Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Aguirre
341
több mint 9 éve
Aguirre
341
Nézzétek milyen volt a hangulat az utolsó néhány drive alatt a nézőtéren:Seahawks’ miracle win registers ‘close to a real earthquake’ on seismic sensors
www.youtube.com/watch?v=5j3IGulpXXA
Wilson futott TD - 19 - 14: nagyjából apátia-alig valami öröm
onside kick: felrobbant a stadion......
TD: felrobbant a stadion 19 - 20
2 point: felrobbant a stadion 19 - 22
FG: it's OK, de azért bizakodás 22 - 22
coin tass: öröm
TD: leírhatatlan öröm 22 -28
A Seahawks rajongókak kb. 5-6 percnyi öröm jutott a meccs alatt, de a legjobbkor!Attilahawks
www.geekwire.com/2015/seahawks-miracle-win-registers-close-real-earthquake-seismic-sensors/
több mint 9 éve
Nézzétek milyen volt a hangulat az utolsó néhány drive alatt a nézőtéren:www.youtube.com/watch?v=5j3IGulpXXA
Wilson futott TD - 19 - 14: nagyjából apátia-alig valami öröm
onside kick: felrobbant a stadion......
TD: felrobbant a stadion 19 - 20
2 point: felrobbant a stadion 19 - 22
FG: it's OK, de azért bizakodás 22 - 22
coin tass: öröm
TD: leírhatatlan öröm 22 -28
A Seahawks rajongókak kb. 5-6 percnyi öröm jutott a meccs alatt, de a legjobbkor!
több mint 9 éve
Nem. Azt mondom,hogy MM nem outcoachingolta PC-t, sot ha.választani kell akkor a St playben pl őt vertek át.Azt mondani,hogy MM outcoachingolta PC-t a meccsen hülyeség. A Green Bay valóban "elbalfaszkodta" a meccset és szerencse kellett a győzelemhez,de nem azért mert outcoachingolva lett volna a csapat. Ha valaki outcoachingolva volt, akkor az a PAckers, aki tudván,.hogy milyen szorított helyzetben vagyunk, nem figyelt a trükkös játékra az endzoneban. Több yardot szereztünk a greenbay védelme ellen,mint ők ellenünk, ez jelenti az outcoachingot? Ez a packers nagyon nagyot játszott, és,ha MM akár egyszer is neki megy a FG helyett az endzoneból, akkor nem valószínű,hogy visszajövünk. Vagy ha nem három futást hív amikor nem hozott yardot Lacy akkor már rég.Egy trükkös játék miatt outcoachingolva lett a Packers? WTF?!
Szeretném látni,hogy milyen gondolatmenet vezetett ehhez,hogy PC outcoachingolva volt.undisputedly
Ami coaching és a mostani meccsen is kiderült, h PC mentális felkészítésben a legjobb a ligában. Gameplan ill. később adjustment szempontjából én nem láttam különösebb outcoachingot egyik oldalról se. McCarthy a kérdéses szitukban szvsz mindig indokolható megoldásokat hozott, hogy a végén ő lett a f@sz rosszabbik végén az ink a Seattle mentális ereje miatt van mintsem az ő rossz döntései miatt sztem. Teszem azt ha vmelyik FG helyett összejön a goal line stand az még az 1. félidőben lehetett volna a Seahawksnak akkora momentum mint volt a Ryan-féle passzolt TD később.empty taxi
Yardokban sem lettünk megverve. Packers a labdaeladasok miatt redzonebol féltett kb 16 pontot,utána csak egy FG jött a második félidőben.
