NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 211 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Eleg off es bocsi erte de nm birtam megallni, hogy ne irjam ide:

Sikerult megint megragadnia a lenyeget az indexes tolnoknak:
 sportgeza.hu/sport/nfl/2015/01/14/2_eve_depresszios_a_legendasat_hibazo_biro/

Szoval azon gondolkodtam, hogy annyira kellemetlen mar, hogy a kedvencein vagy a mindenki altal ismert neveken (Pats, GB, Steelers, Dallas) kivul tul sok tortenesrol nem tud irni. Rolunk is kb akkor, ha valami bujtatott savazasrol van szo, vagy egy hosszu cikk vegen, hogy ja volt meg SS meccs is. Ez alol talan a SB gyozelem volt kivetel, de azt meg nehezen lehet volna lehuznia, vagy talan nem is o irta. Persze lehet, hogy csak en latom rosszul, de annyira irritalo.endorphyn
Ezért kell lehetőleg mellőzni a magyar, amerikai focis hírportálok, blogok olvasását. Sokszor lehet blődségeket olvasni, nagyon kevés az értékelhető írás.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Tessu Seattle Seahawks 151
Quinnek, meg azért elkél a felügyelet, mivel ő még nem egy edző ikon.
Ennek függvényében is nagyon kompromisszumos lenne az a döntés, hogy Quinn a 9-ershez megy, mert ott kiemelkedően erős a GM.Helmut Zimmer
PC - nek is egyedük Allen kinált teljhatalmat. Az USC - és sikerei miatt volt egy csomó ajánlata az NFL - ből a korábbi években is, de pont azért nem tért vissza mert nem akarta még egyszer ugyanúgy megégetni magát mint a Pats - nél.
A Falconsnál állítólag DC a top jelölt. A 49ers - nél meg szerintem York a fő hülye(elküldött már egy - egy qrva jó GM - et és Hc- t is), de ez legyen az ő bajuk.
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
Minden insider report egyes csapatok körül arról ír, hogy xy csapat nem akar várni...
Ezt amúgy abszolút nem.értem. Mit számít ez a ket-harom hét? Semmit. Semmi érdemi dolog nem történik. Sőt,igazából egy csapatnak pont az a jobb, ha a meg rajatszasban lévő jelöltje az eselyes,nem egy olyan akinek a csapata már rég kiesett.

Drukkolok Quinnek, de remélem nem a 9ershez megy,mert ott nehezen tudnék neki szorítani. Maradt meg a denveri,atlantai és chicagói állás ezeken kívül.

Edzojeloltek pedig Gase, Fox és Austin.undisputedly
Szerintem no para!
Quinn szerintem ugyanazért nem tartozik a legeslegvonzóbb prospectek közé, amiért Kábel, Bevell, és JMD sem.
Én elképzelhetőnek tartom , hogy mindegyikük abban a modellben hisz, amit láttak a Hoxnál, és a Pasnél. Ebbe a világképbe valószínűleg nem fér bele az erős GM, aki beleszól a napi football operációba, de még nagyon a stratégiai döntésekbe sem.
Szerintem mindenki ismeri Pete Carroll storyját a Patsnél, ahol meg volt osztva a hatalom 3 szreplő között. Ez annyira nem jött be, hogy Kraft BB-t már teljesen más konstrukcióban akalmazta. PC ennek egy átalakított formáját használja, de a nap végén a döntés joga és felelőssége az övé.
Nyílván tud ez másképpen is működni, lásd GBP, de ott pont fordított a helyzet.Tehát a nap végén ott is egy felelős van.
Persze aztán lehet tévedek, hiszen ott a faktor, hogy PC sikeres sztáredzőként, NCAA ikonként érkezett hozzánk, neki inkább a GM segítsége kellett, hogy ne mindent egyedül csináljon. Quinnek, meg azért elkél a felügyelet, mivel ő még nem egy edző ikon.
Ennek függvényében is nagyon kompromisszumos lenne az a döntés, hogy Quinn a 9-ershez megy, mert ott kiemelkedően erős a GM.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Minden insider report egyes csapatok körül arról ír, hogy xy csapat nem akar várni...
Ezt amúgy abszolút nem.értem. Mit számít ez a ket-harom hét? Semmit. Semmi érdemi dolog nem történik. Sőt,igazából egy csapatnak pont az a jobb, ha a meg rajatszasban lévő jelöltje az eselyes,nem egy olyan akinek a csapata már rég kiesett.undisputedly
Sokan arra fogják, hogy a jó koordinátorokat elvinnék mire pl. Quinn kinevezésre kerülne. Mi esetünkben nagyobb szerepet kapott, hogy a Broncosnál is üresedeés van.
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Ezt amúgy abszolút nem.értem. Mit számít ez a ket-harom hét? Semmit. Semmi érdemi dolog nem történik. Sőt,igazából egy csapatnak pont az a jobb, ha a meg rajatszasban lévő jelöltje az eselyes,nem egy olyan akinek a csapata már rég kiesett.undisputedly
Két éve mondjuk pont fordított volt a helyzet, Greg Roman helyett azért lett Gus Bradley a Jaguars főedzője, mert a 49ers bejutott a Super Bowlba... Egyrészről én sem értem, hogy miért nem lehet február elejéig várni, másrészről szerintem nagy butaság az a szabály, hogy még a PO-ban levő csapat edzőjét nem nevezhetik ki

