Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
már csak OL kell 😀braxa88Ott vessétek be az ex-jaguárokat; Patrick Lewist meg Drew Nowakot. 😀
több mint 10 éve
Hitelességét nem ellenőriztem.Ez egy kíváló deal.
Btw, olvastam olyan riportokat, hogy Matthews kezd életjeleket mutatni a campben, és kedves fórumtársaim, lehet,hogy ezzel (is) elérkeztünk oda, hogy egészségesen telített lett a WR corp 😀
1. Jimmy
2. Baldwin; Lockett; P-Rich
3. Kearse; Matthews
4. Norwoodundisputedly
több mint 10 éve
már csak OL kell 😀
több mint 10 éve
Hitelességét nem ellenőriztem.
Btw, olvastam olyan riportokat, hogy Matthews kezd életjeleket mutatni a campben, és kedves fórumtársaim, lehet,hogy ezzel (is) elérkeztünk oda, hogy egészségesen telített lett a WR corp 😀
1. Jimmy
2. Baldwin; Lockett; P-Rich
3. Kearse; Matthews
4. Norwood
több mint 10 éve
xD
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Ha nem szólnak bele a sérülések, akkor tuti lesz. Hill, Marsh, Clark, idén nagyot fakíthatnak.Jó persze, de a tömeg nem minden. Kell technika is 😀Javítsatok ki, ha tévedek, de a mai NFL -védelmi oldalon- egyik legfeláldozhatóbb posztja a tiszta runstuffer 2down DT. A DE, a penetrationre is képes DT/NT, az ILB/MLB, CB, S stbstb, mind értékesebb.Nem rossz játékos McD, de abszolút pótolható. Run stuffra elég jó lehet Rubin, magasabb és nehezebb, mint Mebane. 😊Nadal17
Reméljük idén nem fogy el a fal, de ami tavaly történt, az teljesen abnormális volt, még NFL szinten is. Szerintem akkor letudtuk az ide, D-line-t érintő sérüléseket is.undisputedly
Ez a nickel dline papíron eléggé aprítana:
undisputedly
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
újféle edzőmez:Nekem tetszik, jó motorra meg bicóra is lakott területen kívül. 😀😀😀
csakhogy lássák azok is akik nem nézik az insider oldalakat.
braxa88
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
újféle edzőmez:csakhogy lássák azok is akik nem nézik az insider oldalakat.
több mint 10 éve
Rotációnak teljesen jó lenne. Kérdés, hogy mennyiért. McD-n spóroltunk kb 2,5 milliót. Ha annyira kellett a pénz, akkor nem hozzuk, ha meg nem kellett, akkor minek tettük volna ki McD-t.mentornak, öltözői vezetőnek, illetve sérülések esetén minőségi beugrónak kéne leginkábbTavaly sokat már nem csinált nálunk(azon kívül, hogy nagyon rendes arcnak tűnt a nyilatkozatai alapján). Nem véletlen, hogy a cseréjével(Alualu) hosszabbítottunk és kerestünk upgradet mindössze 1 évvel a szerződtetése után Odrick személyében, őt pedig elküldtük.iktriadEgy jóárasított Big Red a Big Amigo helyére a rotációba? 12thmanrising.com/2015/08/03/red-bryant-option-replace-mcdaniel/tejbegrrr!!!vetminért jöhet 😊braxa88
nem "upgrade, impact"braxa88
több mint 10 éve
mentornak, öltözői vezetőnek, illetve sérülések esetén minőségi beugrónak kéne leginkábbTavaly sokat már nem csinált nálunk(azon kívül, hogy nagyon rendes arcnak tűnt a nyilatkozatai alapján). Nem véletlen, hogy a cseréjével(Alualu) hosszabbítottunk és kerestünk upgradet mindössze 1 évvel a szerződtetése után Odrick személyében, őt pedig elküldtük.iktriadEgy jóárasított Big Red a Big Amigo helyére a rotációba? 12thmanrising.com/2015/08/03/red-bryant-option-replace-mcdaniel/tejbegrrr!!!vetminért jöhet 😊braxa88
