Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Megint bemakkola a sz...házi Patriots, R.W. like Kurt Warner. Nem értem miért kellett 1 yardról passzolni, megint edzői hiba Lynch előbb utóbb begyötörte volna.Ka'deemCarey25
Zseniális védőmunka volt, innetől bemákolásról sem nagyon beszélnék. Rendben volt a passzsáv, nem volt annyira reménytelen hívás, szerintem. Bevellnek igaza volt, klasszis elkapó nagyobb eséllyel oldotta volna meg, ettől függetlenül fantasztikus volt a Pats DB-je. Tehát tudjuk mit kell draftolni!Helmut Zimmer
Nem volt annyira reménytelen? Passzolni 1 yardról, amikor 0 kockázattal meg lehet nyerni a SB-t? Csak azt nem értem, hogy a PC-RW páros miért nem használta az agyát és hívta át a playt, kért idōt vagy valami.Amadeus91
Szerintem egyszerűen ez az az eset amikor a zseni sem tudja átlépni a saját árnyékát. Megtörtén megtörténik ez minden edzővel, a legnagyobbakkal is. Megtörtént Belichick-el is többször. Carroll az egész meccsen óriásiakat húzott azzal, hogy noname elkapókkal mély passzokkal átverte a Pats defense-t. Méghozzá nem is kicsit. Ez az NFL szinten jóindulattal is közepesnek nevezhető offense 24 pontot kényelmesen felrakott annak a Pats defense-nek, amelyik ilyen offense-ektől 20 pontot is ritkán szokott kapni. És rakhatott volna fel többet is.

Teljesen nyilvánvaló, hogy arról a pár yardról 4-szer futni kellett volna, az adta volna a legnagyobb esélyt. De Carroll nem tudja átkapcsolni az agyát, nincs olyan, hogy 59 percig normál Carroll, az utolsó percben meg konzervatív Carroll. Neki az agya a végén is ugyanúgy járt, hogy tudom, hogy tudod, hogy tudom, hogy tudod, hogy futni fogunk, ezért juszt is passzolunk. Nem jött be, és ez ilyenkor látványos. Ahogy Belichick 4&2-je is az volt, stb. Belichick túl-agyalásán csak egy alapszakasz meccs ment el, ezen most lehet, hogy egy gyűrű. De ettől még ugyanarról van szó. Örüljetek, hogy ilyen edzőtök van - a hibáival együtt is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 363 — Josh testamentuma
hihetetlen honnan kaptunk ki. baszott rossz érzés. lényegében jó h most 7 hónap szünet, addig talán kiheverem, de most NFLt nem akarok látni.

Amugy Bennett, tökéletes lezárása volt a szezonnak tőle az offsidedal.braxa88
OK, most IR-re mész, de a draftra már simán játszhatsz! 😊
több mint 9 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 535
Szerintem egyáltalán nem a NE mákja volt ez, hanem voltuk hülyék ennyi.
Mondjuk igazából csak sportszerűek voltunk, nem akartunk egy ilyen Kearse elkapással nyerni.
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Áruld már el,hogy ebben mi a mák? Hogy egy UDFA rookie CB a lehető legjobb ütemben ugrott közbe a goal line-on.?Milyen érdekes:- hangsúlyozottan nem a Hóksz szurkolóiról beszélek-,hogy amikor a Hawks behúzta a GB meccset egy sikeres onside kickkel és két pontossal,akkor a Seahawks küzdőszellemét dicsérte mindenki,most amikor előtte egy számunkra elképesztően peches elkapással jut egyáltalán helyzetbe a Hawks és utána van egy megkérdőjelezhető hívás (amihez nekünk semmi közünk) és utána egy zseniális védőmunka a részünkről,akkor persze bemákoltuk. Éljen a kettős mérce! (csak nagyon halkan jegyzem meg ,h azért előtte kellett TB-nek egy GW driveot vezetni egy ligaelit SEC szemben 8/8 passzmutatóval és TD-vel a végén hátrányból!!! De nyilván azt is csak bemákoltuk)kolok1972
Én inkább azon mulatok, hogy mennyire más a világ attól függően, hogy milyen színű mez van az emberen. 😊 Itt ez a hozzászólás a Seattle topicban, és kapott egy csomó like-ot. MINDEGYIKET Pats fantől. Ha lenne dislike, valószínűleg ugyanennyi dislike-ot is kapna, azt meg MINDEGYIKET Seattle fan-től. 😀

(OFF: A sportban így is van ez rendjén. Az viszont bánom, hogy a politikában is vannak hasonló fanclubok. Sokkal jobb lenne a világ nélkülük. 😊 /OFF)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Megint bemakkola a sz...házi Patriots, R.W. like Kurt Warner. Nem értem miért kellett 1 yardról passzolni, megint edzői hiba Lynch előbb utóbb begyötörte volna.Ka'deemCarey25
Zseniális védőmunka volt, innetől bemákolásról sem nagyon beszélnék. Rendben volt a passzsáv, nem volt annyira reménytelen hívás, szerintem. Bevellnek igaza volt, klasszis elkapó nagyobb eséllyel oldotta volna meg, ettől függetlenül fantasztikus volt a Pats DB-je. Tehát tudjuk mit kell draftolni!Helmut Zimmer
Nem volt annyira reménytelen? Passzolni 1 yardról, amikor 0 kockázattal meg lehet nyerni a SB-t? Csak azt nem értem, hogy a PC-RW páros miért nem használta az agyát és hívta át a playt, kért idōt vagy valami.Amadeus91
Carroll elmondta, hogy azzal nem számol, hogy 1 yardról int-et dob Wilson. Úgy gondolta, hogyha nem is sikerül a passz, lesz még két lehetőségük futni...rosszul gondolta.

több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 901
Nem volt annyira reménytelen? Passzolni 1 yardról, amikor 0 kockázattal meg lehet nyerni a SB-t? Csak azt nem értem, hogy a PC-RW páros miért nem használta az agyát és hívta át a playt, kért idōt vagy valami.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Ne csináljatok ebből mítoszt, az előző TD drive il FG rajz is hasonló volt
Td In20ML 14y, in5ML 1y, passtoBaldwin
Fg in20ML 7y, in10RT 2y, in10 ML nogain, FG
Fokozatosan de megölte Lynchet a Pats, a TD előtti 14es volt az utsó nagy lódulás, utána 1, 2, 2, 1, 5, 4 - mikortól egyértelmű volt, hogy a labdán kell ülni, onnantól nem muzsikált, s félperc miatt nem fért bele a második futókísérlet a végén, illetve szerintem mindenki Belicsekre várt mikor kér időt.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
ne keress a tegnapi 2 perces driveban logikát.
sorozatos hosszú passzok, futás nuku, csak lockettere es matthewsra rajzolt playek. teljesen vicc. de igy is megnyertük, majd elbuktuk. sose fogjuk ezt kiheverni.

nemtudom mikor jut megint ilyen közel a csapat a SBhoz. jó a csapat és fiatal, de a Packers Rodgersszel pl csak 1SBt jatszott eddig, Peyton a Coltsban 2t.
Nekem a dinasztia volt az álmom, most rihadtul csalódott vagyok. 😕
Ha Lynch elmegy nem leszünk már SB esélyes csapat.
több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 225
Ha bejön az utolsó passz, akkor Pete Caroll, Russel Wilson egy hős. Nem jött be.
Pete Carollnak mindig is voltak rizikós hívásai (pl. a fake FG a Green Bay ellen),
mindenki Őt dícsérte, hogy milyen jó dolgokat talált ki. A meccs nem ezen ment el.

Hanem min? Két nagyon jó csapat, remek csatája volt. Most a New Englandnak jött ki
jobban a lépés. Brady zseniális irányító. Megérdemelte a negyedik gyűrűjét, sajnos
pont ellenünk. Ilyen az élet!

