Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Na, tippek a kezdő O-falra?Okung, Bailey, Poole, Glowinski, Britt?
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
sztem simán lehet belőle Antonio Brown/ TY Hilton szintű elkapó. hihetetlen route futása, elszakadóképessége, ruganyossága, keze, pályán való látása van.braxa88Mondjuk nem is volt olcsó, úgyhogy jogos az elvárás.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
sztem simán lehet belőle Antonio Brown/ TY Hilton szintű elkapó. hihetetlen route futása, elszakadóképessége, ruganyossága, keze, pályán való látása van.braxa88Nem.néztem.meg a videót,de ha Lockettrol van szó,akkor helytálló a hasonlat,ugyanis fizikai parameterekre kb teljesen megegyeznek, Lockett meg gyorsabb is ráadásul.
Már pusztán Graham erkezese emel egy szintet a tamadokon,ha Lockett bevalik,akkor már jók vagyunk,és nem is letszukseg P-rich vagy Norwood fejlődése. AmennIben meg utobbiakbol is kisajtolunk valamit,akkor ket-harom évig nem.kell első harom-negy körben még csak gondolnunk sem elkapora.
több mint 10 éve
A draft után megnéztem róla néhány összeállítást, nagyon tetszett amit láttam. A lentebb linkelt jelenet fogott meg engem is a leginkább. Nagyon optimista vagyok vele kapcsolatban, jött Graham, Matthewsból meglátjuk, mi lesz. Ha a 3-4 új emberből csak egy beválna a támadófalban, akkor nagyon jó lehet a támadósorunk is. Bailey pedig ledobott 30 fontot az elmúlt hónapban (volt miből, állítólag 350 is volt decemberben).
több mint 10 éve
sztem simán lehet belőle Antonio Brown/ TY Hilton szintű elkapó. hihetetlen route futása, elszakadóképessége, ruganyossága, keze, pályán való látása van.
több mint 10 éve
gfycat.com/KlutzySarcasticGraylingtejbegrrr!!!Majd megnézzük vajon a LOB ellen is alakít ilyeneket a TC - ben, ha igen akkor steal lesz.
több mint 10 éve
gfycat.com/KlutzySarcasticGrayling
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Persze nagyjából mindegy, mert Carroll tegnap azt mondta, még mindig dolgoznak T-Jax visszaszerződtetésén.Winston mögé beragadni nyilván sokkal jobban szeretne. 😊tejbegrrr!!!Glennon egyszer màr beragadt rövid karrierje alatt Wilson mögé a DC-n, nem hiszem hogy ismét erre vàgyna.HöriEgyelőre T-Jax FA, nem tudom Glennon-ért mit kérnének. Alapból örülnék Glennon-nak, de ha T-Jax marad, az is teljesen jó.MedvepapaBennett + jövő évi late round ---> Wilkerson?Állítólag Bennett nem menni akar, csak több pénzt. Egy Mike Glennon T-Jax cseréhez mit szólnátok? 😊tejbegrrr!!!
Tetszene 😊undisputedly
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Winston mögé beragadni nyilván sokkal jobban szeretne. 😊Glennon egyszer màr beragadt rövid karrierje alatt Wilson mögé a DC-n, nem hiszem hogy ismét erre vàgyna.HöriEgyelőre T-Jax FA, nem tudom Glennon-ért mit kérnének. Alapból örülnék Glennon-nak, de ha T-Jax marad, az is teljesen jó.MedvepapaBennett + jövő évi late round ---> Wilkerson?Állítólag Bennett nem menni akar, csak több pénzt. Egy Mike Glennon T-Jax cseréhez mit szólnátok? 😊tejbegrrr!!!
Tetszene 😊undisputedly
több mint 10 éve
Glennon egyszer màr beragadt rövid karrierje alatt Wilson mögé a DC-n, nem hiszem hogy ismét erre vàgyna.Hörinem egészen, Tom O'Brien maga beszélte rá RW-t anno a transzferelésre, mert annyira megbízott Glennonban (és zavarta, hogy Russell nem tud dönteni a futball és a baseball között)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Glennon egyszer màr beragadt rövid karrierje alatt Wilson mögé a DC-n, nem hiszem hogy ismét erre vàgyna.Egyelőre T-Jax FA, nem tudom Glennon-ért mit kérnének. Alapból örülnék Glennon-nak, de ha T-Jax marad, az is teljesen jó.MedvepapaBennett + jövő évi late round ---> Wilkerson?Állítólag Bennett nem menni akar, csak több pénzt. Egy Mike Glennon T-Jax cseréhez mit szólnátok? 😊tejbegrrr!!!