nem "upgrade, impact"
több mint 10 éve
Tavaly sokat már nem csinált nálunk(azon kívül, hogy nagyon rendes arcnak tűnt a nyilatkozatai alapján). Nem véletlen, hogy a cseréjével(Alualu) hosszabbítottunk és kerestünk upgradet mindössze 1 évvel a szerződtetése után Odrick személyében, őt pedig elküldtük.Egy jóárasított Big Red a Big Amigo helyére a rotációba? 12thmanrising.com/2015/08/03/red-bryant-option-replace-mcdaniel/tejbegrrr!!!vetminért jöhet 😊braxa88
több mint 10 éve
az nem de kb 2 playt kéne ahoz megnézni h kiderüljön a válasz.Ja hogy már az is baj hogy érdekel az NFL, és mertem kérdezni?..Cooleariemár imádom 😊Jó persze, de a tömeg nem minden. Kell technika is 😀Javítsatok ki, ha tévedek, de a mai NFL -védelmi oldalon- egyik legfeláldozhatóbb posztja a tiszta runstuffer 2down DT. A DE, a penetrationre is képes DT/NT, az ILB/MLB, CB, S stbstb, mind értékesebb.Nem rossz játékos McD, de abszolút pótolható. Run stuffra elég jó lehet Rubin, magasabb és nehezebb, mint Mebane. 😊Nadal17
Reméljük idén nem fogy el a fal, de ami tavaly történt, az teljesen abnormális volt, még NFL szinten is. Szerintem akkor letudtuk az ide, D-line-t érintő sérüléseket is.undisputedly
undisputedly
ezt a lelkesedést muszáj ebben a topicban? vagy változtass hawksos aláírást stb.braxa88Amúgy ti Cover 2, 3-4, 4-3 vagy miben játtszotok?CoolearieJó persze, de a tömeg nem minden. Kell technika is undisputedlyNyilván, de azért két ekkora tagot 4 negyeden át odébb pakolgatni úgy, hogy mögöttük Wagner meg Kam várják a futót, nem egyszerű 😊Nadal17
több mint 10 éve
Nyugi urak, nincs semmi baj, csak időnként elfajul az off és Braxa mint topic veterán gondolom ettől tart. Nyugodtan írj ide továbbra is a témához mérten releváns dolgokat! 😊Ja hogy már az is baj hogy érdekel az NFL, és mertem kérdezni?..Cooleariemár imádom 😊Jó persze, de a tömeg nem minden. Kell technika is 😀Javítsatok ki, ha tévedek, de a mai NFL -védelmi oldalon- egyik legfeláldozhatóbb posztja a tiszta runstuffer 2down DT. A DE, a penetrationre is képes DT/NT, az ILB/MLB, CB, S stbstb, mind értékesebb.Nem rossz játékos McD, de abszolút pótolható. Run stuffra elég jó lehet Rubin, magasabb és nehezebb, mint Mebane. 😊Nadal17
undisputedly
ezt a lelkesedést muszáj ebben a topicban? vagy változtass hawksos aláírást stb.braxa88Amúgy ti Cover 2, 3-4, 4-3 vagy miben játtszotok?CoolearieJó persze, de a tömeg nem minden. Kell technika is undisputedlyNyilván, de azért két ekkora tagot 4 negyeden át odébb pakolgatni úgy, hogy mögöttük Wagner meg Kam várják a futót, nem egyszerű 😊Nadal17
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Ja hogy már az is baj hogy érdekel az NFL, és mertem kérdezni?..már imádom 😊Jó persze, de a tömeg nem minden. Kell technika is 😀Javítsatok ki, ha tévedek, de a mai NFL -védelmi oldalon- egyik legfeláldozhatóbb posztja a tiszta runstuffer 2down DT. A DE, a penetrationre is képes DT/NT, az ILB/MLB, CB, S stbstb, mind értékesebb.Nem rossz játékos McD, de abszolút pótolható. Run stuffra elég jó lehet Rubin, magasabb és nehezebb, mint Mebane. 😊Nadal17
undisputedly
több mint 10 éve
Egy jóárasított Big Red a Big Amigo helyére a rotációba? 12thmanrising.com/2015/08/03/red-bryant-option-replace-mcdaniel/tejbegrrr!!!vetminért jöhet 😊
