Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
PC a tegnapi edzés után: "igazán szerencsések vagyunk, hogy ennyire egészséges a csapat, ha így jutunk túl a héten, nagyszerű formában leszünk a döntőre." ET és Sherm játékán nem látszott a sérülés, utóbbi egy INT-et is csinált, mindkét kezét használta hozzá. Az 53 fős roster és a mind a 10 PS játékos megfelelő állapotban volt ahhoz, hogy részt vegyen az edzésen.tejbegrrr!!!Igazán szerencsések akkor lennénk, ha annyi IR-en lévő játékosunk lenne csak,mint a Patriotsnak 😛
Nem tudom emlékeztek-e, de tavaly a Super Bowl előtti utolsó edzések egyikéről írta valamelyik nfl twitteres szaki,hogy soha nem látott még ilyen intenzív és gyors edzést, mint az volt. A játékosok le is nyilatkozták,hogy az év egyik legjobb edzése volt. Na ott felcsillant akkor a szemem és reménykedtem,hogy győzünk... 😊
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
PC a tegnapi edzés után: "igazán szerencsések vagyunk, hogy ennyire egészséges a csapat, ha így jutunk túl a héten, nagyszerű formában leszünk a döntőre." ET és Sherm játékán nem látszott a sérülés, utóbbi egy INT-et is csinált, mindkét kezét használta hozzá. Az 53 fős roster és a mind a 10 PS játékos megfelelő állapotban volt ahhoz, hogy részt vegyen az edzésen.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Baldwin és Deion Sanders közötti nézeteltérést nem vágom, mi volt ez?braxa88Sanders leszólta az elkapóinkat, ADB meg az NFCCG utáni kifakadásában név szerint is említve őt visszavágott.
www.nfl.com/videos/seattle-seahawks/0ap3000000460609/Deion-responds-to-passionate-Baldwin-rant
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Volt már? 😊Nem rossz gondolat. Nem is tudtam, hogy Wilson nagy Pats-fan 😊)
krankovics
Remélem, megajándékoz minket egy-két lasztival :A:
több mint 9 éve
rantotthus
261
Gondolom feltekerték a tempót és nem valós időben nyomatták végig 😊na tessék, ilyen is van...Ez hogy van? Hogyan szimulálnak egy meccset 50.000x? Mert azt számolgattam, hogy ha három óra egy szimuláció, akkor 6250 nap - azaz 17 év az 50000 meccs. Nem hiszem, hogy 1998 januárja óta ezt a meccset szimulálja egy számítógép.
sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/simulator-runs-super-bowl-matchup-50-000-times--and-winner-is-----022252004.htmlSeaSzilaHawk
Az oddsok amúgy nagyon kiegyenlítettek, most nekünk jobb talán 1-el, ami gyakorlatilag nem jelent semmit.Burkus
több mint 9 éve
na tessék, ilyen is van...Ez hogy van? Hogyan szimulálnak egy meccset 50.000x? Mert azt számolgattam, hogy ha három óra egy szimuláció, akkor 6250 nap - azaz 17 év az 50000 meccs. Nem hiszem, hogy 1998 januárja óta ezt a meccset szimulálja egy számítógép.
sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/simulator-runs-super-bowl-matchup-50-000-times--and-winner-is-----022252004.htmlSeaSzilaHawk
Az oddsok amúgy nagyon kiegyenlítettek, most nekünk jobb talán 1-el, ami gyakorlatilag nem jelent semmit.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Baldwin és Deion Sanders közötti nézeteltérést nem vágom, mi volt ez?
több mint 9 éve
Jogos, nézzétek el 😊A SB hét alatt minden játékosunknak és edzőnknek saját szobája van a szállodában. Kettőt kivéve. Russ és Turbin úgy döntöttek,hogy nem borítják fel a szokásos "ügyvitelt" és most is egy szobában lesznek. 2012 óta, mióta draftoltuk őket egy szobában laknak a team activity során. Turbin szerint amúgy a válása is megviselte Russt.kit?braxa88
Baldwin pedig azt mondta,hogy a tervünk az, hogy MArshallt válasszák mvp-nek 😀undisputedly
több mint 9 éve
braxa88
12 534
A SB hét alatt minden játékosunknak és edzőnknek saját szobája van a szállodában. Kettőt kivéve. Russ és Turbin úgy döntöttek,hogy nem borítják fel a szokásos "ügyvitelt" és most is egy szobában lesznek. 2012 óta, mióta draftoltuk őket egy szobában laknak a team activity során. Turbin szerint amúgy a válása is megviselte Russt.kit?
