félig sérültekkel/felépülőkkel. Nem hiszem,hogy tavaly több lett volna bármelyik oldalon, persze ezt csak érzésből mondom, de nem hiszem, hogy igazad van.undisputedly
Nem Wilsont akarom bántani, és Manninget sem védeni (mindketten rosszul játszottak), de úgy lefordítani az SB-t, hogy a Seattle mint csapat küzdött, bezzeg Manning meg ült mint a tök, nagyon nem, fair. Mindkét mérkőzésen csapatok játszottak. És abban valóban nagy volt a különbség. A Seattle valóban sikeresen kapaszkodott még a nehéz időszakban is. Kevesebb, mint 3:30-al a vége előtt kisebb, mint 2 possession volt a különbség a két csapat között, a borzasztó offensive teljesítmény ellenére is - ami egyébként yardban, pontban, mindenben jóval gyengébb volt, mint ugyanebben az időszakban a denveri offense produktuma. Csakhogy addigra ti már tavaly 30 ponttal mentetek, a Packers meg 12 pontra volt. Readásul ti még 30 pont előnynél is jól befejeztétek a meccset, a Packers viszont 12 pont előnynél nekiállt bénázni, hibát hibára halmozni. Erre mondtam, hogy a trend a végén megfordult. És ezt tartom is, hogy így igaz.
A sérülésekről: A tavalyi pontos IR számot nem tudom a két csapatnál. De felsorolok néhány nevet a Pats-ből és a Denverből. Pats: Wilfork, Mayo, Wollmer, Gronkowski. Denver: Von Miller, Chris Harris, Ryan Clady, Derek Wolfe, Rahim Moore. Ez csak néhány kiemelt név, rajtuk kívül még mindkét csapatból legalább 5-8 kezdő játékos hiányzott. Nem gondolom, hogy nektek ilyen szintű sérüléshullámmal kell most megküzdeni. Mebane és Milleren kívül nem látok számottevő kezdőt hiányozni. Ők fájó hiányzók, de nem olyan mértékben, mint tavaly a Pats/Denvernek. Ha mondjuk a két fent nevezett mellé még Kancellár és Thomas sem játszana az SB-n, na az már valami hasonló lenne. (Amit nem kívánok, mert bár egyik csapat sem a szívem csücske, de inkább nektek szurkolok Lynch és Wilson miatt. 😊 )
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 901
Nagyon meg akarjuk tartani a szörnyet: www.nfl.com/news/story/0ap3000000466712/article/seahawks-offer-marshawn-lynch-huge-contract-extensiontejbegrrr!!!Lehet beijedtek, hogy megdobjuk a paydayjel, ha már oaklandi. Nàlunk CWood eléggé tolja a lobbit, hogy Lynch-Murray (Latavius) páros fusson jövőre.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
@tejbegrrr!!!Az idei mindenképpen jobb, sorry 😀
Erdekes, mert sehol mashol nem irnak rola, nfl.com pedig mindent utoljara szokott megirni(kiveve azt ami az o kompetenciajukba tartozik pl buntetes, de most nem errol van szo)
Amugy ti hogy erzitek az idei vagy a tavalyi SB het volt a jobb, tartalmasabb/erdekesebb?
MEccsel kapcsolatban ugy erzem most puszta emociobol,hogy nyerunk. Egesz idaig a szamokat es a csapatok felepiteset nezve azt gondoltam,hogy eselytelenebbek vagyunk,de ma elobujt belolem a Torrente 😀undisputedly
több mint 9 éve
@tejbegrrr!!!Erdekes, mert sehol mashol nem irnak rola, nfl.com pedig mindent utoljara szokott megirni(kiveve azt ami az o kompetenciajukba tartozik pl buntetes, de most nem errol van szo)
Amugy ti hogy erzitek az idei vagy a tavalyi SB het volt a jobb, tartalmasabb/erdekesebb?
MEccsel kapcsolatban ugy erzem most puszta emociobol,hogy nyerunk. Egesz idaig a szamokat es a csapatok felepiteset nezve azt gondoltam,hogy eselytelenebbek vagyunk,de ma elobujt belolem a Torrente 😀
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Nagyon meg akarjuk tartani a szörnyet:
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Wagner is kapott szavazatot az MVP voksoláson 😀braxa88Tony Dungy szavazott rá.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Wagner is kapott szavazatot az MVP voksoláson 😀
több mint 9 éve
Lassú első félidőt várok a mi részünkről. A meccs második felében, kimondottan az utolsó negyedben sokkal jobbak vagyunk rendre. Ilyenkor ha már hátrányban vagyunk, be kell gyújtani a rakétákat, és jönnek a Russ futások. Most is valahogy így számolok.Nem hiszem,hogy a readoption lesz a domináns játékunk az elején, mert ha egyszer megütik RW-t úgy, hogy lent marad, akkor kb buktuk is a döntőt, ezt pedig nem lehet megkockáztatni, ergo csak akkor toljuk szerintem, ha szabad utat lát Wilson. A futást az elején fogni fogják.
