NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
120
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
56
10
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
54
13
22:25
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
A legutóbbi update szerint Unger mellett Maxwellre is biztosan számíthatunk a GB ellen. Daniels meg csak a rosteren veszi át Richardson helyét, nem feltétlenül a posztján, futóként és ST-ben is szóba jöhet.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Stopyt
180
WR kérdés megoldva... 😀Mi a... ez vicc 😀
espn.go.com/blog/seattle-seahawks/post/_/id/11283/seahawks-adding-b-j-daniels-to-the-roster-for-more-than-a-third-qbNadal17
több mint 9 éve
Nadal17
586
WR kérdés megoldva... 😀espn.go.com/blog/seattle-seahawks/post/_/id/11283/seahawks-adding-b-j-daniels-to-the-roster-for-more-than-a-third-qb
több mint 9 éve
szabolcs13
212
Nekem az a furcsa, hogy most kezdtük el a TE játékot, amikor elfogytak a minőségi TE-k. Willson nyilván kicsit kényszer szülte megoldás (Helfet méginkább), de ha kiegyensúlyozottabb lenne, akkor nem volna rossz megoldás.P.Rich kiválásával olyan sokat nem vesztetünk azért nem voltak túl nagy számai és elég kevés játékideje volt. Kearse és Baldwin remélem jól fog játszani bennük lehet bízni meg egy RW csodában vagy hogy megy majd a beastmode 😀 😀
Az igazi problémát (főleg P. Rich kiválásával) a WR csapat jelenti. Baldwin slotban mondjuk OK, Kearse kiszámíthatatlan, Lockette bolond, Norwood zöldfülű, Walterst meg hagyjuk. Mit mondjak, veretes névsor, a cornerek álma. Irány a főcsoportdöntő! Add uram hogy a Def ne betlizzen!garrett27
több mint 9 éve
Nekem az a furcsa, hogy most kezdtük el a TE játékot, amikor elfogytak a minőségi TE-k. Willson nyilván kicsit kényszer szülte megoldás (Helfet méginkább), de ha kiegyensúlyozottabb lenne, akkor nem volna rossz megoldás. Az igazi problémát (főleg P. Rich kiválásával) a WR csapat jelenti. Baldwin slotban mondjuk OK, Kearse kiszámíthatatlan, Lockette bolond, Norwood zöldfülű, Walterst meg hagyjuk. Mit mondjak, veretes névsor, a cornerek álma. Irány a főcsoportdöntő! Add uram hogy a Def ne betlizzen!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
szabolcs13
212
Jó hír, hogy Unger valószínűleg játszhat a Packers ellen. Maxwell kérdéses, mert egy komolyabb felső légúti fertőzése van/volt és a mostani meccs előtt is légzési gondjai voltak, ezért nem játszott csak egy-egy playt. Egyes források szerint Rodgersnek részleges szakadás van a vádlijában és a Dallas meccs után is eléggé fájt neki, így a héten nem valószínű, hogy sokat edzhet, továbbá a következő meccsen sem lesz sokkal jobb állapotban, tekintve, hogy kb. 2 hónap lenne rendbe hozni a sérülést. Mit gondoltok, ez mennyire fogja a mi védelmünk stratégiáját átszabni? Nem jellemző, hogy nagymértékben változtatgatnánk a játékunkon, mikor szezon elején gondok voltak a pass rush-sal, akkor is szó volt róla, hogy LB-blitzeket gyakrabban fogunk hívni, de mégsem történt lényegi változtatás. Sokan lebecsülik egyébként a védelmünket, mondván, hogy az elmúlt időszakban gyenge irányítókat nulláztunk le (no comment...). Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen meccset kapunk, teljesen más lesz, mint az első fordulóban. Győzzön a jobb csapat ! | (és védje is meg a címét 😀😀) | Nadal17Hú ezzel feldobtad az estém hogy Unger játszik 😀 Maxwell is kéne 😊 a Védekezés szerintem nem változik ami jó azon nem kell javítani 😀
több mint 9 éve
Nadal17
586
