Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Fel kell menni Beckham-ért!!! Legyünk fasza gyerekek!
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Akkor a konszenzusos kívánság a második körre lehet Grasu vagy egy azonnal bevethető WR? A holnap hajnal végre igazán izgalmas lesz, azért csak jobb úgy nézni bármi NFL-t, hogy érdekeltek vagyunk. Ez persze leginkább még mindig a nagydöntőre igaz... 😊
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
ja benn van DGB akkor leszarom a falat 😀
több mint 10 éve
voltak érdekes húzások... felénk a St. Louis sokat javult Gurleyvel, szóval nekünk jó Dfal kell mindenképp, mert nagyon run heavy lesz a St Louis. Cars OT húzása nekem egy kicsit meglepő, de ránk nézve ez megint a DL fejlődését kellene prognosztizálnia.Na most elég sok jó játékos maradt 2. napra és kb mindenik jó megoldás lenne, talán a safety kivételével:
LB Eric Kendricks, LB Bernadrick McKinney, S Landon Collins, CB Ronald Darby, CB Jalen Collins, OLB/DE Eli Harold, DE Owamagbe Odighizuwa, DL Preston Smith, DL Eddie Goldman, DL Jordan Phillips, WR Jaelen Strong, WR Dorial Green-Beckam, WR Devin Smith, OT TJ Clemmings, OT Jake Fisher, OL Donavon Smith, OG AJ Cann és GRASU is.
Ezek közül kb S Landon Collins lenne sztem meglepő, a többi mind azonnali upgrade.
Kérdés:
Ha DGB csúszik a 10. környékére, felmegyünk érte? Másért sztem nem mennénk fel, mert a helyünkön is kapunk megfelelő játékost.
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
Carroll elkezdte kirakni az idei draft clue-kat, akit érdekel, twitteren Jared Stranger, Dan Kelly, és Zach Whitman tuti megpróbálja majd megfejteni.
több mint 10 éve
twitter.com/CarozzaStrength/status/593776439977234432+
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Én biztos fent maradok még ha jó eséllyel nem is választunk senkit. A draft a legnagyobb királyság, jobb mint a szezon 😀
több mint 10 éve
NoTime2Sleep
több mint 10 éve
lefeküdni?! 😀
több mint 10 éve
Seahawks szempontból nem valószínű, amerikai futball szempontból mindenképp! 😊Jó volna tudni ki volt a kezdeményező fél. Lehet, hogy Irvin azért megy, mert Jimmy érkezett? Ki tudja? Mindenesetre egy 2. kört ér, de 3. biztos kapunk érte. Ha kevesebb az már gáz.BigBaltazarAzt is jó lenne időben tudni, hogy ma éjjel érdemes-e ébren maradni... 😊tejbegrrr!!!
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Jó volna tudni ki volt a kezdeményező fél. Lehet, hogy Irvin azért megy, mert Jimmy érkezett? Ki tudja? Mindenesetre egy 2. kört ér, de 3. biztos kapunk érte. Ha kevesebb az már gáz.BigBaltazarAzt is jó lenne időben tudni, hogy ma éjjel érdemes-e ébren maradni... 😊
több mint 10 éve
Jó volna tudni ki volt a kezdeményező fél. Lehet, hogy Irvin azért megy, mert Jimmy érkezett? Ki tudja? Mindenesetre egy 2. kört ér, de 3. biztos kapunk érte. Ha kevesebb az már gáz.1/8-n egy fiatal szupersztár pass rsuher tehetséget daftolhatnak (Beasley, Fowler pl) de ők sztem már 8.pickig kimennek, Ray és Gregory meg füvezik. szal lehet h 8.helyen már nem lenne nekik premier pass rusher, így kéne nekik egy, aki lehetne Irvin is.hát kiváncsi vagyok :/Irvin + egy vagy több hátsóbb körös draft nem érheti meg az első két körös pick (8+42) valamelyikét az Atlantának? Persze csak elméleti lehetőségként...tejbegrrr!!!
azért kb 3.kört kapnánk érte, ok h jövőre már nem lenne itt emrt 5.éves opciót mégse akarjuk emgadni neki, meg sokat is kellene adni az uj szerződéssel.
de inkább Wilsom és Wagner.
igy viszont a pass rusher már kb hasonló need lenne mint az OLbraxa88
de 1/8-at nem ér, ahhoz minimum a 2.körünket is adni kéne Irvin mellé.
ha falcons 2.körét adná sztem az kb Irvinért egy az egybe mehetne.braxa88
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
1/8-n egy fiatal szupersztár pass rsuher tehetséget daftolhatnak (Beasley, Fowler pl) de ők sztem már 8.pickig kimennek, Ray és Gregory meg füvezik. szal lehet h 8.helyen már nem lenne nekik premier pass rusher, így kéne nekik egy, aki lehetne Irvin is.hát kiváncsi vagyok :/Irvin + egy vagy több hátsóbb körös draft nem érheti meg az első két körös pick (8+42) valamelyikét az Atlantának? Persze csak elméleti lehetőségként...tejbegrrr!!!
azért kb 3.kört kapnánk érte, ok h jövőre már nem lenne itt emrt 5.éves opciót mégse akarjuk emgadni neki, meg sokat is kellene adni az uj szerződéssel.
de 1/8-at nem ér, ahhoz minimum a 2.körünket is adni kéne Irvin mellé.
ha falcons 2.körét adná sztem az kb Irvinért egy az egybe mehetne.
több mint 10 éve
hát kiváncsi vagyok :/Irvin + egy vagy több hátsóbb körös draft nem érheti meg az első két körös pick (8+42) valamelyikét az Atlantának? Persze csak elméleti lehetőségként...
