Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
3.E.T. soha nem fog egy az egyben védekezni Gronkon. Sőt, nincs olyan védelem ahol a freesafety egy vs egy védekezik valakin. Neki nem ez a dolga. Az már rég baj,ha egyedül marad a freesafety valaki ellen. Nyilván nem fogjuk rátenni a liga legjobb RZ fegyverére egy az egyben a hátul védekező safetynket. Miért tennénk?
undisputedly
Ezen most Eric Weddle visítva röhög.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Szerintem Gronkkal meggyűlik a bajotok...A TE elleni védekezésetek, főleg a RZ-ban nem a legjobb a ligában.. (A mienk se, félreértés ne essék..) De a nagyobb, fizikálisann TE-kkel meggyűlik a bajotok..Lásd Chargers meccs. 😉 Kam lehet, hogy fizikálisan játszik és a belső tereket viszonylag jól betömi és kifejezetten jó futások ellen, de nagyobb fizikálisabb TE-ek ellen passz ellen nem annyira..Bocs, de én így látom..ET pedig attól függetlenül, hogy erős játékos, de méreten aluli..Én csak örülnék, ha ő emberezne végig Gronkon..A szélső cornereitek pedig főleg a jamelésekben jók..Tapadnak az emberre, s kézzel játszanak inkább..Gronk idén a RZ-ban főleg szélső játékokból élt..és főleg bal oldalról..Ott inkább Maxwell, vagy Lane játszik..Szerintem egy az egyben egyiket sem lehet rajta hagyni, mert fizikálisan nem elegek hozzá. És bocsi..Nem fényezni akartam Gronkot..Egyszerűen csak a tapasztalataimat írtam le..kyobalu
Persze, h meggyűlik a bajunk, ezt tudjuk... ez olyan mint túloldalon Lynch. nem fogjuk tudni leszedni a pályáról, de muszáj limitálnunk őt. Az igaz, h a TE-k ellen gyengecskék vagyunk, bár már szedtünk le jó TE a pályáról pl jimmy Graham, de csak Gronkkal nem fogtok meccset nyerni. Akkor nyertek ha működik a futójátékotok, mert akkor nem lesz nyomás Bradyn. És akkor szét fogja szedni a védelmet. Ha a futás nem fog menni, akkor bajban lesztek. Bár Bradyt ismerve még ez is talán megoldható számára, attól függ igazából h hogyan alakul a meccs. Mindent át fognak írni a történések...

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 099 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ha Edelmant is "csak" jó játékosnak tartják nálatok, akkor vasárnap lesz meglepetés rendesen..JE11 az elmúlt 2 évben az egyik legjobb slot recievernek nőtte ki magát a ligában.. S nem azért mert nálunk játszik. Simán van Welkeri szinten!!! Mármint amikor Welker top-on volt..Dolával ha ketten vannak egyszerre a pályán akkor nagyon meg tudják keverni a kereszt útvonalakat, mert mehet a slant, screen és szélső útvonal is a tarsolyban..Főleg, ha még egy TE is van a pályán aki kivesz két embert a védelemből, akkor élnek igazán..Gronk pedig általában elvisz két embert.. 😀 Julian az egyik legalul-értékeltebb játékos a ligában..Pedig az egyik legsokoldalúbb őstehetség, bármilyen poszton játszik..Csupaszív, igazi miniterminátor. Csapatember..Minitron. Véleményem alapján a vasárnapi meccsen ő és Dola lesz a meghatározó playmaker.. Remélem a Hóxot is megvicceljük 1-2 trükkös játékkal, wild-cat formációval, end around futással, vagy abból történő passzal..Mert ez is megy neki..Nem kicsit.. 😀kyobalu
Edelman jó játékos, nem több... ez nem lenézés, tudjuk honnan fejlődött hova. Nem egy Dez vagy Julio. Ő a legjobb slot elkapók egyike.
A mi defense taktikánk meg pont azon alapul, hogy semmi hosszú játékot ne engedjünk, ezért is alap nálunk a cover-3. Mindent a pálya belső részeire akarunk irányítani, mert ott lehet büntetni. Kam az ilyenekre készül. És hát ugye több labdaszerzési lehetőség van a pálya belső részein, mint kívül.
Gronk nem hiszem, h duplázva lenne. Ha nagyon fog neki menni, akkor igen, de sztem ha kimegy szélre, simán ott hagyjuk rajta az éppen vele szemben álló cornert. Ha meg bejön a falmellé, akkor Wright v Kam v ET veszik kezelésbe.
Fel lesz készülve mindkét csapat trükkös játékokra, ettől nem kell félni.SeaSzilaHawk
Szerintem Gronkkal meggyűlik a bajotok...A TE elleni védekezésetek, főleg a RZ-ban nem a legjobb a ligában.. (A mienk se, félreértés ne essék..) De a nagyobb, fizikálisann TE-kkel meggyűlik a bajotok..Lásd Chargers meccs. 😉 Kam lehet, hogy fizikálisan játszik és a belső tereket viszonylag jól betömi és kifejezetten jó futások ellen, de nagyobb fizikálisabb TE-ek ellen passz ellen nem annyira..Bocs, de én így látom..ET pedig attól függetlenül, hogy erős játékos, de méreten aluli..Én csak örülnék, ha ő emberezne végig Gronkon..A szélső cornereitek pedig főleg a jamelésekben jók..Tapadnak az emberre, s kézzel játszanak inkább..Gronk idén a RZ-ban főleg szélső játékokból élt..és főleg bal oldalról..Ott inkább Maxwell, vagy Lane játszik..Szerintem egy az egyben egyiket sem lehet rajta hagyni, mert fizikálisan nem elegek hozzá. És bocsi..Nem fényezni akartam Gronkot..Egyszerűen csak a tapasztalataimat írtam le..kyobalu
1. Chargers meccs azért rossz példa, mert KAncellár sarka sérült volt és Wright sem volt egészséges. Plusz 40 fok. Ehhez add hozzá,hogy leendő HoF(?) TE csinálta amit csinált. Nálatok van egy potenciális HoF kaliber TE, de Kam és Wright most egészséges, és az időjárás sem lesz elvileg szélsőséges.

2. Közöld akkor gyorsan Bevell-PC kettőssel,hogy Kam nem olyan jó a TE-ek ellen, mert akkor át kellene szabni a gameplanünket. A SS-k között az egyik legjobb a pass védekezésben. TE vagy nem TE. Tudom ajánli a Vernon Davis elleni hitjeit.

3.E.T. soha nem fog egy az egyben védekezni Gronkon. Sőt, nincs olyan védelem ahol a freesafety egy vs egy védekezik valakin. Neki nem ez a dolga. Az már rég baj,ha egyedül marad a freesafety valaki ellen. Nyilván nem fogjuk rátenni a liga legjobb RZ fegyverére egy az egyben a hátul védekező safetynket. Miért tennénk?

4. Szélső cornerek pont nem "főleg a jammelésben jók". Idén mindenki azt hitte,hogy a flagfoci szabály minket érint a leginkább, aztán nem. Merem állítani, hogy liga átlag alatt kaptunk dpi s holding büntetéseket a cornerekről. Az,hogy tapadnak az emberre és kézzel játszanak az nem jammelés. A jammelés az az,hogy a releasenél megállítod, viszont biztosíthatlak,hogy egész jók a CB-ink route közben is.

5. RZ-ban nincs olyan védő aki elég lenne gronk ellen. Pont ezért a liga legjobb RZ fegyvere.
több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Ha Edelmant is "csak" jó játékosnak tartják nálatok, akkor vasárnap lesz meglepetés rendesen..JE11 az elmúlt 2 évben az egyik legjobb slot recievernek nőtte ki magát a ligában.. S nem azért mert nálunk játszik. Simán van Welkeri szinten!!! Mármint amikor Welker top-on volt..Dolával ha ketten vannak egyszerre a pályán akkor nagyon meg tudják keverni a kereszt útvonalakat, mert mehet a slant, screen és szélső útvonal is a tarsolyban..Főleg, ha még egy TE is van a pályán aki kivesz két embert a védelemből, akkor élnek igazán..Gronk pedig általában elvisz két embert.. 😀 Julian az egyik legalul-értékeltebb játékos a ligában..Pedig az egyik legsokoldalúbb őstehetség, bármilyen poszton játszik..Csupaszív, igazi miniterminátor. Csapatember..Minitron. Véleményem alapján a vasárnapi meccsen ő és Dola lesz a meghatározó playmaker.. Remélem a Hóxot is megvicceljük 1-2 trükkös játékkal, wild-cat formációval, end around futással, vagy abból történő passzal..Mert ez is megy neki..Nem kicsit.. 😀kyobalu
Edelman jó játékos, nem több... ez nem lenézés, tudjuk honnan fejlődött hova. Nem egy Dez vagy Julio. Ő a legjobb slot elkapók egyike.
A mi defense taktikánk meg pont azon alapul, hogy semmi hosszú játékot ne engedjünk, ezért is alap nálunk a cover-3. Mindent a pálya belső részeire akarunk irányítani, mert ott lehet büntetni. Kam az ilyenekre készül. És hát ugye több labdaszerzési lehetőség van a pálya belső részein, mint kívül.
Gronk nem hiszem, h duplázva lenne. Ha nagyon fog neki menni, akkor igen, de sztem ha kimegy szélre, simán ott hagyjuk rajta az éppen vele szemben álló cornert. Ha meg bejön a falmellé, akkor Wright v Kam v ET veszik kezelésbe.
Fel lesz készülve mindkét csapat trükkös játékokra, ettől nem kell félni.SeaSzilaHawk
Szerintem Gronkkal meggyűlik a bajotok...A TE elleni védekezésetek, főleg a RZ-ban nem a legjobb a ligában.. (A mienk se, félreértés ne essék..) De a nagyobb, fizikálisann TE-kkel meggyűlik a bajotok..Lásd Chargers meccs. 😉 Kam lehet, hogy fizikálisan játszik és a belső tereket viszonylag jól betömi és kifejezetten jó futások ellen, de nagyobb fizikálisabb TE-ek ellen passz ellen nem annyira..Bocs, de én így látom..ET pedig attól függetlenül, hogy erős játékos, de méreten aluli..Én csak örülnék, ha ő emberezne végig Gronkon..A szélső cornereitek pedig főleg a jamelésekben jók..Tapadnak az emberre, s kézzel játszanak inkább..Gronk idén a RZ-ban főleg szélső játékokból élt..és főleg bal oldalról..Ott inkább Maxwell, vagy Lane játszik..Szerintem egy az egyben egyiket sem lehet rajta hagyni, mert fizikálisan nem elegek hozzá. És bocsi..Nem fényezni akartam Gronkot..Egyszerűen csak a tapasztalataimat írtam le..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
DeX New England Patriots 294 — WR

Ez nagyon fincsi anyag lesz, és mÉG Lynch is beszél!!! 😀Flacco5
Mekkora karakter Lynch, te jó ég 😀

több mint 9 éve
Fel lesz készülve mindkét csapat trükkös játékokra, ettől nem kell félni.

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
😀 akkor néha figyelj is oda
futásban lehet jobb, de őt minden egyes playben megveri az embere passznal. Baileyt egyszer seggre ültette Peppers, nyilván ezt emeled ki mert ezt szájba rágták a sok ismétléssel. összességében jóval kevesebb nyomás jött jobb oldalról mint általában
én Bailey partján vagyok.braxa88
lehet neked is elkelne... most számokkal bizonyítsam amit mondtam, vagy kötözködsz, mert nem kedveled Brittet, vagy úgy összességében pesszimista vagy?
na ezért nem szeretek ide beírni, mert aki nem ért egyet valakivel, az már jön is vitázni, amivel alapvetően nincs gond, de azt feltételezni, h csak egy szájbarágós tvfelvételről formálok véleményt, hát hogy is mondjam... degradáló.
én tudom bizonyítani, hogy Britt jobb futásblokkolásban számokkal... talán azt is elő tudnám kotorni, h miért volt kevesebb nyomás jobb oldalon, talán mert az O-nk alig volt pályán (GB ellen), gyorsabb releasek, stb. tuti, hogy a gameplannek ill. playhívásoknak köze volt ahhoz, h gyengült az amúgy is gyenge jobb oldalunk. De hát gondolom PC-ék barmok, mert minek raknak be egy rookie-t kezdőbe, ha ugyanolyan RT-nk már van...
Ugye nem gondoltad komolyan...SeaSzilaHawk
nem akartalak leszólni, de kiröhögted az írásomat, akkor én se leszek finom és nőies 😛
amugy a futásblokkban igazad van, abban télleg jobb Britt (ezt írtam is), de passzban egyértelműen gyenge.
de mivel mi a futásokra építünk, ezért Britt a kezdő.
viszont nekem dühítő h passznál mindig megverik. De van benne potenciál, lehet belőle átlag feletti RT.

Azt olvastam, hogy az Edelman és Amendola szerű kisméretű elkapókkal lehet gondja a LOB-nak. Mi a véleményetek erről?Demecs
mivel a pats játéka a rövid 5-10yardos Edelman-Amendola,Vereen, Gronk passzokra épül, azt kb senki nem tudja levédekezni, ezért igen ezzel verhető a LoB, tartok is Edelmantől, nem azért mert akkora játékos, nem is tartom amugy sokra, hanem a játékrendszeretektől félek kicsit.braxa88
Ha Edelmant is "csak" jó játékosnak tartják nálatok, akkor vasárnap lesz meglepetés rendesen..JE11 az elmúlt 2 évben az egyik legjobb slot recievernek nőtte ki magát a ligában.. S nem azért mert nálunk játszik. Simán van Welkeri szinten!!! Mármint amikor Welker top-on volt..Dolával ha ketten vannak egyszerre a pályán akkor nagyon meg tudják keverni a kereszt útvonalakat, mert mehet a slant, screen és szélső útvonal is a tarsolyban..Főleg, ha még egy TE is van a pályán aki kivesz két embert a védelemből, akkor élnek igazán..Gronk pedig általában elvisz két embert.. 😀 Julian az egyik legalul-értékeltebb játékos a ligában..Pedig az egyik legsokoldalúbb őstehetség, bármilyen poszton játszik..Csupaszív, igazi miniterminátor. Csapatember..Minitron. Véleményem alapján a vasárnapi meccsen ő és Dola lesz a meghatározó playmaker.. Remélem a Hóxot is megvicceljük 1-2 trükkös játékkal, wild-cat formációval, end around futással, vagy abból történő passzal..Mert ez is megy neki..Nem kicsit.. 😀

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
@braxa... no problemo, nem kiröhögtelek, mosolyogtam... de akkor végül is csak egyetértünk... jobb ha Britt játszik.

több mint 9 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831

Ez nagyon fincsi anyag lesz, és mÉG Lynch is beszél!!! 😀
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
futásban lehet jobb, de őt minden egyes playben megveri az embere passznal. Baileyt egyszer seggre ültette Peppers, nyilván ezt emeled ki mert ezt szájba rágták a sok ismétléssel. összességében jóval kevesebb nyomás jött jobb oldalról mint általában
lehet neked is elkelne... most számokkal bizonyítsam amit mondtam, vagy kötözködsz, mert nem kedveled Brittet, vagy úgy összességében pesszimista vagy?
na ezért nem szeretek ide beírni, mert aki nem ért egyet valakivel, az már jön is vitázni, amivel alapvetően nincs gond, de azt feltételezni, h csak egy szájbarágós tvfelvételről formálok véleményt, hát hogy is mondjam... degradáló.
én tudom bizonyítani, hogy Britt jobb futásblokkolásban számokkal... talán azt is elő tudnám kotorni, h miért volt kevesebb nyomás jobb oldalon, talán mert az O-nk alig volt pályán (GB ellen), gyorsabb releasek, stb. tuti, hogy a gameplannek ill. playhívásoknak köze volt ahhoz, h gyengült az amúgy is gyenge jobb oldalunk. De hát gondolom PC-ék barmok, mert minek raknak be egy rookie-t kezdőbe, ha ugyanolyan RT-nk már van...
Ugye nem gondoltad komolyan...SeaSzilaHawk
nem akartalak leszólni, de kiröhögted az írásomat, akkor én se leszek finom és nőies 😛
amugy a futásblokkban igazad van, abban télleg jobb Britt (ezt írtam is), de passzban egyértelműen gyenge.
de mivel mi a futásokra építünk, ezért Britt a kezdő.
viszont nekem dühítő h passznál mindig megverik. De van benne potenciál, lehet belőle átlag feletti RT.

Azt olvastam, hogy az Edelman és Amendola szerű kisméretű elkapókkal lehet gondja a LOB-nak. Mi a véleményetek erről?Demecs
mivel a pats játéka a rövid 5-10yardos Edelman-Amendola,Vereen, Gronk passzokra épül, azt kb senki nem tudja levédekezni, ezért igen ezzel verhető a LoB, tartok is Edelmantől, nem azért mert akkora játékos, nem is tartom amugy sokra, hanem a játékrendszeretektől félek kicsit.
több mint 9 éve
Demecs New England Patriots 645
Azt olvastam, hogy az Edelman és Amendola szerű kisméretű elkapókkal lehet gondja a LOB-nak. Mi a véleményetek erről?

több mint 9 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
vót má'?

több mint 9 éve
BB cover skilljel nem a legjobbak és a sebessége sem illetve a fordulékonyság és ahogy amcsi mondjai lassú in&out of breaks., de jump ball-t nem lehet felé nyomni, illetve kegyetlenül kemény... ő megfogja a futást, ha úgy adódik.
amiket sokszor benyel egy-egyben, az a hook és a slant... sztem rámegyünk a hookokkal felé.

több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Csak legyen sérülésmentes tiszta meccs!Studi
Így van, nem is az a legfontosabb, hogy ki nyer, hanem az, hogy ne sérülések vagy megkérdőjelezhető bírói ítéletek döntsék el a javunkra a meccset. 😛

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
Fölöslegesen húzzátok fel magatokat Browner hétfői nyilatkozatán..Tegnap elmondta a lényeget, hogy ne értsék félre..Szereti és tiszteli a csapatot, a legjobb barátaival szemben kell játszania..DE neki akkor is az a feladata, és célja, hogy megnyerje a meccset..Mert ez a lényeg!! A végén így is, úgy is összeölelkezik a régi barátokkal.. De hülyeség lenne bármely csapatnak nem kihasználni a másik csapat gyengeségeit, esetleg sérült játékosaiban fellehető hiba lehetőségeket..Browner nem sérülések okozására buzdított! Csak egyszerűen kemény játékra, ami nincs figyelemmel az ellen sérüléseire.. Mindenki tesztelné ilyen helyzetekben, hogy mennyire jöttek rendbe az ellen meghatározó játékosainak sérülései... Így lesz itt is.. Kemény meccs lesz.. De mi nyerünk! 😀 A Phoenix-i Állatkert szinte összes állata szerint legalábbis.. 😀kyobalu
"Azt tanácsolom a társaimnak, hogy törjék el a kezét" -BB

Mindazonáltal ismerjük BB-t, és sosem az eszéért szerettük, de még ha így is gondolja valaki, akkor sem mondja ki, mert összeegyeztethetetlen a játék szellemével.undisputedly
Engem BB sosem nyert meg 100%-ig, amit írtál is korábban az nagyon jól látszik hogy sebességből simán verhető, és ezt erős kézi munkával kompenzálja, aztán vagy holding vagy DPI, és ezen felül vannak ilyen megnyilvánulásai is...
Csak legyen sérülésmentes tiszta meccs!
több mint 9 éve
Fölöslegesen húzzátok fel magatokat Browner hétfői nyilatkozatán..Tegnap elmondta a lényeget, hogy ne értsék félre..Szereti és tiszteli a csapatot, a legjobb barátaival szemben kell játszania..DE neki akkor is az a feladata, és célja, hogy megnyerje a meccset..Mert ez a lényeg!! A végén így is, úgy is összeölelkezik a régi barátokkal.. De hülyeség lenne bármely csapatnak nem kihasználni a másik csapat gyengeségeit, esetleg sérült játékosaiban fellehető hiba lehetőségeket..Browner nem sérülések okozására buzdított! Csak egyszerűen kemény játékra, ami nincs figyelemmel az ellen sérüléseire.. Mindenki tesztelné ilyen helyzetekben, hogy mennyire jöttek rendbe az ellen meghatározó játékosainak sérülései... Így lesz itt is.. Kemény meccs lesz.. De mi nyerünk! 😀 A Phoenix-i Állatkert szinte összes állata szerint legalábbis.. 😀kyobalu
"Azt tanácsolom a társaimnak, hogy törjék el a kezét" -BB

Mindazonáltal ismerjük BB-t, és sosem az eszéért szerettük, de még ha így is gondolja valaki, akkor sem mondja ki, mert összeegyeztethetetlen a játék szellemével.
több mint 9 éve
Ugye nem gondoltad komolyan...

