Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Meg egy megjegyzes a par nappal ezelotti diszkurzusunkkal kapcsolatban. Luke Willson megint nagyott jatszott. Volt eldobott labdaja, de a legfontosabb pillanatokban megoldotta a feladatat. Mikor pl par percel a vege elott harom vedovel a nyakan bevitte first down-ra. Vagy utana az ominozus ket pontos. Szoval emberunk nagyot kuzdott.endorphyn
a nagyot játszott az eléggé túlzás 😀
az a first down az szép volt
a két pontost majndem droppolta.
és persze csúnya dropja most is volt..braxa88
Elkapta vagy sem? Csunyan? Le**arom. Eleve egy rosszul dobott labda volt, de megszerezte. Es arra is nagyon szukseg volt. 😊endorphyn
ezért mondom h a nagyott játszott az túlzás. hozott 2+1 elkapást, 32yardot. mekkorát játszott. 😀
de amugy látom rajta a fejlődést. lehet belőle egy kezdő szint körüli TE akár. de akkor nem lehet ennyire inkozisztensbraxa88
Ok, egyezzunk ki abban, hogy ezen a meccsen ez is nagynak szamitott. Na? 😊endorphyn
ezen nem lehet vitázni 😀
több mint 9 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Meg egy megjegyzes a par nappal ezelotti diszkurzusunkkal kapcsolatban. Luke Willson megint nagyott jatszott. Volt eldobott labdaja, de a legfontosabb pillanatokban megoldotta a feladatat. Mikor pl par percel a vege elott harom vedovel a nyakan bevitte first down-ra. Vagy utana az ominozus ket pontos. Szoval emberunk nagyot kuzdott.endorphyn
Elkapta vagy sem? Csunyan? Le**arom. Eleve egy rosszul dobott labda volt, de megszerezte. Es arra is nagyon szukseg volt. 😊endorphyn
ezért mondom h a nagyott játszott az túlzás. hozott 2+1 elkapást, 32yardot. mekkorát játszott. 😀
de amugy látom rajta a fejlődést. lehet belőle egy kezdő szint körüli TE akár. de akkor nem lehet ennyire inkozisztensbraxa88
Ok, egyezzunk ki abban, hogy ezen a meccsen ez is nagynak szamitott. Na? 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
de amugy látom rajta a fejlődést. lehet belőle egy kezdő szint körüli TE akár. de akkor nem lehet ennyire inkozisztens
több mint 9 éve
Elkapta vagy sem? Csunyan? Le**arom. Eleve egy rosszul dobott labda volt, de megszerezte. Es arra is nagyon szukseg volt. 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hát nem nektek „szurkoltam” tegnap este, de igazából sehogy sem lett volna jó... 😊
Haver írta a 4. interceptionnél, hogy megvan. Mondtam, hogy az onside kick legyen meg. Hihetetlen mennyire várható volt, mik fognak következni, de elviseltem volna, ha nem juttok tovább 😀 Persze akkor csak az érdekelt, hogy mi nyerjünk, szóval nem vágott annyira földhöz.
Remélem jó döntőt játszunk majd, nem bánnám, ha 10 év után sem lenne duplázó :A:
Undit nem értem, de ez előfordult már párszor, meg fog is, jó hangolódást 😊

több mint 9 éve
és persze csúnya dropja most is volt..
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Szoval emberunk nagyot kuzdott.endorphyn
Küzdött itt mindenki. Izzadtságszagú, kiszenvedett győzelem volt ez nem szépségdíjas mint a tavalyi döntő. De csoda meccs volt az biztos. Remélem mindenkit összedrótoznak a döntőre, hogy két brutál csapat feszüljön egymásnak ne arról kelljen beszélni, mi lett volna ha ő is játszik.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Meg egy megjegyzes a par nappal ezelotti diszkurzusunkkal kapcsolatban. Luke Willson megint nagyott jatszott. Volt eldobott labdaja, de a legfontosabb pillanatokban megoldotta a feladatat. Mikor pl par percel a vege elott harom vedovel a nyakan bevitte first down-ra. Vagy utana az ominozus ket pontos. Szoval emberunk nagyot kuzdott.