A csapat akkor is nagyon jó, büszkének lehet rá lenni. A stáb pedig tudja, hogy mi a dolga!
Csak gratulálni lehet ehhez a szezonhoz!Attilahawks
Én kb pont az ellenkezőjét látom. Hős lett volna Caroll, ha összejön egyből a játék és hagynak több mint 30 másodpercet a Patsnek? Miközben jobb helyzetben nem is lehettek volna annál, mint amiben. Amikor levitték Lynchet az 1-esen, mondtam magamban, hogy ezt nem lehet innen elbukni. Elégetik az időt 10-20 másodpercre, utána begyötri Lynch (mert azt elképezelhetetlennek tartom, hogy 3 próbálkozásból ne tudott volna 1 yardot megtenni), TD és semmire nem marad ideje a Patsnek. A play előtt már fogtam a fejem, amikor láttam, hogy nincs ott ML és egyértelműen passz szitu jön. Egyszerűen most sem értem, hogy miért. Höri még mondta is a közvetítésben, hogy lehet jobban jár a Pats ha beengedik őket. (ha lett volna esze az edzői stábnak és futnak, ezzel is járt volna legjobban a Pats). Egyszerűen nem látom még a legkisebb logikát sem ebben az egészben. Nem látom azt a verziót, aminél előnyt jelentett volna a passz a futással szemben. Ez akkor is így van ha TD lett volna. Akkor a time menedzsment lett volna pocsék.

Ettől függetlenül gratulálok a csapatnak és sajnálom a játékosokat, mert ezt az edzői stáb bukta el.

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Savanyú....ThundersNFL
igen, de attól még igaz 😀hajdu
Áruld már el,hogy ebben mi a mák? Hogy egy UDFA rookie CB a lehető legjobb ütemben ugrott közbe a goal line-on.?Milyen érdekes:- hangsúlyozottan nem a Hóksz szurkolóiról beszélek-,hogy amikor a Hawks behúzta a GB meccset egy sikeres onside kickkel és két pontossal,akkor a Seahawks küzdőszellemét dicsérte mindenki,most amikor előtte egy számunkra elképesztően peches elkapással jut egyáltalán helyzetbe a Hawks és utána van egy megkérdőjelezhető hívás (amihez nekünk semmi közünk) és utána egy zseniális védőmunka a részünkről,akkor persze bemákoltuk. Éljen a kettős mérce! (csak nagyon halkan jegyzem meg ,h azért előtte kellett TB-nek egy GW driveot vezetni egy ligaelit SEC szemben 8/8 passzmutatóval és TD-vel a végén hátrányból!!! De nyilván azt is csak bemákoltuk)kolok1972
Nem itt kell magyarázni a győzelmet. Itt gratulálni kell a Seahawksnak, mert messze nem ideális állapotban is ott voltak a győzelem kapujában. Wilsonéknak 30 mp is elég volt egy TD-hez (ott is bevállalták azt a passzt, ahol lehet, hogy csomóan inkább a biztos FG-re mentek volna), a végén 2 alatt megint eljutottak a cél kapujáig. A végéért kár, az nem volt szép, de Sherman kéznyújtása (csak képet láttam róla) nagyon tetszett Brady felé. Parádés meccs volt, nagyon örülök persze, hogy most nem az van, hogy emészteni kell, hogy milyen elkapás után kaptunk megint ki Arizonában 😊
A haterekkel meg nem kell foglalkozni kölök, van most fontosabb dolog is 😊

több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Azért homályosítson fel valaki, ha már rövid passzt hívtunk azt miért nem Willsonra vagy ne adj isten Baldvinra tettük?

