Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Állítólag a Bearsnek is kellene.Ahtyba Rubin (Browns NT) jön ma hozzánk.tejbegrrr!!!inkább ő mint Spencer és Cantybraxa88
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Ahtyba Rubin (Browns NT) jön ma hozzánk.tejbegrrr!!!inkább ő mint Spencer és Canty
több mint 10 éve
Ahtyba Rubin (Browns NT) jön ma hozzánk.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Ez a hajó elmenni látszik: az ügynöke szerint Hardy ma dönt, hogy Bucs vagy Cowboys.
több mint 10 éve
Az a csóka, aki tegnap úgy tudta, hogy Bennett Atlantába akar menni, ma úgy tudja, hogy Hardy Dallasban akarja újraindítani a karrierjét, azért ment oda először.
több mint 10 éve
casus belli
több mint 10 éve
Érdekes,hogy egy LB-nek ennyire "merev" és csúnya legyen a mozgása. Ráadásul szerintem az utcán is összeszedett egy kis mozgáskultúrát már élete során 😀 (viccelek)ne menjen ökölvívónakpeteyIrvin nincs kibékülve Grahammel: instagram.com/p/0VpooMGO5R/tejbegrrr!!!Bunyóban járatos kolléga értékelné a láttottakat.Helmut Zimmer
Amúgy szerintem ez a tweet nem volt komoly.
több mint 10 éve
Nyócadik körben max szertárost hoztok 😉he7edikNem 8. kör lett volna a spekuláció szerint, hanem az 1/8. 😉
több mint 10 éve
Hardy még egy napot Dallasban maradt, már az orvosok nézik, ma akár meg is állapodhatnak.
több mint 10 éve
ne menjen ökölvívónakIrvin nincs kibékülve Grahammel: instagram.com/p/0VpooMGO5R/tejbegrrr!!!Bunyóban járatos kolléga értékelné a láttottakat.Helmut Zimmer
több mint 10 éve
Az nem kell, mert én már jelentkeztem! 😉A forgatókönyv tehát: Bennett Atlantába megy, a cap alól felszabaduló 2 millióval megtámogatjuk Hardy leigazolását, a cserébe kapott 8. pickkel meg elhozzuk a draftról Dorial Green-Beckhamet. 😀tejbegrrr!!!Nyócadik körben max szertárost hoztok 😉he7edik
több mint 10 éve
A forgatókönyv tehát: Bennett Atlantába megy, a cap alól felszabaduló 2 millióval megtámogatjuk Hardy leigazolását, a cserébe kapott 8. pickkel meg elhozzuk a draftról Dorial Green-Beckhamet. 😀tejbegrrr!!!Nyócadik körben max szertárost hoztok 😉

több mint 10 éve
Irvin nincs kibékülve Grahammel: instagram.com/p/0VpooMGO5R/tejbegrrr!!!Bunyóban járatos kolléga értékelné a láttottakat.
több mint 10 éve
Drafthoz:Chris Harper (Cal WR) április közepén Seattle-be látogat.
több mint 10 éve
Bennettnek és Hardynak ugyanaz a fószer az ügynöke. Meg nyilván még száz másik NFL-játékosnak is.
több mint 10 éve
Én nem engedném el Bicajost. Az ő terrorja sokat jelentett a D-nek. Kicsit sok itt az össze-vissza info, de remélem PC-ék kifésülik a dolgokat.Irvin nincs kibékülve Grahammel? Na majd pont ennek a full idiótának a véleménye érdekel.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
A csapat nem tud Bennett trade iránti igényéről.tejbegrrr!!!mé nem olvasnak twittert? 😀
több mint 10 éve
sztem nem lesz az egészből semmi, de jó volt elfantáziálgatni róla egy 20percet 😀
több mint 10 éve
A csapat nem tud Bennett trade iránti igényéről.
több mint 10 éve
Mégse nincsen beütemezett Hardy-vizit: www.seattletimes.com/sports/seahawks/another-report-of-seattles-interest-in-greg-hardy/
több mint 10 éve
Irvin nincs kibékülve Grahammel:
több mint 10 éve
Nem tudom mennyi alapja van ennek, deén emg simán. egyetlen ember akit nem bírok a Dből. nem is tartom olyan sokra..
1, Bennett soha nem ért 1. kört és soha nem is fog
2, A mi rendszerünkben ő a legértékesebb falemberünk, nem szívesen engedném el,ha GM lennék.undisputedly
több mint 10 éve
Nem tudom mennyi alapja van ennek, de 1, Bennett soha nem ért 1. kört és soha nem is fog
2, A mi rendszerünkben ő a legértékesebb falemberünk, nem szívesen engedném el,ha GM lennék.
több mint 10 éve
A forgatókönyv tehát: Bennett Atlantába megy, a cap alól felszabaduló 2 millióval megtámogatjuk Hardy leigazolását, a cserébe kapott 8. pickkel meg elhozzuk a draftról Dorial Green-Beckhamet. 😀tejbegrrr!!!álom szenárió 😊
több mint 10 éve
Ha nem pick (mondjuk csak a 2/10), akkor ki érné meg nekünk ebből a csapatból? www.profootballfocus.com/blog/2015/02/16/2015-depth-charts-atlanta-falcons/