-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nem tudom honnan merített, erőt és bátorságot Wilson, hogy ötödször is célba vegye Kearset.
BigBaltazar
Csak a történeti hűség kedvéért: Kearse felé az első 4 passzkísérlet valóban INT lett, de a 6., Super Bowlt jelentő TD előtt volt egy 5. kísérlet is felé. Az speciel incomplete lett. Mondjuk a lényegen nem változtat, hogy csak azért is megdobta annak a WR-nek a GW-lasztit, akivel aznap csak szívtak együtt. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 297
Egy későbbiekben majd sokat emlegethető klasszikus született tegnap. Sokat gondolkodtam azon,hogy írjak -e ide, de egyszerűen szürreális pillanatoktól nem tudok megszabadulni. Sok véleményt olvastam pro-kontra, de azt gondolom a tegnapi meccset nem a GB vesztette el, igen is a SEA nyerte meg. Aki ilyen kitartóan, fel nem adva küzd azt győztesnek szokás nevezni (főleg úgy,hogy tényleg nyert). Tisztelet és nagy GRATULÁCIÓ a győzelemhez. Pats ellen sok sikert, rám számíthattok 😊 Go Hawks! Ezek után meg kell nyerni a SB-t. Pumpa legyen! (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) 🏈
több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Egy kis statisztika: SEA - 4 TD, 194 futott, 203 passzolt yard. összesen 397, 20 first down, 8/16 3. down. GB - 1 TD 135 futott, 171 passzolt yard, összesen 306, 19 first down, 3/14 3. down. Ha csak ezt nézzük utólag ki gondolná, hogy ebben a statisztikában az offense részéről 5 jó perc van.
Eszméletlen meccs volt! RW 4x dobott Kearse felé, mind INT, erre bevállalja ötödször is. Szerintem sírás közben esett le neki mit vállalt be.
Lynch továbbra is állat. Égünk mint a Reichstag, ez meg táncol a cserepadnál! Ilyen egyszerűen nem létezik. Aztán a TD-je után - nem tudom feltűnt-e másnak is - senkinek se engedte, hogy megölelje, max kézfogás, még kézzel el is tartotta a többieket.
Ryan-nek max respect, bár a dobómozdulatát valószínűleg sehol sem fogják tanítani, de óriási volt a pali.
A nap cikije: 5.08-nál RW megdobja a negyedik INT-jét, az emberek egy része elindul hazafelé, majd a stadionon kívülről hallja az őrjöngést, de már visszamenni nem lehet! Minimum gutaütés!!!

Most már jöhet a SB! Állítólag, biztos ami biztos, Carroll a zoknijában fog tartani egy pumpát!!!!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
CSABI27 Seattle Seahawks 99 — vinczellercsaba@gmail.com
Nincsenek szavak. Sporttörténelem. Full Falcons meccs volt, pont a napokban olvastam valahol, hogy azóta is a fejükben van, nem akarják átélni újra. Ez a csapat sose adja fel, hihetetlen.
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
Én nem akarok elbücsúzni Lynchtől, Bills draftolta, Hoxnál lett top játékos.
Baldwintól sokkal hamarabb búcsúznékHelmut Zimmer
Rapaport szerint hajlandó a Hawks új szerződést adni neki, annyira jól játszott egész évben, hogy nincs más választásuk.
Viszont ha meglesz az SB lehet, hogy visszavonul.Hulkeinstein
Soha nem láttam senkit, aki lábon kihordott 3-4 védőt! Nem lenne szabad hagynielmenni.
több mint 9 éve
ha tegnap játszott Sherman és Thomas, akkor nem tudom elképzelni h 2 hét mulva ne.
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Shermannel mi van?
több mint 9 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 902 — Eagles & Seahawks fan
Baldwintól sokkal hamarabb búcsúznékHelmut Zimmer
Rapaport szerint hajlandó a Hawks új szerződést adni neki, annyira jól játszott egész évben, hogy nincs más választásuk.
Viszont ha meglesz az SB lehet, hogy visszavonul.
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
Baldwintól sokkal hamarabb búcsúznék
több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 211 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Mindenki jegyezze meg ezt a dátumoz, 2015.01.18. mert ezt a napot piros betűkkel írják be a Seattle Seahawks históriás könyvébe. Amit ez a csapat tegnap véghezvitt az csak egy "CSAPAT" tudja megcsinálni. A legsötétebb mélységekből felemelkedni a szédítő magasságokba 5 percen belül. Nincsenek is rá szavak. A meccs végén együtt potyogtak a könnyeim Wilsonnal, de ezt egyáltalán nem szégyellem. 3 negyeden át bíztam a csodában, mert úgy nézett ki hogy csak az segíthet nekünk. És Gilliam TD-je az volt, és az volt a kétpontos kísérlet és az volt a TD az OT-ban. Nem tudom honnan merített, erőt és bátorságot Wilson, hogy ötödször is célba vegye Kearset.
Valljuk be ezt a meccset a Green Bay vesztette el, mi csak éltünk a lehetőséggel amit felkínáltak nekünk.
Nálam a mérkőzés hőse Marshawn Lynch. A tegnapi nap is fantasztikusan játszott, akárcsak az egész szezonban. Nálam Ő a csapat MVP-je. Hiányozni fog, ha már nem lesz a játékosunk. A maga különc viselkedésével, a TD-k utáni kézfogásokkal az unottan ücsörgéseivel. Megérdemelné, hogy egy SB győzelemmel búcsúzunk el tőle.