Baldwin pedig azt mondta,hogy a tervünk az, hogy MArshallt válasszák mvp-nek 😀undisputedly
több mint 9 éve
A SB hét alatt minden játékosunknak és edzőnknek saját szobája van a szállodában. Kettőt kivéve. Russ és Turbin úgy döntöttek,hogy nem borítják fel a szokásos "ügyvitelt" és most is egy szobában lesznek. 2012 óta, mióta draftoltuk őket egy szobában laknak a team activity során. Turbin szerint amúgy a válása is megviselte Russt.Baldwin pedig azt mondta,hogy a tervünk az, hogy MArshallt válasszák mvp-nek 😀
több mint 9 éve
na tessék, ilyen is van...sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/simulator-runs-super-bowl-matchup-50-000-times--and-winner-is-----022252004.html
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Részt vett, de gondolom nem kellett szerelnie. A döntőn viszont nyilván nekimegy az ellenfélnek, és a sérülése súlyosbodhat.
Azért mondtam, hogy remélem, nem tesz rá egy lapáttal, hogy a következő évekre is kihasson ez.
A szakadás sosem mókás dolog, főleg ha úgy rásérül, hogy ezek után nem tud majd rendesen szerelni. 😊
több mint 9 éve
Valahol pedig - lehet, hogy itt - mintha azt olvastam volna, hogy Sherman minden edzésen részt vett a héten és péntektől már Thomas is.Nem tudom volt-e már, Shermannek állítólag szakadás van a könyökében.Állítólag E.T. válla súlyosabb a kettő közül. Reméljük a elgjobbakat.undisputedly
Persze játszani fog, nem kérdés, de azért remélem, hogy nem sérül rá úgy, ami kihat a további idényeire.Stez
Reméljük, hogy vasárnapra rendben lesznek.
több mint 9 éve
Nem tudom volt-e már, Shermannek állítólag szakadás van a könyökében.Állítólag E.T. válla súlyosabb a kettő közül. Reméljük a elgjobbakat.
Persze játszani fog, nem kérdés, de azért remélem, hogy nem sérül rá úgy, ami kihat a további idényeire.Stez
több mint 9 éve
Nem tudom volt-e már, Shermannek állítólag szakadás van a könyökében.Persze játszani fog, nem kérdés, de azért remélem, hogy nem sérül rá úgy, ami kihat a további idényeire.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Ne mondja senki, hogy amúgy ne lenne némi igazsága abban, hogy így áll hozzá: www.seahawks.com/news/articles/article-1/10-Ridiculous-Questions-Overheard-At-Super-Bowl-XLIX-Media-Day/a4d94243-7193-4175-97b8-4ed627cf6bfbAzért vagyok itt,hogy ne buntessenek meg.undisputedlyMit jelent?sorozatjunkieMarshawn Lynch answering every question at Media Day: "I'm here so I won't get fined." Lynch said the same thing a few dozen times and walked off after 5 minutes...és ezt a mondatot 30x ismételte meg. 30x 😀braxa88
😊baggio
több mint 9 éve
Azért vagyok itt,hogy ne buntessenek meg.Mit jelent?sorozatjunkieMarshawn Lynch answering every question at Media Day: "I'm here so I won't get fined." Lynch said the same thing a few dozen times and walked off after 5 minutes...és ezt a mondatot 30x ismételte meg. 30x 😀braxa88
😊baggio
több mint 9 éve
sorozatjunkie
269
Mit jelent?Marshawn Lynch answering every question at Media Day: "I'm here so I won't get fined." Lynch said the same thing a few dozen times and walked off after 5 minutes...és ezt a mondatot 30x ismételte meg. 30x 😀braxa88
😊baggio
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Ebből kiderül, mit üvöltött ADB az első Rams meccs után RW-nek: www.theplayerstribune.com/one-mission/
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Marshawn Lynch answering every question at Media Day: "I'm here so I won't get fined." Lynch said the same thing a few dozen times and walked off after 5 minutes...és ezt a mondatot 30x ismételte meg. 30x 😀
😊baggio
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Elindult, és a tömeges érdeklődéstől azzal a lendülettel össze is omlott RW saját honlapja: www.russellwilson3.com. Most már azért működget.
több mint 9 éve
Marshawn Lynch answering every question at Media Day: "I'm here so I won't get fined." Lynch said the same thing a few dozen times and walked off after 5 minutes...Szomorú is lettem volna, ha máshogy tesz. 😀 Mindig légy hű önmagadhoz! 😀
😊baggio
több mint 9 éve
Marshawn Lynch answering every question at Media Day: "I'm here so I won't get fined." Lynch said the same thing a few dozen times and walked off after 5 minutes...😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
undisputedlyDe most ne olyanok mint a Backstreet boys fekete változata? 😀 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich