DeX

New England Patriots

DeX
Lakhely
Hódmezővásárhely
Utoljára láttuk
3 órája
Regisztrált
több mint 15 éve
Fórum hozzászólások
294Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 1 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
JMD -> Raiders

több mint 1 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
#retirementgate
😂😂🐐
Sinisa
De hogy fogják ezért eltiltani négy meccsre? 😀
Burkus
Ha tényleg visszavonul Godell kötelezi hogy 4 meccset játszon le 😀

több mint 3 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Tényleg van bárki, aki azt gondolja, hogy Patriotsnak nincs terve...hogy Robert Kraft ezt hagyja?!
Helmut Zimmer
Brady már korábban klónozva lett.
Vrij6

több mint 3 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Elnézve a highlightsot az estéről, illetve pár meccseket idén, azaz érzésem hogy Lamar Rookie szinten tolja az NFL-t. 😕

több mint 4 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
A bemelegites kozben BB fia es egy masik Pats staffer a Bills jatekosok korul sertepertelt, igy McD maga terelte le oket a palyarol 😀

 twitter.com/thadbrown7/status/1178348623672860672?s=20
undisputedly
Amúgy nem volt ez egy annyira egyszerű meccs Billéknek. Fostak ők egy kicsit...
Helmut Zimmer
Nem kicsit! Elnézve a meccset, b*zdki egy ilyen Offense-t így semlegesíteni k*rvanagy munka volt, a D-tek iszonyat jó, nem kellett volna, de rohadtul tetszett a játékuk! Rohadtul egy szót nem szólhattunk volna, ha feltörlik a Pats-el a padlót, ha kicsit jobb az O-tok, akkor én azt mondom, sima hazai W. Iszonyat pofás csapat lett ez, kicsit az offense-t, Allent rendbe kell rakni, és végre (számomra legalábbis) lesz egy jó kis bunyó a csoportba! További rohadt jó játékot nektek! Pacsi!

több mint 4 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Csak úgy játszásiból, Gilmore-t elcserélnétek Ramsey-re? (Minimális ellenértékkel természetesen, már ha 1az1 trade miatt nagyon húzza a száját a jags)

Soha!
ZERO_L

több mint 4 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Nyilván erőltettük az AB dolgot, mert első éles meccs, bár nekem sem tetszett, de muszáj volt!

Amúgy meg nehogymár most az legyen a baj, hogy nem kap el JE 11 labdát egy meccsen?😊 Amit tavaly az SB-n produkáltak a fiúk az nem normális! Én jobban szeretem mikor 7-8 ember kap el labdát, gyakorlatilag levédekezhetetlen a védelemnek! Remélhetőleg TB-nek sem okoz gondot a bőség varázsa😊
NB2
Nyilván nem az a baj ha szét vannak osztva a labdák, sőt, csak az nem lenne jó ha emiatt az öltözőben elkezdodnenek a karogasok, hogy az új srác van kiemelve, a többiek akik régebb óta itt vannak és melóznak ok meg le vannak tojva. De biztos profik a srácok és megoldjak hogy ilyen be legyen ☺️

több mint 4 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Brutál erős a csapat, offense hamarabb is lezarhatta volna, de valahogy a végén megtorpant. A védelemre nincsenek szavak. Viszont ami nekem feltűnő volt és nem tudom jó lesz e a jövőre nézve, hogy TB iszonyat erőltette ABt. Persze kurvajo elkapo örültem is neki, de pl Edelmant hanyagolta miatta a meccs elején. Nem tudom hány olyan play volt amikor dobhato volt JE de valamiért csak ABt nézte Brady az első pillanattól kezdve. Remélem csak fellangolas lesz és nem fog a TB JE kapcsolat kárára menni Brown érkezése.

több mint 4 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
JMC 2év

több mint 4 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Talán Browner volt mostanába -igaz kb ennyi erénye volt- az aki úgy istenesen odabaszott, meg mondjuk Spikes. Néha néha van, de nem ez a jellemző itt.
DeX
Meriweather.
Sobri Jóska
Róla mindíg ez ugrik be 😀

