Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
Attilahawks 284 — Seahawks fan
Mindenesetre nem ez lesz az a SB amit túl gyakran visszanézek.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
hihetetlen honnan kaptunk ki. baszott rossz érzés. lényegében jó h most 7 hónap szünet, addig talán kiheverem, de most NFLt nem akarok látni.

Amugy Bennett, tökéletes lezárása volt a szezonnak tőle az offsidedal.
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 363 — Josh testamentuma
Megint bemakkola a sz...házi Patriots, R.W. like Kurt Warner. Nem értem miért kellett 1 yardról passzolni, megint edzői hiba Lynch előbb utóbb begyötörte volna.Ka'deemCarey25
Zseniális védőmunka volt, innetől bemákolásról sem nagyon beszélnék. Rendben volt a passzsáv, nem volt annyira reménytelen hívás, szerintem. Bevellnek igaza volt, klasszis elkapó nagyobb eséllyel oldotta volna meg, ettől függetlenül fantasztikus volt a Pats DB-je. Tehát tudjuk mit kell draftolni!
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 101 — SuperBowl Champions 2013/2014
Amúgy Matthews csak jó napot fogott ki, vagy tényleg lehet vmi a srácban?rantotthus
Ő egy jó játékos, de év elején lábsérüléssel szenvedett. Amikor áthoztuk kanadából én nagy reményeket tápláltam a játékához, de csak blokkolni volt fent futásoknál, aztán jött a Harvin trade és a WR corp gyengélkedése ellenére sem kapott lehetőséget, pedig pont a hiánycikk típusú elkapó lett volna, de nem kapott labdát. Akkor le is mondtam róla, de ezek szerint kiérdemelte az onside-kick elkapással a lehetőséget.

Amúgy Arrington a szélen kb olyan kaliber, mint nálunk Simon, szóval azért nem egy Sherm mellett játszott jól.
több mint 9 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 942 — Patriot
Srácok, nagy a tét! Ha Tombrédynek valaha összejön a 4. gyűrű akkor én soha többet nem nézek NFL-t 😀
Úgyhogy tépjétek le az elkapói fejét és azzal dobáljátok meg a királykisasszonyt a kedvemért 😀 Küzdjetek, értem! Hajrá!(L)bcsarli
Kösz, hogy velünk voltál, további szép életet :p

Srácok, nektek meg hatalmas grat, azt hiszem, az egyik legjobb SB volt in history, nélkületek biztosan nem lett volna ilyen jó.
Tudom, most szar érzés, de fel a fejjel, szeptembertől újra indul az élet.
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
Megint bemakkola a sz...házi Patriots, R.W. like Kurt Warner. Nem értem miért kellett 1 yardról passzolni, megint edzői hiba Lynch előbb utóbb begyötörte volna.
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 101 — SuperBowl Champions 2013/2014
Sziasztok!

Nem vagyok sem csalódott sem depis.
Nagyon büszke vagyok arra a csapatra, amely ilyen szemét, undorító szezon után bejutott az SB-be, és egy nüanszon csúszott el, rögtön hozzáteszem egy remek, és évek óta első ízben komplett Pats ellen.
Én azt gondolom, hogy, ha csak fele ennyi sérültünk van, és a BOOM kicsit egészségesebb, akkor nem beszélünk most erről a döntésről...

Szívből gyűlöltem ezt a szezont, de lássuk mi is történt.
SB után Clinton, Red, Clem, Browner, Thurmond, Gia elmentek Ezek kezdő, vagy rotációban folyamatosan résztvevő játékosok. Wilson elment baseballt játszani, Wilson és Wilsonné elváltak, és bár nem mondja ki senki, de mind sejtjük, hogy aznap, amikor Wilson elvesztette a feleségét elvesztett valaki más nagyon fontos embert is... valakit, aki pokolian hiányzik.
Wilson "kisedztőként" nyilatkozik Pete Carroll stílusában, csak rendkívül közhelyesen... a csapattársak ezt igencsak nem díjazzák egy emberként.

Végrehajtjuk az utóbbi évek talán legvitathatóbb draftját.
31 csapat elemzi a Seattlet, az okosabbak belátják, hogy a Seahawks példaértékű, és megnyomják a Ctrl+C Ctrl+V kombinációt, vagy azon lobbiznak, hogy bizonyos védelemre vonatkozó szabályokat vegyen komolyabban a liga.

