Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
braxa88
12 534
ezen nem lehet vitázni 😀Ok, egyezzunk ki abban, hogy ezen a meccsen ez is nagynak szamitott. Na? 😊endorphynezért mondom h a nagyott játszott az túlzás. hozott 2+1 elkapást, 32yardot. mekkorát játszott. 😀Elkapta vagy sem? Csunyan? Le**arom. Eleve egy rosszul dobott labda volt, de megszerezte. Es arra is nagyon szukseg volt. 😊endorphynMeg egy megjegyzes a par nappal ezelotti diszkurzusunkkal kapcsolatban. Luke Willson megint nagyott jatszott. Volt eldobott labdaja, de a legfontosabb pillanatokban megoldotta a feladatat. Mikor pl par percel a vege elott harom vedovel a nyakan bevitte first down-ra. Vagy utana az ominozus ket pontos. Szoval emberunk nagyot kuzdott.endorphyna nagyot játszott az eléggé túlzás 😀
az a first down az szép volt
a két pontost majndem droppolta.
és persze csúnya dropja most is volt..braxa88
de amugy látom rajta a fejlődést. lehet belőle egy kezdő szint körüli TE akár. de akkor nem lehet ennyire inkozisztensbraxa88
több mint 9 éve
Ok, egyezzunk ki abban, hogy ezen a meccsen ez is nagynak szamitott. Na? 😊ezért mondom h a nagyott játszott az túlzás. hozott 2+1 elkapást, 32yardot. mekkorát játszott. 😀Elkapta vagy sem? Csunyan? Le**arom. Eleve egy rosszul dobott labda volt, de megszerezte. Es arra is nagyon szukseg volt. 😊endorphynMeg egy megjegyzes a par nappal ezelotti diszkurzusunkkal kapcsolatban. Luke Willson megint nagyott jatszott. Volt eldobott labdaja, de a legfontosabb pillanatokban megoldotta a feladatat. Mikor pl par percel a vege elott harom vedovel a nyakan bevitte first down-ra. Vagy utana az ominozus ket pontos. Szoval emberunk nagyot kuzdott.endorphyna nagyot játszott az eléggé túlzás 😀
de amugy látom rajta a fejlődést. lehet belőle egy kezdő szint körüli TE akár. de akkor nem lehet ennyire inkozisztensbraxa88
-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
braxa88
12 534
ezért mondom h a nagyott játszott az túlzás. hozott 2+1 elkapást, 32yardot. mekkorát játszott. 😀Elkapta vagy sem? Csunyan? Le**arom. Eleve egy rosszul dobott labda volt, de megszerezte. Es arra is nagyon szukseg volt. 😊endorphynMeg egy megjegyzes a par nappal ezelotti diszkurzusunkkal kapcsolatban. Luke Willson megint nagyott jatszott. Volt eldobott labdaja, de a legfontosabb pillanatokban megoldotta a feladatat. Mikor pl par percel a vege elott harom vedovel a nyakan bevitte first down-ra. Vagy utana az ominozus ket pontos. Szoval emberunk nagyot kuzdott.endorphyna nagyot játszott az eléggé túlzás 😀
de amugy látom rajta a fejlődést. lehet belőle egy kezdő szint körüli TE akár. de akkor nem lehet ennyire inkozisztens
több mint 9 éve
Elkapta vagy sem? Csunyan? Le**arom. Eleve egy rosszul dobott labda volt, de megszerezte. Es arra is nagyon szukseg volt. 😊Meg egy megjegyzes a par nappal ezelotti diszkurzusunkkal kapcsolatban. Luke Willson megint nagyott jatszott. Volt eldobott labdaja, de a legfontosabb pillanatokban megoldotta a feladatat. Mikor pl par percel a vege elott harom vedovel a nyakan bevitte first down-ra. Vagy utana az ominozus ket pontos. Szoval emberunk nagyot kuzdott.endorphyna nagyot játszott az eléggé túlzás 😀
-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Hát nem nektek „szurkoltam” tegnap este, de igazából sehogy sem lett volna jó... 😊Haver írta a 4. interceptionnél, hogy megvan. Mondtam, hogy az onside kick legyen meg. Hihetetlen mennyire várható volt, mik fognak következni, de elviseltem volna, ha nem juttok tovább 😀 Persze akkor csak az érdekelt, hogy mi nyerjünk, szóval nem vágott annyira földhöz.
