Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 099 — SuperBowl Champions 2013/2014
Mi ez a ,You mad Bro?' sztori?sorozatjunkie
2012-ben amikor mi már tudtuk,hogy forr a boszorkánykonyhában valami (eredménykövető után szabadon), de a nemzeti média még mindig lesajnált minket, vendégül láttuk a Patriots csapatát az alapszakaszban. Kezdésnél Mike Rob elmondása szerint (volt FB, most az NFL Networkon elemző) Wilfork és a többi Pats CSK alig akartak velük kezet fogni és semmibe nézték őket. A meccs során Brady folyamatosan beszólogatott (Sherm szerint) a secondarynek (főleg E.T.-nek aki akkor még nem volt elismerve, és Shermnek, aki szintén ismeretlen volt az átlag drukkernek). Azt mondta, hogy nem érnek semmit, majd a meccs után ha kikaptunk akkor menjenek oda hozzá. Győztünk,Sherm odament, és megkérdezte,hogy "Are you mad bro?"
Erről egy képet is csinált másnap és kitette twitterre, amit felkapott a média.

több mint 9 éve
sorozatjunkie Pittsburgh Steelers 269
Mi ez a ,You mad Bro?' sztori?
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Mint kiderült az onside kicknél 6 embert az egyik oldalon, ez szabálytalan felállás.empty taxi
wazze és tényleg... 2009-ben hozták ezt a szabályt:

Also on kickoffs, the kicking team can't have more than five players bunched together pursuing an onside kick. Breaking this rule would draw a 5-yard penalty.
 www.nfl.com/news/story/09000d5d80f6c090/printable/owners-pass-four-rules-in-an-attempt-to-make-the-game-safer

Dean Blandino viszont ezzel vágott vissza:
Question regarding #Seahawks onside kick. Rule states you must have at least 4 players on either side of the ball. Formation was legal.

előbbi akkor ezek szerint nem került be a szabálykönybe

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Mint kiderült az onside kicknél 6 embert az egyik oldalon, ez szabálytalan felállás.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Én nem is azért kérdeztem. Csak szeretnék tisztában lenni a szabállyal teljesen. És csak fura hogy minden FG formácionál akkro ezt be szokták jelenteni és mégse tünt fel soha nekem. Persze ahogy te is irod ha a mezszám jó, esetleg egy olyan játékos van ott akinek már eligible száma van akkro nem kell.Leonidasz007
mutattak ilyet valaha is a tévében? amúgy FG és punt formációnál a szélső, "eligible elkapó" blokkolókat már a meccs kezdetén bejelentikbaggio
a leghíresebb eset a 2003-as Giants @ 49ers PO-meccs, mikor az egyik szélső blokkoló, Seubert ugyan már a mérkőzés előtt megtette ezt, a másik viszont nem (nem is számíthatott rá, mert elejtett snap volt), ráadásul az ellene elkövetett DPI-t se fújták be a játékvezetők, így ért véget a találkozó

youtu.be/wy2focmymiQ?t=2h6m54s

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Maxwelltől kérdezd meg, hogy miért ilyen jó a CB képzés, mitől lesznek a 5-6. körös cbkből elit és kezdő szintű jatekosok? pl Sherman, Maxwell, Lane, Simon v Browner.
köszi 😀braxa88
Epo!?😉Pari
ez jó volt. magadtól?
több mint 9 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 639 — Rise My Nation!
Maxwelltől kérdezd meg, hogy miért ilyen jó a CB képzés, mitől lesznek a 5-6. körös cbkből elit és kezdő szintű jatekosok? pl Sherman, Maxwell, Lane, Simon v Browner.
köszi 😀braxa88
Epo!?😉
több mint 9 éve
Én nem is azért kérdeztem. Csak szeretnék tisztában lenni a szabállyal teljesen. És csak fura hogy minden FG formácionál akkro ezt be szokták jelenteni és mégse tünt fel soha nekem. Persze ahogy te is irod ha a mezszám jó, esetleg egy olyan játékos van ott akinek már eligible száma van akkro nem kell.Leonidasz007
mutattak ilyet valaha is a tévében? amúgy FG és punt formációnál a szélső, "eligible elkapó" blokkolókat már a meccs kezdetén bejelentik

---
több mint 9 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 342
Sziasztok!

Lehet hogy volt már ez a kérdés, meg tájékozattlanságra vall, de hátha valaki megmagyarázzal nekem.
A Fake field goal TD-nél miért volt eligiable reciever tackle mezszámmal Gilliam? Azt értem hogy a szélén állt ezért az OK, de ha a mezszám nem votl megfelelő akkor be kellett volna jelenteni nem? (vagy ez megtörtént csak nem vttem észre és GB se reagálta le?)

Vagy field goal formaciónál elkaphat?Leonidasz007
Bejelentették, de FG formációknál amúgy is így szoktak felállni a csapatok, szóval ez közel sem lehetett annyira figyelmeztető jel, mint a Ravens-nek vagy a Colts-nak.baggio
Tehát minden ilyen felállásnál be szokták jelenteni külön hogy xy jogosult elkapó? Ezért nem volt furcsa GB-nek? Kicsit körülményesnek tünik hogy midnen FG és punt formácionál be kell jelenteni hogy akkor ez és ez jogosultLeonidasz007
A tackle eligible játékos odaszól a referee-nek, a ref meg a védők kapitányának, ennyi kell csak. Amúgy az NFL-en kívül minden máshol be se kell jelenteni, csak a jó mezszámmal kell felküldeni a falembert és mehet a menet

espn.go.com/video/clip?id=12114378
 espn.go.com/video/clip?id=12108025

Ez "a védelem nem képes időben észlelni" az NFL-ben olyan szinten szánalmas érv, hogy elmondhatatlan.baggio
Én nem is azért kérdeztem. Csak szeretnék tisztában lenni a szabállyal teljesen. És csak fura hogy minden FG formácionál akkro ezt be szokták jelenteni és mégse tünt fel soha nekem. Persze ahogy te is irod ha a mezszám jó, esetleg egy olyan játékos van ott akinek már eligible száma van akkro nem kell.
több mint 9 éve
Hát ezt nem tudom. Gilliam a száma alapján nem lehetett volna elkapó alapból, az elhelyezkedése alapján igen. -> lehet, hogy eztért kellett bejelenteni.
Ha a szélén mondjuk 15 számmal állt volna valaki, akkor a helye és a száma alapján is jogos elkapó -> nem kell bejelenteni.Attilahawks
Igen ez világos. Csak a kérdés még midnig áll hogy akkor ezek szerint minden ilyen formácionál ezt külön meg szokták tenni. Esetleg olyankor egy TE blokkol ott és akkor nem kell.
több mint 9 éve
Sziasztok!

Lehet hogy volt már ez a kérdés, meg tájékozattlanságra vall, de hátha valaki megmagyarázzal nekem.
A Fake field goal TD-nél miért volt eligiable reciever tackle mezszámmal Gilliam? Azt értem hogy a szélén állt ezért az OK, de ha a mezszám nem votl megfelelő akkor be kellett volna jelenteni nem? (vagy ez megtörtént csak nem vttem észre és GB se reagálta le?)

Bejelentették, de FG formációknál amúgy is így szoktak felállni a csapatok, szóval ez közel sem lehetett annyira figyelmeztető jel, mint a Ravens-nek vagy a Colts-nak.baggio
Tehát minden ilyen felállásnál be szokták jelenteni külön hogy xy jogosult elkapó? Ezért nem volt furcsa GB-nek? Kicsit körülményesnek tünik hogy midnen FG és punt formácionál be kell jelenteni hogy akkor ez és ez jogosultLeonidasz007
A tackle eligible játékos odaszól a referee-nek, a ref meg a védők kapitányának, ennyi kell csak. Amúgy az NFL-en kívül minden máshol be se kell jelenteni, csak a jó mezszámmal kell felküldeni a falembert és mehet a menet

espn.go.com/video/clip?id=12114378
 espn.go.com/video/clip?id=12108025

Ez "a védelem nem képes időben észlelni" az NFL-ben olyan szinten szánalmas érv, hogy elmondhatatlan.

---
több mint 9 éve
Attilahawks 284 — Seahawks fan
Sziasztok!

Hát ezt nem tudom. Gilliam a száma alapján nem lehetett volna elkapó alapból, az elhelyezkedése alapján igen. -> lehet, hogy eztért kellett bejelenteni.
Ha a szélén mondjuk 15 számmal állt volna valaki, akkor a helye és a száma alapján is jogos elkapó -> nem kell bejelenteni.
több mint 9 éve
Sziasztok!

