NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
8
5
2:20, Arena4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Az Alice In Chains játszik a szünetben. Remélem, jut belőlük a közvetítésbe is.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Meg nem.volt megemlítve,de Maxwell egy rádió interjúban elmondta,hogy az egész oltozon atment az imfluenza, és sokan elkaptak rajta kívül is. Ez okozhatott problémákat. Pl Lynchnel.
több mint 9 éve
A szokásos Def szintet feltételezve szerintem 3 kulcsa lesz a vasárnapi meccsnek: 1. Pass rush, úzni kell Rodgers-t, főleg ha nem 100%-os, 2. Lacy megállítása és 3. Lynch ne nyűglódjön, ne okádjon, fusson mint az állat.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
szabolcs13
212
én nem izgulok, Rodgers eléggé huzza lábát. Nem fog müködni örökké inekcio.legyen így ahogy írod 😀 nyerjük meg idén 😊 Lynchet nagyon nehéz lessz pótolni ő a liga legjobb képességekkel rendelkező RB-je s drafton kene húzni egy jo RB-t 😀
Sztem nagyon simán behuzzátok mindegyik meccett. és sztem jővőre is simán , ha lynchet tudjátok kompenzálni-Gyuri34
több mint 9 éve
Gyuri34
101
én nem izgulok, Rodgers eléggé huzza lábát. Nem fog müködni örökké inekcio.Sztem nagyon simán behuzzátok mindegyik meccett. és sztem jővőre is simán , ha lynchet tudjátok kompenzálni-
több mint 9 éve
Sebii
3 533
Az is igaz lehet amit te írsz, hogy jó a félidei elemzés, de szerintem a játékstílusunk is közrejátszik. Azzal a kemény fizikális játékkal amit képviselünk egyszerűen felőröljük az ellenfelet a meccs végére.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Azt mondjátok meg, ez mitől van? (FO DVOA negyedenként, de pontszerzésben is ez látszik, 67-57 az első negyedben, 122-67 a negyedikben, hivatkozza: bleacherreport.com/articles/2329652-nfl-conference-championship-game-picks-will-the-pats-and-seahawks-roll). Ennyire jó a halftime adjustment? Vagy a végére tartalékolunk, mert a győzelemhez épp elég, ha lefújáskor vezetünk? 😊
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Masszázs heverő, made in India. 😀Köszi! Lehet felesleges volt ez a nagy pánik 😊. Tűkön ülök, legyen már vasárnap!StopytEz vagy te 😉 😛?
dande
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Köszi! Lehet felesleges volt ez a nagy pánik 😊. Tűkön ülök, legyen már vasárnap!StopytEz vagy te 😉 😛?
több mint 9 éve
Sebii
3 533
Ez bizony jó hír, még ha nem is 100%-os McD, nagyon sokat számíthat a jelenléte, még ha ez csak a snapek 20-30%-a is.
több mint 9 éve
Stopyt
180
Köszi! Lehet felesleges volt ez a nagy pánik 😊. Tűkön ülök, legyen már vasárnap!Britt ma már részt vesz az edzésen, később még McDaniel is megpróbálkozhat vele, hogy kiderülhessen, játszhatnak-e vasárnap.tejbegrrr!!!Végül mindketten dolgoztak, és nemcsak ők, hanem az összes elérhető csapattag is.tejbegrrr!!!
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Britt ma már részt vesz az edzésen, később még McDaniel is megpróbálkozhat vele, hogy kiderülhessen, játszhatnak-e vasárnap.tejbegrrr!!!Végül mindketten dolgoztak, és nemcsak ők, hanem az összes elérhető csapattag is.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Britt ma már részt vesz az edzésen, később még McDaniel is megpróbálkozhat vele, hogy kiderülhessen, játszhatnak-e vasárnap.
több mint 9 éve
zsoltee
1 373
Egy kimaradt és nem tudom szerkeszteni az előzőt:A nagy számok törvénye alapján épp itt az ideje, hogy ez a sororzat megszakadjon.😛
There have been 6 instances of teams meeting in Week 1 and then again in the conference championship game. Each time, the team that won in Week 1 also won the conference championship. The most recent such team was Kurt Warner's 2001 Rams, who beat the Eagles in both games.
undisputedly
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 9 éve
Egy kimaradt és nem tudom szerkeszteni az előzőt:There have been 6 instances of teams meeting in Week 1 and then again in the conference championship game. Each time, the team that won in Week 1 also won the conference championship. The most recent such team was Kurt Warner's 2001 Rams, who beat the Eagles in both games.
több mint 9 éve
Against QBs who have won at least one Super Bowl, Russell Wilson is 9-0 in the regular season and playoffs. Wilson is 2-0 vs Eli Manning; 2-0 vs Drew Brees; 2-0 vs Peyton Manning; 2-0 vs Aaron Rodgers; and 1-0 vs Tom Brady. In those 9 games, Wilson has thrown 15 TD, 4 INT, and has a passer rating of 104.7.Aaron Rodgers and Russell Wilson are the 2 highest-rated passers in playoff history...but did you know that Wilson (109.6) ranks ahead of Rodgers (105.3) on this list? Bart Starr (104.8) ranks third, while Kurt Warner (102.8) is fourth.
