NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 2 667 — Pats fan
Van vmi elsődleges info Shermanről? Nagyon vacakul nézett ki meccs közben.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 098 — SuperBowl Champions 2013/2014
@braxa
@endo

A mi játékunk alapból arra épül,hogy:
1)fogjuk a futást
2)nem engedünk a DB-k mögé nagy játékot

A 0-10 yardos zóna ezért "védtelen". Viszont ott van Kancellár és a többi speedster LB.

Ami megvariálja a dolgot az az, hogy Brady már nem egy Flacco. A mély labdái nem túl veszélyesek (Edelmané visziont igen 😛 ), ő a 0-10 yardos dink-dunk-ban jó, illetve a védelem olvasásában. Mondjuk a miénken nem kell sok mindent olvasnia,mert nem trükközünk. Ami szerintem érdekes lehet, hogy lévén nekünk a CB játék az egyik legnagyobb erősségünk, mit csinálunk akkor, ha 1 db szélső elkapója van a Patriotsnak(LaFell), a többi playmakerük Minitron és Amendola(?), akik kb Wes Welker féle méretűek. Nekik a pálya közepe a játéktér (hello Bam-Bam).

Gronk viszont ijesztő. Emlékeztek,hogy Benjamint telibe találta E.T., aki meg se rezzent kb? Na Gronk még nála is keményebb. Nem lehet beengedni ilyen 1-1-be. Vélhetően Wright lesz majd rajta.
Brady amúgy habár mostanában szeret futkorászni, abszolút nem mobilis már, ha legyilkoljuk a protectiont akkor lehet esélyünk, de ehhez kellene passrush.

Na ezek alapján adnám a meccset 50-50-re. Viszont ott van még a futásuk és a 4-5-6 emberes O-fallal való machinálás. EGy McD-Williams kettős nem lesz elég a futás ellen. Valakinek még fel kellene lépnie. Szerintem 60-40 a Patritos javára, de egy ilyen meccs után pont nem érdekel már. Elég,hogy itt vagyunk egy ekkora, emocionális, heroikus meccs után. Ennél nagyobb sportélményt nehezen kaphat az ember.

@kolok1972 Nem neked szántam, szerintem nem is említettelek benne.
több mint 9 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Azért,mert szülés utáni másnap nem megyek oda az anyahoz gratulálni a babához,hohy hozzá zegyem meg,hogy "amúgy qrva ronda".undisputedly
Világos,csak szerintem nem írtam (és más Patses sem szerintem) itt,hogy " kurva ronda",hogy a hasonlatodnál maradjak. De lépjünk tovább...kolok1972
Talan Parira gondolt es O meg Raiders. Hagyjatok szerintem, ez most total folosleges. 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Azért,mert szülés utáni másnap nem megyek oda az anyahoz gratulálni a babához,hohy hozzá zegyem meg,hogy "amúgy qrva ronda".undisputedly
Világos,csak szerintem nem írtam (és más Patses sem szerintem) itt,hogy " kurva ronda",hogy a hasonlatodnál maradjak. De lépjünk tovább...

több mint 9 éve
5 turnoverből kaptunk 6!!! pontot. mit művelt a defense?!

patriots. tartok tőlük, jól futnak, edelman féle rövidpasszos buzizással verhetnek minket, defenseuk is egyben van, hatalmas meccs lesz.braxa88
Pont ezeknel a rovid passzoknal vagyunk altalaban a legvedtelenebbek. Es ez mar hagyomany nalunk sajnos.

-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Urak, keres! Super Bowl alatt Londonban leszek ceges ugyben. Tudtok valami jo sportbart, ami az Excel kornyeken van es meg lehet nezni a meccset?endorphyn
 www.belushis.com/bars/london/shepherds-bushHelmut Zimmer
Koszi Helmut! Ez ugy nez ki, hogy talan kozel is lesz a kinezett hotelemtol. 😊 Rakerdezek azert a brit Seahawks clubto isl, hatha a local 12th -el tudok szurkolni. 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
5 turnoverből kaptunk 6!!! pontot. mit művelt a defense?!

patriots. tartok tőlük, jól futnak, edelman féle rövidpasszos buzizással verhetnek minket, defenseuk is egyben van, hatalmas meccs lesz.
több mint 9 éve
casaubon Green Bay Packers 2 400
gratulalok a tegnapi meccshez, hulyeseg azt mondani, hogy nem erdemeltetek meg, a hibaink ellenere, komoly mentalis ero kellett a feltamadashoz, kulonosen Wilsontol. a SB-on szurkolok majd, hogy legyen cimvedes.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Nekem erről a meccsről a két évvel ezelőtti Falcons rájátszásbeli találkozó jutott eszembe, ott az Atlanta vezetett 20-0-ra visszajöttünk, fordítottunk a végén, csak ott sajnos más lett a vége.krankovics
dettó ez ugrott be.
ezért is tartottam nagyon fontosnak a 2pontost.
több mint 9 éve
Azért,mert szülés utáni másnap nem megyek oda az anyahoz gratulálni a babához,hohy hozzá zegyem meg,hogy "amúgy qrva ronda".
több mint 9 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
Nekem erről a meccsről a két évvel ezelőtti Falcons rájátszásbeli találkozó jutott eszembe, ott az Atlanta vezetett 20-0-ra visszajöttünk, fordítottunk a végén, csak ott sajnos más lett a vége.

