Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
akkor Lockettet már most előszámú WRnek, minden snapben fenn kell hagyni. csak reméltük h ő lehet a következő Antonio Brown/ TY Hilton, úgy nézki ebben van vmi 😊
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 807 — SuperBowl Champions 2013/2014
Lockett és Clark az elmúlt három draft (hawks) legjobb huzasainak tűnnek.

Clarkkal szörnyeteg falunk lehet, Lockett pedig mindaz amit Harvintol remeltunk.
több mint 10 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
 twitter.com/TheRealFrankC_/status/639674372664356865

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
Én félidőig néztem, többnyire tetszett,amit látok.

- Kezdő O# 2 playt volt fenn össz, ebből lett egy 63 yardos TD.
- Runblock végig jó volt a második sortól is, CM és Rawls is nagyon robbanékonynak tűnt és remekül használták ki a lehetőségeiket.
- Clark egy állat
- Pinkins nálam kiérdemelte az 53-mat, nagyot játszott, KPL is mindig ott volt.

Amit hiányoltam:
- Cornereknek itt volt a lehetőség a bizonyításra Sherm és Cary mögött, de senki nem tudott kiemelkedni, Simont megint megforgatták egy-két alkalommal.
- Archer homály, így elég nehéz a sokadik WR-eknek bizonyítani.
- Lambert és Martin statok alapján elég sok tacklejük volt, gondolom sok a második félidőben jött, első félidőben Martintól rémlik 1-2 jó megmozdulás, Lamberttől egy unnecessary roughness miután a kilépett RB-t Kamesen lezúzta.
több mint 10 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Thomas Rawls is megérne egy misét.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Touchdown Lockett...

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Colts háza táján nem történik ennyire semmi? 😊
undisputedly
Brady munkába állhat, szóval készülnek a Wild Cardra... 😊
több mint 10 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
A Raiders ellen elsősorban a WR és a CB posztokra leszek kíváncsi, ezen a meccsen is múlhat, hogy kik maradnak bent közülük az 53-ban, mert mindkét poszton elég nagy a tolongás.
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
artúr dzsónsznak donga lába van,Vargát meg kiraktuk, most mindenki hagyjon | sarcasm |

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Általában szívesen olvasom a vicces/szatirikus/cinikus kommenteket, de ez nem is volt vicces, ráadásul építő jellegűen sem csatlakozott a témához.

Colts háza táján nem történik ennyire semmi? 😊
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
ha Kam-Bam olvassa a topikot akkor sztem most úgy elszégyellte magát, hogy már robog is az edzésre 😀 (mennyi lehet most az idő a west coaston? reggel 6kb? tökéletes)

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
én nagyjából egyetértek Undival... nem ilyen hevesen, de egyértelmű, h nem engedhetünk Kam-nek. Amikor megkapta a nagy szerződését én azt mondtam, h qrva nagy baklövés... egy mert passz ellen ritka gyenge safety volt, nagyon sok yardot rajta nyeltünk be a szerződése előtt és hát utána is, de javult e téren. Na most belement egy szerződésbe, amiből ha jól tudom, nem csak egy év van hátra... és frontloaded volt. Neki ez nagyon is előnyös volt, mert megkapta a fizuja nagy részét előre. Most ugye meg nem tetszik. Hát de ha most Ő nem válik be, mint ahogy én jósoltam (tévesen), akkor a csapat szívott volna... ha meg nem, akkor is. Bevált, és sztem a rizikót a csapat vállalta. Meg is kapta meg kapja folyamatosan a pénzt érte. Ha akkora team líder, meg locker room hang... akkor ezt simán el kellene engednie. Egy Lynchtől, meg Bennett-től valahogy elnézem, mert Lynch nem erős fejben, Bennett meg FA-ként jött, de Ő sem PHD-s. Ők mások, nem leaderek... Kam meg kapta a pénzét és kapja is, most ideje lenne eleget tenni annak a szerződésnek és a testvéreinek is hiányzik... a szurkolóknak is.
Számomra ez olyan mértékű önzőség, h hihetetlen. Te írtad alá a baszott szerződést, tetszett neked, boldog voltál vele, most amikor meg már megszedted magad és nem szükségszerű, h játssz mert már gazdag vagy és úgy hiszed nélkülözhetetlen, akkor szembe köpöd a tesókat, csapatot, szurkolót? Felőlem lehet továbbállni, és akár cut-al is, nem kell ellenérték. Mást boldogíts.
hát na, nem olyan hevesből heves lett és már személyesen szólítottam meg... érdekes lett 😀

Szerkesztette: SeaSzilaHawk

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
Ez alapján  blog.seattlepi.com/football/2015/09/02/report-kam-chancellor-holdout-holding-up-seahawks-deal-with-rb-fred-jackson/ Chancellor holdoutja hátráltatja Fred szerződtetését, de állítólag az a terv, hogy kivárunk az első hét utánra, amikor már nem kell annyit ajánlani egyiknek se (mivel elvileg Kam is többet bukik rajta, ha nem játszik az első héttől kezdve, mintha a szezon előtt egyeznének meg) - legalábbis ha jól értelmezem, és Frednek sem kell garantáltat adni akkor már.
Aguirre
Fred nem fog addig várni a csapatra...