A rotációból távozó játékosok pótlására izzított csemeték orbitális sérüléshullámba kezdenek, már az offseasonban.
Lynch holdout- amely nem javítja a viszonyt a játékos és a vezetőség között.

A D sémát vált, de a tengelyből hiányoznak kulcsjátékosok, rengeteg az elváltás. Összességében a szezon 1. felében a védelem árnyéka önmagának. Nincs passrush, Marsh is elhullik.

Harvin balhé, amely megosztja az öltöző egy részét. A mélypont a Rams elleni meccs, amelyen csak Russel Wilson nyújt értékelhető játékot az O részéről.Szenved az egész O, és a legmegbízhatóbb kezű célpont -Miller- novemberben már IR-en.
A balhé végén Harvin szotyivá változik.

A védelem magára talál, elindul a szekér, de az O egész évben dadog. Közben elhullik a védelem tengelyéből Mebane.... és lassan mindenki

Ki gondolta volna, hogy megnyerjük a nyugatot, sőt az NFC-t? Szerintem senki! Tessék ennek örülni!
Az a csapat, amely egy ilyen évet túlél mindennél erősebb. Én a pozitív oldalát nézem, a sérüléshullám számos játékosnak biztosított lehetőséget arra, hogy igen magas standardok között fejlődjön. Ott van Jordan Hill, aki számomra az év meglepetése.

Számomra:
az év csalódása Pete Carroll-John Schneider duo volt idén, akkor is, ha óriások.
az év legnagyobb pozitívuma maga a D volt.
az MVP: Sörmen volt, és Wagner
az év kérdőjele díj továbbra is Kábelé
az év felfedezettje: Bruce Irvin, Jordan Hill
a wish you were here kategóriát Dan Quinn nyeri, nem tudom, hogy fogjuk pótolni!
az év embere: Russel Wilson a döbbenetes emberi tartása miatt!

üdv.HHelmut Zimmer
Jól osszefoglaltad,kb én is így látom,habár nálam a PC-JS kettős nem.negatívum. Pont a Harvin csere miatt nem.

Elkezdtem meg egy hete írni egy év osszegzot,de három meccsnel már annyi anyag lett,hogy nem.tudom folytatni.

Nálam az év védője: Wagner

Év támadója: Russ

Év meglepetesembere: Hill

Az év csalódása: Bevell

Amúgy Quinn sem.vilt most topon. Nem.érték hozzá,de ha tudod,hogy a deep midfieldet nem.támadja az ellenfek,hanem csak a checkdown és a hook megy, akkor miért nem viszed cover zeroba a freesafetyt és teszed spykent a futóra? Szerintem college-ban már kitaláltak erre az ellenszert.

Amúgy az elmúlt 10 évben senki nem.járt annyi superbiwlban az nfcbol,mint mi 😊
több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 423 — Anthony Richardson fan
Sziasztok!

Nagyon büszke vagyok arra a csapatra, amely ilyen szemét, undorító szezon után bejutott az SB-be, és egy nüanszon csúszott el, rögtön hozzáteszem egy remek, és évek óta első ízben komplett Pats ellen.
Én azt gondolom, hogy, ha csak fele ennyi sérültünk van, és a BOOM kicsit egészségesebb, akkor nem beszélünk most erről a döntésről...

SB után Clinton, Red, Clem, Browner, Thurmond, Gia elmentek Ezek kezdő, vagy rotációban folyamatosan résztvevő játékosok. Wilson elment baseballt játszani, Wilson és Wilsonné elváltak, és bár nem mondja ki senki, de mind sejtjük, hogy aznap, amikor Wilson elvesztette a feleségét elvesztett valaki más nagyon fontos embert is... valakit, aki pokolian hiányzik.
Wilson "kisedztőként" nyilatkozik Pete Carroll stílusában, csak rendkívül közhelyesen... a csapattársak ezt igencsak nem díjazzák egy emberként.

31 csapat elemzi a Seattlet, az okosabbak belátják, hogy a Seahawks példaértékű, és megnyomják a Ctrl+C Ctrl+V kombinációt, vagy azon lobbiznak, hogy bizonyos védelemre vonatkozó szabályokat vegyen komolyabban a liga.

A rotációból távozó játékosok pótlására izzított csemeték orbitális sérüléshullámba kezdenek, már az offseasonban.

