Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 423 — Anthony Richardson fan
Jövőre, hogy fog összeállni az O egy ilyen ember keze alatt?SeaSzilaHawk
Meglepne ha maradna a stábban.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Bevell beismerte, h ő hívta a játékot és ugye Lockettet bedobta, mint a fő hibás. Magyarán a hívás tökéletes volt szerinte, csak a játékos/ok nem végezték jól a feladatukat.
Ezzel ellentétbe ugye PC egyből azt mondta, h ő híva a játékot és RW is azonnal magára vállalta a felelősséget.
Ez mindent elmond az emberünkről. Illetve a játékosok jövőre hogy fognak beállni a sorba és hallgatni a nagy szavait? Biztos vagyok, h egy értelmesebb WR sem jön FA-ról. de minek is jönne? kevés labda, alacsony termelés és esetleges hiba után, nem megvédi az edzője, hanem kibassza az útra a busz elé...
Idáig ú gondoltam h jó munkát csinál, de ilyenekből látszik, h egy marha.
Már idáig is voltak hülye húzásai, Lynchet sokszor mellőzte érthetetlenül, de akkor úgy gondoltam, h csak tartogatja az igazán fontos PO meccsekre. De nem, Ő ilyen fifikás.
Nem csoda, h Lynch holdout volt, Harvin témában is biztosan benne van a keze.
Jövőre, hogy fog összeállni az O egy ilyen ember keze alatt?

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
(Az én véleményem szerint az interceptionnél is tökéletes volt a passz, Kearse jól blokkolta Brownert, csak ki volt elemezve a játék és Butler hibátlanul lépett be a passzsávba, szóval nem Wilson hibája.) Jó a Seahawksnek, hogy hosszú távra egy ilyen irányítója van és én sokkal jobban örülnék neki a csapatomban mint Lucknak. (Ha más nem, a két QB PO eredményei magukért beszélnek.)Burkus
Egyes megfejtők szerint, ha Kearse (6-1, 209) kicsit harcosabb, és betolja Brownert (6-4, 221) Buttler útjába, Lockette nyer egy másodpercet, és megcsinálja az elkapást.tejbegrrr!!!
Betolta. De Butler számított rá, kikerüli és megy a passzsávba. Belichick nyilatkozta, hogy ez egy ismert játéka a Sehawksnek, sokat elemezték videón és pontosan tudta Butler, hogy mit kell csinálnia. Nézd meg az NFl.com-on a videók között. látszik, hogy Butler rögtön kerül egy kicsit jobbra, nehogy Browner akadályozza. Most is tartom, hogy nem volt rossz játékhívás, arra nem számított a Seattle edzői kar, hogy ennyire ki van elemezve a játék és nem tudom, hányszor tud egy játékos karrierje során egy ilyen playt ilyen tökéletesen megcsinálni mint Butler. A passz is jó volt, ha a védő tizedmásodperccel később érkezik, az elkapó labdával együtt benn van az endzone-ban. A videót nézve az elkapó esésén látszik, hogy nem is számított a lehetőségre, hogy ott lesz a védő, akkorát repült és nyekkent, hogy csak na.

Brady Butlernek adta (még ott a pályán, lejövet a pódiumról) a kocsit, amit MVP-ként kapott, mondván, hogy ő szolgálta meg...
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
(Az én véleményem szerint az interceptionnél is tökéletes volt a passz, Kearse jól blokkolta Brownert, csak ki volt elemezve a játék és Butler hibátlanul lépett be a passzsávba, szóval nem Wilson hibája.) Jó a Seahawksnek, hogy hosszú távra egy ilyen irányítója van és én sokkal jobban örülnék neki a csapatomban mint Lucknak. (Ha más nem, a két QB PO eredményei magukért beszélnek.)Burkus
Egyes megfejtők szerint, ha Kearse (6-1, 209) kicsit harcosabb, és betolja Brownert (6-4, 221) Butler útjába, Lockette nyer egy másodpercet, és megcsinálja az elkapást.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
A szezon legnagyobb tanítását Horváth Károly énekelte meg korábban: "Az légy, aki vagy". A sokat emlegetett identitás, ha run-run-boomot tudunk jól offenseben, akkor csináljuk azt. Minden idei szívás az erről az útról letérő próbálkozásokból adódott, a Harvin-mizériától az utolsó passzkísérletünkig.tejbegrrr!!!
ez egy érdekes stat:

For what it's worth: Seattle gave the Marshawn Lynch the ball on their opponents' 1-yard line five times this season. He only scored once.gedam
Persze, a döntőben is volt olyan a FG előtt, hogy NE 8-on megállították 1 yardon. Igaz, akkor csak egyszer próbálkozhatott.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Tegnap megnéztem újra a meccset. Ahogy Wilson passzol - hát kalapot le előtte. Olyan hosszú, lusta, ívelt passznak tűnt a passza mindig, azt vártam, hogy simán odaérnek rá a védők, aztán hajszálpontosan még kikerüli a védő kezét és belehullik az elkapó kezébe. A szezonban egyetlen csapatnak nem sikerült ennyi hosszú passz a Pats secondary ellen vagy ha megpróbálta, annak általában TO lett a vége. Wilson meg vigyázott is a labdára, nem volt olyan passza, amiben komoly kockázat lett volna. (Az én véleményem szerint az interceptionnél is tökéletes volt a passz, Kearse jól blokkolta Brownert, csak ki volt elemezve a játék és Butler hibátlanul lépett be a passzsávba, szóval nem Wilson hibája.) Jó a Seahawksnek, hogy hosszú távra egy ilyen irányítója van és én sokkal jobban örülnék neki a csapatomban mint Lucknak. (Ha más nem, a két QB PO eredményei magukért beszélnek.)

Carroll is minden elismerést megérdemel, ahogy kitalálta, hogy a két noname elkapóval szedi szét az agyonerősített és tényleg top5 Pats secondaryt és hogy ezt végre is hajtották. Szegény Arrington slotban kiemelkedően jó védő, (Hiltont a Kócból eltüntette a pályáról), de a pálya szélén gyenge. Taktikailag is remek meccs volt, na. 😊
több mint 9 éve
Játékosként (CB) 2002-ben harmadik körben draftoltuk, 2012 óta készíti fel az LOB-t, én vele vagyok. 😊

több mint 9 éve
gedam 5 906
A szezon legnagyobb tanítását Horváth Károly énekelte meg korábban: "Az légy, aki vagy". A sokat emlegetett identitás, ha run-run-boomot tudunk jól offenseben, akkor csináljuk azt. Minden idei szívás az erről az útról letérő próbálkozásokból adódott, a Harvin-mizériától az utolsó passzkísérletünkig.tejbegrrr!!!
ez egy érdekes stat:

For what it's worth: Seattle gave the Marshawn Lynch the ball on their opponents' 1-yard line five times this season. He only scored once.
több mint 9 éve
Az első jó hír: Quinnt a DB edzőnk, Kris Richard válthatja:  twitter.com/RapSheet/status/562377323492564992

több mint 9 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks Alabama Crimson Tide 1 049
Nem baj srácok jövőre ismét ott leszünk , én még csak most kezdem fel fogni az egészet a győzelmet könnyebb volt. Sajnos sokára lesz még szeptember valahogy majd kibírjuk mint ahogy eddig is .

Go Hawks ! 🏈 🏈 🏈
több mint 9 éve
A szezon legnagyobb tanítását Horváth Károly énekelte meg korábban: "Az légy, aki vagy". A sokat emlegetett identitás, ha run-run-boomot tudunk jól offenseben, akkor csináljuk azt. Minden idei szívás az erről az útról letérő próbálkozásokból adódott, a Harvin-mizériától az utolsó passzkísérletünkig.