Remélem jó döntőt játszunk majd, nem bánnám, ha 10 év után sem lenne duplázó :A:
Undit nem értem, de ez előfordult már párszor, meg fog is, jó hangolódást 😊
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Meg egy megjegyzes a par nappal ezelotti diszkurzusunkkal kapcsolatban. Luke Willson megint nagyott jatszott. Volt eldobott labdaja, de a legfontosabb pillanatokban megoldotta a feladatat. Mikor pl par percel a vege elott harom vedovel a nyakan bevitte first down-ra. Vagy utana az ominozus ket pontos. Szoval emberunk nagyot kuzdott.endorphyna nagyot játszott az eléggé túlzás 😀
és persze csúnya dropja most is volt..
több mint 9 éve
Szoval emberunk nagyot kuzdott.endorphynKüzdött itt mindenki. Izzadtságszagú, kiszenvedett győzelem volt ez nem szépségdíjas mint a tavalyi döntő. De csoda meccs volt az biztos. Remélem mindenkit összedrótoznak a döntőre, hogy két brutál csapat feszüljön egymásnak ne arról kelljen beszélni, mi lett volna ha ő is játszik.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Meg egy megjegyzes a par nappal ezelotti diszkurzusunkkal kapcsolatban. Luke Willson megint nagyott jatszott. Volt eldobott labdaja, de a legfontosabb pillanatokban megoldotta a feladatat. Mikor pl par percel a vege elott harom vedovel a nyakan bevitte first down-ra. Vagy utana az ominozus ket pontos. Szoval emberunk nagyot kuzdott.
-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Nem tudom honnan merített, erőt és bátorságot Wilson, hogy ötödször is célba vegye Kearset.Csak a történeti hűség kedvéért: Kearse felé az első 4 passzkísérlet valóban INT lett, de a 6., Super Bowlt jelentő TD előtt volt egy 5. kísérlet is felé. Az speciel incomplete lett. Mondjuk a lényegen nem változtat, hogy csak azért is megdobta annak a WR-nek a GW-lasztit, akivel aznap csak szívtak együtt. 😊
BigBaltazar
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Surda
3 297
Egy későbbiekben majd sokat emlegethető klasszikus született tegnap. Sokat gondolkodtam azon,hogy írjak -e ide, de egyszerűen szürreális pillanatoktól nem tudok megszabadulni. Sok véleményt olvastam pro-kontra, de azt gondolom a tegnapi meccset nem a GB vesztette el, igen is a SEA nyerte meg. Aki ilyen kitartóan, fel nem adva küzd azt győztesnek szokás nevezni (főleg úgy,hogy tényleg nyert). Tisztelet és nagy GRATULÁCIÓ a győzelemhez. Pats ellen sok sikert, rám számíthattok 😊 Go Hawks! Ezek után meg kell nyerni a SB-t. Pumpa legyen! (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) 🏈
több mint 9 éve
Egy kis statisztika: SEA - 4 TD, 194 futott, 203 passzolt yard. összesen 397, 20 first down, 8/16 3. down. GB - 1 TD 135 futott, 171 passzolt yard, összesen 306, 19 first down, 3/14 3. down. Ha csak ezt nézzük utólag ki gondolná, hogy ebben a statisztikában az offense részéről 5 jó perc van.Eszméletlen meccs volt! RW 4x dobott Kearse felé, mind INT, erre bevállalja ötödször is. Szerintem sírás közben esett le neki mit vállalt be.