A D sémát vált, de a tengelyből hiányoznak kulcsjátékosok, rengeteg az elváltás. Összességében a szezon 1. felében a védelem árnyéka önmagának. Nincs passrush, Marsh is elhullik.

Harvin balhé, amely megosztja az öltöző egy részét. A mélypont a Rams elleni meccs, amelyen csak Russel Wilson nyújt értékelhető játékot az O részéről.Szenved az egész O, és a legmegbízhatóbb kezű célpont -Miller- novemberben már IR-en.

A védelem magára talál, elindul a szekér, de az O egész évben dadog. Közben elhullik a védelem tengelyéből Mebane.... és lassan mindenki

Ki gondolta volna, hogy megnyerjük a nyugatot, sőt az NFC-t? Szerintem senki! Tessék ennek örülni!
Az a csapat, amely egy ilyen évet túlél mindennél erősebb. Én a pozitív oldalát nézem, a sérüléshullám számos játékosnak biztosított lehetőséget arra, hogy igen magas standardok között fejlődjön. Ott van Jordan Hill, aki számomra az év meglepetése.

Számomra:
az év csalódása Pete Carroll-John Schneider duo volt idén, akkor is, ha óriások.
a wish you were here kategóriát Dan Quinn nyeri, nem tudom, hogy fogjuk pótolni!

üdv.HHelmut Zimmer
Így igaz! Kösz Helm hogy leírtad helyettem. 😊
Nem egy playről kell beszélni, ahogy a jövő sem ezem múlik. Offseasonra fel! 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 323
Visszakaptuk a GB fájdalmát. Kétszeresen.Hanni
Itt már csak fájdalmas vereségek voltak
Detroit-Dallas-Green Bay-Seattle
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 363 — Josh testamentuma
Sziasztok!

Számomra:

üdv.H
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Nyilván egy Super Bowl utolsó percében, -4 pontos hátránynál egy yardnál azon kell töprengeni, kivel csináltassuk meg a játékot, és ezúttal tegyük MVP-vé.
Gratulálok baszki. Erre nincs mentség, és én nem hiszem el, hogy Carroll lett volna ekkora fasz. Ő nem színez, ő győzelemre játszik. Bevell színez. A liga legjobb futójával, és egyébként top1 rush offensével passzolni kell. Annyira amatőr játék volt, hogy nézni is fájt. A hívás is, Wilson passza is, de a routeot is olvasta a DB.
Lehet, hogy előtte az elkapás az mák volt, de basszus, ott volt a kezedbe a meccs. Egy ilyen nem mindennapi lehetőséget kapsz, élj vele.
Ezt a meccset igazából mindkét csapat elbukta már egyszer, csak a Hawks chokerkedése pont a legrosszabbkor jött. Benne volt a pakliban ennyi elképesztő fordítás után, hogy egyszer lesz, amikor nem sikerül, de idegesítő nyilván, hogy pont most, pont így kellett eljönnie.
Én mindenesetre még mindig nem tudom megérteni ezt az utolsó hívást, hogy lehet valaki ennyire hülye, bárki is döntött így.Stez
Szerintem azért passzoltatok, mert korábban már Ninkovich megfogta a goalline-on Lynch-et kb. 0-án, és ha ez most is bejön, lepörög az óra és nincs esély. Passzal, ha nem sikerül megáll az óra és még mindig lehet futás és passz is.Szóval szerintem volt értelme, csak rosszul volt kivitelezve, ezért pocsékul néz ki.

Egyébként gratulálok. Nagyon jó a Seahawks.

Üdv:

GOSB5GOSB4
Volt még 1 időkérésük, sehogy nem fogyott volna el az idejük, max kevesebb marad nektek. Ráadásul nem befele passzolok.
Én nekem már nem is maga a passz ténye fáj, hanem hogy miért nem kifele olyan helyzetbe ahol kisebb az esély az intre.
több mint 9 éve
Igazad van a "mi lett volna ha" kérdésen nem érdemes rágódni, csak maga a tény húz fel, hogy - laikusként - szerintem a futásnak lett volna létjogosultsága ebben a helyzetben, még akkor is ha a meccsen ültek a passzok.
Egyébként az INT szép volt, nem akarom kisebbíteni Butler érdemeit.rantotthus
Butler-re most már így fognak emlékezni. "A fickó akinek az interceptionje eldöntötte a 49. SuperBowl-t."

