Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Az RB kérdést szvsz rosszul közelíti meg aki Lynch pótlásában gondolkodik. Egyszerűen nem tudjuk pótolni. Nincs még egy olyan futó aki ilyen fal mögött, contact után ennyi yardot és ennyi TD lett volna képes csinálni.Szerintem se olyan jó Murray. Lynch olyan off fal mögött mint ami Dallasba van 3000yardot futna 😀 😀szabolcs13Gondolatkísérlet:Szerintem ez egy kifejezetten hibás lépés lenne: Murray nincs az öt legjobb RB között a ligában (Lynch, Charles, Lacy, Bell, Peterson?, Gore, Forte mind jobbak). Persze ez szubjektív vélemény, de nálatok Lynch mögött ott van Turbin, akiben lehet fantázia. Jól jön majd az a pénz a többi hosszabbításra.Szokol
állítás 1. Lynch jövője bizonytalan, bár PC jelezte, hogy szeretnék, ha jövőre is nálunk játszana, egyes hírek szerint van benne hajlandóság, hogy idén, a második gyűrű után 😊 befejezze profi pályafutását. Vagy csak elmegy több pénzért levezetni valahová.
állítás 2. Murray-nek a Dallas négy évre 16 milliót akarna fizetni, ő ezt kevesli, és állítólag körülnézne a piacon.
kérdés: szerintetek lehet bármi esély arra - és RW új szerződésével elég pénz a sapka alatt ahhoz -, hogy elhozzuk? 😊tejbegrrr!!!
Úgy gondolom, hogy Turbin és Krisztina együtt jó párost tudna alkotni egy jó Oline mögött. Tehát szerintem a pénzt a fal megerősítésébe kéne invesztálni, nem pedig egy drága futót idehozni. Undinak igaza van. A mostani draft trendben nincsenek a futók úgy megbecsülve. Simán lehet jó futót 3. v 4. körben beszerezni.
Tehát a jövőnk " Arccal az OLine felé". Persze csak miután megnyertük a SB-t. 😉
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
szabolcs13
212
Szerintem se olyan jó Murray. Lynch olyan off fal mögött mint ami Dallasba van 3000yardot futna 😀 😀Gondolatkísérlet:Szerintem ez egy kifejezetten hibás lépés lenne: Murray nincs az öt legjobb RB között a ligában (Lynch, Charles, Lacy, Bell, Peterson?, Gore, Forte mind jobbak). Persze ez szubjektív vélemény, de nálatok Lynch mögött ott van Turbin, akiben lehet fantázia. Jól jön majd az a pénz a többi hosszabbításra.Szokol
állítás 1. Lynch jövője bizonytalan, bár PC jelezte, hogy szeretnék, ha jövőre is nálunk játszana, egyes hírek szerint van benne hajlandóság, hogy idén, a második gyűrű után 😊 befejezze profi pályafutását. Vagy csak elmegy több pénzért levezetni valahová.
állítás 2. Murray-nek a Dallas négy évre 16 milliót akarna fizetni, ő ezt kevesli, és állítólag körülnézne a piacon.
kérdés: szerintetek lehet bármi esély arra - és RW új szerződésével elég pénz a sapka alatt ahhoz -, hogy elhozzuk? 😊tejbegrrr!!!
több mint 9 éve
darth king
21
Wow. Soha ilyet még nem.láttam PC-tol! Beegette Lane-t a médiában a Gronkos kommentje miatt.undisputedlySzerintem, lehetőség szerint legjobban jött ki belőle. Ha helyesel, akkor rosszabb lett volna. Olyan, mintha Lynch-re azt mondanánk, hogy tucatfutó, van minden csapatnál...😀
Mi max reméljük, hogy Blount SB-n Beast Mode-ban tolja (és Lynch nem)! 😀
több mint 9 éve
Wow. Soha ilyet még nem.láttam PC-tol! Beegette Lane-t a médiában a Gronkos kommentje miatt.undisputedlyLehet nem kéne hergelnie a Gronkot 😛
több mint 9 éve
Gondolatkísérlet:Szerintem ez egy kifejezetten hibás lépés lenne: Murray nincs az öt legjobb RB között a ligában (Lynch, Charles, Lacy, Bell, Peterson?, Gore, Forte mind jobbak). Persze ez szubjektív vélemény, de nálatok Lynch mögött ott van Turbin, akiben lehet fantázia. Jól jön majd az a pénz a többi hosszabbításra.
több mint 9 éve
Wow. Soha ilyet még nem.láttam PC-tol! Beegette Lane-t a médiában a Gronkos kommentje miatt.