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 2 669 — Pats fan
Savanyú....ThundersNFL
igen, de attól még igaz 😀hajdu
Áruld már el,hogy ebben mi a mák? Hogy egy UDFA rookie CB a lehető legjobb ütemben ugrott közbe a goal line-on.?Milyen érdekes:- hangsúlyozottan nem a Hóksz szurkolóiról beszélek-,hogy amikor a Hawks behúzta a GB meccset egy sikeres onside kickkel és két pontossal,akkor a Seahawks küzdőszellemét dicsérte mindenki,most amikor előtte egy számunkra elképesztően peches elkapással jut egyáltalán helyzetbe a Hawks és utána van egy megkérdőjelezhető hívás (amihez nekünk semmi közünk) és utána egy zseniális védőmunka a részünkről,akkor persze bemákoltuk. Éljen a kettős mérce! (csak nagyon halkan jegyzem meg ,h azért előtte kellett TB-nek egy GW driveot vezetni egy ligaelit SEC szemben 8/8 passzmutatóval és TD-vel a végén hátrányból!!! De nyilván azt is csak bemákoltuk)

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 101 — SuperBowl Champions 2013/2014
És a hozzá tartozó PC nyilatkozat a következő lett volna:

Q: Mit gondolt a 2&1-nel?

PC:" Úgy gondoltuk ennél jobb helyzetbe nem kerulhettunk volna. A mérkőzés döntő momentuma lejott a filozófiánk alapjaihoz. Szeretjük futtatni a labdát,és nálunk van Marshawn aki egy hatalmas football játékos, megnagyobb szívvel. Úgy gondoltuk,hogy rajtunk áll vagy bukik a siker,csak megfelelően kell kiviteleznuk a játékot, a játékot ami köré épül a csapatunk". Egy olyan fiatal iranyitoval, mint Russell,nem merült fel bennünk kétség a játék sikerével kapcsolatban."

Q: "De coach,maguk passzt hívtak a St gunnerre és elvesztettek a merkozest!

PC: " Darr...ell....!!!!!"
több mint 9 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
Savanyú....ThundersNFL
igen, de attól még igaz 😀
több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Az utolsó play felfoghatatlan továbbra is. Ha nem azt a monológot képzelem el, hogy " a Super Bowl a tét, van 3 lehetőségünk megtenni 1 yardot, nálunk van a liga legjobb futója, az ellenfélnek nincs ideje visszatámadni, szerintem bombázzuk rá Lockette-re a tömegben, hátha elkapja", akkor is érthetetlen. Miért kell a saját játékosainkra helyezni a nyomást ilyenkor? Tipikusan az a szituáció, amikor nekimehetne a csapat az ellenfélnek úgy, hogy oké, fogjátok meg Lynchet 3-szor és tiétek.

GO HAWKS!Nadal17
Ez a lényeg, erről van szó!

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 039 — !SuPeR6BoWL!
Savanyú....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
Ez a playoff ilyen volt. A Detroit nehezen emészthető vereséget szenvedett a Dallastól, majd a Dallas a GB-től, ők tőlünk, most pedig mi a Patstől...
Az utolsó play felfoghatatlan továbbra is. Ha nem azt a monológot képzelem el, hogy " a Super Bowl a tét, van 3 lehetőségünk megtenni 1 yardot, nálunk van a liga legjobb futója, az ellenfélnek nincs ideje visszatámadni, szerintem bombázzuk rá Lockette-re a tömegben, hátha elkapja", akkor is érthetetlen. Miért kell a saját játékosainkra helyezni a nyomást ilyenkor? Tipikusan az a szituáció, amikor nekimehetne a csapat az ellenfélnek úgy, hogy oké, fogjátok meg Lynchet 3-szor és tiétek.

Ez van, grat a Patsnek, az utolsó playtől függetlenül egyik csapat sem érdemelt vereséget.