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 5 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Hatalmas gratula srácok, abszolút megérdemeltétek! Ez a ti napotok, ti vagytok a bajnokok! Nagy meccs volt, köszönjük! 😊 Egyik kedves Eagles fan barátommal végre összejött egy közös SB szurkolás, ezt is köszönöm Phily!
World Champs! 😊

több mint 8 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Végigolvasva a szájkaratét, "gratula" mindenkinek aki benne volt, függetlenül csapattól...Szánalmas, ahogy egy kicsikart győzelem után elszáll az agya a szurkolónak, és egyből már az SBbe képzeli magát...függetlenül csapattól mondom, nem akarok személyeskedni. De pl Pats oldalon (jómagam is Pats szurkoló lennék) a múltkor cseten is olyanokat olvastam a Ravens elleni meccse előtt, hogy ugyan kivel játszuk az SB-t...Azért gyerekek...volt egy Ravens, amit fantasztikus meccsen sikerült búcsúztatni, most meg van egy rendkívül lendületes Colts, élükön a következő korszak meghatározó QBjával. Mégha most Luck játéka nyers is, és "szórja" az int-eket, én a következő elit QB-t látom benne (most még "csak" 😀 azt mondom hogy nagyon jó, picit csiszolgatni kell rajta)
A Ravens meccsen 60-40re mondtam a Hollók esélyeit, most kicsit bátrabb vagyok, így azt mondom 60-40 a Patsnek. De ehez meg kell állítani Hiltont, Luckot, és a többi srácot, ami rohadtul nem lesz könnyű. Megtanultam, hogy minden ellenfelet tisztelni kell, függetlenül hogy épp milyen múlt van mögötte, épp gödörben van, vagy nem, minden meccsen tud villanni mindenki. Annyira nuanszokon múlik ez a sport, hogy aki előre megmondja hogy XY csapat bejut, az egyszerűen nem ért hozzá eleget.
Lehet kicsit semmit mondó lett a poszt, de gondoltam beböfögök egyet ide is 😊 Győzzön a jobb hétvégén, és persze hajrá Pats! Peace

több mint 7 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Nem mondom, hogy teljes szívből drukkolok nektek az SBn, inkább egy jó meccset várok, immár semleges nézőként, de mosolyognék ha meglenne, Manning miatt. Habár hardcore Pats fan vagyok, PM abszolút megérdemelné a győzelmet. Emberileg, és játékosként is maximálisan tisztelem, bár minden játékos ilyen lenne. Soha egy balhéja, egy trashtalkja nem volt, -legalábbis nem emlékszem- nem b*szogat senkit, csak teszi a dolgát, évek óta elit szinten. Az, hogy sérülés miatt vol sz*r, benne van mindenkinél, de mikor egészséges, akkor az egyik legenda a ligába, és az is marad. Nem imádom mint a fanok, de szeretem az "Öreget" 😊 Úgyhogy fogja a mankóját, vegyen be pár pirulát, és vigye Denverbe a trófeát 😊
Pár szó a meccsről, aludva egyet:
-Félelmetes D-tek van. A legjobb szó rá, ami eszembejut, az a dinamika. Mintha nem ismernék a fáradtság szót. Pörögnek, 110%on, és MEGTARTJÁK ez a meccs végéig. Elit részek mindenhol. Még a végén Wardot is sajnáltam, hogy megsérült, pedig a "divat" azt mondaná hogy örüljek neki, de annyira tetszett a D játéka, hogy szinte bármely játékosotokat szívesen látnám nálunk. Taps nektek.
Véleményem szerint, az O-lineon ment el a Patsnek. Egyszerűen nem értem, hogy ha van egy TB-d, akkor f*szért nem építesz elé egy legalább közepes egységet...Cannont kitiltanám az USAból is, nemhogy Cut...drafton prioritás lesz pár falember, és remélem nem a hátsó kukás körökből...de nincs kifogás, Ti voltatok a jobbak, Ti tettétek a dolgotokat, TI nyertetek. Mégegyszer Gratulálok srácok! 😊

