Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
RW a Facebookon nagy meglepetést ígért a 12. embernek. Titokban nőtt volna pár centit? 😉tejbegrrr!!!új dauer 😀
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Az nfl.comon a hétvégén volt egy körkérdés, hogy tuti future HOF-e már Lynch. A konszenzusos válasz nagyjából az volt, hogy MÉG nem, a második gyűrűn kívül kell neki további egy-két erős szezon, látványos statisztikai mutatókkal, bajnokaspiráns csapatnál. Lehet, hogy megint rettenetesen naív vagyok, de az a benyomásom, hogy Lynch döntésében ez a szempont legalább akkora súllyal esik majd latba, mint az, hogy mennyit kereshet még, mielőtt visszavonul.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Nadal17
586
RW a Facebookon nagy meglepetést ígért a 12. embernek. Titokban nőtt volna pár centit? tejbegrrr!!!Lehet, hogy a 4 INT után úgy döntöttek, hogy T-Jax fog irányítani 😀
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
www.seahawks.com/videos-photos/videos/Sherman-cheers-on-Tate/e40ababb-3c1a-4672-902d-5a79fcf64649😕)
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
RW a Facebookon nagy meglepetést ígért a 12. embernek. Titokban nőtt volna pár centit? 😉
több mint 9 éve
Ekkora faszságot, de komolyanAlapból jár érte a bünti, ott bizony járt volna a 15 yard a Packersnek a kikcoff után. Vagy nem vették észre vagy nem dobták be érte mert hazai pálya(mielőtt meg támadnak a Seatlle fanok nem ez az első sárga amit nem dobtak be hazai pályán, konkrétan a Dez Bryant féle berohanok a pályárára gondolok, és már túltettem az egészem magam). Már csak azt várom hogy valami faszságot elnéznek a superbowlon is és tökéletes lesz a rájátszás ilyen szempontból számomra.
"Az NFL hivatalosan figyelmeztette a Seattle Seahawks-t, hogy amennyiben Marshawn Lynch a Super Bowl folyamán bármikor obszcén mozdulatot tesz, akkor az azonnal egy 15 yardos unsportsmanlike conduct büntetést von maga után."winston
Azon meg hogy figyelmeztetik külön ne lepődj meg, Jimmy Grahamet is figyelmeztették hogy ne dunkoljon mert tilos mégis megtette.
We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
darth king
21
Az NFL előbb büntetést szabott ki Lynchre amiért "markolással" ünnepelt, most pedig a liga hivatalos webshopjában árulják a "markolásról" készült képet. LOL
undisputedly
Ekkora faszságot, de komolyanPersze, mert ha sokszor csinálja, akkor már nem lesz egyedi (értékes) a kép 😀 Ezek szerint nem akarnak éves naptárra gyúrni 😀
"Az NFL hivatalosan figyelmeztette a Seattle Seahawks-t, hogy amennyiben Marshawn Lynch a Super Bowl folyamán bármikor obszcén mozdulatot tesz, akkor az azonnal egy 15 yardos unsportsmanlike conduct büntetést von maga után."winston
több mint 9 éve
Ekkora faszságot, de komolyanyeah
több mint 9 éve
Ekkora faszságot, de komolyan"Az NFL hivatalosan figyelmeztette a Seattle Seahawks-t, hogy amennyiben Marshawn Lynch a Super Bowl folyamán bármikor obszcén mozdulatot tesz, akkor az azonnal egy 15 yardos unsportsmanlike conduct büntetést von maga után."
több mint 9 éve
Az NFL előbb büntetést szabott ki Lynchre amiért "markolással" ünnepelt, most pedig a liga hivatalos webshopjában árulják a "markolásról" készült képet. LOLwww.nflshop.com/Seattle_Seahawks_Collectibles/Seattle_Seahawks_2014_NFC_Champions_Framed_20_x_24_Collage_with_Piece_of_Game-Used_Football_-_Limited_Edition_of_100
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=TQdewVVsUE4Tipikus eyecandy riporternő. Amúgy nem tartom jó szakmabelinek, habár nem sok rálátásom van, nem ilyen területen dolgozom,de pl Sherm tavalyi NFCCG kiakadásánál is ő volt ott a mikrofon másik oldalán, és abszolút nem tudta kezelni. De persze nem is a CNN politikai vitaműsorait vezeti 😀Ugyanilyen gondolatok fogalmazódtak meg bennem is. Amiben többek vagyunk a többi csapatnál, atom D#, meg lynch, stb-ken túl, az az, hogy a jó team chemistry teljesen mást jelent nálunk, mint a többi csapatnál. Ez egy csapat. Plusz ne menjünk el Erin Andrews mellett sem, akinek nagyon szexis a nevetése amellett, h baromira jól néz ki 😊CSABI27www.youtube.com/watch?v=y7zw6d2KL1wCSABI27Nem akarok nagyon emocionális kijelentést tenni, de imádom ezt a csapatot.