több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Sok mindent leírtatok már. Én csak ezt a bevell féle kommentet nem tudom hova tenni. Könyörgöm, hogy tudott volna jobban harcolni a labdáért lockett mikor végig csak azt nézte, megfutotta a routot felugrott érte, de mielőtt az oda ért volna hozzá kapott egy orbitális ütést hátulról, a levegőben. Szvsz butler zseniálisan csinálta, lockettnek esélye sem volt.peach
Ha gondolod, idézek pár nyilatkozatot Vikings-os időkből mikor kb. mindenki anyázta majd kijött, hogy az Offense játékosoknak jobban kell koncentrálniuk...
Mellesleg Carrol és Wilson nyilatkozata után egy ilyet tolni... Ez az ember.
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 857 — a new hope (again)
Sok mindent leírtatok már. Én csak ezt a bevell féle kommentet nem tudom hova tenni. Könyörgöm, hogy tudott volna jobban harcolni a labdáért lockett mikor végig csak azt nézte, megfutotta a routot felugrott érte, de mielőtt az oda ért volna hozzá kapott egy orbitális ütést hátulról, a levegőben. Szvsz butler zseniálisan csinálta, lockettnek esélye sem volt.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 489 — Seahawks fan
Hát srácok én még nem bírtam feldolgozni.... lehet, hogy átmegyek a Green Bay-es fiúkhoz megkérdezni nekik hogyan sikerült. 😕
Sajnos a sérüléseink szvsz eléggé meglátszódtak a védekezésünk hatékonyságán a döntőben. De ez már történelem...

A szezonunkról - az utolsó play kivételével - sok jót lehet elmondani. Az elemzést viszont meghagyom a nálam okosabbaknak... 😀
Kíváncsian várom, hogy fog alakulni a következő pár hónap.
Sérülteknek gyógyulást és remélem, hogy jövőre még jobbak lehetünk!

Go Seahawks! Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen csapatnak szurkolhatok!!!

több mint 9 éve
gedam 5 906
"Ohio St. coach Woody Hayes used to say when you throw the ball three things can happen and two of them are bad……"Amadeus91
Ez nagyon szép gondolat. Futásnál nyilván nem lehet labdavesztés. Meg negatív yardos vagy nullás próbálkozás. De jól hangzott az tuti 😀Wyatt
sztem nem azzal volt a baj, hogy passzol, hanem hogy izomból középre. az még fel is pattanhat nagyon könnyen. inkább el kellett volna adni a futást, wilson kifordul az ellenkező irányba és odaíveli a sarokba. például.
több mint 9 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Nem értitek a vereség fő okát, ezért találgattok. Wilson kiégett, ennyi.ulpianus
😊
Az egész csak még szomorúbb attól, hogy a passzonkénti átlaga 11.76 yard volt tegnap, a 4. legjobb mutató SB-meccsen.tejbegrrr!!!
Sőt, jobb volt a QB ratingje (110,6), mint a SB MVP Bradynek (101,1), igaz róla már régóta tudjuk, hogy kiégett 😀
több mint 9 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Jövőre ismét vissza lehet térni a super bowlba, olyan egetrengető FA-nk nem lesz még idén. Aki említésre méltó az Maxwell, K. Williams és Carpenter. Utóbbit szerintem simán megtartjuk, Williams idén nagyon hasznos volt főleg a sérülések miatt, továbbá ha megtartjuk nem hiszem, hogy sokat kérne. Maxwell nem tudom mennyit akar majd, nálam ő a kicsit overrated kategória. Inkább depth kell a CB sorba, mint ő stabil 2. cornernek. Lynch viszont nagyon is kell majd, kíváncsi vagyok vele mi lesz...

Amúgy idén szezon nálam valahogy ez így néz ki:

MVP: Lynch. Egyértelmű

OPOY: Elkapókról, támadófalról szó sem lehet. Wilson.

DPOY: Na itt viszont kurvanehéz dönteni. Wagner, Chancellor, Sherman... Legyen Sherman, de tényleg itt nem lehet dönteni, még akár Bennett nevét is fel lehetne vetni, mint a DL legjobb embere, de rengeteg flaget hozott. Wagner visszatérése új szintre emelte a D-t, míg a védelem vezére egyértelműen Kam. Azért választottam Shermant, mert már a jelenléte is nagyon sokat jelent, szinte alig dobnak felé és még így is 4 interceptionnel zárt.

