Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Kérem más írjon a meccsről, mert most olyat írnék az O ról.....
több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Ha már kritika... Words don't come easy to me...

bleacherreport.com/articles/2555884-russell-wilson-sending-a-dangerous-message-with-supposed-miracle-concussion-cure
több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 658 — sapka
Remélem, nem sértő.
Lynch (és a klip) öniróniája a csapat felé zseniális!
tomi-tomi
ez inkább Lynch kritikája a csapat felé, mintsem öniróniája

Szerkesztette: sapka

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Remélem, nem sértő.
Lynch (és a klip) öniróniája a csapat felé zseniális!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Itt egy jó összefoglaló írás a Kancellár-sagáról, "ki rántja el előbb a kormányt" szemmel.

www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/25282020/will-seahawks-blink-first-as-kam-chancellor-holds-out-nfl-execs-hope-not

Lényegében azt mondja, hogy kb minden NFL FO és ügynök most minket figyel, hogy hogyan reagálunk. Kitér arra is, hogy KAncellár top SS fizetést kap, 3 év van a szerződéséből és a mai körülmények között egy SS nem ér annyit, hogy ő ebből győztesen jöhessen ki.

Felvázolja, hogy az FO nem hátrálhat meg, mert akkor azonnal jön a többi játékos, és hogy a Lynch dráma után nincs is más választása a csapatnak, mint kitartani, legyen akármekkora vezére a csapatnak.

Kam egyetlen esélye, ha a védelem jelentősen visszaesik idény elején, amiben én annyira nem hiszek.

Érdemes elolvasni,

Szerk: Látom előzőleg már FB-on is kikerült a hírmorzsák közé.
undisputedly
Korrekt cikk, kösz, hogy betetted.

Az a baj...hejj de nehéz erről beszélni...!
Nagyon sok afroamerikai sráccal dolgozom együtt (és általában nagyon szeretem őket pl. pont az egyenességük miatt), de a managerek, ügynökök, -sokszor a srácok családjának manipulálásával - olyan könnyen megmalmozzák még ezt a generációt a money = respect dologgal, hogy döbbenetes... . Konkrétan be tudják hergelni magukat, mert azt gondolják, hogy aki több pénzt kap azt jobban elismerik, jobban tisztelik. Azért is becsülöm 25-t mert ő rohadtul nem ment bele ebbe, de mondjuk ő fejben fényévekkel a többiek előtt jár... .
Ez nagyon magán vélemény, nagyon messzire vezet, amiről egyszer lehet dumálni, de nem itt.

Nagyon szomorú vagyok, rohanunk egy trade felé, és Kam nélkül a Legion nem ugyanaz. 😕 😕 😕
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 807 — SuperBowl Champions 2013/2014
Itt egy jó összefoglaló írás a Kancellár-sagáról, "ki rántja el előbb a kormányt" szemmel.

www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/25282020/will-seahawks-blink-first-as-kam-chancellor-holds-out-nfl-execs-hope-not

Lényegében azt mondja, hogy kb minden NFL FO és ügynök most minket figyel, hogy hogyan reagálunk. Kitér arra is, hogy KAncellár top SS fizetést kap, 3 év van a szerződéséből és a mai körülmények között egy SS nem ér annyit, hogy ő ebből győztesen jöhessen ki.

Felvázolja, hogy az FO nem hátrálhat meg, mert akkor azonnal jön a többi játékos, és hogy a Lynch dráma után nincs is más választása a csapatnak, mint kitartani, legyen akármekkora vezére a csapatnak.

Kam egyetlen esélye, ha a védelem jelentősen visszaesik idény elején, amiben én annyira nem hiszek.

Érdemes elolvasni,

Szerk: Látom előzőleg már FB-on is kikerült a hírmorzsák közé.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Jó én csak annyit tennék hozzá a csodavíz témához, hogy elbasztuk! Ha ilyen mentlis állapotban van emberünk, akkor nem kellett volna dollármilliókat rákölteni, lehet jobban örült volna egy zsák varázsbabnak!
Helmut
"Te már megin', itten lassítod a szervert?!"

Csak nem a Naccs'sasszony kacsója van a képen?

12
Te meg jókat röhögsz ezen...
Csak a baj van velem, ....ezér ver az asszony is... 😊
több mint 10 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
Jó én csak annyit tennék hozzá a csodavíz témához, hogy elbasztuk! Ha ilyen mentlis állapotban van emberünk, akkor nem kellett volna dollármilliókat rákölteni, lehet jobban örült volna egy zsák varázsbabnak!
Helmut
"Te már megin', itten lassítod a szervert?!"

Csak nem a Naccs'sasszony kacsója van a képen?

Szerkesztette: 12

több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 028 — Csodabogár
Helmut
Kicsit sokat láttok bele ebbe az interjúba, annyit mondott, hogy az általa is szponzorált víztől lett jobban másnapra abból az ütésből. Ettől még nem fog csuklyát húzni a sisak helyett... C'Mon Man...
Medvepapa
I'm Batman!

