NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
braxa88
12 534
oké.instagram.com/p/ysPqNctetD/?modal=true&utm_source=partner&utm_medium=embed&utm_campaign=videoEz legalább olyan szar duma mint amilyen szar viselkedés volt Edelmané. Csak Te még Super Bowlt sem nyertél, csak patkányozni tudsz. 😕 Neki nincs mentsége az én szememben (a pia nem az), de ez Te dumád is undorító. Kár ezért, itt többen a fórumon sokkal elegánsabban fejezték ki a szurkolótársaid közül a neheztelésüket (a Gandhi-idézet különösen tetszett.)Burkus
sajnálom h csak jövőre játszunk velük, nem élné túl ez a kis patkánybraxa88
több mint 9 éve
instagram.com/p/ysPqNctetD/?modal=true&utm_source=partner&utm_medium=embed&utm_campaign=videoEz legalább olyan szar duma mint amilyen szar viselkedés volt Edelmané. Csak Te még Super Bowlt sem nyertél, csak patkányozni tudsz. 😕 Neki nincs mentsége az én szememben (a pia nem az), de ez Te dumád is undorító. Kár ezért, itt többen a fórumon sokkal elegánsabban fejezték ki a szurkolótársaid közül a neheztelésüket (a Gandhi-idézet különösen tetszett.)
több mint 9 éve
Jól van, akkor nem csak én szeretném Kenny Brittet a csapatban.BigBaltazarNem elég nektek egy Britt-et szidni? 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Caroll arca ahogy rànéz a pàlyàròl lesétàlò mosolygò Lynchre mindent visz. Azt a megvetést...pedig Lynch igazàn odatette magàt!ParadSECSzerintem félreérzékelted. Szó sincs megvetésről. Két ember, akiben iszonyú feszültség van, de nem egymás iránt. Mind a kettő fel tudna robbanni. Lynch (kínjában, csalódottságában) mosolyog-vigyorog, Caroll pedig pontosan tudja, hogy ebben a helyzetben nincs mit, nem lehet mit mondani.
Sokkal inkább kerüli (minimalizálja) a szemkontaktust. Öreg róka ő a szakmájában, legfeljebb magával szemben támadhattak ilyen önostorozó érzései.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Hát az előzmények, mondjuk Brady dumája? Idézni csak pontosan kérem szépen, nem kiragadva a szövegkörnyezetből! Na erről ennyit, nem ér többet az egész.undorító ez a patsbraxa88u mad bro?lucas
Az viszont tuti, hogy ma nem nézem a Trash Talkot, pedig nagyon szeretem. A TD magazinon még gondolkodom, de u mad bro címlapos vigyorához valahogy nincs hangulatom. Pedig amúgy király a lap.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Jól van, akkor nem csak én szeretném Kenny Brittet a csapatban.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Oszi
1 215
úúú Britt de jó lenne :cool: aztán még Beckhamet behúzzuk a drafton és meg is vagyunk 😀😀😀DuffBeckham kelendő lesz nem?😊
több mint 9 éve
Duff
3 133
úúú Britt de jó lenne :cool: aztán még Beckhamet behúzzuk a drafton és meg is vagyunk 😀😀😀
több mint 9 éve
braxa88
12 534
aha. de megvetette.wowwww.youtube.com/watch?v=_DMmkH6xLfs&feature=player_embeddedCaroll arca ahogy rànéz a pàlyàròl lesétàlò mosolygò Lynchre mindent visz. Azt a megvetést...pedig Lynch igazàn odatette magàt!ParadSEClink?braxa88
20:36-tólImitheking
több mint 9 éve
Imitheking
1 883
www.youtube.com/watch?v=_DMmkH6xLfs&feature=player_embeddedCaroll arca ahogy rànéz a pàlyàròl lesétàlò mosolygò Lynchre mindent visz. Azt a megvetést...pedig Lynch igazàn odatette magàt!ParadSEClink?braxa88
20:36-tól
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Brittet én már tavaly is szerettem volna
több mint 9 éve
Oszi
1 215
Szimpi srác tudja magát spanolni. Ám igen kellene egy jó elkapó.. Lynch-et meg tartsák meg földrengést okozni😊)Ugyanmár, csak a kislányok gyökérkednek...Marad mindkettő. Isten látja lelkem nem szeretem Bevellt, de nem lehet mindent a nyakába varrni. Vannak igazán szar meccsei, érthetetlen húzásai, amikor a játékosok is csak beintenek neki, de Pete valamiért ( és remélem tudja mit csinál ) mégis ragaszkodik hozzá. Remélem nem bánjuk meg.
Más, ami lényeges! Szerintetek Bevell marad? Baldwint mint szakszervezeti bizalmit megtartanátok?Helmut Zimmer
Baldwin pedig rendben van, ebben a rendszerben pedig végképp. Akire nagyon kíváncsi leszek az PRich. Mi lesz ha egészséges, és még használni is fogjuk.
Azért a drafton az elkapó gárdát erősíteni kell. WR or TE nem tudom.