Jó hír, hogy Unger valószínűleg játszhat a Packers ellen. Maxwell kérdéses, mert egy komolyabb felső légúti fertőzése van/volt és a mostani meccs előtt is légzési gondjai voltak, ezért nem játszott csak egy-egy playt. Egyes források szerint Rodgersnek részleges szakadás van a vádlijában és a Dallas meccs után is eléggé fájt neki, így a héten nem valószínű, hogy sokat edzhet, továbbá a következő meccsen sem lesz sokkal jobb állapotban, tekintve, hogy kb. 2 hónap lenne rendbe hozni a sérülést. Mit gondoltok, ez mennyire fogja a mi védelmünk stratégiáját átszabni? Nem jellemző, hogy nagymértékben változtatgatnánk a játékunkon, mikor szezon elején gondok voltak a pass rush-sal, akkor is szó volt róla, hogy LB-blitzeket gyakrabban fogunk hívni, de mégsem történt lényegi változtatás. Sokan lebecsülik egyébként a védelmünket, mondván, hogy az elmúlt időszakban gyenge irányítókat nulláztunk le (no comment...). Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen meccset kapunk, teljesen más lesz, mint az első fordulóban. Győzzön a jobb csapat ! | (és védje is meg a címét 😀😀) |
több mint 9 éve
szabolcs13
212
@Stopyt amúgy visszatérve Helfet tényleg nem rossz annyi fizetésért ami nálunk van de ha több pénzt fog kérni már nem éri meg szerintem 😊 Csak Willson jobb 😊
több mint 9 éve
Stopyt
180
Ha lehet akkor egy beágyazott youtube videót azért ne idézgessünk már be...empty taxiSorry!
több mint 9 éve
szabolcs13
212
Sérülése volt jövőre jön vissza 😊Nem első számú TE és nem is váltja meg a világot,de egy szezont még adnék neki. Apropó undrafted players, Derrick Colemanról tud valaki valamit? Veszett ügy?StopytHát ez szép volt de azért Willson statilag is jobb felépítésbe is gyorsabb is szóval ezzel nem értek egyet Helfet gyenge nfl-be de már a collage satja is elég gyenge voltszabolcs13Szerintem se olyan rossz a srác jó persze nem egy Gronk de ami kötelező általába meg tudja csinálni nem úgy mit Cooper Helfet én őt tartom elég kevésnek nem csak ahoz hogy pályán hanem egyáltalán nfl-be legyenszabolcs13Helfetben többet látok mint Willsonba. Nagyon remélem,hogy a következő szezonban nem hátráltatják majd a sérülések és megmutatja mit tud. Már ezért megérte,hogy itt van. 😀
Stopyt
több mint 9 éve
Ha lehet akkor egy beágyazott youtube videót azért ne idézgessünk már be...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Stopyt
180
Nem első számú TE és nem is váltja meg a világot,de egy szezont még adnék neki. Apropó undrafted players, Derrick Colemanról tud valaki valamit? Veszett ügy?Hát ez szép volt de azért Willson statilag is jobb felépítésbe is gyorsabb is szóval ezzel nem értek egyet Helfet gyenge nfl-be de már a collage satja is elég gyenge voltszabolcs13Szerintem se olyan rossz a srác jó persze nem egy Gronk de ami kötelező általába meg tudja csinálni nem úgy mit Cooper Helfet én őt tartom elég kevésnek nem csak ahoz hogy pályán hanem egyáltalán nfl-be legyenszabolcs13Helfetben többet látok mint Willsonba. Nagyon remélem,hogy a következő szezonban nem hátráltatják majd a sérülések és megmutatja mit tud. Már ezért megérte,hogy itt van. 😀
Stopyt
több mint 9 éve
szabolcs13
212
Hát ez szép volt de azért Willson statilag is jobb felépítésbe is gyorsabb is szóval ezzel nem értek egyet Helfet gyenge nfl-be de már a collage satja is elég gyenge voltSzerintem se olyan rossz a srác jó persze nem egy Gronk de ami kötelező általába meg tudja csinálni nem úgy mit Cooper Helfet én őt tartom elég kevésnek nem csak ahoz hogy pályán hanem egyáltalán nfl-be legyenszabolcs13Helfetben többet látok mint Willsonba. Nagyon remélem,hogy a következő szezonban nem hátráltatják majd a sérülések és megmutatja mit tud. Már ezért megérte,hogy itt van. 😀
Stopyt
több mint 9 éve
Stopyt
180
Szerintem se olyan rossz a srác jó persze nem egy Gronk de ami kötelező általába meg tudja csinálni nem úgy mit Cooper Helfet én őt tartom elég kevésnek nem csak ahoz hogy pályán hanem egyáltalán nfl-be legyenszabolcs13Helfetben többet látok mint Willsonba. Nagyon remélem,hogy a következő szezonban nem hátráltatják majd a sérülések és megmutatja mit tud. Már ezért megérte,hogy itt van. 😀
több mint 9 éve
Rengeteg szó esik arról, hogy mi hiányzik ebből a csapatból. Szerintem itt érdemes megállni egy pillanatra, és megnézni mi nem hiányzik 😊ez a post több sebből vérzik. főleg a Britt/Willson résznél...