Ryan-re pedig: "a punter, aki TD passzt adott az NFC döntőben." 😊

Voltak óriási dolgok a szezonban. Jövőre még jobb dolgok jönnek! 😊 Meg kell tartani RW-t, Lynch-et.......
több mint 9 éve
rantotthus Seattle Seahawks 261
Amúgy Matthews csak jó napot fogott ki, vagy tényleg lehet vmi a srácban?
több mint 9 éve
Ezt adom, a csapat tényleg nagyon jó és büszke is vagyok rájuk, de sztem igen is ezen ment el a meccs, mert szvsz Lynch megcsinálta volna azt az egy yardot. Persze voltak nagy húzások pl Matthews és tehettünk volna fel több pontot is, de sztem ezt nehéz kimagyarázni.
Egyébként cápák királyak voltak 😊rantotthus
Lehet, hogy meglett volna, lehet, hogy nem. Ki tudja?

Fájdalmas dolog, de ilyen a foci.

Tavaly az NFC döntő ért véget egy interception-nel, amit akkor Sherman kapott el. Most pedig Butler fogott egy győzelmet jelentő INT-et.Attilahawks
Igazad van a "mi lett volna ha" kérdésen nem érdemes rágódni, csak maga a tény húz fel, hogy - laikusként - szerintem a futásnak lett volna létjogosultsága ebben a helyzetben, még akkor is ha a meccsen ültek a passzok.
Egyébként az INT szép volt, nem akarom kisebbíteni Butler érdemeit.
több mint 9 éve
Azért Pete Caroll-t szidni ilyen 4 szezon (2 NFC bajnoki cím, 1 Super Bowl győzelem - de playoff a korábbi szezonban is megvolt) után botorság. Lehet, hogy ha Lynch futást hív akkor megvan a győzelem. Ezt fogja elemezgetni az utókor, hogy mi lett volna ha..........

A csapat most is jó. Kellene most is egy olyan draft class, mint amit a szaksajtó 2012-ben F-re osztályozott. 😊 Az elkapó osztagot erősíteni kell tényleg.

A Seahawks-szal jövőre is számolni kell!
több mint 9 éve
Ezt adom, a csapat tényleg nagyon jó és büszke is vagyok rájuk, de sztem igen is ezen ment el a meccs, mert szvsz Lynch megcsinálta volna azt az egy yardot. Persze voltak nagy húzások pl Matthews és tehettünk volna fel több pontot is, de sztem ezt nehéz kimagyarázni.
Egyébként cápák királyak voltak 😊rantotthus
Lehet, hogy meglett volna, lehet, hogy nem. Ki tudja?

Fájdalmas dolog, de ilyen a foci.

Tavaly az NFC döntő ért véget egy interception-nel, amit akkor Sherman kapott el. Most pedig Butler fogott egy győzelmet jelentő INT-et.
több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Miért? Miért? Miért? Lynch összekötött lábbal is megfut 1-2 yardot. Akárki hívta a playt ( szvsz Bevell volt az), de ha Caroll is tudott róla, egy kocsi trágyát az ajtójuk elé.
Nagyon csalódott vagyok. Viszont a Pats nagyon jó game plannel jött ki. Csak passzal felraktak 28 pontot. Na mindegy ilyen ez a játék. A sors visszavette amit idáig adott. ( Persze ez akkor is szar hívás volt a végén ).

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Rengeteg igazság és egy nagyon fájdalmas videó ebben a cikkben:  www.fieldgulls.com/2015/2/1/7961621/seahawks-lose-super-bowl-nterception

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Ha bejön az utolsó passz, akkor Pete Caroll, Russel Wilson egy hős. Nem jött be.
Pete Carollnak mindig is voltak rizikós hívásai (pl. a fake FG a Green Bay ellen),
mindenki Őt dícsérte, hogy milyen jó dolgokat talált ki. A meccs nem ezen ment el.

Hanem min? Két nagyon jó csapat, remek csatája volt. Most a New Englandnak jött ki
jobban a lépés. Brady zseniális irányító. Megérdemelte a negyedik gyűrűjét, sajnos
pont ellenünk. Ilyen az élet!