Tudom, más frencsájzról is lehetne hasonló videót csinálni a ligában, de amit a pályán és azon kívül is reprezentál a csapat, az az egyszerű szurkolót -ala me- elég nagy "boldogsággal" tölt el, könnyű ezekkel az "elvekkel" azonosulni.
Az eszem azt mondatja velem,hogy underdogok vagyunk, de erre a csapatra nem tudok úgy gondolni. LEsz ami lesz, ez egy elképesztően jó szezon volt, egy szezon ami a frencsájz történetének egyik legszebb éve lesz még sokáig. Goooo Hawks. Alig várom a döntőt.undisputedly
Lényeg, Andrews kisasszony eléggé vonzó 😀undisputedly
pont erről szól
több mint 9 éve
Tipikus eyecandy riporternő. Amúgy nem tartom jó szakmabelinek, habár nem sok rálátásom van, nem ilyen területen dolgozom,de pl Sherm tavalyi NFCCG kiakadásánál is ő volt ott a mikrofon másik oldalán, és abszolút nem tudta kezelni. De persze nem is a CNN politikai vitaműsorait vezeti 😀Ugyanilyen gondolatok fogalmazódtak meg bennem is. Amiben többek vagyunk a többi csapatnál, atom D#, meg lynch, stb-ken túl, az az, hogy a jó team chemistry teljesen mást jelent nálunk, mint a többi csapatnál. Ez egy csapat. Plusz ne menjünk el Erin Andrews mellett sem, akinek nagyon szexis a nevetése amellett, h baromira jól néz ki 😊CSABI27www.youtube.com/watch?v=y7zw6d2KL1wCSABI27Nem akarok nagyon emocionális kijelentést tenni, de imádom ezt a csapatot.
Tudom, más frencsájzról is lehetne hasonló videót csinálni a ligában, de amit a pályán és azon kívül is reprezentál a csapat, az az egyszerű szurkolót -ala me- elég nagy "boldogsággal" tölt el, könnyű ezekkel az "elvekkel" azonosulni.
Az eszem azt mondatja velem,hogy underdogok vagyunk, de erre a csapatra nem tudok úgy gondolni. LEsz ami lesz, ez egy elképesztően jó szezon volt, egy szezon ami a frencsájz történetének egyik legszebb éve lesz még sokáig. Goooo Hawks. Alig várom a döntőt.undisputedly
Lényeg, Andrews kisasszony eléggé vonzó 😀
több mint 9 éve
krankovics
407
Na ez már 99%? Dan Quinn a Falconsnál HC lesz? www.si.com/nfl/2015/01/25/atlanta-falcons-dan-quinn-head-coach-seattle-seahawks-february-2-super-bowl
több mint 9 éve
Ugyanilyen gondolatok fogalmazódtak meg bennem is. Amiben többek vagyunk a többi csapatnál, atom D#, meg lynch, stb-ken túl, az az, hogy a jó team chemistry teljesen mást jelent nálunk, mint a többi csapatnál. Ez egy csapat. Plusz ne menjünk el Erin Andrews mellett sem, akinek nagyon szexis a nevetése amellett, h baromira jól néz ki 😊www.youtube.com/watch?v=y7zw6d2KL1wCSABI27Nem akarok nagyon emocionális kijelentést tenni, de imádom ezt a csapatot.
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=y7zw6d2KL1wCSABI27Nem akarok nagyon emocionális kijelentést tenni, de imádom ezt a csapatot.
