Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 10 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Az a baj,hogy néha már nem tudom eldönteni,hogy mikor ironizálsz 😊
Abban csatlakozom,hogy top 5 fizetést nem adnék neki, és remélem idén még bagóért játszik, mert azt olvastam tegnap több helyen is,hogy "insiderek" szerint aliga legjobban fizetett játékosa lesz, ami szerintem drámai túlzás lenne.undisputedly
Aliga belefér, Siófokot már én is sokallanám 😊tejbegrrr!!!
Ne menjünk át eredménykövetőbe.undisputedly
Bár már ott tartanánk (ti. hogy meccseket lehetne nézni). 😊

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 807 — SuperBowl Champions 2013/2014
Abban csatlakozom,hogy top 5 fizetést nem adnék neki, és remélem idén még bagóért játszik, mert azt olvastam tegnap több helyen is,hogy "insiderek" szerint aliga legjobban fizetett játékosa lesz, ami szerintem drámai túlzás lenne.undisputedly
Aliga belefér, Siófokot már én is sokallanám 😊tejbegrrr!!!
Ne menjünk át eredménykövetőbe.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 915 — Így remélem megfelelek nektek.....
Foles már nincs nálunk, de egye fene megkapjátok cserébe Bradfordot 😛 😉
több mint 10 éve
Egyébként JS a közelmúltban többször, szinte mindig ugyanezekkel a szavakkal hangsúlyozta, hogy:

Russell wants to win championships for a number of years and we always talking about being a consistent-championship-caliber football team.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Aliga belefér, Siófokot már én is sokallanám 😊

több mint 10 éve
2. körbe irányítót fogunk húzni 😊Helmut Zimmer
Ezt valami insider szakmabelid jósolja,vagy csak a szokásos szkepticizmus? 😊undisputedly
Cinizmus egy kis iróniával fűszerezve + egy kis cucc 😀ThundersNFL
Helló...a hosszú repülő út... 😊
Mindegy is, nézegettem a topicot, és azon gondoltam, milyen gyökérkedéssel/trollkodással tudom még feldobni a bulit...ez jutott eszembe. Bocsánat!

Azért azt hozzáteszem, hogy a VÉDELEM, Lynch, Graham (aki különösen sokat tett eddig is a csapatért) tengely megérdemel egy "rendes irányítót", de nyílván nem korrekt ez Wilsonnal szemben, aki nagyon tisztességes teljesítményre képes, például a 2. félidőben. Mi lenne velünk, ha tényleg nem ő lenne? Fele olyan látványosak, és izgalmasak sem lennének a meccseink, meg aggódnék a D kondija miatt is, ami nyílván látványosan romlana, ha az egész 1. félidőt nem kéne a pályán tölteniük. Gazdasági vonzata is van. Ha a Golden Tate szindróma vírusként terjedne, és kiderülne még egy-két elkapóról, hogy 1000 yardosak, akkor itt komoly pénzeket kéne kifizetni...Lynch nem kapna labdát... kész lenne... Nem jó irány!!!

Isten látja lelkem, nagyon nem csípem szegény Russell játékát, viszont elismerem a "játékcsinálásiképességét", és az érdemeit, amelyek azonban nem predesztinálják Top 5 fizetésre, szerintem. Viszont hivatalos gyásznap lesz, amikor tényleg elit védőt fogunk elveszíteni Russell Wilson bére miatt (most Maxit, és az ő bérigényét hagyjuk, nem róla beszélek). Nem fogunk minden drafton elit játékost húzni, és nevelni a hátsó körökben főleg, hogy a 2011-12 es edzői stáb erősen cserélődik.
Szóval remélem az elit bérezés Wilson esetében nem valósul meg, sőt tudom, hogy így lesz hiszen ő egy humble guy, nem lesz itt gond.... 😊Helmut Zimmer
Abban csatlakozom,hogy top 5 fizetést nem adnék neki, és remélem idén még bagóért játszik, mert azt olvastam tegnap több helyen is,hogy "insiderek" szerint aliga legjobban fizetett játékosa lesz, ami szerintem drámai túlzás lenne.
több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Ezt valami insider szakmabelid jósolja,vagy csak a szokásos szkepticizmus? 😊undisputedly
Cinizmus egy kis iróniával fűszerezve + egy kis cucc 😀ThundersNFL
Helló...a hosszú repülő út... 😊
Mindegy is, nézegettem a topicot, és azon gondoltam, milyen gyökérkedéssel/trollkodással tudom még feldobni a bulit...ez jutott eszembe. Bocsánat!

