Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 462 — . . .
Jó persze, de a tömeg nem minden. Kell technika is undisputedly
Nyilván, de azért két ekkora tagot 4 negyeden át odébb pakolgatni úgy, hogy mögöttük Wagner meg Kam várják a futót, nem egyszerű 😊Nadal17
Te még élsz?😀

Amúgy ti Cover 2, 3-4, 4-3 vagy miben játtszotok?
több mint 10 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
Jó persze, de a tömeg nem minden. Kell technika is undisputedly
Nyilván, de azért két ekkora tagot 4 negyeden át odébb pakolgatni úgy, hogy mögöttük Wagner meg Kam várják a futót, nem egyszerű 😊
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 807 — SuperBowl Champions 2013/2014
Javítsatok ki, ha tévedek, de a mai NFL -védelmi oldalon- egyik legfeláldozhatóbb posztja a tiszta runstuffer 2down DT. A DE, a penetrationre is képes DT/NT, az ILB/MLB, CB, S stbstb, mind értékesebb.

Reméljük idén nem fogy el a fal, de ami tavaly történt, az teljesen abnormális volt, még NFL szinten is. Szerintem akkor letudtuk az ide, D-line-t érintő sérüléseket is.undisputedly
Nem rossz játékos McD, de abszolút pótolható. Run stuffra elég jó lehet Rubin, magasabb és nehezebb, mint Mebane. 😊Nadal17
Jó persze, de a tömeg nem minden. Kell technika is 😀

Ez a nickel dline papíron eléggé aprítana:

több mint 10 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
Javítsatok ki, ha tévedek, de a mai NFL -védelmi oldalon- egyik legfeláldozhatóbb posztja a tiszta runstuffer 2down DT. A DE, a penetrationre is képes DT/NT, az ILB/MLB, CB, S stbstb, mind értékesebb.

Reméljük idén nem fogy el a fal, de ami tavaly történt, az teljesen abnormális volt, még NFL szinten is. Szerintem akkor letudtuk az ide, D-line-t érintő sérüléseket is.undisputedly
Nem rossz játékos McD, de abszolút pótolható. Run stuffra elég jó lehet Rubin, magasabb és nehezebb, mint Mebane. 😊
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 807 — SuperBowl Champions 2013/2014

Reméljük idén nem fogy el a fal, de ami tavaly történt, az teljesen abnormális volt, még NFL szinten is. Szerintem akkor letudtuk az ide, D-line-t érintő sérüléseket is.
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 173 — Invisible man
 bowl.hu/forum/alairasok/earl_thomas

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
McDaniel cut.
Jöhetne is hozzánk.Bazzani
Csináljuk a helyet a sapi alatt, de ennek a cut-nak valahogy nem tudok örülni. Dániel egyáltalán nem volt rossz.garrett27
egyáltalán nem, sőt
de kevesebb mint a snapek felében volt fenn. Hillnek meg minél több jatékidőt kell adni, ő tőle hatalmas breakout évet várok.

Siesayre nagyon kiváncsi vagyok majd a PSmeccseken.
több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
McDaniel cut.
Jöhetne is hozzánk.Bazzani
Csináljuk a helyet a sapi alatt, de ennek a cut-nak valahogy nem tudok örülni. Dániel egyáltalán nem volt rossz.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Egy 6.körös pickért elhoztátok tőlünk Mo Seisay CB-t.
6-2 magas, rutintalan de ügyes gyerek.Bazzani
beszarok ezeken a tradeken 😀
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 079 — Axel Foley
Egy 6.körös pickért elhoztátok tőlünk Mo Seisay CB-t.
6-2 magas, rutintalan de ügyes gyerek.

több mint 10 éve
nem gondolom, sosem láttam még meccset. tényleg gondod van a szövegértésselpetey
Ha nem láttál még meccset, akkor meg miért okoskodsz?Helmut Zimmer
Ez irónia akart lenni.😊

Amúgy meg nincs jobb dolgotok, mint ilyen stílusban marni egymást egy hülyeségen? 😊peterk2005
Nyugi, holnaptól már meló van mindenkinek! 😊
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
nem gondolom, sosem láttam még meccset. tényleg gondod van a szövegértésselpetey
Ha nem láttál még meccset, akkor meg miért okoskodsz?Helmut Zimmer
Ez irónia akart lenni.😊

Amúgy meg nincs jobb dolgotok, mint ilyen stílusban marni egymást egy hülyeségen? 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
 www.seahawks.com/videos-photos/live
több mint 10 éve
idén még Mebane, Hill és Rubin adott DTnek, meg pl Dobbs is. vállalható cut.
több mint 10 éve
McDaniel cut.
Jöhetne is hozzánk.