Most így ennyi, a mérkőzés elemzését már többen megtették úgyhogy azzal nem foglalkozom.

Ha ez a győzelem nem ad erőt a SB-re, akkor semmi.

Go Hawks!

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Attilahawks 284 — Seahawks fan
És most egy kis beszámoló egy repülőútról (lefordítom egy barátom levelét):

"Az élet úgy hozta, hogy pont a Packers@Seattle NFC döntő idejént utaztam a feleségemmel és unokámmal Los Angelesbe. A meccs első negyedét a biztonsági ellenőrzés közben követtem, rendszeresen közölték az eredményeket. Fogtam a fejem. Majd a felszállás előtt egy TV- képernyőjén néztük. Hát nagyon rossz hangulatban szálltam a gépre.
A pilóta folyamaatosan mondta az eredményeket (viszonylag rendszertelenül 2-3 szóban - a biztonság az első). Az első kisebb bizakodás a fake field goal-nál volt. Aztán egyre inkább feladtam a reményt. Aztán Seattle TD 19-14.Tudtam onside kick lesz, de csak legyintettem. Majd a pilóta közölte, hogy megvan a labda. Ekkor a gép utasai hirtelen elkezdtek kiabálni, drukkolni.Újabb TD, 2 pontos. De mennyi van hátra? Hú de sok, de ha csak Field goal lesz, tudtam a srácok behozzák. Egyenlítettek. A következő hír az volt, hogy nyertünk. WTF?????
Ilyen boldog utasokat és stewardeseket ritkán látni. 😊 Hát mit mondjak? Alig vártam, hogy leszálljunk és felvételről megnézzem. Úgy is kivert a víz!!!!
Azért a Super Bowlon, nem lesz az elég az Offence-től 5 perc."
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 305 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Shermanről van valami hír?LanceVance
"A tegnap esti csata után kifújva magunkat, idegeinket lenyugtatva beszéljünk a két fontos sérültünkről. Sherman ulnáris idegkárosodást szenvedett az alkarjában, ami láthatólag komoly fájdalommal járt. Facebook üzenetében jelezte, hogy rendben lesz azért a Super Bowl-ra. Earl Thomasnak pedig kimozdult a válla a helyéről. Mindkét játékos végigtolta a meccset és jelenleg úgy néz ki, hogy ott lesznek a SB-n is. Két hetük van a felépülésre, ami remélhetőleg elég lesz arra, hogy játékukon a lehető legkevésbé látszódjon a sérülés. "

www.facebook.com/seahawkshungaryendorphyn
Összedrótozni minden sérültet, és felvenni a tökeit az O-nak is a meccs elejétől fogva majd! Legyen címvédés, ha már mi nem mentünk tovább! Hajrá halászsólymok!

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Shermanről van valami hír?LanceVance
"A tegnap esti csata után kifújva magunkat, idegeinket lenyugtatva beszéljünk a két fontos sérültünkről. Sherman ulnáris idegkárosodást szenvedett az alkarjában, ami láthatólag komoly fájdalommal járt. Facebook üzenetében jelezte, hogy rendben lesz azért a Super Bowl-ra. Earl Thomasnak pedig kimozdult a válla a helyéről. Mindkét játékos végigtolta a meccset és jelenleg úgy néz ki, hogy ott lesznek a SB-n is. Két hetük van a felépülésre, ami remélhetőleg elég lesz arra, hogy játékukon a lehető legkevésbé látszódjon a sérülés. "

www.facebook.com/seahawkshungary

-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 306 — Je suis kobranadrág
Kár hogy az eredménykövetőtől megint elment a kedvem..Medvepapa
Pedig a néhány hatert leszámítva, meglepően kulturált volt.Hanni
A sok felesleges hsz zavart, nekem így követhetetlen volt.Medvepapa
Tudod, hogy az eredménykövetők sosem arról szóltak, hogy értelmes információt közvetítsenek 😀
több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 422 — Anthony Richardson fan
Kár hogy az eredménykövetőtől megint elment a kedvem..Medvepapa
Pedig a néhány hatert leszámítva, meglepően kulturált volt.Hanni
A sok felesleges hsz zavart, nekem így követhetetlen volt.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 387
Shermanről van valami hír?

több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 306 — Je suis kobranadrág
Amúgy mindjárt kezdődik a 2. félidő ismétlésben a Sport2őn! :cool: