Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem is tudtam, hogy tud beszélni 😀😀😀
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Anno egy tüsszentő pandát is 100 milliók néztek youtubeon.undisputedlyEz jogos, bár arról nem tudok, hogy aztán bárki reklámszerződést kötött volna vele...
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Anno egy tüsszentő pandát is 100 milliók néztek youtubeon.Szerintetek ezzel kitermeli a liga által belengetett 250 ezres bírságot? 😛tejbegrrr!!!Forradalmian újszerű állítás motoszkál bennem egy ideje: szerintem a Szörnyeteg egy okos csávó. Folyamatosan úgy szeg szabályt (meghosszabbítja a vakációt, rámarkol, körberöhögi az újságírókat), hogy a széles néptömegek szimpátiája vele van, és végül jó eséllyel ki is fizetődik neki. 😊 Csak a sajtóra: az egyébként nagyszerű irányítónk úgy ad félórás interjúkat, hogy azok ritka kivétellel teljesen visszhangtalanok maradnak. Lynch meg egyetlen szó monoton ismételgetésével végighömpölyög a közösségi médiákokon. :cool:tejbegrrr!!!
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Szerintetek ezzel kitermeli a liga által belengetett 250 ezres bírságot? 😛tejbegrrr!!!Forradalmian újszerű állítás motoszkál bennem egy ideje: szerintem a Szörnyeteg egy okos csávó. Folyamatosan úgy szeg szabályt (meghosszabbítja a vakációt, rámarkol, körberöhögi az újságírókat), hogy a széles néptömegek szimpátiája vele van, és végül jó eséllyel ki is fizetődik neki. 😊 Csak a sajtóra: az egyébként nagyszerű irányítónk úgy ad félórás interjúkat, hogy azok ritka kivétellel teljesen visszhangtalanok maradnak. Lynch meg egyetlen szó monoton ismételgetésével végighömpölyög a közösségi médiákokon. :cool:
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Szerintetek ezzel kitermeli a liga által belengetett 250 ezres bírságot? 😛 “George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Nem kell bemutatni Brownert,az egyik kedvenc jatekosom,nálunk játszott évekig. A trash talk teljesen mást jelent. Trash talk ha azt mondod Gronkrol,hogy nem is olyan jó.Btw ha valaki ilyet nyilatkozna tőlünk, pl : " Brady válla sérült(tudom,hogy csak babona), ezért megpróbáljuk eltörni", akkor már állna a bál,hogy mekkora cheater ez a Seahawks.undisputedlyőőőő, elég fura éjszakám volt, de felébredtem volna egy párhuzamos valóságban? 😛😀
Nem kell komolyan venni, elkezdődött a trashtalk. Nálunk kevés kemény trashtalkos van, de Browner ilyen (végre!)winston
Persze nem.kell ezt olyan komolyan venni,de a mieink már meguzentek neki,hogy figyeljen,mert utána mennek a pályán 😀
Teljes ostonasag volt ilyet nyilatkozni,amikor minden média egy ilyen szikrara vár,ráadásul a játékosokat is motiválja,mert motiválja. A nyilatkozataik alapján legalábbis.
több mint 9 éve
Btw ha valaki ilyet nyilatkozna tőlünk, pl : " Brady válla sérült(tudom,hogy csak babona), ezért megpróbáljuk eltörni", akkor már állna a bál,hogy mekkora cheater ez a Seahawks.undisputedlyőőőő, elég fura éjszakám volt, de felébredtem volna egy párhuzamos valóságban? 😛😀
Nem kell komolyan venni, elkezdődött a trashtalk. Nálunk kevés kemény trashtalkos van, de Browner ilyen (végre!)
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
linket plsCSABI27espn.go.com/video/clip?id=12230456
A lényeg: “I’m going to tell my teammates ‘go hit that elbow, go hit that shoulder. Hit it, yeah. Try to break it if you can. You can be my best friend after the game but at the end of the day I know you want the Super Bowl just as bad as I do.”
több mint 9 éve
Szerencsére Browner volt olyan hülye, hogy motivációs alapot adjon a srácoknak. Még akkor is, ha jó viszonyt ápol az említett játékosokkal, olvastam a mieink nyilatkozatát, és számíthat rá,hogy párszor keményen meg lesz szivatva 😀linket pls
Btw ha valaki ilyet nyilatkozna tőlünk, pl : " Brady válla sérült(tudom,hogy csak babona), ezért megpróbáljuk eltörni", akkor már állna a bál,hogy mekkora cheater ez a Seahawks.undisputedly
több mint 9 éve
Szerencsére Browner volt olyan hülye, hogy motivációs alapot adjon a srácoknak. Még akkor is, ha jó viszonyt ápol az említett játékosokkal, olvastam a mieink nyilatkozatát, és számíthat rá,hogy párszor keményen meg lesz szivatva 😀 Btw ha valaki ilyet nyilatkozna tőlünk, pl : " Brady válla sérült(tudom,hogy csak babona), ezért megpróbáljuk eltörni", akkor már állna a bál,hogy mekkora cheater ez a Seahawks.
több mint 9 éve
😀"Now, we've met the #Seahawks Super fan, Ashtin. Hear what motivated him to go crazy with his house in Chandler, AZ "
több mint 9 éve
If Tom Brady throws an underinflated football to Julian Edelman, but Richard Sherman breaks it up, but Sherman held for the entire play, but there was no flag, but the Patriots were in an "illegal" four-lineman formation, but Sherman tested positive for PEDs after the game, but the sample was improperly handled, does that mean that the Lions won the Super Bowl?😀
Bleacher Report btw.. 😊
több mint 9 éve
Eltrédeltük Gronk-ra. 😀youtu.be/0B8qugWFOXEakkor sem adjuk oda 😊tejbegrrr!!!
3:20-nál keressétek a hibát.GeriHawk
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
youtu.be/0B8qugWFOXEakkor sem adjuk oda 😊
3:20-nál keressétek a hibát.GeriHawk
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
javítottam, ld. lentebb 😊Megunni úgy sem lehet, és ilyen közelről még biztosan nem láttad: tejbegrrr!!!Tegnap már láttam : Pundisputedly
több mint 9 éve
Megunni úgy sem lehet, és ilyen közelről még biztosan nem láttad: tejbegrrr!!!Tegnap már láttam : P
több mint 9 éve
Cikkből szemezgetve:The New England defensive line ranks dead last against power runs, according to FootballOutsiders.com. Seattle, on the other hand, ranked second in the NFL in converting those situations.
Football Outsiders also tracks a stat called "Stuffed" that is the percentage of runs where a running back is tackled at, or behind the line of scrimmage. New England ranks 28th in the NFL in stuffing opposing running backs while the Seahawks offense ranks 6th in fewest stuffed runs
The Seahawks rank #1 in the NFL in converting 3rd and 2 or less. The Patriots rank 30th in the NFL in stopping opponents in those situations.
Seattle likes to run the ball between the tackles behind Max Unger, James Carpenter and J.R. Sweezy. They ranked 5th in the NFL in production running up the middle, per FootballOutsiders.com. The Patriots defensive line was 22nd in defending those interior runs.
New England in 0-3 versus quarterbacks who can run since 2012
www.hawkblogger.com/2015/01/patriots-run-defense-ranks-dead-last.html
Patriots Average 42 PPG When Rushing For 100+ Yards
The Seahawks run defense allowed a franchise-low 1,304 yards rushing this season. That is more than 200 yards less than their previous best (1,510 in 2005).
The team has, however, allowed over 130 yards rushing in each of their two playoff games. That would be a death sentence against the Patriots.
New England has yet to top 100 yards rushing against a top ten rush defense and average just 66 ypg in six games against them
www.hawkblogger.com/2015/01/patriots-average-42-ppg-when-rushing.html
Rex Ryan aki a Patriots megszállottja egy kivételével mindig meg tudta szorongatni a hazafiakat. Itt van az elv amire épített.
Labdabirtoktlás:
Futási kísérletek száma(wow, az egyetlen győzelmüknél 52 futást hívtak):
www.hawkblogger.com/2015/01/the-tao-of-rex-ryan.html
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Norwood (egyáltalán aktív kereten van még? nem sok mindent mutatott).undisputedlyMeccs után megnéztem, négy snapben volt fent a Packers ellen.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Megunni úgysem lehet, és ennél közelebbről még biztosan nem láttad:
több mint 9 éve
Sherm az elkapóinkról:Olvastam. Nem is mondhatna mást. A mi rendszerünkben tényleg fontos a blokkolás, de azért egy elkapó elsődleges feladata nem ez. Nekünk biztos kezű(!) 3rd down targetek kellenének, magas súlypontemelkedéssel és jó egy vs egy elleni adottságokkal. Ilyen játékos jelenleg nincs a keretben.
"They're outstanding," he said. "They do a great job at what they're asked to do - a majority of the time that's blocking, honestly. But when the game's on the line - and it's happened on a few occasions throughout these playoffs and playoffs last year - they step up to the challenge."tejbegrrr!!!
A tavalyi évben így néztünk ki WR poszton:
Wr1: --
Wr2: Tate (legbiztosabb kezű elkapó volt tavaly a ligában, idén látjuk,hogy passhappy támadókkal a liga legjobbjai között van)
Wr3: Kearse (tavaly voltak pozitív jelek, NFCCG-en ő kapta el a 4.down TD-t, de idén Tate távozásával több snapet kapott és látjuk,hogy nagyon inkonzisztens, és nem egy one vs one rémálom, az INT-nél többször bénán nyúlt bele, az egyiknél meg kb semmi értékelehtőt nem tett azért,hogy megakadályozza az elkapást)
Slot: Baldwin (átlag feletti slot elkapó, sőt bátran nevezhetjük nfl szinten is jó elkapónak, biztos kezekkel, kritikus 3rd down elkapásokkal)
Idén(most):
Wr1: --
Wr2: --
Wr3: Kearse
Slot: Baldwin
Akik még aktív részesei a játéknak elkapóként, de főleg blokkolásban:
Matthews (kb egy elkapása sincs idén, de az onside kicket ő húzta be. nála a blokkolás az erősség) ,Lockett (ST ász, habár volt egy szép elkapása 3rd downért a GB ellen) és Norwood (egyáltalán aktív kereten van még? nem sok mindent mutatott).
Szerk: Ide tehetjük még Willsont,mint move TE-et, de őt nem nevezném nfl szinten jó játékosnak. Remélem rám cáfol a döntőben és endonak lesz igaza vele kapcsolatban.
Amúgy nekem a fizikális CB és SS mellett a TE a kedvenc posztom, szóval jó lenne végre egy kiemelkedően jó egészséges TE. Gronkowski kaliber 😀
Amúgy Lane kommentjeivel tényleg nem értek egyet. Gronk nem ijed meg a kontakttól, jól kap el, bulldózer a pályán, jól blokkol.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Sherm az elkapóinkról:"They're outstanding," he said. "They do a great job at what they're asked to do - a majority of the time that's blocking, honestly. But when the game's on the line - and it's happened on a few occasions throughout these playoffs and playoffs last year - they step up to the challenge."
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Idén miért nem ezzel mentünk?Már a tavalyi döntő után átfestették, a Boeing idén nem látott benne fantáziát: www.bizjournals.com/seattle/news/2015/01/20/sorry-fans-there-wont-be-a-seahawks-themed-boeing.html
undisputedly
több mint 9 éve
cargo gép, azért nincs ablak.Idén miért nem ezzel mentünk?ezzel menktek tavaly? egyedi kialakítású belül? ablak nélkül azért elég depresszív lehet 😊winston
undisputedly
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964