NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Mindenekelőtt le a kalappal a Packers előtt, ugyanúgy megérdemelték volna a továbbjutást ahogy mi! Kicsit szimbolikusnak is éreztem szerencse szempontjából az OT előtti pénzfeldobást, aki nyeri továbbmegy, és Fortuna döntött. A védelem mindkét oldalon nagyon felkészült volt. A Packersnek egy célja volt, kivegye Wilson-t és Lynch-t a játékból így felküldték a legtöbb védőt a Los-hoz, és 1v1 az elkapókkal. És mivel volt nyomás Wilson-on, jött is a sok rossz dobás, az elkapók meg nem tudták megoldani az 1v1-et, és a futás sem volt megoldás. Remek gameplan volt, nagyon "tetszett" amit csináltak, volt is bajunk rendesen.
A többit nem mondom, láttuk, aki meg nem látta nézze meg sokszor! De nagyon komoly kredit jár a Sajtosoknak.
Ez a meccs örökké klasszikus lesz!
Kár hogy az eredménykövetőtől megint elment a kedvem..
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Na akkor hajrá Ti!Inkább legyünk trükkösek mint tapososak 😉.
Imádom ezt a védelmet, meg a csapatokat akik ennyire szívből játszanak.
Győzzétek le a trükközőket.Bazzani
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Mondjuk ja, megint vizsgalatot inditott az NFL a Pats ellen, hogy a labdakbol kiengedett levegot. Ezaltal konnyebb vizes kornyezetben elkapni a disznobort. Kivancsi vagyok, hogy tenyleg igy volt-e. Anno a Dallas kiejtesekor Romo benazasa utan minket is megvadoltak, hogy tuti megkentuk a labdat valamvel, hogy jobban csusszon. Az mas kerdes, hogy szerencsetlen Martin Grammatica rugo egy eletre sokkot kapott. 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Na akkor hajrá Ti!Imádom ezt a védelmet, meg a csapatokat akik ennyire szívből játszanak.
Győzzétek le a trükközőket.
több mint 9 éve
SBL
2 215
Gratulálok a győzelemhez! Hihetetlen akaratereje van a csapatotoknak! Hihetetlenül teszett, hogy Thomas vagy Sherman komoly sérüléssel is visszament a pályára és nagy játékokat csinált.Remélem sikerül duplázni!
több mint 9 éve
Nadal17
586
A tegnapi meccshez:- Tökéletes példája volt ez annak, hogy Defense wins championships. 55 percig teljesen homály offense-t tartottak meccsben, úgy, hogy az elején szinte csak ők voltak a pályán.
- Matthews és Gilliam karrierje kb. első labdaérintése milyen szituációkban.
- 4 INT után RW megmenti (2pt. WTF!?), majd megnyeri a meccset (TD) ?
- Sherm 1 kézzel szerel
Más: meccs vége felé, mikor nem láttam már túl sok reményt a győzelemre, eszembe jutott, hogy hányan fogják ezek után elővenni a százszor lerágott csont Wilson/Luck összehasonlítást és 1 meccsre alapozva kimatekozzák a szokásost (RW egy game manager, Lucknak nincs védelme meg futója, stb.). Ehhez képest hirtelen elég nagy fordulatot vett a dolog és a Colts sem brillírozott. / Csak érdekesség, nem kívántam állást foglalnia témában 😊/
több mint 9 éve
metaxa17
306
Gratulálok srácok! Hatalmas meccs volt. Az utolsó 5 perc teljesen lefagyasztott. A kétpontos kísérletet még most se hiszem el. Ilyen nincs, hihetetlen. A döntőben kiszurkolom Brady-nek a 4.gyűrűt 😉 Bár Wilsont is bírom, de nehogy már több legyen neki mint Rodgers-nek.
több mint 9 éve
Lehetőleg nyerjetek a döntőben. 😛 Mint Ravens fan kérem ezt tőletek. Madár a madártól. 😀VrijbloedA madár az ász! 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Ez beszarás volt. 😀16-0-nál, meg főleg 19--nél éreztem azt, hogy a hiába lesz itt akarás, a GB lemenedzseli a végét. Aztán mégsem, most tudatosul bennem ez az egész. 😀
Semleges szurkolóként kaptam egy felejthetetlen meccset, Wilsont a 4.. INT után már kezdtem sajnálni, aztán ez a comeback.
Lehetőleg nyerjetek a döntőben. 😛 Mint Ravens fan kérem ezt tőletek. Madár a madártól. 😀
több mint 9 éve
@Hanni
Ezt nézd meg:
screengrabber.deadspin.com/seahawks-radio-broadcast-erupts-in-screams-cursing-aft-1680315754/+bubbaprogundisputedly
Elképesztő! 😊Ezek tök hülyék. A szó legjobb értelmében 😀😀 😀😀
espn.go.com/nfl/playoffs/2014/story/_/id/12191388/seattle-seahawks-wr-doug-baldwin-rants-nfc-championship-game-team-proving-doubters-wrongNadal17
több mint 9 éve
Hát még most sem hiszem el... | Persze közbe kihordtam lábon két szívinfarktust.. |
Ez az utolsó 5 perc maga volt a csoda.