Tetszene 😊undisputedly
több mint 10 éve
a tavaly draftolt Eric Pinkins aki ugye CB v S posztotn lehetne bevetni át lesz képezve és LB lesz. Amolyan Malcolm Smith féle típusraszerintem nem hülyeség.
több mint 10 éve
nem nem... itt tévedsz. van egy piaci ár... és általában a jó csapatok áron alul szereznek meg játékost, a gyengék meg túlfizetik. Aztán van a hometown discount, ahol ugyancsak veterán játékosok engednek a fizuból csak azért, hogy otthon játszhassanak. Ahogy te is tudod, Bennett és Avril is áron alul jött.SeaSzilaHawksHa egy hsznel tovább olvasol,akkor látod. Olyan pedig nincs,hogy nem.teljes ár. Az a piaci ára,amit fizetnek érte. Ennyit kapott és belement.undisputedly
Persze van olyan is, h pl FA alatt valamelyik poszt túl van telítve, akkor alulfizetnek játékosokat, illetve mint idén pl a CB poszt, elég hiányos, ilyenkor történhet meg h egy Maxwell 10 milliót kaphat.
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
az se érdekel ha Bennettet kivágjuk, annyira nem bírom ezt a hülyét..
több mint 10 éve
SeaSzilaHawksHa egy hsznel tovább olvasol,akkor látod. Olyan pedig nincs,hogy nem.teljes ár. Az a piaci ára,amit fizetnek érte. Ennyit kapott és belement.
több mint 10 éve
Bennett + jövő évi late round ---> Wilkerson?már bocs de ez irreális... még csak elképzelni is nehéz. Bennett-et sem teljes értékén fizetjük, akkor Wilkersont hogyan tudnánk? Semmiképp sem jó... minek áldozni fel egy jó DE-t egy nagyon jóra és közben otthagyni jó pár draft picket plusz ki kellene még valakit dobni a jelenlévők közül.
Tetszene 😊undisputedly
Semmi értelme.
Bennett nem megy sehova, nem is kap több pénzt. Szeretne, de nem fog, hacsak RW-t nem most fizetjük meg, hanem csak jövő offseasonben kapja meg a fizut. akkor talán kaphatna idénre egy fizu emelést. de ennyi a max.
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
Egyelőre T-Jax FA, nem tudom Glennon-ért mit kérnének. Alapból örülnék Glennon-nak, de ha T-Jax marad, az is teljesen jó.Bennett + jövő évi late round ---> Wilkerson?Állítólag Bennett nem menni akar, csak több pénzt. Egy Mike Glennon T-Jax cseréhez mit szólnátok? 😊tejbegrrr!!!
Tetszene 😊undisputedly
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Bennett + jövő évi late round ---> Wilkerson?Nekem is, de elég irreális az érték. Állítólag Wilkerson-ért nem 1 db első kört kérnének, na Bennett nem ér annyit, hogy + late round kompenzációval partiban legyünk. És ugye ott van a szerződése, jövőre UFA lenne, és az évi 10 misi a kiindulási alapja lenne csak a beszélgetéseknek a hosszabbításról, miközben nyilván megfizetjük Wilson-t és Wagner-t, Okung-ról nem is beszélve, aki szintén szabadügynök jövőre. Ha mégis összejönne egy ilyen valami, akkor Irvin-ről hivatalosan is lemondtunk. Nem tartom elképzelhetetlennek, de érdekes kérdéseket vetne fel a dolog a cap menedzseléséről.
Tetszene 😊undisputedly
több mint 10 éve
Most írta alá a szerződését, még kb 3 év van belőle. Az egész amúgy azért történt, mert Lynch kiharcolta magának ugyanígy a több pénzt, és ott engedtünk. Ha Bennett esetén is engedünk, akkor sorban jönni fog minden más, érvényes szerződés alatt lévő játékosunk.Bennett + jövő évi late round ---> Wilkerson?Állítólag Bennett nem menni akar, csak több pénzt. Egy Mike Glennon T-Jax cseréhez mit szólnátok? 😊tejbegrrr!!!
Tetszene 😊undisputedly
Bennett pedig az öltözőben tekintéllyel bír. Nem engedhetjük meg, hogy megint problémák legyenek. És akkor még nem is beszéltünk arról, ha esetleg RW-t még idén kifizetik valahogy, akkor biztosan megindul a zúgolódás. Szerintem csere kellene. Wilkerson pedig pont kvázi tradeblockon van, Bowles pedig szereti a hybrid játékosokat, biztosan hasznát venné Bennettnek, és ráadásul talán jobban is ismeri a Cardos múltja miatt. Bennett pedig "boldog" lehetne New Yorkban, az ottani sajtó elég nagy lenne a szájához (nem a gondolataihoz 😀 ). Kár,hogy már nem Idzik van ott.
több mint 10 éve
Bennett + jövő évi late round ---> Wilkerson?Állítólag Bennett nem menni akar, csak több pénzt. Egy Mike Glennon T-Jax cseréhez mit szólnátok? 😊
Tetszene 😊undisputedly
több mint 10 éve
Bennett + jövő évi late round ---> Wilkerson?alap 😀
Tetszene 😊undisputedly
több mint 10 éve
Bennett + jövő évi late round ---> Wilkerson?Tetszene 😊
több mint 10 éve
... Én speciel szívesen elolvasom bárki véleményét, max nem értek vele egyet. Nincs itt semmi hiba.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!