http://seahawks.hu
több mint 9 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
Huha. Tavaly teljesen kulturált volt a Denver fanokkal ez a két hetes várakozás,meg rengeteg elemzest is feltettek, amit élmény volt olvasni, jól rahangokt a meccsre, de előre latom mi lesz itt a fórum Pats fanjai altal,ha már pár órával a meccs után a Hawks topikban megy a szarozas 😊undisputedly
Nem értelek,konkrétan melyik hozzászólásra gondoltál? Mert én itt visszaolvastam egy pár oldalt ,de egy ilyen hozzászólást sem találtam,amit Pats fan írt volna.Amúgy gratulálok az NFC címhez,szenzációs meccs volt.kolok1972
Undi pats-es volt*. Ez mindent megmagyaráz...
*Ide igazolt hozzánk, mert megunta a sok bajnoki címet.

több mint 9 éve
Attilahawks 284 — Seahawks fan
Az első félidő után elkapcsoltam, aztán az utolsó 5 percre visszakapcsoltam. Aztán a Colt-Pats meccs helyett megnéztem a Seahawks meccsét, mert baromira érdekelt mi történt.

Majd 55 percnyi rettenet, legalábbis a támadók részéről. Szerencsére a védeleme nagyot alkotott és 5ször is mezőnygólon tartotta a Packerst és a ST is nagyot alkotott. A védelem és a ST ember feletti játéka (és a Packers hirtelen lebénulása) lehetővé tett, hogy a támadók az utolsó (de majdnem az utolsó utániban) felébredjenek és elkezdjenek végre játszani. Nem zuhantak össze, nem adták fel. RW négyszer is eladta a labdát a Kearse felé szánt passzokkal (egyszer nem Ő tehetett róla), aztán fut egy TD-t és passzol ötödször is Kearse-nek.
Nem véletlenül sírta el magár RW a meccs után és tudja, hogy sokat köszönhet a védelemnek. Végül is egy csapatnak aki Superbowl-t akar nyerni, tudnia kell megnyerni az ilyen szívrohamos meccset is! 😊

Totális respect, tisztelet a Packersnek!!!!
több mint 9 éve
Urak, keres! Super Bowl alatt Londonban leszek ceges ugyben. Tudtok valami jo sportbart, ami az Excel kornyeken van es meg lehet nezni a meccset?endorphyn
Ugyan már onnan csak egy ugrás Glenndale ennyire ne legyél fukar:pdande
Ja ja, en is gondoltam ra, hogy vegul is csak egy ugras Glendale (kam 😊.

-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
 www.belushis.com/bars/london/shepherds-bush
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 725 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ugyan már onnan csak egy ugrás Glenndale ennyire ne legyél fukar:p
több mint 9 éve
Urak, keres! Super Bowl alatt Londonban leszek ceges ugyben. Tudtok valami jo sportbart, ami az Excel kornyeken van es meg lehet nezni a meccset?