Tehát minden ilyen felállásnál be szokták jelenteni külön hogy xy jogosult elkapó? Ezért nem volt furcsa GB-nek? Kicsit körülményesnek tünik hogy midnen FG és punt formácionál be kell jelenteni hogy akkor ez és ez jogosult
több mint 9 éve
Sziasztok!

Két lehetőség van:
- vagy az elhelyezkedése miatt vált jogosult elkapóvá.
- vagy a Seahawks bejelentette.

A Fox eredeti közvetítésében Joe Buck már a TD után rögtön mondta, hogy Gilliam jogosult elkapó volt. Majd később mutatták, hogy a bíró mond valamit MM-nek. (Lehet, hogy ezt jelezte.) De MM nem gondolta volna, hogy nem FG lesz, hanem FFG. 😊

Tegnap este egy csomó cikket elolvastam erről a playről. A csapat tudatosan készült erre, miután elemezték a Packers ST felállását. A meccs hetén hétfőn tették be a playbookba. Utána a héten, amikor Ryan elment PC mellett mondta Neki, hogy "Call it".
Csütörtökön gyakorolták.
Vasárnap az első adandó alkalommal hívták is. A play célja a first down lett volna, amit sikerült túlteljesíteni. 😊Attilahawks
Köszi a választ!

Én is több helyen olvastam ezt hogy mennyire készültek rá és hogy többször áttanulmányozták a Packers felállását.
Viszont azt nem értem hogy elhelyezkedésből adódoan nem lehetett sztem jogosult elkapó Gilliam, mert az nem elég, mert a mezszáma olyan. Szóval akkor a bejelentés maradt. Nyilván akkor általában ezt szokták alkalmazni ezért nem szurt senkinek szemet ez a bejelentés.
több mint 9 éve
@endo
Igazad van, mert a liga átlagot sem érik el, tehát a közepes méltányos megfogalmazás volt.undisputedly
A Baldwin féle tudatos kikelésre utaltam, nem az elkapók minősítésére. 😊endorphyn
Szerinted nem tudatos? Nem a pályán felvett anyagra gondolok,hanem arra, amikt az öltözőből kilépve adott. Ott küldött el mindenkit. Szerintem bőven végig gondolta, persze úgysem tudjuk meg, szóval akár máshogy is lehet, de szvsz így történt.
több mint 9 éve
Jon Ryan encouraged Pete Carroll to call fake field goal play

"SEATTLE -- The play was introduced on Monday and practiced for the first time Thursday. Every time Jon Ryan passed by Seattle Seahawks coach Pete Carroll all week, the punter said just two words.

“Call it.”"
...
"The Seahawks put the play into their game plan after studying video and seeing how the Packers rushed hard off the edge on field goal attempts. Ryan was initially supposed to run for the first down, but when A.J. Hawk approached, he was able to find Gilliam open in the end zone. "
....
" After he scored the touchdown, Carroll found him on the sideline.

“I told you I was going to call it,” Carroll said to Gilliam. "

espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/159259/jon-ryan-encouraged-pete-carroll-to-call-fake-field-goal-play
több mint 9 éve
Sziasztok!

Két lehetőség van:
- vagy az elhelyezkedése miatt vált jogosult elkapóvá.
- vagy a Seahawks bejelentette.

A Fox eredeti közvetítésében Joe Buck már a TD után rögtön mondta, hogy Gilliam jogosult elkapó volt. Majd később mutatták, hogy a bíró mond valamit MM-nek. (Lehet, hogy ezt jelezte.) De MM nem gondolta volna, hogy nem FG lesz, hanem FFG. 😊

Tegnap este egy csomó cikket elolvastam erről a playről. A csapat tudatosan készült erre, miután elemezték a Packers ST felállását. A meccs hetén hétfőn tették be a playbookba. Utána a héten, amikor Ryan elment PC mellett mondta Neki, hogy "Call it".
Csütörtökön gyakorolták.
Vasárnap az első adandó alkalommal hívták is. A play célja a first down lett volna, amit sikerült túlteljesíteni. 😊
több mint 9 éve
Sziasztok!

Bejelentették, de FG formációknál amúgy is így szoktak felállni a csapatok, szóval ez közel sem lehetett annyira figyelmeztető jel, mint a Ravens-nek vagy a Colts-nak.