több mint 6 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
13 éve követem a NE-t mondhatni a kedvenc csapatom. Megis az osszes Sb közül itt tudtam ugy nézni a meccset, hogy ha ti gyoztok is Örülök mert fantasztikus csapatotok van. A védelem egy állat, mintha trabantal akarnal versenyezni egy Ferrari ellen. Iszonyat dinamika es technika van a sracaitokban. Matty végleg lerakta a nevét az elitek között úgy érzem. Nagyon jo QB aki bármelyik csapatban elférne. Julio nem ember 😊 aztán a 2 futotok....ah...komolyan hardcore NE fankent élveztem nézni a jatekotokat. Nagyon remelem hogy par even belül a csúcsra juttok. Ha nem a pats ellen dontoztok en nektek fogok szurkolni. Az NFC lben egyik kedvenceim lettetek. Bocsánat hogy ide kontarkodtam. ON: Szivesen olvasnek egy szakértőtől az esetleges FAkrol illetve bármilyen összegzést. A lenyeg. Megha most nemis ugy látjátok, de büszkék lehettek a sracaitokra! Rise up!

több mint 8 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Felkészül: Randy Moss?
Kollega

több mint 4 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
JMC 2év

több mint 5 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Tisztelet persze a kivételnek (NEM a hozzászólás szám a gond, ha nem lett volna egyértelmű). Bár úgy lenne, hogy a ritkán írogatók csak a normál átlagos emberkék lennének, akik a playoff miatt beizgultak a sportra. Ők welcome. De sajna nem így van. Jön a legbüdösebb sz*r is mögöttük / mellettük.

Egyébként, ha már ilyenkor is van eredménykövető, és kevés az admin, akkor nem kellene megfontolni, hogy 1-2 régi, aktív, állandó (és csapat-semleges) fórumtagnak adjanak az adminok törlési jogot az eredménykövető topicra? Már, ha akad, aki bevállalná...
peterk2005
Komolyan b*zdki vissza kellett néznem mikor regisztráltam 😊 2008 okt. 4
Mindennap kb 5-10x nézem a topicot, és mégis alig van hsz-em 😀 Viszont a fórumon kb 5 embernek maradt meg a nickje, az egyike te vagy Peterk. Mindig öröm olvasni a hozzászólásod, valahogy a legszimpatikusabb nem Patriots szurkoló vagy nálam. Na de elég a picsanyalásból. Az, hogy valakinek kevés a hsz-e nem jelenti az (amit ugye te is írtál) hogy egy fostenger van a fejében, habár elég nagy százalékban jelen lévő dologról írtok. Bár elolvasva az eredméynkövető pár oldalát, illetve az itteni beszélgetéseket, valahogy mindkét oldalt megértem...tényleg rengeteg elvakult Pats fan van sajnos itt és más oldalakon is, akik azért is nekiesnek a szintén fan társaknak, csakmert mondjuk TB vagy BB 1-1 döntését megkérdőjelezik...egész félelmetes az elvakultság pár emberben...én is régi szurkoló vagyok, de mégse verem a f@szom a földhöz pl Faragó Ricsi miatt (igaz, máig k*rvára nem értem, hogy képesek egyesek fent akadni a kommentátoron ((én nem is szoktam kihallani semmi utálatot Ricsi felől))...sajnálom azokat az embereket, akiknek ilyen szegényes az életük, hogy ezen pörögnek...)vagy hogy TBnek nem lehet szar meccse, szar döntése....dehogynem, sőt, szinte egyetértek Sobrival azokból az időkből mikor a 2 Giants SB L volt, hogy ott TB nem tudott egy gátat áttörni magában, és igenis elfogyott a magic nála.
Egy szó mint száz, ideböfögtem egyet már énis, igazából az esetek 99%ában csak jókat mosolygok itt, és próbálom az érdemi infokat begyűjteni.
Pacsi&Peace meg minden.

több mint 8 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
ez kemény 😀

több mint 8 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Ez csak mert vicces 😀

több mint 9 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Wattnak én már most megelőlegezem a Év Védője címet...egészen félelmetes szinten játsza a focit...