PEEtör

New Orleans Saints

PEEtör
Utoljára láttuk
5 órája
Regisztrált
több mint 3 éve
Fórum hozzászólások
1 512


Utolsó 10 fórum hozzászólás

20 órája
PEEtör New Orleans Saints 1 512
látom a sok kretén nem olvas TOS-t és nem zavarja őket hogy az oroszok bármilyen adatukat megkapják most már
*clap clap*

és a vicc h "tech guru"k is benyelték a faceapp-t
Negritis
Milyen bármilyen adatot a képeken kívül?
4 napja
PEEtör New Orleans Saints 1 512
Így nyilatkozni egy ilyen meccs után, igazi példakép. És ő is honnan jött vissza és újult meg, aztán 37 évesen ilyet letolt...
4 napja
PEEtör New Orleans Saints 1 512
Szar kimondani, de ezt Fed baszta el, nem Djoko nyerte meg.
eaglesmcnabb
3/3, közte a legfontosabb TB-t nyert meg a szerb. Amikor szerválhatott volna a meccsért Fed, azt ő baszta el, igen, de amúgy hagyjuk már.

Mondom ezt Nadal fanként.
4 napja
PEEtör New Orleans Saints 1 512
Kyrgios ránézésre fél attól, hogy vereségeket szenvedne, ha 120%-ot fektetne a teniszbe és minden meccsé, fél attól, hogy bebizonyosodna, hogy nem is olyan jó ő, mint ahogy gondolják. Így aztán inkább beleszarik meccsei nagy részébe és így meg van neki az a megnyugtató tudat, hogy azért kap ki, mert nem játszott teljes erőbedobással.
5 napja
PEEtör New Orleans Saints 1 512
Ez az, remélem vasárnap nyer Fedex és helyre áll az univerzum rendje 😊

Az hihetetlen, hogy 4s mögött (még hátha Murray is visszakapszkodik) nem nagyon látszik, aki a jövő nagy játékosa lehet. Vannak felvillanások, de nem nagyon van, aki hosszabb távon oda tud férkőzni. Úgy tűnik, csak, ha ők "kihalnak" jöhet valaki, de ettől a szinttől az ifjabbak is elég messze vannak.
dande
Epic meccs volt, körömrágós.

Arról beszéltek ma a BBC közvetítés alatt is, hogy ha ők visszavonulnak, akkor elég nagy űr marad. Bajnok lesz, mert valaki megnyeri a tornákat, de ilyen korszakos figura, pláne három egyszerre, a láthatáron sincs. Zverev, Thiem meg a többi messze nem képviseli fejben azt a versenyzői szintet, amit ők hárman. (Szerintem Murray sem.) De ha valaki 2000 körül azt mondja, hogy a wimbledoni döntőt egy 38 és egy 33 éves pali játssza, akik a világranglistán az 1. és 3. helyen vannak, a női döntőt pedig egy 37 éves nő, kiröhögöm.

Azért nagyot fordult a világ - amióta Rafa és Federer is visszatért a sérüléséből, 6:1 Federernek az álls.
Burkus
Szerintem az AO volt a fordulópont, ha ott elveszti Fed, akkor azóta is tartana a "vesszőfutása" Nadal ellen. Nem így lett, és fordult a kocka.
Nyilván leegyszerűsített dolog ez, de az ő hármójuk szintjén kb már főleg fejben dőlnek el a különbségek, Fed azóta elhiszi magáról, hogy nem is akkora mumus Nadal, sőt. Utóbbinak meg lassan Fed lesz az (no meg ugye Djoko).
9 napja
PEEtör New Orleans Saints 1 512
Ehelyett most kb. a telefonja sem csorrent meg a piac elso napjaiban.
Stez
Már az előző offseason, de szerintem is ez főleg olyan pofon volt neki, ami biztosan észhez fogja téríteni annyira, hogy legalább ebben az évben összeszedi magát a pénz miatt. Esetleges gyűrű reménye meg hab lenne a tortán neki.

Durva egy Achilles sérülés, és nem mozgott jól, de tegyük hozzá, hogy relatíve fiatalon szenvedte el, így jó esélyei vannak visszajönni ebből, és ne felejtsük el, hogy a Warriors siettette az ő játszatását is, aminek meglett az eredménye combizomszakadásban, majd ismételten terhelték ezek után. Egy korrekt rehabbal (és remélhetőleg súlyvesztéssel) már sokat léphet előre az ügy érdekében.

Szerkesztette: PEEtör
15 napja
PEEtör New Orleans Saints 1 512
Most utánanéztem, valóban csak 07 volt botrányosan szar. Ettől függetlenül bajnoki címhez közük nem volt, első körben kiestek.
Hendrix
Igazából LeBron előtt is ugyanaz a konstans langyosvíz kategória voltak, mint utána, csak közben Wade is megöregedett, így csúsztak vissza pár helyet.
16 napja
PEEtör New Orleans Saints 1 512
durva, hogy a GSW-t mennyien utálták mert odament Durant, pedig ott a mag nagy része draftról jött(Iggy-t kivéve), de ez a Lakers/Lebron meg, hogy fel van kapva, ez ám az évről évre való építkezés gyümölcse 😀
Pep71
A Kawhi-os Lakersnek én sem tudnék már szurkolni, de annyiban más a dolog, hogy egy 73-9-es, ligát agyonverő, sínen levő csapathoz ment Durant, ez a Lakers meg még így is nagy lutri mi lesz.
Új edző, új játékosok, lesz kémia? Mi lesz a gameplan, kik lesznek még a csapatba, sérülések?
17 napja
PEEtör New Orleans Saints 1 512
Az a kemény, hogy kb egy nap alatt lemegy a FA, holott ennyi sztár és jóféle kiegészítő volt piacon. Már Seth Curry is elment, kb nem maradt értelmes FA a piacon, Kawhit leszámítva. Aki ha nem a Lakersbe megy, akkor jól ráfáztak erre az FA-re, mert minden célpontuk eltűnt.
17 napja
PEEtör New Orleans Saints 1 512
Rengeteg dolgot nem gondoltam volna, de a csúcs, a Sixers. Mi a terv? Embiid, Horford, Harris és Simmons fogja elvinni szinte a sapka teljes egészét. Milyen extra magas lineup lesz ez?

Ja és Butler helyett jön Josh Richardson, aki kb Butler lite, de ő is nagy darabnak számít a kettesek között. 😀

dawyd728
Arról ne is beszéljünk, hogy Butler volt idén az, aki PO-ban tartotta őket jópár meccsen. Vicc, amit csinált a Philly, de a GSW-nél is érdekes ez a Russel dolog. Meglátjuk majd.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 512
13-3, here we go! 😀
1 hónapja
PEEtör New Orleans Saints 1 512
a mad men minden idők legjobb sorozata, és ezerszer újranézhető a megannyi cultural reference okán
csak a sírhant művek és a deadwood emlegethető vele egy lapon
r.baggio
Akkor te sem láttad a Wire-t.
PEEtör
Hogyne láttam volna, többször is, de az évadok minősége azért ingadozó, a kikötős és az utolsó nálam azért nagyon kilóg a sorból lefelé
r.baggio
Szerintem az évadok minőségével nincsen gond, végig magas volt, talán egyedül az utolsónál ment kicsivel lejjebb. Sok múlik azon, hogy kinek mennyire jön be az adott évadot átívelő téma, a kikötős-szakszervezetis mondjuk egyöntetűen a legnépszerűtlenebb általánosságban, nekem viszont nagyon bejött, Sobotka karaktere főleg, na meg a "görögök". 😊

Mai szemmel ezek a sorozatok már annyira nem királyak.braxa88
Ja, hát nehezen fért volna el három sárkány a Wire világában.

Szerkesztette: PEEtör
több mint 1 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 512
Hát, ha valaki elhiszi hogy egy esetleges Jobbik győzelemmel (nyilván nem lesz) itt most beköszöntene a náci uralom, a 21. században az nagyon vakon van. (Pláne, mikor a Párt kezd feltöltődni, Mirkóczki + Steinmetz Ádám féle tagokkal)eaglesmcnabb
Másrészt Vona nem más, mint Orbán fiatalon. Pontosan ugyanaz a típus. Egy jó politikai érzékkel rendelkező, de semmilyen értékrend mellett nem elkötelezett, a hatalomért önmagáért harcoló politikus. Be lehet szopni a mondókáját, ahogy Orbán liberalizmusát is be lehetett, aztán a 180 fordulatát is be lehetett, és a nemzet megmentő szerepben tetszelgését is be lehetett. De ahogy nála is csak felvett szerepek voltak, úgy Vonánál is csak felvett szerepek ezek. És éppen emiatt elég aggasztó az ahonnan jött, mert az jelzi, hogy nála se nagyon vannak határok, amíg hajlandó elmenni.

peterk2005
Elsősorban Vonához szólnék hozzá, és alapvetően egyetértek a gondolataiddal. Ha esetleg lehetne rosszabb az országnak, az véleményem szerint a Jobbik hatalomra kerülésével lehetne elérni. Simicska nem véletlen állt be mögéjük, a Fidess eltakarította a mézesbödöntől, tudja jól, hogy kikkel kerülhet újra oda, ergo kik csinálnák ugyanezt a maffiamunkát.
Szvsz Vona még gátlástalanabb és nyíltan szélsőséges érzelmeket vall, amelyek talán a közvélemény felé egy picit csendesedtek az utóbbi időben, de ahogy a mondás tartja, ha meg akarod ismerni egy ember jellemét, adj neki hatalmat.
Nekem nincsenek vízióim a jellemével kapcsolatban, semmit nem változott politikai színrelépése óta, max palástolja, amíg eljut a "bársonyszékig." Azzal kapcsolatban sincsenek, hogy majd mi, a nép esetleg meg tudja akadályozni egy újabb, még nagyobb ámokfutásban. Ha Orbánt nem tudtuk, hogy lennénk RÁ képesek?

Azokkal is egyetértek, akik szerint ennek az országnak már régen reszeltek, generációkon átível ez a probléma, hozzuk magunkkal, képtelenek vagyunk levetkőzni, én személy szerint ezt arra is vezetem vissza, hogy majd ezer éve így élünk, a génjeinkbe van ez kódolva ma már. Kell egy nagy testvér, aki vezet minket, és meg is alázhat, sanyargathat, csak nekünk ne kelljen gondolkodni, mert az nehéz és rossz.

Talán a mai fiatalság, a mostani huszonévesekben lehetnének egy reménysugarak, de őket elüldözik szó szerint, szal ez is ugrott, de még talán ők is kevesek lennének. Az utánuk felnövő generáció tudatos butítását pedig már elkezdte a midnenható kormány, szóval csak még mélyebbre fogunk süllyedni.
A mostaniak olyan pusztítást végeznek ebben az országban, nem csak gazdaságilag, hanem az egészségügy és az oktatás szintjén, ami szerintem minimum 50 év alatt sem lenne visszafordítható.

A végére pedig itt hagyom ezt, Krassó Gyuri interjúját. Majdnem 100%-ban egyetértek vele. Ő lett volna az utolsó reményünk, hogy hazánk sorsát megfordítsuk, és elkezdjünk lassan kiemelkedni ebből a kelet-európai, balkáni mocsárból, de jó magyar szokáshoz híven elgáncsolták, ahogy tudták.

https://www.youtube.com/watch?v=NkvomqNovZ8

Szerkesztette: PEEtör
több mint 1 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 512
Számolgatva utolsó forduló előtt az esélyeket, legnagyobb esély arra van, hogy 4. helyen megyünk PO-ba és a Pantherst fogadjuk, aztán ha továbbmegyünk, irány Philly, amiről jó emlékeink vannak, és alapvetően jóval könnyebb matchup, mint a Vikings.

Szerintem messze a legjobb szcenárió néz ki így. Aztán főcsoportban legyűrjük a Vikingsot egy végletekig kiélezett meccsen, majd egy klasszikus és egyben revenge game a SB-ban a Bradyék ellen, és jóság van. 😀
több mint 2 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 512
Azta
BRÉKING: Aaron Hernandez öngyilkos lett a börtönben. A lepedőjével akasztotta fel magát, egyelőre ennyit tudni.
120 yard
Wyatt
Bennem ilyenkor mindig felmerül a költői kérdés, hogy egy tehetséges embernek miért kell ezt az utat (itt az egész történetre gondolok) választani ? Pénze meg volt és mára 2x SB győztesként élhetné az életét vidáman... RIP
Egon
Ezt mi, átlagemberek nem tudjuk felfogni. Teljesen más közegből jönnek az NFL játékosok nagyrésze, gettók, bandák, ahol teljesen más szabályok uralkodtak/nak, és más nevelést kaptak, többnyire azt is az utcától.
6 hónapja
PEEtör New Orleans Saints 1 512
na a végére meglesz itt is a 40+? 😀
eaglesmcnabb
bírom ezeket a kommenteket -3nál, 12 perccel a vége előtt, aztán ha végén a philly nyer meg jönnek én tudtam végig
Sixo
tudtam végig hogy ki fogunk szopni, de legalább alábbhagy a foles hype
eaglesmcnabb
húúú de megy itt a jinx
6 hónapja
PEEtör New Orleans Saints 1 512
Ezt szeretem BB-ben. Már kihűlt a hulla, de még rálép a nyakára.
mukijoe
Jol teszi. A haradik negyed kozepen nincsen olyan, hogy eldolt meccs. En is ezt csinalnam.
Stez
Kedvencem amikor azzal jönnek, hogy megalázzák az ellenfelet, mert kitömik pontokkal. Pedig abban a hitben voltam, hogy ez a világ legprofibb és egyben legkeményebb sportága, hát akadályozzák meg.
több mint 1 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 512
Valakinek nincs infója hogy Barett miért van ennyire háttul, én amiket néztem videókat azok alapján elég jónak nézki, és nem értem higy miért van ennyire háttul, hiszen erős egyetemről érkezik ahol erős csapatok ellen játszott jól, csak akkor nem értem higy miért van ennyire háttul, esetleg sérülés vagy milyen hibák vannak a játékában, amit én észrevettem, hogy ritkán enged el nagy labdákat talán ezzel lehet gondja, hogy nem tud pontosan mélyre passzolni, de ezt nálunk tudja a legjobban kitanulni szerintem.
nemethbence55
Próbálj már egy kicsit normálisabb írásképpel írni, fáj a szememnek.
több mint 1 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 512
Fogalmam sincs, hogy honnan veszitek, hogy Ingramet elengednénk, vagy hogy egyáltalán elmenne, teljes nonszensz.
több mint 1 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 512
Tom Savage. Gyógyszerre piálni, Mickey?