Mert szerintem ennél a Seahawks-nál a mai NFL-szabályok (cap helyzet, brutális fizetések, stb.) mellett szinte lehetetlen jobbat építeni. Tök jól hangzik, hogy ez meg ez nem működik a csapatban, de álljunk már meg emberek, azért tűnik a többi poszt rosszabbnak, mert a legfontosabb posztokon brutálisan jó játékosok játszanak. Ráadásul mindegyikük le is van kötve legalább 2016-ig (Wilson nyilván le lesz, Okung az egyetlen kulcsember így, akinek lejár a szerződése 2015 után).
Van franchise QB, van franchise LT, elit C, a liga legjobb FS-e, SS-e, és CB-je. 1 elit, és 1 minimum nagyon jó ILB. van 2 ligaátlag feletti DE, és egy rohadt jó DT. Ezek a legfontosabb posztok a mai NFL-ben, és nektek mindegyikből van 1 fiatal, a csapatban nevelődött, kontraktus alatt álló játékosotok.
Emellett van cap space is, 26 millió dollár, amiből nem fogja az egészet elvinni Wilson, és ha jön pár cut (pl Miller, akkor még több lesz).
A falatokban játszik ezen kívül egy újonc T, akiben bőven van upside, sőt, ahogy ismerem a talent evaluation-ötöket, igen nagy upside lehet Britt-ben.
Willson pedig egy solid no2 TE, nem nagyon van csapat, akinek nála jobb no2 TE-je lenne.
A fal mellett ugye a WR a másik hiányposztotok, de ide is draftoltatok 2 fiatal WR-t, ráadásul nem is az utolsó körökben, tehát szintén látszik a szisztematikus építkezés.
Innentől kezdve a jövő évi keretben, ha távozik is Miller, összesen lesz ennyi lyukatok:
-RB1 (manapság simán lehet a 3.-4. körben szerezni, ráadásul Michael is simán előléphet)
-TE1 (Miller simán jó annak, ha cutoljátok, akkor drafton szintén lehet jót szerezni akár 2., 3. körben, de akár az első kör végén elérhető lehet Maxx Williams is, a class legjobb TE-je, akit ott már érdemes lehet kihúzni)
-WR1 (Richardson bíztató volt, az ACL sérülése nagy pech), de a WR class is elég deep, ha úgy ítélitek meg, hogy belőle már nem lesz az, de ide nagy klasszis nem is kell sztem, Wilson dob olyan jókat, hogy egy szimplán jó WR is betöltse ezt a szerepet, lásd idei szezon 😊 WR2-nek ott van Baldwin, 3-nak Kearse/Norwood/Richardson, 4/5.-nek bőven jó a ST ász Lockette
-2 kezdő G (sztem Carpenter nem volt annyira szörnyű, és guardot könnyű olcsón szerezni FA-ról is, a legkönnyebben betömhető poszt)
-D-fal bőven megvan
-LB-sor szintén megvan, nem véletlen jött KPL
-egy CB 2 még elkélhet, ha Maxwell kikerül a piacra, Simon még tuti fejlődik, és slotba jó ő, vagy Pinkins
Innen meg simán betömhető minden lyuk 1 offseason alatt, mondjuk drafton 1. kör WR, 2. TE, 3. RB, 4. CB, 5. OG, 6. OG, 7. CB/LB/WR
Nyilván értem én a maximalizmust, de tegyük rendbe a dolgokat, az NFL 32 csapata közül jelenlegi állapot alapján előttetek áll a legfényesebb jövő, ehhez semmi kétség nem férhet 😊Hulkeinstein
több mint 9 éve
szabolcs13
212
Nem tudom, hogy volt-e már a legfrissebb, ha nem ha igen ez az ember hihetetlen a pályán és a riporterek előtt is. 😀Imádom a palit nagyon remélem valami csoda folytán marad jövőre 😊 és én is bízok a jó meccsbe 😀
Aki nem tudja végignézni, az interjúban elhangzottak bővebben:
"You wanna try again?"