Az eszem azt mondatja velem,hogy underdogok vagyunk, de erre a csapatra nem tudok úgy gondolni. LEsz ami lesz, ez egy elképesztően jó szezon volt, egy szezon ami a frencsájz történetének egyik legszebb éve lesz még sokáig. Goooo Hawks. Alig várom a döntőt.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Ha esetleg visszavonulna én kinevezném a Fanchise "médiakapcsolatok, és kommunikáció" felelősévé 😉 😀😀Ha a testi épsége szempontjából nézünk egyértelmű vissza kéne vonulnia csak az az akarat amit minden egyes meccsen ès minden egyes play-be látok tőle az tartja szerintem mèg mindig pályán bármi baja van 😀szabolcs13petey-nek van igaza sajnos, amit ő kiállt azt nem lehet tartani, imádom Lynch-et, de ezekkel a hátfájdalmakkal jobb lenne visszavonulni a saját érdekébenfunkyparducSztivi Dzséj 31 éves, Lynch 28. itt már durván bejátszik az életkor. nemhiába magas az amortizációs tényező futóknál. de folyamatos PO szereplés és magas szinten való játék már nem tréfadolog. ettől függetlenül ha úgy érzi van benne még 4 év is, ki vagyok én hogy megmondjam... 😊peteytuti benne van még vagy 2 ilyen év még így is hogy fáj már nekik itt ott meg a háta se az igazi de még így is magasan a legjobb futó az egész NFL-be.szabolcs13Úristen, szerintem nem vágod miket kapnak a futók egy szezon alatt, pláne Lynch akit 3-4 ember kap telibe. kb, mintha frontális karambol lenne..petey
Tudom miket kapnak vagyis csak gondolom mert én még nem kaptam Nfl szintű ötközést de szerintem te se szóval egyikünk se tudja milyen lehet csak gondoljuk 😊Viszaterve szerintem Lynch meg mindig tudja ezt a formáját hozni és ezt a meccseken is bizonyítja és amíg hozza a formáját joggal feltételezték neki még időt csak nézd meg Seteven Jeksont meddig tolta elit futóként pedig ő is ilyen stílusú.szabolcs13
több mint 9 éve
szabolcs13
212
Ha a testi épsége szempontjából nézünk egyértelmű vissza kéne vonulnia csak az az akarat amit minden egyes meccsen ès minden egyes play-be látok tőle az tartja szerintem mèg mindig pályán bármi baja van 😀petey-nek van igaza sajnos, amit ő kiállt azt nem lehet tartani, imádom Lynch-et, de ezekkel a hátfájdalmakkal jobb lenne visszavonulni a saját érdekébenfunkyparducSztivi Dzséj 31 éves, Lynch 28. itt már durván bejátszik az életkor. nemhiába magas az amortizációs tényező futóknál. de folyamatos PO szereplés és magas szinten való játék már nem tréfadolog. ettől függetlenül ha úgy érzi van benne még 4 év is, ki vagyok én hogy megmondjam... 😊peteytuti benne van még vagy 2 ilyen év még így is hogy fáj már nekik itt ott meg a háta se az igazi de még így is magasan a legjobb futó az egész NFL-be.szabolcs13Úristen, szerintem nem vágod miket kapnak a futók egy szezon alatt, pláne Lynch akit 3-4 ember kap telibe. kb, mintha frontális karambol lenne..petey
Tudom miket kapnak vagyis csak gondolom mert én még nem kaptam Nfl szintű ötközést de szerintem te se szóval egyikünk se tudja milyen lehet csak gondoljuk 😊Viszaterve szerintem Lynch meg mindig tudja ezt a formáját hozni és ezt a meccseken is bizonyítja és amíg hozza a formáját joggal feltételezték neki még időt csak nézd meg Seteven Jeksont meddig tolta elit futóként pedig ő is ilyen stílusú.szabolcs13
több mint 9 éve
szabolcs13
212
Màr ő se úgy érzi ezért mondogatják a vissza vonulásáról szóló pletykákat ez csak az én megérzésem volt 😊 viszont hiàba logikus nem szívesen engedem el :/Sztivi Dzséj 31 éves, Lynch 28. itt már durván bejátszik az életkor. nemhiába magas az amortizációs tényező futóknál. de folyamatos PO szereplés és magas szinten való játék már nem tréfadolog. ettől függetlenül ha úgy érzi van benne még 4 év is, ki vagyok én hogy megmondjam... 😊peteytuti benne van még vagy 2 ilyen év még így is hogy fáj már nekik itt ott meg a háta se az igazi de még így is magasan a legjobb futó az egész NFL-be.szabolcs13Úristen, szerintem nem vágod miket kapnak a futók egy szezon alatt, pláne Lynch akit 3-4 ember kap telibe. kb, mintha frontális karambol lenne..petey
