Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Te még élsz?😀Jó persze, de a tömeg nem minden. Kell technika is undisputedlyNyilván, de azért két ekkora tagot 4 negyeden át odébb pakolgatni úgy, hogy mögöttük Wagner meg Kam várják a futót, nem egyszerű 😊Nadal17
Amúgy ti Cover 2, 3-4, 4-3 vagy miben játtszotok?
több mint 10 éve
Jó persze, de a tömeg nem minden. Kell technika is undisputedlyNyilván, de azért két ekkora tagot 4 negyeden át odébb pakolgatni úgy, hogy mögöttük Wagner meg Kam várják a futót, nem egyszerű 😊
több mint 10 éve
Jó persze, de a tömeg nem minden. Kell technika is 😀Javítsatok ki, ha tévedek, de a mai NFL -védelmi oldalon- egyik legfeláldozhatóbb posztja a tiszta runstuffer 2down DT. A DE, a penetrationre is képes DT/NT, az ILB/MLB, CB, S stbstb, mind értékesebb.Nem rossz játékos McD, de abszolút pótolható. Run stuffra elég jó lehet Rubin, magasabb és nehezebb, mint Mebane. 😊Nadal17
Reméljük idén nem fogy el a fal, de ami tavaly történt, az teljesen abnormális volt, még NFL szinten is. Szerintem akkor letudtuk az ide, D-line-t érintő sérüléseket is.undisputedly
Ez a nickel dline papíron eléggé aprítana:
több mint 10 éve
Javítsatok ki, ha tévedek, de a mai NFL -védelmi oldalon- egyik legfeláldozhatóbb posztja a tiszta runstuffer 2down DT. A DE, a penetrationre is képes DT/NT, az ILB/MLB, CB, S stbstb, mind értékesebb.Nem rossz játékos McD, de abszolút pótolható. Run stuffra elég jó lehet Rubin, magasabb és nehezebb, mint Mebane. 😊
Reméljük idén nem fogy el a fal, de ami tavaly történt, az teljesen abnormális volt, még NFL szinten is. Szerintem akkor letudtuk az ide, D-line-t érintő sérüléseket is.undisputedly
több mint 10 éve
Javítsatok ki, ha tévedek, de a mai NFL -védelmi oldalon- egyik legfeláldozhatóbb posztja a tiszta runstuffer 2down DT. A DE, a penetrationre is képes DT/NT, az ILB/MLB, CB, S stbstb, mind értékesebb.Reméljük idén nem fogy el a fal, de ami tavaly történt, az teljesen abnormális volt, még NFL szinten is. Szerintem akkor letudtuk az ide, D-line-t érintő sérüléseket is.
több mint 10 éve
bowl.hu/forum/alairasok/earl_thomas

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
egyáltalán nem, sőtMcDaniel cut.Csináljuk a helyet a sapi alatt, de ennek a cut-nak valahogy nem tudok örülni. Dániel egyáltalán nem volt rossz.garrett27
Jöhetne is hozzánk.Bazzani
de kevesebb mint a snapek felében volt fenn. Hillnek meg minél több jatékidőt kell adni, ő tőle hatalmas breakout évet várok.
Siesayre nagyon kiváncsi vagyok majd a PSmeccseken.
több mint 10 éve
McDaniel cut.Csináljuk a helyet a sapi alatt, de ennek a cut-nak valahogy nem tudok örülni. Dániel egyáltalán nem volt rossz.
Jöhetne is hozzánk.Bazzani
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Egy 6.körös pickért elhoztátok tőlünk Mo Seisay CB-t.beszarok ezeken a tradeken 😀
6-2 magas, rutintalan de ügyes gyerek.Bazzani
több mint 10 éve
Egy 6.körös pickért elhoztátok tőlünk Mo Seisay CB-t.6-2 magas, rutintalan de ügyes gyerek.
több mint 10 éve
Nyugi, holnaptól már meló van mindenkinek! 😊Ez irónia akart lenni.😊nem gondolom, sosem láttam még meccset. tényleg gondod van a szövegértésselpeteyHa nem láttál még meccset, akkor meg miért okoskodsz?Helmut Zimmer
Amúgy meg nincs jobb dolgotok, mint ilyen stílusban marni egymást egy hülyeségen? 😊peterk2005
több mint 10 éve
Ez irónia akart lenni.😊nem gondolom, sosem láttam még meccset. tényleg gondod van a szövegértésselpeteyHa nem láttál még meccset, akkor meg miért okoskodsz?Helmut Zimmer
Amúgy meg nincs jobb dolgotok, mint ilyen stílusban marni egymást egy hülyeségen? 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
idén még Mebane, Hill és Rubin adott DTnek, meg pl Dobbs is. vállalható cut.
