Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 807 — SuperBowl Champions 2013/2014
Abszolút nem értek az egyetemi focihoz,de

elvileg O# oldalon van QB;G/C;LT;RT;RB;WR;SlotWR
D# oldalon pedig CB;SS;FS;MLB/ILB;OLB;DE;NT
(A pozíciókba bele lehet kötni, de most csak egy hozzávetőleges számot akarok kapni)

Ez úgy 14 poszt kvázi. Két pickünk van 100-on belül,másik három 140-en belül.
Ami 140-en kívül(vagy ahhoz közel) van az már kb olyan , mintha minden poszton a 10 legjobbat már elvitték volna.

Mondjuk ettől függetlenül találhatunk rendszerfit játékosokat bőven, csak kicsit megöli az illúziót, hogy gyakorlatilag 3. éve vagy nincs első körösünk, vagy nem válik belőle liga szinten is elismert játékos.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 378 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A 4 pick stimmel, kihagytam egyet. Bocsi. Tietek még a 6/34 pick is. Javítottam az eredeti hszben is.iktriad
Akkor én is mellélőttem kicsit... Van négy tavalyi FA-kompenzáció: Tate, Browner, Giacomini, McDonald + a Harvin- és a Graham/Unger-trade következményei.tejbegrrr!!!
itt vannak a részletek, hogy hogy lettek elszámolva a pickek:
 nfllabor.files.wordpress.com/2015/03/03-23-15-compensatory-draft-picks.pdf
több mint 10 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Szerintetek elképzelhető, hogy RW a következő szezonban is a rookie-szerződése szerinti pénzért játszik majd?
 www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/25119962/russell-wilson-prepping-as-if-hes-playing-out-his-rookie-deal-in-2015

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
pickek:
2 63
3 95
4 112
4 130
4* 134
5 167
5* 170
6 180
6* 209
6* 214
7 248
több mint 10 éve
A 4 pick stimmel, kihagytam egyet. Bocsi. Tietek még a 6/34 pick is. Javítottam az eredeti hszben is.iktriad
Akkor én is mellélőttem kicsit... Van négy tavalyi FA-kompenzáció: Tate, Browner, Giacomini, McDonald + a Harvin- és a Graham/Unger-trade következményei.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
jobbra számítottam. :/
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 378 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jött idén is 3 extra pick Goodelltől:
4/35
5/34
6/39
Aztán használjátok fel okosan, tudjátok a közeljövő Seahawks játékosai a távolabbi jövő jaguárjai. 😉iktriad
Úgy olvastam, hogy négy kompenzációs picket kapunk, köztük két negyedik köröst, így lesz összesrn 11 választásunk a drafton.

Wisniewski még mindig nem kelt el, állítólag 4 milliót kérne, de azt eddig senki nem adta meg neki.tejbegrrr!!!
A 4 pick stimmel, kihagytam egyet. Bocsi. Tietek még a 6/34 pick is. Javítottam az eredeti hszben is.
több mint 10 éve
Jött idén is 3 extra pick Goodelltől:
4/35
5/34
6/39
Aztán használjátok fel okosan, tudjátok a közeljövő Seahawks játékosai a távolabbi jövő jaguárjai. 😉iktriad
Úgy olvastam, hogy négy kompenzációs picket kapunk, köztük két negyedik köröst, így lesz összesen 11 választásunk a drafton.

Wisniewski még mindig nem kelt el, állítólag 4 milliót kérne, de azt eddig senki nem adta meg neki.

több mint 10 éve
Jött idén is 34 extra pick Goodelltől:
4/35
5/34
6/34
6/39
Aztán használjátok fel okosan, tudjátok a közeljövő Seahawks játékosai a távolabbi jövő jaguárjai. 😉
több mint 10 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
wa-wax😊
 twitter.com/TheJimmyGraham/status/579747544202276864/photo/1
több mint 10 éve
Egy kicsit off, de kíváncsi vagyok arra,hogy idén a Bills és Greg Roman tudja-e installálni Harvint a runheavy rendszerükbe. Amiért foglalkoztat ez a kérdés az az, hogy ez lehet egyfajta indikátora annak,hogy Bevell tényleg ...., vagy Harvin a problémás eset.
több mint 10 éve
@seahawks_hu twitteren. kövessétek. mostmár aktívabb lesz mint eddig.
több mint 10 éve
 www.si.com/nfl/2015/03/16/jimmy-graham-trade-seattle-seahawks-nfl-free-agency
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 172 — Invisible man
 bowl.hu/forum/alairasok/seattle_seahawks_2015