A kérdés az én szememben,hogy mennyit pontot tesz fel a NE az első félidőben. Szerintem ami még menedzselhető, az a 10 pont, talán még 14-ből is vissza lehet jönni egy félidő alatt, tehát ha -14 ponton belül maradunk, akkor még lesz esélyünk.
Aztán persze lehet, hogy Tommy Boy dob 2 INT-et az első két passzból, és vissza is visszük őket 😊
több mint 9 éve
Aguirre
341
A chiefs egyszer nyert SBt. Akkor a QB lett az MVP. De legtöbb fan szerint a safety kellett volna legyen. Két törött bordával szerzett picket és két fumblit ütött (mégegyszer két törött bordával). A kulcsjátékosok játszanak, ha bírnak járni. Aztán szeptemberig csak összedrótozzák.ulpianusKülönben a Chiefs verte az idén mindkét Superbowl résztvevőt, pedig még a rájátszásba sem jutott be, ez is egy érdekesség.
több mint 9 éve
A chiefs egyszer nyert SBt. Akkor a QB lett az MVP. De legtöbb fan szerint a safety kellett volna legyen. Két törött bordával szerzett picket és két fumblit ütött (mégegyszer két törött bordával). A kulcsjátékosok játszanak, ha bírnak járni. Aztán szeptemberig csak összedrótozzák.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Nadal17
586
Egy jó hír így estére:espn.go.com/nfl/playoffs/2014/story/_/id/12258918/kam-chancellor-seattle-seahawks-participates-fully-practice-probable-super-bowl
több mint 9 éve
braxa88
12 534
leszarom ki sérült, holnap nyerni kell
több mint 9 éve
Csak a teljesség kedvéért írom ki, nem azért,hogy egymásra licitáljunk:Kb 13 IR-en lévő játékosunk van, és tele a csapat félig sérültekkel/felépülőkkel. Nem hiszem,hogy tavaly több lett volna bármelyik oldalon, persze ezt csak érzésből mondom, de nem hiszem, hogy igazad van.undisputedlySzámszerűleg az idei Hawks "nyer". Ha mennyiség helyett a minőséget nézzük, akkor a Pats hiányzói a tavalyi konferenciadöntőn: a két kezdő DT (Wilfork, Kelly), helyettük az idén 20-30%-nyi snap-et kapó tartalékok kaptak közel 100%-os terhelést (Siliga, Chris Jones). A két kezdő LB (Mayo, Spikes), helyettük a másodévesen közepes Hightower és az újonc Collins. A kezdő RT (Vollmer), helyette a jó-közepes backup szint Cannon. A kezdő TE (Gronk), helyette senki. Majd a meccs elején a #1 CB (Talib) esett ki.
Nagyjából Mebane, Bennett, Wright, Lynch meg az apró. Állj ki így a Packers ellen. Aztán bónuszként Sherman is lemegy. (Mondjuk, ő tényleg majdnem megtette.)
Ez egy ilyen játék. Viszont nagyon remélem, hogy Kancellár térde 100%-os lesz holnapra!tomi-tomi
Colemam, Derrick - Kezdő FB kellett volna legyen; mivel M.Rob visszavonult, menet közben kellett FB-et szereznünk a 9ers PS-ből(?).
Farwell, Heath - ST kapitány
Hill, Jordan - Legjobb pussrusher DT a keretben, hatalmas potenciállal, a futás ellen is eléggé kezdett belelendülni. Egymaga képes 1vs1 penetrationre, jövő csapatának egyik maghatározó játékosa lesz, idén remekül játszott
Mebane, Brandon - Liga egyik legjobb DT-je
A rotációra épülő D-lineunkból kiesett további játékosaink akik nem csak 1 snapet kaptak volna:
Williams, Jesse
Smith, D'Anthon
Scruggs, Greg
Marsh, Cassius
McCoy, Anthony - Allaround 2nd TE
Miller, Zach - Allaround No1 TE
Richardson, Paul - a 2. körös Harvin-klónunk aki pont akkor esett ki amikor kezdett összeállni a chemistry
Pierre-Louis, Kevin - a frisco korábbi LB edzője szavai által mini-bowmannak titulált reménységünk LB poszton , aki amikor játékléehetőséghez jutott szépen játszott.