több mint 10 éve
Egy jóárasított Big Red a Big Amigo helyére a rotációba? 12thmanrising.com/2015/08/03/red-bryant-option-replace-mcdaniel/
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
már imádom 😊Jó persze, de a tömeg nem minden. Kell technika is 😀Javítsatok ki, ha tévedek, de a mai NFL -védelmi oldalon- egyik legfeláldozhatóbb posztja a tiszta runstuffer 2down DT. A DE, a penetrationre is képes DT/NT, az ILB/MLB, CB, S stbstb, mind értékesebb.Nem rossz játékos McD, de abszolút pótolható. Run stuffra elég jó lehet Rubin, magasabb és nehezebb, mint Mebane. 😊Nadal17
undisputedly
ezt a lelkesedést muszáj ebben a topicban? vagy változtass hawksos aláírást stb.Amúgy ti Cover 2, 3-4, 4-3 vagy miben játtszotok?CoolearieJó persze, de a tömeg nem minden. Kell technika is undisputedlyNyilván, de azért két ekkora tagot 4 negyeden át odébb pakolgatni úgy, hogy mögöttük Wagner meg Kam várják a futót, nem egyszerű 😊Nadal17
több mint 10 éve
Te még élsz?😀Jó persze, de a tömeg nem minden. Kell technika is undisputedlyNyilván, de azért két ekkora tagot 4 negyeden át odébb pakolgatni úgy, hogy mögöttük Wagner meg Kam várják a futót, nem egyszerű 😊Nadal17
Amúgy ti Cover 2, 3-4, 4-3 vagy miben játtszotok?
több mint 10 éve
Jó persze, de a tömeg nem minden. Kell technika is undisputedlyNyilván, de azért két ekkora tagot 4 negyeden át odébb pakolgatni úgy, hogy mögöttük Wagner meg Kam várják a futót, nem egyszerű 😊
több mint 10 éve
Jó persze, de a tömeg nem minden. Kell technika is 😀Javítsatok ki, ha tévedek, de a mai NFL -védelmi oldalon- egyik legfeláldozhatóbb posztja a tiszta runstuffer 2down DT. A DE, a penetrationre is képes DT/NT, az ILB/MLB, CB, S stbstb, mind értékesebb.Nem rossz játékos McD, de abszolút pótolható. Run stuffra elég jó lehet Rubin, magasabb és nehezebb, mint Mebane. 😊Nadal17
több mint 10 éve
Javítsatok ki, ha tévedek, de a mai NFL -védelmi oldalon- egyik legfeláldozhatóbb posztja a tiszta runstuffer 2down DT. A DE, a penetrationre is képes DT/NT, az ILB/MLB, CB, S stbstb, mind értékesebb.Nem rossz játékos McD, de abszolút pótolható. Run stuffra elég jó lehet Rubin, magasabb és nehezebb, mint Mebane. 😊
több mint 10 éve
Javítsatok ki, ha tévedek, de a mai NFL -védelmi oldalon- egyik legfeláldozhatóbb posztja a tiszta runstuffer 2down DT. A DE, a penetrationre is képes DT/NT, az ILB/MLB, CB, S stbstb, mind értékesebb.Reméljük idén nem fogy el a fal, de ami tavaly történt, az teljesen abnormális volt, még NFL szinten is. Szerintem akkor letudtuk az ide, D-line-t érintő sérüléseket is.
több mint 10 éve
bowl.hu/forum/alairasok/earl_thomas

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
egyáltalán nem, sőtMcDaniel cut.Csináljuk a helyet a sapi alatt, de ennek a cut-nak valahogy nem tudok örülni. Dániel egyáltalán nem volt rossz.garrett27
Jöhetne is hozzánk.Bazzani
de kevesebb mint a snapek felében volt fenn. Hillnek meg minél több jatékidőt kell adni, ő tőle hatalmas breakout évet várok.
Siesayre nagyon kiváncsi vagyok majd a PSmeccseken.
több mint 10 éve
McDaniel cut.Csináljuk a helyet a sapi alatt, de ennek a cut-nak valahogy nem tudok örülni. Dániel egyáltalán nem volt rossz.
Jöhetne is hozzánk.Bazzani