NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
 instagram.com/p/ysPqNctetD/?modal=true&utm_source=partner&utm_medium=embed&utm_campaign=video
sajnálom h csak jövőre játszunk velük, nem élné túl ez a kis patkánybraxa88
Ez legalább olyan szar duma mint amilyen szar viselkedés volt Edelmané. Csak Te még Super Bowlt sem nyertél, csak patkányozni tudsz. 😕 Neki nincs mentsége az én szememben (a pia nem az), de ez Te dumád is undorító. Kár ezért, itt többen a fórumon sokkal elegánsabban fejezték ki a szurkolótársaid közül a neheztelésüket (a Gandhi-idézet különösen tetszett.)Burkus
oké.
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
 instagram.com/p/ysPqNctetD/?modal=true&utm_source=partner&utm_medium=embed&utm_campaign=video
Ez legalább olyan szar duma mint amilyen szar viselkedés volt Edelmané. Csak Te még Super Bowlt sem nyertél, csak patkányozni tudsz. 😕 Neki nincs mentsége az én szememben (a pia nem az), de ez Te dumád is undorító. Kár ezért, itt többen a fórumon sokkal elegánsabban fejezték ki a szurkolótársaid közül a neheztelésüket (a Gandhi-idézet különösen tetszett.)
több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 423 — Anthony Richardson fan
Jól van, akkor nem csak én szeretném Kenny Brittet a csapatban.BigBaltazar
Nem elég nektek egy Britt-et szidni? 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Caroll arca ahogy rànéz a pàlyàròl lesétàlò mosolygò Lynchre mindent visz. Azt a megvetést...pedig Lynch igazàn odatette magàt!ParadSEC
Szerintem félreérzékelted. Szó sincs megvetésről. Két ember, akiben iszonyú feszültség van, de nem egymás iránt. Mind a kettő fel tudna robbanni. Lynch (kínjában, csalódottságában) mosolyog-vigyorog, Caroll pedig pontosan tudja, hogy ebben a helyzetben nincs mit, nem lehet mit mondani.

Sokkal inkább kerüli (minimalizálja) a szemkontaktust. Öreg róka ő a szakmájában, legfeljebb magával szemben támadhattak ilyen önostorozó érzései.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
undorító ez a patsbraxa88
u mad bro?lucas
Hát az előzmények, mondjuk Brady dumája? Idézni csak pontosan kérem szépen, nem kiragadva a szövegkörnyezetből! Na erről ennyit, nem ér többet az egész.
Az viszont tuti, hogy ma nem nézem a Trash Talkot, pedig nagyon szeretem. A TD magazinon még gondolkodom, de u mad bro címlapos vigyorához valahogy nincs hangulatom. Pedig amúgy király a lap.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Jól van, akkor nem csak én szeretném Kenny Brittet a csapatban.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
úúú Britt de jó lenne :cool: aztán még Beckhamet behúzzuk a drafton és meg is vagyunk 😀😀😀Duff
Beckham kelendő lesz nem?😊
több mint 9 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
úúú Britt de jó lenne :cool: aztán még Beckhamet behúzzuk a drafton és meg is vagyunk 😀😀😀
több mint 9 éve
Caroll arca ahogy rànéz a pàlyàròl lesétàlò mosolygò Lynchre mindent visz. Azt a megvetést...pedig Lynch igazàn odatette magàt!ParadSEC
link?braxa88
 www.youtube.com/watch?v=_DMmkH6xLfs&feature=player_embedded

20:36-tólImitheking
aha. de megvetette.wow
több mint 9 éve
Imitheking New England Patriots 1 883
link?braxa88
 www.youtube.com/watch?v=_DMmkH6xLfs&feature=player_embedded

20:36-tól
több mint 9 éve
Brittet én már tavaly is szerettem volna
több mint 9 éve
Ugyanmár, csak a kislányok gyökérkednek...