Azért azt hozzáteszem, hogy a VÉDELEM, Lynch, Graham (aki különösen sokat tett eddig is a csapatért) tengely megérdemel egy "rendes irányítót", de nyílván nem korrekt ez Wilsonnal szemben, aki nagyon tisztességes teljesítményre képes, például a 2. félidőben. Mi lenne velünk, ha tényleg nem ő lenne? Fele olyan látványosak, és izgalmasak sem lennének a meccseink, meg aggódnék a D kondija miatt is, ami nyílván látványosan romlana, ha az egész 1. félidőt nem kéne a pályán tölteniük. Gazdasági vonzata is van. Ha a Golden Tate szindróma vírusként terjedne, és kiderülne még egy-két elkapóról, hogy 1000 yardosak, akkor itt komoly pénzeket kéne kifizetni...Lynch nem kapna labdát... kész lenne... Nem jó irány!!!

Isten látja lelkem, nagyon nem csípem szegény Russell játékát, viszont elismerem a "játékcsinálásiképességét", és az érdemeit, amelyek azonban nem predesztinálják Top 5 fizetésre, szerintem. Viszont hivatalos gyásznap lesz, amikor tényleg elit védőt fogunk elveszíteni Russell Wilson bére miatt (most Maxit, és az ő bérigényét hagyjuk, nem róla beszélek). Nem fogunk minden drafton elit játékost húzni, és nevelni a hátsó körökben főleg, hogy a 2011-12 es edzői stáb erősen cserélődik.
Szóval remélem az elit bérezés Wilson esetében nem valósul meg, sőt tudom, hogy így lesz hiszen ő egy humble guy, nem lesz itt gond.... 😊
több mint 10 éve
Sőt, húzunk egy long snappert, akit átképzünk irányítónak. 😊

több mint 10 éve
Okung, Mebane, Rubin, Irvin, Wagner. Velük mi a helyzet? Az ő szerződéseik is lejárnak jövőre. Nem Sherman/Thomas egyik se, de azért nem is kiegészítő emberek. A többségüket azért szeretnétek itt tartani, nem?peterk2005
Idén tavasszal-nyáron Wilson mellett még Wagner hosszabbításával van feladat, ő egyértelműen kell nekünk, a többiek dolgát ráérünk később megoldani. Rubin meg csak most jött, egyes feltételezések szerint éppen Mebane helyére, bár még utóbbival is tárgyalgatunk.

több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 591 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Cinizmus egy kis iróniával fűszerezve + egy kis cucc 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 508 — The only discipline that lasts, is self discipline
dehogy is. minden kulcsjátékosnak van hosszabb szerződése, Wilsonnak meg lesz a hely. ha nem, akkor röpülhet Bennett pl, nem siratnám megbraxa88
Okung, Mebane, Rubin, Irvin, Wagner. Velük mi a helyzet? Az ő szerződéseik is lejárnak jövőre. Nem Sherman/Thomas egyik se, de azért nem is kiegészítő emberek. A többségüket azért szeretnétek itt tartani, nem?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Nem gond, ha ráér 10 évet ülni RW mögött a padon.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Ezt valami insider szakmabelid jósolja,vagy csak a szokásos szkepticizmus? 😊
több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
2. körbe irányítót fogunk húzni 😊
több mint 10 éve
G problémákra: AJ Cann 2.kör középére felmegyunk, es van egy kurvajó futásblokkolo og.
C meg Myers pl 😉braxa88
centerkörkép:  www.seattletimes.com/sports/seahawks/assessing-seattles-center-options/

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
G problémákra: AJ Cann 2.kör középére felmegyunk, es van egy kurvajó futásblokkolo og.
C meg Myers pl 😉
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 591 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
2-3-4. körben vannak jó kezdő falemberek, csak meg kell találni[/quote]

Lásd nálunk Stork( 4kör) aki egész pofásan tolta kezdő létére

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Mondjuk én nem bánnám ha jövőre is eltradelnénk az 1/32 pickünket! 😀😀
Ami viszont tuti nem vicc, most tényleg kell egy jó draft, főleg támadó oldalra, mert a védelem nagyjából, apróbb kiigazításokkal, évekre kész lehet. Továbbra is azt mondom, hogy kell még legalább egy jó és használható WR, meg a RB hátsó tandemnek (Turbina-Krisztina) most már fakítani kell valami komolyat mert a végén még áron alul sem kell majd sehova.
A C kérdést én sem tartom akkora problémának, LJP és a többiek megoldották. a Guard téma már húzósabb, most hirtelen nem látom Carp megfelelő pótlását. Viszont továbbra is bízom a kukázó csapatban, mi hátulról tudunk igazán csapatot építeni.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Chris Myers az uj C jelölt
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 028 — Csodabogár
27 éves a liga legjobb cornerbackje
 instagram.com/p/02iPiQkY4I/tejbegrrr!!!
ezen a képen Sherman van 😛

több mint 10 éve
Unger is 2.körös volt anno.
simán lehet kezdő szintű Ct Gt találni 2-3-4.körben.braxa88
A "lehet" és a "fogunk" között nagy a különbség, de talán most telibe találunk ennyi kuka után és draftolunk egy allprot.

