NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
44
6
2:20, Arena4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Maxit, Lynchet meg kell tartani!
több mint 9 éve
yes yes yeeeeeeeeeees!! omg micsoda meccs volt, hatalmas grat!!! D-Jax győztes punt return TD-je (+ a hatalmas comeback) a Giants ellen még pár évvel ezelőttről volt hasonló élmény, de ez is valami hihetetlen volt!! és a végén itt is az nyert akinek szurkoltam. 😀
több mint 9 éve
Theme Park Worldben nem biztos, hogy sikert aratnál ilyen hullámvasúttal xDMenet közben kb. tízszer adtam fel a meccset, most meg arra készülök, hogy archiváljam magamnak, mint az előző teljes szezont. Ilyen hullámvasutat! Hát nem ma lettek jobban a szívbeteg Seahawks fanok!garrett27Mi volt ezen hullámvasút? Simán borzasztó kezdés a 2. félidőig semmi értékelhető, majd onnan fel a csúcsra...😀Klaci79
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
JéBé
7 035
Marhára unom már hogy minden évben miattatok nem játszik Super Bowlt valamelyik kedvenc csapatom de el kell ismerni, van itt szív! Gratulálok, maradjon a gyűrű NFC-ben.
több mint 9 éve
Duff
3 133
Ez talán még durvább érzés, mint a 4 évvel ezelőtti Saints elleni győzelem. Egészen brutál.több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Ebben teljesen igazad van...bár a legnagyobb baj nálatok Rogers állapota volt. Ez így egy csoda lett volna. Nem is hittem a szememnek az első félidőben. De itt és most hatalmas gratuláció a GB-nek is. Mindkét csapat megérdemelte volna!Volt némi közünk hozzá az O hívásokkalOld Green BayMenet közben kb. tízszer adtam fel a meccset, most meg arra készülök, hogy archiváljam magamnak, mint az előző teljes szezont. Ilyen hullámvasutat! Hát nem ma lettek jobban a szívbeteg Seahawks fanok!garrett27Mi volt ezen hullámvasút? Simán borzasztó kezdés a 2. félidőig semmi értékelhető, majd onnan fel a csúcsra...😀Klaci79
több mint 9 éve
Sebii
3 533
A félidőben őszintén bevallom, hogy kikapcsoltam a streamet a francba. Majd hezitáltam 20 percet és csak visszakapcsoltam. Erre jött a fake fg és a feltámadás. Szívesen srácok. 😉
több mint 9 éve
HIHETETLEN!!!!!Kívánom jövőre bajban legyél kinek drukkolj 😛
Nem tudom mit mondjak, ez bekerül életem legnagyobb meccsei, és sportpillanatai közé 😊))
Köszönöm a csapatnak! Micsoda lélekjelenlét! ÉS mindenki odatette magát, egyszerűen hihetetlen
Wilson! 4 int után megnyerni innen hibátlan játékkal
Lynch beast mode megint
Az elkapók is összeszedték magukat a végére
A fal is hatalmasat alkotott a végén
Sherman fél kézzel!
Thomas is sérülten
ÁÁÁÁÁÁÁÁ
SUPERBOWL! SUPERBOWL! SUPERBOWL! SUPERBOWL!!!Hulkeinstein
Amúgy grat a Hawsknak fene a | a pofátokat 😉 | Tényleg grat
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 878
Volt némi közünk hozzá az O hívásokkalMenet közben kb. tízszer adtam fel a meccset, most meg arra készülök, hogy archiváljam magamnak, mint az előző teljes szezont. Ilyen hullámvasutat! Hát nem ma lettek jobban a szívbeteg Seahawks fanok!garrett27Mi volt ezen hullámvasút? Simán borzasztó kezdés a 2. félidőig semmi értékelhető, majd onnan fel a csúcsra...😀Klaci79
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Menet közben kb. tízszer adtam fel a meccset, most meg arra készülök, hogy archiváljam magamnak, mint az előző teljes szezont. Ilyen hullámvasutat! Hát nem ma lettek jobban a szívbeteg Seahawks fanok!garrett27Mi volt ezen hullámvasút? Simán borzasztó kezdés a 2. félidőig semmi értékelhető, majd onnan fel a csúcsra...😀
több mint 9 éve
he7edik
1 239
Lábon kihordtam.... De még kicsit herventillálok.... Mint egy zárlatos tengerimalac...Van hová fejlődnöd? 😀😀😀
No comment, holnap mindenki menjen templomba, és dicsérja az Urat!