Más, ami lényeges! Szerintetek Bevell marad? Baldwint mint szakszervezeti bizalmit megtartanátok?Helmut Zimmer
Marad mindkettő. Isten látja lelkem nem szeretem Bevellt, de nem lehet mindent a nyakába varrni. Vannak igazán szar meccsei, érthetetlen húzásai, amikor a játékosok is csak beintenek neki, de Pete valamiért ( és remélem tudja mit csinál ) mégis ragaszkodik hozzá. Remélem nem bánjuk meg.
Baldwin pedig rendben van, ebben a rendszerben pedig végképp. Akire nagyon kíváncsi leszek az PRich. Mi lesz ha egészséges, és még használni is fogjuk.
Azért a drafton az elkapó gárdát erősíteni kell. WR or TE nem tudom.
Btw Britt a Rams-ból szabad ügynök lesz. Ti mit szólnátok hozzá? Látnátok szívesen Seahawks mezben?BigBaltazar
Szimpi srác tudja magát spanolni. Ám igen kellene egy jó elkapó.. Lynch-et meg tartsák meg földrengést okozni😊)
több mint 9 éve
link?
több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen

Más, ami lényeges! Szerintetek Bevell marad? Baldwint mint szakszervezeti bizalmit megtartanátok?Helmut Zimmer
Marad mindkettő. Isten látja lelkem nem szeretem Bevellt, de nem lehet mindent a nyakába varrni. Vannak igazán szar meccsei, érthetetlen húzásai, amikor a játékosok is csak beintenek neki, de Pete valamiért ( és remélem tudja mit csinál ) mégis ragaszkodik hozzá. Remélem nem bánjuk meg.
Baldwin pedig rendben van, ebben a rendszerben pedig végképp. Akire nagyon kíváncsi leszek az PRich. Mi lesz ha egészséges, és még használni is fogjuk.
Azért a drafton az elkapó gárdát erősíteni kell. WR or TE nem tudom.
Btw Britt a Rams-ból szabad ügynök lesz. Ti mit szólnátok hozzá? Látnátok szívesen Seahawks mezben?

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
szerintetek Lynch már beszélget a jogászával? 😛Helmut Zimmer
YEAH! 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 161 — Patriots fan
Caroll arca ahogy rànéz a pàlyàròl lesétàlò mosolygò Lynchre mindent visz. Azt a megvetést...pedig Lynch igazàn odatette magàt!

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 423 — Anthony Richardson fan

sztem marad mind2. Baldwin pláne, lehet nagy a pofája, de legjobb WRünk (tejóég micsoda WR corp).
Bevellt védi Carroll, sztem marad. :/braxa88
Már írtam, hogy Bevell remélem megy. Szerintem az offensenek egy kicsit meg kell újulnia, és ezt Bevellben nem látom. Más kérdés, hogy ha megy, van bennem egy félsz h Cable követhetné, amivel nem biztos hogy előrébb lennénk, nekem Ő meg már túl konzervatív.

Baldwin egyrészt tavaly írt alá egy 3 éves szerződést, az idei base garantált, tehát marad(bár nem zárom ki egy trade lehetőségét amit már tavaly is rebesgettek). Másrészt azzal is egyetértek, hogy igen hasznos játékosunk, és még csak ki sem tudtuk igazán használni eddig. Simán lehetne egy 1000+ yardos slot WR. Nem mindig szimpatikus és okos, de a pályán szükség van rá. De kellene egy elsőszámú elkapó...

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve

sztem marad mind2. Baldwin pláne, lehet nagy a pofája, de legjobb WRünk (tejóég micsoda WR corp).
Bevellt védi Carroll, sztem marad. :/braxa88
Nem is akárhogy védi. Volt egy 20perces interjú kb 3. mondata az volt hogy nem Bevell hibázott...
több mint 9 éve

Bevellt védi Carroll, sztem marad. :/
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
patkány?

kiváncsi lennék lenne tököd ezt a szemébe is mondani...ZERO_L
minek reagálsz ilyenekre?braxa88
irritál az ostobaság...ZERO_L
enghem(minket) meg az olyan undorító viselkedések mint Edelmané és Blounté.
vitát zárjuk le.
csábraxa88
mást meg a ti játékosaitok viselkedése... mégsem patkányozza senki Irvinget, Sherman-t meg többieket a pats topicban

lmgtfy.com/?q=kett%C5%91s+m%C3%A9rce+jelent%C3%A9seZERO_L
Nincs Irving nevű játékosunk... 😊
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
patkány?

vitát zárjuk le.
csábraxa88
mást meg a ti játékosaitok viselkedése... mégsem patkányozza senki Irvinget, Sherman-t meg többieket a pats topicban

lmgtfy.com/?q=kett%C5%91s+m%C3%A9rce+jelent%C3%A9se

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma

Más, ami lényeges! Szerintetek Bevell marad? Baldwint mint szakszervezeti bizalmit megtartanátok?
több mint 9 éve
patkány?

vitát zárjuk le.
csá
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
patkány?

irritál az ostobaság...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
patkány?

minek reagálsz ilyenekre?