-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
Nem hiszem, hogy egy Pats fan is írt volna bármilyen dehonesztáló jelzőt a csapatotokról..Sőt azt sem hiszem, hogy bármelyik Pats fan örül ennek a matchup-nak..A ti csapatotok pont abban jó (elit) ami ellen mi évek óta szenvedünk.. Kifejezetten kemény meccs lesz...Gyilkos védelem vs. kemény támadó foci..Meglátjuk mi lesz a vége.. Szerintem még mindig mi leszünk az underdogok..De szerintem tegnap a GB mutatott pár dolgot nekünk, hogy mi is működhet igazán ellenetek.. Úgy gondolom, hogy két legerősebb csapat játssza a döntőt. Meglátjuk ki fog ki jobb napot...és Peace..Tisztelünk mi mindenkit..Csak fel van fújva ez állandóan..kyobalu
Éppen most dumálgattunk Nálatok arról, hogy mennyire fontos, hogy egy csapatnak legyen tartása. Szerintem a pats szurkolók különösen nagyra értékelik ezt a tulajdonságot. 😊
több mint 9 éve
Nem hiszem, hogy egy Pats fan is írt volna bármilyen dehonesztáló jelzőt a csapatotokról..Sőt azt sem hiszem, hogy bármelyik Pats fan örül ennek a matchup-nak..A ti csapatotok pont abban jó (elit) ami ellen mi évek óta szenvedünk.. Kifejezetten kemény meccs lesz...Gyilkos védelem vs. kemény támadó foci..Meglátjuk mi lesz a vége.. Szerintem még mindig mi leszünk az underdogok..De szerintem tegnap a GB mutatott pár dolgot nekünk, hogy mi is működhet igazán ellenetek.. Úgy gondolom, hogy két legerősebb csapat játssza a döntőt. Meglátjuk ki fog ki jobb napot...és Peace..Tisztelünk mi mindenkit..Csak fel van fújva ez állandóan..kyobalu
Nyugi-nyugi, szerintem elnezte a csapatot. De legalabbis tuti nem a csapatba akart rugni egyet 😊 A Pats egy nagyon kiraly csapat es megtisztelo lehet barkinek is jatszani ellene. Foleg igy a Super Bowl -al kapcsolatban. Kemeny meccs lesz de remelem kevesebb infarktus kozeli allapotban lesz reszem, mint most. 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Nem hiszem, hogy egy Pats fan is írt volna bármilyen dehonesztáló jelzőt a csapatotokról..Sőt azt sem hiszem, hogy bármelyik Pats fan örül ennek a matchup-nak..A ti csapatotok pont abban jó (elit) ami ellen mi évek óta szenvedünk.. Kifejezetten kemény meccs lesz...Gyilkos védelem vs. kemény támadó foci..Meglátjuk mi lesz a vége.. Szerintem még mindig mi leszünk az underdogok..De szerintem tegnap a GB mutatott pár dolgot nekünk, hogy mi is működhet igazán ellenetek.. Úgy gondolom, hogy két legerősebb csapat játssza a döntőt. Meglátjuk ki fog ki jobb napot...és Peace..Tisztelünk mi mindenkit..Csak fel van fújva ez állandóan..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Hat akkor en is csak gratulalni tudok a csapatnak. Megmondom oszinten a masodik negyedben kikapcsoltam a tv-t mert olyan idegbeteg voltam az elkeserito jatek miatt. Az jutott eszembe, amikor anno Hassie-val jatszottunk ilyen kilatastalannak tuno csatakat, akkor siman vege lett a jateknak. Aztan kesobb az, hogy na de ez mar az uj Hawks, barmennyire is a regin szocializalodtam es imadom Oket meg mindig. Szoval visszakapcsoltam es pont Ryan td dobasat latom. Na ez volt az ujkori era tipikus pillanata. Aztan meg most eppen vegigondoltam azt, hogy mennyi mindent le lehet egy ilyen meccsbol szurni. Peldaul azt a tipikus kliset, hogy soha ne add fel! Es, hogy csapatban szep az elet. Ettol vagy erosebb, mert egy jo csapatban akkor is van eselyed, mikor borzasztoan teszed a dolgod, mikor kuzdesz es szenvedsz, de megsem megy. Ekkor a tobbiek azok, akik felemelnek es tovabbloknek, hogy tovabb tudj harcolni. Es ezt a sajat eletemre is le lehet vetiteni. Meg le is kell. Talan ezert tud ilyen szemelyes lenni a sport. Ezert tud ennyi szivet megragadni. Mar a cirkusz es kenyeren kivul. 😊

GO 'HAWKS!!!

-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Huha. Tavaly teljesen kulturált volt a Denver fanokkal ez a két hetes várakozás,meg rengeteg elemzest is feltettek, amit élmény volt olvasni, jól rahangokt a meccsre, de előre latom mi lesz itt a fórum Pats fanjai altal,ha már pár órával a meccs után a Hawks topikban megy a szarozas 😊undisputedly
Nem értelek,konkrétan melyik hozzászólásra gondoltál? Mert én itt visszaolvastam egy pár oldalt ,de egy ilyen hozzászólást sem találtam,amit Pats fan írt volna.Amúgy gratulálok az NFC címhez,szenzációs meccs volt.

több mint 9 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
Na megvolt a Szokásos Nagy Éves Első Félidős Offense Terített Betli - már-már izgultam.

Ez a Seahawks és ez a meccs totálisan a 2008-as Steelers-t idézi bennem...
Defense wins the Championship! Húzzátok be!Soldados
Azért van különbség: Nekünk csalnak a bírók és még a cseréréik is!

több mint 9 éve
Huha. Tavaly teljesen kulturált volt a Denver fanokkal ez a két hetes várakozás,meg rengeteg elemzest is feltettek, amit élmény volt olvasni, jól rahangokt a meccsre, de előre latom mi lesz itt a fórum Pats fanjai altal,ha már pár órával a meccs után a Hawks topikban megy a szarozas 😊
több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 306 — 49ers GM
Grat a hoxnak, de nem ertem miert mindenki ugy latja, hogy mekkorat jatszott a hox, gyakorlatilag kozuk nem volt a meccshez, csak a GB hibaibol eltek.Pari
Vagy lehet azt is mondani, hogy addig tudott a Green Bay pontokat tenni a táblára, amíg folyamatosan a Seattle red zone előtt kapták meg a labdákat a Hawks hibái miatt, vagyis ők meg ebből éltek... Szerintem ez a "ki kinek a hibáiból élt és ki lőtte lábon saját magát" témakör mindig belemagyarázás és félrevezető.