több mint 9 éve
Fölöslegesen húzzátok fel magatokat Browner hétfői nyilatkozatán..Tegnap elmondta a lényeget, hogy ne értsék félre..Szereti és tiszteli a csapatot, a legjobb barátaival szemben kell játszania..DE neki akkor is az a feladata, és célja, hogy megnyerje a meccset..Mert ez a lényeg!! A végén így is, úgy is összeölelkezik a régi barátokkal.. De hülyeség lenne bármely csapatnak nem kihasználni a másik csapat gyengeségeit, esetleg sérült játékosaiban fellehető hiba lehetőségeket..Browner nem sérülések okozására buzdított! Csak egyszerűen kemény játékra, ami nincs figyelemmel az ellen sérüléseire.. Mindenki tesztelné ilyen helyzetekben, hogy mennyire jöttek rendbe az ellen meghatározó játékosainak sérülései... Így lesz itt is.. Kemény meccs lesz.. De mi nyerünk! 😀 A Phoenix-i Állatkert szinte összes állata szerint legalábbis.. 😀

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
nemtudom ti hogy vagytok vele de Browner elérte h megutáljam. sose volt a szivem csücske mert nem tud szabályosan vedekezni, de ilyen nyilatkozatok után...
ilyeneket a frosco játékosairól nem mondunk, nem h volt csapattársakrol, állítólagos tesókról.
rem Lynch seggrefejeli párszor.braxa88
Nekem az egyik kedvenc játékosom...volt. Ezt a nyilatkozatot nem kell annyira komolyan venni, de ettől még kikerült a bizalom köréből. Ahogy mondod, még a frisco ellen sem nyilatkozott soha senki ilyet.

Btw az a baj a NE-el,hogy teljesen kiszámíthatatlanok. Nem igen tudunk mire fókuszálni. Trükkös passzok, 0-10 yardos underneath, 2 TE set, powerrun, trükkös eligible elkapó stbstb.
Támadóknál meg mindig lutri az egész. Nem lenne jó megint Kearse képességeire bízni a meccset.

Brownert szerintem szénné égetjük. Ismerjük a gyengéjét. Sebességből nem tud megélni, ezért a sok holding (habár nem is kapja meg az 1/3-ot ha jól láttam múltkor). Lockett szerintem lerendezné. Ha még lenne P-Rich, és nem IR-en ülne... te jó ég. Base felállásba kell őket kényszeríteni, mert a LB soruk nem kiemekedő futás ellen, habár nagyon jó játékos mind. Azt is adnám, ha mondjuk felállnánk három elkapóval, ők hoznák ugye az 5 DB csomagot, és a backfieldről Lynch hol kimenne passzra, hol pedig büntetné a light csomagot. Át kell vennünk egy az egyben a NY Jets stratégiáját. Ők egy Sanchezzel és egy Genoval voltak állandóan egy birtokláson belül, szintúgy elkapók nélkül. Nekünk is sikerülhet.
több mint 9 éve
nemtudom ti hogy vagytok vele de Browner elérte h megutáljam. sose volt a szivem csücske mert nem tud szabályosan vedekezni, de ilyen nyilatkozatok után...
ilyeneket a frosco játékosairól nem mondunk, nem h volt csapattársakrol, állítólagos tesókról.
rem Lynch seggrefejeli párszor.
több mint 9 éve
én Bailey partján vagyok.
több mint 9 éve
Britt semmivel nem jobbbraxa88
aham, ugyanezt láttam a GB ellen 😀 ... Britt sokkal jobb futásblokkolásban... és passzblokkolásban is min ugyanolyan jó.

több mint 9 éve
Britt semmivel nem jobb
több mint 9 éve
tényleg, a sokat szidott Britt, hogy áll a sérüléssel... nem szeretném ha szegény Alvint megint seggre ültetnék...

több mint 9 éve
már nagyon várom... igazán szerencsések vagyunk, h még nincs vége a szezonunknak...

A tavaly is féltettem a fiúkat, nem kellett volna. Idén is féltem.
A DL-t érzem a kulcsnak most. Meg kell fogniuk a futást és utána még rusht is kellene nyomatni. A jelen helyzetbe, a sok sérüléssel ezt nehezen tudom elképzelni.
Amit már egyszer írtam is, hogy nagyon boldogok lehetünk, hisz a nyáron sokat gyengültünk (ezért jön is majd egy pár comp pick:  overthecap.com/projecting-the-compensatory-draft-picks-for-2015/), és mégis felértünk megint... látszik, h a fontos játékosaink megmaradtak, a többi cserélhető. Kivéve Mebane, aki úgy hiányzik, mint egy falat kenyér.