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 212 — Whoops, looks like something went wrong.
Egyelőre simán, mivel még jó páran rookie szerződéssel játszanak.
Viszont biztos vagyok benne, hogy Lynch-ben egy évig gondolkodnak és Bennettben sem sokkal tovább, csak velük felszabadul majd 15-20 milliós hely. Plusz a sapi is irreálisan sokat emelkedik már minden évben. Amíg van pár "feláldozható" Sylvester Stallone, addig nincs nagy baj, ettől függetlenül 2016 után már tényleg rohadt nehéz lesz egyben tartani a keretet.

több mint 10 éve
Szerintem elég nagy szerencse, hogy ez időtájt esedékes a kulcsemberekkel való hosszabbítás, amikor még a játékosok fizetési igényének növekedése nem igazodik teljesen a salary cap plafonjának változásához. Azért 3 éve ennyi komoly összegű hosszabbítás nem fért volna bele egy csapatnál.tüsi91
Én egyelőre nem is látom át, hogy hogyan fér el egymás mellett ennyi megadeal.

több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Szerintem elég nagy szerencse, hogy ez időtájt esedékes a kulcsemberekkel való hosszabbítás, amikor még a játékosok fizetési igényének növekedése nem igazodik teljesen a salary cap plafonjának változásához. Azért 3 éve ennyi komoly összegű hosszabbítás nem fért volna bele egy csapatnál.
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nofene? És mégis kit/mit tudnátok adni az első körünkért?Borbinho
Nekünk kéne adnunk valamit, mert mi tradelnénk fel. 😊peterk2005
Hox-Colts SB, csikó győzelemmel. 1/32 + 7/32t adunk az 1/31ért 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 592 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Rapoport szerint 4 év 43 millió, 22 a garantált. Valahogy így kell csapatot építeni, ahogy nálatok. Draftolj kurva jól és utána tartsd meg az értékeidet.Boston
kissé túl lett fizetve szerintem, így ő keresei a legtöbbet ILB poszton, azért nincs fasorban Kuechly v Bowmanhoz képestpetey
Figyeld meg, az elkövetkező szezonban Wagner még le is kőrözi az említett úriembereket.BigBaltazar
Vagy pont fordítva lesz... de inkább legyen igazad!!!!!!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 231 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Rapoport szerint 4 év 43 millió, 22 a garantált. Valahogy így kell csapatot építeni, ahogy nálatok. Draftolj kurva jól és utána tartsd meg az értékeidet.Boston
kissé túl lett fizetve szerintem, így ő keresei a legtöbbet ILB poszton, azért nincs fasorban Kuechly v Bowmanhoz képestpetey
Figyeld meg, az elkövetkező szezonban Wagner még le is kőrözi az említett úriembereket.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 231 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Na wagner is megkapta az új szerződést, 4 év összegek még nem ismertekbriareos
Igen, igen ,igen és yeah...

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Így van fasorban sincs!
Mert Te ezt persze meg tudod ítélni, hiszen Te mindent meg tudsz ítélni! Persze a vélemény olyan mint a segg, mindenkinek van, valakinek 2 is.
Nem gondolod, hogy a Seahawks szempontjából sokkal fontosabb egy olyan rendező elv, hogy mekkora a hasznossága a csapat szempontjából, mint egy lista, amely összehasonlít eltérő környezetben-rendszerben csapattársakkal játszó játékosokat. Azt már nem is hegyezném tovább, hogy Bowman nem azonos technikát játszik, és főként teljesen más súlyozást kapnak a feladatai!Helmut Zimmer
Ha nem láttál még meccset, akkor meg miért okoskodsz?
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nofene? És mégis kit/mit tudnátok adni az első körünkért?Borbinho
Nekünk kéne adnunk valamit, mert mi tradelnénk fel. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
wagner tweetje után megijedtem, de ez most nagyon jó
okung, Irvin, mebabe, sweezy, kearse, rubin lesz jövőre fa, ők valszeg mennek isbraxa88
Okung nem volna rossz ha maradna, valószínűleg nem lenne olcsó, de a vak oldal az vak oldal.garrett27
nyílván az lenne jó ha maradna, de biztos nem fogbraxa88
Amúgy nyilván nem tudunk annyit fizetni, amennyit kér majd, főleg ha idén jól teljesít és nem sérül meg. Akkor Top3 LT fizetést fog kapni valahol.

Viszont nekünk hatalmas problémáink vannak az OL draftokkal, és mivel vélhetően az 1/32-vel fogunk először draftolni - 😀 - , ezért ott már a potenciális, egyértelműbb LT prospectek nem lesznek bent. Ez mondjuk a jövő zenéje. Idén biztosan nagyot fog menni, hogy mega-dealt kapjon valahol.undisputedly
Nofene? És mégis kit/mit tudnátok adni az első körünkért?

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."