Mm behizta a féket,és meccs közben sem.Csinált semmi olyat,ami igazolna Jake allitasat. Az,hogy a fakr Fg pedig kb semmit nem.ért,az meg egy hülyeség.
több mint 9 éve
Azt mondani,hogy MM outcoachingolta PC-t a meccsen hülyeség. A Green Bay valóban "elbalfaszkodta" a meccset és szerencse kellett a győzelemhez,de nem azért mert outcoachingolva lett volna a csapat. Ha valaki outcoachingolva volt, akkor az a PAckers, aki tudván,.hogy milyen szorított helyzetben vagyunk, nem figyelt a trükkös játékra az endzoneban. Több yardot szereztünk a greenbay védelme ellen,mint ők ellenünk, ez jelenti az outcoachingot? Ez a packers nagyon nagyot játszott, és,ha MM akár egyszer is neki megy a FG helyett az endzoneból, akkor nem valószínű,hogy visszajövünk. Vagy ha nem három futást hív amikor nem hozott yardot Lacy akkor már rég.Egy trükkös játék miatt outcoachingolva lett a Packers? WTF?!
Szeretném látni,hogy milyen gondolatmenet vezetett ehhez,hogy PC outcoachingolva volt.undisputedly
Ami coaching és a mostani meccsen is kiderült, h PC mentális felkészítésben a legjobb a ligában. Gameplan ill. később adjustment szempontjából én nem láttam különösebb outcoachingot egyik oldalról se. McCarthy a kérdéses szitukban szvsz mindig indokolható megoldásokat hozott, hogy a végén ő lett a f@sz rosszabbik végén az ink a Seattle mentális ereje miatt van mintsem az ő rossz döntései miatt sztem. Teszem azt ha vmelyik FG helyett összejön a goal line stand az még az 1. félidőben lehetett volna a Seahawksnak akkora momentum mint volt a Ryan-féle passzolt TD később.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Hogy a csapat visszajöjjön sok dolog kellett hozzá (pl. az ellenfél hibái), de a kulcs tényező az volt, hogy a Seahawks nem adta fel akkor sem, amikor a Packers már ünnepelt.
több mint 9 éve
Ki látnátok szívesen Quinn utódjaként? Valószínűleg utolsó meccsét látjuk!Helmut ZimmerKen Norton Jr.
több mint 9 éve
Amúgy Toca ez a Carrollos példád a vasárnapi meccsről szerintem nem jó, ott MM olyan szinten verte PC-t, hogy a fake FG semmi más nem volt, mint egy elkeseredett kísérlet az O beindítására. És bár megcsinálták a TD-t, de nem változott tőle semmit a játék képe, nem amiatt nyertek (minthogy nem amiatt kaptak volna ki, ha a Packersös ST playa marad az elkapón és besül a play).Jakehomer
@Tomcsik@ JakehomerTermészetesen a Hoxnak drukkoltam, de lássuk be. Ehhez a meccshez Caroll zsenialitásának köze nem volt. Ebben benne volt egy évre való szerencse ( onside kick, 2 pontos stb...) illetve ha a Packs nem csinál az utsó 5 percben 3 égbekiálltó faszságot esélyetek nem lett volna ha Caroll megfeszül akkor se...Tomcsik
Hogyan verte Mm Carrollt?
Mert szerintem outgain volt Yardokban, és egyedül a fumblik és az intek döntöttek az első 16 pontról
Mm nem mert nekimenni goallinerol, PC megcsinalta a St hivast(persze,persze rá volt kényszerítve,de kérdem én mennyi edző hívta volna be?)
PC fejben megtartotta a vsapatot a játék végére, Mm semmit nem.tudott hozzá tenni a végén.
Amúgy zemanal maradva jól jártatok szerintem Fangiovalundisputedly
Nem érted a válaszomat.
A fenti hozzászólásra reagáltam ami nettó blődség.(Bocs Jake, nem akarom,hogy félreértsd, nem személyeskedés)
Azt mondani,hogy MM outcoachingolta PC-t a meccsen hülyeség. A Green Bay valóban "elbalfaszkodta" a meccset és szerencse kellett a győzelemhez,de nem azért mert outcoachingolva lett volna a csapat. Ha valaki outcoachingolva volt, akkor az a PAckers, aki tudván,.hogy milyen szorított helyzetben vagyunk, nem figyelt a trükkös játékra az endzoneban. Több yardot szereztünk a greenbay védelme ellen,mint ők ellenünk, ez jelenti az outcoachingot? Ez a packers nagyon nagyot játszott, és,ha MM akár egyszer is neki megy a FG helyett az endzoneból, akkor nem valószínű,hogy visszajövünk. Vagy ha nem három futást hív amikor nem hozott yardot Lacy akkor már rég.