A maradék IR játékosok töltelékek, 3. számú playák így ide nem írok róluk.
Ezen felül a GB ellen ugye Sherm és ET is slrülten játszott kisebb nagyobb ideig.
Mi is reméljük, hogy az lesz. Nélküle nem ugyanaz a védelem.
több mint 9 éve
Kb 13 IR-en lévő játékosunk van, és tele a csapat félig sérültekkel/felépülőkkel. Nem hiszem,hogy tavaly több lett volna bármelyik oldalon, persze ezt csak érzésből mondom, de nem hiszem, hogy igazad van.undisputedlySzámszerűleg az idei Hawks "nyer". Ha mennyiség helyett a minőséget nézzük, akkor a Pats hiányzói a tavalyi konferenciadöntőn: a két kezdő DT (Wilfork, Kelly), helyettük az idén 20-30%-nyi snap-et kapó tartalékok kaptak közel 100%-os terhelést (Siliga, Chris Jones). A két kezdő LB (Mayo, Spikes), helyettük a másodévesen közepes Hightower és az újonc Collins. A kezdő RT (Vollmer), helyette a jó-közepes backup szint Cannon. A kezdő TE (Gronk), helyette senki. Majd a meccs elején a #1 CB (Talib) esett ki.
Nagyjából Mebane, Bennett, Wright, Lynch meg az apró. Állj ki így a Packers ellen. Aztán bónuszként Sherman is lemegy. (Mondjuk, ő tényleg majdnem megtette.)
Ez egy ilyen játék. Viszont nagyon remélem, hogy Kancellár térde 100%-os lesz holnapra!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Nem a trend fordult meg, hanem amíg mi küzdöttünk utolsó másodpercig, és szerencsével karöltve fordítottunk, nem rogytunk össze, addig Manning egy rossz snap és egy INT után csendben ült a padon és várta a hóhért.Nálunk már a nem volt ép ember a csapatban, de ennek ellenére Talib sérüléséig partiban voltunk, utána elsöpörtek mint a falevelet a vihar, nem vitás. De az alapszakaszban ki tudtak kapni +24-es félidőről, az már sokatmondó volt. Úgy kikapni pedig, ahogy kikaptak a SB-ban, egy jó csapat nem kaphat ki. Több osztálynyi különbség volt a két csapat között. Régi mantrám, hogy Manning remek játékos, de nyomás alatt nem tud játszani, de most ezt talán - egy nappal a SB előtt -hagyjuk.BurkusTavaly mindkét csapatban (Denver, Pats) rengeteg volt a sérült. A döntőbe is - a kettő közül ugyan akkor jobbik, de - féllábú csapat jutott, miközben az NFC-ből egy friss, majdnem teljes Seattle érkezett. Idén viszont a Pats majdnem teljesen egészséges, és a Seattle küzd inkább sérülésekkel (ha nem is annyival, mint tavaly az AFC két döntőse).
Az a tavalyi SB egyébként körülbelül úgy indult, ahogyan a Seattle kezdett a Packers ellen két hete. Egyik oldalon semmi nem működött, a másik oldalon meg nagyon összejöttek a dolgok. A különbség az volt, hogy két hete a meccs végére megfordult a trend, a tavalyi SB-n pedig ugyanaz folytatódott ahogy elkezdődött a meccs. Az ilyen meccseken egyébként kár keresni a gameplan-t vagy a miérteket. Ezek irapuato 0:6-szerű meccsek, ezekre értelmes magyarázat nincs. Foxról inkább az Denverben töltött teljes 4 éve állítja ki a bizonyítványt. Egy kiváló szervező és építkező edző, akinek viszont az in-game képességei erősen limitáltak. (Kicsit talán a kor is elszaladt ebben a tekintetben felette mára.)peterk2005
Kb 13 IR-en lévő játékosunk van, és tele a csapat félig sérültekkel/felépülőkkel. Nem hiszem,hogy tavaly több lett volna bármelyik oldalon, persze ezt csak érzésből mondom, de nem hiszem, hogy igazad van.