"I'm thankful"
Mellékesen remélem jó meccsünk lesz hétvégén! 😊balazs799
több mint 9 éve
szabolcs13
212
tudom h Mccoy mikor játszott utoljára...Akkor jó ha tudod 😀 én se kötekedésből írtam csak én meg az ő dicséretein lepődtem meg 😊
csak zavar h dicseritek Willsont mikor mindem 2. meccsén gyökér. csak el vab most felejtve mert elkapott 3 könnyű passzt.... Mccoy sokkal jobb képességű. ennyi.
endo nyugi. béke.braxa88
több mint 9 éve
Nem tudom, hogy volt-e már a legfrissebb, ha nem ha igen ez az ember hihetetlen a pályán és a riporterek előtt is. 😀Aki nem tudja végignézni, az interjúban elhangzottak bővebben:
"You wanna try again?"
"I'm thankful"
Mellékesen remélem jó meccsünk lesz hétvégén! 😊
Liverpool Fc
több mint 9 éve
braxa88
12 534
tudom h Mccoy mikor játszott utoljára...csak zavar h dicseritek Willsont mikor mindem 2. meccsén gyökér. csak el vab most felejtve mert elkapott 3 könnyű passzt.... Mccoy sokkal jobb képességű. ennyi.
endo nyugi. béke.
több mint 9 éve
Aham, koszi! akkor nem igazán tudott kitörni. Kár érte, ígéretesebben indult.Agyrázkódás és sérülések hátráltatták a Vikingeknél, így a Rudolph-al tervezett 2 TE-es felállások nem mentek. Aztán Rudolph sérülésekor jól ugrot be, de azt hiszem megint megsérült. Cardinalsnál volt egy-egy szép elkapása, de ott sem elsőszámú TE.undisputedlyendo nézz seahawks meccset néha, idén 2x is jatszottunk Carlson ellen.Ezt nem tudom, hogy minek szantad, de remelem, hogy legalabb szebb lett tole a napod... Mindenesetre szerintem mindenkinek vilagos, hogy ha valaki ilyet kerdez (ez egy forum, allitolag szabad ilyet) akkor nem a csapata ellen mutatott jatekra kerdez az illeto. Ahogy talan nem meglepo modon en sem. Nyilvanvalo, hogy egy altalanos kepet szerettem volna kapni rola egy olyan valakitol, aki esetleg a kinezheto szamokon tul is tud beszelni rola... Na majd Fucueknal megmondjak, igy nem kell ezzel foglalkoznod.endorphyn
amugy McCoy klasszisokkal jobb mint Willson. azért mert most elkapott 3 labdát ne ajnarozzuk már. nem kezdő szint. blokkokvan 0, elkapásban átlag alatti, elkapas után jó csak mert gyors és nagy.braxa88
-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
szabolcs13
212
El se hiszem hogy az az Anthony McCoy-t tartod jobbnak aki kb 2012-be szerzet elkapást utóljáta alapszakasz meccsen lehet a futás blokba kicsit jobb de nem hiszem hogy annyival jobb TE lenne Willsonál szeintem simán egyszintű a két srácendo nézz seahawks meccset néha, idén 2x is jatszottunk Carlson ellen.Lehet hogy McCoy klasszisokkal jobb, de NEM TUD JÁTSZANI! Miről beszélünk ember? Itt van nekünk Willson, őt játszatjuk, mert NINCS MÁS. Különben meg amíg így játszik, mint a Panthers ellen addig jó nekünk.BigBaltazar
amugy McCoy klasszisokkal jobb mint Willson. azért mert most elkapott 3 labdát ne ajnarozzuk már. nem kezdő szint. blokkokvan 0, elkapásban átlag alatti, elkapas után jó csak mert gyors és nagy.braxa88
több mint 9 éve