Szeretném látni,hogy milyen gondolatmenet vezetett ehhez,hogy PC outcoachingolva volt.
több mint 9 éve
Nem érzem gyengébbnek a Seahox emberanyagát. 12-ben még gyengébbnek éreztem, de mára már nem, és ez az egészséges kezdőre vonatkozik.Helmut ZimmerTermészetesen én is erre gondoltam 😉
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
Nem érzem gyengébbnek a Seahox emberanyagát. 12-ben még gyengébbnek éreztem, de mára már nem, és ez az egészséges kezdőre vonatkozik.Hawks topicban válaszolok szívesen én is, és szerintem a többiek is. Itt ennek nins helye.Helmut Zimmer"minden idők egyik legjobb emberanyagával, ezt azért iziben tegyük hozzá!" - ez inspirálta 😊Tudom meg fogom bánni, de mégis ezt a kérdést mi inspirálta? 😊Helmut ZimmerTehát Seattle-ben gyengébb emberanyag van?vandeminek...minden idők egyik legjobb emberanyagával, ezt azért iziben tegyük hozzá!Helmut ZimmerThe Bears also have parted ways with LB coach Reggie Herring, TE coach Andy Bischoff, and special teams assistant Dwayne Stukes. ST coach Joe DeCamillis and DC Mel Tucker were told to look for a new job from the get go.Reggie Herring azért meglepő, neki masszív háttere van. Lehet egy 49ers ember érkezik a helyére.
Még egy kis szemetet szórtunk ki.hpeter93
49ers D: 10. kapott pontokban, 7. yard/playben, 8. scrimmage playek számában, 5. engedett yardokban, és 8.1st downban. Ehhez képest valami botrányos 43 százalékkal engedték a 3. kísérleteket. :[]füligjimmy
Amúgy csak érdekel, hogy tényleg gyengébb emberanyagnak gondolod a seattle-i védelmet?vandeminek
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Ki látnátok szívesen Quinn utódjaként? Valószínűleg utolsó meccsét látjuk!Helmut ZimmerTravis Jones?
házon belüli váltás sztem valószínű. aki viszi tovább ezt a szemléletet, stílust.
több mint 9 éve
Ki látnátok szívesen Quinn utódjaként? Valószínűleg utolsó meccsét látjuk!
több mint 9 éve
Hogyne:Írogat is ide (ha igen, lehet tudni milyen nick alatt)?iktriadVilághír (a mai Népszabadságból):Czene volt? Nagy Packers-drukker, meg szerencsére ért is hozzá, már egy ideje rázuhant a fórumra 😊berger90
Wilson, a Seattle megdicsőült irányítója örömkönnyekben úszva nyilatkozott, és – ahogyan a Bowl.hu fórumait olvasgattuk – a Seahawks magyar szurkolói között is akadtak olyanok, akik vele együtt sírtak a boldogságtól. Egyikük közben korholta is kedvenc csapatát, amiért kénytelen volt „lábon kihordott infarktussal” ünnepelni a győzelmet: még egyszer nem él túl ennyi izgalmat...tejbegrrr!!!
Fel Vörösök, Proletárok!
több mint 9 éve
nol.hu/sport/egy-sima-egy-forditott-1510809Világhír (a mai Népszabadságból):csinálsz egy képet róla ha megkérhetlek?baggio
Wilson, a Seattle megdicsőült irányítója örömkönnyekben úszva nyilatkozott, és – ahogyan a Bowl.hu fórumait olvasgattuk – a Seahawks magyar szurkolói között is akadtak olyanok, akik vele együtt sírtak a boldogságtól. Egyikük közben korholta is kedvenc csapatát, amiért kénytelen volt „lábon kihordott infarktussal” ünnepelni a győzelmet: még egyszer nem él túl ennyi izgalmat...tejbegrrr!!!