Lynch továbbra is állat. Égünk mint a Reichstag, ez meg táncol a cserepadnál! Ilyen egyszerűen nem létezik. Aztán a TD-je után - nem tudom feltűnt-e másnak is - senkinek se engedte, hogy megölelje, max kézfogás, még kézzel el is tartotta a többieket.
Ryan-nek max respect, bár a dobómozdulatát valószínűleg sehol sem fogják tanítani, de óriási volt a pali.
A nap cikije: 5.08-nál RW megdobja a negyedik INT-jét, az emberek egy része elindul hazafelé, majd a stadionon kívülről hallja az őrjöngést, de már visszamenni nem lehet! Minimum gutaütés!!!
Most már jöhet a SB! Állítólag, biztos ami biztos, Carroll a zoknijában fog tartani egy pumpát!!!!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Nincsenek szavak. Sporttörténelem. Full Falcons meccs volt, pont a napokban olvastam valahol, hogy azóta is a fejükben van, nem akarják átélni újra. Ez a csapat sose adja fel, hihetetlen.
több mint 9 éve
Soha nem láttam senkit, aki lábon kihordott 3-4 védőt! Nem lenne szabad hagynielmenni.Én nem akarok elbücsúzni Lynchtől, Bills draftolta, Hoxnál lett top játékos.Rapaport szerint hajlandó a Hawks új szerződést adni neki, annyira jól játszott egész évben, hogy nincs más választásuk.
Baldwintól sokkal hamarabb búcsúznékHelmut Zimmer
Viszont ha meglesz az SB lehet, hogy visszavonul.Hulkeinstein
több mint 9 éve
braxa88
12 534
ha tegnap játszott Sherman és Thomas, akkor nem tudom elképzelni h 2 hét mulva ne.
több mint 9 éve
Shermannel mi van?
több mint 9 éve
Én nem akarok elbücsúzni Lynchtől, Bills draftolta, Hoxnál lett top játékos.Rapaport szerint hajlandó a Hawks új szerződést adni neki, annyira jól játszott egész évben, hogy nincs más választásuk.
Baldwintól sokkal hamarabb búcsúznékHelmut Zimmer
Viszont ha meglesz az SB lehet, hogy visszavonul.
több mint 9 éve
Én nem akarok elbücsúzni Lynchtől, Bills draftolta, Hoxnál lett top játékos.Baldwintól sokkal hamarabb búcsúznék
több mint 9 éve
Mindenki jegyezze meg ezt a dátumoz, 2015.01.18. mert ezt a napot piros betűkkel írják be a Seattle Seahawks históriás könyvébe. Amit ez a csapat tegnap véghezvitt az csak egy "CSAPAT" tudja megcsinálni. A legsötétebb mélységekből felemelkedni a szédítő magasságokba 5 percen belül. Nincsenek is rá szavak. A meccs végén együtt potyogtak a könnyeim Wilsonnal, de ezt egyáltalán nem szégyellem. 3 negyeden át bíztam a csodában, mert úgy nézett ki hogy csak az segíthet nekünk. És Gilliam TD-je az volt, és az volt a kétpontos kísérlet és az volt a TD az OT-ban. Nem tudom honnan merített, erőt és bátorságot Wilson, hogy ötödször is célba vegye Kearset. Valljuk be ezt a meccset a Green Bay vesztette el, mi csak éltünk a lehetőséggel amit felkínáltak nekünk.
Nálam a mérkőzés hőse Marshawn Lynch. A tegnapi nap is fantasztikusan játszott, akárcsak az egész szezonban. Nálam Ő a csapat MVP-je. Hiányozni fog, ha már nem lesz a játékosunk. A maga különc viselkedésével, a TD-k utáni kézfogásokkal az unottan ücsörgéseivel. Megérdemelné, hogy egy SB győzelemmel búcsúzunk el tőle.
Most így ennyi, a mérkőzés elemzését már többen megtették úgyhogy azzal nem foglalkozom.
Ha ez a győzelem nem ad erőt a SB-re, akkor semmi.
Go Hawks!
