Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Helló földi! Ha legközelebb mi nyerünk akkor megint Seahawks-os leszel? Vagy rosszul emlékszem?Megint bemakkola a sz...házi Patriots, R.W. like Kurt Warner. Nem értem miért kellett 1 yardról passzolni, megint edzői hiba Lynch előbb utóbb begyötörte volna.Ka'deemCarey25Savanyú....ThundersNFL
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Ő nem ilyen. Ő az első 59 percben problémás.Teljesen nyilvánvaló, hogy arról a pár yardról 4-szer futni kellett volna, az adta volna a legnagyobb esélyt. De Carroll nem tudja átkapcsolni az agyát, nincs olyan, hogy 59 percig normál Carroll, az utolsó percben meg konzervatív Carroll. Neki az agya a végén is ugyanúgy járt, hogy tudom, hogy tudod, hogy tudom, hogy tudod, hogy futni fogunk, ezért juszt is passzolunk. Nem jött be, és ez ilyenkor látványos. Ahogy Belichick 4&2-je is az volt, stb. Belichick túl-agyalásán csak egy alapszakasz meccs ment el, ezen most lehet, hogy egy gyűrű. De ettől még ugyanarról van szó. Örüljetek, hogy ilyen edzőtök van - a hibáival együtt is.peterk2005Remélem Del Rio nem ilyen....Amadeus91
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Stopyt
180
#GreaterIsComing gyerekek. Fos érzés,de nyomjuk tovább és nyerünk jövőre. Azért nem rossz belegondolni,hogy ilyen sok ezer ismeretlen embert összekapcsol ez a játék,már ezért megéri. Tavaly együtt örülni, idén együtt bánkódni 😊, ez igy kerek.
több mint 9 éve
metaxa17
306
A Hawks meg ne csüggedjen. A dominanciájuk az NFC-n belül szerintem nem fog megtörni. Bár a 49-ers jön fel.Ott van a Green Bay meg a Dallas. A 49ers csak csoporton belül lehet ellenfél egy esetlegesen feldarabolódó Seahawks-nak.
Szuperpocok
több mint 9 éve
Duff
3 133
Basszameg inkább estünk volna ki a Green Bay ellen, ez valami borzasztó. Bár a csapat megérdemelte volna a győzelmet (ugyanúgy, ahogy a Pats is teljesen megérdemli, remek meccs volt), de az aki ilyen playt hív a végén, az az edző megérdemli, hogy kiszopjon. Komolyan egyszerűen nem is értem, és nem is fogom ezt megérteni sosem. Quinn sajna megy Atlantába, remélem Bevell is takarodik valahova, a szánalmas meccs utáni nyilatkozatával együtt. Ilyen edzői hibát én még nem láttam nem hogy az NFL-ben, de semmilyen sportban még.
több mint 9 éve
az lehet, de innen nézve még ez a playhívás is tökéletes, ha Lockette még nagyobb szögben futja meg a slantetbaggioItt az idegesítő az volt, hogy utólag visszanézve, felül Lynch-t elengedi a corner, azaz, teljesen üresen sétál be az endzone-ba, úgy, hogy a legközelebbi védő, meg fog valakit...szóval, ha Wilson oda dobja, akkor TD. Persze ezek már csak a részletek...FearTomi
ennyin múlik
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
James007
1 854
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Tharold Simon az idei rájátszásban: 75 snap, 205 engedett passzolt yard, 4 engedett passzolt TD, 0 INThihetetlen menny múlott szegény Lane kéztörésén
A többi Seahawks CB együttvéve: 273 snap, 238 engedett passzolt yard, 0 engedett passzolt TD, 4 INT
forrás: Fűzővel KifeléBorbinho
élete első NFL pickje után 😕
több mint 9 éve
Tharold Simon az idei rájátszásban: 75 snap, 205 engedett passzolt yard, 4 engedett passzolt TD, 0 INTA többi Seahawks CB együttvéve: 273 snap, 238 engedett passzolt yard, 0 engedett passzolt TD, 4 INT
forrás: Fűzővel Kifelé
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Kicsit ülepedik az emberben a történet és én büszke vagyok a csapatra. 2 év, 2 SB 1 gyűrű, és a második is 1 yardon múlt. Pedig ez a csapat korántsem tökéletes és a szezon sem volt az. A srácok kihozták a maximumot a dologból. Nézzük csak a draftot: 9-ből 5 IR-en végezte, sőt, lehet hogy Richardsonból már nem lesz épkézláb játékos. A maradék: Britt - inkább hagyjuk, Norwood nem NFL kész, Staten, Small semmi.