Shermannek meg műteni kell a könyökét, helyre kell állítani egy szakadt szalagot. WR nagyon kell, bosszantó volt látni az elején, ahogy eltüntették őket a pályáról. Valaki írta már korábban, +10nél a passzokat fölöslegesen erőltettük. Beast Mode-ot meg kell tartani, ezt a vereséget pedig gyorsan megemészteni, mert ebben a csapatban sok van, nem szabad hagyni, hogy visszavessen ez a vereség.
GO HAWKS!
több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Hát srácok hatalmas meccs volt. Nagyon jó, fiatal csapat ez a Hox. Azonban úgy érzem nem lett volna igazságos ha ezt behúzzátok. Persze jó csapatnak szerencséje van, mint sokan mondják.... Már a GB ellen is volt egy évre való mákotok most meg az a Kurse elkapás a végén... Mondta is Brady hogy lepörgött neki ismét a Giants elleni meccs...onnantól már a kezetekben volt, nem is értettem azt a hívást, szerintem sose fogjuk. Van egy Lynched egy yardra vagy az end zonetol 3 próbálkozásod és még időkérésed is van.... Meglátjuk Quinn távozása visszavet-e valamit a D-n de ez a Hox jövőre is nagyon jó lesz ebben biztos vagyok...

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Laneről tudni valamit? De kár érte!
Maxival szerintetek mi lesz?
Ha már OFF MVP, akkor Lynch, remélem marad!Helmut Zimmer
csak erős idegzetűeknek:

Tökmind1 h marad e Lynch ha 1yardsosrol is passzolunk... nem tudom ezt kiheverni komolyan. megnyert meccs.

amugy nílván nagyon kéne Lynch még 2-3évre.
Maxwell is, mert Simon egy balfasz.
több mint 9 éve
Ha már OFF MVP, akkor Lynch, remélem marad!Helmut Zimmer
Maxit nem tartanám.meg,mert.Cb képzésben jók vagyunk,és annyira azért nem jó. A rendszer szülötte. Sporolhatunk rajta.

Lanenek eltort a karja. Mást nem.olvastam.

Btw idén van egy 3. ea egy 5. Körös plusz pickunk is a kompenzáció miatt.
több mint 9 éve
Ha már OFF MVP, akkor Lynch, remélem marad!
több mint 9 éve
hihetetlen honnan kaptunk ki. baszott rossz érzés. lényegében jó h most 7 hónap szünet, addig talán kiheverem, de most NFLt nem akarok látni.

Amugy Bennett, tökéletes lezárása volt a szezonnak tőle az offsidedal.braxa88
Ebben az elmúlt.két hétben.nálam.is teljes overdose. Szinte már a Ps tagok hs csapattarsainak a statisztikáit is tudom 😀 Kell egy kis szusszanas.
több mint 9 éve
Attilahawks 284 — Seahawks fan
Na nem baj, majd az 50. SuperBowl-on kapjuk el Brady-éket! 😊
több mint 9 éve
Ezt adom, a csapat tényleg nagyon jó és büszke is vagyok rájuk, de sztem igen is ezen ment el a meccs, mert szvsz Lynch megcsinálta volna azt az egy yardot. Persze voltak nagy húzások pl Matthews és tehettünk volna fel több pontot is, de sztem ezt nehéz kimagyarázni.
Egyébként cápák királyak voltak 😊rantotthus
Lehet, hogy meglett volna, lehet, hogy nem. Ki tudja?

Fájdalmas dolog, de ilyen a foci.

Tavaly az NFC döntő ért véget egy interception-nel, amit akkor Sherman kapott el. Most pedig Butler fogott egy győzelmet jelentő INT-et.Attilahawks
😊 😊 😊
több mint 9 éve
Mindenesetre nem ez lesz az a SB amit túl gyakran visszanézek.Attilahawks
Nekem az fájt, hogy láttam, mennyire nem egészséges a Boom.
Nem csodálkoznék, ha széppen lassan jönnének az orvosi hírek, és csak néznénk. Nem mentség ez, mert azzal a csapattal kell nyerni, ami ki tud állni, és a kezünkben volt a győzelem.