A csapat akkor is nagyon jó, büszkének lehet rá lenni. A stáb pedig tudja, hogy mi a dolga!
Csak gratulálni lehet ehhez a szezonhoz!Attilahawks
Egyébként cápák királyak voltak 😊
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nyilván egy Super Bowl utolsó percében, -4 pontos hátránynál egy yardnál azon kell töprengeni, kivel csináltassuk meg a játékot, és ezúttal tegyük MVP-vé.
Gratulálok baszki. Erre nincs mentség, és én nem hiszem el, hogy Carroll lett volna ekkora fasz. Ő nem színez, ő győzelemre játszik. Bevell színez. A liga legjobb futójával, és egyébként top1 rush offensével passzolni kell. Annyira amatőr játék volt, hogy nézni is fájt. A hívás is, Wilson passza is, de a routeot is olvasta a DB.
Lehet, hogy előtte az elkapás az mák volt, de basszus, ott volt a kezedbe a meccs. Egy ilyen nem mindennapi lehetőséget kapsz, élj vele.
Ezt a meccset igazából mindkét csapat elbukta már egyszer, csak a Hawks chokerkedése pont a legrosszabbkor jött. Benne volt a pakliban ennyi elképesztő fordítás után, hogy egyszer lesz, amikor nem sikerül, de idegesítő nyilván, hogy pont most, pont így kellett eljönnie.
Én mindenesetre még mindig nem tudom megérteni ezt az utolsó hívást, hogy lehet valaki ennyire hülye, bárki is döntött így.Stez
Szerintem azért passzoltatok, mert korábban már Ninkovich megfogta a goalline-on Lynch-et kb. 0-án, és ha ez most is bejön, lepörög az óra és nincs esély. Passzal, ha nem sikerül megáll az óra és még mindig lehet futás és passz is.Szóval szerintem volt értelme, csak rosszul volt kivitelezve, ezért pocsékul néz ki.

Egyébként gratulálok. Nagyon jó a Seahawks.

Üdv:

GOSB5GOSB4
Nem vagyok Seahawks-fan, de ez nettó baromság.
20 másodperc, azt hiszem két időkérés, fél yard, nálad a liga legjobb futója, meg valami teniszlabdáról elnevezett gyerek, aki valami véletlen folytán futott majdnem 1000 yardot az alapszakaszban. És a támadófalad passzhoz nettó kalap kaka, míg ez a Lynch nevezetű ürge konkrétan megint félelmeteset játszott. Ja, és lett volna 3(!) próbálkozásod, hogy megfussad a fél yardot. Akár el is baszhattad, mert megvolt az egy, vagy két időkérésed.
Erre nincs mentség, itt valaki kurva nagy idióta volt. Ez nem az a foci, mint a másik, amelyiket 22-en játsszák, és mindig az XY nyer, mint ahogy a mondás is tartja. Nem most kell hősködni ilyen hívásokkal. De szvsz ez biztosan nem Carroll okossága volt, ez nem az ő stílusa.

A te verziódról már az időkéréseknél megdőlt.Stez
Ha nettó baromságot írunk, akkor érdemes - ha egyáltalán - megalapozottan tenni: például pontosan emlékezni a tényekre. Egy időkérése volt a Hawks-nak. Ha másodikra fogja a futást a Pats D (Lynch idén ötből egyszer ért el TD-t hasonló helyzetben!), akkor el kell égetni a maradék egy időkérést, s akkor ott vannak, hogy két biztos passzjátékra készülhet a Pats védelem. Ha másodikra incomplete passz lesz, akkor mindkét hátralévő kísérletnél bármit hívhat a Hawks. Azért az nem ugyanaz a kávéház.

Amikor nagy hévvel szidjuk a playhívást, érdemes előtte megnézni, hogy milyen volt a végrehajtás. Wilson jól dobta, amikor döntött, akkor kb. 4-5 yard volt az elkapó és a CB között. Lockett futhatott volna egy kicsit gyorsabban, precízebben, de a döntő faktor Butler tökéletes játéka volt. Ilyen INT-t nem látni minden évben.

OK, nyilvánvaló, hogy az egész helyzetet létrehozó "csoda" elkapás ezerből egyszer jön be. De hány ilyen passz elleni védekezésből lesz INT? Szvsz ez is közelíti az ezret.