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
És most egy kis beszámoló egy repülőútról (lefordítom egy barátom levelét):"Az élet úgy hozta, hogy pont a Packers@Seattle NFC döntő idejént utaztam a feleségemmel és unokámmal Los Angelesbe. A meccs első negyedét a biztonsági ellenőrzés közben követtem, rendszeresen közölték az eredményeket. Fogtam a fejem. Majd a felszállás előtt egy TV- képernyőjén néztük. Hát nagyon rossz hangulatban szálltam a gépre.
A pilóta folyamaatosan mondta az eredményeket (viszonylag rendszertelenül 2-3 szóban - a biztonság az első). Az első kisebb bizakodás a fake field goal-nál volt. Aztán egyre inkább feladtam a reményt. Aztán Seattle TD 19-14.Tudtam onside kick lesz, de csak legyintettem. Majd a pilóta közölte, hogy megvan a labda. Ekkor a gép utasai hirtelen elkezdtek kiabálni, drukkolni.Újabb TD, 2 pontos. De mennyi van hátra? Hú de sok, de ha csak Field goal lesz, tudtam a srácok behozzák. Egyenlítettek. A következő hír az volt, hogy nyertünk. WTF?????
Ilyen boldog utasokat és stewardeseket ritkán látni. 😊 Hát mit mondjak? Alig vártam, hogy leszálljunk és felvételről megnézzem. Úgy is kivert a víz!!!!
Azért a Super Bowlon, nem lesz az elég az Offence-től 5 perc."
több mint 9 éve
Összedrótozni minden sérültet, és felvenni a tökeit az O-nak is a meccs elejétől fogva majd! Legyen címvédés, ha már mi nem mentünk tovább! Hajrá halászsólymok!Shermanről van valami hír?LanceVance"A tegnap esti csata után kifújva magunkat, idegeinket lenyugtatva beszéljünk a két fontos sérültünkről. Sherman ulnáris idegkárosodást szenvedett az alkarjában, ami láthatólag komoly fájdalommal járt. Facebook üzenetében jelezte, hogy rendben lesz azért a Super Bowl-ra. Earl Thomasnak pedig kimozdult a válla a helyéről. Mindkét játékos végigtolta a meccset és jelenleg úgy néz ki, hogy ott lesznek a SB-n is. Két hetük van a felépülésre, ami remélhetőleg elég lesz arra, hogy játékukon a lehető legkevésbé látszódjon a sérülés. "
www.facebook.com/seahawkshungaryendorphyn
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Shermanről van valami hír?LanceVance"A tegnap esti csata után kifújva magunkat, idegeinket lenyugtatva beszéljünk a két fontos sérültünkről. Sherman ulnáris idegkárosodást szenvedett az alkarjában, ami láthatólag komoly fájdalommal járt. Facebook üzenetében jelezte, hogy rendben lesz azért a Super Bowl-ra. Earl Thomasnak pedig kimozdult a válla a helyéről. Mindkét játékos végigtolta a meccset és jelenleg úgy néz ki, hogy ott lesznek a SB-n is. Két hetük van a felépülésre, ami remélhetőleg elég lesz arra, hogy játékukon a lehető legkevésbé látszódjon a sérülés. "
www.facebook.com/seahawkshungary
-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Tudod, hogy az eredménykövetők sosem arról szóltak, hogy értelmes információt közvetítsenek 😀A sok felesleges hsz zavart, nekem így követhetetlen volt.MedvepapaKár hogy az eredménykövetőtől megint elment a kedvem..MedvepapaPedig a néhány hatert leszámítva, meglepően kulturált volt.Hanni
több mint 9 éve
A sok felesleges hsz zavart, nekem így követhetetlen volt.Kár hogy az eredménykövetőtől megint elment a kedvem..MedvepapaPedig a néhány hatert leszámítva, meglepően kulturált volt.Hanni
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Amúgy mindjárt kezdődik a 2. félidő ismétlésben a Sport2őn! :cool: