NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

PEEtör

New Orleans Saints

PEEtör
Utoljára láttuk
8 órája
Regisztrált
több mint 4 éve
Fórum hozzászólások
1 610


Utolsó 10 fórum hozzászólás

10 órája
PEEtör New Orleans Saints 1 610
De ki az, aki megmondja, hogy ki kerülhet fontos döntéshozói pozícióba?
Állítsunk fel egy Hivatalt, ami megvédi az államot az ilyen klérusos dolgoktól vagy hogy gondolod?
vpi
Nincs jelenleg erre kidolgozott rendszer, és döntéshozói poziba nem mérhető kritériumok alapján kerülnek oda a vezetők (networking és elért eredményekre alapoz, majd megtolva erős asszertivitással a metódus, tapasztalom szerint…államra meg még kevésbé igaz ez), de ez szervezettől és területtől is függ. Itt inkább a Kasler féle végletekről lenne szó, hogy az egészségügy főmindenség az imádkozást tartja a fontosnak egy betegnél, és nem a tényszerű orvosi és technikai ellátást.

Te elhiszed a macskást, mert tiszteletre méltó emberek (un. tudósok) azt mondták neked, hogy hidd el.
vpi
Nem, én azért hinném el a macskást, mert a tudósok megkérdőjelezhetetlen tényekkel támasztják alá az elméleteket, így felállítva azt. Ha az elmélet bukik, akkor azt is tényekre alapozzák, nem hitre. Pont ez benne a lényeg, hogy a szubjektivitást kizárják. A (megdonthetlen, mélyen vallásos) hit meg kizárja az objektivitás tényét az azzal kapcsolatos témákban.
MarioAna
Hát... a tudósok felállítottak egy logikai rendszert amiben ez működik. De ha nem értesz hozzá, ne mond nekem, hogy ezt elhinni nem szubjektív:


vpi
Építőmérnöknek tanultam és bár alapvetőleg semmi gondom nem volt a matekkal, nem különösebben kötött le. Az építőmérnöki anyagegyenletek, testek viselkedésének leírása is elsősorban differenciálegyenleteken alapul görög betűkkel emgspékelve, a.k.a mint ez a sok kriksz-kraksz. Nem ástam bele magam a legmélyebb megértéséig (senki ne aggódjon, nem vagyok statikus), ergo elhiszem, de mégis működnek ezek alapján a dolgok, és nem igazán dőlnek össze az épületek.

Na most ez alapján valószínűleg a példádra is hasonló érvényes, habár nincsen "annyira" tesztelve még.

Szerkesztette: PEEtör
14 órája
PEEtör New Orleans Saints 1 610
IDe is beteszem akkor:

Tackle-ok kozott:
Terron Armstead 7. passzblokkban; 51. runblockban
Ryan Ramczyk 17. passzblokkban; 2. runblokkban

Guardok kozott:
Patrick Omameh 27. passzblokkban; runban nincs a top50 kozott
Will Clapp 31. passzblokkban; runban nincs a top50 kozott
Warford: passzblokkban nincs a top 50-ben; 13. runblockban
Szerk: Peat: 56. passzblokkban es 99. runblokkban

Center:
Erik McCoy 4. passzblokkban; 6. runblockban.

Megjegyzes: Ugye T-bol is meg G-bol is 64-70 kezdo van a ligaban, de az alacsony snapszamu jatekosokat is beleszamolja
Megjegyzes 1: PFF felrevezeto lehet, mert nem tudjak, hogy az edzok mit kertek pontosan, igy ha valakit nem ertekelnek jora, attol meg lehet, hogy a valos teljesitmanye jobb. Az ritkabb, hogy jora ertekelt jatekos gyenge a valosagban.
undisputedly
Köszi, amúgyis érezhető, de fantasztikus húzás volt McCoy. Nem hiába tartunk ott, ahol, az utóbbi évek draftjai rendre remekül sikerülnek.
1 napja
PEEtör New Orleans Saints 1 610
Applenek meg jobbulást
kapitnono
Kell ő nagyon a sec-be, meg ugye rajta kívül is lettek új sérültjeink, szóval duplán remélem, hogy nem komoly.

Ezt 6-1-es mérleget még mindig nem nagyon hiszem el, jövhéten tutira Teddy-vel mennék neki, hogy minél jobb állapotban legyen Brees, úgyis a PO-ra kell elsődlegesen.
Az Arizonát három győzelmük ide, vagy oda, de vernünk kell a mai csapattal is, nem lesznek túl jó helyzetben.

Szerkesztette: PEEtör
1 napja
PEEtör New Orleans Saints 1 610
Nekem 2006 körül lett a második kedvencem a csapat, ha nem mi játszottunk, akkor mindig szurkoltam a Chargersnek, de valahogy mindig az az ember érzése, hogy a végén úgyis elcseszik :/

Pedig ha valaki, akkor Rivers megérdemelne egy jó szereplést
Wyatt
Nekem is mindig ugyanez ugrik be róluk, no offense. Majd minden évben megvan a remek játékos alapanyag, de soha nem jön össze.

Ez a Gordon sztori meg egy vicc volt. Ekeler simán sokkal jobb idén, erre önként és dalolva kiherélik őt és a futójátékot a visszatérés óta.
1 napja
PEEtör New Orleans Saints 1 610
Checkdown Teddy is megvillan.
1 napja
PEEtör New Orleans Saints 1 610
Fél szemmel a Ravens meccset is nézve, azért nem hiába gondolta komolyan Mahomest, meg Jacksont SP anno.
1 napja
PEEtör New Orleans Saints 1 610
Kemény az OL, majdnem volt 8 mp e passzolni egyik playnél 😀
kapitnono
Payton-éra alatt nem is emlékszem, hogy rosszabb lett volna az átlagosnál valaha is. Sőt, inkább jó, vagy afelett.
1 napja
PEEtör New Orleans Saints 1 610
Reggeli újságot is elolvashatta volna Teddy...
1 napja
PEEtör New Orleans Saints 1 610
Ingram már nem a kezdő futó, vagy csak sérült?
1 napja
PEEtör New Orleans Saints 1 610
Andrews a faszt csinal...
KeyG
Gyalog megy ma haza.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

1 hónapja
PEEtör New Orleans Saints 1 610
Nem nagyon tudok mit mondani csak azt,hogy Pats szurkolóként is hiányozni fog,szegényebb lett a liga nélküle,de a döntése abszolút akceptálható.
kolok1972
Nem nagyon tudok mit mondani csak azt,hogy Pats szurkolóként is hiányozni fog,szegényebb lett a liga nélküle,de a döntése abszolút akceptálható.
kolok1972
érdekes nézni mennyire befolyásolja az emberek véleményét az internet és hogy kinek-milyen a “sajtója”. luck a szimpatikus, óriástehetség, minden idők reménysége mindenki szereti. flacco fluko luzer szar, lehet nyomni rá az elit vicceket, megjelenik egy hírben, első komment, elit!!! haha
a néger lamar csak fut, jó futó haha, meg különben sem pocket qb, addig szaladgál még össze nem törik (persze luck szerencsétlen a sok sérülés miatt, bad luck, hiszen ő zsebibaba mégis)
de csak maradjunk flacconál. hol van luck flaccohoz képest mondjuk? hova helyeznénk? úgy, hogy mindig próbáltak luckra építeni, joe-ra meg soha. na mind1 flacco szar luck me szuper.
az igazság az, hogy a luck projekt egy évtizedes óriásbukta.

az emberi részét sem értem. én biztos ideggörcsöt kapnék, ha a szezon előtt egy perccel bemondaná az unalmast. ha nem egy újabb sérülés miatt teszi, akkor ez kurvanagykibaszásacsapatával és geciség.
persze hát luck egy szimpatikus, művelt, tanult fehér srác, aki tökéletesen beleillik a jófiú karakterbe.
kár, hogy nem az.
gedam
1 hónapja
PEEtör New Orleans Saints 1 610
Atyaisten.
Bazzani
A pillanat, amikor egy Detroit fan szánja meg a Houstont. 😀
több mint 3 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 610
13-3, here we go! 😀
3 napja
PEEtör New Orleans Saints 1 610
Jobbulást Mahomesnak!
Assurbanapli
Átadom.
4 hónapja
PEEtör New Orleans Saints 1 610
a mad men minden idők legjobb sorozata, és ezerszer újranézhető a megannyi cultural reference okán
csak a sírhant művek és a deadwood emlegethető vele egy lapon
r.baggio
Akkor te sem láttad a Wire-t.
PEEtör
Hogyne láttam volna, többször is, de az évadok minősége azért ingadozó, a kikötős és az utolsó nálam azért nagyon kilóg a sorból lefelé
r.baggio
Szerintem az évadok minőségével nincsen gond, végig magas volt, talán egyedül az utolsónál ment kicsivel lejjebb. Sok múlik azon, hogy kinek mennyire jön be az adott évadot átívelő téma, a kikötős-szakszervezetis mondjuk egyöntetűen a legnépszerűtlenebb általánosságban, nekem viszont nagyon bejött, Sobotka karaktere főleg, na meg a "görögök". 😊

Mai szemmel ezek a sorozatok már annyira nem királyak.braxa88
Ja, hát nehezen fért volna el három sárkány a Wire világában.

Szerkesztette: PEEtör
több mint 1 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 610
Hát, ha valaki elhiszi hogy egy esetleges Jobbik győzelemmel (nyilván nem lesz) itt most beköszöntene a náci uralom, a 21. században az nagyon vakon van. (Pláne, mikor a Párt kezd feltöltődni, Mirkóczki + Steinmetz Ádám féle tagokkal)eaglesmcnabb
Másrészt Vona nem más, mint Orbán fiatalon. Pontosan ugyanaz a típus. Egy jó politikai érzékkel rendelkező, de semmilyen értékrend mellett nem elkötelezett, a hatalomért önmagáért harcoló politikus. Be lehet szopni a mondókáját, ahogy Orbán liberalizmusát is be lehetett, aztán a 180 fordulatát is be lehetett, és a nemzet megmentő szerepben tetszelgését is be lehetett. De ahogy nála is csak felvett szerepek voltak, úgy Vonánál is csak felvett szerepek ezek. És éppen emiatt elég aggasztó az ahonnan jött, mert az jelzi, hogy nála se nagyon vannak határok, amíg hajlandó elmenni.

peterk2005
Elsősorban Vonához szólnék hozzá, és alapvetően egyetértek a gondolataiddal. Ha esetleg lehetne rosszabb az országnak, az véleményem szerint a Jobbik hatalomra kerülésével lehetne elérni. Simicska nem véletlen állt be mögéjük, a Fidess eltakarította a mézesbödöntől, tudja jól, hogy kikkel kerülhet újra oda, ergo kik csinálnák ugyanezt a maffiamunkát.
Szvsz Vona még gátlástalanabb és nyíltan szélsőséges érzelmeket vall, amelyek talán a közvélemény felé egy picit csendesedtek az utóbbi időben, de ahogy a mondás tartja, ha meg akarod ismerni egy ember jellemét, adj neki hatalmat.
Nekem nincsenek vízióim a jellemével kapcsolatban, semmit nem változott politikai színrelépése óta, max palástolja, amíg eljut a "bársonyszékig." Azzal kapcsolatban sincsenek, hogy majd mi, a nép esetleg meg tudja akadályozni egy újabb, még nagyobb ámokfutásban. Ha Orbánt nem tudtuk, hogy lennénk RÁ képesek?

Azokkal is egyetértek, akik szerint ennek az országnak már régen reszeltek, generációkon átível ez a probléma, hozzuk magunkkal, képtelenek vagyunk levetkőzni, én személy szerint ezt arra is vezetem vissza, hogy majd ezer éve így élünk, a génjeinkbe van ez kódolva ma már. Kell egy nagy testvér, aki vezet minket, és meg is alázhat, sanyargathat, csak nekünk ne kelljen gondolkodni, mert az nehéz és rossz.

Talán a mai fiatalság, a mostani huszonévesekben lehetnének egy reménysugarak, de őket elüldözik szó szerint, szal ez is ugrott, de még talán ők is kevesek lennének. Az utánuk felnövő generáció tudatos butítását pedig már elkezdte a midnenható kormány, szóval csak még mélyebbre fogunk süllyedni.
A mostaniak olyan pusztítást végeznek ebben az országban, nem csak gazdaságilag, hanem az egészségügy és az oktatás szintjén, ami szerintem minimum 50 év alatt sem lenne visszafordítható.

A végére pedig itt hagyom ezt, Krassó Gyuri interjúját. Majdnem 100%-ban egyetértek vele. Ő lett volna az utolsó reményünk, hogy hazánk sorsát megfordítsuk, és elkezdjünk lassan kiemelkedni ebből a kelet-európai, balkáni mocsárból, de jó magyar szokáshoz híven elgáncsolták, ahogy tudták.

https://www.youtube.com/watch?v=NkvomqNovZ8

Szerkesztette: PEEtör
több mint 1 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 610
Számolgatva utolsó forduló előtt az esélyeket, legnagyobb esély arra van, hogy 4. helyen megyünk PO-ba és a Pantherst fogadjuk, aztán ha továbbmegyünk, irány Philly, amiről jó emlékeink vannak, és alapvetően jóval könnyebb matchup, mint a Vikings.

Szerintem messze a legjobb szcenárió néz ki így. Aztán főcsoportban legyűrjük a Vikingsot egy végletekig kiélezett meccsen, majd egy klasszikus és egyben revenge game a SB-ban a Bradyék ellen, és jóság van. 😀
több mint 2 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 610
Azta
BRÉKING: Aaron Hernandez öngyilkos lett a börtönben. A lepedőjével akasztotta fel magát, egyelőre ennyit tudni.
120 yard
Wyatt
Bennem ilyenkor mindig felmerül a költői kérdés, hogy egy tehetséges embernek miért kell ezt az utat (itt az egész történetre gondolok) választani ? Pénze meg volt és mára 2x SB győztesként élhetné az életét vidáman... RIP
Egon
Ezt mi, átlagemberek nem tudjuk felfogni. Teljesen más közegből jönnek az NFL játékosok nagyrésze, gettók, bandák, ahol teljesen más szabályok uralkodtak/nak, és más nevelést kaptak, többnyire azt is az utcától.
29 napja
PEEtör New Orleans Saints 1 610
Szerintem cumizni fogtok 😎😜
Rózsa Sándor (betyár)
1 hónapja
PEEtör New Orleans Saints 1 610
Capper to Saturday’s trade: Houston paid Jadeveon Clowney a $7 million signing bonus while Seattle is paying the remaining $8 million of his salary, per source. - Schefter
Beki
kurva jó, ha BoB direkt akarná tönkre tenni a csapatot, akkor sem csinálhatná jobban.
Amadeus
A csávó már 21-re húz lapokat.