Aztán elkezdtük az évet Tate nélkül, Rice visszavonult, Harvin meg kuka. A WR sor tehát a 3. opcióval kezdődött. Elment Clem és Big Red is. Aztán kiesett az 1. és 2. számú TE, kiesett Mebane, Hill, majd a SB-on Lane és Avril. Közben a LOB félig megrokkant. Ezek után minden elmegy egy hülye edzői híváson. Ha ezt fel tudjuk dolgozni, akkor ez egy ragyogó idény volt. Szétvertük a Friscot, a Cards-ot, kétszer a GB-t és a fullos Brady vezette Pats orra is majdnem beleért a fűbe az utolsó percben. Szóval ez akkor is szép volt srácok!
Az a play akkor is egy faszság volt és ideje tényleg megválni Bevelltől. Nekem ennyi elég volt belőle.
Milyen elégtétel lenne jövőre a Frisco stadionjában nyerni! Miért ne?
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Russell Wilson@DangeRussWilson
At 26 years old I won't allow 1 play or 1 moment define my career.
több mint 9 éve
Kampman
28 323
Na jó, de amikor az ellenfél TD-re megy, mint ma a Hawks, azt vagy kivédekezi a D vagy nem. Tiszta sor. Kivédekezték, megvan a meccs.Jó de ez ugyanúgy visszafelé is igaz, hogy 3 éve beengedték két pont előnynél, akkor td kellett ahhoz, hogy nyerjenek. Itt elég lett volna egy FG a hosszabbításhoz.dugo1993Höri még mondta is a közvetítésben, hogy lehet jobban jár a Pats ha beengedik őket. (ha lett volna esze az edzői stábnak és futnak, ezzel is járt volna legjobban a Pats). dugo1993Mondjuk ez nem igaz, semmi értelme nem lett volna beengedni, mert vezettek 4 ponttal, a Hawksnak mindenképpen TD kellett, máshogy nem tudták volna megnyerni a meccset.
3 éve pl azért engedték be Bradshaw-t hasonló szituációban, mert csak 2 ponttal vezettek, ha ott nekiállnak komolyan védekezni, kapnak egy FG-t 10 másodperccel a vége előtt.Kampman
De akkor szó szerint nem volt más választásuk, mint hogy beengedjék, mert a pontszerzést már extrém nehéz lett volna megakadályozni, mindenképpen átvette volna a vezetést a Giants.
Mindegy, én csak azt nem értem, hogy ha SB-n, fél perccel a vége előtt ott van valaki 1 yardra a győzelemtől, nála a momentum (és a liga egyik ha nem a legjobb futója) DE TUDJA, hogy TD-t kell csinálni, akkor miért kezd el kombinálni, hogy hány másodperce lesz az ellenfélnek és hogy hány időkérése van. Nyilván nem véletlen, hogy én soha nem leszek edző, de nekem ilyenkor csak az járna a fejemben, hogy valahogy begyömöszöljem a labdát a gólvonalon túlra, semmi más.
több mint 9 éve
baggioItt az idegesítő az volt, hogy utólag visszanézve, felül Lynch-t elengedi a corner, azaz, teljesen üresen sétál be az endzone-ba, úgy, hogy a legközelebbi védő, meg fog valakit...szóval, ha Wilson oda dobja, akkor TD. Persze ezek már csak a részletek...
