NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 908 — Csodabogár
Te Kranko, ez nagyon kellemetlen 😀 A csajszi fejei, amiket vag... 😀endorphyn
hát kb a 12-es mutatja a sarokban mikor lettek Hawks szurkolók 😀😀😀petey
Ebben az a vicces, hogy itt-ott, idorol - idore elohozza valak a temat, de a figurak es ezen videok nagyresze is Seattle es Washington allam teruleten keszulnek, ami azert feltetelezi hogy nativ szurkolokrol van szo es nem hitetlen friscoi hipszter vasutasokrol.
Persze ertem en, hogy nyilvan jo felulni a befutott sav-bandwagonra, de konyorgom, azert ne nyomd mar Te is fullba a kretent! 😀 😀
Viszont Petey, kiraly a user ikonod. 😀endorphyn
LOL ez honnan 😀

jóvanna, ennyi belefér 😊

örülök hogy tetszik, maradni fog egy darabig az tuti :cool:

több mint 9 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
hát kb a 12-es mutatja a sarokban mikor lettek Hawks szurkolók 😀😀😀petey
Ebben az a vicces, hogy itt-ott, idorol - idore elohozza valak a temat, de a figurak es ezen videok nagyresze is Seattle es Washington allam teruleten keszulnek, ami azert feltetelezi hogy nativ szurkolokrol van szo es nem hitetlen friscoi hipszter vasutasokrol.
Persze ertem en, hogy nyilvan jo felulni a befutott sav-bandwagonra, de konyorgom, azert ne nyomd mar Te is fullba a kretent! 😀 😀
Viszont Petey, kiraly a user ikonod. 😀

-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
szabolcs13 Seattle Seahawks 212
Hogy lesz így a kezdő DL szerintetek ?
több mint 9 éve
hát kb a 12-es mutatja a sarokban mikor lettek Hawks szurkolók 😀😀😀

több mint 9 éve
Te Kranko, ez nagyon kellemetlen 😀 A csajszi fejei, amiket vag... 😀

-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
miből látszik h megy a csapatnak?
minden nappal egyre több a csapat fb oldalának a lájkolóinak száma. durván nő a szám
több mint 9 éve
SBL Green Bay Packers 2 215
Scruggs-Mebane- McDaniel- Marsh
Jesse - Hill

Ez egy teljes kezdő és két csere lehetne. Base felállásban.

Így nem.fogjuk megfogni Lacyt.undisputedly
és ha nemfogjuk meg akkor kb ki is estünk.braxa88
Nyugi, nálunk legalább akkora gond lesz (ha nem nagyobb) Lynch és R. Wilson futásit megfogni!
több mint 9 éve
krankovics Seattle Seahawks 407

http://seahawks.hu
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 097 — SuperBowl Champions 2013/2014
@braxa: A szakértők szerint ráadásul Lacy-t az első vonalon a könnyebb megállítani, mert amint átjut a LB zónába, ott már lentebbre helyezi a súlypontot és bowling golyó módjára nekiáll zúzni. Azzal,hogy a kezdő falunk közepe teljesen kiesett, eléggé szűkültek az esélyeink az első szinten történő megállításra.

Elméleti síkon, ha tovább is jutunk, ott esetleg egy Patriots simán kihasználja ezt, ahogyan az Indy falának korábbi gyengeségét is addig ütötte amíg lehetett, és száz yardokat tettek fel meccsenként.

Korábban ha másnál azt mondtam, hogy a sérülések a játék része, akkor most sem akarok mint szurkoló takarózni velük, de szívás ha év közben úgy állsz neki, hogy azt mondod:
"Csak Mebane ne essen ki középről"--->Mebane IR
majd
"Csak Hill ne, mert az egyenlő a véggel" ---> Hill IR
majd
"Ha McD vagy Williams kiesik, semmi esélyünk" ---> McD *sérülés

Itt egy érdekes írás az espnről amiben Joe Greene(Steelers) HoF DT is kifejti véleményét a mai nfl-ről. Azt állítja, hogy míg korábban már középsuliban is a legtehetségesebb atlétákat az edzők a védelembe tették, addig ma már a legjobb atléták a támadókhoz kerülnek, ami látszik is a combineokon. A WR állomány egyre inkább nagyobb és gyorsabb játékosokból áll, a DB-k pedig mennek össze.