Köszönöm, hogy ennek a fantasztikus CSAPATnak szurkolhatok!
több mint 9 éve
Amugy NFL.com os megmondo emberek McCarthyt hibaztatjak a veresegert, hogy n@HanniMekkora mar! 😀
Ezt nézd meg:
screengrabber.deadspin.com/seahawks-radio-broadcast-erupts-in-screams-cursing-aft-1680315754/+bubbaprogundisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
@HanniEzt nézd meg:
screengrabber.deadspin.com/seahawks-radio-broadcast-erupts-in-screams-cursing-aft-1680315754/+bubbaprog
több mint 9 éve
Nyilván nem jut eszembe megnézni a legalapvetőbb helyen, csak a matchmediaban 😀😀😀 ThxNFL.comon csak nekem nyomja ki a szemem, vagy tényleg nincs fent külön a Kearse OT TD? Meg akartam volna hallgatni eredeti kommentárral.Hanniwww.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap3000000460283/NFC-Championship-Can-t-Miss-Play-Kearse-game-winning-TD?icampaign=nflcom-ht-homepage-videoswap_generic_nfltejbegrrr!!!
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
NFL.comon csak nekem nyomja ki a szemem, vagy tényleg nincs fent külön a Kearse OT TD? Meg akartam volna hallgatni eredeti kommentárral.Hanniwww.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap3000000460283/NFC-Championship-Can-t-Miss-Play-Kearse-game-winning-TD?icampaign=nflcom-ht-homepage-videoswap_generic_nfl
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
NFL.comon csak nekem nyomja ki a szemem, vagy tényleg nincs fent külön a Kearse OT TD? Meg akartam volna hallgatni eredeti kommentárral.
több mint 9 éve
Hatalmas gratuláció srácok!!!! Elképesztőek voltatok!!!! Soldi már megelőzött, de bennem is totálisan a 2008-as Steelers merült fel ahogy néztem a meccset. Az O akkor kapta össze magát amikor a legjobban kellet, és az az onsidekick....Jól esik egy Steelers fan-tól! 😊
Húzzátok be fiuk, legyen címvédés!!!! Nektek fogok szurkolni!!!Haggans
Egyébiránt a 40. Superbowl sebe (amit nem a bírók okoztak, hanem a SB-on nagyon gyenge Seahawks - de a seb mégiscsak seb :😊 tavaly gyógyult be. De az igazi a címvédés lenne!
Mondjuk én a 40. SB óta egy Steelers - Seahawks Superbowl létrejöttének drukkolok, még ha az akkori résztvevők közöl már kevesen lennének jelen. 😊
több mint 9 éve
Óriási gratuláció a csapatnak, hatalmas küzdők! True grit.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Hatalmas gratuláció srácok!!!! Elképesztőek voltatok!!!! Soldi már megelőzött, de bennem is totálisan a 2008-as Steelers merült fel ahogy néztem a meccset. Az O akkor kapta össze magát amikor a legjobban kellet, és az az onsidekick....Húzzátok be fiuk, legyen címvédés!!!! Nektek fogok szurkolni!!!
" class="embed">
több mint 9 éve
Ok, persze, sorolhatnank meg a dolgokat. En csak erre reflektaltam. 😊Ha nem.fogjuk a futást akkor úgyis kikapunk. Ha fogjuk akkor meg lehet figyelni az under zonara.@braxaEz igy van, csak szamtalan 5-10yardos menetelest lattunk mar aminek a vege TD volt, de minimum FG. Ebbol nagyon jol tudnak epitkezni ellenunk. Plusz nem tudom, hogy Sherman milyen allapotban lesz a meccsre, mert ha felkezzel kell majd jatszania, akkor boven meg tudjak majd szorni ot is. Aztan ET valla sem volt rendben, igy talan O is kevesbe lesz mobilis. A lenyeg, hogy ha nem jonnek rendbe, akkor bajban lehetunk.endorphyn
@endo
A mi játékunk alapból arra épül,hogy:
1)fogjuk a futást
2)nem engedünk a DB-k mögé nagy játékot
A 0-10 yardos zóna ezért "védtelen". Viszont ott van Kancellár és a többi speedster LB.
undisputedly
Ja,és remélem a.támadók most minden idei hibát kilottek a rendszerből,mert a Patriots ellen a legjobb fegyver,ha nem engedjük fel Bradyt támadni.undisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Sherman irt az allapotarol egy rovidet. Legyen igaza!: "Thank you everyone for the prayers! Banged up but I will be ok"
-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
A markak is raszalltak gyorsan a WIN-re:-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Ha nem.fogjuk a futást akkor úgyis kikapunk. Ha fogjuk akkor meg lehet figyelni az under zonara.@braxaEz igy van, csak szamtalan 5-10yardos menetelest lattunk mar aminek a vege TD volt, de minimum FG. Ebbol nagyon jol tudnak epitkezni ellenunk. Plusz nem tudom, hogy Sherman milyen allapotban lesz a meccsre, mert ha felkezzel kell majd jatszania, akkor boven meg tudjak majd szorni ot is. Aztan ET valla sem volt rendben, igy talan O is kevesbe lesz mobilis. A lenyeg, hogy ha nem jonnek rendbe, akkor bajban lehetunk.endorphyn
@endo
1)fogjuk a futást
A 0-10 yardos zóna ezért "védtelen". Viszont ott van Kancellár és a többi speedster LB.
undisputedly
Ja,és remélem a.támadók most minden idei hibát kilottek a rendszerből,mert a Patriots ellen a legjobb fegyver,ha nem engedjük fel Bradyt támadni.
több mint 9 éve
@braxaEz igy van, csak szamtalan 5-10yardos menetelest lattunk mar aminek a vege TD volt, de minimum FG. Ebbol nagyon jol tudnak epitkezni ellenunk. Plusz nem tudom, hogy Sherman milyen allapotban lesz a meccsre, mert ha felkezzel kell majd jatszania, akkor boven meg tudjak majd szorni ot is. Aztan ET valla sem volt rendben, igy talan O is kevesbe lesz mobilis. A lenyeg, hogy ha nem jonnek rendbe, akkor bajban lehetunk.
@endo
1)fogjuk a futást
undisputedly
-- TIME I'AM! --