több mint 10 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
Ez alapján  blog.seattlepi.com/football/2015/09/02/report-kam-chancellor-holdout-holding-up-seahawks-deal-with-rb-fred-jackson/ Chancellor holdoutja hátráltatja Fred szerződtetését, de állítólag az a terv, hogy kivárunk az első hét utánra, amikor már nem kell annyit ajánlani egyiknek se (mivel elvileg Kam is többet bukik rajta, ha nem játszik az első héttől kezdve, mintha a szezon előtt egyeznének meg) - legalábbis ha jól értelmezem, és Frednek sem kell garantáltat adni akkor már.
több mint 10 éve
Itt nem a pénzről van szó.
Pc-t és Js-t eddig ugy ismertük meg, mint akik egy jól meghatarozhato koordinatarendszerben tevékenykednek. Ebbe nem fér bele, hogy ismét a tokeiket keressék. Ha egy Vikings meg tudta csinálni, hogy ultimátumot ad Ap-nek, akkor itt is legyen vér a pucaban. Egy frencsajz a mi helyzetünkben nem engedheti meg, hogy zsaroljak. Kancellár pedig ezt csinálja.

Meg volt egy év az újonc szerzodesebol, amikor azt felbontottak, és már arra az évre kb egy milliard forinttal többet kapott, mint amennyit az újonc szerződése adott volna. Kapott egy frontloaded szerzodest, a liga legjobban fizetett safetyje lett, erre amikor kimegy a garantált a szerződésből, de még van 3 (három) év hátra, akkor holdoutol. Lol. Kit néz ez hülyének?
Ha enged a csapat, nagyot csalodok a szervezeti kultúrában, és mindent ami utána jön, megerdemlunk.
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 231 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Ne kapjon garantaltat,az ugyanolyan többlet Cash. Nem. Az,hogy ő a keresztapa az öltözőben, pont nem változtat azon, hogy csak egy safety. A legjobban fizetett safety kb.

Buntetes felét elengedni. Ennyi a max
undisputedly
Hű de szigorú itt valaki. Ne má' Undi, nem is a te pénzed.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Ne kapjon garantaltat,az ugyanolyan többlet Cash. Nem. Az,hogy ő a keresztapa az öltözőben, pont nem változtat azon, hogy csak egy safety. A legjobban fizetett safety kb.

Buntetes felét elengedni. Ennyi a max

Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Egyes hírek szerint Kam elcserélése nem téma és a stáb tett neki egy ajánlatot, amely alapján a büntetései 70%-át elengedik, valamint a 2016-os fizetése egy részét garantálják neki.
Nadal17
nem hiszem h elég lesz, de hajrá
több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Egyes hírek szerint Kam elcserélése nem téma és a stáb tett neki egy ajánlatot, amely alapján a büntetései 70%-át elengedik, valamint a 2016-os fizetése egy részét garantálják neki.
Nadal17
Kezdjen már el melózni, mert nyakunkon a szezon. Nem akarom más mezben látni zúzni! Persze a bünti az jár, meg egy atyai s...berúgás!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
több mint 10 éve
braxa88
Coolearie
braxa88
Igen, persze.. Csípem a srácot, jó lett volna ha legalább returnerként megmaradna. Azt meg azért írtam hogy mi lesz vajon, mert itt nem tudni hogy ki fog maradni és ki megy..
Coolearie
Coolearie, te látens Seahawks fan vagy?
BigBaltazar
Most erre hogyan válaszoljak hogy ne jöjjek ki belőle rosszul? 😀
Coolearie
őőő hmm. sehogy?
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 462 — . . .
braxa88
Coolearie
braxa88
Igen, persze.. Csípem a srácot, jó lett volna ha legalább returnerként megmaradna. Azt meg azért írtam hogy mi lesz vajon, mert itt nem tudni hogy ki fog maradni és ki megy..
Coolearie
Coolearie, te látens Seahawks fan vagy?
BigBaltazar
Most erre hogyan válaszoljak hogy ne jöjjek ki belőle rosszul? 😀
több mint 10 éve
FA alapszabály: Ha tovább repül = nem ír alá
több mint 10 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
ne legyen igazam, de ne éljük bele magunkat h jön Fred. annyi nagynév volt viziten az elmúlt 1-2 offsesonban (mathis, jared allen, veterán C-k, stb,) mindről lemondták h milyen jol ment a meeting majd pár nap és aláírt máshova 😀
szal ne legyen igazam
braxa88
Minden rossz sorozat megszakad egyszer. 😊

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
ne legyen igazam, de ne éljük bele magunkat h jön Fred. annyi nagynév volt viziten az elmúlt 1-2 offsesonban (mathis, jared allen, veterán C-k, stb,) mindről lemondták h milyen jol ment a meeting majd pár nap és aláírt máshova 😀
szal ne legyen igazam