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 399 — Lájkold a zsűrit!
Ilyenkor viszik a saját embereiket,nem? Magasabb pozícióba simán elmeheznek edzők,ha jól tudom,szóval Quinn bőven osszeallithatott már most azakmai stábot. Mondjuk ennek nem.örülnék,mert akkor nem a GreenBay elleni meccsel foglalkozna. 😀

Csak megereaztett már pár telefont a jeloltjwinek. Hiába szabály,hogy nem.lehet megallapodni amíg játékban van, a háttérben csak történik valamiundisputedly
Van rá példa persze, de azért az ellentétére is. Idén pl. igen vszínű volt h ha vki HC-t csinál Del Rióból, akkor Dirk Koettert viszi maga mellé OC-nek, viszont addig tökölt pl. az Oakland (h egy Del Rióval szóba hozott csapatot említsek), hogy Koetter ink elfogadta a Bucs OC-ajánlatát.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 097 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ezt amúgy abszolút nem.értem. Mit számít ez a ket-harom hét? Semmit. Semmi érdemi dolog nem történik. Sőt,igazából egy csapatnak pont az a jobb, ha a meg rajatszasban lévő jelöltje az eselyes,nem egy olyan akinek a csapata már rég kiesett.

Drukkolok Quinnek, de remélem nem a 9ershez megy,mert ott nehezen tudnék neki szorítani. Maradt meg a denveri,atlantai és chicagói állás ezeken kívül.

Megérheti várni Quinnre, ez kétségtelen.
A probléma ott van, hogy egy edzői stáb nem csak a vezetőedzőből áll, a tehetséges koordinátorokat már sorra igyekeznek lekötni a csapatok, ha teszem azt három hét múlva tud csak aláírni Quinn, addigra már nem sok jó segédedző lesz kint a piacon.empty taxi
Ilyenkor viszik a saját embereiket,nem? Magasabb pozícióba simán elmeheznek edzők,ha jól tudom,szóval Quinn bőven osszeallithatott már most azakmai stábot. Mondjuk ennek nem.örülnék,mert akkor nem a GreenBay elleni meccsel foglalkozna. 😀

Csak megereaztett már pár telefont a jeloltjwinek. Hiába szabály,hogy nem.lehet megallapodni amíg játékban van, a háttérben csak történik valami
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 399 — Lájkold a zsűrit!

Megérheti várni Quinnre, ez kétségtelen.
A probléma ott van, hogy egy edzői stáb nem csak a vezetőedzőből áll, a tehetséges koordinátorokat már sorra igyekeznek lekötni a csapatok, ha teszem azt három hét múlva tud csak aláírni Quinn, addigra már nem sok jó segédedző lesz kint a piacon.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve

Edzojeloltek pedig Gase, Fox és Austin.
több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 422 — Anthony Richardson fan
Szerintetek okozhat frusztraciot Quinnben, ha megint lemarad x millió dollárról és egy Hc allasrol a rajatszas miatt? Kezdenek elfogyni a helyek.undisputedly
Nem gondolom. Azért itt komoly profizmusról van szó, egy HC kiválasztása meghatározó dolog, nyilván a háttérben zajlanak az egyezkedések, PO ide v. oda. Ha pedig valaki nagyon akarja Quinn-t, akkor megvárja a PO-unk végét. Jelenleg a Denver nagyon gyanús.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
CSABI27 Seattle Seahawks 99 — vinczellercsaba@gmail.com
Szerintetek okozhat frusztraciot Quinnben, ha megint lemarad x millió dollárról és egy Hc allasrol a rajatszas miatt? Kezdenek elfogyni a helyek.undisputedly
Érdekes kérdés. Igazából hétfőtől van 2 hete. Könnyű lenne rávágni, hogy biztosan nem lenne frusztrált, mert baromi jó helyen van, dehát azért nyilván vannak magasabb céljai is, a pénzről nem is beszélve.
több mint 9 éve
Szerintetek okozhat frusztraciot Quinnben, ha megint lemarad x millió dollárról és egy Hc allasrol a rajatszas miatt? Kezdenek elfogyni a helyek.
több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
 mmqb.si.com/2015/01/13/richard-sherman-seattle-seahawks-nfc-championship-game-nfl-playoffs/

Az ilyen cikkek olvasása közben elkap egy jól eső érzés, ez a csapat nem csak hihetetlenül jól játszik, de a játékosok a pályán kívül is szerethetők, és lehet velük szimpatizálni.