több mint 9 éve
Világhír (a mai Népszabadságból):csinálsz egy képet róla ha megkérhetlek?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
hogy több éve olvassa, az biztos, de nem tudom, ír-e.Írogat is ide (ha igen, lehet tudni milyen nick alatt)?iktriadVilághír (a mai Népszabadságból):Czene volt? Nagy Packers-drukker, meg szerencsére ért is hozzá, már egy ideje rázuhant a fórumra 😊berger90
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Írogat is ide (ha igen, lehet tudni milyen nick alatt)?Világhír (a mai Népszabadságból):Czene volt? Nagy Packers-drukker, meg szerencsére ért is hozzá, már egy ideje rázuhant a fórumra 😊berger90
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Czene volt? Nagy Packers-drukker, meg szerencsére ért is hozzá, már egy ideje rázuhant a fórumra 😊berger90igen, ő
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
Világhír (a mai Népszabadságból):Czene volt? Nagy Packers-drukker, meg szerencsére ért is hozzá, már egy ideje rázuhant a fórumra 😊
Mindig jövőre
több mint 9 éve
he7edik
1 239
Fiúk, ha van olyan kérdés, ami nagyon bennetek van és fel kéne tenni adott játékosnak, akkor nyomjátok és igyekszem. PM is jó.Fingásra még nem gondoltál? 😀
Mondjuk Vizi azt mondta, hogy a nagy emberekhez csak komoly MMA háttérrel lehet odaférniHöri
több mint 9 éve
Fiúk, ha van olyan kérdés, ami nagyon bennetek van és fel kéne tenni adott játékosnak, akkor nyomjátok és igyekszem. PM is jó.Azért Lynch-t elkaphatnád egy „Thanks for asking.” erejéig. 😊
Mondjuk Vizi azt mondta, hogy a nagy emberekhez csak komoly MMA háttérrel lehet odaférni, szóval Sherman, Lynch, RW, ET vagy Chancellor lehet nem jön össze, de ki tudja. Irvinnek azért megmutatom majd a draft show videót hátha pofán ver.Höri
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Bennett eléggé lelazult a biciklizéstől: www.seahawks.com/videos-photos/videos/NFC-Championship-Trophy-Presentation/f9bfbd27-53a7-422e-8534-aec3adfd28eb (1:27-nél) "Why not?" 😀😀
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Maxwelltől kérdezd meg, hogy miért ilyen jó a CB képzés, mitől lesznek a 5-6. körös cbkből elit és kezdő szintű jatekosok? pl Sherman, Maxwell, Lane, Simon v Browner.köszi 😀
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Fiúk, ha van olyan kérdés, ami nagyon bennetek van és fel kéne tenni adott játékosnak, akkor nyomjátok és igyekszem. PM is jó.Egyrészt nagyon örülök, hogy te mész, nyilvánvaló, hogy ennek így kellett lennie. Másrészt kérlek, tartsd távol Faragó kollégát Hauschkától, mert nem szeretném megint egy évig minden FG-kísérletünk előtt azt hallgatni, hogy a bolond rugónak kamera volt a fején... 😊
Mondjuk Vizi azt mondta, hogy a nagy emberekhez csak komoly MMA háttérrel lehet odaférni, szóval Sherman, Lynch, RW, ET vagy Chancellor lehet nem jön össze, de ki tudja. Irvinnek azért megmutatom majd a draft show videót hátha pofán ver.Höri
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Világhír (a mai Népszabadságból):Wilson, a Seattle megdicsőült irányítója örömkönnyekben úszva nyilatkozott, és – ahogyan a Bowl.hu fórumait olvasgattuk – a Seahawks magyar szurkolói között is akadtak olyanok, akik vele együtt sírtak a boldogságtól. Egyikük közben korholta is kedvenc csapatát, amiért kénytelen volt „lábon kihordott infarktussal” ünnepelni a győzelmet: még egyszer nem él túl ennyi izgalmat...