több mint 9 éve
Aguirre
341
You can bet on almost anything for Super Bowlespn.go.com/blog/seattle-seahawks/post/_/id/11628/deflated-balls-lynch-gesture-you-can-bet-on-almost-anything-for-the-super-bowl
sports.bovada.lv/sports-betting/football-player-props.jsp#2215251
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Ez is készen van: www.nfl.com/videos/movie-trailers/0ap3000000462392/The-Wolves-of-Bowl-Street-Patriots-vs-Seahawks
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Legyen. Szerintem körömrágós utolsó percben eldőlős meccs lesz, habár az NFCCG után "sztoikus nyugalommal" fogom kísérni a meccset.Szerintem jó ómen lett volna megint a fehér felsőben játszani, mint a Denver elleni döntőben 😊undisputedlyHa már jó ómen: tavalyi alapszakaszmeccs az SB-stadionban blowout win (Giants 23-0), nagydöntő ugyanott 43-8. Idén alapszakaszmeccs az SB-stadionban blowout win (Cards 35-6), nagydöntő ugyanott matematikai alapon 55-14? 😊tejbegrrr!!!
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Szerintem jó ómen lett volna megint a fehér felsőben játszani, mint a Denver elleni döntőben 😊undisputedlyHa már jó ómen: tavalyi alapszakaszmeccs az SB-stadionban blowout win (Giants 23-0), nagydöntő ugyanott 43-8. Idén alapszakaszmeccs az SB-stadionban blowout win (Cards 35-6), nagydöntő ugyanott matematikai alapon 55-14? 😊
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Úgy tudtam eltérhetünk ilyenkor is a hazai meztől, ha nem ütközik a szín az ellenfél viseletével.A kék mezben játszunk 😊undisputedlyHogy is lehetne másként, amikor mi vagyunk hazai pályán? 😉tejbegrrr!!!
Szerintem jó ómen lett volna megint a fehér felsőben játszani, mint a Denver elleni döntőben 😊
Más téma: : (három allpro védő, még ismeretlen korukból és egy future HoF QB)
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
A kék mezben játszunk 😊undisputedlyHogy is lehetne másként, amikor mi vagyunk hazai pályán? 😉
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Szvsz felesleges RB-nek ennyit adni. (Kivéve egy ereje teljében lévő Lynchnek kb. Azért ne felejtsük el,hogy Murray a liga legjobb fala mögött futott.) Egyrészt van két fiatal futónk, akikről még nem láttunk semmi olyat ami azt feltételezné,hogy nem alkalmasak kezdőnek. Másrészt le vannak értékelve a futók, így draftról simán elit prospectet lehet hozni 3. körtől is, akinek bagó lesz a fizetése 4 évig.undisputedlyHát ja, és ugye nálunk a QB is RB-ből van, meg aztán persze a legutóbb igazolt nagy név, Harvin is rettentően megérte az árát... 😊 Azt mondom, ha sírva könyörög, hogy inkább fizet, csak jöhessen hozzánk, akkor se hagyjuk neki. 😊
több mint 9 éve
A kék mezben játszunk 😊
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
www.profootballfocus.com/blog/2015/01/22/2014-pff-all-nfc-west-team/Vigyázat, a nyugalom megzavarására alkalmas tartalom! 😊
több mint 9 éve
Gondolatkísérlet:Szvsz felesleges RB-nek ennyit adni. (Kivéve egy ereje teljében lévő Lynchnek kb. Azért ne felejtsük el,hogy Murray a liga legjobb fala mögött futott.) Egyrészt van két fiatal futónk, akikről még nem láttunk semmi olyat ami azt feltételezné,hogy nem alkalmasak kezdőnek. Másrészt le vannak értékelve a futók, így draftról simán elit prospectet lehet hozni 3. körtől is, akinek bagó lesz a fizetése 4 évig.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Gondolatkísérlet:állítás 1. Lynch jövője bizonytalan, bár PC jelezte, hogy szeretnék, ha jövőre is nálunk játszana, egyes hírek szerint van benne hajlandóság, hogy idén, a második gyűrű után 😊 befejezze profi pályafutását. Vagy csak elmegy több pénzért levezetni valahová.
kérdés: szerintetek lehet bármi esély arra - és RW új szerződésével elég pénz a sapka alatt ahhoz -, hogy elhozzuk? 😊
több mint 9 éve
amugy ez tobb napos hir, mivel Rodgers is latta, hogy a hoksz falember offside-on van es ugy gondolta, hogy szabadjatek lesz, ezert dobott sherman fele. de szerintem sem ezen az egy momentumon mult, hogy packers magat verte meg.Köszi!
itt van: tdmagazin.hu/hirek/reakciok-a-focsoportdontok-utanVegita
Elolvastam a TD magazin másik cikkét is:
"De ha ez volt az év meccse, akkor mi nagyon szomorúak vagyunk.