több mint 9 éve
Sztivi Dzséj 31 éves, Lynch 28. itt már durván bejátszik az életkor. nemhiába magas az amortizációs tényező futóknál. de folyamatos PO szereplés és magas szinten való játék már nem tréfadolog. ettől függetlenül ha úgy érzi van benne még 4 év is, ki vagyok én hogy megmondjam... 😊tuti benne van még vagy 2 ilyen év még így is hogy fáj már nekik itt ott meg a háta se az igazi de még így is magasan a legjobb futó az egész NFL-be.szabolcs13Úristen, szerintem nem vágod miket kapnak a futók egy szezon alatt, pláne Lynch akit 3-4 ember kap telibe. kb, mintha frontális karambol lenne..petey
több mint 9 éve
szabolcs13
212
tuti benne van még vagy 2 ilyen év még így is hogy fáj már nekik itt ott meg a háta se az igazi de még így is magasan a legjobb futó az egész NFL-be.szabolcs13Úristen, szerintem nem vágod miket kapnak a futók egy szezon alatt, pláne Lynch akit 3-4 ember kap telibe. kb, mintha frontális karambol lenne..petey
Tudom miket kapnak vagyis csak gondolom mert én még nem kaptam Nfl szintű ötközést de szerintem te se szóval egyikünk se tudja milyen lehet csak gondoljuk 😊Viszaterve szerintem Lynch meg mindig tudja ezt a formáját hozni és ezt a meccseken is bizonyítja és amíg hozza a formáját joggal feltételezték neki még időt csak nézd meg Seteven Jeksont meddig tolta elit futóként pedig ő is ilyen stílusú.
több mint 9 éve
tuti benne van még vagy 2 ilyen év még így is hogy fáj már nekik itt ott meg a háta se az igazi de még így is magasan a legjobb futó az egész NFL-be.szabolcs13Úristen, szerintem nem vágod miket kapnak a futók egy szezon alatt, pláne Lynch akit 3-4 ember kap telibe. kb, mintha frontális karambol lenne..
több mint 9 éve
szabolcs13
212
Igen ez egy logikus döntés lenne elengedni Lynchet megerősíteni az OL-t a drafton és hozni 3 körbe egy jó futót aki be tud szállni Turbin mellé. Másrészről nincs és nem is lenne szívem elengedni a bestiát annyira jó futó hogy ki tudja mikor tudunk ilyet újra szerezni és az elmúlt években ő nyerte nagyrészt nekünk a meccseket tuti benne van még vagy 2 ilyen év még így is hogy fáj már nekik itt ott meg a háta se az igazi de még így is magasan a legjobb futó az egész NFL-be.Az RB kérdést szvsz rosszul közelíti meg aki Lynch pótlásában gondolkodik. Egyszerűen nem tudjuk pótolni. Nincs még egy olyan futó aki ilyen fal mögött, contact után ennyi yardot és ennyi TD lett volna képes csinálni.Szerintem se olyan jó Murray. Lynch olyan off fal mögött mint ami Dallasba van 3000yardot futna 😀 😀szabolcs13Gondolatkísérlet:Szerintem ez egy kifejezetten hibás lépés lenne: Murray nincs az öt legjobb RB között a ligában (Lynch, Charles, Lacy, Bell, Peterson?, Gore, Forte mind jobbak). Persze ez szubjektív vélemény, de nálatok Lynch mögött ott van Turbin, akiben lehet fantázia. Jól jön majd az a pénz a többi hosszabbításra.Szokol
állítás 1. Lynch jövője bizonytalan, bár PC jelezte, hogy szeretnék, ha jövőre is nálunk játszana, egyes hírek szerint van benne hajlandóság, hogy idén, a második gyűrű után 😊 befejezze profi pályafutását. Vagy csak elmegy több pénzért levezetni valahová.
állítás 2. Murray-nek a Dallas négy évre 16 milliót akarna fizetni, ő ezt kevesli, és állítólag körülnézne a piacon.
kérdés: szerintetek lehet bármi esély arra - és RW új szerződésével elég pénz a sapka alatt ahhoz -, hogy elhozzuk? 😊tejbegrrr!!!
Úgy gondolom, hogy Turbin és Krisztina együtt jó párost tudna alkotni egy jó Oline mögött. Tehát szerintem a pénzt a fal megerősítésébe kéne invesztálni, nem pedig egy drága futót idehozni. Undinak igaza van. A mostani draft trendben nincsenek a futók úgy megbecsülve. Simán lehet jó futót 3. v 4. körben beszerezni.
Tehát a jövőnk " Arccal az OLine felé". Persze csak miután megnyertük a SB-t. 😉BigBaltazar