több mint 10 éve
Egyelőre simán, mivel még jó páran rookie szerződéssel játszanak.Viszont biztos vagyok benne, hogy Lynch-ben egy évig gondolkodnak és Bennettben sem sokkal tovább, csak velük felszabadul majd 15-20 milliós hely. Plusz a sapi is irreálisan sokat emelkedik már minden évben. Amíg van pár "feláldozható" Sylvester Stallone, addig nincs nagy baj, ettől függetlenül 2016 után már tényleg rohadt nehéz lesz egyben tartani a keretet.
több mint 10 éve
Szerintem elég nagy szerencse, hogy ez időtájt esedékes a kulcsemberekkel való hosszabbítás, amikor még a játékosok fizetési igényének növekedése nem igazodik teljesen a salary cap plafonjának változásához. Azért 3 éve ennyi komoly összegű hosszabbítás nem fért volna bele egy csapatnál.tüsi91Én egyelőre nem is látom át, hogy hogyan fér el egymás mellett ennyi megadeal.
több mint 10 éve
Szerintem elég nagy szerencse, hogy ez időtájt esedékes a kulcsemberekkel való hosszabbítás, amikor még a játékosok fizetési igényének növekedése nem igazodik teljesen a salary cap plafonjának változásához. Azért 3 éve ennyi komoly összegű hosszabbítás nem fért volna bele egy csapatnál.
több mint 10 éve
Hox-Colts SB, csikó győzelemmel. 1/32 + 7/32t adunk az 1/31ért 😀Nofene? És mégis kit/mit tudnátok adni az első körünkért?BorbinhoNekünk kéne adnunk valamit, mert mi tradelnénk fel. 😊peterk2005
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Vagy pont fordítva lesz... de inkább legyen igazad!!!!!!Figyeld meg, az elkövetkező szezonban Wagner még le is kőrözi az említett úriembereket.BigBaltazarRapoport szerint 4 év 43 millió, 22 a garantált. Valahogy így kell csapatot építeni, ahogy nálatok. Draftolj kurva jól és utána tartsd meg az értékeidet.Bostonkissé túl lett fizetve szerintem, így ő keresei a legtöbbet ILB poszton, azért nincs fasorban Kuechly v Bowmanhoz képestpetey
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Figyeld meg, az elkövetkező szezonban Wagner még le is kőrözi az említett úriembereket.Rapoport szerint 4 év 43 millió, 22 a garantált. Valahogy így kell csapatot építeni, ahogy nálatok. Draftolj kurva jól és utána tartsd meg az értékeidet.Bostonkissé túl lett fizetve szerintem, így ő keresei a legtöbbet ILB poszton, azért nincs fasorban Kuechly v Bowmanhoz képestpetey
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Na wagner is megkapta az új szerződést, 4 év összegek még nem ismertekbriareosIgen, igen ,igen és yeah...
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Ha nem láttál még meccset, akkor meg miért okoskodsz?nem gondolom, sosem láttam még meccset. tényleg gondod van a szövegértésselpeteyÍgy van fasorban sincs!Rapoport szerint 4 év 43 millió, 22 a garantált. Valahogy így kell csapatot építeni, ahogy nálatok. Draftolj kurva jól és utána tartsd meg az értékeidet.Bostonkissé túl lett fizetve szerintem, így ő keresei a legtöbbet ILB poszton, azért nincs fasorban Kuechly v Bowmanhoz képestpetey
Mert Te ezt persze meg tudod ítélni, hiszen Te mindent meg tudsz ítélni! Persze a vélemény olyan mint a segg, mindenkinek van, valakinek 2 is.
Nem gondolod, hogy a Seahawks szempontjából sokkal fontosabb egy olyan rendező elv, hogy mekkora a hasznossága a csapat szempontjából, mint egy lista, amely összehasonlít eltérő környezetben-rendszerben csapattársakkal játszó játékosokat. Azt már nem is hegyezném tovább, hogy Bowman nem azonos technikát játszik, és főként teljesen más súlyozást kapnak a feladatai!Helmut Zimmer
több mint 10 éve
Nofene? És mégis kit/mit tudnátok adni az első körünkért?BorbinhoNekünk kéne adnunk valamit, mert mi tradelnénk fel. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Nofene? És mégis kit/mit tudnátok adni az első körünkért?Amúgy nyilván nem tudunk annyit fizetni, amennyit kér majd, főleg ha idén jól teljesít és nem sérül meg. Akkor Top3 LT fizetést fog kapni valahol.nyílván az lenne jó ha maradna, de biztos nem fogbraxa88wagner tweetje után megijedtem, de ez most nagyon jóOkung nem volna rossz ha maradna, valószínűleg nem lenne olcsó, de a vak oldal az vak oldal.garrett27
okung, Irvin, mebabe, sweezy, kearse, rubin lesz jövőre fa, ők valszeg mennek isbraxa88
Viszont nekünk hatalmas problémáink vannak az OL draftokkal, és mivel vélhetően az 1/32-vel fogunk először draftolni - 😀 - , ezért ott már a potenciális, egyértelműbb LT prospectek nem lesznek bent. Ez mondjuk a jövő zenéje. Idén biztosan nagyot fog menni, hogy mega-dealt kapjon valahol.undisputedly
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."