endo nézz seahawks meccset néha, idén 2x is jatszottunk Carlson ellen.Lehet hogy McCoy klasszisokkal jobb, de NEM TUD JÁTSZANI! Miről beszélünk ember? Itt van nekünk Willson, őt játszatjuk, mert NINCS MÁS. Különben meg amíg így játszik, mint a Panthers ellen addig jó nekünk.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Agyrázkódás és sérülések hátráltatták a Vikingeknél, így a Rudolph-al tervezett 2 TE-es felállások nem mentek. Aztán Rudolph sérülésekor jól ugrot be, de azt hiszem megint megsérült. Cardinalsnál volt egy-egy szép elkapása, de ott sem elsőszámú TE.endo nézz seahawks meccset néha, idén 2x is jatszottunk Carlson ellen.Ezt nem tudom, hogy minek szantad, de remelem, hogy legalabb szebb lett tole a napod... Mindenesetre szerintem mindenkinek vilagos, hogy ha valaki ilyet kerdez (ez egy forum, allitolag szabad ilyet) akkor nem a csapata ellen mutatott jatekra kerdez az illeto. Ahogy talan nem meglepo modon en sem. Nyilvanvalo, hogy egy altalanos kepet szerettem volna kapni rola egy olyan valakitol, aki esetleg a kinezheto szamokon tul is tud beszelni rola... Na majd Fucueknal megmondjak, igy nem kell ezzel foglalkoznod.endorphyn
több mint 9 éve
endo nézz seahawks meccset néha, idén 2x is jatszottunk Carlson ellen.Ezt nem tudom, hogy minek szantad, de remelem, hogy legalabb szebb lett tole a napod... Mindenesetre szerintem mindenkinek vilagos, hogy ha valaki ilyet kerdez (ez egy forum, allitolag szabad ilyet) akkor nem a csapata ellen mutatott jatekra kerdez az illeto. Ahogy talan nem meglepo modon en sem. Nyilvanvalo, hogy egy altalanos kepet szerettem volna kapni rola egy olyan valakitol, aki esetleg a kinezheto szamokon tul is tud beszelni rola... Na majd Fucueknal megmondjak, igy nem kell ezzel foglalkoznod.
-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
szabolcs13
212
Persze a futó poszt amit viszonylag könnyebb pótolni ezért érthető hogy elengedik ,nagyon sajnálom a kedvenc játékosom és az ő mezébe izgulok végig minden meccset de ha menni kell akkor nincs mit tenni a futó class tényleg nagyon erős de persze a bestiát egyik se tudja pótolni egyenlőre de pár év múlva kitudja 😊 személy szerint T.J. Yeldon örülnék nagyon vagy Melvin Gordonnak de őt nem hiszem hogy 1 körön kívül el lehet érniMurray 3. körös volt, Bell és Hill 2. kör közepe, Shady is 2. kör közepe. Ha nem is feltétlen a 3. végén, a 2. végén tuti marad rohadt jó prospect ebből a classból, évek óta a legjobb RB class fog most kijönni. Ha pedig van egy franchise QB-d, aki ráadásul eléggé gyanúsan már top5 QB most is, nem beszélve arról, hogy mi lesz még 1-2 év fejlődés után, akkor nem feltétlen kell ragaszkodni a run heavy O-hoz. Lynch-et nyilván nem egyszerű pótolni, de azért kapásból tudnék mondani legalább 6 nehezebben pótolható posztot 😊HulkeinsteinRengeteg szó esik arról, hogy mi hiányzik ebből a csapatból. Szerintem itt érdemes megállni egy pillanatra, és megnézni mi nem hiányzik 😊Sok dologba igazad van 😀 viszont ha Lynchet elegedik akkor 3 körbe nem hozol olyan futót aki elit lesz mert ez a futásra építő offnak kell egy Lynch főleg úgy hogy nem a miénk a legjobb off fal a ligába gondolom ebbe egyetértesz a Drafton WR class nagyon jó viszont a TE az retentőre gyenge nem tudom mikor volt utoljára ilyen gyenge TE class és MAxx Williams véletlenül se ér egy második kört estleg egy 4 de még abba se vagyok biztos ráadásul csak So ugyhogy még nem is biztos hogy kijön a draftraszabolcs13
Mert szerintem ennél a Seahawks-nál a mai NFL-szabályok (cap helyzet, brutális fizetések, stb.) mellett szinte lehetetlen jobbat építeni. Tök jól hangzik, hogy ez meg ez nem működik a csapatban, de álljunk már meg emberek, azért tűnik a többi poszt rosszabbnak, mert a legfontosabb posztokon brutálisan jó játékosok játszanak. Ráadásul mindegyikük le is van kötve legalább 2016-ig (Wilson nyilván le lesz, Okung az egyetlen kulcsember így, akinek lejár a szerződése 2015 után).