Among active players, Richard Sherman has the lowest passer rating allowed in the postseason (min 20 targets). In two games vs the Seahawks since Richard Sherman joined the NFL in 2011, Aaron Rodgers’ targeted Jordy Nelson and Randall Cobb a combined 28 times. Sherman was not covering Nelson or Cobb on any of those 28 attempts. Aaron Rodgers did not target Richard Sherman in their Week 1 game.
Kam Chancellor has 3-straight playoff games with 1 INT, which ties him with 28 players including Deion Sanders (with SF/DAL, 1994-95) and Eric Davis (1994). With an INT on Sunday, Chancellor would move to the top of the list, where he would join Rodney Harrison (NE, 2004-07) and Aeneas Williams (ARI/STL, 1998-2001).
több mint 9 éve
Ha van edző, aki megoldja, hogy kevés a játékosa van, or tehetségtelen az alapanyag(mint most), akkor az PC. Megfogja találni a megfelelő embert, embereket.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Dobbs azért nem volt rossz, frisco ellen pont eléggé ment is nekimcdaniel a legszürkébb falemberünk, de most kell a játéka.
több mint 9 éve
szabolcs13
212
@Sebi: Szakadok 😀Amilyen tesi adotságai vannak azért nem rossz oda méretileg 😀 (6-4 280)
Amúgy az tényleg vicc, hogy Tukafou a fullback játszik defensiveendet! LOL. (btw egész jól tolja limitált snap számon 😀 )undisputedly
több mint 9 éve
@Sebi: Szakadok 😀Amúgy az tényleg vicc, hogy Tukafou a fullback játszik defensiveendet! LOL. (btw egész jól tolja limitált snap számon 😀 )
több mint 9 éve
Sebii
3 533
Vagy esetleg visszatehetjük Sweezy-t eredeti posztjára, guardnak úgyis borzalmas. 😀
több mint 9 éve
szabolcs13
212
TEgyük hozzá, hogy Williams 3tech-5tech játékosnak lett hozva és csak Mebane kiválása miatt ment be a helyére. Ergo nincs két emberünk a rotációra épülő belső posztokon, akik év elején is ott elttek volna.undisputedlyIgen de így hogy Hill is kiesett Williams az erős emberünk középen de akkor már inkább King játszon neki legalább van idei statja Dobbs még egy Tackle nem csinált idén
több mint 9 éve
Valamelyik kinti forumon mnt a szoveg meg tavaly, hogy a leghangosabb szurkolo valojaban egy friscoi divat ember. Aztan kideritettek az ip cimje alapjan egy Bellevue kornyeki sulibol irogato diakrol van szo. Szoval maga a teny, hogy neked kell bizonygatnod, hogy nem februar 4-e ota vagy a csapat lelkes hive, mar onmagaban is bena. Emlekszem itt is ment meg az elso SB utan, szoval csak ennyi. A vasutas a bandwagonra utal 😊LOL ez honnan 😀Ebben az a vicces, hogy itt-ott, idorol - idore elohozza valak a temat, de a figurak es ezen videok nagyresze is Seattle es Washington allam teruleten keszulnek, ami azert feltetelezi hogy nativ szurkolokrol van szo es nem hitetlen friscoi hipszter vasutasokrol.Te Kranko, ez nagyon kellemetlen 😀 A csajszi fejei, amiket vag... 😀endorphynhát kb a 12-es mutatja a sarokban mikor lettek Hawks szurkolók 😀😀😀petey
Persze ertem en, hogy nyilvan jo felulni a befutott sav-bandwagonra, de konyorgom, azert ne nyomd mar Te is fullba a kretent! 😀 😀
Viszont Petey, kiraly a user ikonod. 😀endorphyn
jóvanna, ennyi belefér 😊
örülök hogy tetszik, maradni fog egy darabig az tuti :cool:petey
-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
szabolcs13
212
Azért az a Bennett Avril DE sor elég jó csak az a baj nekik is kell néha pihenni .Williams azért elmegy ott a közepén akkor igazából 1 nagy hiány poszt lesz ott közpen kiváncsi vagyok kivel fogunk kezdeni 😊 amúgy nem Landon Cohen-re gondolsz ?Hogy lesz így a kezdő DL szerintetek ?szabolcs13mcdaniel azért nen biztos out
bennett-williams-dobbs/king (atyaeg)- avril
depth: schofield, irvin(lb ugye), tokuafu(fb ugye...), őőő ennyi?! 😀 van még vmi nemrég kukázott dt de nem jut eszembe a nevebraxa88
több mint 9 éve
TEgyük hozzá, hogy Williams 3tech-5tech játékosnak lett hozva és csak Mebane kiválása miatt ment be a helyére. Ergo nincs két emberünk a rotációra épülő belső posztokon, akik év elején is ott elttek volna.