Biztos nagyon népszerű lenne, ha azt írnánk, hogy az év meccsét játszotta egymással a Packers és a Seahawks az NFC döntőjében, de mi igazából három és fél negyed szenvedést, majd egy szerencsét sem nélkülöző elképesztő fordítást láttunk csupán. A találkozó utolsó 10 percét nem cserélnénk el semmiért, ez kétségtelen, de aki a többit nem nézi meg, nem veszít semmit sem. "
95%-ig igaz! Az az 5 % pedig: hozzá kell még tenni a Seahawks trükkös játékkal záruló drive-ját a harmadik negyedből - a teljes drive-ot nemcsak a fake-et. Volt benne egy két szép játék (pl egyszer amikor a fal jó pár másodpercig védte Wilsont, majd passzolt Bouldwinnak). Szóval az utolsó 10 perchez hozzáadnám még ezt.
Tehát kb. 15 perc, amit érdemes a meccsből megnézni, akár többször is. (Én már megtettem. 😊 )
több mint 9 éve
Vegita
363
Azért ez röhej:amugy ez tobb napos hir, mivel Rodgers is latta, hogy a hoksz falember offside-on van es ugy gondolta, hogy szabadjatek lesz, ezert dobott sherman fele. de szerintem sem ezen az egy momentumon mult, hogy packers magat verte meg.
profootballtalk.nbcsports.com/2015/01/19/refs-missed-seahawks-offside-on-shermans-interception/
Az NBC éles szemű újságírója felfedezett egy rossz bírói hívást. Szerinte Sherman INT-jét megelőzően a védelem részéről volt egy OFFSIDE és ezért ennek az szabad játéknak kellett volna lenni és az INT-nek így érvénytelennek kellett volna lennie és bünti a Seattle ellen.
Na ja. Itt lehet, hogy tévedtek a bírók. Na de útólag bárkinek könnyű okosnak lenni és kockánként elemezgetni a bírói ítéleteket. Ilyen alapon volt egy pár alkalom, amikor a Packers-re kellett volna bedobni a zászlót - de nem lehet hibáztatni mindenért a bírókat. Attilahawks
itt van: tdmagazin.hu/hirek/reakciok-a-focsoportdontok-utan
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Azért ez röhej:Volt hasonló véleményes eset a másik oldalon is: www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24981011/look-is-clay-matthews-lined-up-offside-on-russell-wilson-interception
profootballtalk.nbcsports.com/2015/01/19/refs-missed-seahawks-offside-on-shermans-interception/
Az NBC éles szemű újságírója felfedezett egy rossz bírói hívást. Szerinte Sherman INT-jét megelőzően a védelem részéről volt egy OFFSIDE és ezért ennek az szabad játéknak kellett volna lenni és az INT-nek így érvénytelennek kellett volna lennie és bünti a Seattle ellen.Attilahawks
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Still Alive: www.seahawks.com/videos-photos/videos/Still-Alive/de5a88c0-50f4-422e-b9c5-fe745b26884d
több mint 9 éve
Valahogy azért fel kell dolgozniuk. Ha mi kapunk ki így, nálunk is megjelent volna egy-egy ilyen írás. Gyanítom amúgy, hogy mi is találnak hasonló képeket, ha lenne időnk ezzel foglalkozni. Torodjunk inkább a SB-al.
több mint 9 éve
Azért ez röhej:profootballtalk.nbcsports.com/2015/01/19/refs-missed-seahawks-offside-on-shermans-interception/
Az NBC éles szemű újságírója felfedezett egy rossz bírói hívást. Szerinte Sherman INT-jét megelőzően a védelem részéről volt egy OFFSIDE és ezért ennek az szabad játéknak kellett volna lenni és az INT-nek így érvénytelennek kellett volna lennie és bünti a Seattle ellen.
Na ja. Itt lehet, hogy tévedtek a bírók. Na de útólag bárkinek könnyű okosnak lenni és kockánként elemezgetni a bírói ítéleteket. Ilyen alapon volt egy pár alkalom, amikor a Packers-re kellett volna bedobni a zászlót - de nem lehet hibáztatni mindenért a bírókat.
Szóval lehet itt összeesküvés elméleteket gyártani. Tény: a Seattle D emberfeletti munkája ellenére a Packers nyerő pozícióban volt, de elkövetett 7-8 kapitális hibát, amit a Seahawks kihasznált és végül is összehozott 3(+1) nagyon szép drive-ot, onside-kicket. Na meg nem adta fel akkor sem amikor 5 perccel a vége előtt Wilson eladta a labdát. (Na vajon Burnett miért nem hordta vissza????) Na ezért nyert a Seahawks és nem a bírók miatt.
több mint 9 éve
krankovics
407
a Chris Pratt féle. Trollkodás kimarad, hatalmas!Remélem Chris Evansnek Amerika Kapitány jelmezben lesz jelenése. 😊
www.cbsnews.com/news/chris-pratt-chris-evans-spar-over-super-bowl/Helmut Zimmer
több mint 9 éve
Bizony így esett...Jól látom, hogy a Chris Pratt féle. Trollkodás kimarad, hatalmas!
Aki már látta bocs😀
www.cbsnews.com/news/chris-pratt-chris-evans-spar-over-super-bowl/