Shermant is lehet nem szeretni, de amikor többet olvas róla az ember, és nem instant hate-tel áll hozzá, akkor nem sokáig 😊

Ez a Seattle szerintem az egyik legszerethetőbb csapat, objektív szempontokat nézve is. A játék a foci igazi szellemiségét, a kemény, de sportszerű, és okos játékot tükrözi, a pályán kívül pedig hasonlóan sportszerű, intelligens, és abszolút szerethető jatekosokról beszélhetünk.

Nagyon örülök annak, hogy 4 éve leültem a TV elé a NO elleni meccsen, és megszerettem ezt a csapatot. A kedvencem sose lesz, hűséges szurkoló vagyok, és aki először elhódítja a szívemet, az örökre ott is marad, viszont büszke vagyok arra, hogy ennek a csapatnak szurkolhatok, ha az Eagles már kiesett.
GO HAWKS!Hulkeinstein
Nagyon igaz amit írtál és én is örülök hogy Hawks fan vagyok a kölömbség csak annyi hogy nekem ők az elsők ès azok is maradnak örökre 😀 GO HAWKSszabolcs13
Érdekes dolog, nekem is vannak még szimpatikus csapatok, pl.: a Buccaneers, de szerintem az ember igazán csak annak az egynek tud szurkolni, amelyik igazán fontos neki. Ez pedig nálam az első teljes egészében végignézett SB után alakult ki. Pedig kikaptunk, nem kis csalással. Utána jött sok nehéz év, kilátástalan meccsek, de az igazi szurkoló soha többé nem vált csapatot. Azt pedig most külön élvezem, hogy mennyien utálják a Seahawks-ot. Vagy inkább irigylik?

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
rantotthus Seattle Seahawks 261
 mmqb.si.com/2015/01/13/richard-sherman-seattle-seahawks-nfc-championship-game-nfl-playoffs/

Az ilyen cikkek olvasása közben elkap egy jól eső érzés, ez a csapat nem csak hihetetlenül jól játszik, de a játékosok a pályán kívül is szerethetők, és lehet velük szimpatizálni.

Shermant is lehet nem szeretni, de amikor többet olvas róla az ember, és nem instant hate-tel áll hozzá, akkor nem sokáig 😊

Ez a Seattle szerintem az egyik legszerethetőbb csapat, objektív szempontokat nézve is. A játék a foci igazi szellemiségét, a kemény, de sportszerű, és okos játékot tükrözi, a pályán kívül pedig hasonlóan sportszerű, intelligens, és abszolút szerethető jatekosokról beszélhetünk.

Nagyon örülök annak, hogy 4 éve leültem a TV elé a NO elleni meccsen, és megszerettem ezt a csapatot. A kedvencem sose lesz, hűséges szurkoló vagyok, és aki először elhódítja a szívemet, az örökre ott is marad, viszont büszke vagyok arra, hogy ennek a csapatnak szurkolhatok, ha az Eagles már kiesett.
GO HAWKS!Hulkeinstein
Szintén zenész, az a NO elleni meccs volt az első amit láttam és rögtön le is ragadtam a Hawksnál 😊
több mint 9 éve
szabolcs13 Seattle Seahawks 212

GO HAWKS!Hulkeinstein
Nagyon igaz amit írtál és én is örülök hogy Hawks fan vagyok a kölömbség csak annyi hogy nekem ők az elsők ès azok is maradnak örökre 😀 GO HAWKS
több mint 9 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 902 — Eagles & Seahawks fan

