NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
8
5
2:20, Arena4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
hát ez szép volt.
több mint 9 éve
szabolcs13
212
Köszönöm istenem 😀
több mint 9 éve
Gratulálok az NFC Champhez
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Wilson sír, én majdnem, Bennett meg bicajozik! Nem térek észhez! A homályból, a gödörből, a semmiből, 4 INT, fumble, 0 elkapók és mégis SB!!!!!!!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
zsoltee
1 373
Grat srácok! Teljesen megérdemelt győzelem! Sok sikert az SBn.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Feljöttem gratulálni, mert ehhez csak azt lehet...fantasztikus csapatotok van!!!!
több mint 9 éve
Bazdmeg, sírok.
több mint 9 éve
WR draft kell mindennél jobban.
több mint 9 éve
Ha most erosorba kellene állítani az NFC West támadó egsegeit, biztosan utolsó helyre tennem magunkat.Direkt szopatjak a védelmet?
Szarjanak sunt a támadók.
több mint 9 éve
www.ustream.tv/Seahawks
Aki akarja nézni hogy ordítanak bele abba a kis kamerába, annak tessék.
😀
több mint 9 éve
Sebii
3 533
Bailey szerintem jobb játékos, legalábbis LT-ben elfogadható teljesítményt nyújtott, nem látom miért ne tudná azt a szintet hozni RT-ben.ajaj, Britt out :SHulkeinsteinna az most jó vagy rossz?ThundersNFL
több mint 9 éve
ajaj, Britt out :SHulkeinsteinna az most jó vagy rossz?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
ajaj, Britt out :S
több mint 9 éve
braxa88
12 534
izgulok. jöjjön már a meccs!
több mint 9 éve
Miért volt ő 5. körös anno?Vrijbloed4.60-os 40 yard... FS poszton egyetemen sokszor megégették
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Várom már, hogy ma mit alkot. 😀
Miért volt ő 5. körös anno?
több mint 9 éve
m.tdmagazin.hu/?title=a-legkemenyebb-utkozoMiért kell jelzőt is használnod? :-S
''Kancellár'' ahogy ti hívjátok. Sok sikert a vasárnaphoz. Még mindíg inkább ti mint a b... Patriots.Ka'deemCarey25
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
rantotthus
261
GameDay!
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
277
m.tdmagazin.hu/?title=a-legkemenyebb-utkozo''Kancellár'' ahogy ti hívjátok. Sok sikert a vasárnaphoz. Még mindíg inkább ti mint a b... Patriots.
több mint 9 éve
Stopyt
180
Majdnem! Annyi a különbség,hogy nem vagyok szemüveges 😀Köszi! Lehet felesleges volt ez a nagy pánik 😊. Tűkön ülök, legyen már vasárnap!StopytEz vagy te 😉 😛?
dande
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Britt Qha nem játszhat akkor Bailey az RT. nem fogok sírni
Unger, Maxwell és McDaneil is játszhat!