Szerinte a fizetési sapka és a szabályváltozások azt eredményezték,hogy ma már szinte lehetetlen elit védelmet összeállítani, ezért alig néz nfl meccset, de a hawks játékát szereti és szeritne érdemes követni a csapatot.

espn.go.com/nfl/playoffs/2014/story/_/id/12157153/why-seattle-seahawks-nfl-last-great-defense
több mint 9 éve
gedam 5 906
Quinn nem megy Friscoba 😊Helmut Zimmer
már sztem rég megegyezett elwayjel.gedam
Denverben sztem Kubiak lesz a befutópetey
nem megy. aszonta nem hagy ott egy csodálatos frencsájzt, még a barátja kedvéért sem!
több mint 9 éve
már sztem rég megegyezett elwayjel.gedam
Denverben sztem Kubiak lesz a befutó

több mint 9 éve
Jesse - Hill

Így nem.fogjuk megfogni Lacyt.undisputedly
és ha nemfogjuk meg akkor kb ki is estünk.
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 097 — SuperBowl Champions 2013/2014
Jesse - Hill

Így nem.fogjuk megfogni Lacyt.
több mint 9 éve
gedam 5 906
már sztem rég megegyezett elwayjel.
több mint 9 éve
mcdaniel nagyon kéne :/ Lacy megfogása amugy is kulcs a meccsen, ez ilyen DLlel nagyon nehéz lesz
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Maxwell, Moeaki és Unger edzett, Britt és Mcdaniel viszont nem, lehet, hogy a helyükön Bailey és King játszik majd. Richardsont a Lockette-Norwood-Matthews trió pótolhatja.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
Quinn nem megy Friscoba 😊
több mint 9 éve
Na úgy néz ki, hogy végre megelégelte egy 12. Ember Marshawn folyamatos megfélemlítés próbálkozását és csinált egy petíciót az nfl ilyen gyakorlata ellen. Jó volna ha sikereket érne el, mert azon túl, hogy felháborító az egész eljárás, leginkább szánalmas komédiába hajlik.

www.foxsports.com/buzzer/story/seattle-seahawks-marshawn-lynch-12s-nfl-petition-media-policy-011415?cmpid=tsmfb%3Afscom%3Afox

-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 323
Csak hogy ne vesszen el.... 😛
Annak a remek bírónak kéne depisnek lennie, aki egyáltalán lehetővé tette, hogy így alakuljon. Az még megvan, hogy hány zacskót kapott ARod az első félidőben? Csak Clemtől 4-t! A második félidőbenvajon miért nem tudtunk hozzá sem érni??? :)Helmut Zimmer
Hirtelenjében feljavult az amúgy mindig is a stabilitásáról híres falunk, ennyi 😛
több mint 9 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
 www.footballoutsiders.com/stats/playoffodds
TeamConf Conf Win SB Win
SEA 100.0% 63.9% 36.6%
NE 100.0% 70.2% 34.9%
GB 100.0% 36.1% 17.9%
IND 100.0% 29.8% 10.7%
több mint 9 éve
Eleg off es bocsi erte de nm birtam megallni, hogy ne irjam ide:

Sikerult megint megragadnia a lenyeget az indexes tolnoknak:
 sportgeza.hu/sport/nfl/2015/01/14/2_eve_depresszios_a_legendasat_hibazo_biro/