Btw csak az készült újból megvalósulni, amit a Giants már kétszer eljátszott a Pats ellen. Csak most a bivalyerősre feltápolt secondary végül megakadályozta. Konkrétan az NCAA másod(?)-harmad(?)vonalából érkező UDFA újonc Butler. Ha hozzáveszem, hogy kik égették szénné ugyanezt a secondary-t a Hawks részéről, akkor azt kell mondanunk, hogy érdekes játék a football.😊

Ha valaki, akkor egy Pats szurkoló át tudja érezni a Hawks fanok fájdalmát, csalódottságát.
Gyönyörű mérkőzés volt, istenítélettel a végén. Éppen most nem a Hawks volt a kedvezményezett, pedig lehetett volna.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Ha bejön az utolsó passz, akkor Pete Caroll, Russel Wilson egy hős. Nem jött be.
Pete Carollnak mindig is voltak rizikós hívásai (pl. a fake FG a Green Bay ellen),
mindenki Őt dícsérte, hogy milyen jó dolgokat talált ki. A meccs nem ezen ment el.

Hanem min? Két nagyon jó csapat, remek csatája volt. Most a New Englandnak jött ki
jobban a lépés. Brady zseniális irányító. Megérdemelte a negyedik gyűrűjét, sajnos
pont ellenünk. Ilyen az élet!

A csapat akkor is nagyon jó, büszkének lehet rá lenni. A stáb pedig tudja, hogy mi a dolga!
Csak gratulálni lehet ehhez a szezonhoz!
több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 2 669 — Pats fan
Óriási meccs volt srácok,gratulálok a Hawksnak. Két nagyszerű csapat meccse volt,méltó egy SB-hoz!

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 367
nagy meccs volt, csak gratulálni tudok az hogy a végén milyen érzés egy rossz playhívás miatt szívni sajnos nekünk is ismerős,viszont Lynch válasza pedig mindent elárult nekem a fociról:
NFL Media's Aditi Kinkhabwala asked Lynch after the loss if the running back was surprised he didn't get the ball. "No," he replied.
When pressed further why he wasn't surprised, the running back known as "Beast Mode" said, "because football is a team sport." 😀

viszont hogy Bewell Lockette-t löki a busz alá az nem fair..
 twitter.com/BradyHenderson/status/562107227364802560

The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 304 — Whoops, looks like something went wrong.
Maxwell is minden felé menő passzt benyalt, just sayin'.
Igazolni? Kit? Miből? Főleg, ha Lynch tényleg kap egy olyan szerződést, mint amit rebesgetnek? Most azért kurva nehéz lesz, főleg, mivel Wilson is várhatóan új szerződést kap, így 2016-tól az ő fizetése is hirtelen 20 millió körülre ugrik majd, nagy különbség. Be kell áldozni néhány játékost, és nehéz lesz mély depthet kialakítani.
Ez a csapat kurva erős, habár én nem látom, hogy sokáig egyben tudják tartani, de eljuthat ismét a döntőig simán, amíg ilyen védelem van, csak hát akkor is. Egy SB-t így, egy ilyen buta híváson elbukni, a lehető legrosszabb. Mondjuk ha valaki, akkor Carroll képes rá, hogy tényleg egy ilyen pofon után is összekapja a bandát, Sherman, Thomas, Wilson és a többiek ugyanúgy sikerre éhesek. Saját véleményem, én szerintem Bevell hívta a játékot, de bármi is volt, Carrolltól kifejezetten pozitív volt, ahogy azonnal felvállalta a média, és a saját csapata előtt is, hogy ő hibázott, és elviszi a balhét. Azért ezt sokan nem így kezelték volna. Szimpatikus, tud veszíteni is.

több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Egyetlen ökör hívás és már ki emlékszik a szezon kiváló győzelmeire, a GB elleni csodára, marad az elbukott lehetőség és utána a nagy üresség. Eldöntöttem, ezt a meccset soha többé nem vagyok hajlandó újra megnézni. Imádom a csapatot, de így nem lehet elbukni egy SB-t. Bárki hívta az utolsó playt, szerintem egy életre beleégett az agyába a dolog.
Egyébként ez a meccs is bizonyította, hogy normális WR-ek nélkül nem lehet ezt a sportot játszani. Ettől a WR corpstól Brady, Manning vagy Rodgers sírva fakadt volna, és még így is majdnem meglett. TE játék ma ismét 0.
Simon pedig egyszerűen nem Seahawks szintű játékos. Már Rodgers is szétszívatta, és most Brady is. Tudtuk hogy ez lesz, mégsem csináltunk semmit. 2 TD-t kaptunk róla plusz az Amendola TD is azért volt mert Maxwell kiment segíteni neki.
Remélem PC-ék tisztábban látnak igazolás és draft ügyben.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.