több mint 10 éve
hát kiváncsi vagyok :/azért kb 3.kört kapnánk érte, ok h jövőre már nem lenne itt emrt 5.éves opciót mégse akarjuk emgadni neki, meg sokat is kellene adni az uj szerződéssel.
igy viszont a pass rusher már kb hasonló need lenne mint az OL
több mint 10 éve
twitter.com/BIrvin_WVU11/status/593651532781879297
több mint 10 éve
De hát hiszen Irvint (is 😊) Atlantába küldjük: profootballtalk.nbcsports.com/2015/04/29/next-move-for-irvin-could-be-a-trade-to-atlanta/Szerintem is lesz trade, sőt, nagy kavarást várok. A sok alsó pick kínálja magát. Az se lepne meg ha nem húznánk centert, így első pickre OG-t várok, sőt lehet még másodikra is az O falba jön ember, hacsak nem marad bent valami ütős WR. DGB jó lenne, de valószínű, hogy kimegy előbb. Húzni fogunk QB-t is alsó rétegből, csak hogy T-Jax-ék idegesek legyenek. Szóval gyakorlatilag bármi lehet, egyedül abban vagyok biztos, hogy TE nem lesz.garrett27Hát a FO nem a feltradekról híres, inkább lefele trédelünk, de hát ki tudja. Szerintem inkább sok pickünk lesz megint. PC-ék szeretnek a hátsó körösökből szemezgetni. Már kíváncsian várom az elsejét. ( nem, nem a felvonulásról beszéltem ) 😊BigBaltazar
több mint 10 éve
Szerintem is lesz trade, sőt, nagy kavarást várok. A sok alsó pick kínálja magát. Az se lepne meg ha nem húznánk centert, így első pickre OG-t várok, sőt lehet még másodikra is az O falba jön ember, hacsak nem marad bent valami ütős WR. DGB jó lenne, de valószínű, hogy kimegy előbb. Húzni fogunk QB-t is alsó rétegből, csak hogy T-Jax-ék idegesek legyenek. Szóval gyakorlatilag bármi lehet, egyedül abban vagyok biztos, hogy TE nem lesz.garrett27Hát a FO nem a feltradekról híres, inkább lefele trédelünk, de hát ki tudja. Szerintem inkább sok pickünk lesz megint. PC-ék szeretnek a hátsó körösökből szemezgetni. Már kíváncsian várom az elsejét. ( nem, nem a felvonulásról beszéltem ) 😊
több mint 10 éve
Jól látom,hogy a kilencedik héten lesz a bye? Az annyira nem.vészes. A tavalyi elég korán.jött,ha jól emlékszem.Tavaly valóban az első adandó alkalommal, már a negyedik héten pihenőre mentünk. A 49ers környéki másik négy meccs is elég súlyos darálást hoz (vs. Lions, at Bengals, vs. Panthers, at 49ers, at Cowboys), de egyébként nagyjából kiegyensúlyozott a szezon. Az utolsó nyolc meccsből ötöt otthon játszunk majd.
Annyira nem vészes a schedule,habár a 9ershez menni rövid héten az biztosan nem lesz kellemes.undisputedly
több mint 10 éve
Szerintem is lesz trade, sőt, nagy kavarást várok. A sok alsó pick kínálja magát. Az se lepne meg ha nem húznánk centert, így első pickre OG-t várok, sőt lehet még másodikra is az O falba jön ember, hacsak nem marad bent valami ütős WR. DGB jó lenne, de valószínű, hogy kimegy előbb. Húzni fogunk QB-t is alsó rétegből, csak hogy T-Jax-ék idegesek legyenek. Szóval gyakorlatilag bármi lehet, egyedül abban vagyok biztos, hogy TE nem lesz.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Jól látom,hogy a kilencedik héten lesz a bye? Az annyira nem.vészes. A tavalyi elég korán.jött,ha jól emlékszem.Annyira nem vészes a schedule,habár a 9ershez menni rövid héten az biztosan nem lesz kellemes.
több mint 10 éve
telefonálgatunk mi is: www.nationalfootballpost.com/source-northwestern-quarterback-trevor-siemian-called-by-11-nfl-teams-in-last-two-days/
több mint 10 éve
én nagyon várom, hogy majd tradelünk jobbra balra... nagyon sok pickünk van, úgy sem fog annyi játékos megragadni, szóval én biztos vagyok benne, hogy lesz egy jó pár trade és több lesz a feltrade... főleg 2. közepére fogunk sztem feltradelni, ha valaki tetszetős odáig csúszik.
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
Szerintem nem lesz bent a 2. kör végén.BigBaltazarItt még belefér: www.nfl.com/news/story/0ap3000000487830/article/2015-sevenround-nfl-mock-draft-round-2
😊
több mint 10 éve
Szerintem nem lesz bent a 2. kör végén. A gáz az, hogy olyan későn jön az első pickünk, hogy senki nem tudja előre megtervezni, hogy ki marad bent és ki megy ki azok közül akiket kinéztünk. Ebből szvsz BPA lesz Persze nem azt jelenti, hogy nem lesz közte need, de inkább olyan pickjeink lesznek majd amiket a "gép" dob.Mindenki Grasut akarja: espn.go.com/blog/seattle-seahawks/post/_/id/12792/voters-want-hroniss-grasu-as-a-seahawks-draft-picktejbegrrr!!!nagyon helyesen teszik... bár sztem már nem lesz boardon és PC-ék sem needre szoktak húzni első sorban... kevés esélyt látok rá, h románnal bővüljünk 😀SeaSzilaHawk