Szoval azon gondolkodtam, hogy annyira kellemetlen mar, hogy a kedvencein vagy a mindenki altal ismert neveken (Pats, GB, Steelers, Dallas) kivul tul sok tortenesrol nem tud irni. Rolunk is kb akkor, ha valami bujtatott savazasrol van szo, vagy egy hosszu cikk vegen, hogy ja volt meg SS meccs is. Ez alol talan a SB gyozelem volt kivetel, de azt meg nehezen lehet volna lehuznia, vagy talan nem is o irta. Persze lehet, hogy csak en latom rosszul, de annyira irritalo.endorphyn
Ezért kell lehetőleg mellőzni a magyar, amerikai focis hírportálok, blogok olvasását. Sokszor lehet blődségeket olvasni, nagyon kevés az értékelhető írás.BigBaltazar
Hat ja, toroltem is a fenebe, mert nem er ennyit az egesz. 😊endorphyn
Annak a remek bírónak kéne depisnek lennie, aki egyáltalán lehetővé tette, hogy így alakuljon. Az még megvan, hogy hány zacskót kapott ARod az első félidőben? Csak Clemtől 4-t! A második félidőbenvajon miért nem tudtunk hozzá sem érni??? 😊Helmut Zimmer
Ami egyszer ugye felkerul az internetre... 😀

-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve

Szoval azon gondolkodtam, hogy annyira kellemetlen mar, hogy a kedvencein vagy a mindenki altal ismert neveken (Pats, GB, Steelers, Dallas) kivul tul sok tortenesrol nem tud irni. Rolunk is kb akkor, ha valami bujtatott savazasrol van szo, vagy egy hosszu cikk vegen, hogy ja volt meg SS meccs is. Ez alol talan a SB gyozelem volt kivetel, de azt meg nehezen lehet volna lehuznia, vagy talan nem is o irta. Persze lehet, hogy csak en latom rosszul, de annyira irritalo.endorphyn
Ezért kell lehetőleg mellőzni a magyar, amerikai focis hírportálok, blogok olvasását. Sokszor lehet blődségeket olvasni, nagyon kevés az értékelhető írás.BigBaltazar
Hat ja, toroltem is a fenebe, mert nem er ennyit az egesz. 😊endorphyn
Annak a remek bírónak kéne depisnek lennie, aki egyáltalán lehetővé tette, hogy így alakuljon. Az még megvan, hogy hány zacskót kapott ARod az első félidőben? Csak Clemtől 4-t! A második félidőbenvajon miért nem tudtunk hozzá sem érni??? 😊
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 399 — Lájkold a zsűrit!
tenkju veri a macskát 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Quinnek, meg azért elkél a felügyelet, mivel ő még nem egy edző ikon.
Ennek függvényében is nagyon kompromisszumos lenne az a döntés, hogy Quinn a 9-ershez megy, mert ott kiemelkedően erős a GM.Helmut Zimmer
PC - nek is egyedük Allen kinált teljhatalmat. Az USC - és sikerei miatt volt egy csomó ajánlata az NFL - ből a korábbi években is, de pont azért nem tért vissza mert nem akarta még egyszer ugyanúgy megégetni magát mint a Pats - nél.
A Falconsnál állítólag DC a top jelölt. A 49ers - nél meg szerintem York a fő hülye(elküldött már egy - egy qrva jó GM - et és Hc- t is), de ez legyen az ő bajuk.Tessu
Ez így van, ezért utasította vissza pl. Al Davist, a Bills meg kevésbé érdekelte 😊. Egyébként Allennel is csendőrpertuban van. 😊
Leszarom Yorkot, és az a dúrva, hogy szerintem ezzel nem haragítom magamra a 9-ers drukkereket. Remélem Quinn marad, nem tudom innen megítélni, de valahogy nem bánnám, ha esetleg ő vinné tovább a fáklyát.
több mint 9 éve

Hat ja, toroltem is a fenebe, mert nem er ennyit az egesz. 😊

-- TIME I'AM! --