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
C. J. Wilson (ex-Oakland DE) nézhet be hozzánk a héten.

több mint 10 éve
LS-t sem kell már draftolni, Clint Gresham még három évre aláírt, összesen 2.7 millióért. 😊

több mint 10 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
Scruggs , K.Williams t nem kene ujra igazolni ?Sherman
Scruggs pár hete aláírt még egy évre, ha jól emlékszem. Más kérdés, hogy ennyi sérülés után milyen szinten fog tudni játszani és meddig.
több mint 10 éve
Sherman Seattle Seahawks 78
Scruggs , K.Williams t nem kene ujra igazolni ?
több mint 10 éve
DE: Avril, Bennett
+ Marsh aki inkább belülről jatszott
+ Irvin aki LB
más?
több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Rubin tavaly sérüléssel bajlódott nem is volt olyan jó. de karrierje korábbi szakaszában nagyon fasza DT volt. reméljük visszatalál oda.
de nem volt és nem is lesz jobb Mebanenél.
de a Mebane, McDaniel, Hill, Rubin DT sor nagyon jó. Ha Mebane felépül és miért ne épülne fel, akkor ezzel a DT négyessel neki is lehet vágni a szezonnak, így már lehetne koncentrálni a OL, pass rusher, WR draftra.braxa88
OL, WR draft OK, de pass rushert is hozunk azt mondod?

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Nagyon közel a szerződéskötés RW-vel:

"I think it's going to be bigger and crazier and different from what any contract has ever been."
Terry Blount ESPN.com Seahawks riporter

mynorthwest.com/422/2733423/ESPNaposs-Blount-Seahawks-Russell-Wilson-very-close-to-new-deal

több mint 10 éve
Rubin: 1év, max 3.1millió, ebből 1m aláírási bónusz
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 821 — Apu ökölbeszorított keze
milyen a srác ? 😊Keano
sérültbraxa88
mint mindig

több mint 10 éve
Rubin tavaly sérüléssel bajlódott nem is volt olyan jó. de karrierje korábbi szakaszában nagyon fasza DT volt. reméljük visszatalál oda.
de nem volt és nem is lesz jobb Mebanenél.
de a Mebane, McDaniel, Hill, Rubin DT sor nagyon jó. Ha Mebane felépül és miért ne épülne fel, akkor ezzel a DT négyessel neki is lehet vágni a szezonnak, így már lehetne koncentrálni a OL, pass rusher, WR draftra.
több mint 10 éve
Rubin alairt? Milyen szerepe lehet nálunk és mekkora?undisputedly
Rubin could come in and compete for the starting nose tackle job, or possibly pave the way for some sort of move with Mebane, who had surgery to repair a hamstring injury suffered in November.

According to OvertheCap.com, Mebane is due to be the 11th-highest paid 4-3 defensive tackle in 2015, which has led to speculation the Seahawks could try to restructure his contract — or even possibly release him — to create additional cap room. It may also mean the Seahawks won’t attempt to re-sign veteran Kevin Williams, who is an unrestricted free agent.

www.seattletimes.com/sports/seahawks/seahawks-make-additions-to-defensive-line-adding-free-agent-ahtyba-rubin-and-re-signing-danthony-smith/
 www.youtube.com/watch?v=i_kgC0nVa_Atejbegrrr!!!
Köüszi, de leginkább az érdekelne,hogy mekkora játékerőt képvisel.undisputedly
A linkelt cikkben a teljesítményére is vannak adatok. Rapoport szerint komoly erősítést jelent, a Browns drukkerek mintha nem teljesen így gondolnák... 😊