Offense citromdíjasa: Baldwin. Bár ő kapta el idén a legtöbb yardot, nem sikerült előlépnie első számú elkapóvá. Mondjuk ezért nem nagyon lehet hibáztatni, mert nincsenek erre alkalmas méretei, képességei. Nagyon kell jövőre egy wr, továbbá Zach Millerre is nagy szükség lesz. Amúgy itt még említhetném Brittet és Sweezyt, de ez már lejárt lemez.

Defense citromdíjasa: Itt nagyon nehéz kiválasztani valakit, a kezdő védelem úgy ahogy van nagyon odarakta magát. Már csak a döntő miatt is legyen csórikám, Tharold Simon.

Offense meglepetésembere: Carpenter. A pályafutása elején hulladéknak induló RT egész korrekt szezont hozott le LG-ben.

Defense meglepetésembere: A sérüléséig nálam egyértelműen Jordan Hill. De itt megemlíteném Bruce Irvint aki bár hihetetlenül sötét és lejáratta magát a döntő végén, ha jól tudom abszolút egydimenziós játékosként volt számon tartva, de nekem úgy tűnik folyamatosan fejlődik.
több mint 9 éve
uatu Indianapolis Colts 948 — uatu@freemail.hu
Lane-nek kettős csukló (alkar) törése van. Sherman pedig könyök szalagplasztikán( ulnaris külső szalag) fog átesni.diverdoc
TCre készek lehetnek?
Vagy Lane sérülése lehet "maradandó"?braxa88
Shermannek nagyon hosszú rehabot jósolnak, azt mondják, hogy még a TC-je is veszélyben van, viszont az első hétre már rendben lesz biztosan.Stez
Lane teljes felépülése kb 6-7 hónap, szerintem kb az átadó alatt már műthették. Hasónlóm volt 14 évesen, az nekem annó 5 hónap volt. de ugye akkor még gyorsabban gyógyulnak a csontok.
több mint 9 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
Be is jelentették: Atlanta Falcons name Dan Quinn new head coach
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/mtzo67pzafento8yos4l
Atlanta Falcons name Dan Quinn new head coach
The Falcons named Dan Quinn their new head coach on Monday on what Ian Rapoport reported as a five-year deal. What are the odds the defensive mastermind will turn things around in Atlanta?

http://seahawks.hu
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Lane-nek kettős csukló (alkar) törése van. Sherman pedig könyök szalagplasztikán( ulnaris külső szalag) fog átesni.diverdoc
TCre készek lehetnek?
Vagy Lane sérülése lehet "maradandó"?braxa88
Shermannek nagyon hosszú rehabot jósolnak, azt mondják, hogy még a TC-je is veszélyben van, viszont az első hétre már rendben lesz biztosan.

több mint 9 éve
Nem értitek a vereség fő okát, ezért találgattok. Wilson kiégett, ennyi.ulpianus
😊
Az egész csak még szomorúbb attól, hogy a passzonkénti átlaga 11.76 yard volt tegnap, a 4. legjobb mutató SB-meccsen.

több mint 9 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Basszameg inkább estünk volna ki a Green Bay ellen, ez valami borzasztó. Bár a csapat megérdemelte volna a győzelmet (ugyanúgy, ahogy a Pats is teljesen megérdemli, remek meccs volt), de az aki ilyen playt hív a végén, az az edző megérdemli, hogy kiszopjon. Komolyan egyszerűen nem is értem, és nem is fogom ezt megérteni sosem. Duff
A Green Bayt cseréljük ki Dallasra, a Pats-et Seattle-re és akár én is írhattam volna két hete ezt... (nem kárörvendésből mondom félre ne értsd)
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
TCre készek lehetnek?
Vagy Lane sérülése lehet "maradandó"?
több mint 9 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
Remelem mindketten teljesen felgyogyulnak!
Lane karja nagyon csúnyán nézett ki.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 9 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Lane-nek kettős csukló (alkar) törése van. Sherman pedig könyök szalagplasztikán( ulnaris külső szalag) fog átesni.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P