---
több mint 9 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
@endo
Igazad van, mert a liga átlagot sem érik el, tehát a közepes méltányos megfogalmazás volt.undisputedly
A Baldwin féle tudatos kikelésre utaltam, nem az elkapók minősítésére. 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
@endo
Igazad van, mert a liga átlagot sem érik el, tehát a közepes méltányos megfogalmazás volt.
több mint 9 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
ADB állandó jellegel kikel a média ellen, most pedig szerintem teljes mértékben tudatosan megtervezte, hogy ő is magára von egy kis figyelmet, ami pedig tudjuk egyenlő a dollárral. Nem is ezzel van a bajom,hanem azzal,hogy ő abszolút nem alkalmas erre a szerepre. Buta. A nyilatkozatai mögött szimpla negatív érzelmek vannak, amiket a maga műveletlen módján előad. Tavaly Carter még jogos is lehetett volna, idén Sanders ellen kelt ki, mert az azt mondta, hogy közepes elkapóink vannak.

És nem is tévedett. Ezt ADB is tudja, a csapat is tudja, a szurkolók is tudják. Pár dollár reményében drámázik és kelti a feszültséget, ami nem tetszik.undisputedly
Vagy nem 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
ADB állandó jellegel kikel a média ellen, most pedig szerintem teljes mértékben tudatosan megtervezte, hogy ő is magára von egy kis figyelmet, ami pedig tudjuk egyenlő a dollárral. Nem is ezzel van a bajom,hanem azzal,hogy ő abszolút nem alkalmas erre a szerepre. Buta. A nyilatkozatai mögött szimpla negatív érzelmek vannak, amiket a maga műveletlen módján előad. Tavaly Carter még jogos is lehetett volna, idén Sanders ellen kelt ki, mert az azt mondta, hogy közepes elkapóink vannak.

És nem is tévedett. Ezt ADB is tudja, a csapat is tudja, a szurkolók is tudják. Pár dollár reményében drámázik és kelti a feszültséget, ami nem tetszik.
több mint 9 éve
Sziasztok!

Vagy field goal formaciónál elkaphat?
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Csak szerintem szánalmas,hogy Baldwin lenyomott egy "Shermant" a meccs után?
Egyértelmű,hogy így próbálja meg azt az utat bejárni (média, hype, hírverés, anyagiak), mint Richard. Mondjuk szerintem Doug kifejezetten ostoba. Talán legkevésbé ő szimpatikus emberileg a csapatból.undisputedly
Szerintem Sherman tavaly legalább ennyire tudatosan, kiszámítottan üvöltötte le Erin Andrews fejét. Kicsit azt is gondolom, hogy nemcsak azért húzta magára igen hatékonyan a figyelmet (két hétig csak róla szólt minden), mert az kifizetődött neki, hanem valamennyire talán azért is, hogy ezzel kímélje a kevésbé sajtókompatibilis csapattársakat (yeah) a lélekölő, zavaró nyaggatástól a nagy erőpróba előtt.

Ugyanakkor egyiküktől sem vitatnám el, hogy legalább részben őszintén át is érzik, amit mondtak. Nem lehet könnyű megélni, hogy egy gyűrű sem sokat változtatott azon, hogy a csapatot mostanáig némi rosszul titkolt lesajnálással kezeli a sajtó vagy legalábbis annak egy része. Nekem legalábbis kicsit úgy tűnik, hogy sokak fejében vannak a komoly hagyományokkal bíró sikerre ítéltek, és van a Seahawks, akiknek egyszer véletlenül bejött az élet, de úgyis visszaáll majd a világ rendje, véget ér a pünkösdi királyság. A védelem képességeit már nem nagyon meri senki kétségbe vonni, ám minden méltatás után ott van egy igen, de. És akkor jön a game manager törpe, a fogalmatlan elkapók, a kizárólag Lynchből élő offense. Egy ilyen érzelmi hullámvasút után, mint a hétvégi meccs, az a legkevesebb, hogy megmondja az örök fejcsóválóknak, homlokráncolóknak, hogy csókoltatja az édesanyjukat. 😊

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Gyönyörűen látszik, ahogy Peppers mutatja Burnettnek, hogy feküdjön le (5:40-től). Azt hiszem, nem túlzás kijelenteni, hogy a győzelmet részben a dallasi Lawrence-nek köszönhetjük.metaxa17
Minimum 10-15 yardot ajándékozott ezzel a Seahawksnak. A Seahawks győzelme sok ilyen dolgon múlt.