Van franchise QB, van franchise LT, elit C, a liga legjobb FS-e, SS-e, és CB-je. 1 elit, és 1 minimum nagyon jó ILB. van 2 ligaátlag feletti DE, és egy rohadt jó DT. Ezek a legfontosabb posztok a mai NFL-ben, és nektek mindegyikből van 1 fiatal, a csapatban nevelődött, kontraktus alatt álló játékosotok.
Emellett van cap space is, 26 millió dollár, amiből nem fogja az egészet elvinni Wilson, és ha jön pár cut (pl Miller, akkor még több lesz).
A falatokban játszik ezen kívül egy újonc T, akiben bőven van upside, sőt, ahogy ismerem a talent evaluation-ötöket, igen nagy upside lehet Britt-ben.
Willson pedig egy solid no2 TE, nem nagyon van csapat, akinek nála jobb no2 TE-je lenne.
A fal mellett ugye a WR a másik hiányposztotok, de ide is draftoltatok 2 fiatal WR-t, ráadásul nem is az utolsó körökben, tehát szintén látszik a szisztematikus építkezés.
Innentől kezdve a jövő évi keretben, ha távozik is Miller, összesen lesz ennyi lyukatok:
-RB1 (manapság simán lehet a 3.-4. körben szerezni, ráadásul Michael is simán előléphet)
-TE1 (Miller simán jó annak, ha cutoljátok, akkor drafton szintén lehet jót szerezni akár 2., 3. körben, de akár az első kör végén elérhető lehet Maxx Williams is, a class legjobb TE-je, akit ott már érdemes lehet kihúzni)
-WR1 (Richardson bíztató volt, az ACL sérülése nagy pech), de a WR class is elég deep, ha úgy ítélitek meg, hogy belőle már nem lesz az, de ide nagy klasszis nem is kell sztem, Wilson dob olyan jókat, hogy egy szimplán jó WR is betöltse ezt a szerepet, lásd idei szezon 😊 WR2-nek ott van Baldwin, 3-nak Kearse/Norwood/Richardson, 4/5.-nek bőven jó a ST ász Lockette
-2 kezdő G (sztem Carpenter nem volt annyira szörnyű, és guardot könnyű olcsón szerezni FA-ról is, a legkönnyebben betömhető poszt)
-D-fal bőven megvan
-LB-sor szintén megvan, nem véletlen jött KPL
-egy CB 2 még elkélhet, ha Maxwell kikerül a piacra, Simon még tuti fejlődik, és slotba jó ő, vagy Pinkins
Innen meg simán betömhető minden lyuk 1 offseason alatt, mondjuk drafton 1. kör WR, 2. TE, 3. RB, 4. CB, 5. OG, 6. OG, 7. CB/LB/WR
Nyilván értem én a maximalizmust, de tegyük rendbe a dolgokat, az NFL 32 csapata közül jelenlegi állapot alapján előttetek áll a legfényesebb jövő, ehhez semmi kétség nem férhet 😊Hulkeinstein