Btw Lane év közben térhet csak vissza.undisputedly
1.körben csak a kivételesen jó G-k, C-k mennek ki, ilyen ritkán van.
2-3.körösek meg a kezdő potenciállal bíróak, ilyen van sok.braxa88
Se Carpenter, se Unger az első évében nem volt nagy eresztés. Én nem azt mondtam, hogy egy 3. vagy 4. körös G nem lehet jó ne adj isten ProB. szintű játékos, de ez idő ( évek ). Nekünk pedig ebből van a legkevesebb.BigBaltazar
SBt nyertünk tavaly. mi az h nincs időnk? mire nincs időnk?!braxa88
BigBaltazarral értek egyet. Amennyiben RW idén nem kap új szerződést, ez az utolsó év,hogy bagóért játszik. Jelenleg még egy lufival szállunk felfelé, de ez lassan kipukkan, mert az az évi 18 millió plusz elvisz majd 4-5 jó játékost a keretből. Ergo idén még eléggé nyitva a csempiönship windó, de jövőre szűkül az az ablak.undisputedly
dehogy is
minden kulcsjátékosnak van hosszabb szerződése, Wilsonnak meg lesz a hely. ha nem, akkor röpülhet Bennett pl, nem siratnám meg

de akkor is 1.körös OGk kellenek? dehogy.
J.Cooper v Warmack annyira jobb mint egy 3.körös OG? hátnem.
2-3-4. körben vannak jó kezdő falemberek, csak meg kell találni
több mint 10 éve
A "lehet" és a "fogunk" között nagy a különbség, de talán most telibe találunk ennyi kuka után és draftolunk egy allprot.

Se Carpenter, se Unger az első évében nem volt nagy eresztés. Én nem azt mondtam, hogy egy 3. vagy 4. körös G nem lehet jó ne adj isten ProB. szintű játékos, de ez idő ( évek ). Nekünk pedig ebből van a legkevesebb.BigBaltazar
SBt nyertünk tavaly. mi az h nincs időnk? mire nincs időnk?!braxa88
BigBaltazarral értek egyet. Amennyiben RW idén nem kap új szerződést, ez az utolsó év,hogy bagóért játszik. Jelenleg még egy lufival szállunk felfelé, de ez lassan kipukkan, mert az az évi 18 millió plusz elvisz majd 4-5 jó játékost a keretből. Ergo idén még eléggé nyitva a csempiönship windó, de jövőre szűkül az az ablak.
több mint 10 éve

SBt nyertünk tavaly. mi az h nincs időnk? mire nincs időnk?!
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 231 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen

Se Carpenter, se Unger az első évében nem volt nagy eresztés. Én nem azt mondtam, hogy egy 3. vagy 4. körös G nem lehet jó ne adj isten ProB. szintű játékos, de ez idő ( évek ). Nekünk pedig ebből van a legkevesebb.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve

Én a korábbi, Baltazar által linkelt pickekre (is) reflektáltam.
Pl arra az ordító nagy reachre, hogy Britt a második körben lett elhozva. Mert ő minden, csak nem kezdő potenciál.

Amúgy minap nyilatkozott PC Kelly-vel és az idei offseasonjukkal kapcsolatban, és elmondta,hogy Philly népe biztosan nem érti mi miért történik,de bízzanak Chipben, a végén összeáll majd a kép.
A mi draftjaink is valahogy így működnek, tehát maga a reach és a steal kifejezések is csak egy olyan, szakírók és magukat hozzáértőknak nevező külsősök által létrehozott szubjektív koordinátarendszerben léteznek, mint az nfl-es mockok és hasonló rankingok, szóval alapból félrevezető, ha azt mondom, hogy Britt reach volt, de mivel nekem és minden más külső szemlélőnek csak ezek a rendszerek maradnak, így én is ezt használom.

Summasummarum, Britt értékelhetetlen , és remélem,hogy végre olyan falembert húzunk, akit nem rak arrébb minden D-lineman.