Én megfogadtam, hogy holnaptól jobb ember leszek!
Ui. D már megint mit nyomott,Helmut Zimmer
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 878
Gratulálok az újabb NFC champions címhez. Nagyot játszottatok az utolsó 5 percben.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Holnap bazdmeg megyek klinikára kivizsgaltatni magam. A számlát küldöm Seattlebe.
több mint 9 éve
Egészen hihetetlen mentális ereje van ennek a csapatnak, egy pillanatra nem lehetett azt érezni, hogy megtörtek, feladták volna, vagy egyáltalán megfordult volna bárki fejében is, hogy ezt a meccset nem lehet visszahozni, megfordítani, megnyerni.
több mint 9 éve
Lábon kihordtam.... De még kicsit herventillálok.... Mint egy zárlatos tengerimalac...Ámen.
No comment, holnap mindenki menjen templomba, és dicsérja az Urat!
Ui. D már megint mit nyomott,Helmut Zimmer
több mint 9 éve
Menet közben kb. tízszer adtam fel a meccset, most meg arra készülök, hogy archiváljam magamnak, mint az előző teljes szezont. Ilyen hullámvasutat! Hát nem ma lettek jobban a szívbeteg Seahawks fanok!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Lábon kihordtam.... De még kicsit herventillálok.... Mint egy zárlatos tengerimalac...No comment, holnap mindenki menjen templomba, és dicsérja az Urat!
Ui. D már megint mit nyomott,
több mint 9 éve
rantotthus
261
Aztakurvaelet ez mi meccs volt. Picsaert kell az ember idegeit huzni 58 percen keresztül...Azert megkonnyeztem
több mint 9 éve
Tomcsik
8 010
Volt benne egy évre való mák, de sosem szabad feladni... Nem mondom hogy szép volt, mert nem volt az, de a lényeg a győzelem... Ilyen se volt még Chicago fanként megsajnáltam a sajti pajtikat... De azért annyira nem 😉 ...
több mint 9 éve
Hódolat.
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Azt hiszem, talán reggelre felfogom, mit láttam.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
HIHETETLEN!!!!!Nem tudom mit mondjak, ez bekerül életem legnagyobb meccsei, és sportpillanatai közé 😊))
Köszönöm a csapatnak! Micsoda lélekjelenlét! ÉS mindenki odatette magát, egyszerűen hihetetlen
Wilson! 4 int után megnyerni innen hibátlan játékkal
Lynch beast mode megint
Az elkapók is összeszedték magukat a végére
A fal is hatalmasat alkotott a végén
Sherman fél kézzel!
Thomas is sérülten
ÁÁÁÁÁÁÁÁ
SUPERBOWL! SUPERBOWL! SUPERBOWL! SUPERBOWL!!!
több mint 9 éve
Életemben eddig két sporthoz kötődő eseményt konnyeztem meg. Ez volt a harmadik. Mit lehet ilyenkor mondani?Wilson szavaival élve God is great.
Sportszerű minden gratuláció,foleg a niners fanoktol,tudom,hogy nekünk fanoknak semmi közünk a csapathoz,de ma kiizgultuk,fohaszkodtuk nekik.
Mekkora sportelmeny.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
wilson az clutch
több mint 9 éve
Mentek Ti a büdös picsába 😀he7edikaz a 2 pontos mi volt már? lol grat 😀