több mint 9 éve
Nálunk már a nem volt ép ember a csapatban, de ennek ellenére Talib sérüléséig partiban voltunk, utána elsöpörtek mint a falevelet a vihar, nem vitás. De az alapszakaszban ki tudtak kapni +24-es félidőről, az már sokatmondó volt. Úgy kikapni pedig, ahogy kikaptak a SB-ban, egy jó csapat nem kaphat ki. Több osztálynyi különbség volt a két csapat között. Régi mantrám, hogy Manning remek játékos, de nyomás alatt nem tud játszani, de most ezt talán - egy nappal a SB előtt -hagyjuk.BurkusTavaly mindkét csapatban (Denver, Pats) rengeteg volt a sérült. A döntőbe is - a kettő közül ugyan akkor jobbik, de - féllábú csapat jutott, miközben az NFC-ből egy friss, majdnem teljes Seattle érkezett. Idén viszont a Pats majdnem teljesen egészséges, és a Seattle küzd inkább sérülésekkel (ha nem is annyival, mint tavaly az AFC két döntőse).
Az a tavalyi SB egyébként körülbelül úgy indult, ahogyan a Seattle kezdett a Packers ellen két hete. Egyik oldalon semmi nem működött, a másik oldalon meg nagyon összejöttek a dolgok. A különbség az volt, hogy két hete a meccs végére megfordult a trend, a tavalyi SB-n pedig ugyanaz folytatódott ahogy elkezdődött a meccs. Az ilyen meccseken egyébként kár keresni a gameplan-t vagy a miérteket. Ezek irapuato 0:6-szerű meccsek, ezekre értelmes magyarázat nincs. Foxról inkább az Denverben töltött teljes 4 éve állítja ki a bizonyítványt. Egy kiváló szervező és építkező edző, akinek viszont az in-game képességei erősen limitáltak. (Kicsit talán a kor is elszaladt ebben a tekintetben felette mára.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Azért ne nézzük már le a Denver tavalyi szezonját 😊. Az a szezon a liga történetének staisztikailag legjobb O# teljesítményét foglalta magába, arról nem is beszélve, hogy titeket is simán lemostak a po-ban.Nálunk már a nem volt ép ember a csapatban, de ennek ellenére Talib sérüléséig partiban voltunk, utána elsöpörtek mint a falevelet a vihar, nem vitás. De az alapszakaszban ki tudtak kapni +24-es félidőről, az már sokatmondó volt. Úgy kikapni pedig, ahogy kikaptak a SB-ban, egy jó csapat nem kaphat ki. Több osztálynyi különbség volt a két csapat között. Régi mantrám, hogy Manning remek játékos, de nyomás alatt nem tud játszani, de most ezt talán - egy nappal a SB előtt -hagyjuk.
Az már más kérdés,hogy fejben nem voltak erősek és egy pofontól teljesen megrogytak.undisputedly
Nota bene nem azt mondtam, hogy az idei Pats O jobb mint a tavalyi Denver, csak kiegyensúlyozottabb és több variációs lehetőséget foglal magában. A Denver O - jogosan - azon alapult leegyszerűsítve, hogy Manning remekül passzol és zsebkendőnyi területre is bedobja a labdát, ami miatt a passzorinentált védekezés teret nyit egy Moreno-szintű közepes futónak is. Amikor Manning nem tudott passzolni, ott álltak megfürödve. (Ma sem értem, hogy mi volt a gameplan ellenetek, amikor várható volt, hogy egy Seahawks secondary ellen nem fog menni a passz.)
több mint 9 éve
Azért ne nézzük már le a Denver tavalyi szezonját 😊. Az a szezon a liga történetének staisztikailag legjobb O# teljesítményét foglalta magába, arról nem is beszélve, hogy titeket is simán lemostak a po-ban.Az már más kérdés,hogy fejben nem voltak erősek és egy pofontól teljesen megrogytak.
