New Orleans Saints - Los Angeles Rams
több mint 6 éve
Rutin
2 021
A 3. negyed után meg voltam győződve róla, hogy kikapunk... Őrület volt.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Kíváncsi vagyok hányadik csomag juicyfruit fogy éppPaytonban megvolt 😀Ennek a falnak most nem mennék neki negyedikreVan az a pia mennyiség 😀😀
atapapa
Fattyu
atapapa
több mint 6 éve
Paytonban megvolt 😀Ennek a falnak most nem mennék neki negyedikreVan az a pia mennyiség 😀😀
atapapa
Fattyu
több mint 6 éve
game over
több mint 6 éve
Ez igen
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
"Brees megérdemelne még 1 gyűrűt".Tény, de hány olyan ember van, aki érdemelt volna legalább 1-gyet, de nem adatott meg nekik az az 1 sem.
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Ennek a falnak most nem mennék neki negyedikreVan az a pia mennyiség 😀😀
atapapa
több mint 6 éve
Ennek a falnak most nem mennék neki negyedikreCsak neki kellene, akkor tuti vége a meccsnek. Azt az 1 yardot csak megcsinálja a 9-es
atapapa
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Ennek a falnak most nem mennék neki negyedikrebátraké a szerencse
atapapa
több mint 6 éve
Gurley biztos nem tudott volna 3 kísérletből 2 yardot futni...hát McVay túlgondolta saját magát
NB2
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Közben benyeltünk 400 yardot a levegőben, de a kutyát sem érdekli ha nyerünk valahogy 😀bend but nem engedünk 35 pontnál többet 😀
kapitnono
több mint 6 éve
Amúgy meg jó kis meccs volt, bazi erős mind a két csapat, csak védelmet kéne szerezzenek a PO-ra maguknak
több mint 6 éve
Na a közhelyszótár félhülye Gyula ha hallgat egy szabálytalanságról akkor a bírok nyomik voltak
több mint 6 éve
PJ Williams az MVP
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
LuckWilliams lesz a het jatekosaaz Hunter lesz
Stez
shagi0206
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Grat a Saintsnek!Volt három hazai pályás ítéletet, de mindig fel tudtak állni, ez azért elég szép teljesítmény. Éljen a 16–0!
több mint 6 éve
Közben benyeltünk 400 yardot a levegőben, de a kutyát sem érdekli ha nyerünk valahogy 😀
több mint 6 éve
Gurley biztos nem tudott volna 3 kísérletből 2 yardot futni...
több mint 6 éve
lehet megkövetem magam, pídzsí óriásit játszik maJogos, rászolgált a héten kapott címére 😛
PEEtör