Szerkesztette: r.baggio

több mint 10 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Helmut
Kicsit sokat láttok bele ebbe az interjúba, annyit mondott, hogy az általa is szponzorált víztől lett jobban másnapra abból az ütésből. Ettől még nem fog csuklyát húzni a sisak helyett... C'Mon Man...

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 462 — . . .
"Év közben felhagy majd a játékkal", hogy szektat alapitson.
undisputedly
Az a Niners hagyománya.
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Érdekesebb, hogy talán ez az első nyilvános beismerése annak, hogy eléggé megérezte az ütközést Matthews-zal.
tejbegrrr!!!
Nem nagyon kellett azt beismerni annak aki látta. Az egy betyár kemény zúzda volt, jó hogy meccsben maradt. Más kérdés, hogy vajon a "csodavíz" másnaposság ellen is véd? 😛
Medvepapa
Nem más kérdés. Ez az igazi kérdés! (Orosz fröccs rulez!)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 807 — SuperBowl Champions 2013/2014
Év közben felhagy majd a játékkal, hogy szektat alapitson.
több mint 10 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Érdekesebb, hogy talán ez az első nyilvános beismerése annak, hogy eléggé megérezte az ütközést Matthews-zal.
tejbegrrr!!!
Nem nagyon kellett azt beismerni annak aki látta. Az egy betyár kemény zúzda volt, jó hogy meccsben maradt. Más kérdés, hogy vajon a "csodavíz" másnaposság ellen is véd? 😛

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Ráadásul az eredeti cikkben elmondja, hogy a Gatorade a legjobb. 😊
 www.rollingstone.com/sports/features/russell-wilson-the-chosen-one-20150826

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
A csodavíz azleszazbazdmeg.
http://bleacherreport.com/articles/2555730-russell-wilson-says-miracle-water-helped-him-recover-from-a-head-injury
Az a baj, hogy valójában nem jött rendbe a feje a csodavíztől, ezért mond ilyen jókat....
Helmut
A cikkből azért kiderül, hogy pénze van benne, ezúttal tehát nem hittételt hírdet, hanem reklámoz (hamarosan az Amazonon is!). 😊 Érdekesebb, hogy talán ez az első nyilvános beismerése annak, hogy eléggé megérezte az ütközést Matthews-zal.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Ez váló ok volna... 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Aha, majd akkor kezdj aggódni, amikor ide juttok...
 www.findembassy.org/wp-content/uploads/2014/01/denver-broncos-tattoo-page-32305.jpg

Szerkesztette: Helmut Zimmer
több mint 10 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Kicsit off de végre, megvan a pont, ahol barátnőm is csatolódhat a Seahawks-hoz. Ma találta Instagramon és egyből elküldte, hogy Neki is kell ilyen. Úgy látszik mindennek eljön egyszer az ideje. Én kérek elnézést..😀

https://instagram.com/p/6z-GzvS84U/

Szerkesztette: endorphyn

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Ilyet is tudok simán. :p

Fel a fejjel, jó lesz ez, ha nem boldogultok, szóljatok.😊
Értékelem az erőfeszítést.
😊 😊 😊
Robi mi nem tetszett?
Helmut
csak az url taget szerkesztettem bele, hogy kattintható legyen a link (sajnos még mindig gondok vannak a szerverrel, ezért lassul be néha az oldal, ha pedig belassul, akkor automatikusan kikapcsol az automatikus hivatkozás funkció)
baggio
😊 😊 😊
Robi mi nem tetszett?
Helmut
csak az url taget szerkesztettem bele, hogy kattintható legyen a link (sajnos még mindig gondok vannak a szerverrel, ezért lassul be néha az oldal, ha pedig belassul, akkor automatikusan kikapcsol az automatikus hivatkozás funkció)
baggio
😊 😊 😊
Robi mi nem tetszett?
Helmut
baggio
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 708 — no es importante
😊 😊 😊
Robi mi nem tetszett?
Helmut

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
😊 😊 😊
Robi mi nem tetszett?
több mint 10 éve
A csodavíz azleszazbazdmeg.
http://bleacherreport.com/articles/2555730-russell-wilson-says-miracle-water-helped-him-recover-from-a-head-injury
Az a baj, hogy valójában nem jött rendbe a feje a csodavíztől, ezért mond ilyen jókat....

Szerkesztette: r.baggio
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 462 — . . .
Játszunk, ha van kedvetek!

Ki hova tradelné Kancellárt- és mi lenne az elvárt ellenérték?
Ér a másik kedvenc csapatot mondani (látensek mondhatják a Ninerst is...nincs következménye).
Helmut
Szerintem a Ninersben nincs akkora safety probléma hogy keljen Chancellor. Monjduk el tudnám képzelni piros mezben mert szeretem a játékát, de azért mindennek van határa.😊
1. vagy 2. kört tuti adnák érte. Viszont a Dallasnak nagyon kéne CB. Ők szerintem valami izmos picket+játékos kombót adnának Shermanért.
Coolearie
tudnám h sherman h a tökmbe jön ide
braxa88
Repülővel, majd vonattal.