több mint 9 éve
Szerintem is mi vagyunk az underdogok, de az idei Patsben több opció van a változtatásra, mint a tavalyi Broncosban, ha nem megy az alapvető elképzelés. Meg még egyszer nem fog csapat ki olyan gyenge napot mint a tavalyi Broncos O, bár ha elnézem az idei meccsüket ellenünk meg a Kóc elleni szereplésüket, akkor lehet, hogy nem is kivételes volt az a gyenge szereplés... 28 pont a Pats offense-ben Gronkkal, Edelmannel, egy jó futójátékkal és a trükkös faktorral benne van. A Seahawks fal tavaly lényegesen jobb volt mint idén, az ellen a fal ellen semmi esélyt nem adnék a Pats futásnak. A most kiálló Seahawks front7 ellen lehet futni, ahogy a Packers is tette.Nem tudom, hogy a Pats miért tudna 28 pontot felrakni a táblára. Tavalyi Denver O# semmivel sem volt rosszabb az idei Pats-nál. Próbáltam összehasonlítani e két ellenfelünk támadó alakulatát, de nem találtam semmi olyat amivel Bradyék jobbak lehetnek mint Manningékl. Talán B.B lehet aki jobb edző mint Fox.Eddig is motoszkált bennem a gondolat, de így már le is írom: itt az ideje, hogy az O nagyon odategye magát, és ne csak Lynch legyen Beast, hanem RW is látványosan szolgálja meg az új szerződését, a fal tartson, az elkapók meg hosszú időre hallgattassák el a kétkedőket.tejbegrrr!!!28 pont alatt kikapunk. Undrdogok vagyunk.undisputedly
Azért Kam legyen csak egészséges.BigBaltazar
Chancellor sérüléséről csak most olvastam, a Thomas vállsérülése nyilván rendbe tehető két hét alatt, de kizártnak tartom, hogy Sherman sérülése nem befolyásolná a teljesítményét még ha nem is mutatja meg egy ménest el lehet kábítani annyi fájdalomcsillapítóval, amennyit kapni fog.
A tavalyi Seahawks elkapógárda jobb volt mint az idei és a Revis-vezette secondary, jobb mint a Denver tavalyi secondryje. Ha a Pats D megfogja a futást Nálatok, akkor szerintem komoly esélyeink lehetnek. A BB-faktor pedig óriási többlet a mi oldalunkon (félreértés ne essék, Carrollt nemcsak szakmailag tartom jónak, de motiválni is remekül tud).
több mint 9 éve
Nadal17
586
ET és Sherm játékát nem hinném, hogy a GB elleni meccsnél nagyobb mértékben befolyásolja a sérülése. Márpedig a sérülésük után sem nagyon látszott meg a D# játékán hogy valami gond van. Kam rejtély, infó hiányában csak találgatni tudunk.
több mint 9 éve
Nem fogtok 28 pontnál többet kapni, és underdogok semmiképpen nem vagytok sztemEddig is motoszkált bennem a gondolat, de így már le is írom: itt az ideje, hogy az O nagyon odategye magát, és ne csak Lynch legyen Beast, hanem RW is látványosan szolgálja meg az új szerződését, a fal tartson, az elkapók meg hosszú időre hallgattassák el a kétkedőket.tejbegrrr!!!28 pont alatt kikapunk. Undrdogok vagyunk.undisputedly
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Gyengebb a falunk a sérülések miatt.Nem tudom, hogy a Pats miért tudna 28 pontot felrakni a táblára. Tavalyi Denver O# semmivel sem volt rosszabb az idei Pats-nál. Próbáltam összehasonlítani e két ellenfelünk támadó alakulatát, de nem találtam semmi olyat amivel Bradyék jobbak lehetnek mint Manningékl. Talán B.B lehet aki jobb edző mint Fox.Eddig is motoszkált bennem a gondolat, de így már le is írom: itt az ideje, hogy az O nagyon odategye magát, és ne csak Lynch legyen Beast, hanem RW is látványosan szolgálja meg az új szerződését, a fal tartson, az elkapók meg hosszú időre hallgattassák el a kétkedőket.tejbegrrr!!!28 pont alatt kikapunk. Undrdogok vagyunk.undisputedly
Azért Kam legyen csak egészséges.BigBaltazar
Sherm, ET és Kancellár problémákkal küzd. offense oldalon elfogyott az elkaposor.
Pats ellen nehezebb készülni,nem.tudod mit fognak játszani. A Broncosnal mindenki tudta tőlünk,hogy mivel jönnek. BB merfoldekkel jobb edző,mint Fox.
Egyszer végre elolephetne az O# is. Tegyünk fel 4 TD-t,és akkor szerintem meg van.
több mint 9 éve
Nem tudom, hogy a Pats miért tudna 28 pontot felrakni a táblára. Tavalyi Denver O# semmivel sem volt rosszabb az idei Pats-nál. Próbáltam összehasonlítani e két ellenfelünk támadó alakulatát, de nem találtam semmi olyat amivel Bradyék jobbak lehetnek mint Manningékl. Talán B.B lehet aki jobb edző mint Fox.Eddig is motoszkált bennem a gondolat, de így már le is írom: itt az ideje, hogy az O nagyon odategye magát, és ne csak Lynch legyen Beast, hanem RW is látványosan szolgálja meg az új szerződését, a fal tartson, az elkapók meg hosszú időre hallgattassák el a kétkedőket.tejbegrrr!!!28 pont alatt kikapunk. Undrdogok vagyunk.undisputedly
Azért Kam legyen csak egészséges.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!