GO HAWKS!
több mint 9 éve
Azért mert ugyan az a szallag szakatt el mit mar egyszer az egyetemi évei alatt is ?szabolcs13
Ugyanaz a térd, de a sérülés komplikáltabbnak látszik egy sima szakadásnál. A következő szezon közepére nagyjából rendbejöhet, de ahhoz még azután is kell nem kevés idő, hogy az elvárható gyorsaságot és robbanékonyságot hozza. Norwood veszi át a helyét. Moeaki pedig újra edzésbe áll a héten.tejbegrrr!!!
Norwood nem sokkal rosszabb bár ő már 25 éves újoncként ami nem olyan jo 😀
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Azért mert ugyan az a szallag szakatt el mit mar egyszer az egyetemi évei alatt is ?szabolcs13
Ugyanaz a térd, de a sérülés komplikáltabbnak látszik egy sima szakadásnál. A következő szezon közepére nagyjából rendbejöhet, de ahhoz még azután is kell nem kevés idő, hogy az elvárható gyorsaságot és robbanékonyságot hozza. Norwood veszi át a helyét. Moeaki pedig újra edzésbe áll a héten.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Nem értek egyet, mert Richardson most kezdett belendülni, és voltak szép megmozdulásai. Hiányozni fog és szerintem jó lesz ő jövőre. Remélem egészségesen fog a köv. szezonra visszatérni és talán lesz belőle egy " szegény ember Percy Harvinja ".BigBaltazar
Sajnos úgy tűnik, hogy nagyon ronda a sérülése, lehet, hogy csak 2016-ban látjuk újra.tejbegrrr!!!
Azért mert ugyan az a szallag szakatt el mit mar egyszer az egyetemi évei alatt is ?
több mint 9 éve
Nekem az a furcsa, hogy most kezdtük el a TE játékot, amikor elfogytak a minőségi TE-k. Willson nyilván kicsit kényszer szülte megoldás (Helfet méginkább), de ha kiegyensúlyozottabb lenne, akkor nem volna rossz megoldás.
Az igazi problémát (főleg P. Rich kiválásával) a WR csapat jelenti. Baldwin slotban mondjuk OK, Kearse kiszámíthatatlan, Lockette bolond, Norwood zöldfülű, Walterst meg hagyjuk. Mit mondjak, veretes névsor, a cornerek álma. Irány a főcsoportdöntő! Add uram hogy a Def ne betlizzen!garrett27
P.Rich kiválásával olyan sokat nem vesztetünk azért nem voltak túl nagy számai és elég kevés játékideje volt. Kearse és Baldwin remélem jól fog játszani bennük lehet bízni meg egy RW csodában vagy hogy megy majd a beastmode 😀 😀szabolcs13
Nem értek egyet, mert Richardson most kezdett belendülni, és voltak szép megmozdulásai. Hiányozni fog és szerintem jó lesz ő jövőre. Remélem egészségesen fog a köv. szezonra visszatérni és talán lesz belőle egy " szegény ember Percy Harvinja ".BigBaltazar
Erre nagyon kicsi az esély de neked legyen igazad 😊
több mint 9 éve
Sajnos úgy tűnik, hogy nagyon ronda a sérülése, lehet, hogy csak 2016-ban látjuk újra.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 211 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Nekem az a furcsa, hogy most kezdtük el a TE játékot, amikor elfogytak a minőségi TE-k. Willson nyilván kicsit kényszer szülte megoldás (Helfet méginkább), de ha kiegyensúlyozottabb lenne, akkor nem volna rossz megoldás.
Az igazi problémát (főleg P. Rich kiválásával) a WR csapat jelenti. Baldwin slotban mondjuk OK, Kearse kiszámíthatatlan, Lockette bolond, Norwood zöldfülű, Walterst meg hagyjuk. Mit mondjak, veretes névsor, a cornerek álma. Irány a főcsoportdöntő! Add uram hogy a Def ne betlizzen!garrett27
P.Rich kiválásával olyan sokat nem vesztetünk azért nem voltak túl nagy számai és elég kevés játékideje volt. Kearse és Baldwin remélem jól fog játszani bennük lehet bízni meg egy RW csodában vagy hogy megy majd a beastmode 😀 😀szabolcs13
Nem értek egyet, mert Richardson most kezdett belendülni, és voltak szép megmozdulásai. Hiányozni fog és szerintem jó lesz ő jövőre. Remélem egészségesen fog a köv. szezonra visszatérni és talán lesz belőle egy " szegény ember Percy Harvinja ".

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Az egyetlen nyitott kérdés a mi nézőpontunkból:

3 >? 3*12 😊

több mint 9 éve
Sherm és ET zsinórban harmadszor kaptak helyet a PFWA All-NFL csapatában, ezt rajtuk kívül csak JJ Watt tudta. Lynch fért még be a szakújságírók All-NFC válogatottjába.

www.profootballwriters.org/2015/01/12/pfwa-2014-nfl-afc-nfc-teams-announced/tejbegrrr!!!
Igen azért ez nem semmi 😊 ezért ők a legjobb a saját posztjukon
több mint 9 éve
Sherm és ET zsinórban harmadszor kaptak helyet a PFWA All-NFL csapatában, ezt rajtuk kívül csak JJ Watt tudta. Lynch fért még be a szakújságírók All-NFC válogatottjába.

www.profootballwriters.org/2015/01/12/pfwa-2014-nfl-afc-nfc-teams-announced/