Btw Britt a Rams-ból szabad ügynök lesz. Ti mit szólnátok hozzá? Látnátok szívesen Seahawks mezben?BigBaltazar
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Caroll arca ahogy rànéz a pàlyàròl lesétàlò mosolygò Lynchre mindent visz. Azt a megvetést...pedig Lynch igazàn odatette magàt!ParadSEClink?
több mint 9 éve
Ugyanmár, csak a kislányok gyökérkednek...Marad mindkettő. Isten látja lelkem nem szeretem Bevellt, de nem lehet mindent a nyakába varrni. Vannak igazán szar meccsei, érthetetlen húzásai, amikor a játékosok is csak beintenek neki, de Pete valamiért ( és remélem tudja mit csinál ) mégis ragaszkodik hozzá. Remélem nem bánjuk meg.
Más, ami lényeges! Szerintetek Bevell marad? Baldwint mint szakszervezeti bizalmit megtartanátok?Helmut Zimmer
Baldwin pedig rendben van, ebben a rendszerben pedig végképp. Akire nagyon kíváncsi leszek az PRich. Mi lesz ha egészséges, és még használni is fogjuk.
Azért a drafton az elkapó gárdát erősíteni kell. WR or TE nem tudom.
Btw Britt a Rams-ból szabad ügynök lesz. Ti mit szólnátok hozzá? Látnátok szívesen Seahawks mezben?
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
szerintetek Lynch már beszélget a jogászával? 😛Helmut ZimmerYEAH! 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Caroll arca ahogy rànéz a pàlyàròl lesétàlò mosolygò Lynchre mindent visz. Azt a megvetést...pedig Lynch igazàn odatette magàt!
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Már írtam, hogy Bevell remélem megy. Szerintem az offensenek egy kicsit meg kell újulnia, és ezt Bevellben nem látom. Más kérdés, hogy ha megy, van bennem egy félsz h Cable követhetné, amivel nem biztos hogy előrébb lennénk, nekem Ő meg már túl konzervatív.Ugyanmár, csak a kislányok gyökérkednek...sztem marad mind2. Baldwin pláne, lehet nagy a pofája, de legjobb WRünk (tejóég micsoda WR corp).
Bevellt védi Carroll, sztem marad. :/braxa88
Baldwin egyrészt tavaly írt alá egy 3 éves szerződést, az idei base garantált, tehát marad(bár nem zárom ki egy trade lehetőségét amit már tavaly is rebesgettek). Másrészt azzal is egyetértek, hogy igen hasznos játékosunk, és még csak ki sem tudtuk igazán használni eddig. Simán lehetne egy 1000+ yardos slot WR. Nem mindig szimpatikus és okos, de a pályán szükség van rá. De kellene egy elsőszámú elkapó...
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Oszi
1 215
Nem is akárhogy védi. Volt egy 20perces interjú kb 3. mondata az volt hogy nem Bevell hibázott...Ugyanmár, csak a kislányok gyökérkednek...sztem marad mind2. Baldwin pláne, lehet nagy a pofája, de legjobb WRünk (tejóég micsoda WR corp).
Bevellt védi Carroll, sztem marad. :/braxa88
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Ugyanmár, csak a kislányok gyökérkednek...sztem marad mind2. Baldwin pláne, lehet nagy a pofája, de legjobb WRünk (tejóég micsoda WR corp).
Bevellt védi Carroll, sztem marad. :/
több mint 9 éve
Nincs Irving nevű játékosunk... 😊mást meg a ti játékosaitok viselkedése... mégsem patkányozza senki Irvinget, Sherman-t meg többieket a pats topicbanenghem(minket) meg az olyan undorító viselkedések mint Edelmané és Blounté.irritál az ostobaság...ZERO_Lminek reagálsz ilyenekre?braxa88instagram.com/p/ysPqNctetD/?modal=true&utm_source=partner&utm_medium=embed&utm_campaign=videopatkány?
kiváncsi lennék lenne tököd ezt a szemébe is mondani...ZERO_L
vitát zárjuk le.
csábraxa88
lmgtfy.com/?q=kett%C5%91s+m%C3%A9rce+jelent%C3%A9seZERO_L
több mint 9 éve
mást meg a ti játékosaitok viselkedése... mégsem patkányozza senki Irvinget, Sherman-t meg többieket a pats topicbanenghem(minket) meg az olyan undorító viselkedések mint Edelmané és Blounté.irritál az ostobaság...ZERO_Lminek reagálsz ilyenekre?braxa88instagram.com/p/ysPqNctetD/?modal=true&utm_source=partner&utm_medium=embed&utm_campaign=videopatkány?
vitát zárjuk le.
csábraxa88
lmgtfy.com/?q=kett%C5%91s+m%C3%A9rce+jelent%C3%A9se
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Ugyanmár, csak a kislányok gyökérkednek...Más, ami lényeges! Szerintetek Bevell marad? Baldwint mint szakszervezeti bizalmit megtartanátok?
több mint 9 éve
braxa88
12 534
enghem(minket) meg az olyan undorító viselkedések mint Edelmané és Blounté.irritál az ostobaság...ZERO_Lminek reagálsz ilyenekre?braxa88instagram.com/p/ysPqNctetD/?modal=true&utm_source=partner&utm_medium=embed&utm_campaign=videopatkány?
vitát zárjuk le.
csá
több mint 9 éve
irritál az ostobaság...minek reagálsz ilyenekre?braxa88instagram.com/p/ysPqNctetD/?modal=true&utm_source=partner&utm_medium=embed&utm_campaign=videopatkány?
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
braxa88
12 534
minek reagálsz ilyenekre?instagram.com/p/ysPqNctetD/?modal=true&utm_source=partner&utm_medium=embed&utm_campaign=videopatkány?