több mint 9 éve
Sosem szerettem Shermant, de amit tegnap megint csöndben csinált, az emberfeletti. Stezazért ez így nem teljesen igaz... de ő ilyen személyiség és bizony a hatalmas ego néha a visszájára fordul, nyilván ezzel ő is tisztában van
a pályán nyújtott játéka meg magért beszél, ezt senki nem vitathatja még a haterek sem
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
1963-ban mondta, tegyük hozzá :p"Ohio St. coach Woody Hayes used to say when you throw the ball three things can happen and two of them are bad……"Amadeus91Ez nagyon szép gondolat. Futásnál nyilván nem lehet labdavesztés. Meg negatív yardos vagy nullás próbálkozás. De jól hangzott az tuti 😀Wyatt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
dugo93
4 225
Jó de ez ugyanúgy visszafelé is igaz, hogy 3 éve beengedték két pont előnynél, akkor td kellett ahhoz, hogy nyerjenek. Itt elég lett volna egy FG a hosszabbításhoz.Höri még mondta is a közvetítésben, hogy lehet jobban jár a Pats ha beengedik őket. (ha lett volna esze az edzői stábnak és futnak, ezzel is járt volna legjobban a Pats). dugo1993Mondjuk ez nem igaz, semmi értelme nem lett volna beengedni, mert vezettek 4 ponttal, a Hawksnak mindenképpen TD kellett, máshogy nem tudták volna megnyerni a meccset.
3 éve pl azért engedték be Bradshaw-t hasonló szituációban, mert csak 2 ponttal vezettek, ha ott nekiállnak komolyan védekezni, kapnak egy FG-t 10 másodperccel a vége előtt.Kampman
több mint 9 éve
---
több mint 9 éve
BIztos, hogy felgyújtottam volna az arcom a helyetekben, szerencsére ez az érzés soha nem fog előfordulni velem Jags szurkolóként.Most miért mondod? Elküldjük Bevellt szívesen 😀
Annyit azért elmondanék, hogy egy Super Bowl győzelem után öt évig nem lehet rossz szavatok a csapatotokra, mert másnak egy élet alatt se adatik meg a győztes érzés. Szerintem jövőre is itt lesztek.Maka
több mint 9 éve
Maka
2 760
BIztos, hogy felgyújtottam volna az arcom a helyetekben, szerencsére ez az érzés soha nem fog előfordulni velem Jags szurkolóként.Annyit azért elmondanék, hogy egy Super Bowl győzelem után öt évig nem lehet rossz szavatok a csapatotokra, mert másnak egy élet alatt se adatik meg a győztes érzés. Szerintem jövőre is itt lesztek.
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
"Ohio St. coach Woody Hayes used to say when you throw the ball three things can happen and two of them are bad……"Amadeus91Ez nagyon szép gondolat. Futásnál nyilván nem lehet labdavesztés. Meg negatív yardos vagy nullás próbálkozás. De jól hangzott az tuti 😀
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 902
"Ohio St. coach Woody Hayes used to say when you throw the ball three things can happen and two of them are bad……"
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Hendrix
1 555
Vagy nem...Lecsóhagyjuk már ezt. kb. az életemet rátettem volna, hogy 2-3 kísérletből a lynch - wilson duo megoldja. vannak annyira komoly játékosok.
vagy ha más nem, a fal beszenvedi.
lényeg a lényeg, ez olyan indokolatlan/szar play volt, hogy hihetetlen.
carroll meg nagyon vagány, hogy elismeri hogy hibázott, csak ez egy super bowlba került.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 9 éve
Nem olvastam vissza, nem is érdekel annyira ki mit írt.Köszönöm a csapatnak az újabb szenzációs évet!
1 yardon, 1 playen múlt az, hogy ugyanez a meccs, és a szezon álom legyen. Majd odaképzelem, hogy Lynch befutott vele 😊
Mindkét csapat megérdemelte volna, kár hogy csak egy nyerhetett. A szememben győztesek a srácok 😊
Go Hawks!
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Wilson: 'I hate feeling like I'm the one who lost it'Wilson sztem most 7hónapig ezzel az inttel fog kelni. olyan motivált lesz mint még soha senki. Jövőre visszatérünk, és ynerni kellbraxa88Legkevésbé az ő hibája. Lockettet úgy arrébb baszta Butler, hogy azt nézni is rossz volt. És akkor most a tekintsünk el a playcallingtól. Azért grat szép szezonotok volt!D11
ő is benne volt, de ha egy nfl szintű WRnek megy a apssz lehet nem int.
Butler remekül védekezett amugy
több mint 9 éve
Wilson sztem most 7hónapig ezzel az inttel fog kelni. olyan motivált lesz mint még soha senki. Jövőre visszatérünk, és ynerni kellbraxa88Legkevésbé az ő hibája. Lockettet úgy arrébb baszta Butler, hogy azt nézni is rossz volt. És akkor most a tekintsünk el a playcallingtól. Azért grat szép szezonotok volt!